Ikväll kör vi all in !

Hannes och jag har sprungit runt här som två tokar och gjort oss i ordning. Tittat ut kläder, puttsat skorna. Gjort oss i ordning. Jag har gosat massa med katterna, käkat lite, duschat och packat ner det sista i berling väskan som jag fick låna, wiho.  Nu börjar vi bli klara och ska bara dricka upp det sista vinet, ta en sista titt i spegeln och sen promenera till tunnelbanan.. Det här kommer bli så jävla bra och vi båda är sjut laddade. Vi har försökt komma på vad som är det värsta som kan hända ikväll, men när jag är med så har vi inte kommit på något. Vad tror ni? hahaha.... Ska försöka mobilblogga så länge det finns täckningen men jag lovar ingenting. Självklart följer kameran med och imorgon kommer jag bjuda på ett och annat.

Ha en toppen kväll!

Love,

Daniel

Wehejj..

När jag fyllde tjugo år fick jag massa fina presenter utav mina nära & kära. Och en av presenterna från bästa vän var biljetter till gaykryssningen. Och ikväll har det äntligen blivit dags för att sticka iväg på det. Jag och Hannes åker tillsammans och kommer dela hytt och sen har jag ett par andra vänner som ska med på kryssningen som vi träffar ombord. Det här kommer bli toppen! Hoppas på att träffa mycket nya människor och jag vill dansa skiten ur mej själv tills jag inte orkar stå upp mera. Nu ska vi parta på riktigt ! När jag och Hannes pratade igår så sa vi båda att det här kommer väldigt lägligt och att vi båda behöver det här dygnet och bara få komma iväg lite. Jag tänker lämna alla mina beskymmer hemma och sticka iväg och ha så jävla roligt och se till att det här kommer bli en kryssning som vi sent glömmer.

Jag har lite bråttom nu och måste lägga ner det sista i väskan innan jag rusar iväg till tunnelbanan. Vi ska träffas vid Liljeholmen för jag måste förbi bolaget och sen åker vi hem till Hannes och gör oss i ordning, dricker lite vin och äter middag.

Tack baby för för den här presenten ♥

The dreams came and took me away, just for a day.

Senaste dagarna har jag gått runt med ett magont och ett tvivel. Ett tvivel för hur jag ska hitta min styrka igen. Tycka vardagliga saker är roliga igen och hålla hoppet uppe. Och det vill inte försvinna. Jag hatar att jag är en känslomänniska och bryr mej om andra alldeles för mycket. Men jag skulle inte vara jag om jag inte gjorde det. Sen allt tjaffs med myndigheter hit och dit, skriva mail, ringa samtal och försök hålla ihop allt tar krafter från mej. Jag går runt med en trötthet och en oroa som inte bara försvinner, det hjälper inte hur mycket jag sover eller hur lite för den finns där alltid. Och just nu är jag extremt trött på allt. Hade jag fått så mycket hjälp som strul dom åstadkommer hade vi varit på ett helt annat plan för länge sen, de känns nästan lite små komiskt att tänka så. Utåt sätt ser allt som vanligt ut, men där inne känns det annorlunda ganska ofta. Jag klistrar på mej leendet, försöker vara mitt roliga, spontana och galna jag som aldrig bangar. Men egentligen är jag väldigt trött och rädd. Mina nära vet hur jag känner och det känns skönt, för dom behöver jag aldrig spela eller låtsas och försöker jag göra det ser dom igenom det på en gång. Dom får mej att må bra, får mej att tänka på annat och försöka ha roligt på riktigt. Tack!

Dagen har sett ut som jag precis beskrivit delar av mitt liv. Jag har suttit med telefonen fastklistrad i örat och pratat med olika personer. Skrivit mail och sökt jobb. Duschade, torkade i solen på balkongen och letade fram lite kläder. Ska sticka iväg och jobba några timmar om ett litet tag nu. Blir nog ganska lugnt på jobbet ikväll vilket kan vara rätt skönt. Hemma efter 21-22 tiden någonting. Då måste jag plugga, göra några uppgifter iallafall. 


Utan mina vänner hade jag inte klarat en sekund och jag älskar er så mycket.
Ni får mej att hålla ut, fortsätta att kämpa och orka med när allting känns jobbigt. Ni påminner mej om vem jag är när jag är ute på hal is och tänder ljuset som jag blåst ut när det är väldigt mörkt. Jag älskar er, allihop. ♥♥


sool.

Sket i att ställa någon klocka när jag gick och la mej för att jag behövde sova ut. Sagt och gjort, fem är tio vaknade jag upp pigg av att solens strålar tittade sej in genom fönstret här hemma. Gud så härligt! En hel dag att fånga upp. Legat kvar i sängen och läst massa bloggar, kollat mailen, pratat med vänner på msn och lyssnat på musik. Ska springa ut på balkongen och bänka mej där någon timme innan jag sätter fart. En kopp kaffe, en cigg och musik. Min vardagslyx, så underbart.


Hungrig.

Hemma igen!

Jag borde sätta mej ner med plugget så jag blir färdig med det även om det är många dagar kvar innan jag har första inlämningen men jag orkar verkligen inte idag. Sej som sjutton och noll energi till allt. Kanske blir bättre när jag stoppat något i magen förhoppningsvis. Har tittat igenom alla uppgifter och gjort dom muntligt med Sandra så det ända jag behöver göra är att skriva ner allt så det ska nog gå bra.

Kvällen kommer bli lugn, kanske sticker iväg till någon kompis och hänger eller så stannar jag bara hemma. Det får vi se. Jag behöver piggas upp lite och det gör man antingen bäst i vänners sällskap eller bara är för sej själv.

Det här är äkta kärlek. Ringen till höger ...

dsc00738 (MMS)

Det här är äkta kärlek. Ringen till höger blev idag min. Jag älskar silver men bara om det är äkta


Tisdag.

Halloj,

Lika fint väder att vakna upp till i dag oxå. Solen värmer och jag tillochmed små svettas lite i skinnjackan jag har på mej idag. Gick upp när klockan ringde i morse och hämtade upp alla kläder och småstädade rummet lite, la mej och sov 40 minuter till och satt på balkongen i solen. Sprang iväg till bibblan för att se om dom kanske har min engelska bok där jag behöver men dom öppnade inte förens klockan 12 så Sandra skulle springa iväg och kolla det åt mej.

Tanken var att ja skulle gått på en föreläsning på Sunan idag men tjejen som skulle prata med var sjuk så allting har blivit inställt. Istället har vi fått dagen ledig men eftersom jag redan är här blir det ett snabbt möte och sen bär det av in mot stan istället. Typiskt att dom inte kunde ringa och meddela det i morse istället så man sluppit komma hit över huvudtaget. Jaaja.

Får se om någon är ledig och har tid med en fika i solen eller om det bara blir att knalla runt lite innan det är dags för att jobba ikväll.

Natti.

Nu är det äntligen dags för mej att få krypa ner i sängen och sova. Tvätten hänger på tork nere i tvättstugan och jag har precis smörjt in mej med b.u.s för att bli lite gyllenbrun tills på torsdag. Klockan har bara sprunigt ifrån mej ikväll och jag har hållt på att pyssla här hemma med det ena och det andra. Väckarklockan är ställd på 09.00 imorgon för att tvätten måste upp och jag MÅSTE ta tag i mitt rum. Vi har visning på lägenheten imorgon och så som mitt rum ser ut nu är det ett mindre kaos. Kanske hinner jag krypa ner i sängen om jag har tur någon timme innan jag ska iväg på en föreläsning på Sunan när allting är klart. Ögon börjar redan falla ihop så det blir inget "jag ska bara i natt" utan nu lägger jag ifrån mej datorn och drar täcket över mej. Godnatt !

Skolpojke på riktigt.

Tack och lov överlevde jag dagen och det gick faktiskt väldigt bra. Vi gick igenom kursen jag ska läsa och jag fick mina första läxor. Eller läxor och läxor, jag ska ju sitta hemma och plugga så jag fick mina uppgifter. Allting görs hemma via datorn och jag kommer skicka iväg mina arbeten till läraren varje gång jag har deadline och få uppgifterna granskade och feedback på det jag gjort. Det kommer vara ett stort prov om två veckor som ska vara en grund för mina beyg plus hur jag pristerat med arbeterna. Behöver jag en hjälpande hand kommer jag kunna gå till skolan på tisdagskvällar för att få hjälp. Jofan, det här känns ändå inte så pjåkigt. Jag har börjat kollat lite på det första jag ska ha inlämnat senast den 9 maj och det var inte såååååå svårt.

Sandra var en ängel och slängde ihop middagen som vi käkade framför hollywood fruarna och nu har jag hamnat framför datorn igen. Jag kan inte fortsätta med plugget eftersom det är en lärobok jag behöver så jag tänkte börja plocka ihop det absolut nödvändigaste jag måste ha tvättat och börja städa rummet. Det får bli så att jag får springa ner till tvättstugan och tvätta upp allt som jag måste i natt. Men gud så tråkigt det är, det finns tusen andra saker jag hellre hade gjort men det är inte mycket att göra åt saken nu. Vid 00 när dom sista pengarna ramlat in på kontot ska jag betala dom sista räkningarna så jag är färdig med allt sånt. Det slog mej precis, när fan ska jag ha tid att sova?!?! Jag är extremt trött idag.

Sitter på bussen till skolan nu. Varit ru...

Sitter på bussen till skolan nu. Varit runt i lite butiker men hittade absolut ingenting. Lika bra var väl det. Åt lite oxå, men de smakade ingenting. Jag vet inte vad det är med mej idag. Längtar hem till min säng, men de kan jag ju fortsätta drömma om ett bra tag till. Kvällen ska gå till plugg, städning å tvättning om de finns någon tid. Gud så enkelt det skulle vara att sitta kvar på bussen å skita i allt. Ingen skulle väl märka om jag inte dök upp?? Nää nu måste jag skärpa mej. Det kommer gå bra, ja behöver bara räcka upp min hand å svara ja när dom ropar upp mitt namn. Tjoho...


fix & trix

Wiiiheeejj! Idag är våren här igen och det är så skönt. Solen till och med värmer och solglajjorna har åkt på, vår jackan är framme och tygskorna gör sitt. Har jag någonsin sagt tidigare hur mycket jag älskar sommar och sol ? Det underbara vädret har tillochmed fått mej på andra tankar och LITE LITE mindre nervös för ikväll, men jag är ändå livrädd. Plugga. Skol pojke. Jag. Det går liksom inte ihop i samma mening som jag är med i.

Sitter på sunan just nu och haft möte och det var väl ingenting nytt som kommit upp. Jag är kvar här för att söka jobb till klockan halv fyra och försöka få tag på personer via telefon som ska kunna ge mej svar på en del frågor, men det verkar vara en omöjlighet att få tag på dom nu. Suck....

Har två timmar att slå död på innan plugget sätter igång i eftermiddag så jag tar nog bussen ner till cetrum och går runt där och knallar, kanske fönstershoppar någonting fint med, haha. Ska även försöka ta en sväng förbi Damien´s jobb och lämna in ett papper för eventuella jobb. Får se hur många gånger jag ringer panik slagen till mina kära och ber dom om att hämta mej på plats eller följa med och hålla min hand. Blää. Vad töntig jag är, men det här är ingen liten skit sak för mej. I flera års tid har jag haft det här framför mej och tampats med och äntligen har jag hittat modet och styrkan för att visa mej själv att jag faktiskt kan.

Måste sätta fart här nu.... This is booooriiing.


"Bara lite till"

Vill inte gå upp. Legat och snozzat mobilen i över en timme, tänkt - "Bara lite till". Somnat om och vaknat återigen av klockhelvetet. Samma visa i en timma. Det hade suttit fint att få sovit några fler timmar inatt för jag är så trött och jag kom i säng alldeles för sent inatt. Suck...

En annan anledning till att jag inte vill gå upp är upproppet idag. Nu är det här inte roligt längre, jag känner mej livrädd och vill bara springa min väg och gömma mej med svansen mellan bena hos någon. Vad sjutton håller jag på mej?! Varför har jag gett mej in på det här? Är det för sent att ångra sej? Iiiih... Magen gör ont, bena darrar och .. jaa.. Det kan inte bli så mycket värre nu? Är det bra att vara nervös? 

Men först jag har ett mötet inplanerat strax efter lunch där framtiden återigen ska disskuters. Hoppas på att jag blir lite klokare när jag går därifrån. Att jag får svar på mina frågor. Kanske.

Usch, klockan går så fort idag.... Får jag pausa tiden så att upproppet aldrig kommer?

Måste slänga på mej lite kläder nu, äta något lite snabbt och gå till bussen.

love,

daniel

Söndags mys.

Plockat upp väskan och gjort en väldigt ytlig snabb städning av rummet. Ligger i sängen och läser bloggar, pratar med vänner på msn och dricker hallonsaft nu. Haft en mysig kväll tillsammans med Sandra med mycket snicksnack och hemma träningen har tagit fart. Nu ringer mobilen så jag ska tända ljuset på balkongen och ta en cigg. Puss på er!  

Borta bra men hemma bäst.

Sådär, då har man kommit tillbaka till stan och är på hemmaplan igen. Har hoppat i mina mjukisbyxor och sitter med en kopp kaffe framför datorn. Bilresan var seg men gick bra. Efter att vi gjort ett stopp på donken och käkat somnade jag och sov en timme. Sista biten var jag fri från illamående med. Hoppas jag somnar i lagom tid ikväll nu bara.

Gud så skönt att sitta vid en dator igen. Mobilen är en nödlösning som duger men fan så jobbig att skriva flera långa inlägg på dag efter dag. Jag sitter och kollar av mailen och betalar lite räkningar, så roligt har jag det. Ska städa upp kaoset här på rummet och springa ner i tvättstugan och hoppas få en tid, det händer mycket i veckan och jag önskar att jag hade mera tid.

GAAAAHHH !!!!!  STOPPA TIDEN ! Jag är inte redo ännu, det har gått alldeles för fort. Men när jag blir jag mer redo? Nu kör jag.. Imorgon är det redan den 26 och jag har uppropp på skolan! Nervös är bara förnamnet för vad jag är. Det är fyra år sedan jag satt i skolbänken och jag är så rädd för att det ska gå åt helvete igen att jag bara vill skita i det, för att inte kunna mysslyckas. Men det är annorlunda den här gången, jag har något att sträva efter o det är jag själv som bestämt mej för det här. Det ska nog gå bra.... Hoppas jag.



Vi har packat in alla väskor å saker i b...

Vi har packat in alla väskor å saker i bilen nu å har precis börjat köra tillbaka mot stockholm. Förhoppningsvis är vi hemma strax efter 8 om det inte är massa köer när vi närmar oss stan, jag mår redan illa här i bilen så ska försöka sova så tiden går fortare. Blir nog något stopp på vägen för att äta lite å röka. Vi hörs när jag är hemma igen.


Hej! Hur mår ni idag? Jag mår bra å sov...

Hej! Hur mår ni idag? Jag mår bra å sov ut tills jag vaknade utan någon väckarklocka. Jag har fyllt huset med musik på max å har precis diskat upp allting från helgen.. Vuxen poäng, eller vadå? Börjar nästan känna mej lite gammal nu, haha.. Ska börja plocka ihop alla kläder å packa ner dom, städa lite å hoppa in i duschen. Idag åker jag hem till mitt igen. När jag var ute å rökte kom grannens hund som bor en bit bort framspringandes å börja skälla som fan, morrade å visa tänderna, det var ingen hund jag gärna hade gosat med i sängen precis. Skyndade mej snabbt in å låste dörren om mej. Hahaha.. Ska fortsätta här så vi kommer iväg när jimmy slutat jobbet. Tjiingeling..


När Jimmy kom hem från jobbet tog vi bil...

När Jimmy kom hem från jobbet tog vi bilen till Arvika för att jag skulle få se mej lite omkring eftersom det var kolsvart här när vi kom. Jag tycker det påminner lite om Norge med det öppna landskapet å djupa dalarna, men det är klart - det är ju bara ca 13 mil härifrån dit. Det är vackert som satan! Jag började med maten när vi kom hem igen, badade bubbel pool, suttit vid brasan, lyssnat på musik, pratat, druckit vin å zappat runt på tv:n. Nu sover Jimmy å jag har hamnat framför brasan återigen. Det är så mysigt här, värmen värmer mina nakna fötter å mage. Boken är slut sen igår men jag ligger å lyssnar på musik från mobilen å är försjunken i mina inre tankar. Det känns lite små jobbigt, tiden står stilla å jag står kvar å trampar på samma jävla ställe fortfarande.. Vad ska det bli av mej?? Hoppet sviktar lite.. Framtiden känns ovis. Jag är inne på mitt sista glas vin å de har blivit lite mycket ikväll. Ska dricka upp, ta en cigg å krypa ner i sängen.. Sista natten här.


Elden har nu tagit fart å jag ligger här f...

dsc00732 (MMS)

Elden har nu tagit fart å jag ligger här framför brasan på golvet å myser för mej själv. Värmen slår mej i ansiktet å de är så underbart att lyssna till elden som brinner å trät som sprakar. Minns tillbaka till när jag var liten å vi bodde i huset, nästan varje morgon på vintern hade jag en brasa som väntade på mej när jag gick upp så satt jag där framför å åt min frukost medans min älskade hund låg tätt in till mej å iaktog varje rörelse jag gjorde. Jag har öppnat upp en tom sida i min kalender å tagit fram en penna. Som jag sa är det en konstig dag idag å jag ligger å rannsakar mej själv långt inom bords. Vad vill jag med framtiden, var är jag om fem år, vilka planer har jag att följa å vilka drömmar ska jag låta vara drömmar å vilka ska jag sätta liv i. Hur blir det med jobb å skola framöver å vart ska jag slå mej till ro å skaffa mitt egna place, framför allt när. Hur ska jag göra med en del relationer å ska jag ta chansen jag fått till att bli bartender å utbilda mej till något, men är det vad jag vill göra egentligen? Det är såhär frågorna går i mitt huvud å dom är många. Ibland är det skönt att ta en hel dag för sej själv för att tänka å känna efter....


Tog en lååång sovmorgon idag, låg kva...

Tog en lååång sovmorgon idag, låg kvar å drog mej säkert en timme extra i sängen. Fyfan vad skönt. Jag har diskat upp från igår, ätit frukost, pratat med vännerna hemma i stan å varit å fyllt på vedkorgen. Tänkte tända en brasa här så småning om. Det är en konstig dag idag, jag är fängslad av mina egna tankar å känslor å jag kan inte springa min väg. De blir såhär när jag får tid för mej själv, jag känner efter å börjar tänka alldeles för mycket. Men det är nog nyttigt, när jag väl får klarhet över allt. Sitter ute på trappen med en cigg just nu, fåglarna kvittrar å solen tittar fram med jämna mellan rum. Det är verkligen förjävligt fint här å skönt att slippa stressen där hemma. När jag blir "stor" vill jag oxå ha ett hus någonstans, en liten oas att åka till för att vila upp sej ibland. Men jag skulle aldrig kunna bo såhär på heltid, då skulle ni se en hysterisk människa som klättrar på väggarna hela tiden. Jag har testat att bo i hus några få år å de var inte min grej.. Lägenhet ska det vara! :-) Nu blir det film å sen duschen, romeo & julia.. Det var länge sen jag såg den.


Jimmy gick å la sej för några timmar se...

Jimmy gick å la sej för några timmar sen eftersom han var trött å jobbat hela dagen så jag har legat å läst halva natten. Boken var så bra så jag kunde inte sluta så nu är den slut. Typiskt att jag inte plockade med mej fler böcker. Sitter ute på trappen å tar sista ciggen nu, lyssnar på vattnet som rinner i bäcken. Stjärnorna lyser starkt på himlen i natt. Tänkte krypa ner i sängen för att sova nu jag med, hoppas det inte är lika kallt som igår.. God natt!


Jag mår så himla bra här borta å den h...

Jag mår så himla bra här borta å den här helgen behövde jag verkligen. Ren njutning från morgon till kväll utan några måsten. Idag har jag inte gjort ett smack, utan legat å läst några timmar, tittat på två filmer, sovit lite, pratat i telefon med vänner. Lagade middag nu på kvällen, badade bastu å bubbel pool nyss å druckit vin. Livet känns jävligt bra för tillfället å ja ska bädda ner mej i soffan å titta på film strax. Konstigt nog känner jag mej inte alls rastlös å ja kan verkligen leva i nuet för ovanlighetens skulle, trotts att det inte är massa fest å stå hej.. :)


Jimmy hade glömt laddaren till datorn hem...

Jimmy hade glömt laddaren till datorn hemma men skulle försöka få tag på en idag, annars får ja använda mobilen så länge å lägga upp bilder på söndag å skriva lite mera då. Det är verkligen underbart här. Så himla fint! Vaknade till liv för en stund sen å sitter å tar morgonciggen i solen nu. Fåglarna kvittrar å förutom grannhuset är det bara skog här så långt ögat kan nå. Vilken frihet! Huset är helgrymt, de finns både bastu, bubbel pool å öppen spis så jag sitter då fan inte sjön här. Känns som om att jag kommit till paradiset i skogen :) nu tänkte jag plocka fram min bok å krypa upp i soffan med en filt..


Har precis kommit fram nu! Sista biten har...

Har precis kommit fram nu! Sista biten har varit lite små jobbig. Det är kolsvart ute å vi båda är jättetrötta så vi ska bara packa in alla saker till huset, borsta tänderna å sen sova. Skriver mer när jag vaknat till liv, god natt!


Bilresan går fint. De slutade regna för ...

Bilresan går fint. De slutade regna för ett tag sen å mörkret har nu kommit. Hur mysigt som helst, jag älskar att åka bil sent på kvällen. Sväva fram på vägarna i mörkret med hög musik. Vi sitter å lyssnar på musik ifrån musikalen RENT å ska snart stanna så jag får röka å vi kan äta något eller röra på bena.. :)


Sådär... Nu har jag slutat jobbet för i...

Sådär... Nu har jag slutat jobbet för ikväll å de gick bra som vanligt. Vi har lagat middag, ja har fått öva på mina ritkunskaper som inte är någon höjdare, killarna har badat, tittat lite på film å sen läste jag en god natt saga. När jag slutade fick jag stressa lite till bussen å nu sitter jag i bilen. Helgen tillbringar jag i Värmland tillsammans med en vän som hyr ett hus där, han jobbar på dagarna men då ska jag bara koppla av. Det ska bli så himla skönt att komma iväg några dagar å bara vara.. Utan några direkta måsten. :) puss, daniel


Tjingeling.

Godmorgon !

Jag har varit vaken i några timmar men låg och drog mej länge i sängen innan jag orkade pallra mej upp. Det var ett jävla skit väder att vakna upp till i dag, så vad gör det? Men jag klagar inte helt, jag ska åka bil långt i natt och då tycker jag det är ganska så mysigt om det regnar.

Har rakat mej, rengjort ansiktet, gjort ett ångbad för ansiktet och nu sitter jag på med en ansiktsmask som rengör huden på djupet och återfuktar den. Jag ska strax hoppa in i duschen och sen klä på mej, fixa håret, packa det sista och dra. Hoppar av i stan och möter upp Hannes en jättesnabbis för jag ska hjälpa honom med en sak och sen drar jag iväg och jobbar direkt.

Hmm, jag vettesjutton vad jag ska dra på mej för kläder idag med tanke på att det först är jobb som gäller och sen en lång biltur. Några tighta jeans orkar jag inte sitta i, men jag kanske kan byta upp till mjukisar på jobbet precis när jag slutat och en lång varm gosig kofta till det men en t-shirt under bara. Jaa, då får det nog bli.

För engångs skull har jag inte glömt kameran utan den är både ny rensad på minnet och batterina är fulla. Jag ska försöka fota så mycket som möjligt i helgen. Jag vet inte riktigt hur det är med internet där borta men funkar det inte mobil bloggar jag under helgen och lägger ut bilderna på Söndag kväll.

Vi hörs inte förens efter att jag slutat jobbet. Ha en jättefin dag! ♥


Night.

Äntligen är jag klar med kvällens bestyr och jag kan krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet.. Nästan iallafall. Tänkte läsa en stund och lyssna på musik innan jag ska sova, väckarklockan är ställd på 12.00 imorgon så jag hoppas inte jag blir väckt utav telefon eller någonting annat imorgon.

God natt!

Hektiskt dag.

Har sprungit fram och tillbaka som en jojjo idag känns det som. Det har varit en väääldigt lång dag och längre kommer den att bli. Jag har lite små saker att fixa med under kvällen innan jag kan krypa ner i sängen och sova, men i helgen kommer jag få vila upp mej ordentligen så det känns helt okej ändå.

Hannes och jag sprang på stan en stund och jag hann både med apoteket och en snabbis inne på PUB. Sen åkte vi hem till mej och drack en kopp kaffe och tog en cigg innan vi slängde oss i min säng och kollade på veckans avsnitt av andra avenyn. När han åkte tillbringade jag alldeles för mycket tid inne i badrumet och gjorde mej liiiten i ordning för helgen.

Sandra och jag har precis käkat middag och nu har jag slängt mej på sängen igen och vilar lite efter maten. Dock måste jag upp härifrån snart och packa väskan för jag åker iväg på en liten roadtrip över helgen och jag får inte glömma att föra över alla bilder ifrån kameran till datorn och rensa minneskortet.


Har ätit lunch och till bringat några ti...

Har ätit lunch och till bringat några timmar med en god vän idag. Nu sitter jag på bussen in till stan.. Ska möta upp hannes å sen gå förbi apoteket. Nu ringer mobilen så vi hörs! Puss


Årets första kvällsfika utomhus.

Efter att jag slutat jobbet ikväll mötte jag upp Hannes inne i stan så åkte vi till Café 60 och fikade. Satt på deras uteservering inlindade i filtar, drack kaffe, rökte och snacka skit i två timmar. Super mysigt.. Kom hem för ett litet tag sen och hamnade i sängen direkt, är ganska så trött så jag ska nog stupa i säng om inte allt för länge. Godnatt!

Bio! :) Dagar som dess...

dsc00723 (MMS)

Bio! :) Dagar som dessa är det ett ganska schysst jobb jag har. Vi har käkat middag i kungshallarna och nu sitter vi å väntar på att bli insläppta i salongen. Vi ska gå på bio och se Clash of the Titans. Hoppashoppas jag inte somnar nu, har en förmåga att göra det om filmen inte till talar mej nå värst. Puss!


Åt en sen lunch på stan å sen sprungit ...

Åt en sen lunch på stan å sen sprungit runt i affärer. Hittat dö läckra säker till sommaren men plånboken säger tyvärr nej. Men... Kunde inte hålla mej helt.. Ett par vita tygskor fick följa med mej hem. Nu är det dags att börja jobba. Puss!


Ska jag skratta eller gråta? Det är så typiskt.

Strul, strul och strul... Kan det NÅGONGÅNG gå smärtfritt att ha med myndigheter att göra? Idag har jag krigat som fan för att få tag på rätt personer som kan hjälpa mej att städa upp efter deras misstag. Det är inte konstigt att man ständigt går runt med en trötthet när det ända dom kan åstadkomma är problem.

Utbildningen jag var på under mars månad vid två tillfällen för gruppboendet var betald och nu har dom glömt att att lägga in det i lönesystemet och därför får jag inte det utbetalt den här månaden. Tyvärr kan dom inte rätta till det idag pga att lönerna redan har gått iväg. Hallå?!?! Det  är väl ändå inte mitt fel när dom gör det misstaget. Lyckligtvis spelar det inte en jättestor roll att jag får det utbetald nästa månad men jag tycker ändå att rätt ska vara rätt. Det är fel att en sån pass stor kommun kan få göra dom felen utan att ordna till det.

Nu har jag två mail att skriva och lite tid att sitta av här på Sunan innan jag drar in till stan. Det blir jobb som gäller men jag tänkte försöka hinna med en liiiiten-liten sväng på stan och kolla i lite butiker innan jag börjar.

Det verkar har spruckit upp här och solen tittar fram, jag hoppas att den får stanna kvar. Snart kan vi inte skylla på att det är aprilväder längre. När är du här för att stanna, underbara sol ? Jag längtar så mycket efter dej.


Love,

Daniel

Ut med det gamla och in med det nya.

Godmorgon!

Vilket klantarsel jag är.. Igår när jag satt och höll på med bloggen raderade jag min "test" blogg för att jag tyckte det var onödigt att ha den kvar, men det jag inte visste var att min design låg sparad på där. Så därför ser bloggen ut som den gör nu, alldeles vit! Men jag hoppas att det kan lösas under kvällen.

Jag jobbade några timmar igår på kvällen och var iväg med min lilla kille på hans fotbollsträning. Det var svinkallt utomhus och blåste hur mycket som helst medans jag stod stilla och tittade på i över 1,5 timme. Tack gode gud att jag satte på mej vinterjackan innan jag drog hemifrån för annars vet jag inte vart jag tagit väg. När jag slutade jobbet åkte jag in till stan och mötte upp Sandra så promenerade vi till wok house och käkade en sen middag innan vi åkte hem. Skönt med vardagslyx ibland och bara slippa laga middag och istället äta ute.  

När man drömmer om att man tappar sina tänder så behövs det tydligen en förändring berättade Sandra för mej och det har jag gjort nu några gånger dom senaste veckorna. Jag vet en del förändringsar som behöver ske och jag jobbar stenhårt på det. Vad mer kan det vara?

I natt bestämde jag mej för att göra en ny msn och göra den lite mera privat. Jag har rensat ut över halva min gamla msn lista och bara lagt till dom jag vill ha på den nya. Och i förgårr bytte jag ut all min musik på mobilen och la in massa nya låtar. Det är små förändringar, men det kanske gör mycket i längden? Vi får väl se om jag slutar drömma om mina tänder nu, haha.

Som ni ser har jag kommit igång med mobilbloggningen och eftersom jag skickar gratis sms kommer bloggen nog uppdateras ifrån mobilen nu när sommaren är framme. För vem vill sitta inne då?

Ser att klockan springer iväg och jag sitter fortfarande här i min sovtröja. Jag måste sätta lite fart och leta fram kläder att slänga på mej och hinna ta en kaffe innan jag måste rusa iväg till bussen. Har ett möte idag på sunan på eftermiddagen och ikväll jobbar jag igen.

Ha en fin dag!


Mobil-inlägg. Wow.. De funkade! Nu kommer...

Mobil-inlägg. Wow.. De funkade! Nu kommer det uppdateras mycket mera. Ska hoppa i säng men vi hörs imorgon. Puss!


Testar mobilbloggning nu..

Testar mobilbloggning nu..


Ändrade planer!

Tyvärr finns det människor som jag bara inte tål ikväll så jag har precis kommit hem ifrån middagen och stannar hemma ikväll. Jag och Sandra har varit och hyrt film, köpt lite grönsaker med dipp och ska istället ha en riktigt mysig kväll tillsammans. Det känns faktiskt riktigt bra ändå.



Middag ♥

Alldeles strax ska jag och Sandra knalla ner till bussen och åka till Solna Centrum. Där möter vi upp Damien för middag och när vi ätit klart drar jag och Damien ut på stan och gör den osäker, haha. Ikväll ska klackarna sättas högt i tak, det finns inga gränser och förståndet har jag lämnat hemma och jag ska dansa mej igenom hela natten. Nästan iallafall.

Jag kör på svarta jeans, svart linne, spetsiga skor och jeansskjorta till det.
Vi ses där ute ikväll ! ♥

Tomtits.

Sådär, nu är jag hemma efter att varit och jobbat idag. Vi var som jag skrev tidigare på Tomtits och det var riktigt roligt. Vi såg på en råttshow, prövade olika expriment, blåste gigantiska sopbubblor, fikade, racade mot varandra i några motorbåtar och jag prövade att snurra runt i någon grej där man blev fast spänd. Jag hade nog roligast för efter några timmar tröttnade min lilla kille och det var dags att åka hem.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mej i ordning för kvällen. Skriver några rader innan jag drar ut.




Jobb.

Godmorgon,

trött som vanligt vid den här tiden har jag precis kommit ur duschen och fått på mej lite kläder. Idag är det jobb som gäller hela dagen och jag ska åka med en av mina små killar till Södertälje och gå på Tomtits idag. Jag undrar vem som kommer ha roligast, jag eller han? haha. Det finns så många fina minnen ifrån det stället från när jag var mindre och jag hoppas att solen håller i sej så utomhusdelen är öppen. Kanske även kan bli lite solning och en fika medans han springer runt och leker.

Vi hörs när jag kommit hem, puss.


Så är det.

Den här dagen tar jag en stor paus ifrån allt skrivande och allt som har med det att göra. Jag har någon väldigt stort framför mej att göra ikväll och det känns inte alls bra. Ångest till tusen!

!!

Har precis kommit innanför dörren och klätt av mej o krypit ner i sängen. Jag har satt mobilen på ljudlöst och ska knäppa på The O.c och sova ett par timmar så ja orkar med.


Sunan.

En timme och trettio minuter kvar. 90 minuter. Femtusen fyrahundra sekunder.
Jag vill gå hem. Idag orkar jag inte mycket, tröttheten har övertaget. Sitter inne i min bubbla och lyssnar på musik. Thåström blandat med Winnerbäck och Melissa Horn. Försöker hitta några jobb att söka, men jag har redan sökt allt jag har en chans till. 30 minuter kvar till ett möte, sen går säkert sista tiden snabbare.

Timmarna här på Sunan känns som en evighet. Samma visa varje gång. Loggar in på dom olika sidorna för att kolla lediga jobb, allt är klart på kanske 40 minuter. Sen sitter jag bara av tiden. Tacka fan för att man inte satt fast i ett fängelse för jag skulle ju bli galen. Så mycket tid till att inte göra någonting alls.

Det är fredag idag, men det kvittar. Helgen kommer bli lugn och jag har inte ett smack bestämt förutom jobb på söndag och kanske utgång på kvällen. Mitt konto tillåter inga roligheter den här helgen. Känns som en evighet tills pengarna kommer in igen. Jag undrar hur länge man behöver springa runt i dom här onda cirklarna och leva som man gör. Utåt sätt ser säkert allting väldigt normalt ut, för er som läser bloggen, ser alla fest bilder. Men jag ska säga en sak, det kan lura den bästa. Absolut inte alla gånger, men ett fåtal gånger. Jag dagdrömmer ofta inuti mitt eget huvud många gånger för att orka med verkligheten. Det känns skönt under tiden, dom där minuterna - timmarna (?) betyder så mycket. Men det finns alltid en tid då man vaknar upp från den bubblan och då är det oftast ett hårdare slag på käften än innan.

Det ska bli skönt att börja plugga på distans även om jag är livrädd, ta tag i mitt liv. Ordna upp bland mina hinder. Att det kan kännas så läskigt och få mina ben att skaka gör mej irreterad, men hela den här grejen med att plugga är helt ny för mej. Det var så länge sen jag satt i skolbänken, men jag antar att det blir annorlunda den här gången. Trots det att jag kommer ta det väldigt lugnt i början, läsa på halvfart och ha det på distans blir jag rädd för jag vill så gärna fixa det. Jag ska fixa det! Måste göra det.

Tiden går så fort och det är snart 4 månader sen jag flyttade tillbaka till Stockholm och mitt fina älskade hem. Under tiden har det hänt så ofattbart mycket i mitt liv och många gånger känns det som att jag bott här hela tiden vissa dagar. Det här har varit dom bästa 4 månaderna i hela mitt liv och jag är så lyckligt lottad att jag fick den här möjligheten. Att jag får bo tillsammans med en av dom människorna som står mej närmast och har mitt alldeles egna underbara rum. Min borg, där jag får vara precis som jag är, där jag får må precis som jag gör. Där jag kan skratta tills jag får ont i magen och där jag kan torka mina blöta kinder torra efter en jobbig dag, Trygghet tror jag det kallas och fyfan vad underbart det är. 


Mail.

Mailadressen än inskriven men sen då?!
Det ända jag ser är ett blankt jävla mail. Vad ska jag skriva? Hur lågt ska jag sjunka?
Orden vill inte fram och jag börjar redan ångra mej att jag ens öppnat det tomma mailet. Jag kan alltid ångra mej.
Jag vet att jag inte kommer komma ur det här utan att bli besviken, kanske tillochmed sårad igen.
Är det en chans jag är bredd på att ta? I hopp om att få några enkla svar.

Jag vill ha mina frågor besvarade. För att kunna gå vidare måste jag få veta. Ingenting kommer bli som förr,
inte ens i närheten. Men var det bra förr? Näe. Så varför säger jag så? Ingenting kommer bli bra snarare, eller okej.  Vad är det jag strävar efter då? Sorgligt nog har jag konstaterat hur våran relation är och det finns inte mycket att göra. Tyvärr kommer jag aldrig kunna förlåta. Utan jag gillar bara läget. Håller en jävligt lång distans och det är jag som sätter spelreglerna nu! Jag bestämmer själv vad jag berättar och hur mycket jag ger av mej själv. Jag vet inte ens själv vad jag vill, men... Jag vet jag jag inte vill!

Fan.. Det här är bara en dum jävla idé, en saknad/längtan som är lite okontrollbar just nu som jag snart stänger av och glömmer bort igen.

Brr..

regn regn regn... Vafan är det här?

Jag är bokstavligen död just nu. Så trött så jag knappt ja orkar stå på bena idag. Alldeles för lite sömn inatt.

Fördelen med regn, jag kan åka hem och bädda ner mej i sängen framför datorn och fortsätta mitt maraton av The O.c efter sunan idag. Tända lite ljus och höra regnet smattra mot fönsterrutan. Det kanske inte är så illa med regn ändå?

..

Den största smutskastaren och kritikern man har är sej själv.

Torsdag.

Sket i att ställa något alarm imorse och sov tills jag vaknade vilket jag nog behövde. Dom senaste dagarna har jag vaknat upp och haft flera saker att göra på dagarna. Nu fortsätter jag med mitt maraton av Oc boxen och ska strax börja göra mej i ordning. Jag jobbar kväll idag..

Ljusen värmer mej.

Hoho?? Det har varit tyst här idag.. Mina fingrar har inte velat som jag vill och jag har haft svårt att hitta orden.
Dagen började på balkongen, kaffe och cigg. Solen värmde mitt ansikte och öronen fylldes med musiken från mobilen. Tog en snabb dusch och gjorde mej i ordning för att åka till läkaren. Fick ta blodprov som jag verkligen hatar och en del andra provar, jag fick min ljumske undersökt och allt var över på en halvtimme. Jag hatar verkligen sjukhus och så fort jag sätter min fot på ett ryser jag i hela kroppen, vill bara bort därifrån så snabbt som möjligt när det gäller mej själv. Men idag fick det bra, läkaren var väldigt bra.

Åkte strax därpå till Damiens jobb och hängde där ett tag med honom o praktikanten. Vi käkade en glass i solen och jag skrev ut ett papper som jag var tvungen att skriva på för att skicka iväg. Satt och snacka skit ett tag innan jag stack hem. Sen dess har jag inte gjort så mycket, trodde Sandra skulle komma hem sent så blev glatt överraskad när jag hörde nyckeln i dörren. Dom där stunderna när vi går ut och tar en cigg tillsammans eller när hon bara tittar in på mitt rum, dom betyder så mycket. Det är så skönt att höra att någon annan är hemma. Dom små fötterna som tassar omkring är.  

Ligger i sängen i skenet av massa levande ljus, hör musik från vardagsrummet lite svagt. Det kryper i kroppen på mej ikväll och jag kan inte sätta fingret på exakt vad det är. Imorgon blir det förhoppningsvis en bättre dag och nu tänker jag fortsätta med mitt maratonlopp av första säsongen av OC som jag började tittade på sent igår kväll.


hej...


Privat inlägg - Kärleken.


uttråkad!

Klockan går långsamt idag. Suttit på Sunan nu två timmar och fått massvis med saker färdigt och klart. Ringt och bokat tid hos läkaren och pratat med andra viktiga person. Nu då?! Det är en timme kvar innan jag får gå och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Det finns inga jobb att söka heller för det har jag redan gjort.  Bra Daniel!

Ska träffa Damien en liten stund och förhoppningsvis kunna presentera mej för två av hans chefer där jag möjligtvis kommer få ett jobb. Sen vidare till jobbet.......

Träffar upp Hannes på hemvägen och han sover hos mej inatt, saknad. min lilla skit unge =)



Det är sommar och det sooool... Iallafall Vår!

Godmorgon,

jag har varit vaken ett par timmar och plockat ihop alla papper och haft lite viktiga samtal i telefonen. Nu alldeles strax ska jag gå ner till bussen och åka iväg till Sunan och spendera några timmar där innan jag sticker iväg till jobbet.

Nu är det verkligen vår utomhus och jag blir så lycklig! Jag får äntligen plocka fram min tunna vårjacka, vika upp jeansen, ta fram sommarskorna och njuta av solen som verkligen värmer. lycka.

 


!!!!!



Det finns något som retar gallfebern på mej just nu och det är folk som ska kommentera mitt festande och supande HELA tiden. Vad har ni med det att göra?

Jag har full kontroll över vad jag gör, hur mycket jag festar och dricker så varför bryr ni er? Det är inga problem för mej och jag sköter och tar mej upp till allting som skall göras hur bakfull jag än kan ha varit så varför skulle det vara ett problem att umgås med sina vänner, dansa, festa och ha roligt? Nu får ni ge er.

Det är mitt liv, mina beslut och jag tänker fortsätta leva som jag vill så länge jag orkar och vill. Jag är inte den ända på jorden som festar lite för många helger i rad och hela helgen och jämfört med hur jag festade för några år sedan ligger jag i lä nu.

Nu lämnar vi det här och pratar inte mera om det. Har ni en åsikt om vad jag gör så behåll den för er själva för jag vill faktiskt inte höra. Jag kan lova att mina nära vänner skulle prata med mej om dom märkte att det gick för långt.

Måndag.

Någerlunda nyvaken och trött har jag satt mej vid datorn för att försöka styra upp veckan. Det blir en hel del jobb och andra saker jag måste fixa. Ringa viktiga samtal osv. Dock blir jag förbannat less när folk inte sammarbetar som dom borde, speciellt när det är föräldrar till barn som jag har hand om. Måste förbi banken och hämta ut papper, ringa mitt lönekontor och få lönespecifikationerna hem skickade och massa annat! Så är det alltid den här veckan varje månad, tusen saker att göra och jag skjuter upp det i sista sekund som alltid.

Nu ska jag sticka iväg för kvällens jobb... Jag är inte på topp men det kunde ha varit värre.




Du får mej att le.


Hemma.

Hem ljuva hem... Kom tillbaka till stockhom för två timmar sen och ätit middag med Sandra nu. Helgen har varit helt okej och det var skönt att få slippa stressen under några dagar. Nu måste jag skriva ihop ett ansökningsbrev för ett jobb och fixa lite här hemma. Imorgon drar bloggen i gång som vanligt igen... Puss sötnosar!

Se yaa!

Det är en riktigt trött Daniel som skriver idag.. Tiden flög bara förbi igår kväll och jag kom i sängen alldeles försent för mitt eget bästa. I morse var det jobbigt att ta sej upp, znosade en gång för mycket och fick slänga på mej kläderna, packa det sista och stressa till bussen.

Nu sitter jag på Sunan och har fått iväg min ansökan till fyra jobb jag gärna skulle kunna arbeta med. Om ett tag har jag ett snabbt möte och vid halv tolv drar jag in till stan och hoppas hinna med att köpa en födelsedagspresent. Vid 13 sätter jag mej på tåget och lämnar Stockholm över helgen. Ska försöka sova tiden på tåget för det här är en sådan dag att hade jag varit typen som sminkade mej hade jag varit rå spacklad idag. haha! Datorn har jag lämnat hemma och tittar jag inte in och säger hej i helgen hörs vi på söndag kväll när jag kommit hem. Finns i alla fall på mobilen som vanligt för er som har tillgång till den.

Ska trakasera Damien lite nu och väcka honom, jag vill ha sällskap över en cigg och han bor bara ett stenkast härifrån så jag tycker han kan komma och pigga upp mej lite, hehe.

Jösses... Loggade in på min andra privata blogg jag hade för en lång tid tillbaka sen och satt och läste igenom inläggen där. Hade nästan glömt bort att jag skrev så mycket där, trodde bara ja jag hade min offentliga blogg eller ett annat ställe jag brukar skriva på. Hursomhelst, det var då jag fick reda på om Cissi´s olycka, jag blev dumpad och jag bodde fortfarande hemma men helvetet bröt loss och jag flyttade bara några veckor efteråt och mycket mycket mera. Det är lite skrämmande att läsa igenom hur jag skrev då, vad jag skrev. Tiden går så himla fort och det är nästan två år sedan! Jag kan tänka tillbaka på det där någon gång ibland och nu när jag verkligen läser om hur det var inser jag vart jag kommit idag. Och vem jag blivit. Det där är ett minne blott för det var ingen bra tid i mitt liv, det mesta var kaos och tiden efter att jag slutade på mitt älskade jobb vill jag inte ens tänka på. Jag har svårt att tro på allt det jag skrivit om för det är så...  sorgligt.


Privat inlägg.


God natt.


Gaaahh, jag som hade hoppats på att komma i säng mycket tidigare ikväll men det har varit fullt upp hela dagen och kvällen!

Det blir så mycket roligare att tvätta när man har sällskap. Jessica har varit här idag och hängt med mej, varit en ängel och följt med mej i tvättstugan och hållt mej sällskap när jag tvättat upp alla kläder, sängkläderna och handdukarna. Ja gjorde en pasta sallad vi satt och käkade ute på balkongen och när hon gick började jag städa här hemma. Nu är hela mitt rum storstädat  och luktar så gott och nästan hela resten utav lägenheten.

Sprang ner och hämtade alla tvätt precis när Sandra kom hem och sen slängde jag ihop en sen middag vi käkade framför tv:n. Efter de skulle alla kläder in i garderoben. Nu har jag precis tagit ett fotbad, lagt en ansiktsmask och duschat. Ska bara packa och sen krypa ner i sängen... Det blir att gå upp tidigt imorgon för jag ska vara på Sunan redan klockan halv nio i morgon bitti. Suck...



fix & trix..

Halloj!

Hur mår ni idag? Jag mår fint, fortfarande väldigt trött men det var skönt att lägga sej tidigt igår. La mej i sängen och kollade på andra avenyn när jag kom hem.. Ett kort tag efter när det var slut somnade jag. Drömt massa skumma drömmar så vaknat till flera gånger.. Jaja, det blir en tidig kväll ikväll med.

Jag sprang ner till tvättis igår och fick en tvätttid idag. Så jag har plockat ihop all tvätt och ska strax gå ner. Som vanligt är det ett berg utav kläder och det kommer ta evigheter. Jag hoppas dock att jag kan börja lite tidigare om det fortfarande inte är någon som har bokat passet innan. Måste även städa upp här hemma och dammsuga idag innan helgen, det är så skönt att komma till ett städat hem. Sängkläderna ska oxå tvättas om jag hinner...

Jessica är påväg hit och ska hålla mej sällskap under dagen. Vi ska käka lunch tillsammans och bara hänga här idag. Så mysigt! Hoppas även att jag hinner in till stan när allt är upptvättat och hänger på tork för jag måste få tag i en födelsedags present.

Woho, idag har jag fått inviga mina flippflopp. Nåja... Bara ner till tvättstugan men det är alltid något. Nu längtar jag som en tok till det blir några grader varmare utomhus så man kan vika upp jeansen och gå ut i flippflopp. Det är så satans härligt! =)


...

Du, du gav mig mod
Att möta gryningen
Och våga tro
Och du, du var min vän
Och du såg mig jämt i ögonen
Morgonen är här
Jag undrar var du är

Och jag, jag saknar dig ibland
Och undrar om du nå'nsin fann
Ditt drömda land
Och jag, jag kan ana vart jag går
Jag följer dina spår
Det har gått så många år
Men jag saknar dig ibland

Du, du ville mig väl
Och din öppna hand
Höll min själ
Morgonen är här
Tanken där du är

Ainbusk - Jag saknar dig ibland

Klockan springer bara ifrån mej idag. Den går alldeles för fort och jag hinner inte alls med allt det jag tänkt. Fastnade i duschen i över en timme, satt bara i badkaret med huvudet under kranen. Orkade inte gå därifrån. Har ångest till tusen idag. Vafan skulle jag ut på en tisdag att göra? Jag hade verkligen jättetrevligt och roligt men det har blivit alldeles för mycket fest sista tiden. 

Min kropp skriker efter sömn nu, jag har knappt sovit någonting alls på jag vet inte hur länge. Ikväll blir det jobb som gäller för min del och sen ska jag bara åka hem. Sova. Jag behöver verkligen sova.


54..

Gårdagen spenderades i solna centrum och lite fönster shopping. Var förbi bolaget och sprang iväg på ett möte hos Sunan jag hade. Morgonmötet som fick upp mej blev det ingenting utav för personen i fråga hade GLÖMT bort att vi avtalat en tid. Hmm.. När jag pratat färdigt med dom på sunan och gjort det jag skulle göra drog vi hem till Cissi, öppnade en flaska vin och snacka skit halva kvällen. När vi sätter igång och dricker vin och snackar skit finns dej ingen hejd på oss. Som vanligt blev det tal om utgång och jag var nog en aning svårflörtad dom första fem minuterna men sen då jävlar. Ringde Damien och tjatade med honom ut och sen kom även en gammal klasskompis till Cissi och mej dit. Först hade vi tänkt att vi skulle gå till the lab eftersom dom alltid har öppet till 05.. Jo tjena, dom hade stängt igen hela stället för natten och det var alldeles kolsvart där inne. Trist men vafan.. 54 vid medborgarplatsen är alltid ett säkert kort och väktarna där är alltid så hjälpsamma och trevliga. Vi möttes upp allihopa där och hade en fruktansvärt trevlig kväll. Fyllekäkade på donken och jag somnade hemma hos Cissi.




Damien & Cissi.
 


myys



Vi var hungriga.. Eller ja... Jag var hungrig! Kvällens tredje.
 


Kvällen börjar lida mot sitt slut, och det kanske var lika bra.
 


Jag fjantar mej med Damien och sitter och dansar.



En busig, aningen full och trött Daniel.


?!?!

Vaknade upp för ett litet tag sen och måste åka hem strax. Jag och mitt sällskap hamnade i en taxi påväg till 54 till slut efter att tömt för många vinflaskor på hemmaplan och fråga mej inte hur det gick till. Vi hörs om ett tag !


=)

Godmorgon,

Morgonen inleds med massa utav stress och snart ett telefonmöte med min jobbcoach. Efter det sticker jag iväg till solna centrum för att luncha med en vän som behöver prata av sej lite och sen har jag ett möte på Sunan! Riktigt bra start på dagen när det händer saker. Vi hörs i eftermiddag när jag är hemma igen.

Puss

Val.

Klockan är mycket och egentligen borde jag ligga och krama om mitt extra täcke här i sängen och sova.. Men jag kommer liksom inte till ro. Ligger och tänker tillbaka på gårdagsnatten och mina tidigare val i livet. Tar mej för pannan och tänker jösses - hur gick det till? Vem var jag då? Vilka var dom då? Vem är jag nu och vilka är dom nu? Men det är väl så, det kommer alltid finnas val bak i tiden som man inte förstår sej på när man tagit flera kliv fram. Och det är som vanligt, när natten tränger sej på kommer tankarna fram. Det där man gömmer långt inomsej på dagarna för att ingen ska förstå.

Snart har jag ett annat svårt val att ta ställning till, jag har försökt att inte tänka så mycket på det men nu kan jag inte springa ifrån längre. Det kommer inte bli lätt och det är absolut min sistasista utväg och alternativ. Jag vill inte.

Imorgon börjar livet på riktigt, två möten och massa måsten. Blää på det! Det är inge roligt att vara vuxen och ta ansvar för sina handlingar längre. Skål på den! Nu går det bara utför, 10 år kvar till 30... tjoho.


Nu blir det cigg och sen intar jag sängen igen.

puss och godnatt.

Så oskyldig var han..

Det här är alldeles för mycket att ta in på en och samma gång. Jag sitter och skrattar högt för mej själv.

Well...

Lina har precis gått och Sandra är inte hemma ännu. Sitter i sängen med täcket omkring mej och smakar på tomhetskänslan som alltid kommer efter några roliga dagar. Så fort lugnet kommer tittar mitt inre fram, på gott & ont. Det blev en grym helg. Nu tillbaka till verkligheten och det vardagliga livet, jag vet inte direkt om jag gillar det men jag har inte så mycket till val. Allt kan inte vara fest hela tiden för hur skulle det se ut då. Men ett riktigt jobb skulle sitta fint. Ska ta mej en promenad till brevlådan och sen handla mat på vägen hem. Ikväll serveras det spaghetti med köttfärssås, om jag orkar laga något över huvudtaget vill säga. Jag och Sandra ska bara vara hemma och ta det lugnt ikväll, slänga på någon film och bosätta oss i soffan är min plan.

Jösses amalia.

Har varit vaken nu ett par timmar och kom precis upp ur ett bad. Låg och pratade i telefon och käkade chips samtidigt som jag bara ville dö. Hade det inte varit för att Lina är påväg hit och att jag varit tvungen och fixa med lite små saker hade jag garanterat gått och lagt mej igen och sovit tills imorgon. Fyfan... Vi hörs senare när jag mår bättre och Lina har åkt hem. Puss !


Patricia

Mina fingrar vill inte riktigt samarbeta med mej just nu så vi får se hur det hela slutar.

Så var det redan måndag och helgen var över för den här veckan. Vad hände liksom? Det kändes som om att det nyss var fredag. En sak som är säker iallafall, jag har en hel helgs sovande att ta igen och det känns nu vill jag lova. Gaahh! Dessutom har kukvädret kommit tillbaka, vafan hände med våren och solen som kom? Nä istället är det snö och slask idag. Suck... Ännu en till anledning till att inte bege sej utanför dörren idag.

Jag vet inte riktigt vad som hände igår men drinkarna och shotsen bara rann ner i mej igår. Det var ex:ens paradis och jag träffade på hälften utav "alla" mina igår på Patricia. Det finns val tidigare i livet som jag gjort och aldrig ens kommer försöka förstå mej på eller står bakom idag. Tiden känns så långt borta och jag vill inte ens vara i närheten och tänka på det för det är så långt ifrån jag som det kan komma nu. Kände mej bara allmänt sunkig och grinig halva kvällen men Damien fick igång mej och vi körde all in och hade skitkul sista timmarna på båten. Träffade min fina Adam och kramade på honom innan vi sprang ifrån varandra där i dimman. Det var proppat med folk och hade jag haft ett badkar hade jag tamifan badat i min egna svett. Helt galet!

Något jag insåg under kvällen är varför alla jävla bögar super som svin, inklusive jag. Men man orkar inte vistas med alla äckliga gubbar som ska vara där och taffsa och äckla sej utan att vara rejält packad. Jag vill inte ens tänka på hur jag skulle reagera om hälften utav alla gubbar som kommer fram till mej på fyllan skulle göra det ifall jag var nykter. Det sista jag gjorde innan vi drog var att springa in och kissa och självklart fick jag ett sista desperat raggförsök som inte riktigt visste vad som var hans eller mitt, men där gick idioten på en riktig nitlot.. INGEN kommer och stoppar ner handen innan för mina byxor och speciellt inte någon som skulle kunna vara min pappa eller farfar..

Det där med att båten har öppet till fem är ju en hitt, haha. Jag har en sönder skriken & rökt hals, mitt huvud bultar och mina fötter gör så förbannat ont så jag haltade hem nästan. Jag har flyttat fram väckarklockan några timmar så jag tar eftermiddagen till alla måsten för nu måste jag prioretera sömnen och sova innan jag ramlar ihop i en hög på golvet..

Trotts allt hade jag en jävligt grym kväll, thanks dude!


Skjut mej levande, tack !



ääh, ja drar på mej partyskona och slår klackarna i taket på Patricia inatt ändå. Well, jag vet vad ni kommer tänka om om det jag sa tidigare om att jag skulle stanna hemma och ta det lugnt.. Skitsamma, jag behöver den här partykvällen och jag vill gå ut och dansa, ha roligt och träffa mina vänner! Och eftersom jag åker bort ifrån Stockholm hela nästa helg kör vi all in ikväll och kör på en tredagars. Imorgon börjar allvaret igen.

Puuss !




Känner mej betydligt mycket mera sliten än vad jag ser ut efter helgen. Jag tröstar mej med att det är mörkt där och att första shoten räddar mej nu och får mej tillbaka, haha

Lugnt.

Hamnade visst hemma hos Hannes efter att varit hemma någon timme eller så och druckit kaffe och ätit bullar på min balkongen. Blir bjuden på middag här ikväll och sen slappar vi nog bara ett tag innan jag åker hem igen. Jag behöver bada och verkligen bara ta det lugnt. Skulle egentligen ha dragit till antingen paradise eller patricia ikväll men nu tänker jag vara den duktiga tjugo åringen och säga nej.. Jag har även massa underbar läsning att ta igen efter helgen och så måste jag träffa Sandra och höra hur hennes helg varit eftersom vi träffts sen i torsdags....

Igår - Lördag.

Den här helgen har jag inte varit hemma någonting. Så jävla skönt att komma hem till sitt nu. har hoppat i mjuksbyxorna och satt på kaffe, Hannes är påväg hit.

Ja igår då, vad ska jag säga? Damien jobbar inom svenska kyrkn och fixar i ordning inför mässor och mycket mera. Och eftersom det var påsk var det ju någon mässa där så jag hängde med honom och hängde på jobbet. Han lärde mej spela blinka lilla stjärna på piano hahah och vi busade runt där innan prästen kom. Och jösses, jag är inte kristen för fem öre och jag trodde jag skulle dö under mässan! Sat och sjöng pippi långstrump och emil i lönneberga viskandes, försökte kväva skrattanfall efter varandra och låg och halvsov på ett stengolv. Men det var faktiskt kul ändå. Lite annorlunda och otippat att göra en lördags kväll bara för min del.



Efter mässan drog vi till några av hans vänner. Dom hade en chillkröks kväll hemma så det blev några glas vin, massa gitarspel/sång och skratt. Sista timmen sjöng Mimmi solo och jag satt som förlamad hela tiden, deet var så sjukt fint och vackert. Jag blev så sjukt berörd utan henne! fyfan! :) Jag hade sagt till Damien tidigare på kvällen att jag följer med en liten stund men jag stannar absolut  inte kvar till efter fyra. När kom jag hem? Klockan sex i morse ramlar vi in hemma hos Damien och somnar. Haha, det blev ändå en riktigt trevlig kväll ! Kul att träffa nytt folk och inte springa på alla gamla vanliga.






Senaste dygnet!

Min värst fiende idag är baksmällan! Herrejösses vilken kväll det blev igår. Först förade vi hemma hos H som blivit lite utav en oskriven regel, eller hemma hos mej. Hamnade sen på Paradise som vanligt, träffade Damien och massa annat folk. Shotade, dansade och det blev ändå en lyckad kväll. Var så roligt att Sara ifrån Uppsala som var där och att vi träffade på varandra. Vi umgicks när jag bodde där för lite mer än ett år sen.




Lagade lunch till H och hängde hemma hos honom några timmar under dagen. Drog sen in till stan, träffade Jessica på jobbet och hängde med henne ett tag. Det blev kaffe och en promenad på gärdet. Helt mysigt att träffa henne, tyvärr kunde hon inte följa mej ut igår. Nu är jag hemma en snabbis, ska byta om fort och sen drar jag iväg och träffar Damien ikväll. Vem har sagt att sömn är bra för kroppen? haha

 

I dag på balkongen. Passande t-shirt, "Det snurrar i min skalle" ... haha ! Ska fan alltid ha den dagen efter. Sorry H, den där får du inte tillbaka. ;)

 


Freedag!


Äntligen fredag, solen skinner  och jaa.. Det kan inte bli så mycket bättre just nu.

Ligger fortfarande kvar i sängen och drar mej men måste strax gå upp för att göra mej i ordning lite lätt. Ska möta upp Damien en sväng i solna centrum och sen hem igen. Göra mej i ordning för kvällen och sen sticka iväg på förkrök innan vi drar ut och sätter klackarna i taket. Hoppas på att min fina Jessica följer med ut ikväll oxå, skulle vara så roligt eftersom vi inte setts ännu efter att hon kom hem från Australien. Kan tänka mej att det blir en relativt lugn kväll då dom flesta åker bort över påsken. Hmm.. Well, vi får se!

Igår blev det både bullbak här hemma och middag.. Middagen blev sådär, hade köpt marinerad kyckling och både jag och Sandra satt här som två idioter och svetten bara rann. Det var nog bland det starkaste jag ätit någonsin! hua.. Kvällen blev som dagen, väldigt lugn och skön. Vi hamnade på balkongen med tända ljus ett tag och satt och prata och sen låg jag inne på rummet vid datorn, läste lite, pratade i telefon och lyssnade på musik.

Nattens tankar.


hur långt kan och ska man gå för ett jobb?

Längtar.



Förra helgen var perfekt och det var länge sen jag hade det så roligt och galet, kände mej så fri och det fanns ingenting som kunde stoppa mej! Imorgon är det fredag igen och jag längtar efter att gå ut och dansa igen. Hamna i dimman av musik, goda drinkar och roliga människor och bara släppa loss. Hell yeah!


slappt..

Godmorgon !


Tog en lång skön sovmorgon till halv tre i morse då telefonen ringde och väckte mej. Att jag aldrig lär mej att sätta helvetet på ljuslöst när jag ska sova. Menmen, det var nog bra att jag kom upp. Idag har jag inte mycket planerat för dagen. utan det kommer nog bli väldigt lugnt. Är uttråkad till tusen och vill bara att något roligt ska hända. Jaja..

Känner mej lite små sugen på att baka bullar så man kanske skulle ställa sej i köket och inta rollen husmor och överraska Sandra med nybakat när hon kommer hem. Tänkte även ha middagen klar så hon bara behöver sätta sej ner. Ikväll blir det kyckling med ris, jummie.

RSS 2.0