shiit.

Oj, jag är helt slut nu. Har skrivit 3,5 A4 - papper nu om min resa i livet, nu känns det som om att bokstäverna bara rörs ihop som en torktummlare och det är mycket minnen som kommer fram. Mycket som man bara försökt förträngt och ska få ner i ord igen. Händelser, platser och stunder. Jaa, det är nog väldigt nyttigt för mej, men nu får det vara stopp för ikväll för jag orkar inte mera, jag måste få lite tid att tänka. Det känns som om att jag lämnar ut mej själv väldigt mycket, för det är inte alls många som vet om allt det här om mej. Men som sagt, jag ska vara anonym och det är för en god sak.  Jag ska krypa ner i sängen och titta på andra avenyn nu tänkte jag så får jag fortsätta skriva imorgon på lunchen.

Godnatt !

Från sol till regn!

Nej, nu blir jag ledsen. När jag slutade praktiken idag och skulle gå till tunnelbanan hade det ju börjat regna. Så länge fick våren stanna. Men vad säger man, typiskt april väder?! Men nej, jag vill inte ha typisk april väder, jag vill ha sol och värme. Sådesa..

Blev lagom irreterad idag på praktiken, lite mer än en timme fick jag vara själv på klädavdelningen och sen var jag själv en timme innan stängning på heminredning som jag knappt kan någonting om och jag tyckte det var riktigt dålig stil att dom försöker köra med mej så fort butikschefen inte är där. Menmen, det gick ju bra och det var ju mest städning som skulle göras. Pratade med en av dekoratörerna i butiken idag och jag ska få gå med henne en vecka lite längre fram och lära mej mera om att exponera varor, fixa skyltfönster och allt som ingår. Det ser jag verkligen fram emot och tycker ska bli superroligt.

Eftersom jag stängde var jag inte hemma för ens kvart i åtta ikväll så det var bara att slänga i sej lite mat och sätta sej bänkad framför tv:n och se sista avsnittet av Den rätte för rosing och det blev ju min favorit Hugo som vann till sist. Nu såg jag att dom hade gått olika vägar och inte var ett par, tråkigt men inte helt överraskande. För kom igen liksom, hur står är risken att dom skulle vara tillsammans resten av livet? Att träffas i tv och ha kameror med hela tiden när man dejtar och så, nej jag tror inte på det. Det har i alla fall varit ett bra program att följa under en tid.

Nu måste jag skriva ihop min resa i livet för Sofie en kompis till mej har i skoluppgift att hålla ett tal, och hon har valt att berätta om mitt liv. Hur det är att lämna sin hemstad, sina vänner och sin familj, komma till en helt ny familj, byta skola och allting som tillkommer på en sån resa. Det ska bli spännande att se vad hon kommer göra utav det hela. Jag kommer att vara anonym så jag tycker bara det ska bli kul att få hjälpa henne med det här. Beronde på hur personligt och detaljerat det blir kanske jag lägger ut det här senare när det är klart, men det får vi se. Det känns nästan som om det är jag som sitter i skolbänken igen och ska göra mina läxor, men nejdå. Nu måste jag sätta fart och komma igång..

Äntligen !!

Ååh vad jag blev glad när jag tittade du ut genom fönstret i morse när jag vakant och såg att solen sken. Nu är verkligen våren på väg och jag hoppas att den får stanna den här gången oxå! Jag tog faktiskt en promenad och gick genom hummleparken till jobbet idag i solskenet och det sista jag ville göra var att gå in på jobbet faktiskt, men vad gör man när plikten kallar?!  Man kände verkligen hur solen värmde och alla människor ser sådär härligt lyckliga ut. Wehej..


Dagens outfit.



Kofta - H&M
Linne - JC
Jeans - JC
Skor - Scorett

Nu säger jaag..

..godnatt! Nu är det time för att ta en nattcigg och sen krypa ner i sängen och sussa. Börjar inte för ens klockan 12 imorgon så det blir en liten sovmorgon och det är ingenting jag tackar nej till.



my day..

Snacka om att jag var helt död i morse när jag vaknade, men det var bara bita i det sura äpplet och kliva upp efter 45 minuters znosande, slänga på sej lite kläder och knalla iväg till bussen. Jag hann i alla fall i tid i morse och det första jag fick börja med var att larma alla dessa jävla kläder och sätta galgar på dom. Hade lunch vid tolv och efter det var det samma visa igen. Vi fick in lite nya plagg som skulle plockas upp, larmas/galgas och exponeras ut i butiken. Stod i kassan sista 1,5 timmen och sen fick jag gå hem.

Tog tunnelbanan en station till östermalmstorg och mötte upp AC igen vid konsum för att handla middag till kvällen. Nu har vi precis ätit och det blev supergott, i vanlig ordning när jag är här så åt jag för flera veckor framöver, haha.  Kyckling, halloumi, advokado, tzatsiki med ungstekt potatis. Till efterrätt ska vi trycka i oss glass, mums.

Madam och jag tänkte försökte söka lite jobb och hitta en andra handsbostad till mej kanske. Vi får se hur det går, men önska mej lycka till.

Nu ska jag ta en cigg och ringa ett samtal, vi hörs senare !

Vad har ni för planer för kvällen ?




Våresn första ute lunch ! weheejj..



AC var på stan så vi möttes upp och lunchade ihop idag. Valet blev sushi och känslan av att sitta ute i solan och käka var enorm. Tack för en trevlig lunch hjärtat.


Dagens outfit



V-ringad tröja jack and jones, Linne carlings, jeans jack and jones och sneakers scorett !

Lördag och Söndag i några korta ord.

Lördag:

Eftersom jag var ledig i torsdag var det praktik som gällde. Jobbade mellan 10 till 16 och det var tokmycket att göra eftersom det var lönings helg. Jobbade på kläder och när plagg som folk testat skulle hängas tillbaka fick man verkligen tränga sej förbi för att komma fram. Jaja, det var kul och bra tempo. Snodde åt mej en kassa och stod där några timmar eftersom de är det jag trivs bäst med att göra.

Åkte hem och duschade och gjorde mej i ordning för att sen åka till Abbe och Angelica. Dom hade hyrt två filmer så det blev en lugn kväll med film och lite godis.

Söndag:

Gullungarna sprang iväg till affären för att köpa grejor så det kunde stekas pannkakor när jag låg kvar i sängen. Var kvar där tills tre tiden. Åkte in till stan en jättesnabbis och köpte hårgrejs och sen hem till Cissi.  Stressade hem, gjorde mej i ordning innan det var dags att möte upp Jocke i slussen för att gå till Collage där dom öppnat ett nytt gayställe på söndagar. Det blev riktigt trevligt, gratis drinkar och fräscha lokar. Dit kommer jag garanterat gå flera gånger. Schysst ställe att avsluta en helg liksom. 
 

Shopping :) / Fredag kväll !

Mötte upp Abbe inne i stan med två av hans kompisar igår. Dom skulle fixa till läpparna med botox så jag följde oxå med och tittade på men usch för nålar säger jag bara. Efter gick vi på stan en sväng och det fick följa med hem två tröjor ifrån jack and jones, en t-shirt ifrån ZARA, två tröjor och ett par solglasögon ifrån H&M. Efter stan åkte vi hem till Abbe och käkade och drack lite vin, sov kvar där tills idag.

Gullungarna gick och köpte frukost medans jag hoppade in i duschen och gjorde mej i ordning för att kunna åka till praktiken sen. Kom till centralen lite innan jag började så jag sprang in på stadium och fick med mej ett par vita tygskor hem, funderar på att köpa ett par till i svart oxå. Märktes rejält att det var löningsfredag för det var saker att göra hela tiden. Var på kläder i vanlig ordning idag, fick larma och galga och sen smet jag iväg till kassan och stod där några timmar tills jag fick gå hem.

Efter praktiken åkte jag ut till masmo och det är här jag sitter nu. Vi sitter och kollar på let´s dance och pratar lite. Det känns väldigt skönt och avslappnat, mysigt. Jag blir kvar här tills imorgon och åker till praktiken härifrån imorgon bitti, jag börjar klockan 10.00.. Får se om jag kanske träffar kusin imorgon kväll eller om det blir krogen som gäller på kvällen.

Dagarna som varit..

Det har varit dåligt med uppdatering dom senaste dagarna, men nu är jag tillbaka..

Tisdag:
Hade praktik som vanligt. Fick stå och larma kläder och hänga upp det på galgar i vanlig ordning. Var lite på heminredning, men det var inte lång stund. Smet lite tidigare ifrån praktiken och kom därifrån vid tre. Mormor lagade middag för att fira min födelsedag en dag tidigare eftersom jag inte skulle vara hemma, men allting blev helt fel och det blev oväntat besök av en person som förstörde hela middagen. Allt kändes superjobbigt och jag packade väskan och drog till Tobbe och sov där.

Onsdag:
Gick upp vid sex för att göra mej i ordning och röra mej mot pendeln och åka till praktiken. Var där mellan 8 - 16 men allting kändes väldigt tugnt och jag trodde aldrig timmarna skulle ta slut. Var på klädavdelning fram till lunch och efter det fick jag stå i kassan tills jag skulle gå hem. Det var skönt att stå där för då slapp man att tänka alldeles för mycket. Egentligen skulle jag gått ut och ätit middag med nåra vänner för att fira min dag, men jag hade verkligen ingen lust alls så jag åkte hem till Cissi och firade den i lugn och ro. Vi tar det till helgen istället och det känns bra det med. Gick ner till därmedpasta och tog några glas vin och käkade en pizza. Tack för alla fina sms och samtal jag fått under dagen, det värmde verkligen !


Nu har jag precis kommit hem, jag mår helt okej även om det var mycket som vändes upp och ner i tisdagskväll. Jag är inte arg, utan bara väldigt ledsen och sårad men det här var bara yttligare ett bevis på att jag verkligen gjort rätt som tagit ett steg tillbaka och inte har någon kontakt. Har precis betalat alla räkningar för den här månaden nu så jag ska hoppa in i duschen jättesnabbt nu och sen klä på mej för jag ska in till stan och träffa Abbe och en vän till honom och shoppa lite. Får se om jag följer med hem till honom efter stan eller hur jag gör. Börjar inte praktiken för ens 12 imorgon så det är lugnt.

Vi hörs..

Snart ser jag ut som ett larm eller en galge !

Jag är trött. Nej trött räcker inte, jag är död. På rasten på praktiken idag började jag till och med gråta för att jag var helt slut. HAHA, jag vet inte vad som hände men jag kände mej bara så trött och ville bara gå hem. Patetiskt egentligen men tårarna bara sprutade. Töööönt man är !

Dagen har sett ut som dom flesta på praktiken. Larmat kläder och galgat dom. Stod i kassan efter lunch och på eftermiddagen var jag lite på heminredningen innan jag gick hem. Åkte hem till AC efter praktiken och totaltdäckade typ, nejdå men vi låg i varsin sida av sängen och pratade. Det var riktigt mysigt. Nu har jag precis kommit hem, slängt i mej lite käk som mormor fixade och fick hjälp med att skicka tillbaka jackan och väskan som var på tok för fel för mej.

Ska trycka i mej en semla och sen är det kudden som gäller, god natt !

Gäääsp !

Godmorgon !

Ska alldeles strax springa till bussen men tänkte bara önska er alla en fin dag. Nyss slängt i mej frukost och på med kläder så nu är jag redo för en ny dag. Är brutalt äckligt trött för jag kom i säng alldeles för sent i vanlig ordning. Kisse kom och bråkade med mej vid halv fem i morse och ville ut och sen drömde jag helt sjuka drömmar inatt, men somnade om och vaknade alldeles för sent. haha! Vi hörs när jag kommit hem ikväll.

Dagens outfit;
Skjorta - MQ
Lång kofta - MQ
Jeans - Levis
Skärp - JC
Skor - Scorett

fika och bio !

Mötte upp Tobbe vid pendeltåget så tog vi gemensamt tunnelbanan till hötorget för att hämta ut biljetterna till bio:n och efter det gick vi och letade efter ett fik i närheten. Vi satte oss på ett helt okej ställe och jag beställde in en pastasalad och en latte. Det var nog ett år sen vi träffades så vi hade en hel del att prata om så tiden rullade bara iväg och när dom stängde gick vi bara över vägen till ett annat café och satt där tills filmen började. Satt en så jävla het snubbe brevid oss som var perfekt ögongodis att sitta och drägla över, precis min smak men vi var nog inte så smidiga av oss, eller rättare sagt jag var inte det. Men tyvärr var han nog hetro och satt där med sin date, to bad liksom.. But hey, mina ögon blev tillfredställda. ;) hahaha!

 


Vi Såg A Shopaholics Confessions och måste säga att den var riktigt bra. Helsöt film som fick mej att skratta massor. Musiken var toppen och den 1,5 timmen gick alldeles för fort. Läste boken när jag var i Bulgarien i sommras så jag visste vad som hände, men boken och filmen är två helt olika storys kändes det som med vissa saker. Men det är nog svårt att göra precis som i boken men det gör inte så mycket för dom hade fått till det bra i alla fall. Helt klart sevärd film!

När vi gått ut ifrån salongen och skulle gå till tunnelbanan samt pendeltåget gick vi förbi H&M´s skylltfönster och jag hittade ett par solglasögon jag bara ska ha ! Så typiskt efter den filmen liksom. Stod och väntade ett tag tillsammans på tunnelbanestation och Tobbe fick agera fotograf ett tag innan det var dags för oss båda att röra på oss hemåt. Det har varit en super mysig och trevligt kväll. Tack gubben! :) 



Imorgon är det måndag och jag har praktik. Börjar klockan kvart i tio så jag ska strax krypa ner i sängen och läsa lite innan det är dags för att sova. Åååh, nu har det snöat massor idag, jag vill inte ha det här pissvädret mera nu! Jag som verkligen hade hoppats att den sista snön redan kommit för vintern, men nejnej.. Självklart inte! Bajsväder! 

Grattis på födelsedagen hjärtat !

Det blev verkligen en riktigt lyckad kväll igår. Först käkade några stycken pizza tillsammans innan folk börjar rulla in. Folk var glada, det var härlig stämning och en salig blandning utav människor.. Var så himla kul att äntligen få träffa prinsen oxå, jag säger bara en sak. Vilken underbar karl, och vad söta dom är tillsammans. Man blir bara glad att se dom ihop. Träffade två gamla klasskompisar och lite andra vänner till Cissi. Var lite små nervös för att träffa en del av folket som skulle komma dit utav olika anledningar, men allting gick riktigt bra och jag hade hur trevligt som helst. Som sagt, kvällen var kalasbra och jag hoppas på en favorit i repris därifrån snart. 

Hjälpte madama att röja upp i morse efter natten, satt och pratade ett tag och efter det åkte jag hem. Nu har jag precis käkat och ligger på sängen halvt död. Jag har mått bättre i mina dagar. Ska sova en timme, hoppa in i duschen och sen blir det bio i stan med Tobis. Det är ungefär vad jag orkar göra idag och det passar mej perfekt och blir en perfekt avslutning på den här helgen.  







Prinsen med Cissi.

Party

Cissi ringde och väckte mej tjugo över elva i morse så det var bara att kliva upp, packa väskan och bege sej dit. Käkade lunch tillsammans och sen har de städats och fixats för ikväll.

Först kommer lite folk över för att käka pizza och sen blir det partej ikväll för att fira madams födelsedag med ännu lite mera folk. Ska få träffa Cissi prins ikväll oxå för första gången, ska bli så kul.

Vi hörs mera imorgon, ha en trevlig kväll allihopa !


Kvällens outfit;
Skjorta - MQ
Jeans wrangler
Skärp - JC



Fredag !

Jäklar vilken stressad morgon det blev idag. Ställde klockan på halv åtta men kom på att jag kunde gå upp en timme senare så jag skulle ställa om klockan, men glömde trycka på spara så Cissi väckte mej med ett ryck i morse och frågade vad klockan var. Blev en aning stressad, men slängde på mej kläder och fixade håret, sprang till bussen och hann precis i tid!

Nu på förmiddagen har jag varit på klädavdelningen.Larmat kläder och galgat. Sisådär, men tror jag skulle få stå i kassan nu efter lunchen. Hoppas på det i alla fall. Allt rullar på som vanligt och det känns som om att jag både kommer in i gänget och arbetet mer och mer för varje dag som går. Ska låta det gå en eller två veckor till och sen höra om möjlighet till sommarjobb eller timanställning som extra i butikerna.

Dagens lunchen fick bli fyra cheesburgare från donken, inte det nyttigaste but hey.. Det var gott. Ska möta upp AC efter jobbet så får vi se vad vi hittar på. Blir tidig hemgång i alla fall  för ska till Cissi imorgon mitt på dagen och hjälpa till innan alla människor kommer.

Dagens outfit;
Lång kofta - Jack&jones
Linne - JC
Chinos - STUK
Sneakers - Scorett

Grön militärjacka - H&M


Åh snälla, låt våren få komma nu !

Vilket konstig väder vi haft idag ! I morse när jag åkte till praktiken sken solen och sen helt plötsligt föll det ner snöflingor från ingenstans. Mysko... Och sen på lunchen stod jag i solen och rökte och det värmde riktigt mycket, vårkänslorna ligger på topp! Tog en runda på stan och hittade skitsnygga vita tygskor och en vit t-shirt som ska införskaffas på onsdag, yes så får det bli.

Dagen har varit bra. Var lite segt att ta sej upp i morse men när duschen väl var färdig var det inga problem. Slängde i mej nudlar till frukost och sprang till bussen sen. När jag kom till praktiken idag blev jag halvt chockad för hela personal rummet var fullproppat med folk och det var massa människor jag inte alls kände igen, sen var det en engelsk man som frågade på engelska om jag jobbade där och vem jag var. Som tur var kom butikschefen och räddade mej i sista sekund så jag slapp visa min talang i engelska. ;) Dom hade tydligen kurs i försäljning och personligservice. Idag har jag inte gjort annat än varit på klädavdelning. Larmat och galgat kläder typ. 7 timmar i sträck. Så kul, njae.. Men Det var helt okej ändå. Sista timmen fick jag ju iofs hjälpa till i kassan och paketera in varor och sen kom en kund och bad om hjälp. Hon skulle köpa en present till sin kollega som skulle sluta på hennes jobb och hon hade precis flyttat och ville ha hjälp med vad som skulle köpa. Det var kul för då kom personligservice som jag älskar in. Hon berättade att kollegan hade svart och grått som tema i lägenheten, så jag plockade fram lite olika varor i turkos som hon diggade hårt. Hon köpte allting och jag blev nöjd. Så kul faktiskt.. Sen kom butikschefen och berättade att hon fått ett mail angånde mej, jag blev halvt förskräckt för hon såg så allvarlig ut. Men en kund jag hjälpte förra veckan hade tyddligen mailat till butiken och berättat vilken bra service hon fått och massa bra posetiva grejor så det var faktiskt riktigt roligt. Jag är glad att jag pallrade mej iväg.

Åkte hem till Cissi på direkten efter praktiken. Blev bjuden på middag i vanlig ordning och sötnosen hade lagat min favorit mat jag pratat om flera veckor, det var så himla gott. Vi bestämde oss för att gå ner till där med pasta och ta ett glas vin så det gjorde vi. Nu har vi precis kommit hem, madam sitter i duschen och jag ligger i sängen. Ska försöka komma i säng lagom i tid ikväll så jag inte är så trött imorgon, pratade med butikschefen så jag skulle få börja stå i kassan i morgon och det känns bra för jag har tröttnat på att bara larma kläder och galga dom efter det. Lite veration är alltid bra.


Dagens outfit;
Militärgrön tröja - H&M
Ljusa lee jeans - JC
Palestinasjal - Punktshop
Svarta sneakers - Scorett
Grön militärjacka - H&M


Bättre än ingenting alls.

Nu har jag sökt tre jobb. Två krog jobb och ett butiksjobb. Bättre än ingenting, men det känns absolut inte tillräckligt. Men vad sjutton ska man göra? Att det ska vara så svårt att få tag på ett jobb liksom. Ett ynka litet café jobb. Men konkuransen är hård.

Nu är jag trött. Ska packa väskan och sen krypa ner i sängen. Vi hörs på lunchen imorgon !

pussokram

Vad säger du?

Sex på första daten, är det okej eller inte okej? Ni har haft en helt underbar stund tillsammans, allting har gått hur bra som helst och du får frågan ifall du vill följa med hem. Pirret i magen finns där och det hettar till mellan er, säger du då nej och bara ligger och myser för att du inte vill gå för fort fram, eller kör du på och genomför det hela? Kan sex på första daten förstöra för framtiden?

Du är så söt när du sover !

Efter mycket om och men igår kväll fixade jag till mej och åkte iväg till Bro och träffade Jocke i alla fall. Var mycket trevligt, blev film och massa prat. Somnade inte för ens vid fem tiden i morse så det blev ingen praktik idag heller. Känner mej riktigt dålig över det, men jag ska skärpa till mej och gå dit imorgon. Det är inte likt i mej att skita i såna saker, men jag har inte haft någon ork dom sista två dagarna bara. Och innan dess var jag faktiskt sjuk, sådesa.

Blev kontaktad utav hyresvärden igår via mail och fick höra att det inte fanns några lediga lägenheter som dom sa förra veckan att det fanns. Idag ringde det upp en dam därifrån och förklarade att eftersom jag står skriven i Nacka komun har jag inte rätt att söka till en sån lägenhet för att få en. Jag har förklarat situvationen för dom hur det är, var jag bor och allting när jag mailat med en utav dom som jobbar där så jag förstår inte varför jag inte fick reda på allt det här från början. Just nu känns allting bara riktigt förjävligt kring det här med lägenheten och jag är grymt besviken. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu eftersom det blivit så här men att ge upp är det sista jag tänker göra. Kanske var dum som fick såna stora förväntningar, men allting lät så väldigt bra och vi pratade ju faktiskt flera gånger om hur just min situvation såg ut med jobb och andra saker. Men det kanske just var det, det lät för bra. Allt känns upp & ner för stunden, men jag hittar en lösning snart, det finns inget annat alternativ liksom. Ska se till att försöka söka ännu mera jobb för nu jävlar ska jag ha ett jobb så jag kan flytta ifrån mormor.

Tanten ifrån arbetsförmedlingen har svarat på mailet jag skickat idag så det är ju bra, hon sa att det var ytterst viktigt att jag kontaktade henne snarast och det är ju vad jag försökt göra dom senaste veckorna så jag skrev det och skrev ner mina praktik tider så nu hoppas jag att hon ringer innan klockan tio imorgon. Men det irreterar mej att hon hon ska förklara hur viktigt det är att jag hör av mej när det är precis det jag gjort och bett henne kontakta mej. Näädu, det där tjafset funkar inte på mej! Visst dom är en myndighet, men dom ska fasiken inte tro att dom kan behandla människor hur dom vill.

Kom hem runt sex ikväll, har käkat och legat och tittat på film sen dess. Ska ta en dusch och försöka komma i säng i tid så jag kan pallra mej upp imorgon utan att vara stendöd. Tror jag skulle träffa Cissi efter imorgon och sova där, ska ringa och dubbel kolla bara. Förutom allt kring lägenheten och alla jäkla myndigheter är allting väldigt bra just nu. Våren har kommit och jag blir så glad utav det. På lördag blir det kalas för Cissi som fyller 19 på söndag och jag har min födelsedag om bara en vecka. Får se vad mer som händer till helgen, Ganska så skönt att slippa planera och bara ta det som det kommer istället. En fika i solen på en uteservering inne i stan ska bli ett måste i alla fall.  


Min "intressanta" dag.

Gick upp som jag sa att jag skulle göra så jag kunde ringa och sjukanmäla mej. Försökte ringa till hyresvärden sen men först var det bara telefonsvarare och sen tutade det upptaget som om någon lagt av luren. Konstigt för det har varit så hela dagen. Skickade i väg ett mail och bad att någon därifrån skulle ringa upp mej istället så jag hoppas på att dom gör det. Annars får jag testa ringa imorgon igen.

Har precis tagit en dusch och lagt mej i soffan nu.. Raggsockorna och en stor adidas luvtröja sitter på till jeans. Dom sista dagarna har jag inte orkat klä på mej något märkvärdigt alls, utan det har varit så skönt att slänga på sej första bästa plagg utan att tänka. Tanken var att jag skulle åkt till Bro idag, men jag har varit så seg och nu har klockan spungit iväg. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Börjar ju inte för ens 10 imorgon så ja borde nog ta mej i kragen och göra någonting idag. Nu har jag legat inne i två dagar utan att göra ett piss så jag känner hur rastlös jag börjar bli, men frågan kvar står.. Orkar jag ?

Haha jag måste göra något åt mitt bloggläsande, jag insåg precis när jag pratade med älsklings Cissi att det blivit ett litet beronde, jag kan de mesta om dom största bloggarna. Pinsamt, vem vill skryta med något sånt liksom? Men har vi inte alla något sånt som vi skäms över - men ändå gör? Det får bli min hemlighet, men ooops.. Nu avslöjade ja ju mej själv precis. hahaha 

Hur som helst, jag saknar dej massa Cissi ! Kom hem från din karl nu. I need you my little thing. fniss!

Juste, måste komma ihåg att skicka in jobbsökar listan och kontakta arbetsförmedlingen innan den tjugonde så jag inte blir utskriven. Men jag har fortfarande inte fått något svar mailet jag skrev. Dåligt, dom har väl lika mycket ansvar att höra av sej som jag har. Jaja, får slå en pling istället.  




Vad gör jag uppe nu?

Klockan är nästan halv fyra och jag är fortfarande vaken. Jag borde sovit för länge sen, men jag vet inte riktigt vart den här kvällen tagit vägen. Bytt ut all musik på mp3:n, pratat med en gamla vän på msn och haft saker för mej hela tiden så klockan har bara rusat fram. Nu står i alla fall första alarmet på kvart i nio, måste gå upp för att ringa och sjukanmäla mej och sen står nästa alarm på fem i tio så jag ska ringa hyresvärden. På onsdag blir det praktik igen... Morgon dagens planer är spikade, men det var vi mera om imorgon. Nu ska jag sussa kudden, nattinatt !

Anna & Idde - Chaufför går på hela tiden, texten har sagt så mycket ikväll.

 

Osmakligt.

Jag har ju en hel del läsare och min blogg ligger ju ute lite varstans på internet. Jag skriver för min egen skull, för att jag tycker det är roligt och kul att dokumentera om min vardag och funderingar för att sen gå tillbaka och läsa. Jag har skrivit på olika ställen sen jag var kanske i 14-15 års åldern men valt nu att publicera det offentligt. Jag kanske inte har den mest privataste bloggen och skriver mina smaskigaste hemligheter, men ni får ändå följa med mej varje dag med vad jag gör och tankar& funderingar jag har. Som jag skrivit tidigare tycker jag det kan vara knepigt och ibland svårt att veta vad man kan skriva och inte skriva för att det inte ska bli allt för privat och folk jag inte har en aning om vilka ni är där ute som läser, men det är en hårfin gräns ibland. Nu har en 66 årig farbror hittat min blogg och jag blir faktiskt sjukt äcklad utav det hela, han kommenterade den såhär;

"Hej Daniel.
Söta rara DU var rädd om dej.
Jag har haft tur, nu är jag gammal, men tänk om väggar kunde tala. Jaa, ja.
Du kommer att få många löften, som bara blir det. Du blir besviken, lessen o arg. Men DU är aldrig ensam,det finns alltid någon att tala med.
Att knulla är skönt, numera vill jag träffa killar som är aktiva, det passar mej mycket bra. Och det lyckas.
Daniel, var rädd om dej!!! Lycka till i ditt fortsatta sökande. Puss o Kram"

Det känns faktiskt ganska skrattretande att problem här i livet skall lösas med knullande. Vad tänker du med? Jag vet att det inte gör det och det känns näst in på lite roligt att han tror att han ska försöka ragga på mej för att jag har en dålig dag och känner mej lite nere. Jag har vänner att prata med när jag själv väljer att göra det, så att lösa en dag som denna med lite knullande går fet bort. Att få det låta som om att han skulle ha en trygg famn som kunde ta hand om mej, nej tack. Handlar allting om glitter, glamour, sex och festande i den här ytliga bög världen? I sånna fall vill jag inte vara delaktig utav den längre, för jag ser på livet med så mycket mer. Jag älskar att festa, vara ute på krogen, umgås med mina vänner och göra ytliga saker ibland, men det finns så mycket mera än bara det.

Ett år sedan..

För precis ett år sedan såg hela mitt liv helt annorlunda ut.. Jag skulle precis fylla 18 och hade precis avslutat mitt vikariat på en 50% tjänst ute i farsta. Jobbade som timanställd i alla Stockholmsbutiker och hade en bra relation med mamma. Jag fick göra det jag älskade - Sälja och jobba. Det var bara några dagar kvar tills jag skulle få reda på att jag skulle få en tjänst ute i Vällingby i "min" butik. Påsken gick till att jobba i Skärholmen och jag hade pojkvän. Ingenting utav det där finns kvar nu, och jag saknar verkligen mitt gamla jobb så mycket. Arbetskomipisarna, kunderna, butikerna, jaa you name it ! Jag vet att jag kommer komma dit igen, men det känns bara så långt borta just nu. Hur livet kan ta en stor vändning och förändras så pass mycket. Egentligen borde jag väl inte förvånas för förändringar och stora vändningar i livet har jag väl varit ganska van med, både på gott och ont men jag önskar att jag hade fått behållt det där jobbet. Allt var toppen!  Jag vet att det låter som om att jag sitter och tycker synd om mej själv nu, men det ända jag vill säga är att jag vill spola tillbaka tiden för jag saknar det så mycket! Och får jag säga det själv, så är jag värd ett riktigt jobb nu igen för så mycket som jag kämpar på med att hitta ett jobb.

När musiken tar över.



16 mars

Sitter här i mina alldels förstora mjukiskläder, precis kommit ut ifrån duschen. Jag tvingade mej själv att logga in på eniros jobbsökar sida och arbetsförmedlingens hemsida för att hitta lite lämpliga jobb som jag kunde söka. Men allt känns så hopplöst för det finns knappt några jobb ute alls. Fått iväg min CV till två jobb nu, men det känns inte tillräckligt. Jag har pressen både ifrån socialen och arbetsförmedlingen att söka jobb och skicka in en jobbsökar lista varje månad, sen ska jag sköta en heltids praktik utöver det dessutom. Hinna umgås med mina nära & kära och få en sekund för mej själv. Jag vet inte hur jag ska hinna med allting just nu! Oron kring pengar frågan gör ju inte saken lättare heller, det gäller verkligen att vrida och vända på varenda krona för att få det att gå runt nu. Visst kan jag kanske dra ner på vissa utgifter, så som fikor och utgångar. Men.. Jag måste kunna leva ett någelunda liv oxå, få unna mej själv någonting och kunna umgås med mina vänner. Jag vill inte bli den här tråkiga Daniel som jämt och ständigt kommer med liknande kommentarer som "Nej, jag måste stanna hemma ikväll, jag har inga pengar" eller " Jag kan följa med, men jag kan inte ta något att dricka eller äta för jag har inga pengar". Även om mina vänner har stor förståelse för hur min ekonomi ser ut och är supersöta och bjuder mej på ett och annat, eller erbjuder sej att låna ut pengar så ska ju pengarna tillbaka någon gång. Och skaffa sej skulder i 18 års ålder är ingenting jag tänker göra. Nej, jag måste helt enkelt skaffa ett jobb nu. Det känns jättebra med praktiken, men det ger mej inga pengar att leva på. Nu är jag bredd på att ta vilket jobb som helst. Och yttligare någonting som oroar mej lite är hur det kommer bli när jag får lägenheten, för det kommer bli dubbelt så mycket utgifter jämfört med vad jag har idag om inte mera och jag vet inte riktigt hur jag ska få det att gå runt då.. Pengar gör än absolut inte lycklig, men det är en sån stor hjälp på vägen.

Jaa det är mycket som fladdrar runt där uppe i huvudet nu, och jag blir inte klokare genom att jag tänker mera på det men det är svårt att inte göra det eftersom faktum kvarstår att alla frågetecken finns kvar. Nää, ska äta lite nu och sen ringa Cissi, jag behöver sällskap ikväll och inatt. Det är ingen bra dag alls.. Men det blir bättre imorgon, jag ska nog komma på en lösning att få det att bli bra.. På ett eller annat sätt. ibland är det bra att ha det där envisa i sej. Men det känns tugnt när man stöter på motgångar stup i kvarten och det knappt finns några jobb att söka.

hemma idag!

Det fick bli så att jag stannade hemma ifrån praktiken idag, jag är bättre men långt ifrån helt kry. Tror inte jag har någon feber just nu men huvudvärken ligger där och tränger sej på. Vaknade vid tolv, men ligger fortfarande kvar i sängen. Orkar inte gå upp, men egentligen kanske det vore en bra idé. Nu när jag är hemma tänkte jag passa på att skicka iväg mitt CV till lite jobb, har två mail att skriva och sen fixa lite här hemma. Cissi ville att jag skulle åka dit senare ikväll och sova där så vi får se ifall jag gör det, jag behöver sällskap just nu.

Skulle ringt hyresvärden för lägenheten mellan 10 - 11 i morse, men jag kom inte upp. znozade bara om alarmet hela tiden och vips så var klockan över 11. Fan, måste skärpa till mej nu och ta tag i det här. Tror jag stannar hemma imorgon oxå för att fixa en del saker, men ska ställa väckarklockan för att gå upp och ringa till dom.

Vi hörs lite senare, nu ska jag stoppa lite mat i magen !

Mormor, jag är inte tre år längre !

Vaknade upp vid 11 tiden i morse och kände hur utvilad jag var. Det var så skönt att vakna utav sej själv i någelunda tid och inte vara trött. Stannade kvar i Masmo till lite efter tre innan jag bestämde mej för att det var dags att åka hem. På tunnelbanan hem började jag kallsvettas något fruktansvärt, fick feber och världens huvudvärk. Det känns som om att det är ett helt byggarbetslag som håller på att spränga ett stort berg inuti mitt huvud var femte sekund. Blää, jag är trött på att vara halv krasslig nu hela tiden. När jag kom hem la jag mej i mormors säng på direkten under ett stort duntäcke och det är här jag tillbringat kvällen. Trotts duntäcket och flera lager kläder kan jag inte sluta frysa, usch vad är det för skit jag åkt på? Felix är lika trogen som vanligt och har legat tätt in till min kropp hela tiden, gossat massor när jag varit vaken och sovit när jag sovit, det har varit så mysigt. Vem har sagt att man behöver en man i livet? Katter funkar alldeles utmärkt. haha!!

Mormor springer fram och tillbaka hela tiden, för att höra hur allting är och vad jag gör. Det är super sött och gulligt, men för stunden är det bara extremt jobbigt och jag tror att jag får frispel snart. Jag vet inte riktigt hur jag ska säga på ett bra sätt utan att låta totalt jävla sur och grinig att det bara är jobbigt när hon kommer in just nu, för visst hade jag berättat för henne att jag hade huvudvärk till tusen?!?! Jag lovar att säga till ifall jag blir sämre, för när man just slumrat till är det inte så roligt att bli väckt stupp i kvarten utav att ha henne springandes här. 

Stoppat i mej litelite mat nu, tänkte lägga ifrån mej datorn, stoppa i mej lite piller mot febern och försöka somna om med kisse brevid mej. Hoppas på att jag tillfrisknat så pass mycket så att jag kan gå till praktiken imorgon iallafall, vet inte hur hårda hyresvärden är ifrån ungdomslägenheterna med att kolla frånvaro och liknande. Men det visar sej imorgon ifall jag pallar att pallra mej iväg dit.  

Tack för en underbar eftermiddag & kväll. Melodifestivalen med god mat & snacks..

Det har varit en riktigt mysig eftermiddag.. Kom ut till masmo vid fyra tiden idag och bråkat och busat massa med William. Satt och pratade en sväng med Uffe och umgåtts med dom andra. Det var skönt att komma hit och hinna spendera lite tid tillsammans och inte bara hej och hej då liksom. Underbara Lena ställde sej i köket och gjorde petits choux till mej eftersom jag längtat efter det så mycket. Till middag blev det kött, pommes och sås. Och till efterrätt körde vi på dipper, chips, gurk & morotsstavar. Både nyttigt och inte nyttigt, haha ! Nu har jag tryckt i mej godsaker för en vecka framöver, jag har så ont i magen efter allting. Imorgon får det blir en extra runda med vovvsingen kanske, fniss!



Kvällen har spenderats i soffan tittandes på Melodifestivalen. Jag hade dock hoppas på att antingen EMD, Måns eller Alcastar skulle vinna, men vem som helst var bättre som vinnare än Caroline Af Ugglas för det hade verkligen bara varit pinsamt ifall hon skulle representera sverige i den stora finalen.. Satt verkligen och räknade poängen där i slutet och hade ont i magen över att kärringen kunde ha vunnit, men icke då och tur var det..

Har inte så stor motivation till att skriva mera för ikväll nu, jag känner mej lite tanksprid och kluven kring en sak. Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra för hur jag än vrider och vänder på det så blir jag inte nå klokare. Hur mycket är det värt att kämpa när det känns som om att man får mycke mindre tillbaka än vad man ger? De är det som är frågan..

Ska sitta och prata en liten stund till med Lena, sen blir det nog sängen som gäller.

Nattinatt..

Dagens klädsel.





Skjorta ifrån La redudote, Nudie jeans ifrån JC  och bruna boats ifrån Scorett..

Godmorgon..


Tjeenahej.

Idag mår jag mycket bättre, blivit lite förkyld men annars är allt bra. Har sovit som en prins i natt och precis vaknat och ska ta en snabbdusch, klä på mej och sen åka ut till Masmo där kvällen och natten ska tillbringas. Blir att titta på Melodifestivalen och äta lite god mat. Kanske får mej någon av tjejorna till Skärholmen för att gå och titta lite i butikerna, vi får se.

Nu kom mormor hem efter att hon varit och handlat med en semla till mej, perfekt frukost.. Det är ändå lördag så då får man lyxa till det lite. haha!

 Neej duschen var det, see ya !

När det inte finns några ord som räcker till.....

För sekunden är jag ganska så stum, egentligen finns det nog inte så mycket att säga även om det finns massa med tankar som snurrar runt där uppe i huvudet på mej. Jag har börjat läsa en ny blogg, eller den har funnits ett tag men hittade den inte förens igår. http://mammamelissa.blogg.se Den handlar om sorgen efter och kring en mamma som förlorat sina två barn. Jag kan inte göra annat än låta mina kinder bli våta och låta tårarna rinna ner. Det är så fruktansvärt hemskt och det som inte får hända i livet, det händer än då. Hur kommer man över en sån sorg? En annan blogg jag läst är om en pappa som förlorade sin ena dotter och sin fru i en bilolycka på väg hem. Kampen på sjukhuset med den överlevande dotter och hur dom lyckats ta sej tillbaka till livet och vardagen. Men hur fasiken tar man sej tillbaka? Blir någonting normalt igen? En annan blogg jag läste för några månader sen var hur en mamma & pappa förlorade sin älskade dotter Felisia i en tumör, hur livet på sjukhuset var sista tiden med all cellgift och behandlingar som skulle göras. Jag förstår inte hur orättvist livet kan vara för vissa och det kan verkligen göra ont i mej att läsa om allt det här, få läsa om föräldrarnas sorg och kamp för att försöka leva ett någelunda liv efteråt. 

Inte allt för länge sen miste jag oxå en vän. Robin.. Det var natten till 1 november och han stod på larsberg stationen väntande på att tåget skulle komma. Tidningarna och polisen säger att det var en olyckshändelse, men jag vet inte riktigt vad jag ska tro om den saken. I vilket fall som helst så gick någonting galet och han hamnade under tåget när det skulle köra iväg. Han fick leva sin sista dag som sjutton år gamal på jorden, men han har lämnat ett stort tomrum efter sej och massor med minnen. Återigen är livet orättvist.
  
 


Samma sak gäller min absolut bästa vän Cissi som var med om en motorcyckel olycka, det som man aldrig ens kunde föreställa sej hända någon man känner händer än då. Nu hade vi alla turen att få behålla denna skönhet i livet, men ingenting har varit en dans på rosor och det har varit månader av kämpande för hennes del, ett helt nytt levnads sätt. Livet är både hårt och orättvist, men jag är så stolt över vart du tagit dej hjärtat.
 
Jag har ett minne sen några år tillbaka i mitt liv. Jag, mamma och hennes dåvarande pojkvän var ute och gick med min hund. Det var vinter och halt ute. Vi såg blåljus en bit bort och promenerade dit, som jag sa var det halt ute den kvällen och vi möts utav en bil olycka. Föraren har kört av vägen ner i ett dike och överlevde inte. Där och då ville jag bara ge honom mitt liv, för hur kan livet förstöras som 20 + och precis fått sitt körkort?

Många lika så jag kan nog ta livet med en nypa salt på vissa plan. Det där händer inte mej. Men det är precis vad det kan göra, det kan drabba vem som helst - mej, en vän eller en främling på stan. Ingen är odödlig även om vi många gånger vill tro det. Vi måste vara rädd om oss själva och människorna i vår närhet. För vem vet, nästa gång någonting händer kanske det är du själv som drabbas utav det. Det gör så ont i mej att gå igenom allt det här, men jag kan inte sluta läsa bloggarna, jag kan inte sluta tänka på robin och jag kan inte sluta tänka på alla där ute i världen som förlorat någon av sina nära eller kära. Det smärtar så extra mycket när det är ett barn som blir av med livet. Men tyvärr så är det väl sånt här som måste hända någon eller några varje år, men jag ställer mej ofta frågan varför? Men det finns inge bra svar på det, utan det är väl bara livets öde tyvärr.




Inatt ska jag tända ett ljus för alla ängla barn och ängla vuxna som finns där någonstans.
 Jag ska tända ett ljus för dej Moffa!

Fredags kväll den 13 mars !

Jag har klarat mej fint ifrån oturs dagen. Man brukar ju kalla Fredag den 13 otursdagen, men varför? Den är väl en helt vanlig dag som alla andra 364 dagar. Fjantirier enligt mej..
 
Tog en lång dusch och bestämde mej strax där efter att det var bäst att stanna hemma ikväll. Så jag ligger nerbäddad i sängen och lyssnar på musik, pratar med herr S & lite vänner på msn och pillar runt på nätet. Jag är villig och erkänna att det känns väldigt skönt att tagit beslutet om att stanna hemma ikväll. Tanken på att välja kläder, klä på sej och fixa håret gav mej ännu mera huvudvärk, haha! Ska ta mej en titt om det finns nått gott i skafferiet att trycka i mej. Varför är det sån tabu att ligga ensam hemma en fredags kväll? Jag har börjat gilla känslan av att inte alltid ha saker att göra, att inte alltid träffa folk. Och gud vad skönt det är.. Jag älskar givetvis mitt sociala liv lika mycket som förut, men jag känner inte den här rastlösheten och halvt paniken utav att ligga ensam hemma en kväll då och då.


Vad är okej och inte okej ?

Jag har alltid varit av den sorten att det spelar ingen roll ifall man ljuger om att man stuligt en fem krona eller mödrdat en människa, en lögn är alltid en lögn. Men finns det någonting som heter en "vit" lögn? Tex om man får en tröja i present och egentligen tycker att den är skitful men vet hur mycket personen har ansträngt sej för att köpa den här presenten, får man då använda sej utav en så kallad "vit" lögn och säga att den är fin och bara hänga in den i garderoben? Eller om en vän köpt nya byxor och är supernöjd och glad och fråga om ens åsikt och egentligen tycker man dom är skitfula, ska man då vara ärlig och säga det eller använda sej av en "vit" lögn?

Sen finns det ju dom här "vita" lögnerna som man enligt mej får använda sej av, hur man mår faktiskt. Alla människor har faktiskt inte med att göra hur man mår, utan det kanske är till för dom närmaste vännerna om man har en dåligt dag och mår kasst. Men då behöver man ju inte spela ut det och överdriva att allting är perfekt, utan håla sej lite neutral. Jaaa, det är svårt att veta vad som är okej och inte okej. Och blir det en lögn om man inte vill svara på en fråga om vad man gjort eller liknande, men ändå måste klämma fram ett svar som inte riktigt är sant? Självklart blir de det, men hur räddar man situvationen så att det då inte blir en lögn?  

Sen har vi det här med "svarta" lögner. När det absolut inte finns någon anledning till att ljuga. Har man gjort bort sej är det väl lika bra att stå för det man gjort så man kan reda ut det och prata om saken, än att det kommer fram veckor senare och man har ljugit om det. Saningen varar längst och vågar du stå för att du gjort bort dej för är det ju lättare att man tror på personen i frågan i framtiden om man faktiskt pratat ut om det än att det kommer fram veckor senare.  

Så uttrycket "Helldre sårad av saningen än lycklig utav lögnen" stämmer verkligen. Stå för det du gjort istället och är det en riktigt vän så finns förståelse där om det faktiskt finns en baktanke med varför du gjort som du gjort.

Herr S fina sång till mej, "Ingen förstår hur dåligt jag mår" hahaha

Nu har jag sovit som en tok från tolv tiden fram till inte allt för länge sen, mår lite bättre men absolut inte bra. Mobilen har legat brevid huvudkudden och ringt, 15 missade samtal och jag har inte hört ett ljud. Jag måste sovit hårt som sjutton.. Ligger fortfarande nerbäddad i sängen, har herr S i telefon och datorn på magen. Kissekatten ligger nere vid mina fötter. Stoppade i mej lite mat för en stund sen, mormor hade lagat en pasta röra med grädde och skinka och det var riktigt gott.
Fixat eftermiddagens planer nu, pratat med tre och fyllt i papprerna till soc. Mormor får hjälpa mej att skicka tillbaka grejorna imorgon, jag orkar inte hålla på med det ikväll! Och samma med jobbsökandet med, det tar jag i morgon.

Ligger i valet och kvalet om kvällens planer. Cissi skulle till Eddy´s med lite vänner och ville att jag skulle titta förbi en sväng men tror inte att jag orkar det. Ska hoppa in i duschen om en stund och ser hur jag känner efter den, men eftersom jag inte är helt på tipp topp kanske det är lika bra att jag stannar hemma ikväll. Blir det utgång blir det alkoholfritt i alla fall, cola och äppeljucie.. 


Tandläkaren !

Efter sex bedövningssprutor, lugnande medecin och lagat två hål mår jag skit för stunden och äntligen kommit hem. Blev lika dåligt som förra gången utav dom här jävla tabletterna, men det är ända alternativet för att jag ens ska våga gå dit och öppna munnen utan att drabbas utav panik. Nu är allting fixat för den här gången och  jag behöver inte gå dit på ett år, eller nio månader så jag hinner gå dit en sista gång innan det börjar kosta för mej. Krypet ner under täcket i mormros sängen och tänkte försöka sova 2-3 timmar ihopp om att jag mår bättre sen.

Eftermiddagens planer blir att fylla i lite papper till socialen, försöka hitta några okej jobb att skicka in mitt CV till och sen ringa till tre och fråga vad sjutton dom håller på med, fick räkning därifrån igår och den var på tok för hög, dom har skickat ut en räkning på båda datorerna trots att jag inte har den gamla kvar och glömt lägga in rabatten på den nya. Det är inte mycket som går rätt till på det företaget märker man, men jag får ringa och ställa allting till rätta för jag vägrar betala mer än vad jag ska. Ska försöka klura ut hur man skickar tillbaka jackan och väskan oxå, men det får jag nog be mormor om hjälp..

Nej nu ska jag stänga på en film på datorn att somna till !

Nu säger jag godnatt..

Farit fram och tillbaka under kvällen.. Kunde inte hålla mej utan åkte och hämtade ut packetet innan ja åkte hem en snabbis till min stora besvikelse. Väskan och jackan får skickas tillbaka på stört, väskan såg jätte konstig ut och var extremt liten, inte ens min dator fick plats och då försvann halva poängen. Och jackan var en lång jävla rock som var vinter fodrad och det var inte riktigt vad som framgick i beskrivningen på jackan, tråkigt för den var skit snygg.. Lite små besviken faktiskt men skjortan satt perfekt och fick hängas in i garderoben på momangen.. Måste kolla hur jag gör för att skicka tillbaka grejorna för det är nytt för mej och har aldrig gjort det tidigare. Slängde i mej lite mat och hoppade på första bästa buss efter det till Cissi, så det är var jag är nu. Tagit medecinen inför tandläkaren imorgon så allting snurrar helt flummigt just nu, sitter och skrattar åt allting för stunden precis som förra gången jag tog dom. Men det är nog dags att säga godnatt nu, ska titta klart på sex and the city, ligga och flumma med cissi och vänta på att herr S ska ringa..

vi hörs efter tandläkaren imorgon.

PussochKram

Snöig torsdag i stockholm !

Tjenixen..

Hur mår ni idag? Och hur har eran dag varit? Jag mår prima och är på strålande humör, lite små trött som vanligt men något allvarligare än så är det inte. Dagen har varit bra, hade praktik mellan 9 - 15:30. Idag har jag väl gjort som dom andra dagarna, plockat upp varor, larmat massa kläder, exponerat kuddar i butiken. Skönt med kort vecka, är ledig imorgon pga att jag ska till tandläkaren så idag börjar min helg. weheejj..  Ska faktiskt blir riktigt skönt efter den här veckan med helg nu. Nu sitter jag hos Ac, vi möttes upp efter praktiken och jag blev bjuden på en otrolig god middag, Köttgryta. Funderar på om jag ska ta mej ork till att åka förbi matberget på hemvägen och hämta ut mitt packet som kommit..  åååh, spännaden att testa ifall sakerna passar.


Dagens outfit;
Skjorta - MQ
Linne - Carllings
Crocker jeans - JC




Nu är mjukis kläderna på och jag ska fortsätta vara ltie social med madam.

That´s my baby !

Det finns inga ord på den här världshistorien som kan beskriva hur mycket du betyder och jag älskar dej hjärtat. Jag är lycklig lottad som fått dej som min vän och dela all glädje och sorg med här i livet. Att fått följt med på din resa dom senaste månaderna har både varit en stor lärdom för framtiden men oxå ett fantastiskt "äventyr". Jag har lärt mej så mycket på den här tiden om saker jag bara trott varit en hemskdröm för vissa. Att få se din kamp i livet hur du kämpar varje dag till att nå dina mål gör mej så fruktansvärt glad. Du valde att kämpa vidare och inte ge upp och jag är så tacksam för det. Jag kan hata dej som pesten i visa stunder men älska dej desto mer andra stunder, men det är det som kallas riktig vänskap - Att se till varandras bästa och våga säga till om något är fel.. VI har många år och minnen bakom oss, faktiskt hela mitt liv och desto fler ska det garanterat bli. Du är och kommer alltid förbli min bästa vän för ingen kille i världen kan ersätta den plats du har i mitt hjärta och det du ger mej dagligen i livet - trygghet, styrka, glädje, trohet och så mycket mera.. Du är fantastisk och jag älskar dej. Jag tycker inte om att helgon förklara andra person för det blir lite smått patetiskt och  små löjligt, men du är verkligen speciell.




Mitten bilden är ifrån när Cissi var i Florida på träningsresa och tar några steg ner för trappar,
ingen är mer stolt än jag. Kämpa på tjejen för du kommer fixa det här!

Mat och Grey´s anatomy

Sådär, kom till Cissi för lite mera än en timme sen, nu har vi ätit, suttit och pratat en hel del som vanligt och nu ligger vi i varsin sida utav hennes säng och tittar på Grey's anatomy. Det är ungefär vad jag orkar med just nu för jag är verkligen så genom trött så jag knappt vet vad jag heter. Undrar lite när det här ska vända och jag börja vänja mej igen, jag var van att jobba mycketmycket mera än vad jag gör nu, men det har ju iofs bara gått 3 dagar.

Eftermiddagen gick finemang, fick packa upp lite leggings och exponera om dom ute i butiken. Bära upp ännu mera varor ifrån lagret och sen kom leveransen. Var tre nya ballerinor som kom och jag fick ta hand om det. Packa upp, sätta på skogalgar och exponera ute i butiken. Fick värsta flashbacken ifrån Scorett när jag stod och höll på med det där, vissa dagar kan jag verkligen sakna allting på den tiden, allting med jobbet där. Men allt har väl ett slut och en ny början så det känns helt okej ändå, men jag längtar tillbaka till en skobutik alternativt kläddbutik. Men får jag jobb på Indiska  tackar jag ju självklart inte nej till det, men jag ser ingen framtid i den kjedjan och tänker stanna en evighet som jag känner just nu. Sista 45 minuterna gick segt, var inte allt för mycket folk och jag gick mest fram & tillbaka i mina egna tankar, tittade på vad som fanns i butiken och hittade många favoriter jag ska köpa till mitt hem. Det kommer verkligen bli fint med det svarta och turkosa tillsammans..

Nu ska jag vara lite social och titta färdigt.. Vi hörs när jag kommit hem sen !

Lunchtime..

Sitter och smäller i mej lunch nu, fyra cheesburgare fick det bli idag. Kanske inte världens nyttigaste men blev inte kvar nån mat ifrån igår så det fick bli så nu. Varit ganska så lugnt nu från när jag började tills nu, larmat lite varor och plockat upp grejor ifrån lagret till butiken. Känns som om att det är ganska enformigt arbete det här, det är inte speciellt mycket personligservice gentemot kunderna som jag hade på Scorett. Lite små tråkigt för det är något jag älskar, men kanske blir bättre när man kommit in i allting lite mera och får börja stå i kassan.

Ringde hyresvärden idag på morgonen, men dom skulle återkomma på fredag eller måndag för han som håller i det hela skulle på semester och hans ersättar satt upptagen i möten fram tills dess. Men fick prata med en supertrevlig tjej som skulle se till att jag blev uppringd och även påskynda det hela lite.
 
Fick sms utav älskade Cissi som frågade om vi kunde ses idag och självklart sa jag ja, så efter stängning och allting är klart här drar jag dit på middag. Fick sms ifrån La redoute även om att mitt packet med jackan, väskan och skjortan kommit så måste springa förbi posten och hämta det, spännande...

Dagens outfit;
Wrangler jeans - La redoute
T-shirt - H&M
Lång kofta - MQ
Har invigt mina skor jag köpte för några månader sen som jag inte
använt ännu. Svarta med runt framtil och klack, ska bara se till att sula och
klacka om dom.

Ska springa ut och ta en cigg innan jag börjar...


ett gott skratt förlänger verkligen livet.

Sista halvtimmen har jag nog inte gjort annat än att legat och tramsat mej och skrattat så jag har ont i magen med herr S i camen. Jag är så stört övertrött så allting blir roligt för stunden. Legat nerbäddad under täcket och haft en riktig serie kväll, först ut var det andra avenyn som jag såg via nätet, sen reprisen utav 183 dagar och efter det den rätte för rosing.. Somnade till lite under 183 dagar så jag får titta på det jag missade imorgon. Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och vänta på att herr S ringer och säger god natt. Det finns en ärlighet och ett djup i den mannen som jag inte stött på tidigare, man kan vara sej själv, seriös eller bara flabba.. Så underbart med sånna människor som kan ge utav sej själva på flera sätt än bara ett!



Jag funderar fram & tillbaka hela tiden just nu, det är verkligen allt eller ingenting i det här fallet och jag ställer mej frågan själv om & om igen ifall jag ska våga, våga sattsa allting på ett kort? Det skrämmer skiten ur mej, men är det fel så får jag yttligare en lärdom på vägen. Framtiden får visa vad som händer, men vågar man ingenting så kommer man ju aldrig upptäcka vad som är bra eller dåligt. Sen finns det ju givetvis gränser för vad man ska göra och inte göra, men i det här fallet som jag menar just nu måste jag nog våga. Äsch, nu blev jag sådär djup så jag inte ens själv vet vad jag dillar om. Det är lika bra att knallar in till badrummet på direkten...



Godnatt kära vänner och sov så gott och dröm sött,
det kommer jag helt klart att göra!

Tröööött..

Äntligen hemma nu! Mina fötter gör fruktansvärt ont och jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Igår när jag gick och la mej var det som om att jag var FÖR trött för att somna, jag kunde verkligen inte komma till ro först utan låg och vred och vände på mej ett bra tag. Efter lunchen idag började jag med att larma och fylla på med gardiner ute i butiken, plockade upp lite andra varor och märkte om en del saker. Efter praktiken tog jag en snabb runda på stan som ja sa att jag skulle göra, men var ingen höjdare med det här jäkla vädret vi har. Var inne på PUB huset och när jag gick igenom en av dörrarna började det pipa hysteriskt och jag blev lika nojig som varje gång, dom kikade igenom min väska och sa att det varit fel på larmet under dagen så jag fick gå igen. Men det är ändå pinsamt för folk tittar ju som sjutton och undrar vad som pågår.  Lanza´s hårprodukt Urban Moldin Paste fick följa med  hem och som är enligt mej den bästa produkten för att styla till håret. Ger en frisk och fräsch look som fungerar på både blött och torrt hår. Kört den i två års tid nu och tänker fortsätta med den minst lika länge till så länge det är den här frisyerna som gäller. Skönt att behöva slippa blanda in massa spray och annat tjaffs.  



Mormor står vid spisen nu och lagar mat, laxfilé med potatis och sås.. Tänkte lägga mej uppe på sängen efter maten och vila en timme, men risken är nog stor att jag somnar och får svårt att somna i kväll. Men egentligen gör det inte så mycket eftersom jag har sovmorgon tomorrow. Måste ändå försöka komma upp någerlunda i tid för jag ska ringa hyresvärden och sen ett annat samtal. Nu börjar maten komma fram på bordet så vi hörs senare..

Dagens outfit;
Mörka levis jeans - Levis store
Turkos t-shirt - H&M
Svart kofta - HM
Turkosblå sjal - Bertoni
Vita höga nike skor - Scorett

Mätt och belåten.

Ställde alarmet så jag skulle ha en timme och tjugo minuter på mej i morse, men helt plötsligt hade den tiden gått och jag var tvungen att rusa iväg till bussen. Slängde i mej ett glas oboy och lite nudlar till frukost, duchade och gjorde mej i ordning och fixade matlådan till lunchen. Blää vilket jävla skit väder vi har idag! Halvt snöstorm och svinkallt, smart Daniel att ta skinnjacka då! Tio plus poäng till mej.

Sitter i lunchrummet nu och har precis ätit.. Förmiddagen har bestått utav att larma kläder och packat upp varor. Först var det påfyllning utav en servis och sen nya smycken som skulle upp. Dom första timmarna var lite sega eftersom ni alla vet vad jag tycker om tidiga morgonar, but hey jag lever och nu är jag mycket piggare. Slutar som sagt 1600 idag så tänkte ta en snabbrunda på stan innan jag åker hem..

Nu ska jag ta en cigg och kaffe, vi hörs senare ikväll. Tjingeling...

Dagens som varit.

Vilken dag det har varit ! Min magkänsla om butikschefen stämmde verkligen, hon är helt underbar och resten utav personalen oxå. Hur trevliga och gulliga som helst så jag kommer helt klart trivas som fisken i vattnet. Men det märks att jag inte varit igång nu på några månader. Jag är hur trött som helst efter den här dagen och mina fötter värker sjukt mycket. Idag har jag i alla fall fått försöka lära mej hitta i butiken, hitta på lagret och hjälpa kunderna. Påsken skulle plockas fram så det är vad som gjorts, sprungit upp och ner ifrån lagret med varor som skulle ut i butiken. Allt är väldigt seriöst, har fått eget kort till ingången, egen kod och i slutet av veckan eller början på nästa vecka ska jag få börja stå i kassan.

Slutade klockan sex idag så var inte hemma för ens kvart i sju, hade hoppats på att maten stod färdig men icke och när jag skulle börja fattades det grejor. Så fick börja med att springa ner till affären och handla. Men nu har jag iallafall ätit taccos, satt på mej myskläderna och ligger i "sängen". Det dröjer nog inte många minuter innan jag sussar sött, men ska försöka hålla mej vaken ett litet tag till så jag inte vaknar i natt och inte kan somna om. Imorgon kör jag mellan 8-16 så jag ska försöka hinna tvätta upp lite kläder när jag kommer hem.

Dagens outfit;
Rutig skjorta - Frank dady
Grått linne - JC
Ljusa nudie jeans - JC
Brunt skärp - JC
Skor - Scorett
Svart rock emilio - MQ

Nu ska jag slå herr S en signal, vi hörs!

Första dagen..

Sådärja, fullt på klädd och sitter vid köksbordet och trycker i mej lite frukost. Ska bara borsta tänderna och sen sticka. Jag är faktiskt lite små nervös, varför vet jag inte men lite pirrigt känns det. Lära känna massa nya människor och få tillbaka rutiner i livet. Hursomhelst ska det blir hur underbart som helst och jag ser framemot att lära mej mera om inredning och det sortiment som Indiska har. Lär vara hur död som helst när jag kommer hem ikväll, men jag lovar att berätta hur dagen gått senare om jag inte somnar på stubinen. 


Ha en fin dag allihopa ! 



sunday...

Min plan om att gå å lägga sej i tid för att komma upp i morse gick inte riktigt som planerat. Låg och pratade med S några timmar i natt så jag somnade inte förens vid 5-6 tiden.. Hade ställt väckar klockan på 10 så jag kunde gå ut med hunden, men när jag kom in efter promenaden var jag på tok för trött för att gå upp så vovvsingen joinade mej i sängen så låg vi och sov tillsammans till kvart i tre.. Var ute på en lång promenad, fixade till i köket och tog ett låångt skönt bad med sällskap av S i telefon. Dagen såg ut som gårdagen ungefär så med andra ord har jag inte gjort ett piss utan bara slappat hela dagen.

Rörde på mej ifrån masmo vid 6 snåret för att åka hem till AC och käka lite middag och prata lite skit. Det serverades nudelwok med lax och jag åt som en galning i vanlig ordning när hon lagar mat. Vi satt och pratade om min lägenhet som jag ska ringa om i veckan och jag håller verkligen alla tummar jag har att det inte kommer dröja allt för länge. Just nu är en vecka alldeles för länge, men att det inte ska ta mera är 2 månader. Hursomhelst, vi diskuterade om vilka basic saker som behövs från början i en lägenhet och jag kände lite lätt hur svetten började rinna i pannan. Det är mycket som man inte tänker på och inköpslistan blev galet mycket längre än vad jag trodde. Men det blir bra i slut ändan, och man får väl ta sakerna lite i pö om pö och börja med det absolut viktigaste liksom.

Kom hem för en stund och sitter vid köksbordet och kollar när jag ska ta bussen imorgon m.m. Ska krypa ner i sängen och sova strax för hur mycket jag än sovit den här helgen så är jag galet trött. Imorgon börjar allvaret och jag bara längtar, det ska verkligen bli så härligt och roligt ! Men... Vad sjutton ska jag ha på mej? Måste ta en titt innan sängen kallar för jag orkar inte springa runit imorgon bitti som en förvirradtok och leta efter vad jag ska ha på mej, tror dom flesta jeansen ligger i tvätten så jag får boka in en tvätttid i veckans planering. Men skjorta och jeans är väl ett bra alternativ första dagen, inte för uppklätt men inte för vardagligt?!


Ifrån tidigare idag när jag badade, tog in datorn så jag kunde lyssna
på musik och passade på att ta en bild samtidigt.



God natt på er, så hörs vi imorgon bitti innan jag sticker..

Lisa, mitt lilla hjärtegull.

Hej Benke! sitter framför datan och lyssnar på musik nu... började att tänka på dig och vårat samtal vi hade förut. Jag vill att du ska veta att vad som än händer så kommer jag alltid att finnas här för dig, alltid. Du är en hel grym kille, du är en stark person och jag är säker på att du kan klara av precis vad som helst, jag ser upp till dig. Du har varit en underbar vän från dag ett och för mig är du ovärdelig. Du är en av de få som alltid finns vid min sida oavsett vad som händer och du har alltid stöttat mig om något varit jobbigt eller svårt. Jag vill att du ska veta att jag finns här för dig som en klippa i storm, du kan alltid luta dig tillbaka mot mig.

Massa kärlek från din Bettan , pusskram. ♥


Ååh, vad svarar man på ett sånt här medelande? När jag loggade in på facebook igår natt såg jag att det fanns ett nytt medelande och läste det på direkten. Mina kinder blev alldeles blöta för att jag blev så rörd, dina ord gick precis rakt in i hjärtat och jag fylldes med en sån värme. Jag blev nästan stum för sekunden. Tack hjärtat, du ska bara veta hur mycket jag saknar dej och längtar till vi ses snart igen! Vi har många år och minnen med oss och desto fler ska det bli, du har funnits där på mitt livs resa när hela havet har stormat som mest, vi har stöttat varandra och en del av det som varit har båda två fått testa på, jag är så glad att vi hållt kontakten alla dessa år även fast avståndet är så långt mellan oss. När jag får min lägenhet snart vet du att du alltid kommer ha en fribiljett för natten där när du kommer till storstaden. Tänk dej, Vi har hela livet framför oss och det ska bli så många galna minnen & stunder till som vi kan sitta och titta tillbaka på om 60 år när vi sitter där i varsin stol och bråkar om vart vi lagt löständerna.

Jag älskar dej vännen.

Lisa, även kallad Bettan
♥♥♥


soffpotatis.

Ååh, idag har det inte blivit många knop gjorde förutom att jag varit ute med vovvsingen några gånger och varit till affären en snabbis och det har varit så skönt. Jag har fått tid för mej själv, fått ladda upp batterina utan att slippa känna den här rastlösheten i kroppen, jag tillät mej själv att bara softa en hel dag utan att massa saker var tvungen att hända. Så min bästa vän idag har varit soffan där jag legat med vovven, datorn på magen och telefonen fastklistrad mot örat eftersom den gått varm precis hela dagen. Ibland undrar jag hur livet skulle vara utan sin mobiltelefon, jag skulle nog gå runt med en liten lätt panikkänsla hela tiden då. Men det är viktigt att kunna stänga av den i perioder oxå, så som när jag åker utomlands, då är det ett måste för mej att lämna den hemma och avstängd eller som när jag hade pojkvän, att stänga av telefonen och bara tillbringa kvällen ensamna och tillsammans är jätte viktigt någon gång ibland. Vi är tillgängliga nästan 24 timmar om dygnet så man måste verkligen ta sej i kragen att göra det. Lagade till lite käk och tittade på melodifestivalen med ena ögat men jag tittade för lite för att kunna kommentera något om kvällen program. Men nästa vecka är det ju final och det ska bli skönt att få ett slut på det här eländet nu för det har pågått så länge.

Var en trevligt kväll igår hos Mr x, men som ni redan visste är jag ju hundvakt och var tvungen att åka hem i tid. Ska ta ut vovven på en sista promenad alldeles strax och sen krypa ner till sängs för det är nog bra ifall jag försöker komma upp i lagom tid imorgon bitti så jag kan lägga mej i tid eftersom allvaret början på måndag. Ska fixa disken och städa undan lite efter helgen innan dom kommer hem imorgon.



Inte till vilket pris som helst !

Hej på er!

Hur mår ni idag? Haft en bra dag? Jag mår helt okej, trött efter att legat och grubblat hela natten men annars är det inga större beskymer. Började dagen med att åka in till stan och gå på anställningsinterljuv. Var ingen höjdare så jag hoppas jag inte får jobbet. En gamalgubbe i medelåldern som halvt stod och raggade på mej, njaae tack. Jag tar inte ett jobb till vilket pris som helst. Hoppade på första bästa tunnelbana ut till Masmo och det är där jag befinner mej just nu. Ska vara hundvakt hela helgen åt Rocky. Busat massa med William under dagen, lekt kurragömma och sen har han flygit flygplan på mina ben. Nu åkte hela familjen precis åkt iväg och jag sitter här själv. Lite halvtomt faktiskt, hoho.. Alldeles tyst. Men det ska bli riktigt skönt att få vara själv i helgen. Tänkte lägga mej i ett varmt bad nu och sen ta en lååånglång promenad med vovven. Laga till lite käk och sen blir kvällens planer att åka hem till Mr X. Dock blir det en väldigt tidig hemgång för mej eftersom jag har vovven hemma som väntar.


Ha en trevlig kväll allihopa !


himlen till helvetet.

Läkarbesöket gick smidigt och fort så vi kom iväg till forum väldigt snabbt. Agerade mest smakråd åt Cissi idag och det hittades många godbitar som fick följa med hem i påsen. Själv hittade jag en hel del saker oxå bland annat en jätte fin kofta, skor, och lite tröjor men blev bara ett par marinblåa chinos som fick följa med mej hem. Vi tog en stå upp fika med en cigg utomhus mitt upp i allt innan vi sprang in i nästa butik igen. Latté och cheeskake, jummie! Det är verkligen komiskt hur folk stirrar och tittar när vi två kommer tillsammans, tjejen som sitter i rullstol och bögen, att dom inte ens kan vara lite diskreta! Men som vi säger, det bjuder vi på för har folk inget viktigare för sej så är det väl roligt om vi kan förgyla deras dag, haha! Vi käkade en sen middag på mitt gamla jobb ställe som förut hette Café Cream, men nu har dom bytt namn och det nya namnet la jag inte på minnet. Tog färdtjänst hem efter det och var vi allmänt störda och jätteflummiga, satt och sjöng lite gamla "hits" och skrattade så jag fick ont i magen, tack för en helt undebrar dag hjärtat!

Ringde upp M när jag satt och väntade på bussen hem för att höra hur det var, men det var nog bland det största misstagen jag gjort. Började tokgräla på en gång och fortsatte tills jag kom hem. Nått en punkt nu när det får vara nog, jag vill inte ha någonting med personen i fråga att göra. Jag är trött på att bli sårad och besviken, trött på att det alltid ska bli så här. så tack och hej! Satt och pratade en hel del med mormor efter att vi lagt på, både på gott & ont kanske men det var skönt att få prata ut för en gångs skull.

Ska krypa ner i sängen och försöka slå mej till ro och sussa. Ska upp tidigt imorgon för jag har en interljuv för ett jobb inne i stan på morgonen. Indiska ska jag börja på som bestämt nu på måndag, men ifall jag får ett jobb så tar jag ju självklart det före en praktikplats.

Kameran glömde jag hemma idag så blev inga bilder tagna, men jag ska skärpa mej tills imorgon.

läkare + shopping

Blev en trevlig kväll med film och godis igår. Filmvalet var PATRIK 1,5 och jag fångades verkligen med i filmen, den var grym. Känslig, söt, sorglig och rolig på en och samma gång. Hade jag sett den själv hade det nog kommit några tårar längs mina kinder för det fanns verkligen ett djup i filmen som jag tror många homosexuella kan uppleva ibland. Och jag själv kunde känna igen mej i Patrik stundvis, jag var bara ett år yngre när jag fick flytta ifrån min mamma första gången och det är riktigt tufft, men det lär en massa om livet och har format mej till den jag är idag. Och den person är jag riktigt stolt över. Filmen fick 5/5 i betyg av mej. Så har ni inte sett den så är det helt klart ett måste att se den!

Vaknade runt halv tolv av att Cissi ringde och frågade när jag skulle komma men somnade om lika fort efter och gick inte upp förens 12 och gjorde mej i ordning. Sprang förbi donken även idag och köpte med mej lite käk innan jag hoppade på bussen till madam. 3 cheesburgare och en New Orleans meny fick det bli, och med andra ord känns det som om att jag ätit för flera dagar och blev propp mätt. Just nu sitter jag på toalett locket medans Cissi sitter brevid mej och duschar. Vi ska ner till läkaren en snabbis strax för att hon ska ta en del prover och sen bär det av till Nacka Forum för lite shopping och en fika kanske.


Soft dag, bara solen som fattas !

Hemma en snabbis.. Har käkat och precis duschat nu, ska röra mej in mot stan och träffa en vän alldeles strax. Skulle egentligen varit där vid sju, men eftersom min telefon ringt oavbrutet blev det inte riktigt så. Men bättre sent än aldrig och jag brukar annars alltid vara i tid annars. Vad vi ska göra är lite oklart, men det märker vi. Dagen har varit väldigt soft och härlig. Tog en regäl sovmorgon och hade lång tid på mej i morse att vakna till liv. Gick ner till AC:s jobb och lämnade hemmanyckeln där innan jag tog en snabb lunch på donken och sen var på SOC möte. Var inga konstigaheter den här gången heller, great. Tillbringat dagen sen i stan och bara hängt runt. Livet flyter på och det känns så skönt, det är såna här dagar som jag märker hur härligt livet är. När jag gick inne i stan och såg alla sitta på uteserveringarna med en kaffe och en filt om sej började jag verkligen längta efter att själv göra det. Fika bort en halvdag i trevligt sällskap utan att känna stressen, skönt att det är helg snart och folk är lediga för det är någonting som står på göra listan för helgen! 

Dagens outfit;

Lång kofta - MQ
Linne - MQ
Jeans - JC
Skärp - JC

Grön militärjacka och svarta sneakers till.



Nu måste jag dra, Ciao !

Bänkad framför tv:n snart !

Oj, dagen blev både längre och mer att göra än vad jag trodde. Blev en del möten som jag inte planerat in, men nu är allting klart och jag har precis tagit ett långt varmt skönt bad med levande ljus tända. Var skönt att koppla av och jag hann att reda ut lite tankar och frågetecken jag hade inombords. Ifall jag blev klokare vet jag inte, men det visar sej väl, fniss !

Underbara AC bjöd på en riktigt god middag ikväll och det känns bara så lyxigt att få sätta sej vid en dukat bord och få maten serverad. Vad gör jag för att förtjäna det här? ;) Blev ju bjuden på middag igår av Cissi dessutom, vilken lyx. Under middagen ikväll pratade vi om framtiden och funderar på en utomlandsresa om ekonomin funkar i agusti någon gång. Det kan både vara skönt och kul att ha det att se fram emot till. Nu är jag helt slut så vi kör på en riktigt TV kväll, först ut är det Den rätte för Rosing och efter det är det Andra Avenyn som gäller. Ska bunkra upp med det sista utav chipsen som blev kvar i söndags och gosa ner mej under täcket. Så skönt för imorgon kan jag ta en riktigt lång sovmorgon, jag har inte möte på SOC för ens 13.15 och sen har jag ingenting annat inplanerat ännu.

Ska kila ner till seven eleven och köpa cigg och sen blir det att inta sängen framför tv:n..

Posetiva besked.

Vad ingenting fungerar på morgonen när jag inte får ta min dusch, haha! Men jag kom upp och satt lite halvdöd vid kökdsbordet en stund innan det var dags att göra sej i ordning och gå till bussen. Var i nacka forum och lämnade in datorn på tre och sen var det raka vägen in till stan och INDISKA, var en helt underbar butikschef och vi klickade direkt. Skulle egentligen ha suttit där i 20 minuter en halvtimme kanske, men vi satt och pratade i nästan en timme och allt kändes verkligen toppen. Jag fick praktikplatsen och börjar på måndag klockan 10.00. Så kul! Kommer få ett rullande schema så kommer vara med på både öppning, stängning och mellan tiderna, passar mej perfekt. Sprang in en snabbis på Scorett och hittade ett par favoriter till skohyllan, dom måste jag helt klart ha !

Sitter på saltsjöbanan påväg ut till Fisksätra nu. Ska träffa Marianne arbetskonsuleten och fixa alla papper till praktikplatsen, få iväg min CV till lite jobb eftersom jag fortfarande måste söka jobb och sen bär det av hem till AC !

Åh, jag är så glad! Det känns verkligen toppen att få komma igång igen, ha ett jobb att gå till och allt sånt. Nu ska jag boka in ett möte hos hyresvärden eftersom jag kan visa upp att jag har en dokumenterad sysselsättning så snart har jag min egna lägenhet oxå. Kan nog inte beskriva i ord hur mycket jag längtar. Få gå på IKEA och alla andra inredningsbutiker och hitta prylar till hemmet. yeah..

Hur mår ni idag? Har ni haft en bra start på dagen?

Dagens outfit;
Svart kofta - H&M
Svart t-shirt - H&M
Jeans - J.L
tuskosblå sjal - Bertoni
Skinnjacka - JC
Väska - H&M
Svarta boats - Scorett

Lite vårshopping.

Gaah, vad jobbigt det är när man hamnar brevid ett sällskap som sitter och pratar med varandra om faktiskt spännande och intressanta saker som man inte har med att göra för fem öre, men ändå stannar man upp och sitter och lyssnar på hur samtalet går! Riktigt pinsamt faktiskt. Och det hände mej och Cissi på därmedpasta idag. Det var tre brudar som satt på bordet brevid oss och prata för sej själva, och vi kände verkligen hur vi var tvungna att skärpa till oss och inte sitta och lyssna för vi kunde verkligen bli helt tysta och sluta prata med varandra  bara för att höra på vad dom sa. Hur som helst, det var hur trevligt som helst och jag trivs verkligen bra i Cissis sällskap. Pratade igenom hennes olycka och även om jag vet det mesta så kan jag prata om den om och om igen, fråga saker jag redan frågat och bara lyssna. Jag blir så lugn av att höra allting om och om igen, få ställa mina frågor igen och bara prata om skiten, se vilken stor utveckling hon gjort jämfört med början och vart hon tagit sej idag. Jag är så stolt och imponerad hjärtat! Pratade lite om tiden då morfar låg på sjukhuset, hur jag var där varje dag och såg allting, hur det var för mej när allting hände för trots allt var jag bara 16 år gamal och jag var med i allting som hände, både före och efter. Kände hur mycket jag saknade honom idag när vi pratade om det, jag måste ta mej i kragen och åka upp till graven någon dag. Lägga en röd ros och tända ett ljus. Kan inte riktigt fatta att tiden gått så fort och att det redan är tre år i oktober. Hjälpte henne upp för backen och sa hejdå vid porten innan det var dags att gå till bussen för mej.
Nu har jag precis tagit en dusch och krypit ner under täcket. Var tvungen att duscha ikväll eftersom dom ska stänga av varmvattnet imorgon bitti, egentligen tycker jag inte om att duscha kvällen innan för jag känner mej halvt ofräsch utan att duscha på morgonen + att det är ett sätt för mej att vakna till liv på morgonen eftersom jag är så fruktansvärt morgon trött.
Morgon dagen börjar med att jag först ska åka till tre butiken och lämna in gamla datorn och efter det på en gång ska jag in till stan för att gå på en interljuv på INDISKA om en praktikplats som kan leda till jobb, får slänga i mej en snabb lunch på donken innan jag måste ut till fisksätra sista gången och säga hejdå till allihopa och göra det sista jag ska göra där och efter det ska jag till AC och spendera kvällen och natten.

Klickade hem dessa basic skönheter på La redoute sista rea där dom hade upp till 70%,  blev riktigt nöjd över köpen och alltihopa kommer passa perfekt till våren/försommaren med rätt plagg till. Ska klicka hem lite kläder ifrån H&M någon dag som jag sett, vad säger ni om turkosblåa chinos med vita tygskor till sommaren ?

Nu ska jag lyssna på tusen strålande solar innan det är dags för mej att sova, god natt !

Tack för en mysig middag hjärtat!

Började dagen med att åka ut till Fisksätra och gå på jobbsökar kursen. Sista dagen imorgon och det känns riktigt bra. Vi började med att träffa en hälsokonsult som skulle gå igenom sömn, kost och motion. Och det var väl det bästa som den här kursen har gett mej. Stundvis var det riktigt intressant att höra vad hon hade att säga om en del saker. Sen var det raka spåret in i dator salen för att söka jobb, men man märker att alla är trötta på det här och att det inte blir så mycket gjort. Jag plockade istället upp min dator och satt och kollade på massa bilder och var inne på msn. Fick ändå iväg min CV till 4 jobb och sen fick vi gå en kvart tidigare. Gjorde sällskap med ena tjejen som går där till bussen och åkte hem till mormor för att käka.

Pratade igenom kryssning med älskade Sanna och dag två har jag en hel del att skämmas över, men som sagt. Det som hände på båten stannar på båten oxå. Var skönt att prata med henne och vi kanske skulle ses över en fika någon dag i veckan. Cissi ringde sen så jag pallrade mej ner till bussen och åkte hit. Nu sitter jag vid matbordet och har precis ätit en underbart god middag som madam tillagat. Taccos, och jäklar vad jag åt.. Nu tänkte vi gå ner till Där med pasta i centrum och ta ett glas vin innan jag åker hem. 

tjingeling..   


Körde en slapp outfit idag;
Luvtröja - Champion
t-shirt - JC
Jeans - Levis
Keps - H&M

sunday.

Vilken slappis dag det varit.. Mötte upp Sandra vid åhlens och vi satte oss på vårat stammis ställe och tog en fika. Dock blev det en snabbis den här gången för jag var så otroligt seg och trött. Kanske ska åka till hennes jobb på torsdag och luncha tillsammans. Åkte hem till mormor efter och hämtade kläder inför imorgon, datorn och bytte skor och sen gick jag och handlade för kvällen. Vi bunkrade upp med chips, dipp och dricka framför tv:n. Nu ligger madam och sover brevid mej här i sängen och jag har precis suttit och kollat igenom alla bilder ifrån gårdagen, haha ! Ska nog krypa ner under täcket och titta klart på beck filmen som går, sen blir det att sussa så jag orkar upp imorgon bitti.

Ny månad, Nya möjligheter - 1 mars !

Halloj på er,

Kvällen börjde igår först hos AC där vi drack lite vin, pratade massvis. gjorde oss i ordning och begav oss sen till gamla stan till Lino. Var redan kö när vi kom dit men jag gissar på att det var för att det var sista kvällen innan dom stänger igen. Var riktigt trevligt med mycket folk. Partyhumöret var på topp och träffade många bekanta. Trångt varmt och glatt är tre ord som beskriver kvällen bra tills vi skulle hem. Av någon konstig anledning försvann ACs nycklar ifrån hennes väska så vi sprang runt och letade efter dom men det var på tok för mycket folk för att hitta dom, frågade i baren men ingen hade sett dom. Vi fick ringa låssmeden och efter att stått ute i kylan länge nog kom han vid fem och vi fick krypa ner i sängen och sova. Förutom att knas med nycklarna hade jag en helt klart lyckad kväll på alla sätt och vis.

Kvällens outfit;
Skjorta - MQ
Jeans - Levis
Skor - Scorett







Det var länge sen jag hade en sån avslappnad söndags morgon. Ac och jag låg kvar länge i sängen och drog oss när vi vaknat, pratade om allt mellan himmel och jord, kvällen som varit. Mitt ragg och allt vad det var. Hon kilade ner till affären och handlade frukost. Stekt bacon och ägg, nudlar, thé och äppel jucie. Jag tog en promenad i solen till seven eleven och handlade aftonbladet och KING som vi kunde ligga och läsa när vi åt frukost i sängen. Det är verkligen någonting jag borde ta mej mer tid till att göra, lite söndags lyx med en tidning och god frukost.

Nu ska jag röra mej mot stan och möta upp fina kusin på en fika. Sen ska jag hem en snabbis och hämta lite kläder och min dator för att sen åka tillbaka till AC. Kvällen och natten kommer att spenderas här. Tror nog att jag ska springa förbi video butiken och hyra några bra filmer till kvällen.. Nej nu måste jag gå till tunnelbanan, vi hörs mer senare !



RSS 2.0