Trött och uttråkad.

Gud vad det är tråkigt att vara ledig på vardagarna. Alla jobbar eller går i skolan och har därför inte tid att ses mitt på dagen och nu orkar jag inte lämna lägenheten och bege mej ut någonstans. Hmpf.. Hade jag bara fått hem mitt CSN kort hade jag kunnat skaffa det där förbannade gymkortet och kommit igång med träningen.

Hade det inte varit för att jag har ett viktigt bank möte och ett jobb möte på Onsdag hade jag dragit iväg dom här dagarna jag är ledig, långt bort ifrån Sthlm som jag är så trött på för tillfället. Men nu får jag stanna hemma och göra det bästa av saken för jag kan inte missa något av just dom här två möterna för dom är riktigt viktiga för framtiden. Ska även ringa två olika skolor imorgon för nu har jag bestämt mej för att byta skolan till dagtid i klassrum och det var därför jag träffade studievägledaren idag för att prata igenom det.

Ligger i sängen och mumsar i mej chips framför en film jag precis satt på. Jag har svårt att hålla ögonen öppna och är så trött fast klockan inte är så mycket. Dock måste jag försöka hålla mej vaken ett litet tag till för annars kommer jag vakna mitt i natten och inte kunna somna om igen.. Har inte sovit hemma eller själv nu på ett par nätter så det är riktigt skönt att sträcka ut mej i min stora gigantiska säng och inte ha någon att trängas med, haha!

One piece!

Hoho, jag kommer få såå många emot mej nu men det skiter jag i. Vet inte hur länge jag har spanat in den här på nätet nu och idag när jag var inne i stan kunde jag inte styra bort mina fötter ifrån deras butik. Och hem i en påse fick jag min nya One piece. Nu kommer jag aldrig vilja ta av mej den. Jag skiter i om jag ser ut som en jättestor bebis eller så för den är så underbar...







Sista januari

Det är ny vecka och måndag med andra ord, solen skinner utomhus och jag har en helveckas ledighet framför mej! Humöret är på topp.

Godmorgon förresten!

Sitter vid köksbordet med datorn och precis mumsat i mej en skål med nudlar och en till skål med majs och gurka. Den bästa frukosten som finns enligt mej. Är det något som slår det så är det väl kanske hamburgare eller nybakta bullar.. ;) Sen jag var liten har jag inte tyckt om valigt frukost för det är ju så tråkigt med mackor och té eller flingor och mjölk typ..

Har en hel veckas ledighet som väntar mej och det är så välkommet. Först hade jag tänkt jobba lite extra på dagarna den här veckan men jag ändrade mej ganska så snabbt och ska vara helt ledig ända tills på fredag. Dock har jag ett möte hos studievägledaren senare idag, måste ringa några olika jobb och sen fixa några små ärenden under dagen. Bland annat måste jag lämna in min mobil på lagning alternativt få en helt ny och då kommer jag garanterat välja en annan model och sen måste jag nog ta mej in till stan en sväng. Annars är den här veckan ganska så oplanerad och jag ska bara göra saker som faller mej in..

Godmorgon torsdag

Det finns faktiskt inte någon anledning till att jag inte bloggat på ett par dagar förutom att jag inte haft någon lust över huvudtaget. Har varit hektiskt med jobb och all min lediga tid har gått till att göra sysslor här hemma som att städa och tvätta, hunnit prata lite med vännerna och lite annat.

Mitt schema den här veckan är superkonstigt och jag jobbar varannan natt och därför är min sömn helt upp och ner just nu. Trotts att jag varit ledig har jag varit vaken hela natten och tänkte försökt sova nu på morgonen men mina idioter till grannar tycker tydligen inte det för dom håller på att renovera lägenheten en våning ovanför. I två veckors tid nu varje morgon har dom sågat, hamrat och borrat heela dagarna långa. Kanske att dom slutar till eftermiddagen så jag kan lägga mej och sova ett par timmar då istället för annars kommer jag vara helt förstörd när jag ska vara på jobbet ikväll. Har till och med försökt att sova med ipoden på högsta volym men det låter så mycket ändå så det är omöjligt..

Har ett par viktiga samtal att ringa nu på förmiddagen samt en del mail att skriva. Framtiden kommer att se lite annorlunda ut nu och jag har tagit en del beslut med skolan som känns så sköna. För att klara av den måste jag tänka om på en del plan. Ska ta mej till centrum en sväng för att uträtta några ärenden oxå - skicka tillbaka ett paket, kolla på ett par skor, handla mat och lite sånt står på to do listan idag.. 

pluggat

Jag skulle ljuga om jag sa att det varit lätt, för det har det inte varit. Att ha börjat med plugget har varit en av dom största utmaningar jag gör genom livet just nu och det är svårt och tufft. Men nu har jag gjort första uppgiften och det känns helt okej. 3 A4:a sidor är skrivet som jag ska lämna in. Har del 2 kvar att göra på det här kapitellt och sen börjar nästa kapitell på måndag. Vet inte hur många gånger jag bara velat skita i allt, hoppa av skolan och  leta efter ett annat yrke men innerst inne vill jag inte det. Det är plugget som är svårt för mej för det praktiska arbetet gör jag riktigt bra och tycker om men jag ska hålla ut, kämpa på och inte ge upp.

Satt tio timmar igår med skolan men tillslut var jag tvungen att ta ett brake och gick på bio. Såg änglagård 3 och tog ett glasvin med mitt sällskap, sen var det bara hem och plugga igen. Idag har jag suttit ett par timmar och gjort färdigt det. Jag är nöjd.


!!

Min plan om att sitta och plugga en stund i morse gick inge vidare för jag var så obeskrivligt trött och kom inte upp ifrån sängen förens klockan halv ett. Och då var jag tvungen att göra mej i ordning för jobbet på en gång. Solen sken och det var plusgrader utomhus. Tror vi sakta men säkert börja få känna på våren lite smått men det hinner nog snöa ett par gånger till innan vi kan skrika heeeej.

Jobbet gick bra och jag har precis kommit innanför dörren. Kollade igenom plugget och kollade vilka kapitell jag måste läsa igenom imorgon och vad jag ska skriva för uppgifter. Har krypt ner i sängen och ska sätta på ett avsnitt att somna till för imorgon ska jag till kära masmo och plugga hela dagen. Tror det kommer bli lite lättare då att komma igång. Hade ett väldigt bra snack med chefen idag på jobbet och jag fick mej en tankeställare och insåg att jag verkligen inte får sätta skolan i andra hand för det måste vara det jag prioriterar. Inte alltid det lättaste för en arbetsnarkoman som jag men det här kommer vara min livlina när jag är färdig. Jag behöver inte ha VG eller MVG utan det räcker med G, om fem tio år kommer dom bara kolla mina betyg så jag klarat det och sen är det referenser som gör att jag tar mej någonstans, för jag ska inte plugga vidare sen..


God natt

Jag är alldeles för trött för att skriva många ord ikväll. Det har varit en lång dag och nu är jag hemma och ligger redan nerbäddad i sängen, min kropp skriker efter att sova just nu. Ska kika på ett par avsnitt av beverly hills 90210 som jag redan är inne på andra säsongen med och sen sova. Jag bytte ut min jobbdag på torsdag och jobbar istället imorgon för det passade mej lite bättre. Så jag måste upp tidigt för att plugga två - tre timmar innan jag sticker iväg. Har även ett paket att lämna på posten och två samtal att ringa. God natt mina gullisar!

När vi har det såhär, när du ställer upp o...

När vi har det såhär, när du ställer upp och visar att du bryr dej så tycker jag om dej så mycket. Jag önskar att vi alltid har det just precis så för det betyder så mycket för mej. När du är min stöttepelare som jag kan få vila mej tillbaka lite på, ta ett djupt andetag och rådfråga. När jag är viktigt för dej. När du finns här för mej, ser mej, Men ja blir livrädd att du ska försvinna lika snabbt och lämna mej ensam kvar när jag behöver dej som så många gånger förr. Den där oron finns alltid där, att vi ska börja bråka och att allt ska vara förstört igen. Vi båda har ett sånt humör, en stark vilja och när ja känner mej pressad å skriker efter din hjälpande hand blir det nästan alltid pannkaka av allt för att vi pratar olika språk. Men när vi har det som vi hade det igår blir ja så varm i hjärtat och längtar efter att få vara liten, krypa in i din famn och höra när du säger att allt löser sej. Men jag är stor nu å så nära kommer vi nog aldrig stå varandra igen, men jag är glad för det lilla så länge det varar. Finns den en önskan jag har så är det att det ska vara.


God morgon! Försov mej big time nu på morg...

God morgon! Försov mej big time nu på morgonen men jag hann slänga på mej ett par mjukisar å springa till bussen, så jag kommer inte försent iaf å det är väl det som är de viktiga. Lyckades sno åt mej tre timmars sömn nu på morgon kvisten så jag är en aning seg men får hälla i mej några koppar kaffe när jag är framme så ordnar det sej. Slutar inte för ens 19 ikväll så jag är hemma sent ikväll.


Livet. I all ära..

Jösses vilken lång dag det varit. Tårar som runnit, skratt som skrattat. Jag känner mej helt utmattad. Hänger inte riktigt med vad som händer just nu, jävla berg och dalbana som åker upp och ner, så mycket på en och samma gång. Viktiga beslut som måste tas, velande fram och tillbaka, tänka efter en extra gång, ångra sej, gå tillbaka till det man först bestämde. Ja gud vet vad.. Det är inte lätt att veta vad man ska göra när all press från höger och vänster kommer, höga förväntningar och tidigare misslyckanden som som känns som nya.

Det lutar åt att jag kommer ta ett beslut som kommer vara väldigt viktigt för framtiden, känns lite osäkert men ändå som ett måste för jag mår nog inte så jättebra av att ha det såhär. Folk i min omgivning har lagt märkte till det och sagt sitt men jag har inte velat lyssna. Förens nu.. Tillochmed jag känner att det kanske gått lite för långt och blivit för mycket. Jag har tappat bort det som jag tycker är viktigt och betyder någonting på riktigt.  Vad det rör sej om tänker jag inte tala om förens allting är klart men jag kan säga så mycket som det att jag ska inte flytta ifrån sthlm eller nått sånt.

Förlååt, ja svamlar nog bara nu. Jag vet att jag borde sova men jag kan inte. Legat i sängen nu ett par timmar och vridit på mej, försökt somna till både film och musik, tystnad och mörker men ingenting fungerar. Sängen känns lite för stor i natt för mej och jag insåg en del saker under kvällen. Det är så lätt att tappa bort sej själv på livets resa, glömma bort det som verkligen är viktigt och välja fel val. Pengar är inte allting men livet är allt. Det går inte i repris och du har bara ett.

Skolan gick iallafall okej och jag har försökt plugga lite under kvällen fast det varit svårt. Egentligen skulle jag behöva vara ledig imorgon, plugga massor och fixa några andra viktiga saker men jag jobbar heldag och får ta igen allt det på onsdag.


Äntligen.

Så var det dagen med det stora D:et framme. Idag har jag min första skoldag på flera flera år. Nervöst men mest förväntansfull just nu. Det ska bli roligt att komma igång och jag hoppas tiden går fort så jag blir färdig. Jag har sjukt höga krav på mej själv och idag ska vi göra upp studieplanen och hur lång tid allting ska ta. Mitt mål är att försöka klara det på ett år om jag ligger i hårt och pluggar massor. Vill man så går det, oftast..  Har pratat ett par gånger med läraren på telefon och hon verkar så himla gó och bra, skönt att det är en tjej tycker jag.

Jag ska bara packa ner lite block, pennor och skolboken sen borsta tänderna för jag måste nämligen åka strax.

Helgen.

Helgen börjar lida mot sin slut och verkligheten kallar på mej. Min ledighet är slut och imorgon börjar skolan på riktigt och jobb en hel del i veckan. Nu känns det en aning nervöst men jag tror att allt kommer bli bra. Var på stan tidigare idag för att byta min skolbok till den rätta men dom hade inte den inne på lager så den är beställd, typiskt.. Jag hoppas att den jag har fungerar så länge ifall jag tittar i den försiktigt annars vet jag inte vad ja ska göra. För jag måste ju börja plugga redan imorgon när jag träffat läraren..

Jag har haft en jättebra helg tillsammans med min vän och det har varit så skönt att få koppla bort allting, inte ha några måsten på sej och det viktigaste man behövde bry sej om var ifall skylten på hotelldörren "Stör inte" hängde uppe eller inte, eller att ta sej upp till frukostbuffén, och det lyckades jag bara med en gång. haha! Vi har hängt på stan en hel del, ätit god mat, skrattat, pratat, bastat och haft en soft killhelg tillsammans helt enkelt. Men jag tycker det ska bli skönt att få krypa ner i sängen själv och sova sen för hur trevligt den än är att vara med vänner och ha dom omkring sej så blir det rätt intensivt att umgås flera dygn i sträck - oavsett vem det än må vara.




Från tidigare idag när vi var på stan och fikade innan vi sa hej då till varandra.  



 

Bastu




Passar på att njuta lite extra innan skolan början på måndag och en fullspäckad vecka väntar. Nu är vi uppe på hotellrummet, igen.. Utcheckningen är imorgon klockan 12 så vi blir kvar här för att kolla på film och sen är det nog dags att sova. Måste in till stan för att byta ut min skolbok och sen får vi se hur eftermiddagen blir för det är fortfarande lite osäkert.

Puusss !

Lördag den 15 januari




Jag har det super och mår bra. La mej och sov ett par timmar när jag var tillbaka på hotellet efter jobbet och det var minst sagt nödvändigt. Känt mej som en vandrande zombie idag och allt jag har gjort har blivit lite halvt sådär känns de som. Blev en aning piggare efter det och nu har vi käkat middag på stan. Vi är tillbaka på rummet och slappar just nu. Det är sista kvällen hära ikväll så vi har bokat bastun såklart och ska ta hissen ner klockan 22. Man kan nog inte ta de mera lugnt än vad jag gjort dom här dagarna faktiskt. Skönt har det varit..


Det är helt öde ute just nu. Sitter på en ...

Det är helt öde ute just nu. Sitter på en helt tom buss påväg till jobbet. Hatar dom här tidiga mogonarna men det går bättre och bätte för varje gång. Har sovit två timmar och är allt annat än pigg men det är bara till två, sen åker jag tillbaka till hotellet och kryper ner i sängen. Igår hängde vi på stan hela eftermiddagen, ja hittade min dröm väska och så käkade vi sushibuffe. På kvällen var vi på hotellets spa å bastade, helt ljuvligt.. Klockan två i natt var jag huungrig igen så då blev det roomservice, hahaha. Nu ska jag hoppa av bussen här på jobbet. Har varit helt off den här helgen med att svara i telefon å sms, men den har varit på ljudlöst för det mesta och jag har behövt vila. Det var ett tag sen jag hade så här många dagars ledighet efter varandra. Allt blir sej likt på söndag när jag är hemma igen. Puuss!


Längtan!



Det här är sommar för mej, uppviktga jeans och tygskor. En slapp sommar outfit. Nu vill jag har sommar och värme. <3

=)

Det blev inte många lugna minuter i natt så där av min tysthet här. Varit lite av en kaos natten och speciellt morgonen. Nu är jag långledig förutom några få timmars jobb på lördag morgon men det känns helt okej.

Nu kämpar jag med att hålla mej vaken och inte somna.  Jag har tvättat upp tre maskiner med tvätt, packat väskan för några dagar och ska göra mej i ordning här snart. Vid två idag checkar jag och min gäst in på ett fint hotell här i Stockholm och njuter ett par dagar. Ska bli så otroligt skönt att få bli lite bortskämd och unna sej lite lyx. Jag vill bara vara dom här dagarna utan några måsten eller press, vila batterina lite och ha roligt.    

Sista natten.

En aning stressad, råkade sova lite för länge idag. Ätit middag och duschat nu, Mår bättre efter lite sömn men har fortfarande ont i huvudet som sjutton. Tar med mej datorn så är det lugnt hörs vi under natten.. Puss!


Snart hemgång.

Jag är så trött så jag knappt vet mitt egna namn och dessutom mår jag inge bra alls. Har en extremt huvudvärk, känner mej hängig i hela kroppen och mår jätteilla. Har verkligen inte tid med att vara sjuk nu så jag hoppas att jag inte åker på något skit och att det bara är trötthet det här.

Förnatten var lugn och sen har varit lite mera nu på morgonen. Tittade fel på klockan en timme så fick stressa en del och sen så såg ja att jag låg en hel timme före än vad klockan egentligen var. Så det kan bli ibland...

Nu har jag precis varit runt hos alla och gjort färdigt, dokumenterat natten och fixat kaffet för morgonen. Händer inget speciellt nu är det egentligen bara att invänta morgon personalen som kommer om en timme och sen får jag bege mej hemåt. Jag längtar verkligen efter att få krypa ner i sängen och rulla in mej i täcket och sova. Som jag brukar säga till mina gamlingar - Den bästa medicinen är sömn och vila.

Har som tur är ingenting planerat under dagen såå jag ska vila så mycket jag bara kan så jag orkar med den sista natten som väntar denna vecka. 





23:52

Sitter på jobbet. Verkar vara en väldigt lugn natt och jag har redan tömt båda tvättstugorna på tvätt, fixat diskmaskinerna och varit runt hos alla. Vi i personalen har fikat och tavlan är skriven för imorgon. Den gemensama städningen behöver jag inte bry mej om inatt, snällt. Detta kommer bli en lååååång natt känner jag.

Har faktiskt tagit med mej min egna dator och internet hit idag. Lika gärna som att vi får sitta och kolla på tv ifall det är lugnt kan jag sitta vid min dator. Kan jag skriva av mej det jag vill och pyssla med det som behövs. En natt kvar imorgon och sen är jag lååångledig. Hoppas dock att det kanske blir några lediga dag tider för att jobba lite extra. Sen blir det en hel del med skolan oxå som sätter igång.. Eftersom jag kan validera av första praktiken och möjligtvis den andra och att jag pluggar på distans väljer jag min egna studietakt och mitt mål är att klara dom här tre terminerna på ett år så att jag är färdig till nästa januari.. Annars blir det till den sommaren.




Dag 11 – Mina syskon

Jag undrar vad jag ska svara på den här frågan egentligen...

Jag har en helbror som jag växte upp med när jag var liten men idag tål vi varandra inte och har ingen kontakt över huvudtaget.

Sen har jag även en halv lillasyster. Vi stod varandra väldigt nära för ett par år sedan men nu har jag inte träffat henne på snart tre år.

Min familjebild är så komplicerad för andra att förstå.

Klappat och klart.

Nu är det klart, jag vaknade utav att läraren ringde mej på eftermiddag och på måndag börjar jag skolan. Hon verkar hur gullig som helst och det känns superbra. Det är viktigt för mej att ha en bra lärare och jag fick känslan av att hon var det. Hon kunde svara på alla mina frågor och vi ska lägga upp en studieplan som är anpassad av vad jag behöver och hur jag kommer jobba. Hur bra låter inte det här? :) Dock måste jag byta skolboken för dom har en annan än den jag har skaffat.

Är inte alls så farligt trött, hällt i mej några koppar kaffe och nyss kommit ut ur duschen. Satt på mej ett av mina nya par jeans och kleta ner håret och fixat det. Kanske borde käka någonting och sen börjar det bli dags att åka. Även denna natt jobbar jag och jag hoppas att den blir lite lugnare än den som var, eller iallafall morgonen.

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Sprungit runt i mjukisbyxor och en stor tröja idag. Nattens klädsel blir.... Sjukhuskläder!




:)

Dagen har tagit slut och jag har hunnit legat och vilat lite nu på eftermiddagen, inte sovit men bättre än ingenting alls. Häller i mej kaffe och har precis kommit ut ur duschen, snart väntar ännu en jobb natt på mej. Men jag tror att natten kommer gå fort, det är min favorit sjuksköterska som jobbar och då skrattar man alltid.

Jag vet inte men har funderat lite över nya skolan och det känns så bra. Tycker nästan det känns bättre än det jag valde ifrån början, hela uppläget och den nära kontakten med läraren. Plus att det inte kommer bli några problem med att jobba en hel del dessutom.


Puuhh...

Det har varit några svettiga minuter idag där jag trodde att allt skulle braka och bli förstört men nu verkar allting ha löst sej. Jag tog mej upp tidigt i morse för att åka och skriva in mej på Åse vuxengymnasium där jag från början skulle plugga omvårdandsprogramet men när jag kommer dit idag får jag höra att kursen är inställd pga för några sökande. PAAANIIIK ! Ringt runt till hela nacka kommun för att hitta någon att prata med men alla har varit upptagna men tillslut fick jag tag på rektorn och fick hjälp.. Nu har jag hittat en annan skola som verkar ännu bättre för mej och jag sitter och väntar på att läraren ska ringa upp mej imorgon så jag kan börja redan den här veckan. Det känns väldigt bra och jag tror att den här skolan kan vara ännu lite bättre just för mej och mina behov. Jag kommer göra det på distans men ändå ha tät kontakt med läraren och träffa henne 1-2 gånger i veckan och dessutom kommer hon följa upp så att jag klarar alla mål och prov.

Ska lägga mej och sova två timmar nu så jag orkar med min andra natt. Tröttheten är enorm och sovtimmarna är alldeles för få just nu. Som vanligt ;)

Dag 09 – Min tro

Allt det man ger här i livet får man tillbaka. Litet som stort. Det behöver inte vara på en gång men det kommer. Kanske just den där dagen då du behöver det som mest. Är jag snäll mot andra så är andra snälla mot mej. Är jag dum mot andra så är dom dumma tillbaka. Livet funkar ju precis just så. Det kanske låter klyshigt att säga men behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Man kan inte älska alla och det måste faktiskt få vara okej, men man får lov att respektera varandra så gott det går. Sen finns det alltid beetenden som du själv inte kan styra över, hur snäll du än må vara men ändå bara får massa skit tillaka så ligger ju inte felet hos dej utan den andra.

Jag vill även tro på kärlek. Livslång kärlek mellan två personer. Det finns någon där ute för oss alla, det gäller bara att våga bli älskad. Just den här 'tron' har orsakat mej så mycket smärta, men även en lycka som jag aldrig glömmer bort. Kärlek kan vara så fint när den är bra.

själv.

Jag längtar så det gör ont i hjärtat vissa dagar. Efter att få ha min egna lägenhet. Jag har en sån klar bild över hur allt ska vara. All inredning är klar och jag kan tänka mej att bo nästan var som helst, bara jag får mitt egna. Ett ställe där jag får gömma mej undan ifrån alla utan krav eller måsten när jag vill det. Och andra stunder bjuda hem mina nära & kära på stora middag där det ska vara mycket kärlek och harmoni. Sen tidig tonåring har jag länge drömt efter den dagen när jag får stoppa in nyckeln i min dörr till mitt hem men inte förens nu har den där käsnlan blivit så stark som den är idag.

Aldrig någonsin har ja haft en sån lägntan efter att få vara själv, när jag behöver det. Ligga på golvet och lyssna på högmusik och låta tårarna rinna längs mina kinder, tända en cigaretter och göma sej ifrån livet. Tröttna på ensamheten och omringas av dom man älskar och tycker om. 

Jag har börjat bli vän med tanken av att vara själv och känner inte heller något stort behov utav att vara i en relation just nu. Det känns skönt. Jag vill tänka på mej själv, få ordning på dom sista pusselbitarna som måste hamna på rätt plats i livet och få tid att umgås med mina vänner. Det är en stor skillnad på att vara ensam och själv. Och den man jag träffar i framtiden kommer nog inte få det lätt, det kommer ta tid att få min tilit och han kommer sättas på stora prövningar. Men det är lång tid kvar till dess..

Dag 08 – I min väska

I min väska har jag;

Busskort, bankomatkort och ID-kort
Nycklar
Kalender
Ipoden
Solglajjor
Mobilen + laddare
Lapsyl
En bok
Vattenflaska
Ett par mjukisbyxor, oftast även strumpor kalsonger och en t-shirt
Min nessisär med det viktigaste
Ciggaretter och ett par tändare



Bild från i sommras.. Korthårig och promenad i stan. Gud vad jag längtar efter värmen nu.


Lördagen den 8:e Januari

Det är såhär, vissa dagar har jag hur mycket som helst att skriva och dela med mej av och andra dagar tar det bara stop och jag behöver få vara själv. Jag skriver några ord men raderar allt på en gång och blir inte nöjd.

Igår hade vi en väldigt mysig dag på jobbet. Ingen stress utan allt fick ta sin tid och det vara bara så härligt. Tog en duschning, pysslade i köket, skrattade mycket med personalen och satt länge och kollade på tv med gamlingarna. En toppen fredag.. Kom hem ganska så sent, käkade middag framför tv:n och satt och pratade bort halva kvällen med M och det var faktiskt rätt så trevligt det oxå.

Idag har jag njuit av min lediga dag, klev inte upp ifrån sängen förens efter klockan ett även om jag vaknade tidigt. Har hunnit varit ute i bergshamra hos min fina skatt och hälsat på ett par timmar, ringt ett väldigt viktigt samtal om framtiden och nu har jag nyss kommit hem igen. Ska laga lite middag tänkte jag och fixa här hemma med saker jag inte hunnit med. Hade några snabba funderingar på ifall jag skulle gå ut en sväng ikväll men nu har det börjat snöregnat hära och jag har verkligen inte lust att ta mej ut i det här ovädret. 

Har fått hem mina produkter för att bleka tänderna så jag kanske ska försöka mej på det ikväll. Det jobbiga blir bara att jag inte får röka eller prata på ett par timmar.. Hmpf...

Dag 07 - Ett ögonblick

Det är många år sedan nu, det var sent på kvällen och jag hade träffat Sandra i centrum. Ja tror vi hade varit och tagit en fika först men det minns jag inte helt säckert. Hursomhelst, vi tog en promenad, gick och gick och gick. Pratade och pratade. Det hann bli mörkt ute. Jag fick reda på saker jag aldrig vetat om och hela det samtalet förändrade mitt liv på många vis. Jag är glad att jag fick den tiden tillsammans med henne och fick reda på saningen även om många saker gjorde ont.  

Jag kanske inte tänker på just det ögonblicket så ofta idag men jag vet att vi delade det tillsammans.

Jag älskar dej av hela mitt hjärta och lite till.

Viktiga beslut att ta.

Jag har tänkt fram och tillbaka all min vakna tid nu i två dagar och äntligen känns det som om att jag kommit fram till ett beslut. Det är inte det ultimata men det kommer att funka. Visst kommer det blir tufft men samtidigt känner jag att det är värt det, jag måste komma bort härifrån där jag är idag och för att göra det kommer det här bli bra. Fortfarande är det några pusselbitar som behöver falla på plats men min förhoppning är att dom kommer göra det i början på nästa vecka och allt kommer förhoppningsvis bli som jag vill.

Det är den här ovissheten som känns jobbig, inte veta hur allt ska bli.. Speciellt när allt är som det är hära just nu. Men med kloka fina råd som jag tänker ta till mej kommer allt lösa sej, det vet jag.


Jobb och fika..

Trodde inte att det var sant när vacklarklockan ringde i morse och det var dags att kliva upp. Jaag var död och det kändes knappt som om att jag sovit någonting. Hoppas att jag vänjer mej vid dom här tidiga morgona snart...

Dagen gick fort på jobbet, hann med en duschning på morgonen och sen var det fullt upp till fram efter lunch. Sista timmen var lite små seg och vid tre fick jag gå och byta om till privata kläder och skutta därifrån.

Träffade Sofie inne i stan, vi gick och tog en fika och satt och pratade i lugn och ro. Hon gav mej så fina kloka råd som jag ska vara rädd om och sen gick vi runt en snabbis på stan. Hon åkte sen till jobbet och jag har nyss kommit hem....





Dag 06 - Min dag..

Jag skulle kunna skriva en lång A4:a sida om min dag men det tänker jag inte göra. Har varit på jobbet ifrån tidig morgon till sen kväll och har precis kommit hem. Mina fötter gör ont av dom nya skorna, mitt huvud är fullt av massa tankar, jag är trött och längtar efter.... 

Ska nog gå och lägga mej alldeles strax och somna till ett avsnitt av någon serie.


Work

Det borde vara förbjudet att gå upp såhär tidigt på morgonen, jag är heeelt död och verkligen ingen morgon människa. Att det finns människor som går upp såhär tidigt varje dag fattar jag inte.... Oftast har jag inte slutat jobbet ens vid den här tiden och kommit hem för att sova... Jag har inte sovit så mycket inatt utan mest legat och tänkt fram och tillbaka, fram och tillbaka.. Det finns ett viktigt beslut jag måste ta innan måndag och jag måste få tag på en person oxå för att få hjälp och se vad de finns för alternativ.

Jag kommer tillbringa heeeela min dag på jobbet idag. Jobbar från 8-21 så jag kommer inte hem för ens sent ikväll..

Ha en fin dag gullisar!

Jävla skit

Jag är på så jävla dåligt humör och vill bara att den här dagen ska ta slut så jag kan åka hem och sova igen. fanfanfan.. Alltid ska det vara något som ska strula till sej. Varför kan det inte bara va enkelt?

Måste åka te jobbet nu, jobbar mellan 14-19 idag och sen blir det raka vägen hem.


Nattii..

Jag hade sett fel på min läkartid och har den imorgon istället klockan 16 men då jobbar jag så jag fick den ändra till 08.30 istället, Kul... Inte en enda sovmorgon på hela veckan typ.

Har varit rätt slö idag och inte gjort så mycket förutom att köpa tv:n och legat och kollat på serier. Jag kämpar med att hålla mej vaken men snart orkar jag inte mera så jag ska lägga mej och sova eftersom jag måste upp tidigt imorgon.


Ny TV

Äntligen är den min + en blue ray spelare. Men jag kan inte hjälpa att jag har lite små ångest just nu. Det har gått så mycket pengar den här månaden att jag skäms. Nu är det verkligen slut på att spendera pengar, jag har det jag velat köpa länge nu och efter det här är det verkligen köpstop och jag ska spara alla mina pengar som jag inte ska leva på. Måste till banken och öppna nytt sparkonto som inte är kopplat till min internet bank så man inte kan göra impulsiva köp.

Hämtade ut säsong 1 och 2 utav Beverly Hills 90210 så nu har jag serier så det räcker och blir över ett tag.



Fina minnen..


























Måndag 2011-01-03

Åh, det här kommer bli en lååång lång dag känner jag. Har sovit 4 timmar för att jag är tvungen att vända tillbaka dygnet och ska kunna sova ikväll. Känner mej nästan bakis fast jag inte druckit en droppe men de beror nog på att jag är så trött. Hursomhelst, jag är ledig idag och ligger just nu och kollar på Melrose place i sängen. Hann inte med några avsnitt inatt.. Ska göra i ordning en latté och ringa en vän, sen måste jaa börja göra mej i ordning för jag ska vara hos läkaren 16.00. Inge allvarligt eller speciellt, jag ska bara kolla en sak.. Får se om jag försöker fixa min skolbok när jag ändå är inne i stan för nu är det bara några få dagar kvar tills skolan börjar och jag har inte hunnit göra det ännu.

Ja hoppas verkligen att mina skor kommer idag så jag får gå och hämta dom. Inte för att jag ska iväg och ha dom till något speciellt den här veckan men jag vill ändå pröva dom så jag veta att dom sitter som dom ska. Tycker det är dåligt dessutom att dom inte kommit fast jag betlade extra och skulle ha dom innan nyår. Har hittat en tv på elgiganten som jag ska gå ner och titta på innan dom stänger ikväll. Måste även se ifall de finns en tvättid...

Lista.

Du heter: Per Björn Daniel Rahm, än så länge.

Smeknamn:
Bara Daniel.

Låt som när du är ledsen sörjer till?:
Anna och Idde - Chaufför, Winnerbäck - Du gamla fria nord / Faller / Timglas, Kid rock - pictures

Beroende av:
Cigaretter, Närhet

Vad tror folk om dig?
Jag vet inte. Folk tror så mycket.

Stämmer det?
Det beror väl på vad exakt folk tror. I dunno.

Vad får du oftast komplimanger för?
Mina ögon, läpparna.

Hur imponerar man på dig?
Man är sej själv, inte berusad eller för på.

Brukar du skratta för dig själv?
Haha, jo det händer väl..

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
"Heej! Låter trevligt men jag jobbar på extra jobbet imorgon kväll. Kram"  

Var bor du? 
På en tillfällig adress i Nacka just nu..

Trivs du där?
Man får göra det bästa utav situvationen..

Har du haft sex idag:
Haha neeej..

Hur svarar du i mobilen:
Aaa hallåå ?!

Vem ringde du senast?:
Cissi..

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Att jag skulle våga fråga för annars kommer jag ångra mej och gå runt och undra.

Antal timmar sömn inatt:
Inga eftersom ja jobbade. Men på dagen.. 8 timmar.

Sov du ensam:
Jajjemänn, de var jag och mina kuddar.

Brukar du komma i tid:
Ja. Tycker inte om att komma sent så jag är ofta några minuter före.

Hur känner du dig nu:
Helt okej.

Vanligaste färg på dina kläder:
Jag blandar ganska mycket.

Vad tycker du om fötter:
Ingen favorit men jag hatar dom inte. Ganska likgiltig inför dom.

Vad saknar du:
Tvåsamhet, beröring.

Hade du en bra kväll igår:
Jobbade så var inge speciellt.

Favorit dryck på morgonen:
Kaffe eller äppeljucie

När brukar du oftast gå och lägga dig:
Efter tolv någon gång.

Är du blyg?:
Beror helt och hållet på vilket humör jag är på och sällskapet.

Sysslar du med någon idrott:
Gud nej.. haha!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Inte kärlek men förälskelse.

Har du spytt offentligt:
Jaoo..

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag?
Vara gravid.

Är du nöjd med ditt liv:
Det där går väl i perioder men på det stora hela, jaa..

Är du bortskämd:
Jag jobbar och tjänar ihop mina egna pengar så jag kan nog skämma bort mej själv ibland. Unna mej. Annars är jag riktigt bortskämd på kärlek av mina fina vänner.

Vad gör du i morgon:
Sover några få timmar.. Tvättar och städar. Går på ett läkarbesök.

Vad är det värsta du vet?:
Ett krossat hjärta. Tvivel och ovisshet. Att inte ha någon kontroll över situvationen.

Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Jag har få men väldigt bra vänner som känner mej på djupet. Och det är så jag vill ha det oxå. Väldigt trött på all ytlighet.. Sen har man såklart bekanta och så.

Vad är det finaste du fått?:
Min 18 års fest.

En speciell dag du minns:
18 augusti 2oo6

Du samlar på:
Minnen..

Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Cissi.. Sandra.

När grät du senast:
Det var ett litet tag sen men fan vad mitt hjärta värkte.

Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Köpa lägenhet

Vill du gifta dig:
Jaaa !

Vill du ha barn:
Ja, minst en biologisk och sen vill ja ha fosterbarn.

Är du musikalisk?:
Jag älskar att lyssna på musik men det är väl det ända. Sjunger när jag är i min ensamhet.

Vad dricker du helst när du är törstig:
Äppeljuice eller blandsaft.

Bor dina föräldrar tillsammans:
Nope..

Har du någon gång gråtit dej till sömns:
yees..

Biter du på naglarna:
Neeej usch..

Dag 05 - Vad är kärlek ?

Jag har suttit och funderat ett bra tag nu på den här frågan. Och vad är kärlek, egentligen ?
Det är en större omöjlighet att svara kort på en sådan fråga, för det är så mycket och finns i så många olika ögonblick här i livet.

K ä r l e k.

Kan vara till en god vän. Till sitt husdjur eller grannes barn. Ett syskon eller en förälder. Eller någon man vill gå och lägga sej med på kvällen och vakna upp med på varje morgon.

Kärlek kan både vara vackert och fint men även sorgligt och hemsk. Just känslor är väl det ända vi människor inte kan styra över. Huvudet kan säga en sak och hjärtat ett annat men har man tur delar hjärtat och huvudet samma känsla.

Jag vill att kärlek ska vara något fint. Där man respekterar och tar hand om varandra. Ger den andre utrymme och trygghet. Delar sina mörkaste hemligheter. Lyssnar och frågar men inte dömmer. Tvåsamhet. Dom där magiska blickarna som bara han förstår och ingen annan. Man saknar sin andra halva när bara halva dagen har gått utan att vara desperat. Dom där osynliga banden som bara dom två förstår och delar.

Allt har sin tid och det tar tid att bygga upp kärlek. Men när man väl gjort det är det värt allt för då är det magisk. Allt börjar kanske med en förälskelse ?

Lugnt..

Även denna natt verkar bli väldigt lugn. Alla ligger och sover, vi har ingen städning att göra och tvättstugorna är klara. Tavlan är skriven och diskmaskinerna är ur plockade.

Har faktiskt tagit med med några avsnitt av Melrose place som jag tänkte sätta mej och kolla på ifall det fortsätter att vara lugnt. Lika gärna som att vi får sitta och kolla på tv kan jag titta på det..

Nu ska jag upp till det andra planet och fika en sväng.

Dag 04 - Det här åt jag idag.



Jag har faktiskt inte hunnit äta så mycket idag, men...

- En halv påse chips
- Rester från igår - Kyckling och bullgur till middag

- 1 Hemmagjord Latté
1 liter äppeljucie

Lär väl bli fika på jobbet inatt och några koppar kaffe.

Ett sent godmorgon!

Halvligger relativt nyvaken i min säng med morgon ruffs i håret och häller i mej en hemmagjord latté för att försöka vakna till liv lite nu. Har halvsovit framför två avsnitt av Melrose place nu i eftermiddag. Drömt så fina drömmar hela dagen som gjorde mej alldeles varm i hjärtat när jag vaknade, men dom vill jag behålla för mej själv. Ibland behöver man inte göra allting så komplicerat och blanda in massa krångel utan istället njuta av det man uppskattar och tycker om. Om de så må bara vara en lite klapp på kinden... Det behöver inte vara svårare än så eller finnas massa krav.

Går på min sista natt för ett par dagar nu och ingen är nog mer glad än jag just nu. Och för att slippa massa dumma missförstånd nu, jag tycker verkligen om mitt jobb och trivs med det jag gör, det är bara nätterna som blivit lite ensamna. Det blir en snabb dusch och sen ska jag försöka rota fram mina mjukisbyxor här i allt klädkaos och en stor luvtröja.

Det blev inte roligare än såhär men jag har ju liksom inte gjort så mycket idag.

Och alla ni som är lediga - Ha en riktigt fin kväll...


2011-01-02

Evigheternas natt är över, jag är hemma och har krypit ner i sängen med ett leende på läpparna. Ska krama om kudden och drömma mej bort. Väckar klockan är ställd på 18.00 och jag tänker inte gå upp en minut tidigare för jag är sjukt trött, det är nästan värre att ha en lugn natt med lite att göra för då måste man kämpa med att hålla sej vaken.

"God natt"...

Jahaa..

Det känns som om att det kommer bli en väldigt lååång natt det här. Jag är redan klar med all städning, förbredelserna inför imorgon och någon tvätt fanns det inte än så länge. Alla medeciner är utdelade och alla ligger och sover.

Vi kommer väl fika vid elva och efter det ska jag gå en vända och se så att allting är okej och sen är det bara att invänta morgonen. Börjar tröttna lite på dom här nätterna nu faktiskt, det har blivit så ensamt. I sommar kommer jag lätt vilja ha nätter för då kommer ja behöva jobba typ 14 nätter per månad och ha en schysst lön och kan ändå vara ledig massa. Och det var faktiskt lättare i sommras när det var ljust ute för nu ser man knappt ljus dom sammanhängande nätter man har.


Mot jobbet

Hej hopp...

Har inte gjort så mycket idag förutom att sova. Vi fyra tyckte mina grannar att ja sovit klart och började hålla på en våning över med att flytta möbler och inte kunde dom gå normalt heller, klampade runt med hällarna hårt i golvet. Suck...

Har precis käkat middag här hemma, tagit en dusch och fått på mej lite kläder. Snart väntar min andra och näst sista jobbnatt den här veckan, skönt.. Sen blir dygnet normalt igen.

 

Dag 03 - Mina föräldrar

Egentligen skulle jag väl vilja säga pass på den här frågan men jag ska fatta mej kort.

Min pappa är en person som jag nästan aldrig pratar om. Jag har inte träffat honom på minst 10 år och det man aldrig haft kan man inte riktigt sakna. Han var väl allt annat än snäll under mina första år i livet och jag har klarat mej bäst utan honom. Vet att jag ringde upp honom när jag var 15 år och att han skulle ringa tillbaka inom en vecka men det glömde han bort och då kände jag att det inte alls var viktigt för honom. Det var väl när jag var mindre som jag tyckte det kunde vara väldigt jobbigt när man såg vännerna umgås med sin pappa och inte jag, men idag vill jag inte ha honom i mitt liv.

Min mamma och jag har en väldigt speciell relation som jag knappt själv kan förstå och därför är det svårt att förklara den för andra. Hon har nog gjort så gott hon har kunnat men inte nått hela vägen fram och funnits där så som jag behövt. Svikit mej mer än någon annan människa gjort. Det är svårt för oss att hålla sams och vara tillsammans och dom två sista åren har det funnits långa perioder då hon inte ens har vetat vart jag bor. Idag pratar vi mest om ytliga saker kan jag känna och jag är tacksam så länge vi inte bråkar.

Snart dags att gå hem.

Natten har varit lugn och i princip har alla sovit hela natten. Några som var rädda när det smällde som värst. Vid tolv slaget skålade vi i cider och stod på balkongen och kollade på lite raketeter. Nu kommer väl alla djurägare hata mej men jag tycker det är så fint och maffigt när det smäller på en kolsvart himmel i flera olika färger. Nästa nyår kan jag lova att jag inte tänker jobba natt och förhoppningsvis befinner jag mej i värmen då och står på en sandstrand och firar in det nya året. En liten dröm jag har..

Allting är färdigt här nu och jag sitter och väntar på att klockan ska slå sju och morgon personalen ska komma. Kanskekanske att jag hinner men den tidiga bussen hem och kan lägga mej och sova lite tidigare. Det ska bli skönt att få krypa ner i sängen och krama om kudden hemma för det känns att man varit vaken nästan ett helt dygn nu..

Och mina skor kom inte igår heller.. Suck. Så nu hoppas jag verkligen att dom kommer på måndag. Dåligt av dom bara när man betalat extra pengar för att ha dom till nyår. Tur att man inte skulle iväg på fest och skulle använda dom den kvällen.

RSS 2.0