Full fart.

Efter en sen lunch och en promenad på söder med Hannes idag åkte vi in mot city för att leta efter skor och kläder till mej. Det gick väl sisådär och det ända jag hittade var en flanell skjorta på topman och skorna inne på Din Sko. Skorna får vänta och någon skjorta var ju inte det jag var på jakt efter! Hmpf.. Sista tiden jag gått i affärer har jag inte hittat någonting och har jag gjort det så passar inte storlekarna. Jag bävar bara för att ge mej ut på jakt efter nya jeans för det kommer bli ett helvete som alltid. Det var skönt att få lite tid för varandra och faktiskt verkligen hinna och umgås, jag minns bara förra sommaren när vi träffades flera gånger i veckan. Självklart förändras tiderna och man blir äldre och sitt egna men jag kan inte rå för att ja saknar den sommaren på ett sätt.

Folk var som galna på stan idag och var överallt. Man fick puttas och trängas för att komma fram. Efter några timmar gav vi upp och åkte hem på varsitt håll och jag var fanimej helt jävla slut efter några timmar på stan.

Pga av allt mitt jobb den här sommaren har jag knappt haft någon tid för att träffa mina vänner och när jag väl har varit ledig har jag varit tvungen att sova och kanske bara träffa dom en snabbis innan eller efter att jag börjat så jag ska se till att det kommer bli en stor förändring till hösten. Det kommer bli ett par hektiska och intensiva veckor nu under september men sen vägrar jag att ha det såhär för då kommer jag gå under. Dom har redan försökt ringa in mej flera gånger under min semester och senast nu i morse bara men jag håller stenhårt på mina sista semesterdagar nu..

Jag har fått något ryck här hemma nu och är på värsta fixar humöret. Dragit en snabbdamsugare över rummet och plockat fram mina pärmar och alla papper som ska sorteras in samtidigt som jag håller på nere i tvättstugan och tvättar upp alla kläder, sängkläder och handdukar.

Jag måste dock göra en paus nu för att äta lite.. Det blev inte mera avancerat än panpizza i micron idag =)



Skor är min drog.



Din sko 899:-



Din sko 899:-

Asos.com 476 :- + frakt.



Vagabond 1199:-


Vagabond 1199:-


Björn Borg 1099:-

Dom här skorna skulle sitta perfekt på mina fötter i höst. Till stora halsdukar och skinnjackan. Eller en Trenchcoat. Tighta jeans, stora tjocka stickade koftor eller bara en schysst skjorta med linne under. Jag är totalt förälskad och det kliar i fingrar att få springa och köpa varenda par på en gång, men jag måste hejda mej. Ett som är säkert är att både ett brunt och och svart par skor kommer bli mina. Sen skulle det ju även vara bra med ett par sköna promenad skor....? Och kanske ett par tygskor som man kan ha som slit och släng. Ja ni hör ju själva, jag skulle kunna hålla på i evigheter och hitta på anledning efter anledning för att få ta med mej vartenda par hem. Gaahh.. Ge mej allihopa, snälla?! :)


En rolig skjortvariant!


En av dagarna när jag och Adam sprang runt på stan i Göteborg var vi inne i en liten mindre butik som jag dessvärre har glömt bort namnet på och tittade på kläder. Och på ett av borden låg den här skjortan och jag kunde inte låta bli att pröva den. En flanelskjorta med krage på och jag blev helt förälskad i den. Tyvärr var den för stor på mej och därför köpte jag inte den men hur rolig som helst. Lite udda men passar perfekt till en kyligare höst kväll med skinnjackan ovanpå.  

 


Hänger på stan med hannes. Käkat lunch och...

20100831112 (MMS)

Hänger på stan med hannes. Käkat lunch och nu sitter vi på söder och njuter av dom sista semester dagarna.


away...

Jag sticker in till stan och umgås så ni hittar mej på mobilen idag !


Vad vill jag...?

Jag har dagar som dessa ibland. Där jag varken känner mej glad eller ledsen. Utan bara är. Vet vad jag vill eller inte vill. Allt är bara ett stort frågetecken. Sista tiden har jag verkligen tagit mej en funderare och frågat mej själv vad det är jag vill med mitt liv. Är det inte dags att börja plugga upp dom där satans betygen så jag kan ta mej någonstans eller ska jag fortsätta knega på med jobben och se vart det här sista jag ska göra leder? Klockan går och jag börjar känna stressen. Jag vill slå mej till ro, skaffa mej mitt eget place, ha ett riktigt jobba. Skaffa mej en säkerthet och trygghet. För mej är det jätteviktigt att få alltihopa det där. Men samtidigt som jag vill ha allt det där vill jag bara fly iväg ett år, göra något helgalet, slippa leva det här vuxen livet och ta dagen som den kommer.


myys

Det går inte att skjuta upp det läängre. Hösten har kommit fram och sommarvärmen är borta för den här gången. Dom varmare kläderna i garderoben kan börja användas och ikväll är första kvällen på evigheter som jag kunde tända upp hela rummet med levande ljus. Även om jag älskar sommaren, värmen och allt som hör till tycker jag hösten är väldigt charmig och mysigt och det är inte helt fel att den har kommit. På något vis är det mera tillåtet att ligga hemma en kväll med en bra bok, tända ljus och dricka varm oboy. Ligga i favortifamnen och titta på film en hel kväll. Sitta ute på på ett café med tjocka filtar och snacka bort en kväll.. Ja hösten, du är välkommen av mej.. Så länge regnet har tänkt hålla sej borta.

Privat inlägg - Göteboorg...


Privat inlägg - D...


Måndag.

Det är bara några minuter sen jag skuttade in innan för dörren här hemma. Känns som om att det var väldigt länge sen jag bara var hemma nu, haha. Dagen har varit fruktansvärt lugn och jag har mest sovit, hängt med min vän och snackat skit. Bra måndag med andra ord. Tanken var att jag skulle dragit till Vickan ikväll med H men det blev inställt och vi ska käka middag ihop imorgon istället så jag har inga planer för ikväll. Kanske blir att att ta ett långt bad, springa ner och köpa lite gottis i affären och plocka fram boken. Jag har flängt som en dåre sista tiden så det kanske är på tiden med lite egen tid ENSAM. Jippii, för det är ja ju bäst på. Eller not. Blir jag uttråkad finns det tusen saken att göra här hemma. Massvis med papper som behöver sorteras, städa mitt rum, skicka iväg lite mail, kolla lite saker på nätet. Jaaa.. Listan kan göras lång och jag tröttnade precis.

Eftersom jag går på mina nätter om bara tre dagar känns det helt meningslöst att ställa om dygnet nu och sen ställa om det igen. Så jag får vara nattuggla tills mitt häst pass är över.


00:18

Idag har det varit en såndär as skön bakis söndag där inga måsten har funnits utan jag har legat på soffan och gosat med två kattungar och plöjt mej igenom två filmer. Snart är det dags att sätta på en tredje. Mobilen har varit på ljudlöst och jag har tagit en paus från allt, satan vad härligt det är att göra så ibland. På fyllan igår i all hast råkade jag lova att jag skulle laga middag åt mej och gullis så det var bara att ställa sej i köket och göra det jag lovat. Ja körde på ett säkert kort och gjorde min älskade köttfärssås med spaghetti och fyfaaan vad gott det blev. Ska ta en cigg, hälla upp ett glas oboy och bädda ner mej i soffan med kissemissen framför filmen nu. Såå underbart att hänga med personer som låter en andas och man inte måste prata  och vara på varandra hela tiden fast man är med varandra. Det är verkligen då jag känner mej så lugnast och mest avslappnad.

Helkväll.

Inte förens vid fem tiden i morse kom jag hem och nu har jag vaknat upp riktigt jävla sliten och förjävlig. Efter hemma festen hos Micke igår drog jag och Melina vidare in mot stan. Vi körde på en helkväll och var först på zipper och sen vidare mot labbet. Jag mår nog som jag förtjänar idag. Ska följa med Melina till bussen eftersom stackaren ska iväg till jobbet och sen ska jag vidare in till stan och träffa en kompis så åker vi vi vidare hem dit sen. Först måste jag släpa mej in till duschen bara........ fyfan.















Jag och Melina sitter i en taxi till Zippe...

20100829081 (MMS)

Jag och Melina sitter i en taxi till Zipper nu. Vi ses där!


Nu har jag bestämt mej och fått på mej ...

Nu har jag bestämt mej och fått på mej lite kläder. Precis satt mej på tunnelbanan och är påväg till sickla kaj där Sannah möter upp mej. Stannar nog inte allt för länge och kommer ta det ganska så lugnt ikväll som de känns nu. Är fortfarande inte helt taggad menmen... Nu är jag på G ändå.


Vafan..

Gaahh... Jag vet inte vad jag ska göra. Hemma fest med Sannah väntar men det känns så himla jobbigt att ta det där steget och göra sej i ordning. Fast det var hundra år sedan jag var på hemma fest och det är lite löst folk som jag känner till som kommer dit, och sen massa nytt. Det blir nog bra. Men jag är lat och inte alls på humör ikväll men vill inte sitta hemma heller. Velig? Jo tack, ni skulle bara veta. Nu måste jag bestäma mej. Ska jag leta fram någon gamal trasa att slita på mej och sätta lite fart, eller stanna hemma? Väl på plats kommer det säkert bli awsome.. Men det var just det där innan man är där. Orkar jag...? Kan någon komma med en piska och sätta lite fart och liv i mej, snälla? hahah


Vad ska jag göra ?

Efter att sovit ett par timmar är jag nu uppe på bena och legat och pratat i telefon med lite olika vänner över en timme. Packat upp väskan och hängt in allting i garderoben som inte var använt och resten ligger i tvättkorgen. Kollat mailen, posten och styrt upp lite här hemma. Fått lite olika förslag för vad som kan hända ikväll men ingenting av det lockar mej något speciellt faktiskt. Hemmafest, krogen eller fika + bio. Men jag vet faktiskt inte om jag har någon lust ikväll.

Jag måste gå ner och handla något att laga till middag, ta ett bad kanske och sen får vi se vad jag bestämmer mej för att göra. Det är ju ändå lördag och kvällar när man inte har någon lust brukar ju bli en av dom bättre, visst?


home.

Jag hade skrivit ett inlägg via mobilen när jag satt på tåget hem men det verkar inte ha kommit upp. Får se om det kanske kommer senare. Hursomhelst, jag snubblade in av trötthet innanför dörren för ett litet litet tag sen och kastat mej i sängen direkt. Måste sova ett par timmar för att orka ta i tur med dagen. Eftersom jag kom hem lite hastikt såhär har jag inte skrapat ihop några planer för kvällen eller resten utav helgen. Det ända jag vet är att ja ska vara l e d i g som bestämt.

Jag återkommer i eftermiddag för nu är jag så trött och fryser så himla mycket så ja ska gosa ner mej under mina två täcken.

Puss!

Ändrade planer!

Jag kommer ta morgon tåget som går vid sex tiden imorgon och åka hem redan då. Varför? Det är privata skäl men imorgon är jag iallafall på hemma plan igen och allt är som det ska. Det blev en kortvarig semester, men det blir ledigt dagarna som är kvar iallafall.

God morgon. Jag ligger fortfarande kvar i ...

God morgon. Jag ligger fortfarande kvar i sängen och drar mej. Förstår inte varför ja ska vakna så tidigt varje morgon nu när jag är ledig. Har alltid varit den som sover bort halva dagen tidigare. Väntar på att Doni ska vakna till liv och ringa men innan dess ska jag nog möta upp Adam inne i stan. Jakten på skor får fortsätta och ja skulle även vilja hitta ett par jeans. Ikväll blir det park lane med skånskorna och Doni som det ser ut nu, sist jag var där är för två år sedan så det skulle vara roligt. Vi måste bara se till att allting klaffar på bästa sätt.


Jag vill verkligen bo här i Göteborg. Vi...

Jag vill verkligen bo här i Göteborg. Vilket paradis det är här, helt magiskt. Självklart får man en vardag här med ifall man bor här och allting inte är en dans på rosor. Men en dag... Då vill ja verkligen bo här. Dagen har varit toppen och nu är jag och Isac påväg hem till honom. Skapligt trött efter allt spring på stan så det blir nog en film och sen sova. Jag har letat efter skor i hundra olika butiker men hittade inga som var tillräckligt daniel eller min storlek. Jakten får fortsätta imorgon... Nattinatt gullisar.


Jag är med mitt hjärta Doni!

20100826030 (MMS)

Jag är med mitt hjärta Doni!


Jummie, dagen är räddad. :)

20100826022 (MMS)

Jummie, dagen är räddad. :)


Hackat upp med adam nu och vi har hamnat p...

20100826020 (MMS)

Hackat upp med adam nu och vi har hamnat på bee bar, snackar skit, dricker vin och ja ska äntligen få min kyckling pasta ja gått och suktat efter några veckor. Vilken semester lyx!


Jag har varit vaken sen isac drog till job...

Jag har varit vaken sen isac drog till jobbet men låg kvar i sängen och drog mej en bra stund. Hade jättesvårt att somna igår kväll, var så himla mycket som snurrade runt uppe i huvudet. Nu börjar ja komma ner i varv och kan njuta av ledigheten hoppas jag. Planerna för dagen är att jag först ska träffa min efterlängtade Adam som oxå är i Göteborg för tillfället som jag inte sett på hela sommaren i stan och sen mot eftermiddagen när Doni slutat skolan får jag äntligen träffa honom. Gissa om det är någon som kommer bli helt sönder kramad? :) Ja kanske borde sätta lite fart och klä på mej nu och sticka iväg så Adam inte får vänta på mej, de skulle vara lite pinsamt... Eftersom ja inte har någon dator här bloggar jag från mobilen så kommer alla bilder upp när jag är hemma igen, kanske kommer det upp någon enstaka från mobilen men dom blir oftast så små att se för er.


Jag kom fram för ett par timmar sen och p...

Jag kom fram för ett par timmar sen och på centralen väntade isac på mej. Vi var och handlade och sen har vi degat hemma hos honom framför film med käk. Vi båda ska upp tidigt imorgon så vi ska faktiskt lägga oss nu. Nattii.


Som vanligt när man reser med SJ är det ...

Som vanligt när man reser med SJ är det förseningar hit och dit. I hallsberg fick vi stå stilla i över en halvtimme för att polisen skulle komma och hämta en passagerare. Nu är vi snart i Skövde med 35 minuters försening. Så med andra ord är det inte så jättelångt kvar men... Jag vill vara framme nu! Det var inge roligt att åka tåg idag och nu har jag tröttnat. Mina ben har somnat dessutom. Vädret är iaf bättre här än där hemma, solen tittar faktiskt fram då och då. Måste försöka få tag på Isac nu och berätta att jag blir lite sen...


Nu har jag hoppat på tåget till mitt äl...

Nu har jag hoppat på tåget till mitt älskade Göteborg ocn är påväg. Jag åker med x2000 så det tar bara tre timmar. Fick både fönsterplats och åka åt rätt håll. Vilken lyx!! Det ska bli så skönt att lämna Stockholm bakom min rygg och komma bort ett par dagar. Jag kommer barfa nås via mobilen så det blir lite semester från internet med. Tänkte plocka fram boken nu, vi hörs.. <3


Klar.

Inte för ens nu kan jag lägga ner huvudet på kudden för att alldeles strax sova. Det har varit en fullspäckad dag med fläng hit och dit. Nu känner jag mej äntligen redo för att åka och kan koppla av. Räkningarna är fixade, jag har klippt mej, packat, plockat ut disken men fuskade med städningen ikväll. Det här kommer bli toppen och nu längtar jag efter att jag är påväg. Eller ännu bättre.... Att jag är framme. Fast det är ganska mysigt att vara på resande fot oxå, få ett par timmar för mej sej själv i ett tåg. Mitt älskade göteborg! Som jag har längtat efter att komma tillbaka. Längtat efter att träffa Doni igen.. Fast jag kommer inte bo hos honom. Utan jag kommer på mina dagar jag är där hos Isac och det är han som kommer och möter upp mej på centralen när jag är framme.

Gaah, det är jobbigt att ha semester. Ble...

Gaah, det är jobbigt att ha semester. Blev väckt först av telefonen i morse och sen av att vi hade hantverkare hemma. Nu har jag sprungit runt på stan ett par timmar med Hannes och köpt lite små saker för resan imorgon. Har även hämtat ut biljetterna. Precis satt mej på bussen hem till en vän för att umgås lite innan jag sticker iväg och sen skulle jag även få låna strykjärnet och snygga till två skjortor ja ska ha med mej. Det ska bli så himla härligt att komma iväg så när ja bara blivit klar med packningen, snabbstäda rummet en aning, fixat räkningarna och klippt mej ikväll kan ja varva ner.


Solen skinner och jag har precis gått på...

Solen skinner och jag har precis gått på min semester! Kan det bli bättre? Ja tror knappast det. Dom har ringt och försökt få in mej i tyresö i natt, men min kropp säger nej nu. Tio dagars ledighet är välkommet! Wiie


Måndag!

Det är ett tidigt godmorgon som kommer den här morgonen ifrån mej.

Sitter relativt nyvaken med datorn i knät efter att tagit en dusch och gjort dom gamla vanliga morgonrutinerna. Lisa Nilsson med låten Vem går på i bakrunden och magen kurrar eftermat. Får köpa med mej någonting på vägen till jobbet. Idag är sista jobbdagen innan jag går på semester och det känns.... RIKTIGT JÄVLA BRA ! Jag är så enormt trött och slutkörd i botten nu såå dom här dagarna med ledighet kommer göra guldvärld för sen är jag tillbaka med så mycket ork och energi igen.

Igår var jag så seg så efter att vi käkat middag sket jag i alla måste jag hade att göra här hemma och satt istället och pratade med Sandra ett bra dag och sen degade i sängen hela kvällen fram tills dess att jag skulle sova. Så jaa, jag antar att jag måste ta i tur med det ikväll istället. Tvätt, fixa räkningarna, packa, städa osv.... Jaa ni hör, de finns lite små pyssel. Men får jag klart det ikväll hinner jag träffa lite mera vänner imorgon än vad ja tänkt från början.

Gud vad fort klockan går när man inte vill det. Jag hinner borsta tänderna nu och sen ser jag att jag måste börja åka....

Söndag!

Jag känner mej nästan helt bakis i hela kroppen fast jag inte drack en droppe igår. Mina fötter vill jag fortfarande hugga av. Vaknade upp för kanske en timme sen och tagit det väldigt lugnt sen dess. Maten står på spisen och istället för att gå ut och äta ikväll ska vi ha en mysig middag här hemma. Jag måste springa mellan tvättis ikväll och ta det absolut nödvändigast. Tillbringa flera timmar i badrummet och bli människa igen, så mycket som jag skitit i att ta hand om mej sista veckorna. Pinsamt... Nu blir det ändring på det !


Vi hörs tomorrow istället gullisar!

Står på perrongen i gullmars och väntar...

Står på perrongen i gullmars och väntar på tunnelbanan. Äntligen kan jag bara säga, 18 timmars jobb är slut och jag är bokstavligen helt död. Mina stackars fötter gör så ont, vill bara hugga av mej båda två just nu. Hemma väntar sängen och imorgon eftermiddag går jag på min semester. Hur underbart känns inte det liksom? Sätter mobilen på ljudlöst nu så ja kan sova tills jag vaknar utan någon klocka. De är alltid samma visa varje gång man jobbat helg så träffar man på massa fulla människor när man ska hem, klockan är fan åtta nästan. Hur orkar dom?


Jag var hemma redan innan innan klockan to...

Jag var hemma redan innan innan klockan tolv igår men somnade på tok försent för mitt eget bästa. Man fastnar så lätt vid datorn eller i telefonen och sen vips har klockan sprungit iväg flera timmar. Nu sitter jag på pendeln påväg till jobb som vanligt, känns lite tragiskt att jag inte kommer komma hem förens halv nio imorgon bitti i bästa fall. Imorgon måste jag tvätta upp lite små saker och börja packa.. Nu är det inte många dagar kvar innan jag drar. Måste komma ihåg att betala alla räkningar innan jag åker så det är gjort. Men hallå?? Vad hände med sommaren??! Det är kallt och ruggit ute och hösten har kommit, det ända posetiva är alla fina höstkläder man kan plocka fram och levande ljus man kan tända. Det är nog det bästa med hösten, alla ljusen.. En br; film, lite regn och ligga under duntäcket i ens favorit famn... Önska drömmande, hah..


Jag hade helt glömt bort att jag bestämt...

Jag hade helt glömt bort att jag bestämt att jag skulle träffa jessica idag så det blev en glasd överraskning när hon hörde av sej tidigare idag. Så efter jobbet möttes vi upp i stan och sitter nu på tapas och snackar skit över ett glas vin. Nu är lite mera folk påväg in men jag blir nog inte allt för långvarig och ska ta det väldigt lugnt. Nu tjatar jessica att jag ska sluta så ni får ha en fin kväll gullisar. Love, daniel..


En av alla jobbdagar.





Jag har varit vaken sen några timmar tillbaka och har redan hunnit med en lunch på förmiddagen med en vän och sen fixat lite här hemma. Slängt in en tvätt och hängt upp det, svarat på lite mail och pratat i telefon. Det börjar bli dags för mej att bege mej mot tunnelbanan och åka till jobbet.


Augusti......

Jag vaknade till och är nu återigen vaken. Det har varit folk här hela kvällen så det har varit svårt att sova samtidigt som det varit väldigt trevligt. Se en levande själ utanför jobbet. Sitter i sängen och lyssnar på musik, närmare bestämt The script.  Många fina låtar. Sista tiden har jag fastnat för deras underbara musik och den är magiskt. Jag tänker tillbaka på livet, saknar gamla minnen och personer och längtar till framtiden. Det är så mycket roligt som händer här framöver men jag vet bara inte hur jag ska orka. Vart jag ska hitta kraften. Men är det roligt så brukar det oftast gå bra. Nu ska allt klaffa så kommer allt bli toppen. Riktigt jävla bra.

Det har redan hunnit blivit slutet utav augusti och sommaren börjar lida mot sitt slut. Vad hände? Semestern är över för dom flesta och skolan eller jobb har satt igång igen. Nu går jag på lite ledighet om ett par dagar innan september börjar och jag har full fart igen. Dock måste ja ringa poolen för några tider i september på ena jobbet och sen i oktober. Den här sommaren har verkligen varit helt annorlunda jämfört med förra året och åren innan dess. Jag har jobbat arslet av mej och det har inte blivit mycket tid alls över för vänner och nöje. Pride bojkottade jag helt medvetet men jag kan sakna alla mysiga kvällar tillsammans med vännerna som uteblivit eller dom soliga dagarna då man bara skulle ha hängt i en park. Eller bara lite sammanhängande lediget mer än 1-2 dagar.

I mitten av nästa vecka drar jag iväg till mitt paradis och tillbringar några av mina semester dagar där. Det ska bli skönt att åka bort för då vet jag att ja inte kan tacka ja till massa jobb ifall dom ringer och vill ha in mej extra och sen ska det bli skönt att slippa Stockholms stressen och allt där till. Samtidigt är jag i en stor stad och får allt det jag behöver. Kommer njuta av min ledighet, äta ute på kvällarna, ta ett glas vin, hänga med sköna människor, lite partaj, träffa en av mina närmaste vänner, leva som om att det inte finns några måsten eller en morgondag. Lugn, jag har även några dagar hemma i Stockholm innan jobbet sätter igång så jag kommer att ha tid att haka upp med alla här hemma oxå. Både innan och efter min lilla tripp.

Sen finns helgerna kvar och jag ska försöka att åtminstonde ha någon helt ledig helg i september och sensommar kvällarna finns kvar och är inte fyskam så jag tänker inte vara bitter över den här sommaren. Jag har fått en otrolig chans att komma in i ett helt nytt yrke och fått tjäna mina egna pengar igen. Nästa sommar har jag förhoppningsvis en fast tjänst och kan därmed ta ut fem veckors semester och då blir det massa ledighet för både en utomlands resa, häng här hemma i sköna sommar stockholm och massa annat skoj. Vem vet, kanske blir det en resa till hösten om allt klaffar som det ska.



my day

Jag smet en halvtimme tidigare ifrån jobbet så jag fick komma hem en aning tidigare. La mej och sov en timme på direkten och nu är hela huset fullt med folk. Det är Sandra´s syster med man och barn som är här och hälsar på. En riktigt söt liten vildning som snart är 4 år. Vi har precis pick nickat med pizza på vardagsrums golvet eftersom köksbordet inte räckte till för alla och nu ska dom ha spelkväll på playstationet. Inget för mej så jag har lagt mej i sängen med datorn istället. Har några få samtal jag måste ringa och sen tänker jag stänga ner allting och göra en tidig kväll, ögonen går i kors och jag är så förbannat trött så jag knappt vet mitt eget namn. Jag har ju ingen dvd ännu och nu när dom ska spela så blir det ingen film för mej, jag får istället slå på tv:n och somna till. Hoppas på att det kan gå något bra och att det inte bara är skit som vanligt. 

Tre dagar kvar innan semester, tjoho... Måste tvätta innan jag åker bort oxå. Det får bli på söndag eftermiddag helt enkelt.


Som alltid när man har sovande jour sover ...

Som alltid när man har sovande jour sover man med ena ögat uppe. Så jag har vaknat flera gånger om men det har inte varit några larm. Regnet öser ner idag och jag sitter och väntar på att den andra dagpersonalen ska komma. Vid 14 slutar jag och får gå hem. Jag har lite att fixa med hemma och måste bland annat tvätta om jag orkar. Är riktigt film sugen och funderar på att hyra last song idag, jag har hört så mycket om den filmen och måste se den nu. Har en annan sak att ta i tur med som jag bara skjutit upp men nu måste jag få den ur värden. Jobbet kallar några timmar till nu, hörs hemma gullisar!


Sådär.. Har jag kommit fram till jobbet....

Sådär.. Har jag kommit fram till jobbet. Mötet gick suveränt och jag har fått datum för när jag börjar. Efter träffade jag Hannes en sväng och nu är jag här. Verkar vara ganska så lungt än så länge, dom flesta är iväg och det är bara lite små pyssel på kontoret.. Först blir det en kaffe, tjiing!


!!!

Stress fan helvete.. Jag försov mej i morse, inte så att jag kommer missa någon buss men nu får jag stressa som fan. Kanske tur det, då hinner jag inte bli nervös. Magen skriker efter mat och kroppen efter sömn. Ögonen går i kors och helst skulle jag bara vilja krypa upp i en stor varm famn. but nono, hard working man... Plikten kallar.
Fy så tråkigt att vara vuxen ibland.


Fått på mej lite kläder och måste bara borsta tänderna. Packat väskan och lagt ner allting jag måste ha eftersom jag inte kommer hem förens imorgonkväll. Hur många pass har jag egentligen på mitt långpass? Tre stycken, fyra kanske?! Jag vettesjutton.

Nu måste jag verkligen fixa det sista och sen gäller jag. Taggad till tusen! Det här kommer bli bra. Finns på mobilen hela dagen. Puss gullisar!

Kan inte sova.

Det här är en sån här natt då jag verkligen inte kan sova. Utan istället ligger och virdet och vänder på mej. Tittar på klockan, blir ännu mera stressad över att jag veta att jag måste upp om några få timmar. Försöker sova, men det går inte. Varför? Det vet jag inte.. Egentligen finns det ingenting alls som tar upp mina tankar utan jag är bara extremt trött. Slutkörd. Jag längtar så mycket tills på måndag klockan 15.00 då jag får semester. Lite över en vecka och det känns som värsta lyxen. På onsdag åker jag bort. Till underbara människor, vila, stunder på stan, god mat och mycket mera. Det är nog det som får mej att orka nu dom sista dagarna när jag vet vad som väntar.

Lina var söt och följde med mej för att köpa en ny mobil idag. Skaffat ett toppen bra abbonemang och bytt nummer, wiho. Efter det satte vi oss på café 60, drack en latté och käkade en sen middag. Snackade skit och skrattade. Hur underbart som helst. Tiden gick snabbt och efter några timmar var det dags för oss att röra oss hem åt varsitt håll. Fick ett erbjudande om att joina några vänner på ett glas vin under kvällen men avböjde det ganska så snabbt, visst hade det varit trevligt men jag orkade faktiskt inte. Jag hamnade sittandes med mobilen hemma och pillade på den istället, fixade alla inställningar, la in gamla foton, musik, fixade alla kontakter osv. Skickat ut ett sms till alla med det nya nummret men har just du missat det så släng iväg ett mail på facebook eller en kommentar här så fixar vi det. Måste dock komma ihåg att lämna ut nya nummret på jobbet imorgon.

Jag har en stor dag som väntar mej när jag klivit upp som jag väntat på hela sommaren. Det är nämligen så att jag ska träffa butikschefen på min praktikplats under september månad för att få schema och prata igenom allting. Nervöst? Näe, faktiskt inte.. Inte just nu iallafall. Jag ska gå dit och visa vem jag är och jag tror faktiskt att jag både har en stor chans och kan komma långt. Efter det åker jag direkt till jobbet och är där ända tills på torsdag.

Nu måste måste måste jag försöka somna... Annars kommer jag vara ett vandrande lik hela dagen imorgon.

Tisdag.

Vet ni? Jag är heelt ledig idag och det var någonting jag glömt bort. Så jag är riktigt happy to day. Hade bara hostan velat försvinna hade allt varit på topp.

Efter att jobbat både natt och dag igår var jag helt död när jag kom hem. La mej vid datorn ett tag men pallade inte en lång stund utan släckte ner i rummet och somnade. Hade inte ens orkat klä av mej eller någonting. Vaknade upp av en mardröm mitt i natten men somnade om strax där efter igen. Och nu har jag sovit fram tills för en halvtimme sen så kroppen skrek ju verkligen efter sömn. Eftersom jag inte upptäckte igår att jag är ledig idag hade jag noll saker inplanerat idag vilket känns galet bra men jag pratade nyss med Lina och vi ska ses vid sex tiden för en fika eller kanske middag. Men än så länge är det några timmar kvar tlls dess så jag ligger kvar i sängen och degar en timme till.

Ärligt talat vet jag inte vart den här n...

Ärligt talat vet jag inte vart den här natten har tagit vägen. Ja kom dit och ja gick hem. Tiden där emellan gick så himla fort. Va lite små saker att fixa men inge märkvärdigt. Var så klart lite mera nu på morgonen men inte alls nå farligt mycket. Tydligen har det varit så i hela huset och inte bara hos mej. Så de är bara tacka och ta emot. Nu sitter ja på bussen hem, hinner sova fyra timmar innan ja måste upp igen för att åka till huddinge. Hungrig är jag dessutom men vet inte vad ja är sugen på nu som ja orkar fixa. Hostan har fortfarande inte gett med sej vilket är åt helvete. Gör så ont när det sitter djupare ner i bröstet..


jobbjobbjobb

För tredje kvällen i rad vaknar jag klockan Sex och sitter nyvaken i sängen. Nu blir det att hoppa in i duschen, slänga på sej kläder, gå och köpa middag och sen åka tillbaka till jobbet och köra sista natten den här veckan. Hem och sova ett par timmar imorgon och sen ställa om dygnet för att jobba dag hela veckan. Gaahh.... En vecka kvar till semester, jag längtar!


helt slut

Nu är jag riktigt trött! När jag stod utanför porten och skulle slå in portkoden förståd jag först in varför jag aldrig kom in.. Jag slog koden om och om igen och sen slog det mej att det var jobb koden jag försökte komma in med. Haha!

Fyy i helvete vilken natt det har varit! Jag har aldrig varit med om maken alltså. Larmen har ringt HELA tiden, folk har varit uppe, på morgonen kvisten åkte jag på några smällar och det var bara upp och ner allting för när jag slutade kom det ingen personal.

Nu är jag hemma iallafall och lagt mej i sängen. Hungrig men det finns inte en chans i världen att jag kommer pallra mej ner till Konsum för att handla nu. Jag kommer säkerligen ändå däcka vilken sekund som helst så får jag äta när jag vaknar igen.  


Satte mej precis på bussen och är äntli...

Satte mej precis på bussen och är äntligen påväg hem. Ögonen svider av trötthet så stunder som dessa önskar jag att man bara hade kunnat trollat sej hem, vad skönt de skulle varit. Ska faktiskt bara sova bort hela dagen för att sen gå upp en timme innan jag måste åka. Man är inte 16 år längre och pallar hur mycket som helst, speciellt inte då jag jobbar så mycket som ja gör. Är fortfarande sliten efter igår natt, but hey... De var trevligt och helt klart värt de! Skorna jag köpte förresten är perfekta, känns knappt som om att jag har någonting på fötterna och ja är inte i närheten av att få ont av dom när jag går. Kanske skulle man sattsa på att köpa ett par till i en annan färg. Nu är de snart dags för att byta till tunnelbanan så vi sätter punkt här, god natt...


Seriöst...

Nu har du banne mej gått för långt den här gången. Man kan varken älska eller tycka om alla människor här på jorden och tro mej, det gör inte jag heller. MEN... Det är inga dåliga anklagelser/lögner du har kommit med och förtillfället vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Du är en ond människa som säger sådana saker utan några som helst grunder för fem öre och det är faktiskt allvarligt om sådan information skulle komma i fel händer. Det är mycket som kan sättas på spel ocu nu får du sluta. Jag skulle kunna gå ut med så mycket skit om dej som är sant som jag lyckats gräva fram men jag skulle faktiskt aldrig göra så mot en annan människa. Jag vet att jag har min rygg fri och det du sagt inte stämmer för fem öre men jag kan inte låta bli att bli upprörd ändå och riktigt jävla förbannad..

Nattjobb

Jag har gått på min första natt den här veckan och jag var bombsäker på att jag skulle vara på grön avdelning i natt och jobba. Men till min stora förvåning hamnade jag på gul och det har varit riktigt skönt. Egentligen är det samma jobb på båda men det är bara det att jag har jobbat mera på gul och känner dom lite bättre. Imorgon är det grön som gäller och jag har inte några problem med det, jag tycker om utmaningar och man utvecklas hela tiden och lär sej nya saker.

Natten har varit ganska så lugn och all disk samt tvätt är så gott som klart. Jag har varit runt och gjort den andra tillsynen och nu små fixar jag med lite saker som behöver göras. Eftersom det är helg kommer jag få vänta en halvtimme på bussen hem och åka en helt annan väg, så det tar sin lilla tid innan jag ligger på huvudet på kudden och sover. Nu måste jag fortsätta här och uppdateringarna kommer bli dåliga och tråkiga eftersom det är jobb heeeeela långa helgen. Men om en vecka är det semester och som det ser ut just nu blir det en tripp till Göteborg och gud vad jag längtar :)

hoho

Igår kväll efter att vi suttit och snackat skit för oss själva många timmar blev vi båda lite sugna på att träffa folk så vi började klä på oss, tog vindunken i handen och tog en kort promenad till min väns vänner. Så strax efter sju ramlade jag in innan för dörren här hemma hos min fina vän. Hon käkade och jag tog en sista cider innan vi båda somnade gott på kudden. Så idag mår jag minst sagt som jag förtjänar och har sovit bort hela dagen. Börjar se på klockan nu att jag måste ta en dusch nu..... Jobbet väntar på mej ikväll!

Finns på mobilen.


En riktigt fin kväll....

Det här har nog varit en av dom slappaste dagarna jag haft på jobbet någonsin. Mellan tiden jag hade idag är det dött på och det ända jag gjorde när jag var på jobbet var att följa med en av dom boende till tandläkaren. Skönt att jag jobbade med fina Sofie så tiden gick lite fortare...

När klockan äntligen hade slagit så jag fick sluta åkte jag på direkten och mötte upp en vän till mej. Vi tog en runda i köpcentrumet som ligger i närheten. Där köpte jag jackan som jag gått och funderat över och ett par nya skor som var på rean. Vi handlade mat till middag och och åkte hem till henne. Nu har vi ätit gott och suttit och druckit vin i flera timmar och snackt skit. Har verkligen varit en skitmysig kväll och än så länge är jag kvar här, eftersom jag inte börjar förens 21 imorgon behöver jag inte tänka på någon klocka riktigt ännu... Fan, jag upptäckte precis att jag rökt min sista cigg jag hade och det är många timmar kvar på natten. Ska jag se detta som ett tecken? fuck hell... Jag måste lösa det.  Redan nu känner jag hur dåligt jag kommer att må imorgon, för vi alla vet, hur jag mår av rödvin dagen efter.


Vi hörs och ses imorgon, får då ska vi, ni och jag, reda ut en del bekrepp och skitsnack som kommit upp. Jag är så förbannat trött på att folk drar sina egna slutsattser.

Love,

Daniel

Dumma hosta.

Näsan rinner, nysser som aldrig förr, huvudvärk och jag har legat och hostat mej igenom HELA natten. Fan.. Har inte sovit en blund pga den här jävla hostan! Så fort jag varit nära på att somna har jag fått en ny hostatack. Stunder som dessa undrar man ju verkligen hur dum i huvudet man är egentligen som röker dom där x antal ciggen varje dag. Hur dum får man bli?!?! Så fort jag blir lite förkyld kommer alltid hostan med på köpet och den är inte att leka med. Måste boka en tid hos husläkaren så jag kan få min hostmedicin utskriven för jag har massa jobb framför mej som jag inte kommer kunna sjukskriva mej ifrån för en jävla förkylning och jag kommer bli galen om jag inte får sova. Nätterna är oftast värst så jag hoppas på att jag mår lite bättre under dagen. Oftast efter en dusch brukar det kännas mycket bättre och lika så den här gången med.

Idag är det bara fem timmars jobb mitt på dagen ute i Huddinge och sen ska jag iväg på direkten efteråt. Får se hur mycket jag orkar med nu bara. Senare mot kvällen ska jag hem till en vän där vi ska laga middag och dricka vin men som det känns nu får jag nog skita i vinet och bara njuta av en godbit mat istället och trevligt sällskap. Jag har tagit två alvedon och hoppas att det här skiten går över snart för jag har inte tid med att bli mera sjuk och speciellt inte nu.

På fredag är det inte jobb förens klockan 21 så jag får nog ta den dagen till att bara vila upp mej. Det blev ju inte så mycket av den där vilan igår, så typiskt mej. Och idag hinner jag helt enkelt inte.

Nu har jag hämtat upp all ren tvätt, duschat klart, klätt på mej...  Jaa ni vet, allt det gamla vanliga. Men jag set på klockan att det börjar bli lite bråttom och att jag måste springa iväg till tunnelbanan så jag inte kommer sent. Kameran är fortfarande trasiga så därav är det inga bilder i bloggen för tillfället och min mobil kamera suger hästpung. Tur att mobilen duger till annat och det är där ni hittar mej under dagen och kvällen, via mobilen alltså.



Jag saknar mitt hår!

Tittat igenom massa gamla bilder sen flera år tillbaka på datorn och gud vad jag saknar mitt hår nu. Vad fint det var! Hur kunde jag vara så dum att jag rakade av mej allting? Sekunderna efteråt ångrade jag mej på en gång. Nu håller det iofs på att växa ut igen men det tar sin lilla tid. Jag kommer ihåg förra sommaren då håret var så långt att jag fick upp håret i en liten toffs. Det var den där mellanperioden där man inte kunde göra så mycket med håret och vad man än gjorde såg dej förjävligt ut, hade jag fått behålla det bara 2-3 månader till hade det varit perfekt. Men sen var jag och klippte mej på lunchen för att jag skulle ut på kvällen och jag sa tydligt och klart att jag bara ville klippa topparna. Helt plötsligt låg allt mitt hår på golvet och jag satt bokstavligen och grät. Frisören påstod att allt var så slitet och han tog sej rätten till att ha fri händer och exprimentera lite med mitt hår. Sen dess har jag försökt att spara igen, haft en liten lugg men tröttnat så fort man kommit in i den där perioden igen där det är så svårt att göra något med håret. Tillslut tröttnade jag ännu mera och rakade sidorna och hade en paradise hotel Cimon frisyr och var mycket nöjd till jag fick ett ryck jag inte förstår och ser ut som jag gör idag.





Godnatt.

Klockan står tidigt ställt imorgon bitti så jag ska bara göra mej kortfattad här ikväll. Jävlar vilken underbar dag det varit. Efter mitt möte var slut och banken klar hann jag hem en liten stund innan jag först träffade Jessica och sen efter ett litet tag Hannes inne i stan. Vi gick runt och kollade lite i affärerna innan dom stängde och jag fick med mej både nya blad till rakhyveln, strumpor och tre t-shirts från topman.

Vi käkde sushi på Drottninggatan och sen åkte jag hem för att börja med tvätten... Inget vidare roligt men ett nödvändigt ont. Nu verkar det fungera och jag har två maskiner kvar att slänga in och sen ska jag krypa ner i sängen och sova. Hostan är kvar och näsan rinner men febern är nog borta. Kroppens känns helt sliten och det ska bli förbannat skönt att lägga ner huvudet på kudden, jag tvekar inte en sekund på att jag kommer sova lika gott i natt med.


Nu ska jag ner till tvättis igen,


tjing

11 augusti 2010

Godmorgon,

Det sket sej ganska så snabbt med tvätten igår. När jag stoppat i den andra maskinen och satt på den gick hela tvättmaskinen sönder. Den ville varken skölja ut tvättmedlet eller sköljmedlet. Så jag fick ta upp en ikea påse med blöt tvätt och ge upp tvättningen. Så med andra ord blev det en sovmorgon i morse. Får försöka tvätta upp lite av det absolut viktigaste här hemma ikväll och kanske bara gå ner och hänga det i torkrummen ändå, jag vet inte. Så igår gick jag ut och satte mej och pratade med Damien ett tag och snackade skit och rökte eftersom han ändå varit i bergshamra och skulle åka hem.

Har vaknat upp dunderförkyld, med världens hosta och med feber. Men vad sjutton gör det?! Jag klagar inte över en sån liten grej. Den oerhörda lättan och lyckan sitter kvar sen igår. Marken jag står på är stabil. Strax ska jag vara på ett möte och sen måste jag förbi banken för idag kom äntligen skattepengarna, wihooo. Ska träffa en vän och fika i eftermiddag och sen ska jag bara åka hem och ta det lugnt och vila.

Nu är det över...

Aldrig i hela mitt liv trodde jag att jag skulle få chansen att skriva det här inlägget, tala om att allting är över och att jag har kommit ut ur det här helvetet som varit. Att allting kommer bli bra, att det är bra nu. Jag trodde faktiskt inte det utan jag var stensäcker på att allt skulle gå åt helvete. Att jag skulle ge er negativa beskedd och leva i en framtid som var väldigt oviss. Alla sömnlösa nätter dom senaste dagarna, varje centimeter i kroppen som har gjort ont, ångesten som legat och tryckt, andetagen som har känts så omänskligt tunga att ta. Allting är borta nu. Helt och hållet.. Nu är jag bara snuskigt trött och helt känslomässigt utmattad. När man varit så nära en döden upplevelse,  som jag nu i mitt fall har upplevt det hela börjar man tänka på vad som är viktigt här i livet och inte. Världen där ute känns fortfarande lite på låtsas och jag vill fortsätta att vara i min glädje bubbla och nypa mej flera gånger om i armen och inse att allt är på riktigt. Saker man gnällt över tidigare känns inte lika viktigt längre och om ett par dagar kommer jag komma ur det här ännu starkare än tidigare. Jag har redan börjat fundera på lite planer för framtiden.

Just nu håller jag på nere i tvättstugan och hoppas på att jag ska bli klar snart. Men det är ett par maskiner kvar innan jag kan kasta in handsken helt och krypa ner i sängen. Som vanligt får det hänga på tork över natten och jag går upp tidigt imorgon bitti och hämtar allting.

Jag måste säga det igen och jag är så oerhörttacksa och lättad att det inte finns några ord i dagsläget.  


Måste rusa nu.

Det spelar ingen roll vad det är för dag eller om det är tidig morgon eller sen efter middag. Varför sover man alltid som skönast när väckarklockan ringer? Man kan ha vaknat en timme innan och varit hur pigg som helst men lyckats somna om och så piiiiiiiiiip ringer klockan om man är helt död.

Jag har tagit en snabbdusch och fått på mej lite kläder nu. Strax ska jag bege mej in mot stan, träffa en vän, gå till läkaren, ta sista sprutan för vaccinationen och ta lite prover. Idag är en jävligt konstig dag, magen gör så ont så jag inte vet vad jag ska ta mej till och... jaa jag vet inte.

Måste sticka nu!

04:39 - Natten...


Sköljmedlet var slut så det sket sej ganska snabbt med att gå ner till tvättstugan för att slänga in ett par maskiner. Så istället har jag leggat och zappat runt på tv:n men det har bara varit skit hela natten, ingenting har fångat mitt intresse så jag började gå igenom mina böcker i bokhyllan istället. Tyvärr insåg jag ganska snabbt att jag plöjt igenom allihopa redan och vissa av dom två eller tre gånger dessutom. Kanske en påminelse om att jag måste ta mej till en bokaffär för att köpa upp ett litet lager med böcker snart för det är sån avslappning för mej att kunna plocka fram en bra bok och koppla bort från allting annat och läsa ett par timmar.

Trotts att klockan är mycket och jag har sovit väldigt dåligt dom sista nätterna, att jag har jobbat kvällen som var och att ögonen svider av trötthet kan jag inte somna nu. Jag kommer inte till ro utan ligger bara och vrider på mej, tänker så magen gör ont, tittar på klockan, och önskar att den gick mycket fortare. Fast det är klart, det är väldigt mycket som jag önskar nu. Häromdagen fick jag lära mej av min kloka älskade vän att man ska ha krav. Och nu har jag så många jävla krav att jag inte vet vart jag ska börja, men det största kravet jag har är att det finns ett m i r a k e l. En andra chans. Att den här overkliga maktlösheten ska vara över, att dimman ska bli klar och att livet där ute inte ska kännas på låtsas som dom gjort dom senaste dagarna. Jag vill leva mitt liv, mer än någonsin just precis nu. 

Jag hoppas på att miraklet ska finnas, men nu när jag ligger här vaken mitt i natten och inte kan sova, är ensam så kommer tvivlet inom mej fram. Frågorna blir många och jag försöker finna svaret till om det här verkligen kan vara sant. Telefonen ligger brevid mej och jag vet att jag bara kan plocka upp min lur och ringa ett enda samtal för att ha någon att dela mina tankar med. Men den här natten måste jag gå igenom helt själv och få ur mej alla känslor som finns i det här kaoset. För att på något sätt klara av det det jag har framför mej och reda ut den här skiten, en gång för alla.

Det är många som har frågat vad det egentligen är som har hänt och jag har full förståelse för att ni undrar när jag skriver om det i gåtor och hur jag mår. Men tyvärr kan jag inte stilla er nyfikenhet och berätta för det här är privat och det är väldigt få i det "verkliga" livet utanför internet som vet om det. Och så vill jag att det ska fortsätta vara. Självklart kommer ni att få veta om eller när det här helvetet är över, men då sätter jag även punkt för alltihopa det här och vill lägga det bakom mej och blicka framåt. Det är faktiskt min största önskan just nu, att det ska gå att göra. Blicka framåt och att det här inte ska få döda mej något mer.  

Dagen....

Tiden står fortfarande still och jag hör klockan ticka. Sakta, för varje sekund tar den sej framåt. Men jag märker ingen större skillnad igen. Ibland har det bara gått några minuter, kanske en timme eller två. Men det är fortfarande samma dag och samma väntan som väntar.
 
Idag har jag varit på jobbet och det har varit helt okej. Jag fick tid att tänka på någonting helt annat och träffa alla boende och personal efter att inte varit där på en hel vecka.. Det var skönt att vara tillbaka. Om två veckor släpps nya schemat och jag tänker inte vara många minuter sen med att ringa upp poolen och plocka på mej så mycket jag bara kan. Har bara ett litet dilema om hur jag ska lägga upp september men det kommer nog lösa sej med största sannolikhet. På onsdag har jag ett möte och där kanske allting kommer att klarna upp lite.

Jag kom hem för kanske två timmar sen och har bara legat framför datorn och lyssnat på musik sen dess. Fyllt på ipoden med lite nya låtar och pratat i telefon. Nu funderar jag på ifall jag ska springa ner till tvättstugan och slänga i två maskiner med tvätt eftersom det ändå nog kommer dröjja ett bra tag innan jag kan sova eller om jag ska slänga på något film. Det förstnämnda förslaget lät ju helt klart bäst eftersom jag dom senaste morgona behövt klä på mej stått och svurit åt att det inte finns några rena kläder. Sen var det bara det där med att hitta orken...


9 augusti 2010


Godmorgon !

Sista gången jag kollade på klockan var hon tjugo i sju i morse innan jag somnade så med andra ord är jag en riktig trötter idag. Men en dusch har hjälpt mej tillbaka till mänskligheten och nu är jag på klädd och på bena. Måste ringa ett samtal och sen börjar det närma sej att gå ner till tunnelbanan för att bege mej mot jobbet. 

Har sovit konstigt hela morgonen och vaknat flera gånger. Livet har gått som på en snabbrepris genom huvudet som en dålig gammal film från 60 - talet med kass bild. Det blir en konstig känsla av overklig maktlöshet, man går som i en dimma. Vet varken ut eller in, bygger upp det värsta tänkbara i huvudet. Önskar att man gjort annorlunda.

Jag hoppas bara att det här helvetet får ett snabbt och bra slut snarast. Att miraklet finns med mej.

Hur mår du, Daniel ?


Det var ett par dagar sen jag tittade in sist och skrev några ord här men det har sin förklaring, som är privat. Allting har varit upp & ner sista dagarna med betong på ner. Livet kan ha en oanad vändning och just nu sitter jag bara och hoppas på det bästa. Hoppas på att det finns ett mirakel som kan väcka mej ifrån den här mardrömmen och tala om för mej att allt är bra. Att det inte finns någonting att oroa sej över. Att allt är i sin ordning.

I helgen har jag fått känna på hur det känns att dö och det har kännts så verkligt. Eller egentligen var det i fredags chocken kom. När själen lämnar kroppen och all känsel försvinner, för du ser att din kropp skakar och det bör göra ont att falla handlöst på ett golv, men det känns liksom inte. Det värker i varje centimeter utav kroppen, och ingen drog, alkohol, sömn eller vän får det att försvinna.

Jag kan inte minnas sen jag sist bara gått runt och gråtit såhär mycket non stop. Magen har har gjort så himla ont och när smärtan tar över gör det så ont att andas så man får kipa efter luften. Räddslan äter upp dej inifrån och det ända man kan tänka är på just det där. Plötsligt känns allting annat bara på låtsas, världen där ute finns inte och man lever med skräcken varje vaken sekund. När Sandra varit hemma känns det som om att jag fått en paus ifrån allting och jag har kunnat tänka på någonting annat för ett kort tag men så fort man är ensam igen kommer allting som en käftsmäll och det hugger till i magen av all ångest.

Jag säger det igen, finns det ett mirakel eller en gud så hoppas jag med allt att den är med mej. Räddslan har gjort mej så blind och jag har svårt att tänka klart eller ha kontroll över situvationen som jag annars nästan alltid har. Man famlar runt i det här mörkret alldeles svettig och vet inte vad som skall komma.

Utan mina vänner vet jag inte hur jag skulle ha tagit mej igenom dom här dagarna. Dom har lyssnat och uppmuntrat mej, funnits där och lyssnat ännu lite till. När man går igenom en kris märker man verkligen vem man kan våga lite på, vem som håller ens hand när marken man står på svajjar till och torkar ögonen torra igen. Nu har tamifanimej varit helt underbara! <3

Idag klädde jag på mej och lämnade lägenheten för en liten tur för första gången sen i fredags med undantag för en snabb vända till affären igår. Bästa vän stod och väntade på mej i Hornstull och vi köpte med oss en latté från seven eleven och tog en promenad till Högalidsparken. Slog oss ner på en bänk, rökte cigg efter cigg och lättade våra hjärtan för varandra. Det var skönt att komma ut ett par timmar. Få vila från helvetet mellan en kram och allt prat.

Snart tänkte jag försöka göra ett försök med att släcka ner datorn här och krypa ner i sängen för att sova. Vila ifrån allting för att sen börja på en ny vecka som startar med jobb första dagen. Det ska faktiskt bli riktigt skönt att gå till jobbet och tänka på någonting helt annat. En dags jobb och sen ledigt två dagar innan veckan avslutas med bara jobb. I börjar av veckan som kommer vet jag om jag kan vakna upp ifrån det här helvetet eller måste fortsätta leva med det för en tid. Tiden står stilla och just nu kan jag inte göra annat än vänta och räkna minuterna, hur förjävligt det än känns. Det hjälper inte hur mycket jag än gråter för det slutar inte göra mindre ont för det. Jag måste våga tro på hoppet som alla går runt och bär åt mej.


!!!

Jag tar en day off och sticker iväg nu. Se yaa!


Perfekt, ja hann springa iväg och ta den ...

Perfekt, ja hann springa iväg och ta den tidiga bussen. Så nu är jag hemma en halv timme tidigare. Bara för att jag gått ifrån jobbet blev jag hur pigg som helst och alla ligger och sover så inte kan jag ringa någon för sällskap. Men de var skönt att komma därifrån nu på morgonen. Känns som om hela jag luktar piss så det får bli en dusch innan jag lägger mej. Jag har vant mej vid mycket med det här jobbet men när jag bytt om och känner att lukten sitter kvar i mej blir jag faktiskt lite smått äcklad. Nu är jag strax framme vid centralen så jag ska springa ut i regnet och byta till tunnelbanan. Jag älskar att lägga mej när man hör regnet där utomhus, det är så fridfullt och fint. Krama om kudden och drömma mej bort till en annan tid och plats ett litet tag så jag kan samla kraft och ork.


Har fönstret öppet, sitter och lyssnar p...

Har fönstret öppet, sitter och lyssnar på regnet som öser ner utanför och funderar lite. Över allt och inget, han som gjorde mej så glad och livet. Framtiden och min uppväxt. Natten har varit lugn och jag har förbrett allt inför morgonen nu. Tvätten och städningen är klar oxå. Jag är extremt trött och längtar verkligen hem till sängen nu. Sova ett par timmar och sen upp igen. Det ska bli så jävla skönt med en ledig dag och jag ska tillbringa den på bästa bästa sätt. Tre timmar kvar och sen får jag sitta på bussen med öronen full av musik. Weeiii!!


Det gör ont att tänka på det men de kä...

Det gör ont att tänka på det men de känns Förjävligt tomt att inte göra det som om att det är borta för alltid. Lite som att välja mellan pest och pina.. Jag skulle så gärna vilja förstå för det skulle bli så mycket enklare då. En liten vägvisning till en förklaring kanske.


Sitter på soft and bar med min underbara s...

dsc00775 (MMS)

Sitter på soft and bar med min underbara sannah och maten har precis kommit in. Vi har massor att prata om och även vi har hunnit springa lite på stan. Jag har varit och prövat jackan igen men är fortfarande osäker. Var förbi centralen och fixade tågbiljetter eftersom hon åker bort imorgon.


Sitter på café bellman med fredrik och dri...

dsc00774 (MMS)

Sitter på café bellman med fredrik och dricker en latté och snackar skit! Träffat lite gamla vänner på stan och Sprungit runt i lite affärer. hittat en jacka, men är osäker på om jag ska köpa den eller inte.. Snart ska jag iväg och träffa min skatt! :)


Jag hann med den tidiga bussen i morse så...

Jag hann med den tidiga bussen i morse så jag har redan kommit hem och krypit ner i sängen. Gott runt hela natten och haft ett sug efter glass med colasås så här ligger jag och trycker i mej det som en annan tjockis, haha. Dröjer nog inte många minuter för ens jag slocknar på kudden nu och drömmer mej bort i drömmarnas land. Måste upp redan vid två senare för eftermiddagen är full med trevligheter och det är precis vad jag behöver nu, tänka på någonting annat, få en extra kram och mina vänner runt omkring mej. Jag säger god natt då!


Det gör Förjävligt ont och jag vet inte...

Det gör Förjävligt ont och jag vet inte hur jag ska få bort det. Jag känner mej så jävla dum som lät mej övertalas och tro på allt jag fick höra. Men vart finns det? Jag ser det inte. Ibland kanske men ju längre tiden går tittar de fram allt mer sällan. De känns som om att jag blir slagen i magen gång på gång och skrattad rätt upp i facet. Har jag inte lärt mej någonting? Vavava? Tydligen inte.. Uppenbarligen tror du att du kan göra som du vill och så fort du visslar lite kommer jag springandes som en jävla råtta. Nä du, inte igen, inte en enda gång till. De mest skrattretande är att jag inte vet om du förstår vad du gör eller om du är så jävla egocentrerad och bara tänker på dej själv. Jaa, de skulle ju inte vara första gången då. Vi har haft mångamånga fina stunder men de mesta känns förstört nu. Klart som fan att det gör mej ledsen och att det svider, men jag ska skaka av mej skiten för att sen bli lika iskall tillbaka. Det kommer bli svårt för det är inte jag egentligen men jag måste.


19.26

Nu drar jag och går på första natten den här veckan! Och Molly ska tillbaka till husse ikväll.
Tvättat och städat här hemma idag, fixat och donat. Lagat för en gångs skull middag och tog
ett långt bad. Regnet har öst ner hela dagen och det har varit så mysigt, låg kvar länge i sängen
bara för att lyssna på det.


Love,

Daniel

Jag har faktiskt sovit bra ett par timmar ...

Jag har faktiskt sovit bra ett par timmar under natten och inte haft ett ända larm. Men ja var uppe tidigt och städade efter Molly som varit med. Nu är jag ledig ifrån huddinge en hel vecka och behöver bara tänka på tyresö. Känns alltid lika konstigt att åka hem såhär tidigt och veta att man ska lägga sej när man kommer hem när alla andra man ser är nyvakna och påväg till sina jobb. Hinner nog säga hej till sandra och ta en cigg innan hon far till jobbet och jag kryper ner. Tänkte sova till två för jag har lite planer samt telefon samtal att ringa innan jag går på natten igen.


Molly har legat helt däckad här halva kv...

Molly har legat helt däckad här halva kvällen men nyss fick hon något ryck och sprungit fram & tillbaka, hoppat runt och lekt med benet. Hon har varit ute på många promenader idag och charmat en hel hög med människor. Nu i skrivandes stund verkar hon lugnat ner sej och krypit upp i min famn. Det har varit en helvetes dag på jobbet. De där om att det skulle gå fort kunde jag ju glömma från första stund jag började. Dessutom har jag suttit på huddinge akuten nästan 7 timmar med en boende och sen var de annat som skulle fixas när vi var tillbaka. Nu har jag lite journaler att skriva och sen hoppas jag natten blir lugn så jag och prinsessan får några timmars sömn. Imorgon kväll ska hon tillbaka till husse och jag vill inte ens tänka på det nu, det kommer bli så tomt och jag kommer sakna henne tok mycket.


Ska jag vara arg eller ledsen? Sårad elle...

Ska jag vara arg eller ledsen? Sårad eller besviken? Jag är förbannat trött på att inte veta hur jag ska bete mej. När jag duger å inte duger. Hur ska jag veta? På mina principer och villkor har det aldrig varit utan snarare tvärtom och nu känner jag mej bara sjukt förvirrad på allt. En liten sak och ja börjar hoppas igen men sen är vi tillbaka så ruta noll igen när jag knappt hinner veta ordet av det. Fan oxå..


Äntligen har jag kommit in i en normal ry...

Äntligen har jag kommit in i en normal rytm med sömn igen och jag börjar känna mej som en människa. Lite sömn så löser sej det mesta tror jag nog allt. Känner mej för engångs skull pigg fast klockan är så lite och mitt konstanta huvudvärk är bort. Jag och prinssesan däckade breve varandra igår kväll och har sovit gott tills nu. Fast nu är vi på bena igen och väntar på tunnelbanan till jobbet, imorgon får det bli en tvätt och städ dag på eftermiddagen och sen ska jag börja leva igen. Har bara nätter hela nästa vecka och är ledig på dagarna och hela onsdag. Augusti kommer bli lite lugnare med lite mindre jobb och lite mera tid tillsammans med mina vänner. Något jag verkligen ser fram emot. Kanske blir bloggen lite roligare oxå så ni slipper läsa om hur ja jobbar varje dag, lite festligheter och galenskaper borde sitta på sin plats nu. Idag blir det nog en okej dag, jag jobbar med gullis på eftermiddagen och sen har jag lite små saker att ta i tur med samt fylla i min tid rapport så jag får någon lön. Ha en toppen söndag allihopa! :)


RSS 2.0