Allt

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja eller vad jag ska säga för det har hänt så otroligt mycket saker i mitt liv på väldigt kort tid. Det är som en ny värld har öppnat sej och jag har börjat leva ett helt nytt liv nästan.

Nu har det gått lite mera än en vecka sen jag flyttade till min underbara lägenhet och jag trivs som fisken i vattnet. Har fått ordning och alla saker på plats, bott in mej och känner att det är hemma. Min trygga borg! Skolan har sparkade igång i måndags och det känns bra. Jag är inte längre den som inte fattar någonting och sätter mej längsbak utan det är tvärtom nu. Och den största skillnaden från förr är att nu vill jag verkligen för jag tycker det är så intressant och jag vill lära mej mera. Har haft veckan ledig ifrån jobb nu oxå för att sattsa och komma igång med skolan.

Livet har tagit en helt annan vändning nu. Och även om det ibland kan kännas jobbigt har jag hittat ett lugn inombords, jag har hittat min väg att gå.

Vet inte riktigt hur ja ska förklara eller säga riktigt.


Idiot!

hahahahah.. Du är så jävla feg. Ska det vara så svårt att bara öppna käften och säga nått istället för att göra dej osynlig?

<3

Det här känns helt sjukt. Jag ligger just nu i min nya soffa hemma hos mej i mitt paradis. I min borg och allting känns helt underbart. Fortfarande har jag inte riktigt hajjat det här men det börjar sjunka in mer och mer. Så länge som jag har väntat på det här och nu har det äntligen hänt. Min lägenhet.. Jag får inte nog av att säga det. Ljusen brinner på bordet och det är en ny kväll i mitt nya liv. Tittar mej omkring i lägenheten med ett leende på läpparna och känner bara en sån enorm lättnad.

Ska snart hoppa i säng så jag mår bättre imorgon ifrån febern och kanske orkar få någonting gjort här.

WIIIIIEEE

Ojojoj, tiden går så fort och det är så mycket som händer just nu. Vet inte riktigt hur jag ska hinna andas bara. Om några få dagar flyttar jag till min egna lägenhet och det här har jag gått och väntat på i flera år. MIN LÄGENHET ! Kan inte riktigt beskriva känslan som jag går runt och bär på just nu, det är mycket som ska ordnas och jag har haft fullt upp med jobb och sen har jag typ bott i inredningsbutiker sen jag fick reda på det hära. Om 1,5 vecka sparkar skolan igår och jag har fått en schema som är hur bra som helst som passar min skola.

Aah, ja fattar inte riktigt att det här händer. Måste hinna packa allting här hemma och sen börja flytten i början på nästa vecka.

Lycka!

Sitter hemma hos K  just nu, dricker ett glas vin och väntar på att bli bjuden på middag. Ska bli så gott och just precis vad jag behöver ikväll. Vi firar lite att en dröm hos mej har blivit sann, kan knappt tro att det är sant... Men det är lite svårt att ta in just nu, händer det verkligen på riktigt? Jaa !!

Säg mej...



...Betydde jag ens något för dej?

Jag tvivlar starkt på det. Du lyckades verkligen såra mej, igen... Din jävel.

Typiskt eller vad?

Hela veckan har bestått utav jobb från tidig morgon till sena kvällar typ och jag har inte gjort så mycket annat tyvärr. Igår hade jag min första lediga dag och den spenderade jag i sängen helt däckad hela dagen. På kvällen var jag iväg på  en snabb middag. Nästa vecka blir LITE lugnare men är ganska fullbokad med annat då istället. Bävar lite att måndag ska komma nu... Det kommer bli svårt att släppa iväg min lilla skatt..  

Idag har jag varit uppe med tuppen och städat/tvättat lite.. Hinner oftast inte med det så det var inte en dag för tidigt att göra det. Börjar jobbet vid 14.30 i eftermiddag men ska göra ett stopp på vägen så ja ska strax bege mej tänkte jag.  

Åååh... Det här kan inte komma mera olägligt just  nu. För ett år sedan sökte jag mitt dröm jobb och idag ringde dom upp mej och vill att jag ska komma på en interjuv, jag förklarade att jag jobbade inom vården idag och att jag inte jobbat med skor på vääääldigt länge men dom ville träffa mej ändå. Hur typiskt är inte det här??? Skolan börjar om lite mindre än tre veckor och.. Ja jag vet inte. Det känns bara som om att det här kommer jätteolägligt. Har ingen aning om vad jag ska göra. Ska jag gå på interjuven eller inte? Vill jag tillbaka till det jag en gång i tiden älskade så högt?



Kände för att göra mej lite fredags fin idag.


RSS 2.0