Home

Efter vad som kännts som en lång dag har jag nyss kommit hem. Molly har varit med hela dagen på jobbet och hon blev väldigt populär bland alla boenden. Alla ville klappa och gosa med henne men hon gick inte ett steg ifrån mej.

Dagen har gått sakta och det har inte varit jättemycket att göra utan mest lite små pyssel med dom olika boendena. Gick på en långpromenad med min favorit och ringde lite samtal. Nu ligger både jag och Molly döda i sängen och det är nog snart dags för att släppa ut fröken på en sista kisspromenad och sen ska vi nana kudden. Väckarklockan står på 0600 och jag ska gå på ett 24 timmars pass imorgon, jag spyyyyyyyyr.

mysmorgon

Hela morgonen har jag och prinsessan legat i sängen, gosat och busat om vart annat. Sovit en liten stund till och gosat ännu mera. Hon har legat i min famn och sovit som ett litet barn och flera gånger har jag varit tvungen att peta lite på henne för att se så att hon faktiskt lever. Aldrig har jag varit med om en så snäll och lugn hund. Har redan hunnit varit ute på en promenad och nu ligger vi i sängen igen. Tidigare när jag var ute på balkongen lät jag henne ligga kvar i sängen och när jag kom tillbaka kunde man trott att hon blivit lämnad ensam i flera timmar för hon skuttade runt som en liten tok upp och ner ifrån sängen, sprang fram och tillbaka med svanses vifftande, ställde sej på bakbena och försökte hoppa upp i min famn och slickade mej i ansiktet. Nu ligger hon godtroget med tassarna på mitt bröst och tittar på mej..

Snart måste jag göra ett ryck och lämna det varma täcket och börja göra mej i ordning. Ta en promenad och åka till jobbet. Får se hur det går att ha med henne dit men jag hoppas att det går bra. Jag ska ta med mej en filt och hennes gosedjur samt ett tugg ben så jag hoppas hon inte piper efter mej hela dagen, hehe. Jag hoppas att dagen/kvällen går fort för när vi är tillbaka hemma tänkte jag gå ner till vattnet och släppa lös henne där och sen hyra en film och somna till för vi måste upp tidigt imorgon.




Molly.

Det sägs att hunden är människan bästa vän och jag kan inte göra annat än att instämma. Jag har hittat min man som jag vill gifta mej med dock finns det två problem. Det är en hund och en tjej. Men vilken godtrogen liten prinsessa det är. Följer efter varje steg jag tar, ligger nära mej, slickar min kind, är hur lugn & snäll som helst, sviker aldrig och är alldeles alldeles perfekt. Jag älskade min hund Bodil obeskrivligt mycket men idag vet jag inte vart hon finns efter att hon blev bortlämnad, så jag tycker det är hur mysigt som helst att ha en fyrbent rackare några dagar springandes vid mina ben.

Jag och Sandra slog på stort och gick till en kina reasturang för att avnjuta en härlig middag. Tryckte i mej flera lass mat så jag nästan fick rulla därifrån. Till min glädje serverade dom även suschi så det blev en tallrik med några goda sushibitar oxå. Prövade för första gången på kycklingspett i jordnöttssås och det var inte en dag för tidigt. Fyfasiken vad gott det var! Vi hade det så himla mysigt och satt och pratade om allt mellan himmel och jord medans vi åt. Vid tunnelbanan träffade vi på Fredrik en snabbis och sa hej. Vi hämtade Molly som fick stanna hemma när vi var inne i stan och promenerade sen ner till Ica för att handla lite gottis till kvällen, fortsatte ner till fårhagen och vattnet här där Molly fick springa lös ett bra tag.

Legat död i soffan med prinsessan på mej och gosat framför tv:n när vi kom hem. Somnade till en stund i reklamen och för ett tag sen för flyttade vi oss till sängen. Ska knalla ut och ta en natt cigg och sen ska jag oxå somna. Imorgon är det jobb som gäller och jag har inte den minsta lust, jag vill bara kräkas på skiten... Nästa vecka får jag nya schemat för september och ett telefonmöte som styra min framtid lite, jag håller alla tummar och tår jag har för stunden. Jag har velat mycket men så mycket som jag vill det här har jag nog aldrig velat något förut.

Har massor med måsten att ta i tur med som en översvämande tvättkorg, disk, tvätt och handling. Men jag orkar bara inte ta tag i det när det ända jag gör är att komma hem och sover några timmar för att sen återvända till jobben. Hej och hejdå typ. Snart har jag nog inget val längre utan måste för mina kläder börjar ta slut.

Saknar livet, saknar vännerna, saknar dom galna ute kvällarna, och jag saknar ledigheten. Det är jobbigt att växa upp även om det var länge sen jag gjorde det. Alla måsten och pressen på att få in pengar varje månad. Jag behöver en liten paus och vila upp mina batterier och nu är det inte super lång tid kvar tills dess. Jag längtar!



Jag vaknade för en timme sen och legat i ...

Jag vaknade för en timme sen och legat i sängen med prinsessan i min famn hela dagen och sovit. Med undantag för en kiss promenad vid tre men vi båda somnade om när vi kom in igen. Jag känner mej alldeles konstig idag, vet inte om jag har feber och är alldeles yr. Förhoppningsvis är det bristen på mat som gör det och då mår jag snart bättre. Det var länge sen jag och Sandra hade en hel kväll för varandra och verkligen hann sitta och prata i lugn & ro så ikväll ska vi ha det, blir middag på stan och sen hem och slappa i soffan med något gott. Det kan inte bli en bättre fredags kväll idag. Pride har ju satt igång men jag orkar inte gå dit och tävla om vem som hinner ligga med flest och dricka mest shots, jag skippar det. Nu ska jag möta upp sandra, tjing!


Hundvakt.

Det har spöregnat hela dagen lång och jag har i princip sovit bort hela eftermiddagen med Molly på mitt bröst. Det har varit så mysigt och när väckarklockan ringde trodde jag att jag skulle dö, hade gjort mycket för att fått legat kvar och gosat med vovvsingen. Han är borta på semester ett par dagar så jag har hans hund här hemma hos mej tills hans kommer hem på måndag.

Vi kom nyss in ifrån en snabb promenad som jag fick dra med mej Molly ut på för regn verkar verkligen inte vara någon höjdare för prinsessan. Jag tänka ta en långt bad och sen fixa till lite käk.. Det blir nog väldigt lugnt här hemma för oss två.


..



Jag tar en paus och fyller på mina lungor med ny luft?


Jag ställde in lite saker på dagen för att kunna sova men nu ska jag snart åka och hälsa på en vän som ligger på sjukhuset. Jag hatar sjukhus men jag vill vara där.

Sen blir det jobb... Finns på mobilen


Privat inlägg - väntan?!


Musiken stormar in i mina öron och fyller...

Musiken stormar in i mina öron och fyller mej med tryggheten som den här artisten gjort dom senaste åren, jag har precis slutat och satt mej på bussen. Tittar ut från bussens fönster på alla människor som stressar till jobbet, ett fåtal missar bussen och andra springer där i sina kostymer, klackskor och mat lådan i högsta hugg. Sitter här i min lilla bubbla alldeles lugn med tanken om att jag snart får ligga i min säng och ler för mej själv. Jag måste hem och sova ett par timmar innan jag har hela dagen full. Känner mej inte alls farligt trött och natten har gått super. Klockan levde sitt eget lilla liv och spang iväg.. Nu ska jag strax hoppa av och byta till tunnelbanan. "god natt.."


tjugosjunde juli 19:25

Frågorna är många och svaren är få. Jag kravlar runt i den här laborinten halvt blind utan att hitta några svar. Tittar åt höger, åt vänster, upp och ner. Fortfarande lika undrandes. Det hugger till lite i hjärtat. Hur hamnade jag ens här är en av alla mina frågor jag har? Att gå från att "få" nästan allt till ingenting får mej att undra väldigt mycket. Det är så lite som krävs just nu. 


Telefonen ringde nyss med inte så roliga beskedd. Jag har en vän som mår fruktansvärt dåligt och jag är riktigt orolig. Helst av allt skulle jag bara vilja sjukskriva mej inatt och finnas där men det finns inga chanser i världen att jag kan göra det, så jag hoppas den här natten går fort som tusan för imorgon när jag slutat måste jag åka dit på en gång. Just nu vet jag inte vad som väntar mej men min famn står alltid öppen och efter att sett situvationen med egna ögon får jag agera utifrån det. Älskade älskade vän, snart är jag hos dej.  


Måste sätta fart här och packa om väskan och sen springa iväg. Jag finns på mobilen för nu vet jag inte när jag kommer hem igen.

♥♥

Hej på er !

Nu är jag hemma en snabbis igen innan jag sticker iväg till jobbet. Jag har hängt på stan hela eftermiddagen med två härliga vänner och vi började med att ligga i parken vid medborgarplatsen. Men vi tröttnade snabbt och satte oss på medis kök och bar så jag hann käka en tidig middag och sen blev det några turer in i några butiker längs Götgatsbacken. Jag fick med mej en ny kofta hem ifrån H&M som jag bara dödar för att ha. Koftor, jeans och skor är någonting jag inte kan få för mycket utav. Eller vafan, de spelar ingen roll vad det är, man kan aldrig få för mycket av kläder överhuvudtaget.... fram tills den dagen allt ska tvättas, haha. Det var hur roligt som helst att ses igen eftersom det var evigheter sen vi alla sågs och det fanns mycket att prata och berätta om för varandra. Sanna har ju varit på Bali så det var roligt att höra om. Vi båda är supersugna på att dra på en sista minuten tillsammans redan nu, men med mitt jobb ser det kört ut för tillfället.

Tyvärr gick min kamera sönder idag när jag skulle ge den till Sanna och så hamnade den i marken istället. Objektivet vägrar att gå tillbaka och det fungerar inte att ta några bilder nu. fanfanfan.. Jag köpte den ju i tyskland så någon försäkring finns det inte på den. Jag ska se om jag kan göra någonting här hemma åt eländet annars finns det väl inget annat altenativ än att det åker i sopporna för jag tror det är dyrare med att lämna in den och byta objektivet än att köpa en ny kamera. Blää vad trött jag blir. Men jag hann iallafall ta två bilder som jag lägger upp här.





Jag måste dra redan om en timme så jag tänkte bara slappa ute på balkongen med en bra bok en en kopp kaffe nu här hemma. Vi hörs gullisar, puss!

Soool

Sängen var alldeles för sköng i morse och znooz knappen på mobilen låg alldeles för nära så nu är jag superstressad och springer runt här som en annan idiot. Väskan är packad och efter att jag borstat tänderna ska jag springa iväg till tunnelbanan och möta upp Sanna och Amanda. Vi ska lägga oss i en park och njuta av det härliga vädret och ta igen allting sen sist, kan tänka mej att det blir en hel del skvaller.. Kameran är med så jag ska försöka fota lite om jag kommer ihåg det..

Ha en fin dag gullisar !

God natt

Jag har varit hemma sen ett par timmar tillbaka och somnade en stund på sängen. Men som alltid den sista tiden vaknar jag upp vid 2-3 tiden och är vaken ett tag innan jag kan sova vidare. Det är konstigt det där för jag förstår inte varför, undrar om det beror på nattjobbet som jag varvar med dag jobbet eller vad det är?! Irriterande som fan är det iallafall.

Hursomhelst var vi på Vickan ikväll som jag sa. Det var helt okej och dom hade ett live band som körde där ikväll som vi stod och sköng och dansade till. Träffade på lite folk i vanlig ordning, en del trevliga och en del mindre trevliga. Fast vi stannade inte så länge, jag var trött och vi båda skulle upp och jobba så det där med att röjja loss som på den gamla goda tiden var bara att drömma om. På hemvägen stack vi förbi donken och nu ligger Hannes och sussar gott i min säng. På senare tid har det varit svårt att få ihop våran scheman samtidigt pga olika anledningar så den här helkvällen med bästa, bästa vän var oerhört viktig och bra på många sätt.   

Den här månaden får jag in lönen två gånger så jag hade gjort i ordning nästan alla räkningar förutom hyran och satt dom på automatisk betalning den 27, men något måste ha blivit fel och det har dragits den 26 istället och kontot blev tomt på pengar så det var lite bittert. Innan jag tog mej till en bankomat och förstod vad som var fel blev jag ju LITE kallsvettig kan jag lova.

Sitter och drömmer mej bort bland långa sand stränder, sol, vatten och ledighet. Vill bara ta mitt pick och pack och fly undan för en vecka eller två redan nu. Men det kommer, snart så..

Ska krypa ner i sängen med musik i öronen och göra ett nytt försök att sova. Jag har inga planer förens imorgon eftermiddag så jag får sova ut till klockan 13, vilken lycka! :)


piff och puff drar iväg på nya äventyr.



Nu jävlar är vi färdiga. Efter snabbmat, en flaska vin och lite skitsnack drar vi snart på oss skorna och beger oss mot tunnelbanan. Ikväll blir det som sagt var Vickan för full muggar. Det där om att ta det lugnt har jag glömt bort för länge sen. Nu går jag ut och röjer med min trogna vapen dragare, jag älskar dej!


"Glöm dina besymmer, imorgon kommer nya"

Privat inlägg - sorg och förvirrad kärlek.


home sweet home

Min kropp och själ sa nej tillslut så jag ordnadein en vikarie för mitt pass idag och blev hemma.

Natten tillbringades hemma hos honom med en lång skön sovmorgon. Det var svårt att ta sej upp i morse och hade jag fått bestämma hade jag fortfarande legat kvar i sängen och sovit nu, men... Tog mej in till stan och hann hämta ut min älskade klockan och ta en vända in på bolaget inför kvällen. Nu är jag hemma igen och sitter och väntar på att bästis ska komma hit och spendera kvällen tillsammans med mej. Det blir lite partaj som står på önskelistan så så får det bli, men innan dess vin på balkongen, massa skitsnack och en dusch för min del. Dock bli det väldigt lugnt ikväll för tyvärr finns det ju en morgon dag oxå och där står det j o b b på schemat. 

Privat inlägg - XXX


Sista natten är över och jag är påväg...

Sista natten är över och jag är påväg därifrån. Mitt vänstra revben gör ont som fan efter en spark i natt men annars har det varit en helt OK natt. Regnet har verkligen öst ner hela natten och det blir nog en ganska grå dag tror jag. Mysväder minsann.. Regnet påminner mej om sommaren 2006 då mitt liv tog en stor vändning. Som jag bara kan bevara som ett fint minne idag. Mycket av allt som hände då har gjort mej till den daniel jag är i dag och jag kan faktiskt le åt alla fina dagar när regnet smattrade mot fönsterrutorna och jag satt i mitt pojkrum och precis flyttat hem igen. Dum och naiv över att allt skulle bli bra, men de var då man fortfarande hoppades. Oj vad nostalgisk jag blev såhär på morgon kvisten. :) Satte mej nyss på tunnelbanan och fyfan vad det luktar gammal fylla samt spya, Blää.. Om ett tag börjar ja jobba igen men sen är jag där jag vill.


Tittar in en snabbis....

.... och säger hej!


Fy tusan vad gott jag har sovit nu. Tror bara jag vaknade snabbt en gång för att hämta dun täcket för att det var kallt och sen somnade jag om och sov fram tills mobilen ringde. Hade några missade samtal och inte ens dom har väckt mej.

Regnet smattrar mot fönstret och det är så mysigt att sitta i sängen och lyssna på det. Riktigt film väder skulle jag säga. Men jag måste lägga på ett kol, tre timmar går snabbat och jag ska gå ner till grillen och köpa middag och sen måste jag packa ner lite kläder i väskan och hoppa in i duschen. Jag jobbar min sista natt den här veckan och sen direkt till andra jobbet och kör lång dag. Så det blir 20 timmar non stop. Wohooo.. Men jag jobbar med gulliga Sofie imorgon och då brukar dagen oftast gå mycket fortare.

Brr, vad äre för kallt höst väder vi fått tillbaka? Nu har vi varit bortskämda med över 30g och helt plötsligt regnar och blåser det massa ute. Vilken chock! Fast jag har längtat efter det här nu så det får gärna hålla i sej ett par dagar. Jag tror vi alla behöver se lite regn efter den varmaste sommaren sen 1994. Haha, då jag bara var fyra år så jag minns inte ett smack.

yees

Nu har jag nyligen kommit hem ifrån jobbet och är lagom trött och tagit plats i sängen. Och det är dags för mej att sova och den här morgonen kramar jag om min kudde extra hårt och önskar att det var honom jag låg tillsammans med här. Jösses vad jag längtar efter han med stort D.


På tal om mitt tidigare inlägg där allt bara var piss och blä som ni säkert förstod mår jag mycket bättre och är på topp nu igen. Tack vare underbara vänner som stöttar mej när jag behöver det som bäst och lyssnar på min ångest när jag mår dåligt kravlar jag mej snabbt uppåt på några timmar och blir den glada pricken jag varit dom senaste veckorna. Som en kär vän sa till mej idag; "Hade du inte varit den känslo människa du är så hade du inte varit Daniel. För Daniel är sån." Och jag kan inte annat än instämma. Jag älskar er allihopa. på många olika sätt men ändå är ni lika betydelsefull var för en.


Natti mina vänner!

Privat inlägg - 19.09


punkt.

Jag känner hur allt sakta men säkert börjar falla så fort hon hör av sej men den här gången sätter jag ner foten och säger nej innan det hinner hända. Som alltid, varje gång, kommer den där bultande ångest tillbaka. Dom ständiga frågorna ifall jag gjort rätt eller inte. Men jag vet att jag gjort rätt. För jag hade gått under ifall jag inte lämnat den tiden bakom mej. Lämnat henne. Hon kan få mej så förbannat jävla svag, bara genom ord och så vill jag inte ha det. Mitt liv går bra nu och jag tänker fortsätta låta det göra det, utan att ha henne i det. Jag vill må bra och det kan jag inte göra ifall hon finns där. Vänligt men bestämt tänker jag avsäga mej all kontakt som funnits framöver. Om man nu kan räkna kontakt mellan två människor om det skett 2-3 gånger under 11 månader. Aldrig mera vill jag höra hennes ord, se hennes ansikte eller bli påmind om alla jävla svek under åren som gått. Mitt hopp om att vi skulle få en normal relation försvann för mångamånga år sen, och det har jag lärt mej att leva med och acceptera. Och i ärlighetens namn är jag inte speciellt ledsen över det för hur kan man sakna någonting som man bara upplevt som något negativt

En sak kommer aldrig ensam och jag hade en halv kass natt på jobbet. Men jag lär mej av mitt misstag och kan garantera att det aldrig mera kommer upprepas. I grund och botten är jag bara människa och lär mej varje dag. Så nu är det nya tag som gäller och duschen väntar snart på mej för att sen åka till jobbet.


Låt mig krama dig hårt,
kyssa dig bara i smyg.
Se hur du ler lite grann.
Ingen vet om att det är vi.
Ingen ser att du håller min hand,
kramar den lätt lite grann.
Och när du ler växer något i mig,
det är kärleken till dig!

Ooops



Vad har jag gjort...?


Det här kan nog vara en av dom mest goda ...

Det här kan nog vara en av dom mest goda cigg jag rökt i hela mitt liv. Sitter och väntar på bussen nu och längtar hem. Kan inte påstå att jag är någe speciellt trött men jag vill bara hem till mitt nu, vara i fred. Krypa ner i sängen å hamna i bubblan i min bok, har några få sidor kvar innan den är slut. En av dom bättre böcker jag läst på länge, "inte som andra döttrar". Det är gråmullet ute och de passar mej perfekt att kunna sova bort dagen för att sen gå på natten igen. Vi hörs..


Torsdag va?

Igår efter att jag kom blev det inte många barn gjorda.. Utan jag plockade fram min bok och låg och läste till tidigt i morse. Boken är så himla bra och det var omöjligt att lägga ifrån sej den.

Nu är jag vaken sen en tid tillbaka då min chef ringde och väckte mej. Ligger i sängen och käkar hallonkräm och ska snart börja göra mej i ordning för att jobba natt senare. Funderar på ifall jag hinner åka in till stan och hämta ut min saknade klocka jag inte sett på över två veckor innan, frågan är bara om jag orkar..

Onsdag? Ja det stämmer nog :)

Godmorgon?!

Hur mår ni idag gullisar? Jag är inte på topp men mår helt okej. Sovit helt konstigt inatt igen. Senaste veckan har jag vaknat varje natt vid 3-4 och legat vaken någon timme eller två och sen somnat om igen och då kan jag sova hur länge jag vill. Dygnsrytmen och sömnen har blivit helt fuckt up efter att jag började jobba natt har jag märkt. Imorgon går jag på mina nätter igen och sen måste jag tvinga mej själv att hamna i säng och försöka vända dygnet rätt när jag är ledig för annars går jag runt och är så trött hela tiden, och hur roligt är det? haha Allt handlar om att lära sej rätt rutiner bara och jag kanske inte är världs bäst.

Idag stod klockan på 10.00 för jag ska nämligen träffa min fina Jessica för att äta lunch innan jag ska sticka iväg till jobbet. Det ryktades om sushi och jag hoppas att jag hörde rätt. Sen är det vidare till jobbet som håller på till klockan 21 ikväll.



Love,

Daniel  

13.31

Godmorgon (?)!

Ligger nyvaken kvar i sängen och är på uselt humör idag. Sovit konstigt hela natten och vaknat tusen gånger. Moppepojkarna har hållt till ute på torget halva morgonen, röjt gappat och kört som idioter så jag hört varenda ord och sak dom gjort. Blää...

En annan anledning är att jag är så förbannat jävla lack på en förredetta vän, för att göra historien kort, skulle han ha betalat tillbaka en skuld till mej för tre månader sen. Men fortfrande har inga pengar kommit tillbaka och varje vecka har han sagt att han skall fixa det och senast igår skulle han sätta in dom imorgon (idag då) klockan nio och dom har fortfrande inte kommit. Snart kommer jag åka till personens jobb och röjja loss för jag ska ha varneda krona ifrån den där jäveln och även mitt moblia bredband som han lånat utav mej. Jag förstår inte hur folk tänker när man är snäll och ställer upp. Tror han att man ska glömma bort pengarna och ju längre tiden gå säga att "Nej men du, det är lugnt. Behåll dom du." ALDRIG I LIVET ! Sen undrar jag hur man kan sitta och beklaga sej på sin facebook över att alla ens vänner lämnar än och så vidare. Men hallå är det konstigt eller? Behandlar man folk i sin omgivning som en skit är det la inte konstigt att folk lämnar än. Patetiska lilla männska, jag kommer tamifan komma o röjja loss på hans jobb om jag inte har pengarna när han kommer till Sverige igen. För nu är jag riktigt jävla förbannad då jag själv inte har några pengar förens lönen kommer och det är inte alls roligt eftersom jag vet att jag KUNDE ha haft ifall idioten kört ett schysst spel.

Nää, nu ska jag bli på bättre humör. Idag finns det inga planer så jag ska bara ta det lugnt och fixa lite här hemma. Titta om det finns någon tvätttid för att slänga in lite kläder och senare ikväll kommer han hit. Känns alltid lite nervös att ta hem någon första gången men det kommer nog gå bra. Jag är så himla tacksam för att det är här jag bor nu och inte ute i nacka för då hade det varit någonting att oroa sej över. Jaja, här kan jag inte ligga hela dagen, jag måste ta fram mat ur frysen till ikväll.... See ya!

12:42

Jag vill inte jobba dom här soliga dagarna längre, det har varit alldeles för mycket jobb nu och jag skulle behöva vara ledig ordentligt ett par dagar. Slippa tänka på jobb och bara vila upp mej.. Men jag har hela tiden vetat att det inte går så det är bara att bita ihop. Gå dit, när jag väl är på plats brukar det inte vara några problem. Igår fick jag iallafall belöning för allt det här, hur jag ska göra är en annan femma. Tankarna gnager fram och tillbaka i huvudet och jag försöker komma på en lösning för att välja rätt beslut men det är inte lätt. Jag ska hem och prata med med Sandra ikväll och diskutera dom olika alternativen, sen behöver jag även ringa till Lotten på Sunan och höra vad hon har att säga. Så med andra ord finns det lite att ta i tur med, men inte nu och inte idag.

Vaknat upp efter en tokmysig morgon som börjar lida mot sitt slut och jag måste strax åka till jobbet. Ville verkligen inte kliva upp ifrån hans fina famn, but hey... Den finns som tur var kvar och nu får jag längta lite. Hihi! Fått yttligare en dag till inbokad med jobb som jag inte kunde säga nej till, hmm jajaja... Vill inte ens tänka på hur många timmar jag är uppe i bara den här månaden längre. Jag hoppas verkligen att jag kan komma iväg på en resa mot slutet av augusti, en sista minuten en vecka. Bada och sola, bli brun, äta gott och promenera runt på stranden. Det kommer bli härligt... Oj, vad jag längtar.


Har nyligen slutat efter några otroligt s...

Har nyligen slutat efter några otroligt sega timmar på jobbet. Det gick dock lite fortare mot slutet när de blev mera att göra. Fick väldigt bra besked för hösten och jobbet idag men jag känner mej sjukt förvirrad av allt nu, jag måste prata med sandra så jag kan få råd och tips med hur jag ska göra och välja. Nu är jag påväg med bussen till en gosig famn där kvällen kommer att spenderas. :)


En toppen kväll med bio och fint sällska...

En toppen kväll med bio och fint sällskap som jag blir varm inombords av blev det igår. Vi såg filmen 'dear john' som var väldigt söt och bra, lite seg stundvis men klart sevärd. Kom hem sent och är nu uppe på bena igen och på språng till jobbet borta i huddinge. Sitter på tunnelbanan men har inte den minsta lust att jobba ikväll, men what to do?! Såna dagar finns det oxå.. Vi hörs, Puss


Vaknade inte förens vid fyra när sandra ...

Vaknade inte förens vid fyra när sandra knackade på dörren. Sen dess blev det lugnt hemma bara. Låg i sängen å läste lite, satt på balkongen, käkade å tog en dusch. Nu står jag på centralen å väntar på mitt sällskap för kvällen, hihi.. Äntligen har de kommit lite regn men värmen sitter fortfarande i. Jaja, de kvittar. Har Satans ont i nacken, sovit helt Fuckat med för många kuddar i natt. Nu ska jag njuta av kvällen, vi hörs. :)


time to say godnight

Mitt besök i Tanto ikväll blev inte alls långvarigt utan jag tröttnade ganska så fort och sa hej då till Hannes och åkte istället in till stan för att träffa Jessica. Hon hade med sej sin vän och vi satte oss på något hak som jag glömt bort namnet på i gamla stan istället. Tog en latté och åt halloumi med citron och chili medans dom andra tog ett glas rosé eller en drink. Skönt att hålla sej helt nykter en fredags kväll för min del. Hursomhelst blev det en jättetrevlig spontan kväll som avslutades med att vi gick ifrån gamla stan längst vattnet till hornstull och jag tog tunnelbanan hem till mej.

Legat och pratat i telefon ett bra tag och nu börjar det bli dags för att skutta i säng och sova. För imorgon kväll....... Då har jag planer. :)


Nattinatt.



Fredag.

Ikväll är det tanto som gäller med Hannes och massa annat löst folk men det kommer bli en förbannad lugn kväll för min del. Jag orkar inte hälla i mej massa sprit och vakna upp med huvudvärk imorgon. Så det kan nog bli trevligt, tror jag. Just nu känner jag mej bara sjukt opeppad inför allt men det är bara för att jag är nyvaken och trött. Måste se till att göra mat, äta på riktigt idag för det har jag inte gjort nu på några dagar. Den här jävla värmen tar död på mej och jag orkar knappt någonting alls. Men idag känns det bättre, inte lika varmt och luften känns lättare. Livet leker på som aldrig förr och det känns så bra.

Weeii

L E D I G !! Jaa det är helt sant, idag och två dagar till har jag ledigt..

Fyra timmars sömn och sen var jag återigen uppe på bena igen... Cissi åker till Portugal imorgon så jag tog en sväng förbi henne och sa hejdå, fikade och lite så. Blev kvar där en kortis för sen hade jag lite andra planer för kvällen. 

Vi tog färjan över till Djurgården och promenerade runt halva ön, satte oss på bryggan och hängde ett tag och promenerade lite till. Nu gör mina fötter ont som fan, men vet ni? Det spelar mej ingen roll alls. Jag har haft en toppen kväll och kommer somna med ett leende på läpparna i natt.

Jag är fåordig fast jag egentligen skulle vilja säga så mycket mera.. Men inte nu.

Jag vet inte vad man ska ha för kläder p...

Jag vet inte vad man ska ha för kläder på sej längre för jag svettas som en gris. Den här jävla värmen alltså, gud.. Är återigen påväg till jobbet för att köra sista natten nu på några dagar. Idag har jag bara legat i sängen å sovit, kom inte upp förens 17.30 å nu känner jag mej nästan som en människa hem. Jag ser fram emot några lediga dagar fast de kommer vara fullt upp. Nu måste jag byta om, Puss..


Första natten är avklarad och jag sitter...

Första natten är avklarad och jag sitter på bussen tillbaka till huddinge för att jobba dag. Hinner nog hem ett par få timmar innan jag jobbar natt igen sen. Jag vet faktiskt inte vart jag hittar min ork men de går konstigt nog. Imorgon är jag ledig på dagen och då ska jag fan inte göra annat än att sova. Bloggen blir inte roligare än såhär när jag jobbar dom här dubbel passen för de är såhär mitt liv ser ut nu.


Den här jävla värmen tar DÖD på mej. ...

Den här jävla värmen tar DÖD på mej. Seriöst, de är inte roligt längre. Man orkar ingenting och de spelar ingen roll hur mycket vatten jag häller i mej för jag går ändå runt med en förbannad huvudvärk. Stack till Masmo efter att ja slutade jobbet för att hälsa på alla. Sov två timmar, blev bjuden på middag och tog en kalldusch. Nu är jag påväg ut till Tyresö för att jobba natt. Jag håller verkligen tummarna för att hamna på gul avdelning i natt men de visar sej. Ha en fin kväll gullisar!


Helvete...

Nu börjar min helvetes period med jobb den här veckan och det kommer bli väldigt dåligt med bloggande för jag kommer inta ha tid. Idag ska jag redan vara på jobbet klockan 07.00 och jag har sovit dåligt dom sista timmarna den här natten. Somnade strax före 20.00 igår kväll men vaknade upp av ett sms vid 00.00 och sen dess har jag legat och vänt och vridit på mej. Det har varit varmt och klibbigt och stressen med klockan att jag ska försova mej har varit stor. Jag har lovat mej själv att efter september kommer jag inte jobba såhär mycket, inte en chans. Säkerligen kommer jag jobba mycket och jag älskar att ha många bollar i luften, men nu är det för mycket. Jag går runt som en jävla zombie när jag är ledig och mitt sociala liv får tyvärr lida för det och vissa dagar orkar jag inte ringa dom där dagliga samtalen som jag alltid gjort. Tråkigt men sant... Jag måste styra upp hösten och hoppas på att kunna få ett så bra schema som möjligt så jag orkar med, om jag ens får stanna kvar efter sommaren med tanke på att jag bara är timis nu... Men det tror jag faktiskt, för jag är inte ett dugg orolig och vad dom sagt till mej är dom väldigt nöjda med mej vilket känns super roligt. Har fått i mej två mackor och en kopp te nu så jag ska rusa iväg till tunnelbanan....


Bye honey

Nu har Doni lämnat mej för den här gången och åkt hem till sitt. Det kommer bli tomt men vi ses om ett par veckor igen. Dom här dagarna har gått så fort och det har hänt saker hela tiden så det ska faktiskt bli lite små skönt att vara själv ikväll och inte vara social med någon. Det blir bara jag & min bok, möjligtvis tv:n..

Jag känner mej förbannat duktig för nu har jag städat upp på mitt rum, dammsugit, och tvättat.. I den här värmen känns det nästan omöjligt att orka med någonting men det är bara att gilla läget och göra det. Tycker det är så skönt att komma hem till ett rent och städat hem när man jobbar så mycket, och nästa vecka kommer inte bli rolig rent jobbmässigt så då vill jag ha ordning och reda.

Det fick bli pizza ikväll till middag och nu tänker jag krypa ner i sängen.. Det känns som om att det inte kommer dröja länge innan jag är hos john blund, haha...

Dagens bästa upptäckt; Min takfläkt!!! Jag har inte orkat dammat av den och därför skitit i det men dom senaste nätterna har varit hemska med tanke på värmen så jag fick tummen ur arslet och gjorde det och nu kommer fläkten vara min bästa vän. Det är så svalt och skönt i rummet.

Party

Jag är död, om det är värmen som gör det eller baksmällan ifrån natten får vara en obesvarad fråga. Mest är jag nog trött faktiskt. Efter att jobbat 11 timmar i sträck igår och haft en halvkass dag på jobbet åkte jag hem för att göra i ordning mej. Tog några glas vin på balkongen, satte mej på skortan, knöt skorna och hamnade först hamnde jag och DoniMälarpaveljongen..... Men jag tillbringade mest min tid utanför.

Vi hamnade i en taxi med en vän till mej påväg mot Zipper och jävlar vad folk det var. Med tanke på att det var 1 års jubileum så var ALLA där nästan. Vänner och bekanta åt alla håll och kanter, vi dansade som aldrig för och hade en jävligt grym kväll även om det blev på tok för mycket av det goda. Vi fyra tiden gav vi upp och promenerade mot mitt punkten på Stureplan, fyllakäkade och hamnade på "efterfest" på karlaplan. Fast fest och fest vet jag inte om jag kan kalla de, vi satt och krökakde ute på balkongen innan jag somnade ett par timmar på en uppblåstbar madrass och sen åkte hem.

Mitt rum ser ut som ett helvete, tvättkorgen svämmar över och jag borde laga mat.... Men hur ska jag orka? Jag vet inte. Det blir nog bli pizza ikväll, men städa och tvätta måste jag göra, lite iallafall. SNART! Idag blir det väääldigt lugnt, vill bara ligga i sängen med datorn eller framför tv:n.

Jobb.

Godmorgon!

Jag är strax klar och ska knalla ner till tunnelbanan för att åka till jobbet. Slutar vid 21 idag så det blir en relativt lång dag. Hade mer än gärna bytt bort mitt pass idag för jag har inte den minsta lust att jobba för fem öre. Jag är hur trött som helst och har sovit skitkonstigt hela natten, vaknat femhundraelva gånger för att varit så varmt i rummet. Men det är inte mycket att göra, för jobba måste jag.. När jag kommer dit känns det säkert mycket bättre och jag hoppas att dagen går fort.. För ikväll blir det lite partaj, Zipper har 1 års jubelium och självklart ska vi dit.

!!

Vid halv fyra inatt tog våra cigg slut och vi hade ännu inte somnat så vi tog på oss skorna och började promenera bort till benismacken som SKULLE ligga här i närheten, men dom hade stängt så vi fortsatte bort till statoil. Det var långt som fan att gå och när vi skulle tillbaka orkade ingen av oss att gå, nästa buss gick efter 1,5 timme så det var bara snällt sitta där och vänta.. 

Så med andra ord blev det en lång sovmorgon till i eftermiddag. Vi tog en promenad bort till Sjöstugan som jag aldrig varit på tidigare och tog en kaffe. Ytterst mysigt.. Nu är vi hemma igen, håller på med maten och klockan 21 börjar en bra film vi tänkte kolla på. Jag jobbar dubbla pass imorgon så vi kör på en lugn kväll framför tv:n med ostbricka. Vi hörs imorgon, ha en fin kväll! 


Som jag hade dej förut.

And even when I go to sleep
I still can hear your voice
And those words
I never will forget

Very good day..

Efter jobbets slut åkte jag raka vägen in till stan och träffade Doni... Vi tog oss vidare till Café 60 för att äta men där var det helt kört med att få plats så efter ett stop på torget tog vi oss till centralen och satte oss på Soft and bar tillsammans med Hannes. Ikväll körde jag på planka och ett glas cola. Nästan två timmar senare tog jag och Doni oss vidare till Mälarpaveljongen där det blev två glas vin på helvetes bryggan som gungade något förjävligt. Trött efter jobbet rörde vi oss ganska snabbt hem och hamnade ute på min älskade balkong med Sandra, satt där nästan två timmar och pratade och skrattade om varannat i nattens sista timmar.

Nu är det sängen som gäller för min del, godnatt...

11.57 - På språng

Nu kallar verkligheten tillbaka mej till vardagen och det är dags för mej att ha en jobbdag igen. Men det blir en liten mjukstart för jag jobbar bara idag och på lördag så det är hur lugnt som helst. Precis gjort mej i ordning och packat väskan full så jag ska bara borsta tänderna och knalla iväg till tunnelbanan sen. Ingen stress över huvudtaget idag utan jag är ute i god tid och hinner nog köpa med mej en glas på vägen. Doni ligger just nu och sover kvar i min säng och vi ses inne i stan efter att jag slutat.

Gårdagskvällen då? Joo, vad ska man säga?! UNDERBAR! Det var verkligen roligt att få ta med Sandra och hennes syster (min plast kusin) till ett gay ställe och visa dom det. Yvonne har varit på det tidigare men det var första gången för Sandra. Det var absolut inte en av dom bästa kvällarna om man ser det rent ute mässigt men jag hade det så himla bra, drack lagom mycket för att orka gå upp idag, folket var okej, musiken var bra och mitt sällskap var bäst!











Gay as hell

Doni är här! Och jag är så jävla glad, äntligen få jag rå om honom lite extra och bara vara med honom. Utan några måsten eller några krav, jobbiga människor osv. Det är vi. Jag och en riktigt fin vän.

Vi åkte hem till mej på direkten efter att jag träffat honom på centralen. Båda var lite lätt sega så vi har bara varit hemma hos mej och slappat. Var iväg till bolaget och köpte lite dricka för ikväll och har suttit ute på balkongen med sista solen och bara pratat massor. I flera timmar, druckit lite vin, skrattat, pratat gamla minnen och haft en perfekt kväll, som ännu inte är slut. Nu har vi nyligen precis gjort oss i ordning färdigt. Jag ska bara slänga på mej en skjorta och packa ner det sista i väskan så drar vi ut och dansar ikväll. Sandra och Yvonne ska följa med och det ska bli så roligt att få ta med dom till en gayklubb och visa "mitt" område. Dock har jag varnat dom för att jag inte har en aning om hur mycket folk det kommer med tanke på att det är Onsdag, men det skiter jag i... Jag vill bara ha kul ikväll, tillsammans med fina människor. ♥ Kameran är med men jag hade lite dåligt med batteri så jag får se hur mycket bilder jag kan ta för jag hinner inte ladda den innan. Nu måste jag verkligen fixa det absolut sista för sen drar vi!


Home is where you´re happy.

Mina ciggaretter tog slut så jag klädde på mej, snörade på mej conversen, tog extra nyckeln, stoppade in hörlurrarna med hög musik i och promenerade upp till affären. Solen sken och vädret är riktigt härligt så jag gick förbi Pressbyrån och köpte med mej en latté och fortsatte sen vidare till till vattnet här. Det blåste lite svalkande vilket var väldigt skönt så jag satte mej där nere ett tag, rökte två cigg och tittade på vattnet som slog mot kanten. Så sjukt vackert att titta ut över vattnet som glittrade.

Blev sjuk sugen på att komma igång med träningen så i augusti när det börjar lugna ner sej lite på jobbet köper jag ett gymkort och sätter igång för nu är det bara att slänga pengar i skön för jag kommer verkligen inte hinna. Dom dagarna jag dock bara jobbar natt på som inte är så många eller när jag är ledig ska jag försöka ta mej upp hemma hos mej och börja dagen med en promenad för fy sjutton vad skönt det är. 

Nu ska jag slå Doni en pling och se så han kommit på bussen.. Tjing.  
 


070710

Det känns nästan lite meningslöst att försöka somna nu när jag ändå ska upp om tre timmar och fortfarande är vaken. Ögonen är trötta men annars känner jag mej inte speciellt trött vilket är väldigt konstigt då jag varit väldigt trött tidigare ikväll och dom senaste dagarna. Jag har fortsatt legat och lyssnat på fåglarna utanför fönstret i sängen samt tänkt lite mera fram och tillbaka. Oftast när jag är inne i en liknande tänkar period är det väldigt negativt men det är det absolut inte den här gången. Utan som jag skrev tidigare tycker jag det är väldigt skönt att få perspektiv på mitt egna liv genom att stanna upp och tänka.

Jag är så glad, så glad sååååååååååå glad för klockan halv ett idag ska jag befinna mej inne vid centralen för att hämta upp min älskade babyboy Doni som stannar hos mej ett par dagar. Nu var det inte alls länge sen vi sågs då jag var i Göteborg. Och det ska bli så skönt att ha honom på min hemmaplan och i min famn så jag kan krama om honom ordentligt och göra stan lite osäker någon kväll eller två. Dock jobbar jag några dagar den här veckan och börjar tyvärr tidigt på morgonen så vi får ta det lilla lugna med. Jag hoppas att det kommer bli finare väder dom här dagarna jämfört med vad det var igår för vi hade tänkt att sola och bada om det går på dagarna när han är här.


Men först.... Tänkte jag överraska min lilla plutt som ligger och sover nu genom att fixa i ordning frukost och väcka honom med! Hmm, jag blev väldigt sugen på våfflor men minns fan inte om han gillar det eller inte. Vågar jag chansa? Jag har för mej att hans sagt tidigare att han inte tycker om det, eller var det kanske bara till middag? Fan oxå.. Och nästa undran blir då.. Finns det något våffeljärn här? Redan nu låter det enklast om jag gör i ordning en vanlig frukost med kaffe, mackor osv. Haha!

Jag glömde ju säga det;

God morgon !

Stanna upp, tänk.

Jag vaknade upp för ett par timmar sen efter att sovit ett tag och kunde inte somna om. Så nu har jag legat och tänkt flera timmar i sängen, fram och tillbaka på hur mycket olika saker som helst. Dag/natt drömt mej bort lite gran. Och det har faktiskt varit väldigt skönt. Personligen tror jag att alla människor behöver stanna upp ibland och tänka igenom sitt liv, sina drömmar och mål för att få ett perspektiv på saker och ting. Och det har jag verkligen gjort i natt medans Hannes har legat och sovit. Fönstret har har stått öppet och jag har legat och lyssnat på fåglarna som flyger fritt där ute medans linnegardinerna blåst lite lätt framför fönsterrutorna. Jag känner mej nästan lika fri som fåglarna där ute.

För första gången på flera flera månader kan jag säga rakt ut att jag mår bra och att jag har stor aptit på livet igen samtidigt jag menar det på riktigt. Det har funnits en klump i magen som gjort så jädrans ont varje morgon jag vaknat och många gånger har jag bara velat ge upp och skita i allting. Framtiden har skrämt mej så mycket. Mina riktigt nära vänner har funnits där för mej varje dag och berättat varför jag ska fortsätta när jag själv varit så förtvivlad och glömt bort det och nu förstår jag varför och jag kommer alltid vara tacksam till dom jag tillåtit funnits vid min sida och jag delat med mej allting till.

Framtiden skrämmer mej inte längre och jag vaknar upp på morgonen utan den här klumpen i magen nu. Att pengar inte skulle kunna göra en lycklig är bara rent jävla skitsnack för det kan dom. Man kan faktiskt köpa till sej trygghet. Och tryggheten kan bli lycka så småning om. Pengar finns med oss varje dag och det ända dom inte kan bidra till är riktiga vänner, för dom finns där oavsett om dom är äkta. Nu sliter jag arslet av mej på två stycken jobb och jag trivs som fisken i vattnet. Kanske hade det varit trevligt med lite mera ledighet och jag är oerhört trött, men jag kan inte välja bort det här. Jag har alltid älskat att jobba mycket för att dels tjäna pengar så att jag kan stå på egna ben men även för att utvecklas som person, ha många bollar i luften och komma framåt. Även om jag inte har fått ett klart beskedd över hur hösten kommer bli känner jag inte någon oro alls eftersom jag har så många olika bollar i luften.

På det här halvåret som jag bott i Sverige sen jag flyttade tillbaka från Tyskland har det skett så himelsk mycket saker. Bara under dom senaste åren har det hänt så mycket saker men sista tiden har så mycket gått uppför till det bra. Om jag känner mej själv rätt som kommer jag säkerligen ha mina down igen och dom vet man aldrig när det händer för mörkret inom mej finns och det kanske jag aldrig kommer komma undan ifrån, men jag vet att jag aldrig kommer nå helvete jag en gång varit på. För nu kan det bara bli bättre och bättre om jag spelar mina kort rätt. Och det tänker jag fanemej göra.. Tills mitt hjärta slutar slå. Jag har så höga mål så många av er säkert kommer tappa hakan och bli förvånade men det gäller att klättra sej uppåt, bit för bit. För toppen ska jag nå.

Mina mål här framöver (Och det vet man aldrig när det är) kommer bli:

- Åka på en utomlands resa efter sommaren och vila upp mej efter allt dubbeltjobb.
- Skaffa en gymkort och börja träna.
- Öppna ett sparkonto och lägga undan x antal pengar varje månad.
- Få fast anställning.
- Flytta till en alldeles egen lägenhet.


Och givetvis, som jag alltid gör varje dag, fortsätta ta hand om mina nära och kära och berätta hur mycket dom betyder för mej. För några utav dom hade jag aldrig orkat med den här tunga långa resan.

En sån jävla bra kväll !

Jag har flängt runt som en jävla dåre idag.. Men nu har jag äntligen kommit hem till Hannes och han står i köket och gör varma mackor åt oss. Vilket lyx!

Först träffade jag Lina på stan och vi promenerade bort till Café 60. Satt och pratade ett par timmar över en latté. Tog en runda på stan innan hon drog vidare och jag träffade upp Hannes. Vi åkte vidare till Hornstull där vi mötte upp Sandra och promenerade bort till Lasse i parken. Senare kom hennes mamma och gubbe dit. Hade en perfekt kväll i trevligt sällskap och Cookies and beans som spelade live. Sarah Dawn Finer kom även dit och gäst spelade. Förra året var jag där tillsammans med Sandra och ikväll fick jag tillbringa kvällen med både Sandra och Hannes och det betyder så mycket för mej. När spelningen var över tog vi oss vidare till Medis och träffade Cissi och Paow. Tog två glas vin över lite skitsnack och hade det lika trevligt där.

Jag uppskattar verkligen mina lediga dagar nu så himla mycket och det är då jag samlar energi för att orka med min hästpass på jobben. Nu ska vi äta och sen blir det sängen som gäller... För imorgon ska jag åka in till stan och träffa en väldigt speciell person, jag får nämligen fin besök.


12 timmar.

fan fan fan.. Jag hár försovit mej och ska egentligen vara inne i stan klockan 15.00... Blir lite sen nu så jag måste fortsätta stressa här hemma. Idag igen är jag helt upptagen hela dagen och har svårt att sitta hemma och blogga. Igår var jag alldeles för trött så jag skriver senare ikväll om vad jag gjort. Puss!

Ränner runt.

Äckligt bakis efter en natt på patricia som ser ut som dom vanliga. Fast det var ganska dåligt i folk inatt.

Först ut har jag ett bank möte, lunch på stan, bio och krök ikväll! Så jag kommer inte vara hemma alls idag så vi hörs ikväll när jag kommit hem. Puuss!

Biomys

Sådär, nu har jag vaknat upp pigg och glad efter ett par välförtjänta timmars sömn. Mina fötter tar död på mej just nu så fort jag sätter ner dom på golvet och ska gå några steg men vafan gör det för nu är jag ledig i FYRA långa dagar. Weeiii !! Det ska bli så himla skönt att koppla av jobbet och bara vara. Pratade nyss med Hannes så imorgon blir det lite partaj hemma hos honom och innan dess bio med Jessica.. Men först ut ikväll blir det bio med Sandra och hennes syster Yvonne. Så jag måste snart hoppa in i duschen för vi ska käka på stan innan.

JAAA !!!!

Åååh, inatt är det sista natten och arbetspasset på hela fyra dagar och just i denna skrivandes stund kan jag inte vara mer glad över det. Just nu behöver jag några lediga dagar för att vila och umgås med vänner. Det slog mej precis att min skrutt kommer hem ifrån Grekland inatt och vad jag har saknat honom.

Jag ska plumsa i ett bad nu och sen hoppa i lite kläder, kleta ner håret och borsta tänderna. Måste springa ner och handla middag lite snabbt innan jag drar vidare till jobbet igen. Hoppashoppas att det blir en lugn natt!


Det är faktiskt häftigt hur kroppen kan st...

dsc00753 (MMS)

Det är faktiskt häftigt hur kroppen kan ställa om sej på bara några sekunder. Igår när jag åkte till jobbet hade ja bara sovit 4 timmar, var så trött så jag mådde illa men när ja var på plats skärpte jag till mej å blev pigg på en gång för att göra ett bra jobb. Det har varit en ganska tuff första ensam natt men jag har tagit mej igenom den å de har gått bra. Det var en som hade avlidit innan jag började så likbilen kom i natt å de var faktiskt obehagligt när kroppen hämtades. Nästan så det har spökat i natt men de var givetvis bara inbillning. Nu sitter jag å väntar på bussen hem, det ska bli så skönt att först duscha å sen krypa ner i sängen. 10 timmar får jag sova , vilken lyx... :)


Nu: hemma nästan! Snart: SOVA!! Sen: jobba...

Nu: hemma nästan! Snart: SOVA!! Sen: jobba igen.


Döööööööööööd ?!

Det känns som om att jag går runt och är trött konstant just nu men det är bara för att jag jobbar så mycket. Idag känns det dock värre än vanligt, jag sitter här i sängen och har svårt att hålla ögonen öppna. Måste hälla i mej lite kaffe och skölja ansiktet i vattnet så jag vaknar till. Har precis ätit frukost/lunch/middag och duschat. Slängt på mej mjukisbyxorna, packat väskan och väntar nu på att klockan ska gå. Jag jobbar natt igen och börjar vid nio, imorgon när jag slutar vid sju åker jag direkt till mitt andra jobb och är där till klockan 14... Hem och sova några få timmar innan det är dags att jobba sista natten på några dagar och efter det sista kväll därefter. Mmm, känns som om att jag kommeer vara GANSKA så DÖD efter dom här dagarna. 45 timmar på tre dygn.. yeaah


Jag har precis gått av mitt pass, bytt om...

Jag har precis gått av mitt pass, bytt om å sitter nu å väntar på bussen hem. Känns helt galet att titta sej omkring å se hur välklädda människorna vid hållplatsen är som är påväg till sina jobb när jag ska hem å sova.... Haha! Det har iaf gått hur bra som helst även om jag aldrig har torkat så mycket bajs som jag gjort nu under hela mitt liv.. Men varför börja med en mjukstart? Nu vet jag hur det är.... Jag är faktiskt inte så galet trött vilket är konstigt, men de blir jag nog när jag lägger mej ner i sängen hemma.


Håller på att ta mej igenom dom mest job...

Håller på att ta mej igenom dom mest jobbiga timmarna nu. Alla rutiner är klara å en timme kvar till sista ronden. Det har gått bra i natt, mycket nytt att lära sej men det är kul...


RSS 2.0