Soffpotatis..

Har varit en riktigt jäkla bakis dag. Vi har inte gjort ett piss, det är nästan bara jobbigt att ta sej till dörren för att gå ut å röka. Daniels kompis Eve kom förbi en sväng, tiggde till oss skjuts ner på byn så vi slapp gå i kylan. Handlade chips å grejer till Taccos. Det är så skönt att bara ligga i soffan, halvglo lite på tv, ha datorn på magen å bara snacka massa skit. Huvudvärken börjar släppa så nu är jag bara hungrig.

Blir en sen middag ikväll. Ska hjälpa Daniel nu att skära lite grönsaker å sånt, så käkar vi framför tv:n. Tidigare körde dom Miss Secret Agent som vi kollade på, tänkte även kolla på Miss Secret Agent 2 som går nu. Kvällen lär nog se ut som dagen, ni hittar mej i soffan. Kanske blir ett eller två avsnitt av Gossip girl med innan det är dags att nanna kudden.




Känner mej konstigt tom just nu. Men det är klart, hade sett fram emot gårdagen så pass mycket så när den väl är över å man ska åka hem imorgon är det så det blir.  Det är massa olika tankar å känslor som snurrar runt där inne hos mej nu. Kan inte riktigt få ner det i ord. Men jag är glad, jag ska bara hinna smälta allting.

Nu är det köket å hacka grönsaker som gäller så det blir någon mat.

tjiing..

Park Lane

Vilken kväll det var igår! Hade verkligen super roligt efter lite om å men. När vi sitter i bilen å nästan är framme ringer en kompis å säger att vi ha fått ett hotelrum på avenyn så vi drar dit. När vi väl står där utanför svarar inte idioten å efter en lång väntan hoppar vi in i en taxi för att dra till Daniels kompis. MEN, hon svarade inte heller först. Hon kom iallafall å lämnade nyckeln senare så att vi kunde föra lite å sen var det bara ringa taxi igen för att dra till Park Lane.

Kändes som om att det var mera stockholmare än göteborgare som var där igår faktiskt, var många bekanta ansikten. Bettan kom utanför så vi träffades på en cigg å lite prat :) Sötnos, ja älskar dej!

Till slut fick ja träffa prinsen oxå.. De finns så mycket att säga men jag nöjer mej med att bara säga att det var ren lycka att se honom. Jag förstod nog inte riktigt att det faktiskt var han ja stod å kramade om. Ja ville liksom inte släppa taget ifall det hade varit en dröm.  Det finns massor att säga, men nu kommer man till det där läget hur privat man ska vara i bloggen eller inte så jag nöjer mej såhär.

Nu kom jag å Daniel precis hem till honom, jag ska röra mej så lite som möjligt idag. Har nog mått bättre i mitt liv. hahaha.. Huvudvärk å ont i fötterna. Får nog be gullungen om massage. Haha ! Måste tyvärr gå till affären för att handla käk till ikväll, vi tänkte köra på taccos. Å en stor fet chipspåse lär jag behöva.

Bilder ifrån igår kommer lite senare, för Daniel glömde sin kamera hos Carro.
 
Ska betala räkningen på datorn nu å fixa med biljetten hem imorgon.
Fyfan vilken jävla ångest det var att kolla kontot, blir att leva jäääääääävligt snålt resten av månaden. Fan oxå. aja, det är inte varje dag man är i göteborg precis.

Vad sägs om en dusch senare, lär nog behöva det.



Daniel & Daniel


Sitter på spårvagnen, så brutalt bakis.. usch..

to day its the day.

Sov som en prins natten som var. Det var verkligen länge sen jag kunde koppla av å sova så skönt. Det blev ju inte sämre utav att jag fick sova i en riktig säng heller.

Idag har vi inte gjort så mycket, dagen har degat sej fram. Vi var nere på byn en sväng å handlade lite käk som Daniel gjorde i ordning. Kyckling med pasta, riktigt gott..

Tror Daniel allvarligt talat komemr få ett spel på mej om jag inte skärper till mej nu. Sprang runt som en dåre å visste knappt in eller ut när jag skulle göra mej i ordning. Så sjukt nervös inför ikväll nu så ja knappt vet vart jag ska ta vägen. Men det blir nog bra, det ska bli hur kul som helst. Kläderna blev hur bra som helst å håret med, ibland ska man verkligen ha ängla tur när man gör sej i ordning.

Nu är vi hemma hos Daniels kompis som följer med till Göteborg så vi tar bilen. Dom ska bara göra sej i ordning så drar vi efter det.

Vi hrös mera imorgon. Bilder kommer oxå..

Kvällens outfit;
Ljusa slitna jeans - Cissi´s
Turkost Linne - H&M
Svart kavaj - H&M
Svart skärp - JC

Svarta spetsiga skor - Scorett
Halsband - Eva Atling
Bred silver ring - Guldfynd.


/ Daniel

trööött å mätt

Jag tror jag ska spricka just nu ! Daniel lagade en super god middag, ryggbiff m klyftpotatis å rödvinssås. Med vin till, var så himla gott så ja tröck i mej 4 stora portioner. Efter det en semla. Nu ligger jag bara på soffan helt utslagen å kan knappt röra på mej. hhaha.


Blev uppmött utav Daniel vid bussen idag,  så träffade vi hans kompis strax efter det. Vi drog till donken så käkade dom å efter det blev det en vända in till centrum för att gå till bolaget. Kom hem till han vid fyra tiden sen. Har bara tagit det lugnt å umgåts sen vi kom hit, snacka skit å laga käk. Det spelar inte så stor roll vad man gör, bara trevlit att vara här.

Tänkte kanske kika på lite avsnitt av Gossip girl innan det är dags för sängen.
Vi hörs mera imorgon.


Lite mer än två år sen !


Åå Gud, på fredag ska vi alltså träffas! Jag har inte sett dej på två års tid. Jag har pratat om att komma ner, men alltid fått förhinder. Eller så kanske jag inte riktigt varit redo ännu. Men nu är det alltså bestämt, vi ses på fredag! Jag är så nervös så jag håller på att spricka! Hade jag spaghetti ben första gången vi sågs så är det ingenting jämfört med vad jag kommer ha på fredag. Men det ska bli så skönt att få se dej, krama om dej å bara få vara med dej. Jag är så lycklig! Det kommer bli en toppen kväll på fredag med alla olika människor jag får chans att träffa :)

Jag kommer nog vara väldigt sjuk på fredag ;) höhö..



Den här bilden säger så mycket,
ja kan verkligen le tillbaka å veta hur lycklig jag var den här dagen.

Påväg..

Ååh, jag har sovit som en prins inatt. Förutom att jag blev väckt av telefon x antal gånger å var uppe för att käka mitt i natten. Fattade inte riktig att det var väckarklockan som ringde när det var dags, jag som drömde så mysigt :)

Så var man ute å reste igen, men denna gång med buss. Hoppade på för en halv timme sen ungefär så nu rullar vi ut ifrån STHLM. Fick en bra plats så det tackar man allitd glatt för. Längst fram utan någon brevid mej. wehej.

Slänge precis i mej lite pasta sallad till frukost så nu tänkte jag försöka sova lite så resan går fortare. Gud vad jag har längtat efter det här, kan nästan inte förstå att jag är på G nu. hehe..

Finns så mycket jag vill skriva, men får inte ner någonting i ord just nu. Jag är bara så lycklig. Så glad.



En väldigt trött Daniel på bussen.

Back on track!

All oro jag haft i en veckas tid nu har varit helt i onödan. Allting gick finfint å jag var hur frisk som helst. Det finns inge värre än att gå å noja upp sej för saker å förvänta sej det värsta. Men ibland kan man inte göra mycket åt det. Men nu är all ångest borta, det var som om en stor sten föll ifrån mitt hjärta å mage. Så skönt!

Efter sprang jag förbi H&M å la beslag på kavajen som jag ska ha på fredag. Solade även solarium så nu är jag röd som en tomat i facet för jag somnade nämligen. hahah

Har i stortsett packat färdigt allting nu, ska bara lägga ner lite små saker ikväll å imorgon. Tänkte slänga ihop en pasta sallad som jag kan ha på den långa bussfärden imorgon.

Skulle kunna somna sittandes över datorn nu, så när allting är klart får det bli sängen!

tjing


Önska mej lycka till.

Halloj,

Att bli väckt på helt fel sätt å dessutom helt fel tid kan göra mej så fruktansvärt grinig. En kvart mer på morgonen kan kännas som en vecka utomlands vissa morgonar. Jag är så trött på att bli ifrågesatt om vad jag ska göra hela tiden, att hon ska lägga sin näsa  i vad jag än gör. Gaahh !

Tandläkaren gick bra i morse. Hade en början på hål i två tänder så vi ska fixa till det nu medans det fortfarande är gratis. Men min tandläkarskräck är ju ett stort hinder för när tandläkaren bara satte in spegeln i käften fick jag små panik. Tänk dej då med en borr!? Usch.. Jag fick iallafall lugnande medecin med mej hem så jag ska ta två tabletter på kvällen innan å två på morgonen så ska det tyddligen inte vara några större problem. Jag får lite på att hon har rätt!

Nu är det äntligen onsdag å den stora dagen för provsvaren är här. Jag är så nervös just nu så jag knappt kan andas. Mat är ju verkligen inte å tänka på även fast ja känner hur hungrig jag är. Nästan så jag har lite halvt panik. Men egentligen är det väl bra att man tar en del grejor seriöst å inser allvaret med det. Men ibland borde det finnas gränser för vad man känner. Ska pallra mej in i duschen å sen gå mot bussen!

Efter jag varit där blir det en snabbis till stan, sen åka å låna en vätska som ja kan packa i å sist men inte minst solarium. Vi hörs i eftermiddag!

Min dag.

Dagen har varit kanon på alla möjliga sätt. Full fart ifrån morgon till kväll. Åkte på mötet till arbetsförmedlingen å det kanske inte var det mesta givande, men nu har jag varit där iallafall. Var tyddligen ett informations möte för flera ungdomar som är arbetslösa så vi bokade in ett enskilt möte för att göra upp en handlingsplan för mej å det blir av 2/2 10:30.

Hade egentligen tänkt åka hem i mellan innan jag skulle träffa Sandra i stan, men efter att vi pratat med varandra å hon blev en halvtimme tidigare så åkte ja in på en gång. Hade en å halv timme att slå kol på i butikerna, men ja passade på att springa in på H&M i city för att titta efter en kavaj. Tur var det för där fanns den. Svart slimfit till ett kanon pris. La undan den till till senare under dagen så Sandra kunde följe med å säga vad hon tyckte. Efter att glömt bort klockan totalt var det bara att springa till Åhléns å möta upp henne. Fikade som vanligt på cafét längt uppe där. Efter nån timme eller så begav vi oss ut  bland alla människor på stan. Det var väl inte riktigt rätt tidpunkt att springa runt eftersom ALLA var i stan då. Kavajen blev godkänd av kusin så den ska inhandlas imorgon. Sprang runt i flera olika affärer innan klockan rusat iväg så mycket att det var dags att säga hej då. Ville dock inte åka hem så ringde upp AC för att höra om hon var hemma så jag kunde tittade förbi en sväng. Det var hon så kvällen spenderades där. Mycket trevligt som vanligt.

Nu är jag precis hem kommen å stoppat magen full med mat. Ska strax lägga mej med tanke på att jag ska till tandläkaren klockan 10.00 imorgon. Jippi.

Det är alltid jobbigt att bryta en relation. Men ibland måste man göra det som känns jobbigt för att må bättre själv. Tyvärr blev det så ikväll. Jag är trött på fler svek ifrån den personen, löften om att man ska ses men får förhinder i absolut sista stunden. När det händer gång på gång börjar man undra vad som egentligen är fel.  Det var du själv som erbjöd dej att följa med imorgon å jag hade verkligen behövt det. Sist vi hördes hade du blivit sjuk men lovade att följa med trots allt. Men nu blev det visst inte så. Hur sjuk jag än må vara vet du att jag alltid skulle gjort det för din skull. Det kanske hade handlat om en timme, max en å halv. Ibland får man både ge å ta. Nu menar jag absolut inte att jag aldrig fått någonting ifrån dej, för både du å jag vet att ja fått det. Men imorgon hade ja verkligen behövt dit stöd. jaja, life is i bitch somthimes.

skärpning-skärpning nu

Haha, nu har jag fått lära mej något nytt idag. Jag har alltid trott att rejält stavas regällt. Men icke då. Fina daniel berättade nyss för mej hur det stavades. Men som vi båda kom fram till, det är bara lite charmigt med små stav fel. Men jag kanske allvarligt borde se mej om en extra kurs i svenska. Jag vill ju inte skriva som en kratta.

Du förgyller mitt liv så mycket baby,
å snart är det äntligen torsdag vännen! <3


true lööööve

Jag har tröttnat regällt på QX nu. Tidigare kunde jag vara inloggad varje dag, flera gånger om dagen. Men nu finns det ingenting som lockar mej längre. Jag kanske loggar in någon gång ibland men lessnar lika fort som jag kommit in. Det känns som om att man vuxit ifrån det där. Det är ett jätte bra sätt för HBT personer att prata med varandra givetvis. Men sidan har blivit så förstörd, allting handlar enbart om sex sex å åter igen sex. Vart tog kärleken vägen? Jag träffade min ungdoms kärlek via den sidan så visst finns det undantag. Men folk verkar tänka mer med kuken än med huvudet idag. Jag skyller absolut inte ifrån mej för jag har själv suttit å raggat där tidigare. Men det ger mej absolut ingenting längre.

Jag vill känna känslan av riktig kärlek igen. Få vakna upp tillsammans på morgonen å veta att man kommer få lägga sej senare på kvällen igen. Skappa ett liv med varandra. Jag är nog typen som vill ha volvo-villa-barn packetet. Tryggheten som ingen annan kan ge än. Det är så stor skillnad på tryggheten ens vänner kan ge, å på vad ens partner kan ge. När jag var i tonåren hade jag alltid en dröm, att jag skulle få träffa mannen i mitt liv å vara förlovad innan jag fyllt 18. Som vi vet gick det inge vidare så jag kanske ska sattsa på 20 istället? Haha, nej då.. Men lite små sött var det iallafall om man får säga så om sej själv. Tidigare har jag nog alltid satt min pojkvänn i första hand, men med tiden har jag verkligen lärt mej att det inte funkar i längden. Att ibland kunna spendera kvällen på tu man hand är jätteviktigt för att sen bara åka hem å sova med varandra kanske. För i längden mår ingen bra utav det. Tyvärr har jag aldrig kunnat koppla av vid såna tillfällen förutom med en person, utan jag har verkligen nojjat upp mej själv å trott det värsta. Men är det riktig kärlek då? Det kan det knappast vara. I början vill man ju verkligen träffas hela tiden, gosa med varandra å bara vara. Vad man gör spelar ju inge större roll utan tiden med varandra betyder allt. Å i början vill man ju självklart ha lite förståelse för det oxå. Men att jag gör om misstaget å sätter mina vänner i andra hand en gång till finns inte på värdshistorien. Även om jag är typen som vill ha kärlek resten av livet kan man aldrig vara helt säker. Pojkvänner kommer, pojkvänner går. Så vem är det som står kvar å torkar ens våta kinder? Jo vännerna. Var rädd om dom!



happy time

Jag är på sånt otroligt strålande humör ikväll. Sitter å ler för mej själv hela tiden ä känner verkligen glädjen nerifrån tårna upp till håret. Inte ens huvudvärken som kom ifrån solariumet tidigare ikväll kan få mej på dåligt humör. Bilresan till Uppsala gav mej så mycket, även om det kanske ser helt annorlunda ut imorgon så kan ja leva länge på det här. Jag önskar vi kunde ha flera såna här stunder tillsammans. Men det är alldeles för tidigt att ha några förhoppningar ännu, men glad.. Det är jag !

Uppdatering direkt ifrån bilen till Uppsala.

Socmöte tidigare gick hur bra som helst. Var inga konstigheter, från å med 9 februari ska jag börja gå till nått ställe å sitta å söka jobb ifall inte praktikplats ordnas imorgon. Känns la sisådär att sitta där så vi får hoppas på en praktikplats helt enkelt om inte jobb dyker upp.

Nu sitter i bilen påväg till Uppsala. Jag älskar känslan av att åka bil på kvällen, det är verkligen frihet. Ska nog börja tänka över hur jag ska göra med körkort när jag fått min ekonomi att bli som jag vill ha den. Ska slänga ut skrivbordet å fixa det absolut sista. Sen är allting klart.

När jag kommer tillbaka till Sthlm senare ikväll tänkte jag ta en snabb sväng förbi ett solarium så man får lite färg i det här pissvädret.

Var i nacka forum tidigare idag för att leta efter en kavaj. Hittade en som passade perfekt, men 3000 har jag verkligen råd eller lust att lägga ut på det. Ska det vara så svårt att bara hitta en vanlig snygg figursydd kavaj till ett bra pris? Får nog börja tänka om angånde fredagens val av kläder.

Haha, ringde precis en snubbe ifrån något jobb som jag inte har en aning om vad det innebär. Det var Sannah som fyllde i mina uppgifter på en sida så att man kunde jobba hemifrån för 40 000 kr i månaden. Redan där lät det ju helt galet så vi gjorde det mest på skoj. Men nu ska han skicka mera information om vad dom gör m.m så får man se vad det är för lurendrägerier å tokigheter dom håller på med. För det luktar ju bara det på lååååång väg. haha!

gäääsp

Precis kommit hem till lilla mormor nu. Sitter i köket å pratar om helgen medans dansbands musik spelas på hög volym på radion. Kanske inte bästa musiken enligt mej, men det passar in hos mormor på något vis. Man kan inte komma ifrån att det är lite mysigt med gammlingarnas käcka svenska röster som försöker svänga till det hela lite. + Att hon sitter med en SKVALLERTIDNING, vad hände? Är det botox å kändisfester som gäller snart? nej, den bilden passar inte alls in. 

Hela min kropp skriker efter att få krypa ner i sängen å sova. Kan knappt hålla ögonen öppna mycket längre till. Lillfröken har tagit kål på mej med sina tidiga väckningar i helgen. Men i morse vad det otroligt mysigt, hon kröp ner i sängen brevid mej så låg vi å myste en stund tillsammans. Jag saknar att vakna upp med den rätte på morgonen, för man kan inte komma ifrån att det är bland det bästa som finns. 

Té med lite sockerkaka ska dukas fram, efter det blir det en varm dusch å sen sängen. Ikväll lär det inte dröja många sekunder innan ja sussar gott på kudden, john blund har redan gjort sitt ikvällj.

God natt

Back to STHLM

Så sitter man åter igen på tåget. Fast nu bär det utav hem. Det har varit en mysig helg. Skönt att ladda upp batterina lite inför veckan som kommer. Enköping är okej korta perioder, så det ska bli skönt att få komma hem till mitt nu. Trots att det bara är en sträcka på 40 min med tåg så är det en otrolig skillnad. Stan eller vi kanske ska kalla det torget istället går man runt på fem minuter. Jaa, kommer man ifrån Sthlm så är det ingen höjdare.

Sannah skulle ha mött upp mej på centralen så vi kunde ta en fika. Tyvärr sjukade stackarn ner sej. Så det blir att åka hem till mormor på direkten. Kan iofs vara ganska skönt nu i efterhand, ska försöka lägga mej någelunda tidigt för jag är så sjukt seg.  

Haha, det känns faktiskt lite små töntigt att sitta uppe med datorn på tåget. Praktiskt, ja.. Men ja vettesjutton om ja riktigt gillar det här. Jag har aldrig förstått mej på personer som sätter sej på ett café med en laptop faktiskt. Men tiden går ju frammåt det är bara att gilla läget.



Baaaaad

Kaffe kan göra undervärk ibland verkligen. Var på bad huset tidigare idag så barnen fick leka av sej. Först ut var det frökens tur att plaska runt så medans satt jag uppe med Linus.  För varje helg som jag är med honom tar jag honom bara mer å mer till mej, det är så fridfullt att ha honom i knät å bara känna hans närhet när han leker med sina fötter. Sen var det hans tur att bada, lite coolt att se småbebisarna bada där med föräldrarna, hur dom dyker å gör olika övningar.

Nu har vi precis stoppat magarna fulla med fika. Linn sitter framför mej å bygger pussel medans Maria står vid diskbänken å donar. Så mysigt att vara tillsammans även om alla håller på med sitt. Tänkte börja plocka ihop alla grejor nu å packa väskan igen. Tar tåget hem vid 19:13 ikväll.




Veckans planer.

Kommande helgs planer är redan spikade. Lämnar Stockholm även för denna helg om allting går som det ska på onsdag. För då tar jag bussen ner till Värnamo, närmare bestämt  Smålandsstenar på torsdag morgon för att hälsa på å umgås med Daniel under helgen. Vi tänkte ta en tripp till Göteborg å gå på Park Lane under fredagskvällen. Hur som helst, jag tro det blir 4 underbara dagar med mycket skratt å glädje. Det ska bli hur kul som helst att ses i varje fall.
 
Veckans planering:

Måndag - Soc möte, Åka till Uppsala
Tisdag - Möte på arbetsförmedlingen, Träffa Kusin
Onsdag - Tandläkaren, UM.
Torsdag - Söndag - Åker som sagt var till Daniel.


Skulle egentligen har träffat AC på måndag, men eftersom jag fick ett soc möte inbokat får jag försöka ta det någon annan dag då det passar oss båda innan torsdag. Måste även hinna träffa andra Sanna innan ja sticker.

Oj, känns som om allting är planerat in i minsta detalj den här veckan. Egentligen är jag väldigt spontan utav mej å inte vill planera allt för mycket i förväg ifall det går. Menmen, nu blev det så här.
 


Det tål att tänkas på. Vad tycker du??

Jag har en del bloggar jag läser dagligen. Det är alltid kul att uppdatera sej själv om det allra senaste oavsett om det är vännernas eller B - kändisars bloggar! Men var går gränsen för att vara för personlig? För i det stora hela har du ingen aning om vem som läser det du skriver, visst du vet vilka vänner som kanske läser den, men det kan ju vara så mycket mera än bara dem. När går man för långt å borde prata med sina vänner istället för i bloggen. Självklart är det ett personligt beslut att ta, för i slut ändan gör alla ändå som man vill. Men jag tror det kan vara en hårfin skillnad i vissa samanhang för vad man kan/ska skriva å inte. Själv är jag ganska säker på vad jag kan skriva å dela med mej utav, å vad jag enbart pratar med mina vänner om. Men det är nog många som bara har sin blogg. Som lägger ut bilder på sej själv, å skriver sina innersta tankar så vem som helst kan läsa det. Det är både skrämmande å ledsamt att det kan vara på det viset.

Min blogg har blivit något i min vardag. Vissa dagar mer, vissa mindre. Men jag tycker det är kul att dokumentera om mitt liv å vardag - mina tankar å funderingar, för att sen kunna gå tillbaka å läsa det efter x antal månader eller år. Det är givetvis kul med besökare som läser å kommenterar. Jag hade en privat blogg för två år sen, där jag bland annat skrev om hur dagarna såg ut då, om hur jag träffade mitt livs kärlek, min resa i livet å mycket annat. Å det var så kul att läsa igenom det två år senare, se hur mycket jag förändrats m.m. Det är spännande att se utvecklingen, se vilka man umgicks med då å veta vilka man umgås med nu. Ja, ni hajjar poängen..

Snälla, ge mej värme.

Varit så otroligt osocial med Fredrik & Maria ikväll känns det som. Telefonen har gått för full rulle så fastnat med diverse personer under kvällens gång. Vi tittade iallafall på körslaget tillsammans å det var team Magnus som åkte ut. Tråkigt för dom var kanonduktiga, men jag har inte föllt det tidigare å av vad jag förstod så är det först ikväll som dom är med i spelet på riktigt! I kvällens avsnitt var Hanna en klar förlorare med sina två låtar.

Nu var det visst time för dom att lägga sej så då passar jag på att inta platsen i sängen med datorn på magen eftersom det inte finns så mycket annat att göra ikväll. Tyvärr verkar det inte som om att jag hinner träffa Sofie i helgen, så får lura hit bruttan till Stockholm istället.

Vädret har varit helt fuckt up idag. Tanken var ju att vi skulle gått ut å busa lite på eftermiddagen, men helt plötsligt var det bara tok slaskigt ute med snöregn. Inget väder jag ger mej ut i precis så fröken satt vid min dator å spelade lite spel å ritade i paint. Åkte iväg till Ica maxi å handlade lite med Fredrik. Middag blev hemmagjord pizza med glas tll efterrätt, hur gott som helst!


Fredagens klädproblem är inte helt löst ännu. Jag har mina funderingar på vad jag ska ha på mej. Men ska springa in på något H&M eller Dressmann för att kika på en kavaj. Det skulle bli så bra.


Långt eller kort ?



Funderar på att beställa en tid hos frisören kanske för att fixa till håret. Egentligen vill ja spara ut det för att kunna spara tid på morgonen å bara sätta upp det i en toffs ifall man inte har tid att stå å styla sej när man ska iväg. Sen funderar jag på att kanske klippa det kort igen? Men jag äskar mitt hår som ja har det nu. Dom dagar jag får till det, annars liknar det en katastroff mer än någonsin. Så hur ska jag göra, spara pengar genom att dra ner på hårprodukterna å klippa det kort, eller bara toppa håret å köra på samma frisyr ett tag till? hmm...

Lördag förmiddag.



Vilket väder vi har idag! Alldeles vitt utanför fönstret på marken. Men det är sån härlig kramgo snö ute. Tänkte gå ut på eftermiddagen å kanske bygga en snögubbe eller dra fram pulkan till fröken. Tur att vinterjackan lades ner bland packningen.

Sötnos kom in vid kvart över åtta å väckte mej. Kändes grymt segt att ta sej upp då eftersom det bara blev 4 timmars sömn inatt. Hade så svårt att komma till ro å när jag tog upp boken kunde jag inte alls koncentrera mej på vad som stod, tankarna bara vandrade iväg på annat håll. Somnade till slut med mp3:n på.  Satt framför tv:n å vaknade till med henne i famnen. Så skulle man få ha det varje morgon, vilken enorm kärlek man känner till henne. Sen var det full fart igen. Spelat spel under förmiddagen, skojat å busat lite. Nu är det snart lunch, å efter det tänkte jag hoppa in å ta en snabbdusch. 

 tjingeling

 

Haha, Lite nostalgi känsla när barnspelen kommer fram. Men en klar
favorit är ändå MAX böckerna. Dom tar alla pris å jag skrattar nog mer
 än barnen när vi tar fram dom. hahaha..

Fredags mys!




Det har varit fullt upp ända sen jag kom hit i eftermiddags. Lillfröken skulle ju visa mej allting nytt hon fått, prata om utomlandsresan hon ska få göra, berätta alla nya saker lillebror lärt sej - jaa ni förstår säkert själva, munnen gick ett i ett. Hann som tur va få busa lite med Linus oxå utan allt för sura miner. Var lite över en månad sen sist jag var här. Men hjälp så mycket han växt! På bara några veckor gör han enorma framsteg så man knappt känner igen ungen. Idag såg han ut som en stor nallbjörn. Självklart skulle jag sitta brevid fröken vid middagen å det gör jag mer än gärna. Det serverades Våfflor med grädde & sylt, inte fy skam det heller.

När alla nattrutiner med barnen var klara för Fredrik & Maria satte vi oss i vardagsrummet å kollade lite tv å små pratade. Trots mitt partyhumör har det varit en mysig å skön kväll. Pratade med Sofie under kvällen å blev dit bjuden på lite vin å sen utgång, kändes som ett trevligt förslag men med tanke på att jag inte varit här på så länge kändes det lite fel att dra iväg, så vi får ta det en annan kväll baby. Nu ligger alla i sängen å sover. Själv vet jag inte vad man ska hitta på. Lovade iofs fröken att hon skulle få komma in å väcka mej mellan åtta - halv nio imorgon bitti så ett bra förslag kanske skulle va att försöka sova lite.

Enköping nästa !


Såå, klev på tåget för en stund sen å lämnat Stockholms central bokom ryggen på mej nu. Allt bara susar förbi mej genom fönstret på högra sidan å känslan att få åka bort över helgen känns enorm. Är tyvärr ett gammalt tåg så illamåendet börjar krypa sej fram lite. Boken får vänta tills ikväll när det är sovdags. Hann iallafall köpa en latte innan avgång så jag hoppas jag piggnar till nu, hehe!

Morgon var en aning stressig, försov mej tyvärr så det var bara att stressa in i det sista. Han iallafall ringa ett av jobben jag sökte igår, men inget svar så får testa i eftermiddag eller på måndag igen. Slängde i mej en snabb lunchfrukost hos mormor i innan det var dags att springa till bussen.  

Vad helgen kommer erbjuda vet jag inte ännu. Det ska bara bli skönt att få komma bort. Få leka massor med lillsnuttan å umgås med Fredrik & Maria. Hoppas även jag hinner säga hej till Sofie någon av dagarna.

Vi hörs under helgen!
Ha det fint allihopa.



Dagens outfit;
Turkos t-shirt - H&M
Svart kofta - H&M
Sjal - Bertoni
Levis Jeans - Levis Store
Skinnjacka - JC
Skor - Scorett


Jag blir så varm av din röst vännen.

Kvällen gick av bara farten må ja säga. Umgicks lite med mormor som ja sa att ja skulle göra. Packade väskan inför imorgon (Jävlar vad man plockar på sej för enbart en helg. Jag har alltid varit extremt överdriven med mina packningar när jag ska iväg någonstans. För det kan ju faktiskt hända att man spiller, det börjat spö regna, en bil kör om än å man blir ner stänkt utav slaks eller bara vill byta kläder ofta för sakens skull. Jaja, ni hajjar min poäng, gott om kläder är alltid bra att ha med sej. Men det här tar nog priset för största packningen ever, mohaha) å sen fastnade jag vid datorn.

Sannah ringde å vi hade mycket att prata om med tanke på att vi inte hörts på ett jäkla bra dag så en å halv timme fast i telefon blev det. Fick även lite tips på några jobb sidor där man kunde söka jobb, så fick iväg min CV till 7 stycken jobb. Känns skönt. Just nu ser det iallafall lite ljusare ut på jobbfronten, jag håller alla tummar å tår jag har. Hon skulle även höra med sin studievägledare om det fanns möjlighet att kanske plugga upp ett eller flera ämnen i skolan hon går i, vi får se vad hon får för svar på måndag. Men det skulle faktiskt vara skönt att göra det på distans i sin takt. Kombinera jobbet med lite skola på sidan om. Vi bestämde oss iallafall att ses på söndag efter att jag kommer hem. Blir uppmött på centralen så gör vi sällskap hem till henne. Så mysigt :)


Klockan är på tok för mycket nu. Ska ta en sista titt i kylskåpet å se om det finns nått gott. Boken ska plockas fram tills johnblund kommer på beskök, å det är nog inte många sidor jag hinner med inatt. Verkligen fastnat i den här boken så det är med delade meningar jag ser att den håller på att ta slut. Ska försöka spara lite så jag har något att läsa på tåget imorgon. Någon som kanske har ett bra bok tips? Helst ska det vara en självbiografi om olika motgångar i livet, en spännande drama bok eller en kriminalare. Måste få tag på boken som avslöjar Liza Maarklund - Gömda. Dock vet jag inte vad den heter, men jag får springa förbi en bokhandel i vecka.

Väckarklockan står på halv tolv  så jag hinner ringa ett av jobben jag sökte tidigare ikväll, Godnatt! 



Varje natt då jag sover ensam å inte riktigt kan komma till ro på en gång gör jag som alltid. Drömmer mej bort å fantiserar hur jag ska inreda MIN lägenhet. Hur jag springer på IKEA å shoppar möbler, små pryllar å annat spännande till mitt hem. På det stora hela är jag nog rätt säker på hur jag vill inreda. Sen beror det ju givetvis på hur själva lägenheten ser ut. 

Vardagsrummet vill jag har väldigt mörkt, varmt å hemtrevligt. Svartbruna möbler, ett vintrinskåp helt i glas. Turkosa detaljer som gardiner, dukar, kuddar, filtar,  mattor, levande ljus m.m Svartvita foton längs väggarna.

Köket är jag fortfarande lite osäker på, men jag har mina funderingar kring det.

Toaletten ska vara som havet, klarblått med detaljer som snäckor, stenar, tavlor på båtar, kanske ett litet fiskenätt på ena vägen - vad vet jag, men havsinspererat i varje fall.  

Då det gället hallen är jag lite inne på att ha afrika tema, fotografier ifrån vildmarken, mycket levande ljus, kanske en korgmöbel och nån ball mask ifrån utlandet att dekorera vägen med.

Skulle jag ha möjlighet till att få ett sovrum i lägenheten skulle det vara hög mysfaktor med massvis av levande ljus å en känsla av stilrent/modernt. Stor dubbelsäng å sängbord, garderbob med lite frossat glas på dörrarna, byro med en stor spegel över. Allt detta i mellanbrunt trä..

Hemma kväll med mormor.

Mitt dåliga samvete slog till så kvällen kommer att spenderas hemma med mormor. Sitter just nu å kollar på tv tillsammans. Antik rundan tog precis slut så undrar vad kvällens tv program har att erbjuda. Tänkte leta fram en kortlek att fördriva kvällen med kanske.

Läkarbesöket gick bra idag, ska bara tänka på rökningen, äta rikligt med vitaminer så ska det inte vara några konstigheter i slutändan.

Ska packa ihop väskan å boka tågbiljetter ikväll oxå eftersom ja lämnar Stockholm över helgen.
Kom på att jag måste åka till Uppsala i veckan för att bära ut ett skriv bord å slänga det, får ringa å höra vilken dag som passar bäst. Ska försöka ta det på måndag ifall det går.



Ska sätta fart nu,


tjing


Torsdag..

Sitter hemma hos Sanna just nu å väntar på att jag ska åka iväg till läkaren. Tvättstugan ställdes in till nästa vecka så ja passade på att åka hit en stund innan läkarbesöket. Hoppade av vid Ektorp å sprang upp på soc för att fylla i ett papper jag glömt bort, men nu är allting fixat hoppas jag så ska skicka iväg ett mail till tanten å sen hoppas på att hon hör av sej nästa vecka.

Känns inte som om det finns specielllt mycket att göra just nu när man inte har pengar, jag är sugen på att ta en heldag på stan, shoppa loss massor, gå ut på krogen, fika bort massa timmar eller spendera pengarna på massa annat. haha, det är skönt att drömma bort sej lite.

Jag tror mormor är lite små lack på mej för stunden, har knappt varit hemma någonting alls den sista tiden förutom då jag ska äta å sova. Fick lite gliringar i morse, men jag orkar inte sitta där å glo som ett fån. Å för stunden måste jag sysselsätta mej med minsta möjliga för att inte bli knäpp.

Ska byta ut lite musik på mp3:n, kolla lite på One tree hill  å umgås med madam innan det är dags att gå till bussen! 


Helt ointressant egentligen.

Tur som jag hade fanns det mat kvar, så det var bara att värma å äta. Till efterrätt smällde ja i mej en stor bit nötkolakaka, tyckte jag förtjänade det efter dagen.

Som jag tidigare sa har det kommit in en hel del nya jobb, så under kvällen har jag skickat iväg min CV till alla jobben så nu hoppas jag verkligen att det går vägen någonstans. Blir det krogen får jag ta det så länge å söka annat under tiden.

Myskläderna är på å jag tänkte bädda ner mej i sängen å ta fram boken. Pratade med bästaste kusin alldeles nyss, å hon förstår i alla lägen vad det än gäller. Bättre att skratta åt skiten än å gråta. Vi bestämde iallafall att vi skulle ses på tisdag å ta en fika eller nått. :)


Jag bjuder på den, lite självdistans måste man ändå ha!

Nu är det klart!

Sitter på buss 444 på g hem just nu, ganska så skönt att titta ut genom rutan å se allting susa förbi. Gillar att åka då det är mörkt ute, så skönt att rensa tankarna med musik i öronen.

Dagen har väl gått hyffsat bra, gjort det ja skulle å det känns skönt nu när det är klart. Ska tillbaka på onsdag nästa vecka så får vi se vad dom säger. Kan inte låta bli att inte tänka på det, men egentligen finns det väl inte mycket att göra åt saken. Jag får inte onsdag snabbare för det.. Ska bli skönt att åka bort i helgen å få andra saker att tänka på.

Kvällen har spenderats hemma hos Ac med te, vin å massvis med prat. Lika trevligt som vanligt. Tog en promenad å köpte lite chips så vi kunde tjocka oss regällt.



Hade egentligen tvättstugan imorgon, men nu har jag fått en läkar tid som jag måste gå på så jag får ställa in tvättis. Tror jag klarar mej på kläder tills efter helgen så får ja tvätta då istället.

Hittat ett par jobb jag tänkte söka när jag kommer hem, både butik, café å krogen. Känns riktigt skönt att det ramlat in så nu ska jag skicka iväg CV:n så får vi se vart jag får napp någonstans.

Usch, jag är hungrig.. Får ställa mej å laga till något hemma snart. Nu ska jag snart hoppa av så det är dags att plocka ner datorn.

hejsvejs..

210109

Halloj!
Sitter vid köksbordet å tar min morgon cigg med kaffe just nu. Ska peta i mej lite frukuost å sen är det  duschen som gäller. Efter det är det stan å UM, lika bra att få det här överstökat nu. Sovit ovanligt bra inatt, å är på grymt mycket bättre humör idag. Tänkte kika lite i stan efter att jag varit där för att sen träffa AC förhoppningsvis.

Hmm, Soctanten har inte hör av sej ännu så ja hoppas hon ringer under dagen satt det här inte drar ut på tiden ännu mera. Måste ha pengarna så snart som möjligt nu.

Dagens outfit;
Militärgrön tröja - H&M
Svart t-shirt - Stadium
Ljusa lee jeans - JC
Brunt brett skärp - JC
Palestinasjal - Punktshop
Vit keps - H&M

Militärgrön jacka - H&M
Svart bag - H&M
Svarta sneakers - Scorett

Duschen var det ja !

tjingjting..

Vi ska bli respekterade, men ni då ?

Nu blev det uppdelat i två kategorier, å det var inte riktigt meningen för vi alla är ju människor. Men jag kan bli så trött på allt det här tjatet om att homosexuell/bisexuella/transsexuella måste respekteras hela tiden. Jo självklart är det så, men det gäller väl alla slags människor? En handikappad människa ska väl respekteras minst lika mycket som en hbt-människa eller en hetro människa? En uteliggare ska väl få samma chans att komma tillbaka till livet som en asylsökande utläning. Ta tex bara pride festivalen, det är väl jättekul att den finns å det görs nått stort arangemang varje år, men har hetrosexuella människorna en egen vecka 1 gång om året? Nej. Vad var det för fel på vattenfestivalen egentligen? Den var inte riktad till någon speciell läggning i sverige, utan den var till för folket. Det görs så himla stor grej av hbt-livet, å det är ju ingenting speciellt med det. Vi äter, dricker, sover partar, shoppar, jobbar å allt annat som hetro sexuella gör. För som sagt, vi alla är människor i grund å botten förutom att vi tänder på samma kön som oss själva eller både och. Så det är inte konstigt ifall människor får fördomar när allting målas upp så stort. Sen säger jag inte att det är okej med all misshandel å fördomar mot hbt människor, men det är inte okej att en kille blir slagen i ett hetro sexuellt förhållande heller, men skulle det ske görs det knappt någon historia alls om det.

Jag har själv varit den som skrattat åt handikappade, blinda, uteliggare,  förvirrade gammlingar m.m. Men efter att min kära vän Cissi var med om sin olycka har jag verkligen fått en annan syn på livet. Det  är inte okej att stöta ut någon folkgrupp ur samhället utan välkommna alla istället, så länge det är ett schysst å rättvist game.

Nu blev det väldigt mycket hallelulja känsla över det hela å helgonförklara mej själv, å det är absolut inte min tanke. För jag kan själv skratta till å peka när man sitter på tunnelbanan å man ser någon annorlunda människa. Jag menar  bara att det är värt att tänka en eller två gånger ibland.

Godnatt

Möte upp en kompis vid skrapan för att sen gemensamt bege oss hem till honom. Satt å drack lite vin, snackade skit å kollade på film. Med tanke på att jag inte ätit något under hela dagen blev jag ganska så rund om fötterna å det var dags för mej att vingla hem. Väl hemma lagade jag spaghetti m. köttfärssås å käkade 3 stora portioner. Bästa maten ever är nog fylle k'äk. Mormor var inte glad må ja säga när jag kom hem, sa inte ens godnatt ikväll. Men ska ja vara ärlig orkar ja inte bry mej om det för sekunden, har varit på dåligt humör hela dagen så allt hennes tjat har fått mej galen.  Nu är det dagsför mej att sova så jag är pigg imorgon. Ska iväg vid 3 tiden så jag får sova ut några timmar. Får se om jag skulle träffa AC imorgon eftermiddag när jag är klar oxå.


shit happens..

Min energi är som bortblåst just nu.. La mej å sov nästan på direkten när jag kom hem å vaknade ganska så precis. Jag hajjar inte hur mycket jag kan sova. Men jag blir så seg av att bara gå hemma hela dagarna tills folk slutar jobbet eller skolan å man träffar dom. Det tar fem minuter att kolla igenom ams hemsida efter nyinkommna jobb, sen är det klart tills nästa dag. En praktikplats skulle sitta fint fram till jobb. Får vänta å se vad dom säger på mötet den 27 när vi ska göra upp en ny handlinsplan för mej.

Fått erbjudandet att komma hem å dricka lite vin hos en kompis ikväll. Det skulle iofs vara riktigt trevligt men det förbannade vädret gör mej inte alls lockad att gå upp ifrån mitt duntäcke å bege mej ut i kylan. Ska iallafall ta en dusch nu så får vi se vad jag väljer att hitta på. För här hemma tänker jag inte ligga ikväll, då klättrar jag på väggarna inom loppet av en timme bara.

Fan oxå.

Låg å pratade med kära Sanna en hel del om både dittan å dattan inatt innan vi skulle sova, sen kom vi in på de förbjudna ämnet. Det var som att få en big käft smäll genom att inse vissa saker. Saker man förträngt å inte låtsas om. Jag har skjutit upp det alldeles för länge så nu måste ja ta tag i det. Just nu försöker ja bara stänga av å tänka att det inte är en sån big deal. Att det inte är något farligt. Men jävlar vilken ångest. Jaja, i dagsläget går det inte att göra så mycket. Utan nu ska jag bara ta mej i kragen å göra det som måste göras, sen är det bara vänta å se.  

Jag älskar dej Sanna!

Vaknade ganska nygligen. Ska klä på mej å åka hem tänkte ja. Ta en dusch å stoppa lite käk i magen så får vi se vad den här dagen har att erbjuda. Vill nog bara gömma mej i en bok som de känns nu. Morgon dagen blir nog bättre när jag får lite distans till saker & ting. 


Le å se glad ut 

Så tyst så ja hörde mina egna andetag.

Så var den här dagen färdig oxå. Allt har gått som på räls å nu är allting klappat å klart. Skönt.. Nu är det bara vänta tills tanten på soc hör av sej.

Käkade en snabb lunch i forum mellan dom olika mötena, självklart blev det sushi å sen sprang ja upp på mammas jobb en snabbis å skrev ut lite papper. 
 
Sanna skulle in till stan för att gå till stadsbiblioteket å hyra en bok för skolan så ja möte upp madam inne i slussen å följde med. Var väl inte riktigt min grej. Var lite kussligt må ja säga, knäpp tyst å hade ja slängt ner en synål på golvet så hade de hörts, ja lovar ! haha.. Var nog mer till besvär än hjälp, men det bjuder jag på. Vi var även inne hos en tatuera som fick kolla på min tatuering, fanns inte mycket man kunde göra förutom att fixa till lite detaljer så ja får se hur ja gör. Men det blev ett prisförslag för tatuering nr 2, 1000 kr så ja får vänta ett tag tills pengarna rullat in på kontot.

Nu har vi precis käkat middag, spaghetti m. köttfärsås. Sitter bara framför tv:n å slappar just nu å lär väl göra det resten utav kvällen med tanke på att hon börjar skolan 8:00 imorgon..

Nääj, har inte skrivlust idag så ska vara lite social med madam nu..

hej..

Fullt ös..

Godmorgon på er,

Uppe med tuppen idag. Känner mej faktiskt lite stolt över mej själv att ja sitter vaken nu. Väckar klockan ringde vid 9 i morse så det var bara att vakna till liv. Kissekatten kom å gosade en sväng å gjorde det ännu svårare att gå upp. Men det var det bara att pallra sej upp sen i vilket fall som helst.

Fixat alla papper som jag har här hemma nu på morgonen, ska förbi banken samt arbetsförmedlingen för att sen åka å lämna in alla papper på plats. Stressat upp mej själv över det här, men det har gått bra. Det var inte så mycket som jag trodde. Blir en halvstressad dag iallafall, men det känns bara skönt å ha massa saker att fokusera på just nu. Ska träffa Sanna senare på efter middagen.


Nej, nu måste ja sätta fart. Ska klä på mej å springa till bussen.

Ciao.


tick tack, tick tack

Det är så tyst i lägenheten ikväll så jag hör klockorna ticka. Det är en liten märklig känsla faktiskt. Blir lätt att man fastnar i deras tickande å bara stannar upp med allting man gör för att följa med. Men det gör mej sjukt stressad. Tiden bara rinner iväg. Eftersom det blir en tidig morgon för min del imorgon är det kanske dags att lägga sej. Kan inte påstå att jag är speciellt trött efter min sömn idag, men vad gör man? Ska plocka fram boken å hoppas på att john blund kommer till mej snart.

Vi hörs imorgon bittii, nattinatt.

segobert, javisst !

Ingenting har gått som jar tänkt idag. Vaknade runt 16 tiden å märkte att det var mörkt ute. Blev lite förvirrad å trodde först att jag inte sovit någonting alls å att det var morgon fortfarande innan ja hittade mobilen å såg vad klockan var. Varit så otroligt seg hela kvällen så ingenting utav det jag skulle ordna har jag orkat med idag.  Får kliva upp tidigt imorgon istället å rota fram alla papper ja ska ha med mej, gå till banken å sen vidare för att lämna in allting.





Fick lite planer för kvällen så hoppade snabbt in i duschen å gjorde mej i ordning, dock blev det inställt eftersom det tog en å halv timme att ta sej dit. Så det blev en söndag hemma med resterande äppelpaj, lite prat med mormor å sen datorn på magen i sängen.

Dagens outfit;
Turkost linne - H&M
Svart tröja - Jack and Jones
Wrangler jeans ifrån cissi.

Med tanke på att kläderna bara satt på en timme är klädproblemet löst för imorgon, det får bli morgondagens kläder med.

you make my day darling

Klockan är runt 4 på morgonen å jag är fortfarande vaken. Det är något som tillhör min vardag numera för ja tror inte att jag kommit i säng innan 5 - tiden dom två senaste veckorna. Men jag tycker det är så skönt att vara vaken nu på dygnet. Mormor ligger å sover så det känns som om att man har lägenheten för sej själv, man kan hålla  på med sitt utan att bli ifrågasatt med vad man gör eller liknande. Å hon får sin egna tid på morgonen samt halva dagen då jag ligger å sussar. 
Sitter å pratar med underbara Daniel  just nu, kom in på djupa saker under natten å det har varit väldigt skönt att vädra sina tankar å känslor, ransaka sej själv lite liksom. Det känns skönt att ha de bollplanket i livet, få lite feedback. Det behöver vi alla ibland. 

Nu har jag sagt adjö till Cissi. Kändes lite tråkigt å det kommer bli 15 väldigt långa dagar kan jag tänka mej. För 15 dagar är väldigt lång tid med en människa som man har daglig kontakt med. Nu låter det som om att jag missunnar henne det här å det är absolut inte min tanke. Jag är jätteglad för hennes skull att hon fått den här chansen å ska få åka till florida. Det ända jag menar är att jag kommer sakna henne väldigt mycket. :)

Dagen har iallafall varit hur mysig som helst. Vi har pratat bort massa timmar som är ett vanligt senarie för oss när vi sätter igång, haha! Hjälpte henne att packa lite smått å hittade massa roligt i hennes garderob. Fick ett par jeans som satt perfekt, man ser inte att det är tjej jeans å var hur fina som helst. Slitna jeans med en skjorta till sommaren, kan det blir bättre? ;) anyway.. Försökte få tag på lite dricka för kvällen, men det var tvärkört ikväll så det blev jäklans lugnt. Simon kom dit på kvällskvisten å sen var det time att ta bussen hem.

Mormor hade lagat köttgryta m. ris som stod på spisen när jag kom hem, det blev en stor portion å lite prat. Fanns även en äppelpaj som väntade på mej, så mummsade i mej en STOR bit. (Nästan halva formen, men det pratar vi tyst om) Bättre än godis i alla fall.. yeah right, vem lurar jag förutom mej själv nu? haha

Vad morgondagen har att bjuda på vet jag inte riktigt än. Kanske blir en lugn hemma söndag bara? Usch, det lät alldeles för tråkigt. Men jag måste i vilket fall fixa ihop alla papper å sånt grejs som jag ska ha med mej på måndag. Så det lär nog ta sin tid.

15 dagar utan dej hjärtat..

Precis slängt i mej lite frukost nu. Ska slänga på mej myskläderna å springa till bussen, dagen för att säga hejdå till Cissi har kommit. Buhuu, Jag kommer sakna henne alldeles för mycket. Får se om det blir några festligheter senare ikväll. Pengarna flödar inte över precis.

Ha en bra dag allihopa! :)


Tillbaka blickar..

Din röst sjunger i mina öron medans texterna går rakt in i hjärtat mitt å jag minns tillbaka. Minns tillbaka på alla kvällar å nätter som du spelat din musik för mej, sjungit låtarna jag velat höra. Var vi inte tillsammans satt du genom telefon flera mil ifrån mej med din lugna sång. Den har alltid fått mej trygg, då som nu. Några låtar är gammla, några är nya. Men fortfarande lika underbara att höra. Det var länge sen jag lyssnade på din musik nu, men jag minns tillbaka med ett leende på läpparna. Du var en så otroligt god människa! Nu i efterhand är jag ledsen att de blev som det blivit. Men jag kunde inte tvinga fram några känslor, för det jag hade var inte mer än vänskap. Jag kunde inte leva i en lögn som hade gjort oss båda olyckliga i slutet. Förlåååt..

Du gjorde mycket för mej en annan människa inte ens skulle drömma om att göra. Ibland förstod jag nog aldrig varför å vart du hittade din styrka att ordna upp allting efter att jag strulat till det regällt. Men det var väl kärleken som drev dej, jag vet inte! Men jag ägnar dej ofta en tanke för att undra hur du har det å mår, men mer än så blir det inte. Du kommer alltid ha en liten plats i mitt hjärta för allting du gjort, vännen!


 


090117

Sitter å skakar av ilska å frustration för tillfälllet. Finns inte så mycket att säga just nu. Utan jag är bara grymt jävla förbannad. Har människor ingen självrespekt å veta vad som är rätt å fel? Hah.. Livet är komiskt ! 


Eftermiddagen har varit toppen på alla möjliga sätt. Eftersom jag fortfarande kände mej lite krasslig med rinnande näsa så stannade ja hemma under dagen, hjälpte mormor med att få undan det sista julstöket å pressade i mej en semla till frukost. Sen bar det av hem til AC för att hjälpa henne med CV:n.. Alltid lika härligt att komma hem till hennes varma hem där det alltid bjuds på mycket skratt, glädje å kärlek. Satt å myste med varsin kopp te medans vi kollade igenom CV:n å sökte lite jobb tillsammans. Alltid roligare med tvåsamhet liksom, höhö! Hann även komma ut i kylan å ta en liten promenad längst vattnet. Nu fan är det vinterjackan på som gäller, det kan inte hjälpas att den är sunkig för nu vägrar jag frysa något mera utomhus. Passade på att tända en brasa i öppnaspisen med lite vin efter den kalla turen. Gash, jag vill oxå ha en öppenspis i min lägenhet. Det är så avkopplande att ligga framför den, höra hur det sprakar inne i elden. Det ger ett sånt lugn som inte går att beskrivias.


Minns när jag var mindre, var väl runt 11-12 år då när vi bodde i hus. Mamma hade alltid tänt en brassa när det var kallt ute för mej på morgonen när jag skulle äta frukost. Dukat fram varm oboy å rostad macka. Så fick man sitta inlidad i en filt å äta frukost framför, det var tider det..

Sprang förbi Eddy´s en sväng på hemvägen för att säga hej till Cissi, blev dock inte långvarig pga av mitt humör som kom till på krogen. Jag är så grymt förbannad på personers tankesätt kring saker & ting. Man går inte fram till sitt ex:s släkting å pratar om dittan å dattan, sitter å tycker synd om sej själv å kockar ihop massa lögner. Fyfan!


Gottegris som jag är köpte jag en påse lakris på hemvägen. Tänkte krypa upp i soffan med täcke, godis å bok nu så jag orkar mej upp imorgon för att säga hej då till Cissi.
 

Dagens outfit;
Grå t-shirt m. döskalle - H&M
Graffiti grå kofta - JC
Svarta jeans - Stuk
Palestinasjal - Punktshop

filmkväll..


Mormor var söt nog å gav mej en liten slant för film ikväll. Tog en promenad ut i kylan ner till videobutiken å kvällens filmval blev först Angel å efter det sex hopp & kärlek. Orkade inte med något tugnt för kvällen så dom här filmerna passade mej perfekt.



Angel var riktigt bra om man inte räcknar med slutet på filmen. Fastnade fort i den å slukades upp av handlingen. Om det var tröttheten eller att den faktiskt var spännande kan jag inte svara på. Lite förutsägbar kan nog många tycka, men jag gillade den ändå. Tycker det kan vara ganska charmigt å gosigt att få burra upp sej framför en svensk film nån gång ibland.

Filmval nummer två var mindre bra. Har inte riktigt orkat mej igenom hela filmen ännu utan det är nog en halvtimme kvar nu ungefär. Halvdålig film om en halvtragisk familj, handlingen kan nog stämma in på en typisk drama-svensk film. Nej, det här var ingenting som fångade mitt hjärta precis. Mest massa dravel. 

Har varit så skönt å bara fått legat å glott in i en skärm under kvällen. Slippa allt det sociala med alla runt omkring å ha lite tid för sej själv. Egentligen har jag nog väldigt svårt för sånt, är nog inte så förtjust i så kallad egen tid. Tycker det kan kännas väldigt skrämmande ibland. Det är då man får tid att tänka igenom allting, analysera alla val å fråga sätta sej själv om man verkligen gjorde rätt eller fel. Helst har jag vänner omkring mej hela tiden, övernattningar är hur mysiga som helst. Men på sista tiden har jag märkt hur skönt det är att få vara för sej själv en minut eller två, kan det vara att man blivit äldre å klokare kanske? haha..  Bara få stänga av mobilen, vara utloggad ifrån nätet å ladda upp batterierna. Bästa sättet för mej att koppla av ifrån omvärlden är genom mina böcker, stänga in sej i sin lilla bubbla genom att leva sitt liv just där å då i boken.

Känner mej ganska likgiltig inför allting för sekunden. Jag är så trött på att allting ser lika dant ut just nu, jag vill ha förändring! Att nått nytt, roligt å spännande ska ske. Nå riktigt galet som man kan tänka tillbaka till om flera månader å prata om. Livet som arbetslös är nog det tråkigaste jag varit med om. Jag har så svårt för att ta det lugnt en hel dag, ha tråkigt å ingenting händer. Men vad gör man när alla vänner är på jobbet eller går i skolan? Det kanske är dags att lära sej det med nu. Nu när man har tid över menar jag. hah.. Det skulle liksom räcka med att bara ha ett jobb 4 timmar om dagen för att komma på banan igen, självklart vill jag ha ett heltidsjobb. Men nu skriker jag efter en sysselsättning på dagarna. Inte enbart för pengarnas skull, utan även för mitt mående. För förlänge ledighet blir man galet knäpp utav.
Högst upp på önskelistan står fortfarande eget bonde med en dubbelsäng. tihihi..

Ska ta mej igenom resten av filmen om jag inte somnar. Nattii!

Snälla, ingen mera snö nu !





Neeej !! Det har börjat snöat idag, å dessutom har blivit svinkallt ute. Trodde jag skulle förfrysa när jag väntade på bussen hem.. Jag som vill ha vår å värme. Skönt att det inte är slask ut.. Än iallafall kanske man borde tilläga.

Träffade som sagt upp Sanna efter hennes skola. Drömde oss bort i lite prat å sen bjöds det på middag - Carbonara, ingenting man tackar nej till. Var riktigt mumsigt. Kom hem för en stund sen, känner mej riktigt trött ikväll. Ska försöka hålla ut några timmar innan det är dags för nerbäddning. haha!

Helgens planer är lite oklara än så länge. Imorgon tänkte jag först hinna åka ut till masmo för att fira William på 2 årsdagen. Ska även försöka hinna förbi en tatuerings studio inne i stan så dom kan kolla min nuvarande tatuering å se vad man kan göra för att fixa till den. Hoppas på att få ett prisförslag för tatuering nr 2. yeah.. Ska träffa AC senare på kvällen.
Hoppas på lite festligheter på lördag kväll kanske. Måste hinna säga hejdå till Cissi innan hon drar till Florida på måndag med.. Gaahh, ja kommer sakna sönder mej !

Pratade med soctanten idag, så det verkar som om att jag får pengarna där ifrån nu. Måste förbi där på måndag för att lämna in x antal papper dom tyddligen måste ha.

Ska flörta lite med mormor nu, jag är filmsugen så vinterjackan å vantar ska på, sen hoppas jag på en promenad till video butik för att hyra nått spännande man kan fördriva kvällen med.

090115


Känns ännu lite bättre nu. Bara lite snorrig, huvudvärk å tjock i halsen som gäller idag. Men det tänker inte stoppa mej för att bege mej ut för nu har jag lessnat på att ligga här hemma utan att göra ett skit. Ska möta upp Sanna efter att hon slutat skolan vid kvart över två.

Var nästan som om man hade blivit överkörd av en lastbil när klockan slog 11 idag, ville bara dra täcket över huvudet igen å ligga där några timmar till. Men icke sa nicke, nu ska det bli ändring på mina sovrutiner. Så det var bara att pallra sej upp hur död jag än känner mej.

Att gå hemma några dagar har satt sina spår, ska ta en lång varm dusch. Rakhyveln får göra sitt, känns lite som en uteliggare med äckligt hår å långt skägg. Haha, där har ni mej idag. But hey, en mirakel dusch kan göra mycket å snart är jag människa igen.  

Dagens frukost/lunch får bli en paj ifrån frysen innan jag ska dra.


Dagens outfit;

Linne - JC
Kofta - JC
Chinos -
Stuk
Palestinasjal - Punktshop
Skinnjacka - JC


Go´natt, eller snarare god morgon kanske ?


Nej, nu måste jag verkligen ta mej i kragen å sova. Dygnsrytmen är helt fuckt up för tillfället å katten ska släppas ut om mindre än en timme. Haha, känns mindre lyckat. Men har inte alls varit trött eftersom jag inte gjort annat än å sovit sista dagarna. Väckarklockan är ställd på 11 imorgon för att komma tillbaka till lite rutiner. Hoppas jag är så pass pigg så jag åtminstonde kan lämna hemmet för några timmar. Jaja, vi får se hur det blir..

Nu ringde mobilen så ska ta en natt cigg innan det är time för sleeping.

Lite mera utav sommarens/vårens vill ha


Här kommer ännu lite mer utav sommar samt vårens vill ha. Allting kommer ifrån H&M å  forever21.com
Tänkte hitta lite schysst skor till oxå sen.




Schysst att bara köra enkla jeans, tygskor, t-shirt med en basic uppknäppt kofta. För att piffa till det hela lite kan en sjal sitta fint på plats.



Winnerbäck


Dagen har varit enormt seg å långtråkig.. För dålig för att ränna ute, men för frisk för att bara ligga hemma en hel dag känns det som. Känns som om ja blivit lite sämre nu när kvällen kommit så det var nog tur ändå att jag bara stannat hemma. Pressade i mej lite rostbiff med potatissalad till lunch å sen tre pannkakor till middag. Har ingen matlust alls nu, men får tvinga i mej lite mat så kroppen pallar ändå.

Winnerbäck hade en film om sej själv ikväll på ettan. Min stora idol! Synd bara att timmen gick så fort, hade velat sätt mera. Men det var kul, dom hade inslag ifrån hans sommarkonsert å därmed ifrån konserten ifrån sthlm, Zinkensdamm som jag var på. Nu längtar jag tills nästa spelning tar fart. För självklart ska jag köpa biljetterna så fort dom kommer ut. Han kommer alltid vara en stor idol för mej. Hans texter är så underbara, man lever sej in i dom som ingen annans. Hans musik har följt med mej sen tidiga tonåren å fler år hoppas jag på. Han har berört å hjälpt mej genom olika slags kriser i livet med sina texter, hans ärlighet mot folket är något som imponerar mej grymt mycket. Jaa, ni hajjar. Jag älskar den människan helt enkelt.




Lite bättre..

Godmorgon!

Det senaste dygnet har jag nog inte gjort annat än sovit. Det var väldigt länge sen jag sov så mycket. Bara i natt har det blivit 12 timmars sömn. Helt galet. Fortfarande sjuk, men mår lite bättre idag. Just nu har jag ingen feber så det är skönt iallafall. Ska bara stanna hemma idag å försöka friskna till ännu mera, tänkte skicka iväg  min cv till några jobb jag sett å sen ringa till soc idag, skjutit upp det så måste ta tag i skiten idag.

Får se vad Atha har att säga om dom där jobben han pratade om, ibland känns det som om att han pratar lite för mycket å glömmer bort vad han säger. Men ska ringa senare för att höra. Jag har börjat lessna ganska så regällt på jobb sitauationen nu, känns som man gör så gott man kan hela tiden, skickar in sitt CV till x-antal jobb varje vecka å visst får jag komma på interljuver, men blir liksom inte mera än så pga av att det är så många sökande på varje tjänst. Jag vill så gärna ha ett bra jobb nu, få ordning på ekonomin för att sen kunna flytta.

jaja, alla har väl sina svackor.. Gäller bara att ta nya tag då.

Ciao!


Sjukling!


Gash! Jag mår inte alls bra idag.. Har inte gjort annat än sovit. Blivit smittad utav mormor regällt med inflensan. Fryser - Svettas om vartannat, feber, ont i halsen, världens jävla huvudvärk, mår illa till å från å alldeles yr så fort jag försöker resa mej upp ur "sängen". Usch, det här är inte kul alls.. Inte orkat stoppa i mej någon mat heller så kanske borde testa, men har inte alls nått matsug för fem öre. Fick bli en C - vitamin brustablett istället. Det är nu man skulle ha den där speciella hära, få bli ompysslad, slippa bry sej om något, å som bara håller om än när man ligger å sover. hah.. 

Andra avenyn börjar idag så tänkte att jag iallafall skulle försöka pallra mej upp till soffan å titta på det. Men ska sova nu fram till nio då det börjar!


Vi höörs !

Vår&Sommar vill ha ifrån La Redoute !


Skulle verkligen sitta fint med en solsemester just nu. Få komma bort lite till värmen, koppla av med god mat å en drink, bada i det varma vattnet å bara bli allmänt bortskämd. Fast just nu skulle det räcka med att våren kommer, få känna första sommarvärmen när kläderna åker utav. Gud vad jag längtar! Uppvikta jeans med flippflopp å bara en skjorta.

Kommit massvis med tokfina grejor till våren/sommaren nu i modevärlden. Kärat ner mej i en hel del som jag vill ha. Men jag kan fortsätta dröma mej bort i butikerna, nätet å katalogerna tills den dag jag skaffat mej ett jobb å blivit miljonär.

Här kommer lite utav sommarens jag-vill-ha-upplevelse ifrån La Redoute;


Det är länge sen nu..




 

Det är så galet mycket minnen som kommer upp men den här låten..
En sak som är säker iallafall - Du gjorde mej till den lyckligaste killen på jorden då !


Tankar?


Jag har tänkt på en sak. Att ställa frågan "Hur mår du?" till en människa man precis har börjat chatta med på internet är lite intrång på ens privat liv. För visst, det är trevligt att visa att man bryr sej om varandra å frågar hur det är med personen i frågan, men svaret blir ju oftast alltid posetivt ändå. Jag skulle tex aldrig säga "Nej, det är inge bra idag" eller " Nja, sådär" till en främmande människa om jag hade en dålig dag som jag precis har börjat prata med. Det är faktiskt en fråga som man frågar sina nära å kära om.
Jag kanske tänker galet nu, men det är någonting som slagit mej. Jag har själv öppnat en ny konversation med tex "Tjena, Läget? :)", men man kanske skulle fråga någonting annat istället? För hur mycket ligger det i dom orden när det kommer ifrån en främling?


Utgång



Planen med att gå å lägga sej tidigt igår kväll för att ta igen lite sömn sprack ju ganska så hårt. Malte hörde av sej på kvälls kvisten igår om att det var utgång med lite folk. Jag var inte sen att hänga på, så gjorde mej i ordning å träffade dom inne i stan på nått ställe som hette harry´s. Helt okej place, var väl inte riktigt min musik stil, men var riktig trevligt.

Tanken var att jag skulle träffa Cissi idag för att åka till ikea å kika lite, men kom hem runt halv fem i morse så jag är helt paj å dessutom får jag inte tag på henne när jag ringer. hmm..
Ligger just nu nerbäddad i sängen å myser, riktigt skönt. Tänkte sova en stund innan jag ska hjälpa mormor att rensa lite i förrådet.

Uppsala klart !

Förstår inte vart all min ork har tagit vägen egentligen? Går runt å är konstant trött hela tíden. Iofs beror det nog på pencelinet just nu å min dåliga dygnsrytm. Men ändå..

ÅKte iväg till Uppsala som planerat för att hämta hem alla grejor, så det känns skönt  att ha allting på plats nu. Blev verkligen omfamnad av hundarna så busade med dom lite, så himla mysigt. Tänkte ha lagt över alla bilder ifrån gammla datorn nu när den är på plats, men självklart så är det nått fel på tangenbordet så kommer inte in i datorn. Suck, får låna ett tangentbord av någon så jag får över bilderna.

Var ute i förrådet å rotade fram en madrass så nu slipper jag äntligen den förbannade soffan, ingen toppen säng nu kanske, men tur att att man inte är kräsen! ;) Men som sagt, lägenhet är prio ett nu! Med en stor dubbelsäng. Oh yes..

 
Haha, sovsällskap är ju alltid mysigt ändå. Verkar som om det är någon annan som hittat sin plats.


Fixat å donat lite här hemma nu, städade undan lite prylar. Lagade middag ikväll, kyckling gryta med curry å ris, mumsigt värre! Tänkte titta på körslaget med mormor å sen lägga mej tidigt ikväll så jag får ta igen lite sömn.

Nostalgi känsla igår. Var verkligen som för 2,5 år sen. Lite läskigt men ändå jäkligt mysigt på en å samma gång.

wellwell, ska läsa lite nu om jag inte somnar.

Bra dag..


Mormor kom in klockan 12 i morse för att väcka mej, visste inte ritkigt hur det skulle gå till men det var bara att bita i det sura äpplet å pallra sej upp. Käkade lite lunch å gjorde mej i ordning innan det var dags att åka in till stan. Anställningsinterljuvn gick bra, så på måndag ska jag dit klockan kvart i ett för att provjobba en dag. Tyvärr så baseras lönen enbart på provition (eller hur det nu stavas :P) å för mej som har målet att skaffa eget bonde känns det lite halv osäkert faktiskt. Men ska gå dit på måndag för att se hur det är, prata lite mera med dom så får vi se efter det!

Skulle egentligen gått på en inflyttningsfest hos en bekant ikväll, men eftersom jag inte mår helt okej så fick det bli en hemma kväll istället. Sitter å kollar på Let´s Dance med mormor, kunde kanske varit en roligare fredags kväll, men det är vad min kropp pallar med just nu.

På måndag efter jobbet ska jag in till stan för att köpa gymkort. Måste ta tag i träningen på allvar nu. Måndag, Onsdag samt söndagar får bli mina träningsdagar. Vi får se hur det blir med söndagar, men jag ska verkligen försöka den här gången. Träna upp ryggen är prio ett, sen resten utav kroppen så den blir fin till sommaren ;) höhö

Imorgon bär det av till uppsala för att hämta mina sista saker. Atha skulle ringa vid tio-elva imorgon bitti så det gäller att ställa väckarklockan tidigt. Suck!

Ska krypa upp i soffan igen för att se klart Let´s Dance nu..



hejsvejs

Pinsamt !!


Fastnade i bloggen, så blev att jag läste igenom lite gammla inlägg. Måste skärpa mej med stavningen alltså, jag skriver för fort å med de kommer massa slarv stavfel.. Pinsamt för fan. Nej, det måste bli ordentlig skärpning nu. Skulle min svenska lärare läsa igenom det här skulle jag nog säkert få gå om på direkten. hahah!



Cecilia Loopez, du är min styrka hjärtat!


Det har inte riktigt gått som jag tänkt mej angånde godiset, skulle ju försöka sluta stoppa i mej massa skit så mitt ansikte kunde bli bra igen. Men inte då, smält i mej en hel påse godis framför datorn på mindre än 1 timme nu. Fy skäms mej. Nu måste jag skärpa mej.. Ska börja sola solarium nästa vecka så det kommer hjälpa det hela lite oxå.

Petat i mej tabletterna jag fick av tandläkaren nu, tre st i tio dagar. Tycker jag blir jätte konstig utav dom å mår inte alls någe bra. Men får ge det några dagar för att sen se hur jag mår. Skulle även skölja munnen med nån riktig äcklig smörja tre gånger om dagen dessutom, men det går bara inte. Det smakar SÅ äckligt. Så får bli morgon å kväll jag tar det där skiten.

Åkte över till Cissi en sväng efter maten. Var så skönt att få tillbringa lite tid med älsklingen. Hon hade städnoja så där städades det förfullt medans jag låg i sängen å kollade på. Haha, men jag orkade verkligen inte idag när jag mår såhär.
Ska träffas på söndag igen för att åka iväg till något shopping center å kika lite. wehej!



Ska strax lägga mej nu för imorgon ska ja på anställninsinterljuv, blev uppringd av ett jobb idag. Nu är det bara hålla tummarna så får vi se vad som händer imorgon.

Nattinatt !

Kallt å snö idag.

Nu är iallafall tandläkaren avklarad för idag. Fått en infektion i min visdomstand så fick antibiotika utskrivet samt ett medel för att skölja munnen med, blää det smakade inte gott! Men infektionen kan vara en förklaring till varför jag varit så trött sista dagarna. Haha,Så nu kan jag ligga å lata med hela dagarna utan dåligt samvete. Blir inge payrtej för mej på tio dagar nu när man ska äta det där, känns lite små trist, men vad gör man ? Le & se glad ut. yeah..

Mormor har sjukat ner sej så ska ner till centrum å handla lite till henne eftersom jag ändå måste ner till appoteket för att hämta ut medecinen. Men usch så kallt å grått det är ute idag, snöade även för en liten stund sen. Vill bara ligga nergosad i sängen framför en spännande film just nu.

Ska ut till förrådet å rota lite bland sakerna där, har för mej att det finns två madrasser där ute så jag slipper sova på soffan. Får lägga ut dom på vardagsrums golvet i nått hörn så kan jag ha det som mitt eftersom jag inte får ta hit sängen å stöka ner hennes inredning. haha! Börjar verkligen längta regällt mycket efter ett eget ställe nu. Kunna komma & gå som man vill, slippa tassa på tå, ha sina saker precis där man men det bästa utav allt - Kunna stänga en dörr om sej själv för att vara ifred om man vill! Nått som är säkert iallafall, när jobb är fixat så är det egen lägenhet som ligger högst upp på listan!




Fin-fika med Sandra!


Möte upp Sandra i slussen för att vi sen skulle göra sällskap till centralen där vi satte oss på fiket högst uppe på åhléns..  Hade mycket att prata om så tiden bara rullade iväg. Så skönt att träffa henne å bli uppdaterade om varandras senaste nytt, haha ! Känns som om att vi kommit varandra mycket närmare dom senaste månaderna å för mej betyder det verkligen allt. Eftersom kontakten inte är så bra med min familj så är hon så mycket mera än bara en kusin, få ha henne vid min sida, dela tankarna med å se upp till! Jag älskar dej Sandra!






Precis kommit hem till Sanna nu. Fått höra senaste skvallret ifrån kryssningen hon var på. Så nu sitter vi bara å slö kollar lite på tv å pratar skit. Blir nog inte så långvarig här ikväll eftersom det är tandläkaren som gäller för mej imorgon. Dom ringde så fick tiden ombokad till klockan 10.00 istället, Så där rök min sovmorgon.. blää.

Tandläkaren !


Godmorgon på er,

Nu har jag gjort mej i ordning å sitter vid köksbordet med ett glas oboy. Ska träffa Atha klockan 12 i forum så har lite tid kvar på mej innan jag måste gå till bussen.

Har sån fruktansvärd tandvärk idag, en av mina visdomständer håller på att växa ut på högra sidan. Fan vad ont det gör! Men ringt tandläkaren nu så har fått en tid imorgon 14.00.. Jag är rädd. :( buhuu. Skoja inte om vilken tandläkarskräck jag har. Uscha mej..

Sprungit runt å letat efter min laddare till rakapparaten som en tok nu halva morgonen. Förstår inte vart den ligger, men har vänt upp & ner på halva lägenheten så här hemma kan det inte vara. Eller? Jag har ju inte haft det någon annanstans. bläää..

Måste kontakta återförsäljaren till min nya dator, har en liten prick i skärmen på datorn som inte försvinner å sen är a:t på tangentbordet jätte konstigt, det liksom gnislar när man trycker ner det. Och kom igen, datorn är inte ens 2 veckor gammal så så får det inte va. Orkar egentligen inte tjaffsa mera med dom nu, men det kan inte hjälpas. Känns inge kul när man lagt ut så pass mycket pengar på en ny dator för att det sen ska bli såhär.

Ska dricka upp oboyen å fixa det sista innan jag drar nu.

Ha en trevlig dag allihopa!

svart på vitt.

Homofober hetsas av bögporr
Grovt homofoba killar blir mer upphetsade av gayporr än killar som inte är homofoba.
Det har forskare vid University of Georgia kommit fram till.
De samlade 35 homofoba män och 29 killar som inte var homofoba. Sedan visade forskarna hetero-, bög- och flatporr för dessa personer samtidigt som de fick sensorer kopplade penisarna.

De båda grupperna blev lika upphetsade av hetero- och flatporren men när turen kom till bögporren visade sig stora skillnader. 54 procent av homofoberna blev upphetsade av bögporren, medan bara 24 procent blev påverkad av dem som inte var homofoba.

Enligt psykoanalytiker så är homofobi ett utslag av förtryckt homosexualitet. Men studien nämner också oro som en bidragande orsak till varför homofoberna blev upphetsade. Forskarna konstaterade att ängslan tillsammans med andra negativa känslor "har visat sig bidra till upphetsning och erektion". Detta gör det möjligt att homofoberna fick stånd eftersom de kände sig hotade, mer än att de blev kåta av det de såg. Forskarna säger i rapporten att fler studier är nödvändiga för att undersöka ämnet, rapporterar gaysajten thesword.com.

Rubrik ?!


Blev en sväng in till stan tidigare ikväll. Var faktiskt skönt att komma ut till lite frisk luft en stund, även fast det börjat snöa helt galet mycket. Uscha.. Nu längtar jag verkligen till våren, första sommarvärmen så kläderna får åka av. haha! Promenera längs vattnet med en glas i handen, vilken känsla.

Ska träffa Atha imorgon vid 12 tiden för att äta lunch, hoppas på att kunna bestämma någon dag vi kan åka till uppsala för att hämta alla mina saker. Sen blir det att träffa fina kusin på en fika. Ska bli mysigt att träffa henne.. =)

Gaah, jag måste verkligen sluta stoppa i mej massa godis. Mitt ansikte ser verkligen craap ut just nu, massor med finnar. Sen i sommras fram tills för några veckor sen har jag knappt haft några finnar alls, haft jätte bra hy. Men nu, massor känns det som. Avslutade medecinen i sommras då jag skulle åka till bullgarien eftersom man inte fick sola när man käkade den å efter det så har det verkligen varit hur bra som helst. Får börja sola solarium igen å sluta med allt godis tills det blivit bättre nu. För det är verkligen, även fast man gör iordning sej så ser det skabbigt ut med dom små röd/gula prickarna i facet. jaja, dagens ilandsproblem egentligen. 





Har många gånger undrat vad jag skulle göra utan dej vid min sida hjärta,
Du är vad som kallas kärlek honey.



smile bitch, smile


Idag är en sån dag ja bara vill krypa tillbaka till soffan med täcket å min bok, låta om världen få vänta å ge mej själv en sekund för mej själv. Det är många olika tankar & känslor som spökar omkring i mej just nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att få en rätsida på alltihopa just nu å göra något bra utav det hela.

myskväll


Precis utkommen ifrån duschen å looord vad skönt det var. Blev en långdusch på en timme i varmtvarmt vatten. Så skönt att bara känna vattnet rinna ner på huvudet å sen resten av kroppen, låta tankarna vandra iväg när man står där.
Efter duschen var det pyjamasbyxor med en stor t-shirt det självklara valet ikväll.

haha, jag har ju mobilt bredband just nu å när man kopplar upp sej har dom ett tidtagarur på hur länge man varit ansluten, 6 timmar å 40 minuter är jag uppe i  just nu. hahah, det känns faktiskt lite tragiskt. Men det är väl bara ett bevis på att jag inte gjort någonting alls idag, förutom suttit å pillat på datorn. Min lilla kissekatt har varit så mysig hela dagen, verkligen varit en riktigt kelgris. Legat tätt in till mej å bara velat bli kliad på, sen när det kommit stunder jag inte orkat så har han blivit så grinig, börjat gått på mej å lägga sej på datorn. haha, han är en riktig smarting han. Nu ligger han neranför mina fötter å spinner, jag verkligen älskar det ljudet. Så harmoniskt på någe vis..

Tänkte kanske plocka fram boken, stänga av datorn å krypa upp i soffan med täcke&kudde. Hittar kanske nått gott i skafferiet att knappra på oxå.. yeeah.

Måndag.


Det är ett under, ett stort mirakel att Jag, Per Björn Daniel Rahm kunde sova till klockan 1 idag hemma hos mormor. Det är nästan så att man är lite små chockad. Men sen var det kört, då sattes tv:n på i högsta hugg några meter ifrån mitt huvud med fullt ljud.

Jag är sugen på smält ost.. Typ en toast kanske. Eller pasta med ost. haha! Jag har en förkärlek till smält ost, och mycket ska det vara. Jajjemänn. Ska kila ner till centrum för att handla cigg, sen upp igen å äta frukost. Min smälta ost, men med vad ? haha..

Måste även ringa till två jobb å sen får jag inte glömma att ringa till sockärringen senare idag heller.

jaja, dags att sätta fart nu! Vi hörs.


Nattinatti..


Kvällen börjar lida mot sitt slut nu å lika bra är nog det. Är så förbaskat trött så jag knappt vet vad jag själv heter snart, haha. Försökt ladda ner första säsongen av Rederiet men det går trögt. Fått fram ett avsnitt iallafall, men då var det bara ljudfilen så jag vet inte riktigt vad det är för knas.

haha la ut en kontaktannons för min lilla sötnos Daniel idag på qx i klottret, var lite kul faktiskt. Martin en bekant till mej snappade ju upp det där så dom har suttit å pratat ett bra tag nu. Alltid roligt å ha med en finger i spelet. haha

Har ingenting som står på morgondagens agenda så vi får se vad som händer. Jag saknar Cissi massor så kanske ska försöka träffa henne. Haha, känns som om jag träffade henne mera när jag bodde i Uppsala än jag gör nu när jag bor i Sthlm. Känns lite konstigt, men båda har ju haft massa nu sista tiden så det blir väl lätt så.

Ååh, ja vill göra min andra tatuering snart oxå. Har inte riktigt bestämt mej för vart jag ska göra den ännu, men ska kolla upp det där så den blir gjort snart.

Juste, måste ringa soctanten imorgon för att prata lite. Får se vad hon har att komma med å tänker säga.

nej, nu är det godnatt !

Robin, S1 - Sommar



Det var tider det..

Hittade "våran" låt när jag surfade runt på yotube, S1 - Sommar. Det är många minnen som kommer upp i huvudet med den låten. Vi trodde verkligen vi var så coola. Hittade på allt möjligt bus å skulle alltid slå varandra. Gud så små vi var. Men den sommaren var underbar. Allt bus vi hittade på, du var ute å målade å alla misslyckade "fester" som aldrig blev någon fest. Utan det var du&jag som satt å söp. Även om vi inte haft någon vänskap det sista året så är du grymt saknad Robin. Vi var ju grabbarna som skulle göra stan osäker ;) Eller hur? Och att vi lärde käna varandra på bussen mellan enköping å sthlm är något som jag fortfarande tycker är lite komiskt, du tog alltid en plats till mej varje fredag. Det är svårt att förstå att du inte finns mera på jorden. Men jag hoppas du sover gott, ja tänker på dej !


Lördag kväll !


Var en riktigt trevlig kväll igår, som jag sa så möte jag upp Lina vid slussen för en fika. Eftersom det var så ruggigt kallt ute orkade vi inte gå många meter utan valet blev blå fotöljen i slussen. haha, har nästan blivit ett av våra stammis hak sista gångerna vi varit å fikat. Där blev det en stor latte med pasta sallad, så gott.

När fikan började dra sej mot sitt slut gjorde vi sällskap till Stockholms södra å tog pendeln. Lina skulle hem så jag åkte til Östberga för att träffa Marcus. Han hade två andra vänner där, så lite singstar med ABBA blev det å massa prat. trevligttrevligt..

Haha, när jag skulle kolla buss så skulle det ta två timmar för mej att ta mej hem så jag stannade kvar. Så är precis hemkommen nu. Magen ska stoppas med mat så får vi se vad som händer senare ikväll.. Vet inte riktigt om jag orkar sitta här å glo, fast iofs har jag inte varit hemma någon kväll alls sista tiden.

Får se om Atha ringer senare ikväll så vi kan bestämma något för att ses. För som sagt, jag måste ha ett jobb NU !

Gud känner mej verkligen så irreterad på världen idag. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, eller jo egentligen. Men jag är verkligen på uselt humör. gaahh !

jaja, nu var det mat..
Kallops med potatis, jummie..

haha, 3:dje inlägget idag !



Jag är så sjukligt uttråkad. Dagen har varit fruktansvärt seg. Inte gjort mycket alls egentligen. Men har iallafall precis slängt in en tvätt i maskinen. Ska fixa lite käk å stoppa i magen innan det är dags att hoppa in i duschen. Ska möta upp Lina vid slussen för att sen dra vidare till nått fik. Var länge sen vi sågs så det ska bli ett kärtåtersende.

Kollat lite på lägenheter nu på eftermiddagen, ska fylla i den där formulären å skicka in till dom.
Atha ringde tidigare idag så vi ska ses imorgon på nästa vecka. Hoppas att han har något jobb på G å sen måste vi prata om när vi kan åka för att häma mina saker i Uppsala.

!!



jag vill bara krypa in i din famn, fåå vara liten för en stund å
bara glömma allting där ute för en kort sekund.

Bio + annat


Godmogon,

Mår som man förtjänar dagen efter. haha! Åkte in till stan igår kväll för att möta upp Sanna igen å även Amanda för bio time, filmvalet blev Allt Flyter och var väl en helt okej film. Trodde den skulle vara bättre än vad det var, men helt okej.
Eftersom lite av filmen handlade om Berlin blev det lätt att tankarna far iväg till tidigare minnen i livet, känns även som om jag drömt om Berlin och den tiden av mitt liv i natt. haha..

Efter filmen gjorde vi sällskap till slussen och tog bussen hem, Jag hamnade på Eddy´s en sväng för att säga hej till älskade Cissi. Träffade även på Atha där så vi stod å tjattrade lite, skulle höras mera senare idag för att se om han hade något jobb. Efter några cider å lite shots var det dags att rulla hemmåt där det avslutades med vin framför datorn.

Ska träffa Lina senare ikväll på en fika vid 19 tiden. Innan dess ska jag inte göra ett piss, förutom att ligga i soffan med datorn å bara slappa. Varit ute å ränt en heldel sista tiden så det behövs. Ska dock iofs pallra mej ned till centrum bara för att köpa cigg.


huvudvärk.com


Fredag..



Brr, det är verkligen svinkallt ute idag. Tror nästan det är 4-5 minus grader ute nu och man känner verkligen hur ont det gör i kinderna när man går utomhus. uscha mej.. Sitter med varm chocklad och grädde, mums !

Precis hemkommen ifrån Farsta centrum. Sanna & jag åkte dit i hopp om att shoppa lite på den sista rean. Hittade två jättefina koftor som jag köpte. Var även förbi mitt gamla jobb å sa hej. Kändes lite konstigt, jag saknar verkligen allt på den tiden. Blev alldeles jätteledsen när jag gick runt där, jag vet inte riktigt vad jag ska göra just nu för att få ett jobb. Går in dagligen på ams hemsida för att söka alla jobb som kommer in, men problemet är ju att det knappt är några som kommer in. Jag känner mej så maktlös för jag vill så gärna ha ett jobb.

Har inga direkta planer för kvällen. Kanske bara stannar hemma med ett glas vin, eller så blir det nått skoj på stan som gäller. Vi får se..

Ska gosa lite med kissekatten framför tv:n nu tänkte jag.


Vi hörs !

2009, Nytt år - Nya möjligheter !



Kvällen börjar lida mot sitt slut.. Precis hemkommen ifrån stan där det var raketer för full fart. Det är verkligen vackert att se alla fyverkirier uppe på himmelen, jordens alla möjliga färger å alla olika slag på rakter som skjuts upp.
Ligger just nu framför öppna spisen med ett glas vin och hör elden spraka i brasan, Winnerbäck strömmar ut ifrån högtalarna på datorn. En härlig känsla..

Tankarna far iväg till Mr X just nu, jag fick ett sms ikväll. Försökte oxå skicka, men som vi alla vet, på nyårsafton är de inte det lättaste att få fram sina sms. Jag saknar honom iallafall. 

Vi tänkte duka fram till kex å ost nu, sitta framför brasan och snacka lite skit innan det är dags för att lägga sej.


RSS 2.0