Privat inlägg.


Dagarna som varit..

Jag lever, jag lovar!


Dom senaste dagarna har varit allt annat än roliga. Först har vi dagarna då jag var inlagd på sjukhuset och dom var fruktansvärda. Jag vill inte gå in närmare på varför jag var där förutom att jag fått en infektion i mina ljumskar och den jävla smärtan har inte varit att leka med. Tiden stod stilla på sjukhuset och jag fick inte göra annat än ligga nerbäddad i sängen, jag hade väldigt ont hela tiden och det känns inte som om att jag gjorde något annat än blev fullstoppad med mediciner stup i kvarten så fort jag var vaken.


Läkarna och sjuksystrarna pratade bara tyska så Tobbe fick vara där och tolka hela tiden, stackarn. Första natten fick han en säng att sova i och sen fick han sova på en stol. Nätterna efter fick han sova på golvet med en filt och sen blev vi inkörda i en städskrubb en natt där vi fick sova tillsammans för att inte störa dom andra patienterna. Men grejen är den att jag låg och sov på nätterna pga dom starka medicinerna så vi störde inte en jävel, förutom när sjuksystern kom in kanske men då hade vi väl stört lika mycket om jag legat där ensam oxå. Helt plötsligt fick läkarna för sej att Tobbe inte fick vara kvar där på nätterna längre och vi försökte förklara för dom att jag inte kunde ett ord tyska och eftersom dom knappt inte kunde någon engelska så var han tvungen att stanna kvar. Men dom hade sina regler att följa och vägrade att lyssna på oss trotts att vi upprepade flera gånger att jag inte kunde någon tyska och inte skulle kunna be om hjälp eller kunna prata med dom om Tobbe inte fick stanna kvar. Men dom totalvägrade, han fick vara där på dagarna och sent på kvällen men inte nätterna. Men jag behövde minst lika mycket hjälp på nätterna eftersom dom kom in med mediciner flera gånger då och frågade hur jag mådde så jag packade ihop mina saker och bestämde mej för att åka därifrån. Läkarna avrådde mej från att göra det men eftersom dom vägrade lyssna på oss kände jag att det inte var någon idé att stanna kvar. Dom skulle ju ändå inte förstå om jag behövde någon hjälp så vad skulle dom var till för nytta?!


Nu har vi varit hemma några dagar och det ända jag gör typ är att ligga nerbäddad i sängen och tittar på film på datorn eller jävlas med Tobbe :) . Skittråkigt men jag blir så dålig utav medicinerna och kräks så jag har inte mycket annat till val. Det var ju inte riktigt såhär jag hade tänkt mej att vi skulle ha det när jag flyttade till Tyskland, fan.. Vi har iallafall varit in en sväng till stan och fikat med några vänner efter att jag tjatat till mej det men det blev inte alls långvarigt eftersom det kanske inte var en sån bra idé egentligen. Men det var skönt att se lite levande varelser som inte var sjuka och som kunde prata svenska. Tobbe tycker jag är envis men jag förstår inte alls vad han menar med det ;)


Jag har fem dagar kvar att ta medicinerna och efter det ska jag förhoppningsvis vara på bena och må mycket bättre. Då blir det andra bullar här! Kan säga att jag längtar något förjävligt för just nu känns det som om att hemmet är ett fängelse och jag blir bestraffad och inte får gå ut. Jag är så uttråkad så jag snart kommer börja klättra på väggarna eller nått. Men vi har bestämt att vi ska ta det lugnt i helgen och att jag ska vila så mycket som möjligt så jag blir friskare fortare, vi kanske drar ihop någon filmkväll med dom andra men vildare än så lär det nog inte bli om jag känner herr Höglund rätt.


Nu är datum bestämt för hemfärd och jag kommer komma hem några dagar själv i början på November för att träffa dom närmaste vännerna innan Tobbe kommer till Sverige och vi åker till hans föräldrar i Gävle. Då är det hans tur att vara sjukling och ligga på sjukhus för han har fått en operationstid som han måste gå på. Vi kommer vara kvar några dagar efter sjukhuset hemma hos hans föräldrar innan vi tillsammans tar flyget hem till Tyskland igen. Och då är det bara 4-5 veckor kvar för sen flyttar vi hem till Sverige. Vi har bestämt oss för att inte åka tillbaka efter julen och det tycker jag känns underbart. Tyskland är roligt och det har varit en bra erfarenhet, men jag vill inte bo här. Inte en chans i helvete! Och jag tror vi båda är ganska överrens på den punkten.

Vi har fortfarande inte fått tag på något boende eftersom det varit så mycket annat som upptagit våran tid utan just nu har söta John varit så snäll och lånat ut sitt rum till oss medans han bor hos sin karl. Tyvärr finns det inte tillgång till internet här så bloggen kan inte uppdateras varje dag förtillfället, men så fort jag får internet ska jag börja skriva som vanligt igen.


Tobbe gästbloggar – Daniel är sjuk

Inte så kul att få gästblogga första gången men någon måste ju skriva.


Natten till måndag blev Daniel dålig och vi ringde hem en liten Skärgårdsdoktorn-liknande läkare som undersökte honom men hon tyckte att han skulle till sjukhus så det blev blinkande ljus till Universitetskliniken. Hamnade på akuten och fick sitta där och beskriva vad som hänt. När läkaren väl var färdig rullades Daniel upp på avdelningen och här har vi varit sedan dess. Han har legat med smärtstillande, antibiotika och någonting mot illamåendet från de övriga medicinerna. I dagsläget vet vi inte så jättemycket mer än att det inte är livshotande. Han ligger och snusar av och till för det mesta och däremellan åker vi med rullstol ut på rökarpaus. Han har blivit bättre och bättre men har fortfarande ont i kroppen m.m. Daniel kommer höra av sig så fort han känner att han orkar, men nu kan ni pusta ut en aning i alla fall. Och som sagt var är det inget livshotande.

 

Fridens!

Tobbe


Var är du, min ork?

Jag har hamnat i någon konstig svacka nu. Går runt och är trött hela tiden, orkar knappt hålla ögonen öpnna utan jag måste gå och lägga mej hela tiden. Dom två senaste dygnen har jag inte gjort annat än sovit. Lagt mej ner i sängen i hopp om att läsa en stund men istället har jag somnat på en gång. Det finns ingen hejd på det. Orken är som bortblåst. Är det hösten som gör det? Eller är det min kropp som säger nej? Vad det nu än är som gör det känns det lite små jobbigt. Man vill ju inte sova bort tiden.

Har precis stått framför spisen och slängt ihop en sen middag till min karl som jag lovat. Blev pommes, kött och ketchup - kanske inte det mest glamorösaste men gott var det fast jag inte var hungrig. Det får bli en tidig kväll till sängs igen för imorgon har jag en hel del att ta i tur med. Blir en tur på stan, måste packa, städa, handla och massa andra måsten.

Fick två samtal ifrån Sverige idag och gud så skönt det var att höra deras röster igen. När jag pratade med Sandra var det svårt att hålla tårarna borta för fan vad jag saknar henne! Har försökt tittat på lite flyg idag för att åka hem en vecka men det blev något fel för det kom inte fram några flyg överhuvudtaget. Det stod att det inte fanns några priser för den aktuela perioden även om jag flyttade fram och back det en vecka. Jag får kolla upp det närmare imorgon.

En extra timme..


Godmorgon,

Sitter i soffan helt nyvaken nu.. Det är riktigt pissväder ute idag, kallt, rått och små regn - Riktigt höst väder med andra ord! Så himla skönt att ställa tillbaka klockan en timme och kunna sova lite extra. Tobbe ska iväg och plugga hos pojkarna idag så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag vill sola och det behövs tvättas men jag vet faktiskt inte vart man tvättar ännu.. Allting är stängt på söndagar här så det kommer nog bli ganska så segt idag.   Ska titta på flygbiljetter hem till Sverige iallafall för jag ska åka hem en vecka om ett tag. Måste bara planera vart jag ska sova under tiden hemma.


En lugn kväll.

Det blev verkligen en lång dusch. Jag pelade hela kroppen, tvättade håret, la ansiktsmask och hoppa i myskläderna. Det behövdes verkligen! Efter allt festande här nere har min hud tagit så mycket stryck så jag måste ta hand om den. Imorgon hoppas jag hinna med en sväng förbi gymmet så jag kan sola solarium så man får lite färg mitt i hösten oxå.

Påväg till affären sprang vi på Willhelm så han följde med óch handla middag. Tobbe lagade mat (efter att jag lovat att göra det imorgon) medans jag låg och läste, till efterrätt blev det kladdkaka som Anna´s syster så snällt bjöd på och nyss har jag smällt i mej en alldeles för stor bit av en bull-längd. Jag har sovit större delen av kvällen när jag inte ätit och läst men är fortfarande lika trött. Tänkte gå och borsta mina tänderna nu och sen krypa ner under täcket och börja på nästa bok.. Får se hur många sidor jag hinner med innan jag somnar med boken på magen ;)

Godnatt.


...

Allt kanske inte riktigt är som det ser ut eller som ni uppfattar det.. Det finns alltid en baksida av allting.


Trött.

Usch, jag förstår inte vart min trötthet kommer ifrån. Jag går runt och är konstant trött hela tiden även fast jag sov till halv tre idag. Jag fryser och har ont i hela kroppen, bara jag inte håller på att bli sjuk - IGEN.. Suck.  Vi har farit runt på stan och kollat i affärer idag, jag köpte en vinterjacka och sen blev det mat på Donken.. Aahh, älskade Mc Donalds, det känns lite som hemma! Tänkte ta en lång varm dusch nu och sen sätta på mej pyjamasbyxor och sovtröjan och krypa ned i sängen och läsa. Har bara några sidor kvar på "När ingen annan ser" men som tur är har jag laddat upp med lite fler svenska böcker så mej går det ingen nöd på. Nästa bok som står på tur är "Flickan som inte fick finnas", jag älskar att stänga in mej i min lilla bubbla där bara boken existerar och världen där ute blir bortglömd för ett ögonblick.

Myspys ♥

Nu när vi "bor" hemma hos Lousie för tillfället eftersom vi packat ihop våra saker och dragit från tanten får vi inte många sekunder över för varandra, ensamna. Så ikväll bestämde vi oss för att gå ut och äta tillsammans. Det blev grekisk mat på en jättemysig reasturang inne i stan och det är absolut inte sista gången jag går dit.. jaa, jag vet.. Det är ofta jag säger så men maten var helt fantastiskt, vinet lika så och personalen var underbara! Vi fick några timmar för oss själva där vi bara kunde sitta och prata i lugn & ro... Vi blev medbjudna på fest ikväll men jag är sjukt sliten från igår och har inte den minsta lust med att gå ut så vi tackade nej och istället ska jag krypa ner i sängen brevid min plutt.

Imorgon kommer våran annons ut i tidning om boende och av tidigare erfarenheter från bekanta kommer telefon gå varm hela dagen så jag hopas att vi får någonting vi båda tycker om och gillar. Bäst av allt skulle vara ifall vi får en egen etta till ett rimligt bra pris men nu kan vi verkligen inte vara kräsna. Ska bli så himla skönt att få ha vårat eget och kunna packa upp allting, för just nu är allting en ända oreda och alla saker ligger verkligen huller om buller.




Fredag.

Usch, jag ligger här i sällskap med mitt bulltande huvud. Det blev alldeles för mycket av det goda igår och det får jag lida för idag. Vi stack iallafall iväg till stan senare på kvällen och mötte upp lite folk för att dra vidare till krogen. Jag hade inte en ända tanke på att ta med mej mitt pass när vi skulle ut men såklart blir vi alla leggade så jag och Lousie säger hejdå till dom andra och satte oss på en bar istället och tog ett glas och pratade innan vi tog taxi hem. Det var inte fy skam det heller även om det har varit härligt att få dansa loss till tidig morgon.. Men helgen har precis börjat!

Alla är nog ganska så trötta och sega idag så vi kommer nog bara slappa här ett bra tag så jag tänkte knalla iväg till affären och handla lite för att sen laga spaghetti och köttfärssås till oss alla. En god advocadosallad med dressing och feta ost med, mums. Måste betala räkningar från Sverige, svara på massa mail och fixa lite med arbetsförmedlingen med.



På spårvagnen påväg in.



Står och väntar på folket..


Jag är stolt över dej, Tobbe!



Idag har Tobbe varit och hämtat alla våra saker med lite folk. Efter sej lämnade han denna underbara lapp. Jag kan inte låta bli att mysa lite extra när jag läser det. Rätt åt henne!


Efter en alldeles för kort natts sömn stod farbror doktor först ut på to do listan idag. Det gick smärtfritt och efter det gick vi till Mensa för att käka lunch. Det blev en snabb tur på stan där en färgglad t-shirt fick följa med och sen åkte jag hem medans Tobbe åkte till kärringen för att hämta alla saker, jag fick faktiskt inte följa med för är fortfarande rasande över vad hon gjort! Det blev en powernap i soffan och en timmes underbar läsning i boken "När ingen annan ser". Nu måste jag fixa lite käk och sen blir det duschen för fulla muggar, byta om lite snabbt och sen väntar studentfest ikväll. trevligttrevligt.. 

Privatinlägg.


Rökfönstret.





Jag älskar det här fönstret, det är lycka! Det är så mysigt att sitta där tillsammans med bästa Lousie på dagarna & kvällarna och bikta sej. Lyssna på musik, prata, skratta, skvallra och göra ingenting alls. När hon spelar gittar är nog det bästa av allt. Är så himla glad att hon finns här och jag har fått lära känna henne för hon har verkligen blivit en god vän till mej. Fönstret har fått en stor betydelse.


Privatinlägg.


Weeii



Tobbe
är iväg till skolan och är en duktig skolponke medans jag sitter hemma med fina Lousie och hänger. Vi har inte gjort ett piss idag och det har varit så jävla befriande och skönt. Nu sitter vi och lyssnar på töntmusik och jag sjunger med för fulla muggar! Det har varit en riktigt mysig dag och vi har pratat massa skit, pratat allvar och bara slappat till tusen. Nu sitter jag och väntar på att plutten ska komma hem med en påse från H&M till mej och sen hoppas jag att han har någoting nytt att komma med angånde boendet. Allting känns så mycket bättre idag och när vi bara har vårat nya boende kan det nog bli bra, jag hoppas det iallafall.


Nattiinatt..


Jag har legat instängd i min bubbla med boken och läst nåra timmar nu under kvällen på soffan och tänkte alldeles strax krypa ner i sängen för att sova. Jag är nog fortfarande lite små chockad över beskedd som kommit under kvällen från Sverige. Jag vill inte att det ska vara på riktigt, jag vill att allt bara ska varit en dröm när jag vaknat imorgon bitti. Lillsnuttan, jag vill bara ha dej i min famn och krama om dej.. Mamma din oxå! Jag tänker på er så mycket! ♥

Äntligen lyckades jag och Sandra time varandra på msn och hann prata där ikväll vilket var oerhört skönt. Hon har många kloka ord att säga till mej och även fast vi är långt borta ifrån varandra och bara har internet att prata via just nu känns allting så mycket bättre efter att växlat några ord med henne. Få dela allting med henne.  Min lycka, min styrka, mitt allt - Sandra! Jag älskar dej.


God natt på er..

Varför skulle det hända just er?

"När tar eländet slut?" Jag vill bara stänga in mej tills allting är över.

Jag tänker på hela er familj och hoppas verkligen att det här helvetet snart är över för er.


Vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag är nog lite chockad just nu.


Jösses !

Det senaste dygnet har minst sagt varit hysteriskt och kaotiskt. Redan min andra dag här sa jag att tanten är inne i vårat rum och snokar runt  för att hon är så jävla nyfiken men Tobbe ville inte tro det om henne. Men när jag stod inne på toaletten och gjorde mej i ordning igår hör jag hur någon tassar omkring på tå på våran våningen och skramlar utanför toalettdörren i köket och då är det kärringen som är i farten. Jag bestämmer mej för att låsa våran dörr till rummet när jag sticker ut mitt på dagen och när jag och Tobbe kom hem efter stan blev våra misstankar sanna. Kärringen berättar i princip hur dum i huvudet jag är framför Tobbe som låst dörren för hon skulle minsann in och städa där medans vi var borta. När vi sa att vi ville ha lite privatliv och kunde ta hand om det själva blev hon minst sagt rasande och bland det värsta man kan säga på tyska for ut ifrån hennes mun med svarta ögon.

Allt känns jävligt tugnt just nu och jag är på vippen att bara packa ihop mina väskor och fara hem för jag längtar verkligen hem nu. Saknaden efter Sandra, Hannes och Sannah är så stor att det nästan gör ont nu. Jag mår långt ifrån bra och paniken bara växer utav att situvationen är som den är. Vi sitter hemma hos Louise och Anna ikväll igen och hänger, supermysigt.. Här trivs jag så bra och känner mej lugn. Har precis ätit middag och nu sitter fina Louise och spelar gitarr för oss alla. Imorgon bitti ska vi börja leta efter ett nytt boende här för både jag och Tobbe vägrar att sova där en ända natt till men jag känner mej så splittrad på vad det är jag vill göra, är Tyskland något för mej ?! Jag sa att jag måste testa för annars kommer jag aldrig förlåta mej själv men nu har jag testat och det är faktiskt inte någon höjdare alls. Men med ett bra bonde kanske allting känns mycket bättre och jag trivs igen, för det var ju faktiskt himmelriket jag åkte till..






091019

"Innan du kan ta dej upp måste du kracha totalt och nå botten"

Sitter hemma hos Louise och Anna med Tobbe och pratar. Kärringen där hemma har spårat ut totalt och gjort livet riktigt jävla surt för oss båda och just för sekunden känns allting åt helvete. Jag har gråtit så jag knappt vet mitt namn längre men efter en natts sömn kanske allting känns lite lättare, jag vet inte.. Nu vill jag bara åka hem men jag ska inte göra någoning förhastat.

Jag längtar efter er alla där hemma så mycket, ni finns i mina tankar varenda vaken sekund.


Nu är det brådis!

Om en timme ska jag vara inne i stan och möta upp Tobbe efter att han slutat skolan. Jag sitter här i endast ett par pyjamasbyxor och morgonruffs till hundra. Så med andra ord måste ja stressa på här lnu så jag hinner i tid. Har inte den blekaste vad den här dagen har att erbjuda men det blir väl lite häng i stan med folket antar jag. Känner mej en aning låg idag och längtar hem massor så nått skoj behövs det göras.

Söndags mys.

Sådär, nu sitter flickorna på spårvagnen hem till sej och det är Tobbe & jag här själva i vår lilla lya igen. Sötponken ska väl alldeles strax lägga sej eftersom han ska upp till skolan imorgon bitti. Själv får jag ta boken till sällskap eller datorn för jag är alldeles för pigg för att lägga mej och sova nu.

Det har varit en jättetrevlig kväll och flickorna är så härliga att umgås med. Vi såg filmen Wolverine efter maten och den var helt okej, lite svårt att hänga med bara eftersom det inte fanns någon svensk text till.

Ska prata med lite vänner nu innan jag plockar fram boken och lägger mej i sängen.

tjingeling.

Tre rättersmiddag.

Vad jag älskar att ha folk över på middag! Dom senaste timmarna har jag stått i köket och lagat långkok till dessa sötnosar! Nu har vi precis ätit både förrätt och varmrätt så vi tänkte knäppa på en film till efterrätten som jag ska fixa vilken sekund som helst. Ett mysigt bra slut på helgen..


Några bilder ifrån förfesten igår.







Bakis !!

Det blev en helgalen kväll igår minst sagt, det var superhärliga människor och jag hade det sjuktroligt även om det blev lite knas i slutet. Nu ligger jag här i sällskap av huvudvärk och min gulleplutt. Vi ska bjuda över Louise och Anna på middag ikväll så det behövs både städas och lagas mat. Gaahh.. 

 
Lägger ut bilder ifrån igår när jag vaknat till liv och blivit människa igen..

Nu drar vi.





Middagen och förfesten inne på toaletten i vår lilla lya är avklarad, haha. Nu drar vi iväg till Vauban där det är studentfest ikväll. Har inte några några förväntningar alls så det kan sluta hur som helst. Jag hoppas ni har en fin lördagskväll hemma i Sverige älsklingar.


Är det här verkligen Daniel ?!

Vuxenpoäng till Herr Rahm.. Nu ska vi iväg och storhandla för veckan som kommer. Och ikväll ska vi iväg på studentfest.. Man står verkligen med ena benet i vuxenlivet och andra i tonårslivet, hjälp.

091016

Gjordes igår innan sängdags.. Men videoklippet tog en timme att ladda upp, måste ändra inställningarna och göra formatet mindre.


En dag på stan.

Tjolahopp..

Vi var riktigt segstartade i morse och låg kvar i sängen länge och myste innan verkligheten kallade. Packade upp alla mina saker och la in allt på rätt plats i garderoben. Mina kläder upptar mestadelen utav garderoben just nu, fniss.. Blev lite bråttom och fick ta en snabb dusch och göra mej i ordning på... hmm.. 40 min? Bra jobbat Daniel.

Det blev en fika på stan med pojkarna och även Anna & Louise kom dit och joinade oss. Mycket trevligt.. Vi gick förbi skobutiken så Louise fick köpa sina stövlar som man lätt dödar för att få som kvinna och sen blev det en sväng förbi Saturn där jag hittade en jättefin kamera som fick följa med hem.. Nu ligger den på laddning men från och med imorgon lovar jag att bli bättre på att lägga upp bilder och sen måste jag även visa er mitt fina hem.

Tyvärr verkar det som om att min dator börjar ge upp, det har ju varit lite strul fram och tillbaka sista tiden men nu vill den inte ladda upp batteriet så nu kan jag bara använda den när strömkabeln sitter i.. Vet inte riktigt vad jag ska göra men jag får skicka iväg ett mail till HP och höra efter med dom. Känns ju lagom kul att en sån pass ny dator redan säckar ihop.

Jag och Tobbe kom hem för en stund sen och ska bara byta om. Ingen av oss orkar stå vid spisen så det får bli pizza till middag på stan och senare i kväll blir det filmmys hemma hos Anna & Lousie med Willhem, så med andra ord blir det en lugn fredagskväll och det känns inte fy skam.

Privatblogg.


091015 - Jag klarade det!

När jag var påväg till spårvagnen i förmiddags stötte jag på tanten som vi hyr överdelen i huset av och jag blir lika rädd varje gång. Hon är riktigt läskig och är sådär bask som man ser i gamla filmer ibland. I går sprang jag in och gömde mej bakom dörren när jag hörde henne påväg upp för trappan. Men nu till saken - Hon började prata tyska med mej och jag förstod inte ett jävla ord.. Jag började prata engelska med henne och fråga vad hon menade men eftersom hon inte kan ett ord engelska blev det inte en enkel match.. Efter mycket om och men med lite kroppspråk lyckades jag lista ut att hon undrade ifall jag hade en nyckel.. Jag fick plocka fram nyckeln och visa henne och färden in mot stan kunde fortsätt. För att ni inte ska bli helt förskräckta har jag faktiskt sett henne skratta nu ikväll och hon gjorde nån blandning med att klappa/nypa min kind, haha.. Gissa om jag stod blixtstilla och var rädd tills hon skrattade.

På spårvagnen fattade jag först inte hur man köpte en enkelbiljett och försökte lägga i pengarna i automaten som jag sett Tobbe göra flera gånger men det tog bara stopp när jag skulle göra, tänkte att det kanske var något fel på den och det stod en text på tyska som jag inte förstod så jag tittade mej omkring ifall jag såg en annan automat utan något lyckat resultat. Gör ett nytt försöker och försöker lägga i mina pengar igen men det går inte den här gånger heller.. Tillslut kommer en medelåldersman fram och frågar på knaglig engelska om jag behöver hjälp och visar att jag först måste trycka på vilken biljett typ jag vill ha innan jag lägger i pengarna. Gud vad pinsamt det var och jag kände mej nästan gråtfärdig av att inte förstå någonting, haha..

Jag hade fått en lapp utav Tobbe med namnet där jag skulle hoppa av och när jag äntligen ser namnet lysa rött och hör det i högtalarna kan jag andas ut och känna mej riktigt stolt över att jag överlevde och klarade min första resa in mot stan. Det var riktigt jävla skönt att möta upp Tobbe när han slutat skolan och gå hand i hand för att äta lunch på mensa med vännerna, då kände jag mej plötsligt inte lika ensam och liten längre..

När magarna var mätta hakade jag upp med Lousie medans Tobbe drog iväg och tränade. Vi tog en runda på stan och fixade vantar till damen, satt och fikade länge - älskade venti latté, busade runt i kyrkan med massa skoj - Det får tolkas fritt men rakartyg blev det ;) Jag tände ett ljus för min älskade morfar och hittade ett par skitsnygga stövlar som ska köpas imorgon av madam.

Påväg hem handlade vi mat och ikväll stod jag för matlagningen. Jag slängde ihop spaghetti med köttförsås och Tobbe fick ta disken, det är väl ändå rättvist? ;) Vi båda känner oss halvt sega så vi stannar hemma ikväll och tar det lugnt. 

Sitter och smuttar på ett glas rosévin, tänker på mina vänner och lyssnar på lite musik. Det käänns konstigt att vara här faktiskt. Konstigt men bra.. Jag kan inte riktigt sätta ord på det nu. Allt är en dimma och jag börjar sakta men säkert inse det hära. Om några dagar kommer det säkert kännas ännu bättre när jag lär mej hitta mera och kanske lärt mej några enkla fraser på tyska.


Önska mej lycka till.

Morgonen inledes med lite fix & trix här hemma, strax därefter blev det att se veckans avsnitt av Andra Avenyn...
Nu ska jag för första gången på egen hand ta mej in till stan med spårvagnen och möta upp Tobbe och gänget! Önska mej lycka till, jag hoppas verkligen att jag hittar. Ska köpa busskort och skaffa ett tyskt mobilnummer när magarna är mätta! Jag hoppas även att jag hittar en kamera till ett rimligt pris för då slår jag till...

tjingeling.



Middag.

Vi var en sväng in till stan och hörde efter med priser för busskort osv.. Tittade lite i affärer innan vi åkte hem till fina Louise där det blev en trevlig middag i gott sällskap. Jag mår mycket bättre nu jämfört med innan men är inte så kry som ja borde så ska krypa ner i sängen för att sova nu.

Orkar inte skriva så mycket mera just nu utan vi får höras imorgon och då ska jag lägga ut bilder och skriva mera. :)

God natt på er.


Hemma ensam.

Flygresan hit var rena helvetet.. Jag fick sån huvudvärk och feber så jag visste inte vad jag skulle ta mej till, försökte sova bort tiden för att det skulle gå fortare att komma fram men hade en tant brevid mej som pratade konstant med mej. Vi hade medvind hela tiden så det tog bara en timme och femtio minuter att komma fram så när jag hämtat ut bagaget och kommit ut från gaten får jag lite lätt panik över att inte Tobbe står där. Ja tänker inte på att vi var framme tidigare än vad vi skulle och börjar leta efter honom.. Tillslut hittar vi varandra och resan hemåt kunde börja!

När vi kom hem bäddade Tobbe ner mej på direkten efter en dusch och där har jag legat fram tills nu. Har haft feberfrossa hela natten och min plutt har nog inte fått sovit många minuter tyvärr av att jag bökat runt som fan. Jag mår lite bättre nu och har börjat plocka upp lite smått. Ska hoppa in i duschen och göra mej i ordning lite för när Tobbe kommer hem ska vi nog in till stan och träffa dom andra tror jag.

 / D

Freiburg

Jag är på plats och ska krypa ner i sängen för att sova.

Vi hörs mera imorgon.


Vi har tagit plats på bussen.

Nu sitter vi på bussen påväg ut till Skavsta där mitt plan går ifrån. Hannes är självklart med och om bara några få timmar måste jag säga hej då till denna underbara människa.. Men jag har i bakhuvudet att vi ses snart, det kanske gör hejdå:et lite lättare.



Jag älskar dej, fina fina du...


Det är sant.

Det slog mej precis att det här var min sista dusch på ett långt tag här hemma. Kanske min sista för alltid i den här lägenheten. Snart är det min sista lunch oxå. Det är verkligen på riktigt nu. Om exakt 6,5 timme lyfter planet... 

Känslan är underbar & jag är taggad till tusen. Nu börjar vårat liv tillsammans älskling!

Tittade just ut genom fönstret och såg att det både regnar och faller några snöflingor mot marken, måtte det inte bli något knas med flyget i eftermiddag.  


Uppe med tuppen..

Jag har redan varit uppe ett jävla bra tag och fixat med det sista. Nu väntar bara lite mat och en lång dusch och sen måste jag göra mej i ordning innan jag ska packa ner det absolut sista och påbörja min resa! Hannes möter upp mej i Slussen och följer med mej ut till flygplatsen och säger hejdå.. Jag hoppas bara det inte blir några problem med mitt bagaget för i ärlighetens namn så är jag faktiskt lite smått orolig, jag KANSKE kan ha lagt ner en tröja för mycket eller nått sånt så det blivit nått kg för mycket. haha

Vi hörs under dagen på bussen ut till Skavsta,
har ni tur kanske det blir en videoblogg! :)


Venhälsan!

Jag måste bara beröma den otroligt fina personal på Venhälsan på Södersjukhuset. JAg har varit där en gång tidigare för att träffa en läkaren och systrar och man känner sej alltid lika välkommen och dom tar verkligen emot än på bästa tänkbara sätt. Idag var jag och Hannes där för att göra ett snabb test utav HIV för att vara på den säkra sidan. HIV är någonting jag är skräckslagen för, men personalen tog hand om mej grymt bra och jag fick träffa en sjuksköterska som var hur underbar som helst! Innan testet satt vi och pratade en liten stund och medans dom 15 minuterna skulle gå innan resultatet kom lugnade hon verkligen ner mej och fick mina nerver under kontroll, vi satt och pratade massor och jag fick verkligen förtronde för den här kvinnan som inte var många år äldre än min egna mamma. Hon hymmlade inte med saningen kring HIV och vi hade verkligen en sperbra diskution kring det. Självklart var testet negativt och jag kunde gå därifrån lugn. Tack Helena för att du gjorde den här sjukhusbesöket så bra.

En väldigt kär vän som skrivit till mej idag. ♥

Gubben.
Om något går fel, hör av dig. Vi löser det då.
Men jag tror att allt kommer gå bra för dig. Detta är din chans till att få något som du vill ha och förtjänar. Du är värd det bästa av det bästa. Du är värd det renaste i människor och guld. Av vad jag har hört så låter Tobbe som en toppenkille, och det hoppas jag verkligen att han är.
Du gör en varm i hjärtat, du får en att le när tårarna pryder ens kinder. Du fyller en med glädje och man kan inte göra annat än att älska dig.
Du har mycket att ge, du har mycket att få.
Håll om dig själv nu, klappa din egna hand och känn av hur fin du är.
Låt detta vara din tid!


Vad ska jag säga? Jag blir både så rörd och väldigt glad, näst in till stum. Är så tacksam för alla fina vänner jag har omkring mej och jag älskar er otroligt mycket.

Inlåst.

Dagen börjades med en lång skön välbehövlig sovmorgon till halv tolv. Tanken var då att jag skulle ta tag i det sista och kolla igenom packningen, alla viktiga papper jag ska ha med mej och sen finslippningen på handbagaget.
 Men min fina prins var inne på msn och tog upp intresset och jag glömde snabbt bort det jag skulle göra och istället låg jag och pratade bort dagen med honom innan jag skulle iväg. Nu är jag alldeles för pigg för att lägga mej och sova fast det egentligen är vad jag precis skulle behöva göra och det är alldeles för sent att börja stöka runt här hemma med det jag tänkt göra i förmiddags. Ihopp om att tröttheten ska komma tänkte jag knäppa på ett avsnitt av Inlåst på webben och ägna den kommande timmen åt serien.

Vi hörs imorgon.

Ännu ett hejdå..

Så var ännu ett till hejdå gjort för ikväll. Jag och Sannah satte oss på Café 60 med mat, té/latté och kakbit och spenderade några timmar där med massa härligt skvaller och skratt. Det var himla mysigt men tiden gick dock alldeles för fort och vips var det dags att säga hejdå i slussen. Gud så jag kommer sakna den här pluttan! Det gjorde ont i hjärtat mitt att se hennes blöta kindor och veta att det dröjer evigheter tills vi ses igen. Men jag hoppas verkligen att Sannah kan komma ner några dagar innan jul och hälsa på och träffa min prins! Jag älskar dej så mycket pluttan och vet faktiskt inte vad jag gjort utan dej - Spetember 08 kommer alltid finnas i mitt hjärta!


Nu börjar det kännas ganska så tugnt med att säga hejdå till mina kära vänner så det ska bli skönt på tisdag då allting är över och jag sitter på planet till min fina prins! Då har jag gjort det svåraste och det är att säga hejdå och sen dröjer det inte länge innan vi står och kramar om varandra igen. Jag älskar er allihopa så mycket! ♥

På tisdag ska jag ta farväl av min absolut bästa vän och det känns... riktigt mycket och därför måste jag börja förbreda mej redan nu i huvudet. Det känns som om att det både kan bli väldigt svårt och jobbigt men tyvärr måste det göras och då kan man inte göra det på något bättre sätt än det bästa. Men vi får några timmar tillsammans imorgon oxå innan tisdag kommer så jag ska ta vara på all tid som finns. 
 

Ibland låter det nästan som om att jag ska till andra sidan jordklotet och ska vara borta i flera år så jag måste påminna mej själv om att det faktiskt bara är Tyskland. Men jag är van att ha en sån nära relation till ett fåtal av mina vänner så därför det känns lite extra tufft. Men det kommer bli så bra när jag väl kommit fram.

Perfekt hejdå.

Det blev en toppen dag igår! Först ut hade jag bestämt träff med Lina. Vi tog en runda på stan och tittade i lite olika butiker innan hennes fötter gav upp i klackarna och vi bestämde oss för att sätta oss ner och ta en fika. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, många gamla minnen kom på tal och jag skrattade som aldrig förr till en del saker. Det var länge sen jag faktiskt hade det så roligt och trevligt. Vi sa hejdå, kramades och bestämde att hon ska komma och hälsa på mej i mitt nya land snart!

När vi sagt hejdå skyndade jag mej bort till centralen där jag skulle möta upp min älskade kusin Sandra. Vi tog en promenad i kvällskylan bort till K5 och satte oss där för att käka. Maten var kanon och vi hade riktigtriktigt mysigt. Mycket gamla minnen som kom på tal och jag kunde inte fått en bättre sista kväll för ett tag framöver tillsammans med henne. Efter maten tog vi en fika bit bort innan det var dags att säga hejdå. Självklart var det tokjobbigt att säga hejdå men det gick bättre än vad jag trodde, det var väl efteråt som det brast lite. Men jag vet att jag gör rätt beslut även om det känns förjävligt att lämna ett fåtal här hemma. Vi kommer ha kontakt på ett annat sätt än vad vi har nu och sen vips är det jul och då är jag tillbaka.


Jag ska röra på mej in mot stan för att ta en fika med Sannah och säga hejdå ikväll. Det blir mycket fikandet nu, haha.

Jag älskar dej.

Jag är tom på ord, det var jobbigt att säga hejdå till Sandra ikväll. Speciellt efteråt när jag åkte hem.

Skriver mera imorgon när jag vaknat till liv.


lördag.

Inatt har jag vaknat från och till hela tiden. Har drömt så mycket konstiga saker och ett par gånger vaknade jag upp alldeles kallsvettig och undrade vart jag var. Usch..

Precis kommit ur duschen nu och ska leta fram någonting att slänga på mej. Sen måste jag röra på mej in mot stan där det först blir en fika med Lina och säga hejdå till henne och senare framåt kvällen ska jag träffa älskade kusin.


Nu kan jag inte skjuta upp det längre.

Ja, jag vet! Jag tjatar massa nu.. Men nu är det inte långtid kvar. Om fyra dagar sitter jag på planet med packning och hela köret påväg till min älskling! Och nu kan jag inte skjuta upp det längre, nu börjar farvälen utav mina vänner.......

Jag mötte upp fina Jessica i city klockan fem så gick vi förbi JC som hjälpt mej att laga två par jeans - ena paret blev jag helt nöjd med och det andra ska dom rätta till lite små saker tills på måndag. Vi tog en promenad till Akademibokhandel, Ta 4 betala för 3, skita bra tänkte jag och började gå igenom hyllorna.. Jag hittade 4 böcker som fick följa med så jag har någonting att läsa hemma i Tyskland. Det blev även en fika med innan vi kramade om varandra med ögon fyllda av tårar och vi var tvungen att säga hejdå.. Jessica kommer komma och hälsa på mej i Tyskland så vi ses snart igen vilket känns helt underbar.

Jag skyndade mej bort till Rådmansgatan där min bästa Adam stod och väntade. Vi promenerade bort till café 60 där jag åt en lätt middag, tog en latté och vi satt och prata om allt som hänt sen sist vi sågs. Det blev såklart mycket prat om Tobbe och Tyskland oxå. Det var så himla skönt att träffas och hinna säga hejdå till honom eftersom vi inte setts på evigheter. 

På tunnelbanan påväg till Slussen kliver Hannes på och sätter sej brevid mej, först ser han inte mej så jag satt bara tyst och kollade tills han vände på huvudet och blev lite paff av att jag satt där. Det blev en cigg i slussen tillsammans innan jag var tvungen att hoppa på bussen och han skulle iväg.

Jag hann nog inte komma innanför dörren innan jag la mej i sängen på direkten och somnade... Dom senaste dagarna har varit väldigt intensiva och alldeles för lite sömn så nu strejkar min kropp. Jag känner mej alldels yr och svimfärdig hela tiden så nu måste jag trappa ner lite, ta igen lite sömn osv, men det är svårt när det är så mycket kvar att göra innan tisdag. Vaknade upp för en liten stund sen och tog kvällens sista cigg och krypt ner i sängen nu.


Imorgon har jag ett svårt hejdå framför mej och jag känner redan nu hur det kniper till i magen. Blää..


En bra bit på vägen.

Packning börjar lida mot sitt slut och jag tror att jag fått kläm på det nu.. Har lite tvätt som ska tvättas och tryckas ner, en necisär som ska ner och sen är det bara handbagaget kvar. Sen måste jag städa, gå igenom alla papper och köpa en del små saker innan jag åker.

Tröttheten sitter kvar sen igår och jag allting tar lite längre tid än vanligt att göra. Mina tankar är helt hos D, jag undrar så hur det gått och vad som hänt. Lilla gubben, det är inte rättvist.

Ska äta lite nu, ta en dusch och sen slänga på mej lite kläder. Har två par jeans att hämta från lagning inne i stan och sen blir det två fikor. Jag längtar redan efter att få krypa ner i min säng ikväll. haha


Slutkörd, nu ramlar jag ihop i en hög i min säng.

Det blev en alldeles för lång natt för min del och lika så dag. Det har varit fullt upp hela dagen med allt krigande och kämpande för min kära vän med alla myndigheter och socaltjänsten hit & dit. Jag är helt slut nu fast klocka bara är drygt tjugo i tio och det har knappt blivit någon sömn överhuvudtaget på 40 timmar.. Jag är glad att jag kämpade så hårt till att hitta en lösning så att det fanns en valmöjlighet, att det nu inte blev så är inte min sak att bestämma för det valet kan inte jag göra. Det viktiga för mej var att det fanns en lösning och en annan väg att gå hur svår, jobbig och hemsk den än må vara.. Tycker bara det är jävla tråkigt att det blev som det blev och jag är rädd för vad som kan hända nu - för det kan sluta hur fan som helst..

fan.

Ligger och skakar som en jävla torktumlare för att jag fryser så mycket, ska krypa ner fullt påklädd under täcket och själa åt mej många timmars sömn.


jösses..

Slutkörd, maktlös och helt förvirrad.. Sitter med en vän på café 60 just nu, han far tillbaka hem imorgon. Det kommer bli en lååång lång natt. Önskar så att jag kunde hjälpa.


Jag längtar så efter dej älskling och då börjar vårat liv.. Jag kan knappt vänta.
Har jag berättat hur kär jag är? Nää, för det finns inga ord som kan beskriva det.
Min vackra man med dom mörka speciella ögonen, snart är jag hos dej.


Packningen fortsätter...

Först blir det en kopp kaffe med cigg nu och sen ska jag fortsätta med packning där jag slutade igår. Jag måste försöka rensa ut lite till och få ner allting en aning. Gå igenom alla viktiga pappaer och se vilka jag ska ha med mej och inte. Dock har jag inte löst problemet med vad jag ska packa i ännu.. hmm.. Som ni hör är det mycket att tänka på och inte världens lättaste att bara packa ihop allting över en dag.

Vid två sticker jag iväg till Sanna (Det finns två Sannor i mitt liv!) och säger hejdå och sen kommer Doni hem ikväll. Jag ska möta upp honom på Centralen när planet landat och han tagit sej in dit och krama massa på honom.

=)

Jag gör ett brake med packning och tar vid imorgon istället där jag slutat idag. Det måste bli en rejäl utrensning av det som redan ligger framme så allting får plats och inte vägger över 30 kg. Suck säger jag bara! Det här är verkligen svårare än jag trott eftersom framtiden är lite oklar.  Kilade ner till centrum i kylan och köpte lite godis och äppeljucie till kvällen så jag tänkte krypa upp i sängen under täcket med boken fram till dess att andra avenyn börjar. myys...


Jag kommer behöva hjälp.

I tre timmar nu har jag gått igenom alla kläder samt skor och plockat ut det jag vill ha, en del ligger fortfarande i tvätten och lite kläder har jag hos några vänner jag ska hämta. Så jag är inte klar på långa vägar, MEN... Det är redan alldeles för mycket! Behöver jag verkligen tio par skjortor, lika många jeans och tjugo t- shirtar/linnen? Jag får huvudvärk utav det här! Hur fan ska jag lyckas förminska den här packningen till endast 30 kg? DET GÅR INTE ! I handbagaget ska jag ha dator, viktiga papper osv så allting måste få plats i två ynkliga väskor. Herregud! Skulle jag ha tagit tåget..?

Älskling, blir inte rädd! Allt det här kommer jag inte få med och jag ska göra mitt bästa för att plocka ut det absolut viktiaste. Hur man nu gör det ?!!?? suck...





 

Haha, alla skor som jag ställt fram syns inte på bilden.


heja heja

Godmorgon..

Vaknat, somnat om, vaknat och somnat om.. Det var kämpigt att ta sej upp ifrån sängen nyss. Idag är jag en aning trött och känner mej sjukt omotiverad till allt. Ska dricka lite kaffe och slänga på mej mjukisbyxorna och försöka få lite ordning på packningen som ska med. Känns som om att det kan bli en tuff kamp att välja ut det som får följa med och inte för det kommer inte bli lätt. Well, dags att sätta igång - det blir inte bättre av att vänta till sista dagen.


Äntligen..



Under kvällen och natten har Sannah ordnat med den nya designen på bloggen.. Tack hjärtat! Det är lite små detaljer kvar att ordna under morgondagen som teckensnitt och färg på länkar osv.. Men jag är redan  toknöjd och är så glad över att den gamla är borta.




Vad tycker ni?


8

Jaa, vad ska jag säga? Det börjar dra ihop sej och är bara åtta dagar kvar till flytten. Å T T A  D A G A R, det här är helt sinnessjukt. Det kommer ta ett bra tag att smälta alltihopa och kanske inte för ens jag är på plats och börjat packa upp mina saker som jag verkligen förstår det hela. Vissa kan tycka det gått alldeles för fort och att jag är alldeles för impulsiv och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte förstod er för jag skulle reagera på exakt samma sak om någon i min närhet kom och berättade det jag ska göra. Men är det rätt så känns det på en gång och mn mage säger verkligen att det är det här jag ska göra. Det ända som får mej att tveka är mina nära & kära men månaderna kommer gå fort och snart ses vi igen.

Jag måste gå igenom alla mina kläder och plocka ut det jag vill ha med mej och lite till. Hur fan väljer man ut kläder när man inte vet hur framtiden blir? Gahh..  Endast 30 kg och ett handbagage på 10 får jag ha ombord på planet, hur fan ska jag lyckas med det? Skulle jag ha åkt tåg istället?! Nää, då hade nog min älskling fått en inre panik och större chock över allting jag packat ner. Har två par jeans som jag måste springa förbi skräddaren med och få lagade för måste jag ha med mej.

Bästa vän!

Älskade Hannes... Hur ska jag klara av att säga hej då och åka ifrån dej på tisdag? Min fina vän, som visat mej riktigt vänskap och som stöttat mej i vått & tort i alla lägen. Även om våran vänskap inte funnits i evigheter tog jag dej till mitt hjärta från första stund och sen dess har jag haft så galet kul tillsammans med dej. Lite som Piff & Puff..  Alla gånger vi varit på Cattis och sommaren 09 kommer bli ett stort minne! Du kommer vara den första som besöker mej i mitt nya land, som jag ska visa alla ställen och som jag ska dra med på nya äventyr. Jag kommer sakna dej nått förjävligt, men månaderna kommer gå fort och vips så är jag tillbaka med nya erfarenheter. Jag älskar dej!

Till middag serverades det suschi buffé och två glas vitt vin på drottninggatan i sällskap av Hannes. Efter maten blev det en promenad genom gamla stan med massa fnitter och skratt innan vi sa hejdå i slussen och åkte hem på olika håll. Under delar av kvällen var jag på vippen att bli sentimental och fälla några tårar, men jag höll mej.. Vi har många dagar kvar att spendera tid med varandra innan det riktiga hejdå:et och jag åker. Iih, det var nästan jobbigt att bara skriva dom sista orden. Jag vill inte säga hejdå utan våran kontakt kommer bara ske på lite andra förhållanden under en tid. Mm, det kändes mycket lättare att se det från den sidan.
   




Bilderna är ifrån en av våra ute kvällar på Cattis. Berusade, svettiga efter allt dansande och jävligt bäst helt enkelt.


:)



Sitter på tåget nu och precis åkt förbi Bålsta. När jag kommer fram till Stockholm möter bästa vän upp mej så ska vi gå och käka på stan.


Gamla skolan och fika.

Snart är det dags för mej att åka till tågstationen och ta tåget hem till Stockholm. Linn har precis hjälpt mej att packa ihop alla mina saker och lagt ner det i väskan. Nu sitter vi i min säng, jag bloggar och hon tittar på kort samtidgt som hon visar och berättar.

I morse när jag vaknat till liv blev det frukost medans jag satt och tittade på när far & son busade, så himla mysigt! Efter att vi alla gjort oss i ordning och var klara tog vi bilen till min gamla skola där jag träffade Maria och Fredrik för första gången, Fredrik är min gamla lärare och det var så vi lärde känna varandra.. Träffade på några gamla lärare, hälsade och kramades, alla undrade hur jag mådde och vad ja gjorde nu för tiden. Sen blev det dags för att åka till Linn´s dagis där det bjöds på fika och massa bus i kuddrummet.

Vi var tillbaka på skolan efter fikat och jag letade rätt på min favorit lärare Lena om man bortser ifrån Fredrik. Egentligen var hon nog aldrig min lärare men den gamle tanten och jag kom bra överrens och kom varandra nära och har hållt kontakten till och från sen dess.. Det finns person som jag aldrig kommer glömma ifrån min skoltid här i Enköping, och Lena är verkligen en av dom. Vi kramades, skrattade och pratade innan hon var tvungen att springa iväg till lektion och vi åkte hem för att packa.

Jag ska bli sambo om bara 9 dagar.

Nu är det bestämt.. Den 13:de går flyget med mej på mot Bazel och därefter ett tåg som ska ta mej till mitt nya land och hemstad. Tyskland, Freiburg.. Allt blev helt plötsligt så verkligt när vi äntligen fått ett datum för flytten och jag känner hur svetten börjar rinna från min panna. Det är massor som måste planeras och fixas, vänner som jag vill hinna umgås med och säga hej då till och.. Herregud jag vet inte!

För tillfället är ja så sjukt tom på ord... Jag sitter bara och skrattar och fnittrar helt hysteriskt och behöver nog nypa mej många gånger om i armen för att förstå att det händer! Den här lyckan kan inte beskrivas samtidigt som avskeddet med mina vänner gör sej påmint.

Det kommer bli en lång natt för det här kommer ta lång tid att smälta det här.. Bara igår kväll när jag och Tobbe pratade på msn var det i stil med "Vi ses snart, Vi ses om någon vecka eller två" m.m men nu när biljetten är köpt ikväll har vi faktiskt ett datum att sikta in oss på. Även om jag självklart är jävligt nervöst så känns det toppen..


Snart ses vi älsling! ♥

En extra dag..

När Linn väckt mej i morse och jag legat och dragit mej ett tag blev det frukost medans hon satt och pysslade. Så himla mysigt att sitta och dricka sin kaffe i lugno & ro medans hon och mamma höll på med sitt vid bordet. Förmiddagen blev till lunch och vi käkade och sen följde jag med och tittade när hon var på simskolan. När vi var klara där blev det en sväng förbi apoteket för att hämta ut min medicin och sen hem och fika med kannelbullar, jummie..

Hela eftermiddagen har vi bara myst och umgåtts, Fredrik och jag hjälptes åt med middagen och nu har vi precis ätit. Barnen sitter bänkade framför bolibompa och jag ligger i sängen och vilar lite. Jag mår så illa och känner mej förbannat trött i kroppen, men jag tror att det är tackvare antibiotikan som jag tar. 

Egentligen skulle jag tagit tåget hem ikväll men istället passar jag på att hinna umgås både med barnen och Maria & Fredrik en dag extra innan jag åker iväg till Tyskland

! ! !

En del utav inläggen som finns längre bak i tiden har haft bilder som jag nu raderat och därför kanske det ser lite konstig ut i bloggen på vissa inlägg. Texterna finns kvar och kommer sparas men bilderna är som sagt var borta nu.


Jag ber återigen om ursäkt för att jag lagt ut bilder utan att fråga om lov, det ska absolut inte upprepas igen. Är det någon utav er andra som känner att ni inte vill vara med på bilder i bloggen får ni säga till på en gång så ska jag ta bort det på direkten.


Lycka..



Den här bilden beskriver verkligen dagarna från Tyskland så bra. Bilden är fruktansvärd men det är sån lycka & glädje på hög nivå.


Regnet bara öser ner..


brr.. Kom nyligen in efter att tagit kvällens sista cigg och det är inte nådigt kallt utomhus nu. Fortsätter den här kylan kommer det inte dröja länge innan vinterjackan kommer fram från sin plats på sommaren. Jag är ju inte lite avundsjuk på folket i Tyskland såna här dagar, baby klagar över att dom kanske har 18 g och lite blåsigt medans vi har frost på nätterna och framåt mitt på dagen.. hmpf. Det är inte okej, haha.. Men snart så har jag det så oxå.

Så länge jag kan minnas har jag alltid haft oturen att bli dålig utav antibiotika, enligt läkarna tål jag det men jag bli alltid extremt hängig och trött, ibland feber och känner mej allmänt slut i hela kroppen. Lika så blev det den här gången av kuren, fast iofs petade jag i mej två tabletter samtidigt som läkaren hade ordinerat kväll och sen är det bara en tablett dagligen så jag hoppas att det blir bättre.

Smällde nyligen i mej två ost mackor med ett glas oboy till och ligger nu nerbäddad under en filt i sängen och pratar med min vacka pojke med dom speciella ögonen på msn. Jag älskar att vara kär och det känns så mycket lättare att kriga mot världen nu när man är två om det. Jag är en drömmare och jag kan inte låta bli att drömma mej bort om framtiden, alltihopa känns verkligen så rätt i dagsläget och jag ser framtiden väldigt ljus tillsammans med Herr Höglund även om det kommer bli tufft vissa gånger. För bara några veckor sen hade jag absolut inte kunnat tänka mej det här.. Hade något sagt att jag skulle kära ner mej i en karl i Tyskland hade jag bara skrattat dom rakt i ansiktet och sagt my ass. Jag har alltid varit impulsiv och dragit iväg på mina små resor, men tyskland, utomlands, en norrläning.. Nä det trodde ja då aldrig.

Mycket prat om kärleken och prinsen hit o dit här i bloggen just nu, men det är vad som snurrar runt i mitt huvud..

Det blir personlig väckning av prinsessan imorgon igen, Linn skulle komma in vid nio tiden så jag ska försöka att inte blir allt för sen ikväll... Om jag kan slita med från datorn dvs, fniss.



Myskväll.

Läkarbesöket gick så bra som det kunde trots mitt ogillande för sjukhus. Snälla Fredrik följde med och satt och väntade i väntrummet medans jag var inne hos farbror doktorn, alltid skönt med sällskap tycker jag. Fick medicin utskriven och ska äta antibiotika under tio dagar. Jippie, med andra ord blir det inge partajande eller vindrickande för min del dom närmaste dagarna framöver. Fast såhär i höstvädret känns det nästan bättre med en kopp té eller en varm kopp chocklad med grädde på i soffan under en filt och en bra bok eller en spännande film.

Behöver nog ta en powernapp några minuter för att sen krypa upp i soffan och mysa med godsaker och trevligtsällskap framför tv:n. Jag har hört att körslaget som har säsongspremiär ikväll står högst upp på listan för vad vi ska titta på. Precis vad den här lördagskvällen har att erbjuda på är vad jag känner att jag orkar och behöver, det har varit så mycket flängande hit & dit sista tiden så lite lugn och ro skadar inte.

Något bullbak idag blev det inte för min del men jag har stått i köket ändå. Till lunch fixade jag pasta carbonara som är en av mina favorit pasta rätter och sen slängde jag ihop en smet och gjorde äppelkaka. Vädret har varit bra fram till lunch, kanske lite kallt för min egen del men barnen har varit påklädda och varit ute och lekt på tomten hela dagen. Nu är det riktigt ruggit väder - kallt, blåsigt och regnigt.. Ingen höjdare direkt men när man är inomhus tycker jag det är riktigt mysigt att höra smattret mot fönsterrutorna och blåsten från träderna.


Ha en mysig lördagdkväll.

Usch och fy, jag vill inte. . .

Måste rusa iväg för jag har fått en läkartid klockan 17.00 nu ikväll som jag ska gå på.. Blää, jag hatar allt som har med läkare och sjukhus att göra när det är för min egna del. Fredrik kör dit mej så det ska nog gå bra, jag uppdaterar mera sen när barnen lagt sej.



-

När jag kom fram till Enköping hämtade Fredrik och Linn upp mej på stationen med bilen och sen var det full rulle på en gång. Hela huset var fullt med familjemedlemar och jag blev så glad över att se barnen.. Dom bara växer och växer och jag tycker faktiskt inte det var så länge sen jag var här sist nu. Det blev fika ganska så på direkten och sen har det bara rullat på och blivit sen kväll nu. Fastnade dock lite för mycket vid datorn medans barnen fortfarande var vakna men jag fick igång skype och kunde inte slita mej. När barnen lagt sej bjöds det på en riktigt god middag med många härliga skratt och intressanta disskutioner, till efterrätt blev det glass. Imorgon ska jag änga all min tid till barnen och umgås med dom så mycket som möjligt innan dom lägger sej. Hoppas på att sitta ner och prata lite vuxen prat med dom äldre oxå. Jag är grymt sugen på att slänga ihop en bulldeg under förmiddagen och fika med färska bullar så jag tänkte flörta lite med Maria, jummie...

Ska inte sitta uppe allt för länge ikväll eftersom Linn kommer in redan vid klockan nio imorgon bitti och väcker mej. Om man nu måste ha tidiga morgonar finns det nog inget bättre sätt att vakna till än när hon tassar in på tå så försiktigt och väcker mej. Jag missade avsnittet av Inlåst som sändes igår på tv4 och jag har hört så mycket bra om det så jag tar med mej datorn ner i sängen och somnar till det.


Men först blir det en snabbis ut i kylan, brr...

 


Tacka fan för Skype!



Har precis sagt godnatt till prinsen som är sjuk och ska lägga sej.. Det var så skönt att höra han röst en längre tid idag, flera gånger. Jag är så kär!

Påväg..

Nu är jag ombord tåget som tar mej till Enköping, vi passerar snart Bålsta så det är inte långt tid kvar. Solen lysser starkt på mej genom fönstret och det är en fin höst dag. Humöret går upp & ner och därför ska det bli extra skönt att komma bort ett tag, igen. Försöker reda ut mina inre tankar. Jag känner mej fortfarande så sjukt förvirrad & splittrad men allting blev så verkligt när jag utalade orden med Sandra i telefon idag. Jösses, Sandra... Det känns riktigt hårt att åka ifrån henne men jag kommer aldrig förlåta mej själv om jag inte gör det. Det finns skype, mail och msn.. Vi kommer fixa det!

Jag ska krama ihjäl mina älsklingar när jag är framme och busa massor med dom så det blir nog inte mera bloggande förens senare ikväll.



3 års dagen.

Morfar morfar mofar.
Vad var det som hände egentligen?
Du skulle ju finnas kvar.

Idag är det tre år sen jag stod uppe på sjukhuset
och höll din hand och sa adjö. Jag kommer då aldrig glömma
den smärtsamma dagen. Fina lilla moffa..

Jag är tom på ord.

Fortsätt att sova gott moffa, jag tänker på dej ofta.

All min kärlek, jag älskar dej.



Ständigt på resande fot.


Godmorgon,

Hur mår ni? Sovit gott?

Egentligen har jag ganska så bråttom den här morgonen och en hel del saker att ta i tur med innan klockan slår två idag. Men jag är alldeles för trött för att stressa och köra på i hundraåttio så det får blir det som det blir. Jag måste packa, duscha och titta igenom posten innan jag drar hur som helst. Vid tre sätter jag mej på tåget och åker till Enköping över helgen. Ska bli så mysigt att att umgås med barnen hela helgen, jag har längtat efter dom. Det har blivit väldigt mycket resande fram och tillbaka sista tiden men jag älskar när det händer mycket saker runt omkring mej men jag var ju vart min slutdestination är för ett tag framöver.  

Stort grattis till dej Sofie på 19 års dagen, jag hoppas du får en fin dag med dina nära & kära. :) Jag hoppas vi hinner ses på en fika i helgen eftersom det kommer dröja ett bra tag innan jag åker till Enköping igen.


One love - T. Höglund ♥

Ikväll känns det extra jobbigt att krypa ner i en tom säng och lägga sej för att sova. Jag saknar Tobbe så himla mycket och det blev inte lättare när vi ringde och sa god natt till varandra. Saknaden blev så påtaglig av att höra hans lugna röst och pengarna som tog slut mitt i samtallet. 9 min och 34 sek var det jag fick men allting gick så snabbt. Kändes som att vi bara han säga "hej och hur mår du?" och sen klick.. Jag kommer bli pank om jag ska fortsätta ringa till Tyskland, den korta stunden vi pratade ikväll kostade 58 kr, helt sinnessjukt. Avståndet är långt och jag tvivlar inte en sekund på att vi inte kommer fixa det tills jag kommer dit men det är små sakerna som känns jobbiga med att vara ifrån honom, speciellt så här i början. Men lika så kommer det kännas när jag åker ifrån mina vänner. Det är inte lätt att välja mellan det viktigaste man har och ens kärlek, men jag är oerhört rörd och tacksam för det fina stödet mina vänner visar mej varje dag.

Nu flyr jag in i boken min tills dess att ögonlocken hänger ner till knäna på mej.
God natt.


Magen kurrar efter en sen middag och maten ligger framme på diskbänken.

Ska alldeles strax slänga ihop något smaskens att äta men dock har jag inte den blekaste om vad ännu..  Det blev en lång fika inne i stan med min kära vän SannahCafé 60 under kvällen. Vi har planerat min bloggdesign eftersom det är hon som ska göra den, pratat om livet och skrattat massor. Det är verkligen dom här guldkornen i livet som gör det så fantastiskt. Jag har verkligen kommit in i en period just nu att jag helldre umgås med mina nära & kära över ett glas vin och en middag eller en fika istället för att hänga ute på olika krogar och supa skallen av sej. Självklart älskar jag utelivet på klubbarna med, men inte lika mycket och ofta längre..

Nu kallar köket och maten på mej, heja heja..


011009

Oj vad fort tiden går.. Det är redan 1 oktober och bara drygt 3 månader kvar till julafton. FATTA, 3 månader till snö och slask. Det kändes som nyss jag gick med uppvikta jeans och endast en t-shirt. Hösten har bankat på dörren och lämnat sommaren efter sej, men jag gillar hösten på många sätt. Alla mysiga koftor, stora stickade halsdukar, leevande ljus och en bra bok i soffan under en filt.

Kunde nog inte vaknat på bättre sätt här hemma i Sverige än att baby ringde och väckte mej med sina fina röst. Tyvärr tog hans pengar slut alldeles för fort och det blev ett kort samtal. Nu blir det en snabb dusch och sen ska jag in till stan för en lång fika. Måste även leta rätt på telefonkort som gör att det blir billigare att ringa till utlandet, något som vet vart man kan köpa det?

Det är inge bra dag alls idag. Mitt tålamod ligger nere på botten och jag känner mej sjukt rastlös och förvirrad. Jag vill bara åka tillbaka till himmelriket och vara hos min prins på en gång, saknaden är stor och det känns som om att vi måste bestiga monteverest för att få vara tillsammans. Förhoppningsvis dröjer det inte länge tills vi är med varandra igen men allt känns som en evighet förtillfället. Att allt kan kännas så rätt på så kort tid, livet kan verkligen överraska än ibland för det här trodde ja då aldrig..

Klockan är 03:27

Jag ligger och pratar med både SannahDoni på msn just nu och har lite svårt att slita mej ifrån datorn. Men det börjar bli time för mej att säga godnatt och krypa ner i sängen strax. Jag är i valet och kvalet om det blir en bok som får göra mej sällskap eller om jag ska orka mej på att se onsdagen´s avsnitt av Livvakterna på webben. Båda lockar men tröttheten har övertaget och datorn får rycka in som "vaggvisa". Imorgon har jag ingenting planerat för ens på eftermiddagen/kvällen så jag ska ta en lång sovmorgon och ta igen lite förlorad sömn från dom sista dagarna, det kan verkligen behövas.


Ny bloggdesign!

Inom kort kommer det komma upp en ny design här på bloggen för den jag har nu kräks jag snart på.. Det tar lite tid att hitta rätt och få allting att passa mej men en sak som är säker är att allt det svarta ska bort och det ska bli mycket mera ljus. Nu är det i alla fall på G och jag hoppas att inom bara några dagar slipper jag det här eländet.


I morse var jag....

...bokstavligen död när väckarklockan ringde men eftersom som jag hade planer för dagen fanns det inte mycket annat att göra än att kliva upp.. Rotade fram lite rena kläder att slänga på mej bland all smuttstvätt, tog en snabb dusch och stod nere vid hållplatsen och väntade på bussen. Allt på mindre än 40 minuter, bra jobbat Daniel! Skinnjackan och min stora halsduk fick vara min rädning idag.

Idag har jag hunnit med att spendera mycket tid tillsammans med bästa vän. Vi har både ätit lunch och middag, haft en shoppingtur på stan och en lång pratstund. Himla mysigt! Medans Hannes gick på en lektion i skolan åkte jag ut till jakobbergs centrum och fikade med Sandra. Jag blev så imponerad av att se henne på jobbet den korta stunden jag var där. Hur väl hon tog hand om sina kunder. Jag vill ta en jäkla spritpenna och skriva KUNDSERVICE i pannan på henne för hon vet precis vad det är. Jag är så fruktansvärt stolt.. Min Sandra... Blev helt varmt i hjärtat av att se henne idag, jag förstår inte hur jag kunde åka till Tyskland utan att säga någonting. Men man lär sej utav sina misstag, inte sant? En kommentar Sandra kom med igår när vi pratades vid på telefon efter ladningen var nått i stil med; "Jaa, några egna barn vill jag inte ha - det räcker med att se efter dej, skitunge - hahaha", och orden träffade mitt hjärta mitt i prick, att hon bryr sej så mycket och finns där betyder allt för mej. För mej handlar det inte om hur stor familj jag har, utan hur bra min familj är. Och jag kanske inte har någon stor familj att skryta med, men jag har henne och det är det som räknas.

Kvällen har spenderats framför datorn här hemma med kissekatt som gosat massa. Har suttit och pratat med baby på msn fram tills att han var tvungen att nanna kudden. Stackarn har blivit sjukt och det är nog jag som smittat ner honom. Känns lite tugnt att vi inte kan prata när vi vill, men jag är glad för dom tillfällen vi får.. Förhoppningsvis är det inte såhär allt för länge till. Allt har gått väldigt fort och jag har ett stort beslut framför mej, men ingenting är för evigt och ett liv i tyskland tycker jag ändå låter bra för ett tag framöver. Jag är ju inte dum och jag förstår ju att det inte kommer vara som när jag var där nu hela tiden, man kommer komma in i vardagen och möta motgångar där med men jag tror viljan kan ta än väldigt långt fram. Och jag vill.. Det som får mej att tveka är att åka ifrån mina närmaste.

Det blev ett väldigt känsloladdat inlägg ikväll. Många hyllningar kan tyckas och jag är lite lätt nostalgisk.
Men jag behövde väl prata av mej i guess, ibland blir det så med. Är en känslomänniska från topp till tå och det är både min styrka och min egna grav.

RSS 2.0