sunday

Jag var inte hemma fören strax efter 14 idag och har haft en lugn dag. Pratat i telefon med ett par vänner som gett mej bra råd som jag verkligen ska ta vara på och legat och tittat på serier ifrån sängen. Sovit lite och ätit middag.. Nu är kvällen här och jag kämpar mej med att försöka hålla mej vaken minst två timmar till innan jag kan lägga mej och sova igen. Är så galet trött.. Ska upp redan vid fem imorgon..


 


Kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat...

Jobb!

Så har det blivit kväll och jag har tagit mej upp ifrån sängen. Sovit skit konstigt hela dagen och vaknat en gång i timmen hela dagen. Nu har jag tagit en snabb dusch, hoppat i mjukisbyxorna och tvingat i mej några tuggor mat.. Har min sista natt för den här veckan och månad. Tycker det ska bli så skönt att få jobba dagar ett tag framöver. 

Natt..

Den här natten har varit tung. Jag hade nästan gjort vad som helst för att slippa vara här just den här helgen. Det har blivit så många helger med jobb nu och har jag varit ledig en fredag så har jag börjat klockan sju på lördagen. Flera vänner har sms:at under natten och sagt att dom saknar mej och att dom undrar vart ja håller hus. Kan inte rå för att det svider lite gran... På ett sätt känner jag mej lite ensam men samtidigt vet jag att jag måste jobba för att överleva och jag tycker verkligen om det jag gör.

Ena sidan av avd. är redan klar och nu har jag bara kortis kvar. Ska vänta någon timme till innan ja börjar gå runt där och sen kryper nog klockan fram tills jag får gå hem. Har jag tur kommer morgon personalen lite tidigare och jag hinner springa iväg till den tidiga bussen, det skulle vara så skönt för jag längtar verkligen efter att få krypa ner under täcker och sova.

Jag har fått tips om en lägenhet som jag mailde iväg på igår och jag hoppas av hela mitt hjärta och lite till att jag ska ha tur den här gången. Platsen kanske inte är någon höjdare men det skiter ja fullständigt i för jag behöver verkligen ha mitt eget nu innan ja blir galen. Finns det någon gud där uppe så se till att ett mirakel sker, snälla? Det är en relativt stor etta  med fransk balkong, riktigt kök och badkar och sen har jag hittat kanon bra avskärmningsväggar som man kan sätta upp utan massa borrhål så man kan ha sängen lite avskillt. Som alltid drömmer jag mej iväg och planerar alldeles för mycket i för väg innan någonting är klart men det håller hoppet uppe lite, även om ja kommer bli så besviken om jag inte får lägenheten..

Fredag.

Åååh... Det är så typiskt att det är min jobb helg just den här helgen när det händer massa roliga saker jag vill göra. Fan oxå.. Ikväll har en av mina fina vänner inflyttningsfest och sen ska dom dra ut senare på kvällen och imorgon är det en stooooooooor fest med massa människor som en kompis kompis till mej håller i. Och jag hade så gärna gått på dom båda och kopplat bort allt jobb för en helgen men tyvärr... Det går inte hur gärna jag än vill och skulle behöva det. Två nätter kvar, tjohooo...

Har precis tagit mej upp ut sängen efter att legat och znooosat väckarklockan i en timme. Idag är jag en trött kille! Var så skönt att komma hem och krypa ner i sängen alldeles ensam i morse och breda ut sej för jag har sovit hos en vän ett par dagar nu efter jobbet för att jag inte velat sova själv tidigare. Har ett paket på lite kläder på posten att hämta ut som jag glömt bort att jag beställt och sen ska jag springa förbi och köpa en jacka på rean ifall den finns kvar så jag måste börja göra mej i ordning här. Betalade alla räkningar i morse och satt in halva lönen på ett fondkonto så nu känner jag mej nöjd. Vill bara att den här äckliga snön ska försvinna så jag kan snöra på mej conversen och skutta omkring i, börjar med ett par vita så länge....


Mot jobbet nu




Onsdag.

Har varit ute och gått en sväng idag. Köpte en take away latté och öste på volymen på högsta hugg i ipoden och bara gick utan något mål. Snön knastrade under mina fötter och även om det var kallt som in åt helvete var det väldigt befriande att rensa ut huvudet på alla tankar. Dom små snöflingorna föll ned så fridfullt framför mej och jag kände hur lugnet omfamnade mej.

När jag tittar på klockan nu ser jag att den har sprungit iväg alldeles för fort och att jag måste försöka äta lite, börja göra mej i ordning - raka bort tomteskägget som jag lyckats spart på mej och värma upp mej i en varm dusch för att sedan bege mej mot jobbet. 1:a natten av 4:a den här veckan..

Tatuering.

Jag är så jävla sugen på att tatuera mej igen. Eller ja, det har jag varit ett bra tag men har aldrig känt så starkt som nu. Har lite olika idér som jag vill göra och som jag alltid har sagt ska det vara speciellt och repesentera mej eller något som är viktigt ifrån mej. Där har vi problemet för jag har två olika motiv som jag vill föreviga i min kropp men det det har ingen speciell mening och sen har jag jag en textrad jag ska göra på vänster armen. Lönen trillar in på kontot på fredag så efter det ska jag boka tid hos tatueraren och se vad han kan åstakomma med mina idér.

Pannkaks middag.

Har inte sovit en blund natten som var och jag ville inte vara ensam så när jag slutade jobbet hoppade jag in i en taxi och hamnade hemma hos en vän. Somnade till där hemma och sov ett par timmar och sen var vi och handlade grejor till middagen. Medans jag låg under täcket i soffan och tittade på Sofias änglar stekte min vän pannkakor till mej som jag åt med grädde och cola sås till Den hemlige miljonären. Därefter blev det Big brother och några timmars prat i soffan. Skönt att få bli lite ompysslad och vara liten, det var precis vad jag behövde ikväll.

En film väntar på att bli igång satt att soma till för mej nu så jag orkar ta mej upp imorgon..  

!!

Jag har aldrig älskar tyresö så mycket som jag gjorde idag. Aldrig.


Måndag.

Jösses, ja kom hem igår vid fyra och däckade i sängen på en gång.. Vaknade till på kvällen, åt lite och tog en cigg och sen somnade jag om och vaknade inte förens vid 11 idag. Har nästan sovit 17 timmar non stop. Min kropp skrek efter sömn tror jag.

Idag är det måndag och jag känner mej utbvilad som fan. Helgen har varit så bra men nu tillbaka till verkligheten, fått på mej kläder och fixat håret nyss, ska vara på det nya jobbet ikväll. Spännande...






Fredag.

Jag har legat i min säng och gråtit hela kvällen utan att kunna sluta, försökt torka bort mina tårar men det har bara kommit nya hela tiden. Har tittat på flera avsnitt utav Sofias änglar och det var två av dom avsnitten som verkligen berörde mej rakt in i hjärtat. Aj satan vad ont det gjorde och jag kände så för familjerna. När det kommer in barn i bilden som får växa upp utan en föräldrar blir jag extra blödig. Det fanns platser som inspelningen ägde rum på som jag varit på eftersom jag hade en före detta god vän som varit där oxå.

Ena dagen kan familjen vara hel och samlad och bara över en natt så blir dom berövad på allt. Usch.. Det får en att tänka på vad som är viktigt här i livet och vad som betyder något. Vem som betyder något.

Annars har det varit en bra kväll. Sitter och dricker ett halvtglas vin och ska strax krypa ner med boken i sängen och läsa en stund. Har tittat som en tok efter lägenheter ikväll och ringt ett flertal men annonsen hinner ju inte ens ligga ute mer än ett par timmar innan den är uthyrd. Känns lite hopplöst igen och jag känner mej så maktlös...


Sovit ut.


När jag kom hem i morse drog jag ur telefonen ur jacket, satte mobilen på ljudlöst och sket i att ställa något alarm. Bestämde mej för att jag behövde sova ut och det har jag gjort. Jag vaknade för en timme sen och gud vad skönt det har varit.

Kanske drar hem till en vän när jag vaknat till liv lite mera och ser på film annars är jag bara hemma och skuttar omkring i mina pyjamasbyxor. Ska ändå upp vid fem imorgon bitti.  Hoppas på att det finns tid i spontantvättstugan så jag kan tvätta min älskade sparkis för det börjar bli på tiden nu, haha..

Mina fyra nätter den här veckan är nu över...

Mina fyra nätter den här veckan är nu över och jag sitter på bussen hem, så skönt. Helt ledig hela dagen å kvällen! Nu blir de först sova ett par timmar men ska försöka gå upp vid två, får väl se hur de lyckas. Haha. Har lite olika förslag för kvällen men inget lockar nå speciellt utan ja skulle bara vilja ta de lugnt. Fy fan vad det är kallt ute idag, längtar så mycket till lite värme.. Bara lite. Så underbart det skulle vara.


:)

Tänk vad en god dags sömn kan göra.. Jag är på mycket bättre humör och har sovit så himla gott alltså. Måste fixa middag, duscha och allt det gamla vanliga och sen sticker jag till jobbet. Puss gullisar!


memories

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things

Sova.

Jag vill bara förstå för då hade allt varit så mycket enklare för mej.

På skithumör just nu.. Många olika anledningar. Har krypit ner i sängen och det ska bli så skönt att få sova bort den här dagen. Krama om kudden lite extra och bre ut sej i min underbara säng.



fuck you.


Såhär mysigt har jag det på jobbet i natt...

20110216462 (MMS)

Såhär mysigt har jag det på jobbet i natt...


måndag

Jag vill seriöst skjuta min grannar nu! I över en månads tid har dom hållt på att renovera sin lägenhet och jag trodde att dom äntligen var klara men så fan heller. Hela morgonen har dom hållt på att borrat, hamrat och låtit som vilddjur ovanför mej. Snart kan dom ju inte ha en hel vägg kvar som det inte är massa hål i. Har försökt sovit hela dagen men det har gått mindre bra tack vare idioterna och jag som jobbar inatt, suck..

Blir nog en ganska så lugn eftermiddag för mej, tänkte ta en lång dusch och fixa lite här hemma. Laga någon middag och så innan jag måste dra vidare. Hade varit skönt att vara ledig inatt men det är bara bita ihop och åka dit, oftast känns det bara småjobbigt timmarna innan man ska åka dit för att jag vet hur långtid det tar att åka och när man väl är där så är allt bra.

Kanske blir det lite lugnt här oxå så jag kan sova ett tag till för det skulle behövas..

Helgen.

Hoho...

Nu har jag jobbat min sista helg ute i Huddinge och det är med blandade känslor som jag säger hej då till dom allihopa. Det kommer bli väldigt tomt även om det ska bli skönt att slippa den långa resvägen. Men några i personalen tror ju att ja kommer komma tillbaka när jag vilat upp mej lite och vem vet... Det kanske jag gör någon gång i framtiden.

Igår slutade jag och Sofie jobbet samtidigt så vi bestämde oss för att gå och ta ETT glas vin efter jobbet. Det blev betydligt fler glas än så men vi hade en jättetrevlig kväll med massa skratt och det var helt klart värt huvudvärken i morse när jag vaknade. Men jag var en aning tröttis då jag inte var hemma förens halv fyra i morse och somnade nog säkert inte förens vid sex, haha..

Men vi har haft en fin dag på jobbet och nu har jag precis kommit hem efter att fått stå och vänta på pendeln över en halvtimme i kylan. Ikväll blir det väääldigt lugnt, har krypit ner med datorn i sängen och tänkte sätta på någon film om ett tag.

Snö helvete

Fredag och jag önskar att jag kunde säga att det var en ledig helg som väntade mej men icke då. Jag är fullbokad med jobb hela helgen, livet är bra roligt ibland... Min sista helg i Huddinge och sen slutar jag där. Har pratat med personalen redan men måste ringa till vikariepoolen och säga upp mej. Lite läskigt känns det ju såklart att säga upp sej ifrån jobbet men jag kan inte sitta med tre olika jobb och sen skola på heltid.

Så förbannat trött på den här snön nu. Ett tag trodde jag att det var över och att vi faktiskt kunde njuta över att kunna ta oss fram utan att plumsa runt i massa snö men sån tur hade vi visst inte. Jag längtar så himla mycket efter dom första plusgradern och en bar mark.

Igår träffade jag Jessica inne i stan och vi satte oss på fotöljen i nästan två timmar och fikade, pratade och pratade. Så himla mysigt att träffa henne! Sen stack jag vidare och spenderade kvällen och natten på annat håll. Nu är jag hemma igen och ska hoppa in i duschen och göra mej i ordning för att åka till jobbet. Måste äta någonting oxå för jag har slarvat som fan med maten sista dagarna...  


Onsdag.

Kan väl inte påstå att jag är 100 på topp ännu men febern är borta och lika så min huvudvärk. Nu är jag bara konstant trött och hostig så jag är helt klart på bättringsvägen. Större delen av dagen har jag bara legat och sovit idag men jag gjorde ett ryck och städade upp här hemma och fixade några små saker för skolan. Har fått två intro dagar inbokade nu på nya jobbet och sen är det fritt fram att börja jobba där oxå.

I natt hoppar jag in extra i Huddinge och jobbar men det känns ganska okej för det är sovande jour och jag tar med mej datorn. Hoppas jag får dit Sofie en sväng om hon är hemma så jag kan säga hej till henne.




Har fått en del kommentarer sista tiden och i vanliga ordning så accepterar jag dom väldigt sällan menjag läser alltid dom och tycker det är tråkigt att folk orkar lägga ner så mycket energi på att klaga och hitta fel. jag vet att det inte kommer vara det lättaste att börja jobba på sjukhus på en gång som nyutbildad undersköterska men det handlar mycket om hur praktiken går och vilka kontakter du har sedan. 

I början trodde jag inte ens att jag skulle kunna börja skolan och utbilda mej till någonting eftersom mina betyg från grundskolan är som dom är så jag är bara superglad över att jag kommit in och kan göra det. Man måste ha mål och drömmar för att orka med vardagen när det känns lite tugnt ibland och det är precis det jag har. Jag vill jättegärna till akuten och jag vet att jag kommer hamna där en dag, frågan är bara när. Och sen läser jag ju dessutom en extra termin så jag kommer även att bli behandlingsassistent och få jobba med missbruk och där spelar praktiken oxå stor roll för att få jobb i framtiden. Så vem vet.. Ja kanske jobbar ett par år på sjuhus eller så börjar jag arbeta med missbruk på en gång, jag har ingen aning om vad som händer i framtiden just nu.. Ja trivs jättebra med mina gamlingar men det är ingenting jag vill hålla på med resten av livet.  

 

Nytt jobb!

Wiiee.. Ett tag trodde jag inte att jag hade fått det nya jobbet eftersom chefen inte ringde upp på ett par tagar men jag ringde upp själv idag och hon hade haft jättemycket att göra och inte hunnit ringa. Men hon ska ringa upp mej imorgon och då bokar vi in två intro dagar och sen börjar jag jobba där. Börjar med dagar för att lära mej patienterna och sen kommer jag gå in nätter med. Skönt med tio minuter till jobbet och ett nytt ställe. Tyresö är kvar ett tag till men mest på helgerna när skolan börjar. Grattis till mej! :)

Fortfarande sjuk men mår bättre.

Sen i måndags morse har jag legat nerbäddad i sängen under täcket och försökt sova bort den här jävla sjukan och det verkar ha gjort lite gott. Febern är borta men istället är jag tokförkyld så jag stannar hemma ifrån jobbet idag för att vila en dag till. Ska ta mej en dusch nu och sen göra i ordning någonting att äta för matlusten har kommit tillbaka.. Sen blir det film och sova ännu mera.. Ville bara titta in och säga hej till er här. <3 


Hur ska jag orka?

Just nu har jag ingen aning om hur jag ska orka den här sista natten men på något sätt kommer jag klara av det. Febern är sådär äckligt hög igen och mitt huvud dunkar något förskräckligt. Ögonen svider jättemycket och jag toksvettas och fryser om vart annat, hela min kropp gör ont och värker. Egentligen borde jag inse att det bästa är ifall jag sjukskriver mej inatt men det tänker jag inte göra för då förlorar jag så mycket pengar då det är helg och jag behöver dom där extra pengarna för en speciell sak nu.

Ska peta i mej lite mera alvedon, dricka massa té och äta glass. Sova lite till om jag kan. Har ingen matlust överhuvudtaget men någon middag måste jag försöka få i mej. Det dag jobb jag har nästa vecka är bara extra så är jag inte bättre då får jag faktiskt lov att vara hemma för dom timmarna var ju ingenting ja räknade med från början och då känns det inte som om att ja förlorar så mycket. Men förhoppningsvis mår jag bättre till dess för på måndag är jag helt ledig och ska bara ligga i sängen och vila.

Söndag morgon och snart får jag gå hem.

Har proppat i mej så mycket alvedon nu som möjligt och börjar faktiskt må en aning bättre. Har en timme kvar här på jobbet och sen blir det hem och sova heeela dagen så jag klarar av en natt till. Envis som jag är kommer jag bara bita ihop och köra på för jag tänker inte sabba och få fler än mina två sjukdagar på dom här nio månaderna jag varit här. Allt är färdigt och jag sitter i princip bara och väntar på att morgon personalen ska komma nu. Har jag lite tur hinner jag med den tidiga bussen för hon som kommer idag brukar vara tidig.


Kommer stänga av min mobil idag så jag inte blir väckt så vill ni få tag på mej får ni ringa efter 18.00.
Ha en fin dag gullisar!

Mår piss..

Mår jag såhär imorgon bitti innan jag slutar finns det ingen chans att jag orkar gå hit en natt till. Känner mej helt slut! Jag svettas och fryser om vart annat och min huvudvärk är inte att leka med. Har petat i mej maxgränsen av alvedon just nu men dessvärre märker jag ingen skillnad alls. Men jag verkar inte vara ensam om att inte vara helt kry här på jobbet inatt.

Nu har vi precis fikat all personal och jag är klar med båda tvättstugorna, all städning och tavlan är skriven. Känns som om att jag kan göra det här i sömnen snart. Ska kika till alla om någon timme och sen är det bara att invänta tidig morgon innan det finns något att göra om inget speciellt dyker upp här. Verkar vara en väldigt lugn natt för oss alla här på huset vilket är skönt.

Måste komma ihåg att gå och göra ett nytt pass i veckan för mitt har gått ut. Jag har bestämt mej nu att jag kommer boka en resa nästa vecka. Sällskap är inte helt bestämt ännu men det löser sej..


Jag har inte tid med det här..

Åh neeej.. Vaknade precis upp här i min säng sjuk, halsen gör så himla ont och vilken huvudvärk jag har. Fryser oxå hur mycket som helst. Försökt få i mej lite mat men känner mej inte alls sugen på någonting alls. Kände redan i morse när jag var påväg hem att något var på G men jag trodde jag bara var trött och lite sliten. Suck.. Klockan är alldeles för mycket för att sjukskrva mej nu så jag får bara bita ihop och klara av den här natten och sen är det bara en till. Dricka té, äta glas och vila så mycket som möjligt så mår jag säkert bättre snart igen.


Lördag morgon.

Hade en hur trevlig middag som helst med Adam igår. Det var så roligt och skönt att se honom efter så lång tid och hinna sitta ner och prata i lugn och ro ett tag. Blev genast på mycket bättre humör och jag lyxade faktiskt till det med en oxfilé till middag mendan vi berättade vad som hade hänt sista tiden i våra liv. Blev en aning avis för han är precis hemkommen ifrån San Diego. Tyvärr hade jag jue en tid att passa och var tvungen att åka vidare till jobbet vid åtta så vi kramade varandra hejdå och jag hoppade på bussen dit.

Det har varit en lugn natt och nu har jag precis kommit hem. Krypit ner i sängen och ska bara varva ner några minuter innan det är dags för mej att sova. Har så jäkla ont i min vänstra bröstmuskel och ryggen, vet inte om jag lyft någonting fel eller vad det kan vara.

Vi säger såhär så länge, tjingeliing !!


Komma bort.

Jag måste komma bort ett par dagar för att sen komma hem igen. Få samla lite ork och energi för skolan, för livet. Ha ett miljöombyte. Få hinna med att leva och få tid för mej själv, hitta svaren jag söker efter. Har suttit och kollat på resor idag och hittat några passande. Så jag kommer troligen åka bort på en weekend i mars nu till värmen och stanna antingen tre eller fyra nätter. Eftersom jag inte har fått hela mitt mars schema ännu passar jag på att boka in det här nästa vecka så jag kan planera det med jobbet.

Var ner till posten tidigare och hämtade ut min nya jacka som jag beställt och storleken passade som tur nog riktigt bra. Har hoppat ur min älskade och fått på mej lite mera passande kläder för kvällen. Så nu sitter jag vid köksbordet och kollar mailen samt pratar med lite vänner över nätet. Måste bara bortsta tänderna för sen börjar det bli dags att röra sej mot city.


Down.

Har inte min bäst dag idag och känner mej allmänt nere och lite små deppig. Det jobbigaste är ändå när man inte kan sätta fingret på exakt vad det är utan det är små små saker som samlas ihop och blir en stor klump och man inte får någon ordning på det. Det är mycket längtan och saknad idag, känner mej förbannat ensam och vill så mycket saker som jag inte kan genomföra för stunden.

Är ledig nu på dagen och har ett par timmar att slå död på här hemma. Ligger i sängen och myser i min älskade sparkis och tänkte försöka sova ett tag till innan det är dags att klista på sej leendet och lite kläder och röra på sej mot stan. Ikväll blir det middag med min fina Adam som det var tusen år sen jag träffade och sen blir det vidare till jobbet.

Middag + bio

Puuhh vilken lång dag det varit vill jag säga och det märks att jag har hållit igång sen kvart över sex i morse. Dom här tidiga morgona gör mej så fruktansvärt trött på kvällen att jag knappt orkar hålla mina ögon öppna. Aldrig har jag varit så här trött på kvällarna som jag blivit den sista tiden. Men jag hade en lugn och fin dag på jobbet idag, fick jobba med en av mina favoriter och timmarna gick fort som tusan.

När jag slutat stressade jag hem och bytte snabbt som attan om och sen var det bara att ta sej in till stan. Där blev det först middag på kungshallarna och sen bio. Nu har jag precis kommit hem igen och hoppat i min nya favorit. Kypit upp i sängen och spelar hög musik, funderar på livet rent allmänt. Först var tanken att jag skulle sova borta inatt oxå men i sista sekund blev det ändrat och det ska faktiskt bli skönt att sova ensam i natt och vräcka ut mej i min säng även om det blir lite tomt.

Har inte hört någonting ifrån det nya jobbet ännu så jag väntar spänt. Fick iallafall reda på att dom ringt till min chef och kollat referenserna och det skulle inte vara några konstigheter så egentligen borde jag inte oroa mej. Får försöka ringa imorgon eftermiddag om jag inte hört något innan dess.

Det blev en väldigt lugnt kväll igår. Vi l...

Det blev en väldigt lugnt kväll igår. Vi låg bara å kollade på tv ett tag å sen somnade vi på soffan. Var en viss herre som var sjuk å fan vad karlar blir ynkliga, kunde nästan trott att han var döende. Var ingen höjdare att lämna sängen när klockan ringde i morse. Men nu sitter jag på bussen och är snart framme på jobbet.. Ska hälla i mej lite kaffe så är det lugnt sen. Hoppas verkligen chefen för nya jobbet ringer under dagen å lämnar ett positivt besked för ja hoppas verkligen på det här jobbet för allt kändes så himla bra.


Förändring.

Ibland kan jag känna en slags sorg över hur mina gamla vänner som jag umgicks med förut lever sitt liv idag och hur bra dom har det. Men tänker jag efter en extra gång så vettesjutton om det egentligen är sorg jag känner men jag hittar inget bra ord som passar. Jag är så oerhört glad över den stora förändringen som har hänt med mej och att jag inte längre behöver synas och höras längre. Tycker knappt det är roligt att gå ut nu för tiden och folk kanske tycker jag har blivit tråkigt och det får dom gärna tycka då. Men att spendera 1500 kr på EN ute kväll och vakna upp bakis dagen efter har jag inte tid med mera. Och jag lägger helldre dom pengarna på andra saker här i livet nu förtiden.

Prioriterar helldre en god trerätters middag i trevligt sällskap med några glas vin istället för att stå och trängas på ett svettigt dansgolv med fulla människor som vill hitta någon att ta med hem för kvällen och ligga med. Eller varför inte bara göra något så enkelt som att gå på bio.

Jag känner mej inte hemma längre i den här ytliga världen där allt handlar om sex sex och sex. Pengar, sprit, dyra kläder och ett bra jobb. Visst shoppar jag pinsamt mycket ibland och det säger jag ingenting om, men jag kan lika gärna gå på HM och köpa en skjorta ena gången så som jag går på NK och köper en klocka nästa gång. Det är inte prisslappen jag kollar på när jag är ute utan faktiskt varan. 

Man behöver inte synas och höras värst för att vara någonting. Förr trodde jag aldrig att jag skulle bli någon om jag inte fick ett jobb i en butik igen och jag kunde tillochmed må dåligt utav att vara inne i stan och se alla som som jobbade i butik för dom hade det jag inte hade. Men nu är jag så glad att jag "skolat" om mej och börjat arbeta inom vården för jag trivs så himla bra. Det ska bli så roligt att få jobba på sjukhus när jag gått klart skolan och sen så småningen om när är helt färdig med alla fyra terminer kan få jobba med missbruk oxå.  

Rent generelt tror jag att bögar som lever i dagens samhälle har en sån stor press på sej att lyckas och synas idag så att dom mår dåligt utav det och får prestationsångest. För vem har egentligen råd att festa fyra dagar i veckan eller ha dom dyraste och nyaste kläderna på sej? SMS lån är vad som är nyckeln till detta glamourösa liv som många vill få det att framstå att vara. Men i grund och botten är det skulder och sömnlösa nätter.

Visst kan jag gå ut igen och kommer säkerligen göra det många många gånger till och kommer säkert ha roligt men jag håller mej nästan lite undan nu förtiden och behöver inte synas. Jag vill bara vara Daniel, och att folk ska tycka att det räcker.

Ibland kan jag känna mej riktigt ensam för att jag känner som jag gör. Mina vänner och jag ligger inte riktigt på samma plan när det kommer till allt även om dom är mitt allt och jag älskar dom oerhört mycket. Dom finns alltid där och hjälper mej och hjälper mej att välja rätt väg här i livet när jag känner att marken jag står på svajjar.

Nöjd..

Gud vad jag älskar det här fina vädret. Solen skinner ute och det är inte samma råa kyla ute som det varit tidigare, hade det bara slutat blåsa som det gör hade det varit perfekt. Skinnjackan har åkt på och jag fryser inte ens med den på nu, hihi..

Känner mej så nöjd.. Interjuven gick bra och jag har så gott som ett nytt till jobb bara tio minter därifrån jag bor för tillfället nu och det kommer bli så skönt. Hon skulle bara ringa och kolla mina referenser med min chef nu men det ska inte vara några problem. Så nu kommer jag köra på båda ställena ett tag framöver så får vi se vart jag tar vägen i sommar när jag är ledig ifrån skolan. Det ska ju minst sagt bli lite skönt att slippa den långa resvägen men jag är inte helt bredd på att släppa Tyresö helt och hållet än.

Har samlat massa vuxen poäng idag känns det som på mötet hos banken. Jag har börjat pensionsspara varje månad nu och öppnat ett fondkonto för sparande till handpenningen på en lägenhet framöver. Ändrat om mina sparkonton och fixat hit och dit. Tur att det var en trevlig och snäll bankman som visste vad han gjorde för jag fattade nada av hälften han sa, haha..

Har precis kommit hem och skickat iväg ansökan för den nya skolan som börjar den 21 mars. Försökt att få tag på min nuvarande lärare för att säga att jag ska hoppa av distansen men jag får inte tag på henne och mailat min studievägledare om att ansökan är inskickad så han kan godkänna det på en gång. Allt har bara klaffat så himla bra idag och jag har fått så mycket gjort.

Måste packa ner alla kläder ifrån nätet i plastpåsarna igen och fixa med returen nu och sen är det dags att fixa någon middag. Har inte hunnit äta någonting idag och jag är jättehungrig, sitter oxå och väntar på att mr K ska sluta jobbet för då drar jag dit och sover inatt för jag har ingen lust att sova ensam och sen blir det närmare till jobbet imorgonbitti. Myys...



Kändes inte riktigt som jag kunde komma till en interljuv och ett bankmöte i min
One piece så jag fick hoppa ur den idag och istället blev det skjorta ifrån HM och slitna jeans med skinnjackan till.


Trevlig kväll

Jag är bara hemma en snabbis nu för att byta om och är jättestressad. Har mitt första möte idag klockan 11 för ett nytt (till) jobb. Och sen klockan 14 har jag yttligare ett möte hos banken.. Spännande och se vad vi kan komma fram till där. Ska sätta mina pengar på lite olika kontot och kolla lite alternativ.

Fick hem mina kläder ifrån asos.com och gud vad besviken jag blev. Ett par skor, en kofta och ett par pyjamasbyxor kan jag behålla resten får jag skicka tillbaka. Beställde alla kläder i XS men allt bara hängde på mej och var för stort. Det måste varit något konstigt med deras storlekar för jag kan ju knappast ha XXS i kläder. Jaja, lite bittert.. Men dom var ändå inte lika snygga i verkligheten så då spar jag lite pengar, hehe.. Måste bara få hjälp med hur jag ska göra för retursidan är på engelska och ja hajjade inte mycket där.

Jobbet var snabbt över igår och när jag slutade åkte jag hem till mr K på direkten. Vi tog ett glas vin, satt och pratade framför tv:n och åt lite kex med ost. Mysigt.. Sen sov jag kvar där.  

Extra..

Det fattas folk på jobbet ikväll så jag har blivit inringd för att jobba 16-21 ikväll. Egentligen skulle jag ju ha träffat en kompis ikväll över en fika men vi har ändrat det till nästa vecka och om jag inte är för trött efter jobbet sticker jag iväg till en annan vän och hänger ikväll. Har varit uppe sen sju i morse så det finns risk för att jag bara vill åka hem för jag ska nämligen upp tidigt imorgon igen för mitt första möte.

Tänkte knalla ner till centrum och lämna in en paket på posten med ett par skor jag ska skicka tillbaka till Nelly och sen ska jag springa in på onoff och kolla det där med mobilen innan jag måste ta bussen till jobbet.

Eftersom jag ändå byter om till jobbkläder senare orkar jag inte svischa om och sätta på mej något speciellt idag så jag kör på min nya favorit med skinnjacka. Tycker faktiskt det inte så så tokigt ut... Som ett par mjukisbyxor och en hood fast ihop sydd, haha! 




Godmorgon tisdag

Jag åt ingen middag igår kväll innan jag somnade framför filmen så den här tidiga morgonen kurrar min mage av hunger och jag sitter vid köksbordet och myser i min One piece medans nudlarna står på spisen och kokar. Min mjölk är slut så jag får klara mej både utan kaffe och oboy men när jag vaknat till liv lite mera ska jag ta en promenad runt vatten och då passar jag på att ta en sväng in på affären.

Har inte styrt upp några planer förens vid 17.00 i eftermiddag så dagen är rätt så oplanerad just nu. Väntar på att en kompis ska vakna till liv så får vi ses ifall vi ska ses innan, annars hinner jag lämna in min mobil på lagning för det gjorde jag aldrig igår och sen ska ja ringa till skolorna och CSN idag. Ska försöka tjata till mej att ja får mitt CSN kort redan nu fast ja inte börjar förens i mars för då får jag rabatten och kan köpa mitt gymkort nu. Känner att jag verkligen måste komma igång för min rygg gör ont och jag tror att jag kommer bli mycket mera pigg med lite träning i mitt liv. Har ju nästan lagt av att dricka alkohol helt nu och jag har skippat all snabbmat utan försöker laga "riktig" mat så gott det går nu sen ett tag tillbaka, äter jag ute försöker jag äta någonting mera nyttigt än en hamburgare.. Det handlar inte om att jag ska banta eller gå ner i vikt utan snarare bygga upp muskler och få en lite mera sundare livsstil. 

 

 

RSS 2.0