Fin dag.

Jessica har dragit runt med mej på stan som en tok idag. Vi har varit runt i flera olika butiker för att leta rätt på en skinnjacka åt henne men istället blev det tre olika klänningar och lite annat som hon hittade. Jag fick med mej hårspray hem, haha.  Vi käkade lunch med hennes vän Somar och fortsatte sen jakten på stan. Framåt eftermiddagen var vi båda trötta så vi promenerade till gamla stan och satte oss vid vattnet och åt årets först mjukglass och pratade lite. När vi sagt hejdå till varandra träffade jag Sofie ifrån Enköping som var här på besök. Det blev en snabbis men vi bestämde att hon skulle komma och hälsa på någon helg här framför så får vi fixa lite galej..

Egentligen skulle jag bara vilja gå och lägga mej ett par timmar men då är det kört att sova i natt så jag får försöka hålla mej vaken. Jag skippade duschen i morse så jag ska hoppa in alldeles strax och sen ska jag åka iväg och mysa ikväll igen.  


Hemma igen!

Kom hem för bara ett litet tag sen efter en mysig kväll och natt. Kvällen blev lugn och vi låg i soffan och kollade på film, drack läsk och käkade godis till sent innan det var dags att sova.

Om ett par timmar ska jag åka in till stan för att träffa Jessica och hjälpa henne med lite shopping tips. Blir nog en glass i solen vid vattnet eller en mysig fika. Måste även möta upp en bekant som är skldig mej pengar och sen ska jag boka biljetter för jag åker bort om ett tag några dagar. Har en heldel andra viktiga saker jag måste orka ta i tur med dessutom här hemma, men det är så lätt att säga " Jag ska bara" hela tiden. Jag hatar verkligen pappersjobb och hittar tusen andra saker att göra istället.

Men först blir det ett bad eller dusch... Batteriet är laddat till kameran så den får givetvis hänga med in till stan oxå.


Love,

Daniel


Igår - Lördag.

När vi ätit lite tårta, grillat korv och firat klart Sivan åkte jag in till stan och träffade Cissi. Vi satte oss som vanligt på Medis kök & bar och drack först två koppar kaffe innan vi gick in på rosévinet och pratade massor. Fina Jessica tittade förbi en liten stund och sen kom även Pawo dit. Kvällen var mycket trevlig och alla var på G så när dom stängde drog vi vidare till Harry B James.

Det blev en riktigt lyckad kväll och det var länge sen jag hade så roligt som jag hade det igår. Vi träffade på en gäng sköna människor på Harry´s och musiken var jävligt nice även om det inte är vad jag brukar lyssna på. Vid stängning kom Pawo´s pojkvän och hämtade oss och jag följde med Cissi hem. Vi hamnade ute på balkongen ett bra tag innan vi båda kröp ner i sängen och somnade ganska så fort. Mina batterier på kameran var stendöda så därför kunde jag inte fota något igår tyvärr.

Idag har vi verkligen inte gjort ett jävla piss. Jag vaknade av att madam satte på tv:n men var alldeles för trött för att kliva upp så jag låg kvar och sov en timme till. Sen har vi båda bara legat framför tv:n och datorn, käkat lite mat, pratat och spelat tvspel.. Ja ni hörde rätt.. Tv spel. Men jag blev mest lack och satt och skrek på helvetes spelet, haha.

Nu har jag precis kommit innan för dörren och ska slänga mej in i duschen en jätte snabbis och börja fixa i ordning mej efter det. För sen ska jag sticka iväg igen... Ha en fin söndagkväll !  ♥

29 maj 2010

Godmorgon !

Har ni sovit gott? Det har jag gjort, har precis vaknat till liv och måste hoppa in i duschen strax och leta fram lite kläder att ha på mej efter det. Idag är det födelsedags firande som står först ut på schemat. Det är Sandras mamma som fyllde år igår som vi ska fira. Efter det ska jag träffa Cissi och spendera kvällen tillsammans med henne !

I morse när jag vaknade hörde jag hur regnet smattrade mot fönstret men nu några timmar senare har det slutat och solen tittar fram mellan molnen. Jag tror det kommer bli en fin dag och så länge vi slipper regnet är jag glad. Nu måste jag verkligen sätta fart, jag kanske slänger upp något inlägg via mobilen annars hörs vi när jag är hemma igen !


Love,

Daniel

Snabba cach

Sådär då, nu är vi hemma igen efter en mysig kväll på stan! Vi började med att käka middag på soft and bar på deras uteservering. Klockan blev rätt mycket så det blev en sen middag så vi hade tur att dom hade inflavärme vi kunde sitta under och värma oss. Jag åt en planka och till förrätt delade vi på en natchotalrik medans vi satt och pratade massa strunt.

Tyvärr är jag jättebesviken på filmen, nästan lite irriterad dessutom! Själva filmen var riktigt bra och hade jag sett den före jag läste boken hade jag älskat den. MEN.. Dom har inte bara missat väldigt mycket ifrån boken utan även gjort om handlingen på flera ställen. Kom igen liksom. Jag har full förståelse för att att dom inte kan ta med allt ifrån boken för då skulle filmerna bli timtals långa men när dom börjar ändra på storyn från boken blir det fel. Hursomhelst var det mysigt att komma in till stan en stund och umgås med Sandra.

Nu ska jag göra det där tråkiga som att betala alla räkningar och sen måste jag börja tänka på att lägga mej. Imorgon måste jag upp redan vid 12 tiden och det är ingen höjdare om man heter Daniel, haha.


godnatt finisar.

Äntligen....

Vilken förmiddag det har varit, jösses. Men nu verkar frågan om pengar ha fallit på plats och löst sej efter så onödigt mycket bråk och energi, men en stor klump ifrån bröstet har precis släppt och jag kan andas ut. Det blev en snabbis med Jessica idag för hon var tvungen att åka hem ganska så tidigt, men vi fick runt på stan lite snabbt och sen satte vi oss uppe på åhlens huset och fikade. 

Jag har sovit en timme nu och funderar på vad som händer ikväll. Skulle egentligen ha gått ut men efter massa strul blev det inte så. To bad.. Jag hade gärna gjort det, menmen. Ska sms:a Sandra och se hur trött hon är, kanske jag får med mej henne på en bio ?! :) 


-----------------

Uppdate:

Uscha mej, nu har det börjat regna här utomhus oxå så vad passar inte bättre än bio då? Jag ska träffa Sandra efter att hon slutat jobbet för en sen middag inne i stan. Sen går vi och ser filmen Snabba Cach som jag fortfarande inte sätt. Jag har ju läst boken och den gillade jag väldigt mycket så det ska bli roligt att se hur filmen är och hur mycket dom missat. Jag är så himla trött så det här blir en perfekt och mysig fredagskväll tillslut. Men först ska jag ta ett bad och försöka få upp värmen, är riktigt frussen av mej idag.




Min gud ?

Det handlar om att leva och om att finnas till
varför all min oro blir kvar här inuti
därute blåser vinden kallt
därute har jag sökt dig överallt

Ja du vet där vägen leder tlll ett hav
precis där invid krönet, där husen står på rad
i det tredje, i det med sprucket tak
i det högra fönstret, där sitter jag

Min Gud, var finns du nu
jag undrar bara var, säg var finns du
så kom, kan jag få ro
i mitt sinne kom, kom ge mej mod

Så svara nu om du är Gud
jag vill veta, hör du mej nu?
så svara mej och säg att du är där
om du letar så finns jag här



Fredag.

Det mesta hänger på en skör tråd just nu och jag är så extremt slut så jag knappt vet mitt eget förnamn snart. Allt strul med alla myndigheter hit & dit börjar få mej att börja ge upp. Hur mycket ska man ta som människa? Men fortfarande finns det mycket krut kvar i min lilla kropp. Rätt ska vara rätt. I dag upptäckte jag att jag fortfarande inte har fått något beslut om pengar för juni månad och jag skickade in alla papper för över en vecka sedan, och i onsdags så gjorde jag en komplitering på dom papper som fattades. Alltså för två hela arbetsdagar sedan så ett beslut ska absolut ha kommit nu. Att få tag på någon vettig människa per telefon att prata med fungerar inte heller. Det är en ständig förtvivlan man kämpar emot och ovissheten är svårare än man tror.

Jag har varit uppe sen sju i morse och för tillfället sitter jag på Sunan. Idag kan jag väl säga med handen på hjärtat att det inte har blivit särsillt många jobb sökta eftersom det har varit möte om att försöka reda upp bland det här strulet och mycket annat. Saken blir ju inte lättare när saker som det här dyker upp och ställer till det. Vid halv tolv slutar jag hära och då ska jag åka in till stan på en gång för jag ska nämligen möta upp fina Jessica och ta en fika. Tyvärr är det ju inte så fint väder ute idag som jag hade hoppats på och höst jackan är faktiskt på så att sitta ute på någon uteservering är det ju inte tal om. 

Som det ser ut nu kommer det bli en bra kväll men mera om det senare.   
  

Är det okej att vara lite trött nu? Det här tar musten ur mej. 

Tusen tack !

Jag är så oerhört glad över all fin respons jag fått på artikeln som var med i Qx´s juni nummer. Det är massor med människor som hört av sej för att bara säga att det var modigt gjort att gå ut och prata  och att det var jättebra eller för att prata själva om att dom känner igen sej. Mina ord blir stuma, jag trodde inte riktigt att det skulle bli så stor och jag vet inte vad jag ska säga. Men ett stort tack till er alla. Det värmer så mycket.

min bubbla.

Jag har varit vaken sen tidigt i morse och är riktigtriktigt trött nu. Jag förstår inte..  Tvätten var inte torr när jag skulle lägga mej så det fick hänga kvar över natten och jag hämtade alltihopa i morse. Nu är hela min garderob upptvättad och ligger/hänger ihop vikt på sin plats igen. Hela rummet luktar dessutom sköljmedel och det är en doft jag bara älskar.

Underbart väder idag så jag har suttit ute på balkongen i solen och lyssnat på musik lite över en timme. Magen kurrar efter mat så jag tänkte springa ner och handlade något innan jag börjar göra mej i ordning och sticker iväg till jobbet. Dagarna har bara flytit ihop efter varandra så den här veckan har gått så fruktansvärt fort och imorgon är det redan fredag igen. Helgens planer är inte helt spikade ännu men jag har lite olika alternativ, något form av party ska det bli och jag är även sugen på bio.. Mysiga promenader inne i stan och sitta vid vattnet med en latté. Det är väl ändå vardagslyx om något.


Dom sista dagarna har jag funderat mycket och länge. På allt möjligt. På saker som varit, situationer jag befunnit mej i och människor jag träffat på min väg. Det finns många personer som kommit och gått i mitt liv, en del har satt djupare spår medans andra bara försvunnit med vinden utan att lämna någonting efter sej. Vad som kommer hända i framtiden. Känt efter vad det jag egentligen vill med mitt liv och försökt att kravla mej upp ur det mörker jag ibland hamnar i. Jag fortsätter att ge mej tiden till att fundera lite till... Det känns bra.


Ett viktigt möte.

Jag träffade Mia idag, min gamla samordnare ifrån Magerlungs tiden. Gick tillbaka 4-6 år i mitt liv och bara pratade massa strunt. Gamla minnen blev helt plötsligt levande igen och en tiden som jag glömt bort kändes plötsligt så påtaglig utav allt prat. Jag berättade så mycket jag bara hann av vad som hänt i mitt liv sen sist vi sågs och det är ju en hel del. Det var underbart att träffa Mia och höra om hur det är på Magerlungen idag, hur hon mår och vad som hänt i hennes liv. Det finns personer som sätter så djupa spår i ens hjärta att man aldrig glömmer bort dom och hon är en av dom person som verkligen gjort det i mitt hjärta och som jag ser upp till så otroligt mycket, man har mycket att lära utav henne.


Nu väntar tvättstugan på mej!

underbart - Max Engström







Dom här tre låtarna går på repeat hos mej idag !


Qx tidningen är ute !



Artikeln hittar du här !
Sida 73.


1..2..3..

Alla papper är inlämnade nu. För tredje gången.
Nu kan det väl ändå inte vara något som är fel?!

Idag blir det en viktig fika, jobb och tvätta ikväll.

Såhär mår jag idag..





Jag kvävs av min egna ångest idag.


!!

Jag tar en paus nu, okej?
Jag mår inte så bra just nu.. Och jag måste hitta en väg ut för att orka.
Hitta motivation att fortsätta kämpa och tycka livet är roligt.

Bli glada Daniel igen.. För han finns.

Måndag.

Vädret är betydligt mycket bättre idag och jag sitter relativt nyvken i sängen. Kollar mailen, nya jobb och lyssnar på musik. Fått en del posetiva beskedd som kanske kommer kunna leda till någonting bra men jag vill inte ta ut någonting i förskott och hoppas på någoting. Jag har gjort det så många gånger förr och då har det bara blivit pannkaka utav allting och jag orkar nog inte bli besviken, igen.

Ikväll är det dags att jobba igen och eftersom det är måndag så blir det fotbollsträning som står på schemat.


Ingen bra dag alls.

Jag är extremt ledsen idag. Det finns många olika anledningar och en av dom är väl gårdagskvällen som inte slutade på topp. Mycket som gick fel igår och fulla människor som beter sej som idioter har jag inte mycket till över för. Tyvärr.. Jag vet inte hur jag hade orkat med alltihopa utan mitt hjärta. Jag har sagt det förr, men jag går igenom en helvetes period just nu som inte är så lätt alla dagar.

Hannes har varit här hos mej idag. Vi har pratat och han har försökt piggat upp mej så gott han kunnat. Jag slängde ihop en tidig middag av räkor, spaghetti, massor av vitlök och citron som vi käkade framför en film i soffan. Pratade ännu mera och bara var. Sandra kom hem och han åkte, vi gick och handlade och käkade middag igen framför tv:n. Tyvärr fanns det ingen tvättid för ikväll och jag orkar inte hålla mej vaken hela natten så jag fick tag på en tid på onsdag så får jag tvätta upp en maskin här hemma om det krisar ihop sej totalt.

Det har varit en lång dag eftersom jag vaknade tidigt i morse så det är snart på tiden att jag stänger av allt här och lägger mej i sängen. Tänkte fortsätta på min bok, Vem hör mina tårar av Fauziya Kassaindja & Laylia Miller Bashir, innan det är dags för att att släcka ner och sova. Jag hoppas på en betydligt mycket bättre dag imorgon.    

Slänger upp två bilder ifrån igår..










Gårdagen tillbringades på balkongen tillsammans med en bok.. Men det var på gränsen att det inte gick att sitta där ute för det blir verkligen som en bastu. Hoppade in i duschen och fixade till mej snabbt innan det var dags att jobba. Följde med en av mina killar till en fritidsgård ute i Fruängen som hade arangerat ett disco för barn och ungdomar med särsilda behov. När jag slutat begav jag mej in till stan och träffade Cissi vid Medis kök & bar, satt där några timmar innan vi avslutade kvällen med hemma fest.

Idag är det skit väder med regn och åska och det passar mej perfekt. Har plockat ihop alla kläder och ska springa ner till tvättstugan och se om det finns någon tid ledig. Annars får jag tvätta inatt. Städat upp här hemma och stoppat diskmaskinen full. Hannes är påväg hit om ett tag. I need him today, my baby.  

Avatar!

Vilken mysig eftermiddag och kväll jag har haft! Massa välbehövlig tid tillsammans med Sandra. Vi gick ner till affären och handlade lite gottis till kvällen och hamnade på balkongen efter det. Satt och pratade ett bra tag och tillslut lyckades jag övertala henne till att hon skulle klippa mej. Sagt och gjort så nu är jag nysnaggad. Samma frisyr som tidigare men kort på sidorna och nacken. Och den här gången är det verkligen KORT.. Men det växer ut så fort på mej så jag tyckte det var lika bra.

När jag duschat och Sandra badat lagade vi en sen middag. Ikväll blev det lax, potatis och hemmagjord romsås. Till maten satte vi oss vid tv:n och kollade på Avatar som jag inte sett tidigare. Mitt i filmen slängde fröken ihop efterrätten. Gräddglass, hallon och socker ihop vispat. Mmm, vad gott ! Till slut halv låg vi båda i soffan propp mätta efter allt gott. Och vilken film.. Jag somnade till en kortkort stund men resten av tiden var filmen så bra. Alla färger, atmosfären, landskapet, vattenfallen, bergen och avatarerna som var så vackra och söta. Självklart var det en kärlekshistoria inblandat oxå. Nu förstår jag varför alla verkligen pratat om den här filmen och säger att man måste se den, jag var vääldigt skeptisk till början men jag ångrar inte en sekund att ja tittade.

Snart blir det sängen för min del.. Jobbar som sagt var imorgon kväll men innan dess tänkte jag lägga mej ute på gräsmattan igen och sola några timmar om vädret tillåter.

Underbart väder.

Värmen är inte att leka med idag, jösses... Men jag klagar inte. Låg och pressade i över 1,5 timme och det var så skönt. Hittade en bok i bokhyllan som jag köpte innan jag flyttade till Tyskland som jag glömt bort och inte börjat på ännu. Så jag låg i solen och läste samtidigt som jag lyssnade på musik. Så himla härligt. När livet är såhär är det jävligt okomplicerat och bra. Det är bara glassen som fattas nu. Jag pallde inte längre så jag packade ihop mina saker och gick hem igen. Suttit på balkongen med Sandra och pratat lite.. Försöker övertala henne att hon ska klippa mej idag, vi får se hur det går med det.. Nu ska vi gå och handla, tjoho..





MVG - Mycket väl godkänt

Sakta men säkert börjar jag bli en levande varelse igen och huvudvärken har försvunnit.

Nu har jag fått texten till artikeln skickad till mej och även bilden och läst igenom allting. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för jag är helnöjd. Artikeln har verkligen fångat upp mitt riktiga jag och jag står bakom varenda ord som skrivits. Lite naket men jag håller mej ändå inom mina ramarna för vad jag vill berätta om. Bilden kunde iofs varit bättre om jag får vara kräsen men den är okej ändå. Absolut ingen katastrof utan jag hade nog velat sett fler bilder bara och haft lite att välja mellan. Gaahh, de här känns helt sjukt!

Skuttat i shortsen, dragit på mej ett linne, blandat till saft i en flaska och letat fram en filt nu. Tänkte gå ner till gräsmattan här utanför oss och lägga mej i solen ett par timmar. Det är på tiden att man passar på nu när det är så fint väder. Kanske får jag dit Sandra när hon vaknat till liv... Vi får se.



21 maj 2010

Efter min dåliga start på dagen igår drog jag iväg till jobbet ett par timmar. Det var toppen väder så vi var utomhus så mycket som möjligt. Humöret blev sakta bättre. Pojken tog cyckeln och jag promenerad iväg till en lekplats som låg en bit ifrån där dom bor. Han var glad som fick vara ute och leka medans jag satt i solen och höll koll på honom. Efter en timmes lek rörde vi på oss hemåt och fixade käk och efter det blev det lite mera lek utomhus innan det var dags för dusch och godnatt saga. Timmarna gick fort och när han somnat åkte jag vidare.

Mötte upp mitt sällskap efter jobbet på Odenplan för en sen middag på Tranan. Maten var bra och till middag tog jag en köttbit med chili-bea och ett glas vitt. Tyvärr hade dom inga  bord på uteserveringen till en början så vi fick sitta nere i källaren där det spelades alldeles för hög musik så man knappt kunde prata med varandra. Efter maten fick vi som tur ett bord utomhus så det blev ett glas rosévin till kvällens sista sol... Mys. Känns lite knasigt att skriva det här med tanke på mitt förra inlägg och jag hatar verkligen att bli bjuden när man är ute men igår fick det bli så.

Satt och drack rödvin sen halva natten och pratade skit så idag mår jag efter det. Bakfull och förjävlig. Rödvin är ingen hit för mej och har aldrig varit dagen efter. Att blanda så som jag gjorde är heller ingen höjdare. fyfan... Sitter för tillfället på Sunan och försöker överleva dom tre timmar jag måste vara här. Har ett par samtal att ringa under dagen och några mail att svara på. Sen är jag leeedig över helgen. Eller, visst fan.. Ja ska ju jobba på lördag kväll. Jaja, det är bara ett par timmar och kommer gå bra. Måste verkligen se till att springa ner till tvättis när jag kommer hem och boka en tid... Nu är det värre än en kris! Suck. 

Fick ett sms om att artikeln skulle vara på min mail senast i morse men än så länge har jag inte fått någonting. Det senast jag hört är att jag får den innan klockan 11 idag så jag hinner titta igenom allt eftersom den skickas till tryckeriet vid 14.00 idag. Jag börjar bli lite nervös för hur det färdiga jobbet kommer bli och hur allting är skrivet. För det sista jag vill är att någonting har misstolkats och det skrivs någonting jag inte står för. Spännande... Nu väntar jag!

Naket.

Morgonen började skit. Vaknade tidigt, trött och kunde inte somna om. Låg och vred & vände på mej i evigheter. Är på dåligt humör. Kollade mailen men än så länge har ingenting dykt in där. Jag är arg idag, och ledsen. Det är ingen bra dag idag. Igen. Mitt konto är tomt på pengar. Jag känner mej så jävla maktlös.

Sommaren är här och jag älskar den. Jag borde vara glad, sitta på en uteservering tillsammans med mina vänner. Dricka ett glas rosévin. Gå på stan. Äta en glass. Sitta vid vattnet. Gå hand i hand med någon. Bada. Gå barfota hem efter en hård ute kväll. Ligga ute på gräset och sola. Vara på pride.

Nu ser inte verkligheten ut riktigt så. Vardagen styrs tyvärr utav pengar varje dag hur kast det än låter att säga. Finns dom inte kan man inte göra det man vill. Det är en mörk liten period just nu att kravla sej upp ifrån nu. Jag hatar när det är såhär, för jag vill, mer än något annat. Ha ett riktigt jobb att gå till, få ordning på min ekonomi. Kunna unna mej de där lilla extra ibland utan att leva i brutal ångest. Göra vardagliga saker som att möta upp en kompis ibland och ta ett glas vin utan att behöva leva på nudlar resten av månaden.´


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

dravel.

Det börjar bli ljust ute. Fåglarna kvittrar. Och jag är vaken. Min bok tog slut för någon dag sen. Jag har ingen ny på lager nu. Tandvärk som inte vill ge med sej. Huvudet är fullt med hundra olika tankar. Winnerbäck spelas. Ögonen går i kors. Känner saknad. Tröttheten börjar komma. Ligger och suktar efter mina älskade skor och mycket mera. Försöker komma på lösningar till problem. Sängen känns gudomligt stor i natt. Längtar lite till. Kramar om min kudde.

Jag vill bara ligga och sova hela dagen. Har inte jobb förens på eftermiddag/kväll och innan dess är det inget inplanerat. Kanske går upp för att se om jag fått utkastet på artikeln och bilderna på mailen, sen lägger jag mej nog igen. För några timmar sen var jag hur glad som helst, nu är jag ingenting. Varken bra eller dåligt. Likgiltig. Bedövad.

Jag dör!



Det här är tamifane mej dom vackraste skor jag sätt på evigheter! Så brutalt sexiga. Kanske inte direkt några sommar skor men de skiter jag blanka fan i för dom här vill jag ha. Såg dom inne på Nilsson i skyltfönstret idag och kunde inte riktigt släppa dom. Var nyss inne på deras hemsida och hittade dom där för 1299:- Fuck! Men vad hade man förväntat sej egentligen för ett par boats. Jag förbjuder mej själv att ens över huvudtaget gå in på Nilsson för att pröva dom, då är det kört.. Fan oxå!


Med i juni numret.

Sådär.. Nu är jag hemma igen!

Först var vi på Donken och käkade en tidig middag och sen var vi och såg filmen Iron man 2 och den var faktiskt helt okej. Jag lyckades hålla mej vaken under hela filmen och satt och räknade minuterna fram tills att min jobbdag var slut. Gick igenom vad jag i huvudet vad jag ville berätta och inte berätta om för reporten jag skulle träffa sen. När det var tjugominuter kvar smet jag ut ifrån salongen och in på toaletten och bytte om där. Eftersom det är juni numret jag är med i blev det ljusa jeans med en färgglad skjorta och en djup v-ringad t-shirt under. Fixade håret och tog ett djupt andetag. Följde med killen till pendeltåget och skyndade mej till söder.

Interjuvn gick jättebra och vi satte oss på Mosebacke. Till en början var jag självklart väldigt nervös men Mats, killen som höll i det var väldigt rar och gav snabbt ett lugnt intryck. Fick svara på massa olika frågor och prata om hur jag växt upp osv. Hela grejen blev väldigt avslappnad och det kändes som om att man satt och pratade med en polare. Dock fick man akta tungan så man inte sa någonting man inte ville skulle komma ut. Tidningen kommer ut i slutet av maj eller början på juni och när det närmare sej berättar jag mera vart ni hittar alltihopa. Imorgon får jag ett utkast och godkänna artikeln och på söndag trycks det. Spännande...

Fotograferingen var nog den jobbigaste biten. Jag frös så sjukt mycket så att få till en bra bild var inte helt lätt. Samtidigt som det skulle se äkta och avslappnat ut, skulle jag le och vara naturlig. Att stå framför kameran är inte min starka sida och speciellt inte när det är en fotograf som håller i den. Vi höll på ett tag och folk runt omkring tittade så det gjorde saken inte lättare. Tillslut fick vi några bra bilder som jag ska få titta på och godkänna.

Nu är jag helt slut och tänkte hoppa in i duschen om ja orkar. Tjingeling !



Det här är inte sant ?!

Halloj på er !

Är på strålande humör idag och jag vet inte om det beror på att mina grejor från Nelly´s har kommit eller om det är för att jag blivit kontaktad av en tidning som vill göra en helsida med interjuv och bild på mej. Jag kan inte tro att det är sant. Jag liksom ?!?!? Hallå.. Det skulle vara att ljuga om jag sa att jag inte var nervös. Har sprungit runt här hemma nu på morgonen och letat efter kläder som kan passa men jag hittar absolut ingenting eftersom allt ligger i tvätten.

Vid fyra ska jag vara på jobbet och ikväll blir det bio som står på schemat! Och direkt efter att jag slutat ska jag möte upp reportern klockan 20.30 och vi ska ta bilder och jag ska interjuvas. Undrar vad det kan vara för frågor för jag tänker inte rubba på att jag inte tänker prata om min familj, för det om något är privat. Det här kommer bli så roligt !

Nu måste mitt hysteriska jag fortsätta och leta fram lite kläder. Suck, haha...


Vovven.

Sandras kompis kom över ikväll och hade med sej sin hund på fem månader gammal. Jag blev genast blixt förälskad och gullade med sötnosen så mycket jag bara kunde. Vi busade och kramades om vartannat tills han blev trött och la sej ute på balkongen och sov. Gud vad jag vill ha en egen vovve igen! Jag saknar min lilla kärlek Bodil som var min trogna vän och följde mej efter varje steg jag tog när jag va hemma. Vi sov tillsammans, åt tillsammans, hon låg nedanför badkaret när jag badade, var ute och smygrökte tillsammans. Min fina cocker spaniel... Jag hoppas på att få igång min gamla dator för där har jag så mycket minnen och bilder, bland annat på henne.

Tänkte koka mej lite té nu och rosta två mackor med ost på, det var evigheter sen jag åt det. Väntar på ett viktigt samtal så det kan nog dröja ett tag innan jag får sova. Men jobbar eftermiddag/kväll imorgon så det gör inte så mycket.


My day.

Möten, stress, prestationsångest, skriva ansökningar till jobb, lite mera möten, samtal hit & dit på telefon, tandvärk. Jag är extremt trött nu och känner mej aningen nere.

Kom hem för ett par timmar sen och la mej och sov på en gång. Innan dess var jag inne i stan och mellan mötena och dyligt träffa jag Hannes. Vi satt i Björnsträdgård vid medborgarplatsen och snackade lite skit och tog en tur på stan tillsammans. Kärade ner mej i lite kläder inne på H&M i vanlig ordning och åkte sen hem.

Funderar på om man ska springa ner till tvättstugan och se ifall det finns någon ledig tid ikväll. Allting är i principt smutsigt och det börjar bli kris nu. Måste även tänka på något att äta, det får bli nudlar igen..


Jag måste sova nu.

Imorgon bitti ska jag upp tidigt för att det kommit upp lite saker under dagen jag måste ta i tur med. Så nu tänker jag gosa ner mej under täcket och sova. Det lär nog inte dröja många minuter innan jag somnar till tv:n som står på med timer.

Kvällens jobb gick bra och var väldigt lugnt. Jag satt mesta dels på gräsmattan och lapade sol läsandes i min bok medans träning höll på. Vi tog bussen därifrån tillsammans men han hoppade av hemma själv och jag åkte hem till mej. 

Väl hemma blev det inte många ansträgningar gjorda. Jag har legat med datorn på magen i sängen och pratat med vänner, kollat mail, lyssnat på musik, internet shoppade några små saker till sommaren, tittat lite på tv och ätit. Helt okej för att vara en måndagskväll. Varit så mycket fläng fram och tillbaka under helgen så det var skönt att inte göra någonting speciellt alls.


Påminnelse till mej själv: BOKA TVÄTTID SNARAST !

Godnatt gullisar.

Hem ljuva hem.

Visst att jag brukar vara trött på morgonen när klockan ringer, men i morse tog nog priset. Jag kom bara inte upp, klockan ringde om och om igen men jag orkade inte kliva upp ur sängen. Znoosade över två timmar nästan. Dom två senaste dagarna har varit väldigt långa, sena nätter och lite sömn. Mycket prat, mycket lyssnande. Men så blir det ibland.

Igår tog vi en promenad ner till centrum, handlade middag, tog en fika i solen. Kom hem, satt och pratade, lagade middag, spelade Wii, låg i sängen och pratade lite till, kollade på Ballar av stål, sen en annan film. Somnade till en dokumentär om pojkar som missbrukar porr i tidig ålder.  

Nu har jag precis kommit hem, måste hoppa in i duschen och fixa med lite saker här hemma innan jag sticker iväg igen. Först måste jag bara ta ett djupt andetag och varvar ner lite, jag är helt uppe i varv och super stressad. Kommit upp massa saker jag måste reda ut. Nu är helvetes veckan här då alla papper ska bli inskickade för pengar osv. Och jag är någon dag sen eftersom det varit röda dagar nu. Ikväll är det jobb och eftersom det är måndag så är det fotbollsträning som står på schemat, men vi har tur med vädret idag. Det är strålande sol och skit varmt ute. Iiih.. :)

Vart dom här fyra dagars ledighet har tagit vägen har jag ingen aning om. Dagarna har gått så fort och det har hela tiden varit någonting att göra.


Väck mej någon, jag måste sätta fart nu!

16 maj 2010

Det blev ingen utgång igår utan brudarna gick ut själva och jag hoppade in i en taxi till en vän som mådde dåligt istället och som behövde mej mera än vad jag behövde en utgång. Vi satt och pratade om det som hade hänt, livet och allt som tillhör det till lite över fem i morse och tacka fan för kaffe för annars vet jag inte hur jag hade orkat. Så idag är jag en aning trött vill jag lova. Nu har vi kommit hem till henne precis och jag har lagt mej i sängen för att vila ett litet tag. Tänkte ta en dusch om en stund. Jag stannar kvar här tills imorgon så vi bara  kan vara och fortsätta prata, jag vill finnas här så gott jag kan nu. Laga någon god middag tillsammans och "mysa"..

Tittar jag inte in här igen innan jag går och lägger mej så hörs vi imorgon. Nu prioriterar jag viktigare saker än att ligga vid datorn. För er som har mitt telefonnummer finns jag dära. Puss !

Hmm..?

Har precis våfflat klart hela Sandras hår och nu är hennes bästa vän här. Sitter och dricker ett glas vin och funderar på ifall jag ska följa med brudarna ut eller om jag ska skita i det. Frågan är då bara om jag orkar börja göra mej i ordning nu. Well, vi får se vad jag bestämmer mej för. Går jag ut kommer det bli lika lugnt som imorgon iallafall.

Dagen har varit helt okej och jag har i princip bara sutit ute i solen på balkongen. Legat i sängen med datorn, pratat i telefon, läst, lyssnat på musik. Haft väldigt mycke egen tid.  Gick ner till Ica och handlade och käkade första middagen ute på balkongen i sista värmen. myys.

When your gone

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie is made up on your side

I miss you


SOOOOOOOOL

Godmorgon !

Skönt att vakna upp och inte vara ett dugg bakis, faktiskt. Jag tog det jävligt lugnt med alkoholen och drack bara några få glas så idag mår jag toppen. Och dessutom blev det en fantastisk kväll till slut. Vädret är strålande idag med 24 grader i solen så jag tänkte tassa ut på balkongen och sätta mej några timmar med musik i öronen och en bok. Solen tar som fan nu så man får passa sej för att inte bränna sönder kroppen.

Vad gör ni idag?

God natt.

Sådär, nu har jag "äntligen" kommit hem och lagt mej i sängen efter en väldigt bra kväll. Den tog inte slut hemma hos Hannes för efter att han gått och lagt sej åkte jag tillbaka in till Medis kök & bar och mötte upp mina vänner som satt där. Satt och smuttade på en cider och pratade fram tills dom stängde och efter det gick vi vidare till ojojoj.

Tyvärr hade uteserveringen stängt så vi fick tränga oss in bland allt folket men det gick bra och som tur var fick vi ett bord så fort vi kom in som vi bänkade oss vid resten av kvällen. Skönt för jag var absolut inte på något humör för att stå upp vid baren och hänga. Vi pratade skit resten av kvällen, skrattade åt gamla minnen och hade det riktigt trevligt så det blev en lyckad kväll.

Som vanligt när jag kommer till ett hetro ställen finns det alltid någon som har problem med att en bög befinner sej där. Ikväll fick jag höra att bögjävlar som jag inte borde få finnas och ska avrättas. Oftast rinner såna kommentarer av mej och jag försöker att inte ta åt mej men han som sa det ikväll var riktigt obehaglig och sa det på ett sånt vulgärt sätt. När jag skulle gå till toaletten puttade han även in mej i väggen och skrattade. Jag blir så trött på såna människor och bara för att man är bög, tror dom på fullaste allvar att vi ska hoppa på varenda kille som finns och vill ha sex med dom? Väktarna var iallafall VÄLDIGT trevliga och får ett stort plus i kanten för att dom var så hjälpsamma.



Fredag.

Nu några timmar senare har jag precis kommit hem till Hannes.. Vi sitter och dricker ett glas vin och pratar lite.

Har suttit inne i stan och fikat med gullis några timmar. Vi uppdaterade varandra om allt som hänt sen vi sist sågs och jag tok skrattade många gånger. Alltid så himla skönt att träffas eftersom det går ett tag mellan gångerna alltid. Efter ett tag kom Cattis dit med två vänner och joinade oss. Satt kvar där ett bra tag innan jag drog till medis kök & bar och tog ett snabbt glas vin med två vänner och snackade lite skit. ´

Med andra ord har det varit en jävligt bra fredag. Jag är inne i en period just nu där jag inte orkar med ytliga bekanta utan drar mej till mina nära vänner istället. Orkar inte hålla en fasad upp för människor och därför är det så härligt att spendera dyrbar tid tillsammans med mina fina vänner. ♥ Egentligen var hela helgen planerad med olika fester och krogrundor men jag känner verkligen inte för det. Jag fick nog i onsdags och som det känns för stunden kommer det dröja ett tag innan ni ser mej ute igen. Jag tar helldre ett glas vin med vännerna på en uteservering eller umgås med dom på annat håll.

Träffa älskling!

Tuddeluuh...

Har tassat omkring här hela dagen med morgonrocken på, musik i bakrunden och pratat i telefon. Ganska mysigt att börja "morgonen" så. Vaknade redan vid ett men nu har jag börjat piggnat till lite. Vädret är inte att hurra för men det gör mej inte så mycket för då får man gömma sej i någon mysig stickad kofta. Vid halv sex ska jag vara inne i stan och träffa upp min efter längtade Sannah. Vi ska sätta oss ner och fika, prata igenom allt som hänt sen sist och kramas i massor. Det var evigheter sen vi sågs och jag har längtat så mycket efter min skrutt.

Kameran ligger hemma hos Hannes efter i onsdags så efter ska jag åka hem till honom och hämta den där. Vi lär nog ta ett glas vin och snacka skit ett tag. Ska även passa på och lägga upp bilderna ifrån i onsdags om det blev några bra. Men nu springer klockan iväg och jag har inte ens börjat fixa i ordning mej så jag har liiiite bråttom.



Tierd.

Tom på ord ikväll, men inte på ett dåligt sätt. Jag är bara extremt trött och har väldigt mycket att tänka på. Hittar inte rätt bokstäver på tangentbordet för att berätta. Legat under täcket i sängen hela kvällen och myst för mej själv insjunken i mina egna tankar. Sovit en hel del, pratat med vänner på msn, läst lite och lyssnat på musik.

Nu tänker jag strax tassa ut på balkongen och ta sista ciggen och sen krypa ner för att sova. Imorgon finns ingen väcklarklocka och inga hantverkare som kan väcka mej så jag vill sova ut. Länge.


Iiih... :)

Som ni ser har det kommit en ny design under kvällen och jag är så nööjd. Precis som jag vill ha det, funderar på att kanske göra det gråa på bakrunden lite mörkare men vi får se. En ny header är på G och sen är allting klart. Woho! Tack snälla Sebastian för all din hjälp.

Äntligen fungerar det.

Min dator har bråkat med som fan under hela dagen.. Först ville den inte gå igång och sen stod bara startsidan och laddade i flera timmar. Försökte starta om den några gånger men det blev bara samma visa varje gång. Urk! jag blir så trött.. Men nu verkar den fungera och jag har inga planer på att starta om den. Jag måste köpa mej ett USB minne och föra över alla mina bilder till det ifall det skulle hända igen.. Och att jag faktiskt inte får på den igen då.

Det blev en fantastisk kväll igår. Lokalerna var desamma som Paradise och Libra som jag sa och det mesta var sej väl likt förutom att det var ett nytt namn och dom körde på onsdagar. Jag hade en bra kväll i fina personers sällskap och jag dansade, drack två cider och prata med folk. Blev en ganska så lugn kväll ändå för mej men trots det vaknde jag upp med en jävla huvudvärk i morse. Cissi och Pawo kom dit med ett gäng vänner och sen var Adam där med som gjorde mej jätteglad. Hannes drog lite tidigare så jag stannade kvar ett tag och dansade innan jag bestämde mej för att dra därifrån.

Idag har jag haft en riktigt hemma dag med fix & trix. Jag har stostädat hela köket och gjort rent hela kylskåpet, tagit ut alla glasskivor och diskat dom. Städade upp på rummet och damsög här. Lina tittade förbi på en kaffe så fick en paus till allt städande med.

Skulle egentligen ha åkt iväg på lite partaj ikväll med men det har blivit inställd så vi får se vad som händer ikväll. Det kanske blir jag och min bok tillsammans i sängen. Inte helt fy skam det.

Utgång

Skippa frågor om hur jag mår just nu för jag orkar inte svara på det. Ikväll vill jag bara ha roligt. Resten får komma sen. Det är svårt att vara glad för någon annan när man vill ha precis samma sak själv och har kämpat lite extra och gjort lite mera. Förlåt mej, jag är glad, men kanske har lite svårt att visa det.

hursomhelst.

Täänk.. För ett år sen var Hannes bara sjutton år och jag smugglade med mej honom in på Kattis varje ondagskväll, jag kan räkna på bara några fingrar då vi inte var där. Vi drack drinkar, blev fulla, dansade, träffade fantastiska människor och jag hade några av dom bästa kvällarna i mitt liv tillsammans med bästa vän! Idag har vi båda växt ifrån den klubben och när man tänker tillbaka på allt var det ganska B. Ett dåligt mellanstads disco med alkohol. Men det är minnen som kommer ligga mej varmt om hjärtat resten utav livet.

Ikväll firar vi in sommaren och att det är onsdag. Jag och Hannes ska inviga den nya klubben som öppnar i dag och ligger i paradise/libras lokaler. Det kommer nog bli en hel grym kväll och jag är på riktigt partyhumör.

Hannes är påväg till mej nu och jag har sprungit runt här och börjat på vinflaskan, prövat kläder, gjort mej i ordning och den gamla vanliga visan. Nu ska jag sätta mej på balkongen och njuta av den sista kvällssolen och vänta på honom. Vi tänkte hänga är ett tag innan vi drar dit. Vi ses där !

Dumma unge.

Det blev så stressigt i morse så därför hann jag inte skriva någoting. Vaknade av att hantverkarna var här och höll på med köket som dom senaste morgonarna. Idag hade en av jobb killarna med sej sitt barn tror jag för det var en liten pojke som sprang och tillbaka samt gapade och skrek här som ett litet odjur. Var måttligt glad kan jag säga. Lyckades så småning om somna igen och låg och snoozade så jag fick bråttom sen när jag väl var uppe.Letade fram första bästa mjukisbyxor och en hood och sprang iväg till tunnelbanan.

Nu har jag varit iväg och jobbat några timmar, stressat runt på stan och fixat för ikväll. Funderar på att sova en timme, gå ner till grillen och köpa mat och sen måste jag in i duschen.

sad.

Det kommer alltid finnas utvalda människor som kommer vilja hugga en i ryggen med en kniv och svika en. Tyvärr är det en del av livet. Det är sorgligt och det gör ont, men vad ska man göra? När den värsta smärtan har lagt sej är det bara att kravla sej upp ur skiten och bli sitt normala jag igen. Men alla gånger är det inte lätt. För varje gång är det något litet som försvinner ifrån än, och det som lämnas kvar är ett halvöppet sår som inte riktigt vill läcka. Vrider mej av smärta och försöker stänga av. Aj..

Fan...

Fan... Vaknade nyss av att telefon ringde och det var ett nummer jag inte kände igen men jag svarade. Det var rekryteringschefen ifrån expresso house eftersom jag sökt jobb hos dom. Jag svarde klockrent på alla frågor och vi pratade ett tag tills sista frågan kom. "Vilken expresso house brukar du vara på mest" ?!  Jag minns inte eftersom jag inte är där särsillt ofta. Eehh.... Total panik och började svamla.. Vart ligger dom nu då? Fick ut mej något svar där det sen visade sej att det inte vad dom. Suck. Hon skulle återkomma om en interjuv blev aktuell men det kan jag ju bara fortsätta drömma vidare om. Jag tabbade mej ganska så hårt där. Fan, jag hade gärna tänkt mej att kunna jobba där.

Happ ja, nu är jag iallafall vaken. Hantverkarna håller på ute i köket och det låter som fan. Mitt huvud kommer borras sönder snart. Jag hoppas innerligt att dom blir klara idag. Vid ett ska jag vara på sunan där det först är möte och sen har jag en föreläsning att gå på. Nu blev jag på jättedåligt humör efter det samtalet... Jag ville såå gärna.

<3

Visa mej att det är på riktigt och stämmer. Skulle ge allt och lite till.


Jag bjuder på det, okej ?

Nu kommer säkert många skratta och tycka att jag är helt knäpp, men jag erkänner. Jag har på mej långkalsonger idag och underställ för överkroppen. På jobbet ikväll ska jag följa med en av mina små killar på hans fotbollsträning och stå utomhus i två timmar och jag vägrar frysa. Jag hatar verkligen kyla. Jag fryser för minsta lilla och dom senaste dagarna har jag bott i min vinterjacka när jag lämnat lägenheten för att det varit så dåligt väder. För dåligt för att jag ska trivas iallafall. Nu har jag plockat fram både vantar och halsduken och hoppas att det ska vara min räddning. Förra gången stod och huttrade som en liten naken hund samtidigt som jag sprang som en jojo fram och tillbaka för att inte få någon boll på mej, haha.

Ska bara borsta tänderna och sen måste jag ge mej av.

10 maj 2010

Det går lite segt idag för mej. Låg länge kvar i sängen och pratade i telefon med en vän och sen fastnade jag vid datorn. Bytte ut lite låtar på mobilen och började hålla på med allting annat än vad jag skulle egentligen. Typiskt. Vädret är åt helvete idag med och egentligen skulle jag bara vilja sitta i soffan under mitt täcke och kolla på film efter film, tända levande ljus som värmer mej, dagdrömma mej bort lite och hänga med någon fin vän. Men hur otaggad jag än känner mej måste jag ta mej tillbaka till verkligheten och hoppa in i duschen. Jag börjar jobbet om två timmar så jag har lite bråttom nu.  

hope


Lost?!

I wake up in the morning. I´m lost all the time. I can hardly explain it. There are times when I´m fine. I wake up in the morning. And I get up from the couch. There´s a feeling of loneliness; a bad taste in my mouth. And though I´m trying to ignore it, it just won´t seem to go away. I have to find some new horizons. I have to find another way.

Väcklarklockan ringer och jag vaknar upp ifrån min dröm och dras snabbt tillbaka till verkligheten. En verklighet jag inte är allt för förtjust i just nu. Ångesten bultar på. Samma gamla vanliga skit. Jobb, pengar, jobb, pengar. Framtiden. Det är måndag morgon, första dagen i veckan. En kort vecka. Jag försöker minnas drömmen jag hade, men det är bara suddiga bider jag kommer ihåg. Men jag tror att det var något fint. Mina nakna fötter som sticker ut ifrån täcket är kalla och jag huttrar till - det är kallt. Jag letar efter någonting att dra på mej i mörket bland alla kläder på golvet. Hör ljud ifrån köket, hantverkarna är här igen. Undrar tyst för mej själv om dom kommer bli klara med köket idag så vi kan få lite ordning här hemma. Ligger och kramar om kudden ett litet tag till, är inte helt redo att ta tag i livet ännu. Den sena natten gör sej påmind och jag gosar ner huvudet i kudden, bara en liten stund till. Ögonlocken känns tunga. Mobilen ringer och det är Magnus Weideskog låt som spelas som ringsignal, de var det avgörande. Jag måste upp!

Godmorgon världen!

Melissa Horn...

... är under mitt skinn, rotar i min själ och hittar massa sanningar. Känslor som blir till ord som därefter berör. En sång. En ärlighet.

Långa nätter.
Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter
och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada
när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan

Åh långa nätter, där ute finns så många långa nätter
och han ligger ner och vilar mot min arm, jag längtar bort ifrån hans
kyla och hans famn, till långa nätter, till långa nätter

När långa nätter inte blir som man vill

Kvar i något jag lämnat.
Du släckte alla ljusen den natten
Och det tände varje rum
Det vackra sa farväl och jag försvann

Du släckte alla ljusen den natten
Och jag minns varje sekund
Din sorg blev deras glädje för en stund

Åh jag drömde om en framtid som glömmer
Och jag drömmer om en framtid utan dig

Falla fritt.
Vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt

En famn för mig.
På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Jag tror att jag har valt nått som inte gör dig väl
Och om du inte saknar mig så har du dina skäl
Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se
Att det regnade idag och tackar dig för det


En orkeslös söndag.

Det är kaos här hemma. Köket är fortfarande avstängt, mitt rum är fullt med disk och jag har kläder över hela golvet. Tvättkorgen svämar över och jag har massa plugg att ta i tur med. Behöver kolla nyinkomna jobb och skriva ansökningar till dom. Men vad gör jag? Jo lägger mej i sängen under täcket med datorn istället. Jag orkar bara inte göra någonting åt det. När jag försöker med ett halvdant försök som knappt kan räknas känns det som om att jag ska putta en långtradare framför mej i en mil. Klockan går sakta och helst av allt vill jag bara att kvällen ska komma, något bra tv ska gå och jag ska somna i fosterställning under mitt sköna täcke i sängen.

Kom hem från stan för ett litet tag sen där jag var in en snabbis. Det är inte lika tråkigt väder som igår men kallt som fan och det blåser. Plötsligt insåg jag att jag inte ätit något under hela dagen så jag ska gå och värma en färdig rätt och äta, sen plocka fram boken...

tjing.

!!

Ärlighet är bland det finaste och svåraste att få här i livet.

I stay home tonight

Efter mycket velande fram och tillbaka om vad som händer ikväll ifall jag ska ut, träffa någon kompis eller bara stanna hemma har jag bestämt mej nu för att det sist nämnda får det bli. Det är ändå så jävla äckligt väder utomhus så jag har ingen lust att bege mej ut och bli genom blöt. Så jag och Sandra har bestämt att vi ska bädda ner oss i soffan i vardagsrummet under mitt duntäcke och titta på film hela kvällen. Äta hämt mat eftersom köket fortfarande är kaos och massa onyttigheter. Det blir bra och slår faktiskt en ute kväll i dags läget. Jag orkar inte stå och trängas bland massa fulla människor, vara översocial. Kanske ligger jag och sms:ar och har ett leende på läpparna, i värmen av kusin. Man kan alltid hoppas.

Årets första grillning.

Igår var jag som jag skrev tidigare bjuden på grillmiddag tillsammans med ett par vänner. Vädret kunde ha varit bättre men förutom det hade vi det trevligt. Vi grillade oxfile, kycklingfilé och revbensbjäl vilket var jättegott. Drack gott hela kvällen, skrattade, tjoade och hade oss. Efter maten satt vi ute på altanen och värmde oss över den sista glöden på grillen med massa mysigt prat. Framåt små timmarna kom även ett sällskaps spel fram och lakrits shotsarna. Men jag tog det väldigt lugnt igår kväll vilket jag är glad över.

Idag vaknade jag upp och var en aning trött... Det blev lite sent i natt. Mötte upp Hannes i liljeholmen och sprang iväg på ett ärende åt honom lite fort, hann ta en cigg tillsammans och sen åkte jag hem. Hade kläderna på mej ifrån igår och jag känner mej inte toppen fräsch.  Så snart blir det dags för ett skönt varmt bad.. Får se vad som händer ikväll, än så länge är det oklart.

Fan vilket jävla vädet som kommit då! Kallt, regn, blött, och det blåser.. Blääää. 

Precis sagt hej då till bästa jessica å...

Precis sagt hej då till bästa jessica å sitter vid centralen med en cigg i handen, winnerbäck i öronen å väntar på pendeltåget nu. Har en fruktansvärt huvudvärk idag som inte vill ge med sej. Ska på grillmiddag med ett par vänner ikväll. Det var härligt att umgås med jessica idag ett par timmar. Vi har fikat, snacka skit, pratat allvar, skrattat, gråtit å kramats massor. En salig blandning. Hängde ett tag på stan å kolla i affärer på en jacka åt madam. Jag kärade ner mej i en kavajliknande jacka inne på zara, fan.. Jag vill ha! Nu kommer pendeln å jag måste ringa. Hoppas alla får en fin fredag.


Äntligen fredag.

Halloj,

Det är en överdrivt att kalla mej vaken men uppe är jag iallafall. Jag är så trött och det blev sjukt få timmars sömn i natt. Sitter på sunan och söker jobb och ska alldeles strax gå in på ett möte. Får se om jag kanske kommer ut med några glada beskedd. Det skulle inte vara helt fel. När det är slut här ska jag åka in till stan på direkten och träffa fina Jessica. Vi ska ta en fika eller lunch och hänga ihop ett tag innan hon ska möta upp sin mamma och jag ska hämta upp min kalender som jag varit utan för länge nu, känner mej alldeles naken och snurrig utan den.


Här ska det stå en rubrik!

Dagen börjar lida mot sitt slut och det är alldeles strax dags för mej att ta kvällens sista cigg och sen krypa ner i sängen med min bok. Väckarklockan ringer redan vid halv sju imorgon bitti då jag måste upp och göra mej i ordning för sen är det dags att gå på möte, igen. 

Jobbet gick bra och var inga konstigheter ikväll. Det var det gamla vanliga racet med middag, lek, bad och godnatt saga. Ikväll var minstingen hemma med och efter att jag stoppat dom i säng satt jag kvar och pratade lite allmänt med föräldrarna.

Kom hem, umgåtts lite med Sandra, pratat i telefon, suttit vid datorn och haft en helt okej kväll. Mitt humör börjar bli lite bättre och det känns skönt. Underbart att det är fredag imorgon och att den här veckan snart är slut. Den har inte varit en rolig vecka alls och nu är äntligen helgen här och jag hoppas på en fin helg. 

Som ni ser är bloggen fortfarande helt vit uppe vid headern och jag blir lika frustrerad varje gång jag ser skiten men jag hoppas på att kunna fotas lite under helgen. Och kanske fixa till någonting bra till början på nästa vecka. Så håll ut, det försöker jag göra..  

Nu springer jag runt här och gör tusen olika saker så istället säger jag godnatt och ska avsluta allt så jag kommer i säng.  


Så ser min dag ut.

Nu skulle dom där cheesburgarna sitta fint som jag köpte med mej hem igår, problemet är bara att jag blev så hungrig så jag smaskade i mej allihop då. Jaja, ska vända upp och ner på kylskåpet och se vad jag kan slänga ihop för mat. Måste duscha och göra mej i ordning för ikväll jobbar jag några timmar. Det är ganska fint väder ute och håller de i sej tänkter jag föreslå en promenad eller kanske en cyckel tur. Vet oxå att jag ska laga middag till min lilla pojke så vi får se vad som ska slängas ihop. :)

Hanverkarna fortsätter att springa här fram och tillbaka. Dom slår sönder betongväggar i köken i huset med en slägga och borrar hela tiden. Lite frustrerande må jag säga att vakna utav dom, men jag burrade ner mej under täcket igen och kunde somna om. 12 timmars sömn och jag känner mej lika trött fortfarande, vad är det frågan om? Hmm..

Ikväll har jag lite timrapporter att fylla i, plugg att kolla igenom och lite andra papper att läsa tills imorgon inför ett möte.



Hemma.

Dagen har varit lugn som en fil bunke och jag har i princip inte gjort ett skit. Väldans skönt! Ska försöka sätta mej med skolboken nu om ett tag och gå igenom lite små saker och sen krypa upp i sängen och läsa. Ikväll blev jag medbjuden på en spelning inne på söder som jag ett litet tag tog mej en funderar över om jag skulle gå på, tillslut bestämde jag mej för att säga nej och stanna hemma. Ingenting är roligt längre och jag vill bara vara i fred. Leva i min lilla bubbla till världen dör ute känns en aning lättare. Okej?

Puss daniel

Mys.

Bion var hur bra som helst. Satt helt fängslad under hela filmen och ville aldrig att den skulle ta slut. Remember me såg vi och det är en av dom bästa filmer jag sett. Blev helt kär i filmen och ville bara hoppa in i den. Mot slutet fylldes mina ögon med tårar och det som inte fick hända hände. En film om kärlek, sorg och hopp. Jag är helt betagen av hela filmen..

Som ni redan vet vid det här laget älskar jag timmarna mitt i natten. Få tända levande ljus, höra folk på gatan där ute. Ligga i min trygghet i säkert förvar.  Det känns så befriande och naket, fasaden läggs på hyllan och jag tillåter mej själv att andas ut, känna efter hur jag mår. Ibland ligger jag bara och tänker och lyssnar på musik. Ibland flyr jag verkligheten med en bok. Och ibland går jag bara runt i mina mjukisaar och fixar och donar här hemma. Det är viktigt. När jag kom hem kröp upp i sängen nästan på direkten och börja läsa. Legat under mitt duntäcke och sträk läste ut boken jag fick låna av Sandra. Om den var så glad rakt igenom vet jag inte, för jag har gråtit, blivit varm i hjärtat, haft ont i magen och haft ett leende på läpparna om vartannat när jag vänt sida i boken. Matat in alla skriva ord och känslor. Nu är den slut och det blev bra tillslut. Det har varit en skön natt och jag har stängt mej ute från verkligheten, mobilen har pippit till då och då men den har varit tillräckligt ointressant för att jag kunnat slita mej från boken och kolla. Befriande att kunna släppa den där kontrollen, vara alla andra till lags och ta sej tid till att vara med mej själv. Jag måste bli bättre på det, skaffa fler böcker som får mej fängslad och avslappnad för jag trivs med att kunna stänga in mej i min bubbla, ibland, då och då.

Nu är klockan mycket igen och det är dags att sova. Ögonen håller redan på att säcka ihop och imorgon behöver jag inte gå upp svintidigt så det ska bli skönt att lägga ifrån mej datorn för att sova nu. God natt finisar !


Dagens möten å skola är avklarat och nu...

Dagens möten å skola är avklarat och nu är jag påväg in till stan med sandra! Blir en snabb runda på stan för att titta på en klänning åt madam, äta lite å bio senare! Mys :)


Klantarsel.

Godmorgon..

Nu är jag uppe och nästan vaken.. Två knapp tryck på mobilen låg jag och znossade innan jag var tvungen att ta mej upp. Inga hantverkare syntes till, ställde mej i duschen undet det kokheta vattnet. Hade kunnat stå där ett tag till men det ville inte klockan. Snabbt ut, ingen syntes till... Letade fram lite kläder och slängde på mej och tänkte bara kolla mailen lite snabbt. Tittar på klockan och ser att jag ställt väckarklockan på en timme för tidigt. Fan, en hel timmes sömn gick till spillo. Jaja, nu är jag vaken ändå och ska bara fixa håret. Tänkte sätta mej på balkongen med flisfilten och läsa ett tag nu när jag har lite tid över.

Känslor.

Släppte henne för nära, blottade små delar av mej själv igen. Saknaden satte fart efter det omöjliga. Hoppet tändes. Ingenting har förändrats. Det är samma människa, jag är någon annan. Önskar att jag kunde glömma bort henne, glömma bort att vi träffades. Jag mådde så bra innan det. Det går inte att förlåta och det går inte att glömma. Dom halvdana försök att hjälpa räcker inte till. Egentligen är det som förr. Blod är inte tjockare än vatten. Jag vill vara likgiltig och inte känna någonting, men inte ens det kan jag. Men vem har sagt att det ska vara enkelt?  

=)

Slänger in mitt sista inlägg för kvällen och säger godnatt. Jag orkar inte vara social något mera utan jag ska krypa upp i sängen och läsa. Fått låna två "glada" böcker för engångs skull av Sandra så ska se vilken som verkar bäst och stänga in mej i min lilla bubbla med boken. Ikväll har jag umgåts med Sandra, vi har myst med god mat, massa prat och skratt. Kan man säga myst fast det är ens kusin? Jaja, ni hajjar vad jag menar. :) Morgondagen blir betydligt mycket lugnare än idag, det känns bra att veta. Kommer nog somna tidigt för ja känner redan hur trött jag är.


Ge mej lite tid bara - Privat inlägg.


Ändrade planer!

Kvällens jobb blev precis inställt och jag fick lite mera tid över här hemma. Det är något fel på vattenledningarna i köket så därför kommer allting vara avstängt i en veckas tid och vi kommer ha hantverkare hära. Hmmm, man kan alltid hoppas att det är någon heting! ;) haha ! nejdå. Men eftersom vi inte har någon extra nyckel i dagsläget var jag tvungen att ringa min lilla pojkes föräldrar och förklara läget och ställa in ikväll för att kunna släppa in dom. Hmm, de känns inte helt bra med vad ska man göra?!

Måste gå igenom schemat för jobbet och se om jag kan göra några ändringar eftersom det sker lite förändringar här framöver. Suttit med plugget nu ett tag och kommit en bit men internet anslutning sket sej så allting gick åt helvete. Suck. Bara att göra om... Jaja, nu finns det lite tid iallafall.



Stress stress å återigen stress. Helvete...

Stress stress å återigen stress. Helvetes dag kan man lugnt säga. Det är alldeles för mycket nu å jag vet inte hur jag ska hinna eller orka allt. Dessutom plingade de på några hantverkare tidigt i morse å påminde om att vi inte får använda vattnet hemma. Toppen! Sitter på bussen å dagdrömmer mej bort till ett annat liv å hinner andas ut lite. Jag har bara mej själv att skylla, de blir såhär när ja skjuter upp allt i sista sekund. Hade totalt glömt bort deklarationen dessutom å att den skulle vara inne senast idag men nu är de som tur fixat. De är många gamla sår som rivits upp i mitt hjärta idag på första mötet så jag är väl inte helt på topp. Men nu kör vi, ikväll blir det mys kväll med Sandra å plugg.


Godnatt.

Insåg precis att klockan är jätte mycket och jag måste krypa ner i sängen och försöka sova. Måste ta mej upp tidigt som sjutton imorgon för att springa iväg på ett möte och sen snabbt hem och fixa här hemma. Har inte alls hunnit med allting som jag tänkt göra idag så morgondagen kommer bli allt annat än rolig. stress stress stress. Försökte plugga ett tag men det gick inge vidare då jag behöver hjälp just nu och sen har jag en hel del mail jag måste svara på. Ansökningar till lite jobb ska skrivas och på kvällen jobbar jag själv.

puuhh.. Sova var det nu va? :)
Ska först springa ut på balkongen och ringa ett sista samtal.

Natti...


Lördagens bravalder.

Mina vita tygskor är inte vita längre, det blev en jävla grisfylla igår som jag helst vill glömma bort idag. Lina kom hem hit igår och vi tömde några flaskor vin, blanade lite drinkar och satt inne på mitt rum och pratade. Hon berättade om sin berlin resa, jag om kryssningen och mycket mera. Drog på mej lite kläder, fixade håret och rörde på oss in mot stan. Tyvärr hände en grej under kvällen som gjorde att Lina inte kunde följa mej ut så efter att vi mött upp Malcon på Donken och tryckt i oss två chees kramade jag min lilla flicka hejdå och stoppade in henne i en taxi.

Malcon & jag drog till Theodoras där jag först inte höll på att bli insläppt för att jag visade för mycket hud. HAHA, är det ett jävla skämt eller? Jag hade skjorta som var knäppt nedtill men med ett linne under och sen ett par jeans som var sönder vid knät. Tydligen var jeansen för lättklädda och det var inte någonting som uppskattades hos vakten. Efter att vi stått och pratat lite och jag lovade att ändra kläder till nästa gång fick vi komma in. Jag tänkte tyst för mej själv att han ska ju vara glad att han inte står i dörren vid något gayställe för då skulle han väl dö om han såg mej vid ett sånt tillfälle. Vi träffade på två vänner till Malcon som vi satte oss hos och hängde med en timme eller så. Fick i mej några shots, ett glas vin, några cigg innan vi drog vidare.

Jag hade inte fått nog av kvällen och ville ut och dansa så vi drog till Zipper för att röjja loss där. Det var lite dåligt med folk till en början när vi kom dit men sen drog det igång och det fanns knappt plats att stå på. Jag träffade på en hel del folk från kryssningen och gamla bekanta men saknade mina favoriter där igår kväll. Dansade tills jag knappt kunde stå upp och drack alldeles för mycket i vanlig ordning. Allt började spåra ut och när klockan slagit tre och dom stängt av musiken hamnade vi på något efter krök i en lägenhet inne i stan. 


Än så länge ligger jag kvar i sängen och dricker massvis med vatten. Huvudvärken vill inte ge med sej och jag har ont i varenda liten milimeter i min kropp nu när dom här dagarna är över. Försökte sitta ute på balkongen ett litet tag eftersom det är så fint väder men det var fan varmare än i en bastu där ute så jag klarade inte en lång stund. Ska orka förflytta mej till badet ihopp om att kanske må lite bättre och sen måste jag gå ner och handla någonting till middag. Måste se om jag kan borsta rent mina skor eller få dom lite vitare på något sätt. Hur dum får man bli och sätta på sej ett par vita tygskor när man ska ut??? Lagom smart sådär. Jag siktar in mej på en tidig kväll i sängen framför tv:n (möjligtvis pluggboken) och en chips påse på magen. 

 

Gårdagen!

Här kommer lite bilder ifrån gårdagen så länge. Jag måste äta, duscha och sova någon timme så att jag orkar sätta mej ner och plugga sen.




(Klicka för att förstora bilderna)





En flata har bitit mej i nacken. Galna idi...

En flata har bitit mej i nacken. Galna idiot. Jag har inga cigg å är påväg på efter fest. Men först ska vi till donken, ja är hungrig.. Sen kommer vodkan, haha..


Jag blir så trött på mej själv. Nu är vi p...

Jag blir så trött på mej själv. Nu är vi påväg till ZIPPER å ska skaka rumpa tills vi inte kan stå upp. :) hörs i morgon. Puss


Ingen ro & ingen vila..

Pratade precis med Lina på telefon och hon ska komma hit och ta ett glas vin med mej innan vi gemensamt åker in till stan och sätter oss på något ställe och snackar lite skit över ett glas. Än så länge är kvällen helt oplanerad så vi får se vad som händer & sker. Nu måste jag snabbt duscha av mej och leta fram någon gammal trasa att slänga på mej. Ikväll kör vi allt annat än fashion, jag tänker inte ens försöka göra mej "vacker" till kvällen för jag är så döööd. 
 

Ha en trevlig kväll gullisar.

Kryssningen !

Jag är heeeeeeeeelt färdig och ligger hemma i sängen nästan död. Baksmällan är faktiskt inte det värsta för jag har klarat mej förvånasvärt bra utan jag är bara trött och sliten efter för lite sömn och massvis med röj. Kryssningen är bland det roligaste som hänt på sjukt jävla länge. Träffade på massa underbara människor, gamla som nya, vi dansade och sprang runt till bena inte orkade mera, drack alldeles för många goda drinkar, hamnade på hyttfester och allt var helt jävla galet bara. En båt full med nästan bara bögar kan inte sluta annat än i drama men jag tycker jag klarade mej undan det mesta. Vet inte riktigt vad mer jag kan säga för det är så mycket som hände ombord på båten och så lite jag vill dela med mej till er av, haha.

När vi var tillbaka i värtahamnen drog vi hem till Hannes där jag först sov ett litet tag innan jag lagade middag med vårat sällskap från båten som följde med. Först hade vi tänkt dra till efterfesten som var på Paradise men vi alla var sjukt sega och vi hade MINST lika roligt hemma hos Hannes. Jag gick lös i köket med spriten, frysta bär och mixern och blandade drinkar hela natten lång. Mina jordgubb, kiwi och glass drinkar var minst lika goda som ute på krogen och jävligt farliga, jag är supernöjd med min insats att supa Hannes under bordet =) hahaha

Hur som helst har dom här dagarna varit sjukt underbara och jag har haft det så roligt. Imorgon börjar verkligheten igen men det tänker jag inte tänka på nu. Vi får se om jag taggar till och kommer ur sängen ikväll eller om jag bara kommer ligga här och dega.


Bilder ifrån Båten.



(Klicka på bilderna för att förstora dom) Dom är inte i ordning.


Lördag.

Jag är kvar hemma hos Hannes... Vi har städat och ligger i soffan och degar framför tv:n nu, hoppas på att vi ska käka snart. Jag ska packa ihop alla mina saker om ett par timmar och åka hem till mej. Vill duscha, byta om och bara ta det lugnt ikväll. Kamerans minneskort är fullt så det kommer upp massa bilder och kanske en och annan video hemma... Ska skriva och berätta allt om kryssningen oxå. Nu ska jag fortsätta döö... Fast det är inte SÅ farligt. Konstigt nog.



Ja jag lever! Jag ligger hemma hos Hannes ...

Ja jag lever! Jag ligger hemma hos Hannes i soffan sliten som fan å dricker hemma gjorda drinkar. Det har blivit på tok för mycket av det goda nu å hela världen snurrar, haha. Vi hörs imorgon när jag är nykter för annars lär jag nog säga saker nu jag kommer ångra. Puss


RSS 2.0