Nyårsafton !



Halloj,

Det var inget stillsamt uppvaknade idag må jag säga. Mormor har faritrunt som ett jäkla åskmoln och städat fram och tillbaka hela morgonen. Skramlat lite extra när hon varit inne i vardagsrummet. Jag blir så irreterad, varför inte bara väcka mej på ett normalt sätt så kan jag gå upp. Nej, man måste skramla och låta så mycket det bara går istället. Och det är verkligen det värsta uppvaknadet jag vet.

Det blev svarta jeans med vit skjorta, väst och kofta. :)

Kom till Ac för en stund sen, Vi har varit å handlar inför ikväll nu.
Blir skagenmackor till förrätt, Fläskfilé m potatis gratäng å grikisk sallad till varmrätt, och för att sen avsluta middagen blir det chocklad mouse. Mums! Köpte till kex och ost, och chips som tilltugg till kvällen. 

Vi tänkte gå ut och ta en långpromenad  i stan, gå å köpa lite ved till öppna spisen och bara lyxa till det regällt.
Sen är det time för att bada å göra sej i ordning inför kvällen.



Blir säkert en till uppdatering innan det nya året börja !

/ Daniel

jäääsp


Klockan är bara omkring åtta, men jag är trött som en gris. Sitter i vardagsrummet å slö kollar lite på tv och leker med datorn. Var som sagt nere i centrum tidigare ikväll och handlade lite små saker inför imorgon, drickat är fixat så det är bara maten som ska handlas imorgon.

Dock vet jag inte vad jag ska ha på mej ännu. Funderar på svarta jeans, vit skjorta, svartslips och väst. Men jag är fortfarande lite osäker. Vi får la se imorgon.

Ska nog alldeles krypa ner i soffan med täcket och bara gosa mej tills sömns framför tv:n.


På återsende. :)

Morfar.






Jag hoppas du sover gott Morfar.
Saknaden är enorm efter dej.


jaaaaaaaaaaaa lycka

Ååh... Jag är så glad. sitter just nu i mormors kök med min nya dator. Fick den äntligen idag. =)

Ska alldeles strax gå ner till centrum och handla lite inför imorgon, Det blir en lugn nyår i år.
Ska träffa AC, vi tänkte laga lite käk, ta en promenad, tända en brasa i öppna spisen och sen bara gå ut vid tolvslaget och kolla på fyverkerierna. Det passar mej verkligen alldeles utmärkt igår :)

Hörs kanske senare !

hej svejs

Söndag kväll med Sannis..



Alla saker är nerpackade och är redo att bli förflyttade till Stockholm nu. Vart jag ska ställa sakerna ännu vet jag inte, men det löser sej när den dagen kommer. Känns som om att det varit väldigt mycket flyttande den sista tiden. Nu vill jag bara ha en till flytt - Och det är till min egna lägenhet när det kommer.

Sitter hemma hos Sanna just nu, laddat upp med chips, dipp å dricka.. Ska bara vara hemma och tjattra lite och glo på film för imorgon är det arbetsförmedlingen som gäller. Fixat alla papper jag ska ha med mej så nu är det bara att köra. Jag hoppas på mitt liv att jag slipper sitta där i 4 timmar varje dag fram tills jag fått ett jobb. Ska prata med om att kanske få en praktikplats fram tills man får ett jobb, har lessnat regällt på att gå hemma om dagarna nu. I början var det så klart hur skönt som helst men nu spyr jag på skiten..

Jag hoppas verkligen att min nya dator kommer imorgon, annars kommer jag blir så ledsen. Dom har tyddligen inga på lager, men jag blev lovad att den skulle komma imorgon så jag får gå förbi och höra med dom hur det blir imorgon.

Fått lite nyårs planer nu, Mormor ska sitta ensam så jag vet inte om jag bara ska vara där och ta det lugnt med henne, känns så elakt att bara lämna henne ensam, eller om det blir fest i Nacka, eller om jag drar till Göteborg på tisdag och blir där över nyår. Beror lite på hur mycket pengar jag har och så, bankomaten funkade inte när jag skulle kolla det idag, men nått galej blir det nog :)

Ska kika litepå filmen nu..



Måste bestämma mej!



Jag har verkligen ont i magen gällande att göra det här valet..
Jag vill inte göra någon besviken, men ja vet inte om ja fixar det här.

Vad sjutton ska jag göra ?



Okej, söndag och dags att åka hem idag. Varit i Enköping nu över helgen. Myspys som vanligt. Backade kakor och bara mös igår för att sedan avsluta med en spelkväll..
 
Idag har jag mest gått runt i min egna lilla värld och funderat fram och tillbaka på vad det är jag vill göra. Ena stunden känns det som en bra idé, ha framtiden säkrad ett tag framöver. Jag är super motiverad och det skulle verkligen vara hur skönt som helst att fixa det nu för att senare ha mer möjligheter att välja mellan. Men det känns så fel på samma gång, jag vill ha ett arbete, kunna skaffa mej en bostad som är min och fixa det genom den vägen. Men så som det ser ut just nu finns det inga jobb ute över huvudtaget som jag kan söka. Så på så sätt skulle det vara en toppen lösning, men jag känner mej som sagt var jätteosäker. När jag väl fick beskedet så trodde ja att ja skulle börja gråta av lycka, det kändes hur bra som helst och ja ville verkligen sattsa på det här. Men efter att jag låtit allting smälta in ett tag så vet jag inte. Och sen kampen mellan min mor och pengar gör det hela inte lättare.. Då känns det bättre att bo kvar hos mormor tills jag hittat ett jobb, och efter det flytta till något eget.. Jag har hittat lägenheter jag har möjlighet att få så länge jag har ett arbete och en inkomst.  

ääh, det är mycket att fundera över ! Och i slutändan kan jag bara fråga mej själv vad jag vill och ta beslutet utifrån det, men det är fan inte lätt. Det kan nog tyckas att jag är bland det dummaste som sumpar en sån här chans, men jag kan inte göra något som jag inte tror på till 100.. 



Snart är det käk som gäller,
köttbullar m. potatis å sås... Mumma!



I miss you baby..


// Daniel

Svek..



För varje gång det blir på det här sättet så är det någonting inom mej som går sönder mer och mer. Jag har gett dej chans på chans, men ingenting blir bättre. Senast i förrgår bad jag om din hjälp bokstavligen, men som du sa, du hade inte tid.. Vad ska jag göra då? Nu vill jag inte se dej på ett bra tag framöver. Jag har försökt, men det går inte.

----


Jag saknar dej!

?!?!



Helvete... Får man ta tillbaka det man en gång sagt ?

Fredag


Sitter just nu på mammas jobb för att låna datorn och telefon när hon är iväg på lunch.. Ska kolla lite olika saker angånde jobb m.m. Kom till Stockholm igår kväll och är hos mormor just nu. Får se hur länge jag stannar där, men blir nog iallafall i Stockholm ett tag framöver tills ja vet hur saker och ting ska bli i slut ändan.

Träffade Mr X igår kväll oxå en stund. Myspys..

Ska förbi banken och träffa Cissi senare..

haha, lite märklig känsla att sitta uppe på mammas jobb just nu med tanke på alla olika människor som jobbar hära ;)

Vi hörs!

punkt.



Mina ögon är sönder gråtna ikväll, och vilket
håll jag än vänder och vrider mej åt förtår jag
inte alls vad som hänt.







Godnatt!



Kvällen börjar dra sej mot sitt slut nu. Tänkte krypa ner i sängen och se på Sex and the city filmen eftersom jag är så efter och inte sett den ännu. Väckarklockan står på 10.00 imorgon bitti så det är bara bara pallra sej upp och ta itur med lägenheten, har en stor hög disk som väntar och sen ska det städas oxå.. Sen ska jag till centrum och handla eftersom förhoppningsvis så kommer Mr X till mej om allt går som jag hoppas. :) Weheej!

Ska även försöka skicka iväg min CV till lite jobb om det kommit in några under morgon dagen, men som sagt.. Nu var det sängen som kallade på mej !

Nattinatti.

=)


Vilken gårdag det varit... Kom till mormor vid 5 tiden där det serverades middag och fika.. Fick ett sms utav Anton att vi skulle gå ut och till slut lyckades han övertala mej till det. Och efter att ja börjat göra mej i ordning bangade han pga av en hemmafest vid fridhemsplan, men.. Då ringde Mr X och bjöd dit mej på förkrök hemma hos honom och hans pojkvänn för att senare dra vidare till Lino. haha, så jag åkte dit hur nervös som helst. Men vad gör man inte för att träffa Sötnosen själv? Men kan inte sticka undan med att det var en jävligt konstig situvation alltihop. Satt hemma hos dom och drack lite vin innan taxin kom och hämtade oss. Väl på Lino var det många bekanta att hälsa på. Och en utav dom alla var Alexander men där blev inga ord sagda utan enbart blickar.. Efter tjaffs med väktarna så var det bara att sätta sej på bussen påväg hem till mormor igen.

Varit en riktigt bakis dag idag med andra ord, men det har varit skönt. Morsan kom förbi mormor en sväng och om det har jag inte mycket att säga. Sen var det bara raka vägen in till stan för att möta upp Mr X igen.. åhh, tar vara på varenda sekund vi får tillsammans. Gick runt i stan och kollade på NK:s julskyltning och lite jul marknad, sen hamnade vi på någon kina krog vid hötorget. Och det självklara valet var ju såklart Suchi.. För att sen avsluta på någon bar vid centralen.
Blev lite mycket alkoholm men skitsamma, jaag är så glad !

Kom precis till min älskling Cissi, Ska äta hallonsorbe och ha tjejkväll :)

Imorgon hämtar taxin oss vid åtta tiden och sen bär det av till Astridlingren för badtime där jag ska vara med, och sen till frösunda. För att sen avsluta kvällen själv i uppsala med Soc möte..


Jag älskar dej Cecilia Loopes ! <3 Du är mitt allt.
// Daniel

Tralalallaa :)


Blir en snabbis visit i bloggen idag.

Det blir en tripp till Stockholm nu idag iallafall. Åker först till mormor idag, så får vi se sen om Cissi kommer dit ikväll. Imorgon ska jag äntligen få träffa Mr x igen, och sen blir det bullbak hemma hos Cissi! Weheej..

Precis duschat och gjort mej i ordning nu, väskan är packad så ska börja bege mej mot bussen..

Vi hörs!

Fredag natt


Kan inte alls komma till ro ikväll när jag ska sova, utan ligger bara och vrider & vänder på mej hela tiden. Det är många olika tankar & känslor som snurrar omkring där uppe just nu.. Vet inte riktigt vad jag vill om jag ska vara helt ärlig, ena stunden känns det så rätt medans nästa sekund så känner jag någonting helt annat.

Dagen har varit fruktansvärt seg och tråkig, och det har inte alls blivit mycket vettigt gjort.. Diskade iallafall upp disken så det är lite plus i kanten, men mer än så är det nog inte. Ett av hemmen ringde på eftermiddagen så jag skall på interljuv för dom på torsdag. Så det är bara hålla alla tummarna nu !

Får se om jag tar en tripp till Stockholm imorgon ( eller rättare sagt senare idag) för att träffa en vän och kanske Mr X, men det återstår och se när jag pallrat mej upp sen. Men jag kan alltid hoppas! :)

Blev ingen tatuering idag, men ska boka tid hos en tatuerare i Stockholm här framför i hopp om att försöka fixa till den jag redan har. För jag är riktigt missnöjd med den tyvärr.. Jag hoppas verkligen att det går! Och ska nog göra min andra på ett seriöst ställe denna gång.

Haha, har inte packat upp på långa vägar ännu utan allting står i flyttkartonger fortfarande, men ska kräva fram en bok nu iallfalla som man kan gömma sej lite i. 



All I want for chrismas is you... 


fredag.



Godmorgon !

Vaknade med halsont och till gränsen på feber. Vill inte bli sjuk nu så ska ligga ner bäddad i sängen hela dagen med té och vovvsingarna tills det är time för att tatuera mej. :) weheej!

Tittade ut genom föstret idag, och kan väl inte ritkigt kalla det snö. men det är något plaskliknande snö utomhus och jag fick bara tillbaka den där känslan när man var liten, var ute och åkte pulka och drack varm chocklad. Så himla mysigt! På den tiden fanns det ingenting som hette kallt  och jag fryser, utan då var man ute hela dagarna, skrattaade och tjoade och tävlade i princip om vem som kom hem lerigast och blötast ! Hah, Det var tider det.. Ibland kan jag sakna den känslan!


Ringt runt till säkert tio boenden och pratat med olika personer angånde jobb här i uppsala nu på förmiddagen, men samma svar på alla; Du får mejla in din CV och ditt personliga brev. Så det är väl vad man får göra.

Sitter å väntar på att Mr X ska ringa nu, sen är det sängen som gäller.


hejsvejs..

~







Vad jag saknar dej hjärtat..

Första inlägget!



Godkväll !

Första inlägget på nya bloggen. Precis stoppat magen full med käk så snart är det bara sängen som väntar förhoppningsvis.

Det är mycket nytt som skett i mitt liv bara den senaste månaden. Helt plötsligt är jag i en helt ny stad, Uppsala.. Välkommen hem - Välkommen hit eller hur är det man brukar säga?  Skickat in min CV till diverse jobb så jag hoppas på att få napp snart. Ska ringa stöd&service imorgon för att se om det finns några jobb som personligassistent eller på något stödbonde. Så får vi se hur det går med det.. Hittat ett jobb i Stockholm som jag verkligen vill ha, men jag vet inte.. Skickade iallafall in Cv:n så får vi se vart det hela leder.

you make me smile honey...

nattiinatti

RSS 2.0