=)


Vilken gårdag det varit... Kom till mormor vid 5 tiden där det serverades middag och fika.. Fick ett sms utav Anton att vi skulle gå ut och till slut lyckades han övertala mej till det. Och efter att ja börjat göra mej i ordning bangade han pga av en hemmafest vid fridhemsplan, men.. Då ringde Mr X och bjöd dit mej på förkrök hemma hos honom och hans pojkvänn för att senare dra vidare till Lino. haha, så jag åkte dit hur nervös som helst. Men vad gör man inte för att träffa Sötnosen själv? Men kan inte sticka undan med att det var en jävligt konstig situvation alltihop. Satt hemma hos dom och drack lite vin innan taxin kom och hämtade oss. Väl på Lino var det många bekanta att hälsa på. Och en utav dom alla var Alexander men där blev inga ord sagda utan enbart blickar.. Efter tjaffs med väktarna så var det bara att sätta sej på bussen påväg hem till mormor igen.

Varit en riktigt bakis dag idag med andra ord, men det har varit skönt. Morsan kom förbi mormor en sväng och om det har jag inte mycket att säga. Sen var det bara raka vägen in till stan för att möta upp Mr X igen.. åhh, tar vara på varenda sekund vi får tillsammans. Gick runt i stan och kollade på NK:s julskyltning och lite jul marknad, sen hamnade vi på någon kina krog vid hötorget. Och det självklara valet var ju såklart Suchi.. För att sen avsluta på någon bar vid centralen.
Blev lite mycket alkoholm men skitsamma, jaag är så glad !

Kom precis till min älskling Cissi, Ska äta hallonsorbe och ha tjejkväll :)

Imorgon hämtar taxin oss vid åtta tiden och sen bär det av till Astridlingren för badtime där jag ska vara med, och sen till frösunda. För att sen avsluta kvällen själv i uppsala med Soc möte..


Jag älskar dej Cecilia Loopes ! <3 Du är mitt allt.
// Daniel

Kommentarer
Postat av: Mr X

Det blev en helg att minnas. Du är underbar snutt!

2008-12-09 @ 21:38:40
Postat av: Anders

haha Ska du ha soc möte på kvällen?

Uppsala verkar vara lite konstigt. Har aldrig varit med om att ha möte på kvällen.:)

Ha så kul

2008-12-12 @ 02:55:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0