Första kvällen.

Sådär, kom nyligen hem till Hannes ifrån första kvällen inne på området på Pride. Det har varit en jättetrevligt och mysig kväll, jag har träffat på både nära & kära som jag hälsat och pratat med. Vi har gått runt och pratat med folk, kollat i olika stånd och sen var A camp på scenen en timme som vi stod och lyssnade på. Vi gick till lilla scenen i slutet och röjde loss lite på dansgolvet med härlig musik innan dom klappade ihop och stängde igen. Det kanske är jag som har väldigt höga krav nu för tiden men jag trodde att det skulle vara mera drag än vad det var. Men kul har det i vilket fall som helst varit.  Imorgon har jag stora funderingar på att hoppa bungy jump men vi får se... Det kostade en hel del men jag skulle verkligen vilja göra det.



Blondinbella och en väldigt stolt Hannes.



En bekant från Enköping och jag.



Elin & en kompis.



Fina Adam & Jag



Jag tillsammans med Lukas



A camp



Daniel



Piff & Puff



En trött Daniel..



Bästa Hannes.



Påväg hem, helt slut !


Nu har vi myst till det ordentligt och gjort varma mackor, jag sitter och dricker te och efter det har vi chips och dipp som väntar. Ett perfekt avslut på en härlig kväll. Kommer nog inte dröja många minuter innan jag slocknar och ligger och sover för jag är helt slut i kroppen och fan vad ont i fötterna jag har efter allt dansande och gående idag.


NU KÖR VI !

Allting gick bra hos läkaren och det var över på några få minuter så det känns jätteskönt. Hade verkligen ont i magen när jag satt i väntrummet, jag hatar sjukhus så mycket men nu är det över för några veckor.

Jag åkte direkt hem till Hannes efter och har nu spenderat några timmar här. Vi har pysslat om våra utseende med blandannat hårinpackning, ansiktsmask, peeling på ansiktet m.m. Nu har jag babylent ansikte. yeah..

Nu sticker vi in till stan och ska in på Pride ikväll, får se hur länge ja stannar så antingen hörs vi ikväll eller imorgon när jag vaknat till liv.









Halvlång kofta från H&M, T-shirt ZARA och jeansen är slitna Wrangler från dam.

Onsdag.

Godmorgon,

Gud vilket härligt väder att vakna upp till. Inte ett moln på hela himmelen och en stor sol. Äntligen har det vänt och det underbara vädret har kommit tillbaka. Wehejj, bara det här gjorde min morgon.

Jag kom i säng på tok för sent igår och somnade ännu senare, varför vet jag inte men jag hade jättesvårt att somna och låg och tänkte en stund istället tills jag tog upp boken och läste ut den på morgontimmarna. Så jag kan inte sticka under stolen med att jag känner mej en aning seg och trött idag.

Ska packa ihop lite saker jag behöver ha med mej, stoppa någonting i magen och sen ska jag vara hos läkaren idag klockan tre på återbesök. Det känns en aning småjobbigt för jag hatar verkligen sjukhus  men det är bara ett "vanligt" återbesök så det ska nog inte vara några konstigheter, hoppas jag !

När jag är klar hos läkaren sticker jag hem till Hannes på direkten så vi hörs därifrån. Vi ska göra oss i ordning tillsammans och ha några små spa timmar innan vi drar till Pride ikväll.


Ha en fin dag allihopa!

Cookies'n'beans

 



 

Lasse i parken.

Vilken kväll det har varit, det är nog en av dom bästa på väldigt länge måste jag säga! Det var helt klart värt all väntan på den här kvällen. Jag mötte som sagt upp Sandra vid Hornstull så satte vi oss på BG:s och beställde in en stor varsin köttbit, självklart har jag kört på alkoholfritt hela kvällen eftersom jag fortfarande äter mediciner.. (Så ingen behöver oroa sej och lägga sej i för jag vet vad jag gör. Att vara ute med goda vänner betyder inte att jag dricker varje gång.) Vi pratade, skrattade och hade det jättemysigt. Det är alltid så skönt att träffa älskade Sandra och lika så ikväll. Min blick på servitörer är lite rubbat efter dagens samtal men det är ingenting jag tänker nämna här men kul var det.

När vi käkat upp tog vi en promenad till "Lasse i parken" och mötte upp Sandra´s mamma och Kent som redan var där och haffat ett bord till oss fyra ganska nära scen. Vi satt och små pratade lite och många skratt kom innan Cookies'n'beans klev upp på scenen och körde igång. Det är någonting magisk över dom, jag satt och njöt av varje sekund dom sjöng och spelade. Jag är grymt imponerade av dessa tre tjejor för dom är verkligen super duktiga. Dom har allt; sången, närvaron på scenen och kunskap för alla instrument. Det var bra med folk och ett härligt gäng så stämningen var verkligen på topp också. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, jag måste smälta in allt från ikväll och det här kommer ligga mej varmt om hjärtat.. Deras texter är så pricken över i:et många gånger. Den 18 augusti kommer brudarna tillbaka och spelar och givetvis har vi bokat ett bord och kommer vara på plats.


Jag använde kameran flitigt så här kommer kvällens bilder, jag har även spelat in när dom sjunger så det kommer i inlägget efter.





















När jag sagt hejdå till dom andra tog jag en promenad till tanto och träffade Hannes, Ingela och lite annat folk där en snabbis. Men det blev inte alls långvarigt för jag kände mej väldigt trött och hängig så jag sa hejdå och åkte hem.

PS. Jag lovar att jag kommer lägga upp vad jag köpte häromdagen imorgon någon gång, det har bara varit fullt upp och jag har prioreterat andra saken - Men det kommer! Ds.

På språng..

Jag ska alldeles springa iväg till bussen och möta upp bästa Sandra vid Hornstull. Vi ska gå och käka tillsammans innan vi ska till Lasse i parken och njuta av en fin lugn kväll tillsammans och se lite livé uppträdande. Jag har längtat efter den här kvällen väldigt länge så det ska bli hur mysigt som helst. Självklart tar jag med mej kameran och ska försöka fota kvällen i största möjliga mån.



Lång kofta Emilio ifrån MQ, T-shirten kommer från Topman och jeansen är Levis !
Jag kör även på min svarta Jacka ifrån H&M som jag hade igår.



Skorna kommer ifrån Scorett och är en stor favorit hos mej, både bekväma och snygga vilket är perfekt!

Invigning av Pride !

Som jag misstänkte blev det en tidig kväll för mej. Dom andra skulle dra vidare till Vasaparken och festa men jag kände bara för att åka hem och skutta i mina myskläder och krypa upp i soffan med boken. Så tråkigt är jag, men det lär nog löna sej i längden. Det tog på krafterna att springa runt i kungsträgården ikväll bland alla människor så jag är nog inte så bra som jag önskar ännu tyvärr..

Som jag skrev tidigare var det invigning utav Pride i Kungsan idag men jag är faktiskt lite besviken. Det var inget speciellt för fem öre, Artisterna var väl okej men inget speciellt, talarna tråkade ut publiken och det var ganska så dåligt med folk. Jag träffade iallafall på en del vänner & bekanta och bland annat var min fina Adam där så jag han krama om honom lite snabbt innan vi var tvungen att rusa vidare. Vi träffade oxå på tjejgänget ifrån när vi var på Kattis senast så vi stod och hängde med dom ett tag innan vi gav upp och begav oss på olika håll. Självklart var det jättetrevligt att träffa alla människor men annars var det ingen höjdare. Jag trodde det skulle vara mer drag och lite mer jippie. Jaja, vi får se hur resten utav veckan blir. På onsdag drar det väl igång på riktigt!

Jag hade iallafall med mej kameran och använde det ganska så flitigt så här kommer lite bilder ifrån kvällen..


Skjorta kommer från Riley och chinos:arna ifrån H&M !


Jackan kommer också ifrån H&M och skorna är ifrån Vagaboond.
Riktigt nöjd med klädvalet för kvällen..














Jag har sagt det förut men jag säger det igen, 
jag älskar dej plutten, du är vad man kan kalla en äkta vän !  

Måndag.

Halloj,

Hur mår ni idag?
Jag mår en aning bättre men har fortfarande ont och känner mej konstig i kroppen, but hey.. Det är på rätt väg! :) Måste bara se till att inte stressa på utan fortsätta ta det lugnt.

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga ut vad jag köpte igår på Teknikmagasinet och det kommer, men ni får vänta tills ikväll eller imorgon. Jag hade ingen ork att skriva ihop ett inlägg igår och idag har jag inte haft tid.

Just nu håller jag på att göra mej i ordning. Känns lite konstigt att piffa till sej nu efter att gått runt i mjukisbyxor och en stor luvtröja i en veckas tid. Jag ska möta upp Hannes inne i stan för att gå på invigningen av PRIDE i kungsan ikväll. Det har tagit sjukt mycket på krafterna att bara göra sej i ordning så förtillfället känner jag mej helt slut i kroppen så jag lär nog inte bli långvarig ikväll men man vet aldrig vad som händer.  Har lagt en ansiktsmask som ska rengöra på djupet och återfuktar huden, haft en hårinpakning och smörjt in kroppen med body lotion efter duschen nu. Känns skönt att fräscha till sej lite gran efter att inte brytt sej om sitt utseende på en vecka.

Nu ska jag slå Hannes en pling och höra vart vi ska mötas upp..

Jag återkommer med bilder och hur det var senare ikväll.

/ Daniel   

Home.

Idag var det dags för mej att packa ihop alla mina saker, säga hejdå till dom underbara människor här i Masmo och åka hem till mitt. Har lite räkningar att ta hand om och sen saknar jag kissemisse en massa så jag ska krama ihjäl honom här hemma nu! Det tog verkligen på krafterna att åka hem och nu är jag hur trött som helst så det ska bli skönt att krypa ner i sängen med en bok och vila lite. Det är att ta i och säga att jag mår mycket bättre men jag känner mej piggare och mår en aning bättre jämfört med hur jag mått tidigare dom senaste dagarna. Så det går åt rätt håll vilken känns jätteskönt, jag hatar att vara sängliggandes och vara sjuk! Jag ska se till att vila så mycket jag bara kan så jag orkar med tisdag med älskade kusin! Påvägen hem gjorde jag ett stopp vid Skärholmen och sprang in på Teknikmagasinet och köpte med mej en efterlängtad grej hem. Kika in i bloggen om ett tag så ska jag visa er vad jag köpt.


tjingeling.

old picture



Nu är det en relativt gamal bild men likt förbannat älskar jag bilden fortfarande lika mycket nu som när jag såg den för första gången. Ögonblicket, omgivningen, Sandra och jaa.. Allting! Det här kallar jag konst!

Lördag.

Det har varit en lång och seg dag idag. Mesta dels har jag bara sovit annars har jag legat och pratat i telefon, tittat på tv eller pillat med datorn. Jag börjar känna mej en aning uttråkad och less på att vara sjuk men jag vet att jag måste ge det här tid och låta kroppen läka för annars kommer det bara bli värre. Jag tog en promenad ner till kiosken för att jag skulle handla cigg och jag blev helt slut av bara den korta promenaden. Hittade tre jobb som jag skickade in min CV till som jag gärna skulle vilja ha. Tittade på Sommarkrysset ikväll medans jag fick i mej lite mat och sen har jag och Lena legat i varsin del av soffan och bara pratat massor, det har varit jättemysigt att bara legat och prata tillsammans om allt möjligt under kvällen.   



Tittade igenom lite gamla bilder på datorn nyss och hittade blandannat den här ifrån när Jag, Hannes och Matti var i vitan i början av sommaren och låg och stekte. Om jag inte minns helt fel var det dagen efter baby´s föddelsedags fest och jag var halvt dagen-efter-förstörd. Hursomhelst gillar jag bilden skarpt och gud vad jag längtar till att kunna gå ut och lägga mej och steka i solen igen..

♥♥♥




Utan dej vet jag inte vad jag hade gjort hjärtat, du är mitt allt!
Det finns inga ord som räcker så jag nöjer mej med att säga;
Jag älskar dej! ♥

Fredag.

Efter att jag blev utskriven ifrån sjukhuset igår åkte jag ut till Masmo och det är här jag befinner mej just nu. Det har varit en jobbig natt med fruktansvärd smärta men tillslut somnade jag och har sovit i över 7 timmar i sträck. Det var skönt, jag känner hur genomtrött jag är i hela kroppen. Just nu väljer jag mellan att ha riktigt jävla ont, eller riktigt ont och må fruktansvärt dåligt utav smärtstillandena. Ja typ som pest eller kolera. Jag prövade olika sorter utav smärtstillandet åp sjukhus också, men alla hade samma effekt på mej så antaglien pallar inte min kropp med dom starka läkemedelen. Men om några dagar när medicinen börjat värka hoppas jag verkligen att jag mår bättre och orkar vara uppe på bena lite mera än vad jag orkar just nu.

Ligger just nu i sängen bara och pillar lite på datorn, slö kollar lite på nått program via datorn och pratar i telefon. Rocky ligger nere vid mina fötter och värmer dom. Snart är det dags att ta mer citodon så jag ska försöka sova lite till när jag gör det så ja slipper det värsta illamåendet. Det kommer inte bli många knop gjorda ikväll, jag kommer förmodligen bara ligga här i sängen och försöka bli frisk. Kanske shoppar någonting via nätet och har telefonen som sällskap. Blää, ja är så trött på det här helvetet nu för jag har ingen kraft alls. Jag vill bara bli frisk nu och gå ut och träffa folk och allt ska bli som vanligt..

Vi hörs igen när jag orkar,

tjiing..


Sjukhus, Torsdag..

Torsdagen var bara ett rent helvete. Allt kändes jävligt tugnt och jag hade ont som satan. Läkarna gick ronden och bestämde sej för att jag skulle få åka hem efter att jag träffat en annan läkare klockan halv tre. Min första tanke var hur fan det skulle gå till?!?! Ingenting hade blivit bättre och jag hade fortfarande lika ont, min kropp hade ingen ork för fem öre eftersom det ända jag levt på var dropp och smärtstillande. Lina tittade förbi så vi tog en rullstol och åkte ner till huvudingången så jag fick ta en cigg och prata lite. Jag började må sämre eftersom jag äter så starka smärtstillande så vi åkte upp igen så ja fick lägga mej. Sjuksystern tjatade bara om att jag var tvungen att börja äta och förstod inte hur illa jag mådde. Sen kom även Hannes dit igen och det blev ett jäkla liv på att dom skulle låta mej åka hem vilket var ganska förståligt. Hursomhelst så träffade vi läkaren klockan halv tre och jag måste nog säga att det är en av dom mest underbara läkare ja haft, äntligen fick man svar på frågor man hade och det hände någonting. Vi satt och pratade en långstund och jag undersöktes innan det togs nya provet och jag skulle åka hem. Nu hade jag äntligen fått reda på vad det var för fel på mej och fått medicin jag skulle äta. Varför jag  varit på sjukhus och vad för sjuk jag är kommer jag fortätta hålla för mej själv och mina närmaste, men jag kommer bli helt frisk igen och må bra även om det kommer ta ett litet tag. Nu gäller det bara att vila, ta det lugnt, äta medicin och se till att bli frisk.


Sjukhus, Onsdag.

Det här har nog varit bland dom värsta dagarna på väldigt länge i mitt liv. Ren jävla fysisk smärta har dom bestått av! Hela onsdagen spenderades mest med att ligga i sjukhussängen och få morfin och vänta. Jag ringde fina Hannes tidigt på morgonen i ren panik och bad honom komma in på en gång, 45 min senare är han på plats och står och kramar om mej medans jag ligger i sängen och både har ont och panik över att vara där alldeles själv. Vi fick vänta på en undersökning som tillslut visade sej skulle dra ut så pass långtid att dom kom och hann spruta in ännu lite mer morfin i mej. Jag var helt väck i huvudet och den smärtan jag hade då och har nu kan jag inte ens förklara. När jag väl blir iväg körd till en annan avdelning och ska träffa läkaren som ska undersöka mej kommer det fram att det inte alls går att genomföra undersökningen av mej i det läget jag var i så jag fick åka tillbaka till "min" avdelning och vänta lite till. och lite till, och lite till.. Tillslut hade jag väntat så pass länge  att det äntligen skulle vara min tur och jag fick rullas iväg. Jag minns inte så mycket av det men jag vet att jag fick träffa en narkossjuksyster och lite annan personal, att dom gjorde ett ultraljud på min kissblåsa och att jag sen ligger inne i en sal och får en mask över munnen och kramar om Hannes hand ända in i det sista innan jag somnar. Undersökningen drog ut lite på tiden men gick bra och när jag vaknat upp igen fick jag träffa Hannes igen och sen hade även Sandra kommit dit. Kommer inte ihåg så  mycket mer än att jag hade väldigt ont och att dom stannade sent till kvällen vid min sida innan dom gick. Natten var hemsk, jag fick inte sova någonting och dom sprutade bara in morfin hela tiden i min kropp medans dom letade efter en medecin jag skulle ha som dom inte hittade.





Fina Hannes när han följde med mej in där jag blev nersövd. Ett tack låter bara lamt men jag tänker säga det ändå, Tack! Tack för allt du gjort dom här dagarna för mej och att du har funnits där vid min sida dag som natt. Du har verkligen visat mej vad en riktig vän är.  
Jag älskar dej plutten! ♥

sjukhus..



Jag lever men inte alls bra just nu så ja orkar inte skriva många rader.
Jag skriver igen när ja mår lite bättre.


Sjukhus.

Ingen ska få hindra mej ifrån mitt bloggande, jag är ledsen om jag velat fram och tillbaka men från och med ikväll funkar bloggen som vanligt - utan något lösenord. För som sagt - Ingen hindrar mej från att göra det jag vill göra. Punkt!

Dom sista dagarna har det bara varit jobb, jobb och jobb som gällt för min del, blandat med en förjävlig smärta jag försökt intalat mej själv ska gå över. Men det har varit kul att jobba, träffa alla kollegor och kunder.

Jag har dom bästa vännerna man kan tänka sej. Hannes har varit en pärla idag och mötte upp mej i slussen efter att jag varit och jobbat 1,5 timme och insåg att det här inte funkade längre. Vi åkte till SÖS och fick tillbringa några timmar på akuten där, jag fick träffa sjuksystrar som tog diverse olika prover och sen kom en läkare och undersökte mej innan jag fick komma upp på en avdelning. Under tiden jag låg på akuten kom även Sandra och gjorde mej sällskap!

Nu har jag kommit upp på avdelning och blivit tilldelad ett rum som jag delar med tre andra personer. Dom ligger och snarkar förtillfället så någon nöd på dom går det nog inte. Varför jag är här tänker jag behålla för mej själv men för tillfället har jag en sån fruktansvärd smärta i kroppen så jag inte vet vad jag ska göra längre. Jag har fått morfin vid flera tillfällen men det verkar inte bita på mej så jag ligger och väntar på att nattläkaren ska komma tillbaka och göra en undersökning och prata lite innan jag får sova. Jag hatar verkligen sjukhus och tycker det är extremt jobbigt att vara här men tack vare mina vänner som ger mej så fint stöd ska det nog fixa till sej. Får jag som ja vill blir jag utskriven imorgon bitti och kan packa ihop mina saker och åka hem så jag kan vara tillbaka på jobbet på torsdag igen. Lina har även varit här en snabbis ikväll för att titta till mej och se hur jag mår. Det värmer verkligen att jag har så fina vänner som bryr sej så mycket. Jag saknar min kära och önskar att han kunde vara här, men allt kan man inte få och jag är så oerhört tacksam för att jag har så fina vänner som verkligen har visat hur mycket dom bryr sej. Tack för alla fina sms jag fått och jag lovar att jag ska svara när jag orkar.


Vi hörs imorgon bitti igen,

Im sorry.

Snart kommer jag börja blogga på som vanligt igen, det har bara varit mycket jobb och lite sömn dom senaste dagarna.

Lösenordsskyddad !

Efter mycket velande fram och tillbaka med hur jag ska göra med bloggen bestämde jag mej ikväll för att lösenordskydda den och fortsätta skriva som vanligt istället för att ta en längre bloggpaus. Bara det senaste dygnet har jag stött på saker som gör att jag inte kan vara offentlig för vems om helst på internet och tillåta någon som jag inte har den blekaste ta del utav vad jag gör och vart jag är, dvs mitt liv.. Nu har jag stenkoll på vem som fått lösenordet och det känns mycket skönare. Jag kommer fortsätta skriva om min vardag och andra saker precis som vanligt så för er blir det inte någon större skillnad förutom att ni behöver ett lösenord vilket jag nu skickat ut i ett sms till dom jag vill. Jag är nu bortplockad med bilder, gamla anteckner och diversesaker helt och hållet ifrån internet och på dom platser där jag fortfarande finns kvar är allting lösenordsskyddad förutom facebook. Jag måste kolla upp hur jag kan göra med fotoalbum och liknande så jag vet vilka som har tillgång till det, jag har för mej att man kan spärra dom så enbart ens vänner kan se det men det måste ja kolla upp närmare, annars ryker även facebook tyvärr.




160709

Under omständigheterna har det varit en fin dag. Jag och Hannes satt en stund ute på hans balkong och rökte & pratade innan jag packade ihop alla mina saker och knallade iväg till tunnelbanan. Väl hemma hos Sandra satt vi och lyssnade på lite musik och bytte ut all min musik på mp3:n, tog en fika på balkongen och sen tog vi bussen några stationer bort. Var på bibblan så hon fick hyra en ny bok, och sen snabbt inne på gina och lämnade tillbaka en kläning som var på tok för stor. Våra magar kurrade så vi satte oss på ett grekisk hak och beställde in mat. Madam tog oxfile med klyftpotatis medans jag var sugen på kyckling så jag beställde in kycklingspett med tzatsiki. Det var gott med mat och riktigt skönt att sitta där med Sandra och prata..


En god vän till mej skriver både det ena och det andra när andan faller på och det här är ett av hennes senaste värk som hon precis visade mej, jag blev stum när jag läste. Det var så fint skrivit. Jag finner inga ord! Den person som vinner hennes hjärta att dela livet med henne kan skatta sej lycklig resten av livet.   

"Ditt sinne är trött, behöver vila, en varm känsla av kärlek för att hela.
En ömhet av äkthet. En respekt för ditt inre. Du får en famn att vila i,
kom och lägg din själ i min famn och jag ska vårda dig. Sök ro i min
famn och finn kraft för att återskapa dig. Kom ta min hand så sätter
vi oss på ängen den gröna och lägg din själ i min famn...."


Summerboy..

Igår var det återigen dags för utgång med Hannes. Åkte först hem till honom där vi blandade till goda fruktdrinkar och satt på balkongen och pratade. Sen gjorde vi oss i ordning, åkte in till stan och mötte upp Lina och sen var det dags att ta plats på dansgolvet. Det var ganska dåligt med folk igår och musiken var halvkass fram tills vi precis skulle gå så det var väl inte en av dom bästa gångerna jag varit där. Men det var kul att se allas ansiktet igen och krama om Felicia som gör kvällarna på Kattis. Var så kul att få ta dit Lina och visa henne en del av mitt liv som hon bara hört mej berätta om. Fyllekäk på macdonalds och sen var det nattbuss hem till Hannes och raka vägen ner i sängen.





Är kvar hemma hos Hannes just nu.. Tänkte göra mej i ordning och åka hem till Sandra efter det.. Vi tänkte plocka fram en filt och ta med hennes kissekatt och gå ut och lägga oss på någon gräsmatta utomhus. Jag behöver träffa Sandra just nu och bara få en stor varm kram av henne så det kommer bli en bra dag. Får se om jag åker förbi Cissi på hemvägen och säger hej eftersom hon är hemma innan jag åker hem till mej. Jobbet ringde mej idag och frågade ifall jag kunde jobba men jag sa faktiskt nej eftersom jag fått ett det schema ja fått nu..

Well, ska göra mej i ordning nu.

" Le och se glad ut"

..


hell yeah

Om 113 dagar tar jag plats framför scenen och ser när Winnerbäck tar sitt första kliv ut på scenen och sätter den första tonen. Jag kan knappt bärga mej för jag minns hur underbart det var dom två tidigare gångerna jag varit där. Nedräkningar har börjat och snaaart har 113 dagar gått och jag är en av dom tusentals människor som är där för att se honom.

Så är det.

Det har varit tyst som musen här i bloggen idag men jag har inte haft någonting att säga faktiskt. Jag tänker inte ljuga, det har varit en jävla skit dag från början till slut. Små saker som har blivit större och jag har känt att jag inte orkat för fem öre. Men imorgon är en ny dag och då är det nya tag som gäller. Jag får träffa min plutt Hannes sen han kom och sen blir det utgång som vanligt så det blir kanon. Nu kom jag precis hem ifrån att varit ute och gått i två timmar, det var verkligen skönt att komma ut och bara gå medans jag lyssnade på musik och det var inte alls kallt utan det räckte med att jag slängde på mej en luvtröja bara.

Jag la ifrån mej mobilen brevid mej vid halv sju i morse och då dröjde det nog inte många minuter innan jag somnade så när det ringde vid tio tiden i morse var jag galet trött och förstod inte mycket. Min chef ringde och sa att hon hade några fler tider åt mej att jobba men att jag kunde ringa upp när jag vaknat för hon hörde att jag låg och sov. Vi la på men jag blev så nyfiken på hur mycket det var så jag ringde upp strax efter. Så från och med söndag har jag fått ett hästschema och kommer jobba mer än heltid fram tills på fredag kväll. Även om det kanske är många timmar och kan kännas hårt känns det toppen, det ska bli så skönt att få jobba för jag har längtat efter det.

If I could be close beside you
If I could be where you are
If I could reach out and touch you
And bring you back home



Finns det något som heter Sova? Det visste jag inte, haha.

Klockan är snart fem, solen har gått upp och det har blivit ljust medans fåglarna kvittrar utanför fönstret. Och vad fan gör jag vaken nu tänker ni ?! Ja ni... Ja tänker faktiskt detsamma. Jag som var så trött tidigare ikväll och har legat och gäspat hela kvällen men saken är den att jag inte har kunnat sovit. Klockan har bara sprungit iväg, jag har blivit ännu mera stressad och uppjagad av det och inte kunnat koppla av och slutit mina trött små ögon på kudden. Jag har legat och dröm mej bort med hösten mode som kommer. Tänk om man skulle kunna få handla obegränsat under en hel dag bara. Jag skulle vara galen och slita åt mej alla fina nyheter som kommer ut till butikerna. Nu funderar jag på ifall jag ska skita i att lägga mej över huvudtaget och bara köra på och gå upp och fixa alla papper så jag har en helt ledig dag från skiten eller om jag ska krypa ner undet täcket och sova borta halva dagen, fixa papprerna och inte alls få lika mycket tid över för roliga saker. Haha, vilka skitproblem jag ägnar min tid åt just nu! Lite små komiskt faktiskt.

weell, jag ska ta min (Tror jag sagt det dom sista fem - tio gångerna nu) sista natt cigg innan det nog blir sängen för mej. Annars kommer jag vara pain in the as och vara förbannat trött och grinig mot allt och alla.

HAHAHAHAH Det var så sjukt kul !

Jag är så galet trött och sliten så jag knappt vet mitt eget namn förtillfället. Jag satte mej på duschgolvet med slangen över huvudet och så satt jag säkert över en timme helt slut. Har gjort en hårinpackning och peelat hela kroppen och tvättat ansiktet med en rengöringskräm nu. Det märks så fort när jag är ute och festar och dricker för det påverkar mitt ansikte på en gång. Hoppade i mina mysiga pyjamasbyxor och letade fram en gigantisk stor sovtröja efter duschen så nu ligger jag nerbäddad i sängen med datorn på magen. Alla papper jag bestämde mej för att göra ikväll skjuter jag upp till imorgon, jag är alldeles för trött för det nu. Men såhär gör jag alltid och jag blir så trött på mej själv ibland. Men imorgon har jag inget annat alternativ än att fixa det på direkten när jag vaknat till liv. Att jag alltid ska skjuta upp allting till sista sekund... Fast jag tror nog bara det är just det här som jag skjuter upp in i det sista. Suck... Det går tröck att skriva ikväll så egentligen kanske jag borde skita i det totalt, men jag vill skriva.. Det är så mycket jag vill säga men jag vet nog inte själv riktigt vart jag ska börja och det skulle nog bara bli en aning förvirrande och konstigt ifall jag satte igång.

Adam och jag träffades vid slussen och åkte in till city på en gång för att jag skulle byta mina vita tygskor eftersom dom gått sönder IGEN. Vi var inne på tre olika butiker och ingen hade dom i min storlek trots att dom kollat i datorn och sett att dom skulle ha flera stycken i storlek 43. I en av butikerna hittade dom bara vänsterfoten men eftersom dom skorna jag hade var helt trasiga och läckte in vatten var jag i stort behov utav ett par nya så jag hittade en annat par vita tygskor ifrån champion som egentligen kostade lite mer men jag fick dom till samma pris och nu hoppas jag kvalitén är bättre på dom. Iofs har jag inte haft någonting emot och fått ett par nya fräscha vita skor varannan vecka för så har det i princip varit. Kommer ni ihåg om att jag berättade för några veckor sen att jag hade en kund inne på coop som tappade byxorna framför mej? Nu vet jag vart han jobbar. När vi var inne i den sista butiken jag köpte mina skor kände jag igen en av personalen som jobbade där men jag kunde inte riktigt placera vart jag sett honom förut. Han gick fram & tillbaka och nickade till mej som om att vi kände varandra. Min hjärna sattes på högvarv och tillslut kommer jag på vart jag sett honom tidigare och det var han som tappade byxorna framför mej. Jag hade berättat om den här händelsen tidigare för Adam och han såg att det var någonting med mej på mitt ansiktsuttryckt så efter att jag snabbt berättat att det var den killen som tappade byxorna bröt vi båda ihop i ett skrattanfall och jag blev alldeles ilröd i ansiket. Det hade Adam roligt åt ett bra tag efter.

Efter att sprungit runt fram och tillbaka och hållt en av butikerna öppna tjugominuter efter stängning satte vi oss på tuben och åkte till Café 60 och käkade. Dock blev jag väldigt besviken på både maten och latten för det var varken fräscht eller såg tilltalande ut. Vi hade mycket att prata om som vanligt och efter några timmar packade vi ihop våra saker, sa hej då och skildes åt.  


Nu landade min fina älskling på Arlanda för ett tag sen. Det känns skönt att ha honom tillbaka hemma i Sverige och även om vi inte träffas varje dag för det gör vi inte så är det skönt att kunna plocka upp telefonluren och bara slå en pling när man vill. Nu ser jag framemot att höra om alla galenskaper som hände borta i Berlin, det ska bli riktigt kul.

Du är min GUD !

Den 21 september släpps nya albumet "Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen" Albumet spelades in senvåren 2009 i Grouse Lodge på Irland och arbetet slutförs i Stockholm under andra halvan av juli. Bandet är samma som på förra plattan fast kompletterat med Anna Stadling och Malin-My Nilsson, bägge välbekanta för Winnerbäck-fansen. Ola Gustafsson och Lars Winnerbäck har delat på rollen som producent. Omslagsdesignen är signerad Karl-Magnus Boske och alla fotografier är tagna av Lars Winnerbäck.

Albumet släpps även som en limiterad box som, förutom nya CD-albumet, innehåller sångboken "112 Sånger", en vinylversion av nya albumet samt ett antal fotografier av Lars Winnerbäck. Allt i en snygg box i LP-format.

Redan 21 augusti kommer dock första smakprovet i form av singeln "Jag får liksom ingen ordning". Den går samtidigt ut i butik, för digital nedladdning och till radio.

Nu kan vi också avslöja att Lars Winnerbäck i höst kommer att ge sig ut på en omfattande arenaturné. I skrivande stund har närmare trettio konserter i Sverige och Norge lagts till turnéplanen. Premiär bli det i Göteborg på Lisebergshallen den 30 oktober och avslutning på Conventum Arena i Örebro den 12 december.

Biljetterna till samtliga konserter släpps fredagen den 17 juli kl 09.00.

TURNÉDATUM:
2009-10-30 Göteborg,Lisebergshallen

2009-11-03 Skövde, Arena Skövde
2009-11-04 Karlstad,Löfbergs Lila Arena
2009-11-05 Stockholm, Annexet
2009-11-10 Arendal (N), Arendal Kulturhus
2009-11-11 Larvik (N), Bölgen Kulturhus
2009-11-12 Oslo (N), Oslo Spektrum
2009-11-13 Tönsberg (N), Eikhallen
2009-11-14 Bergen (N), Peer Gynt-Grieghallen
2009-11-18 Uddevalla, Agnebergshallen
2009-11-19 Borås, Boråshallen
2009-11-20 Malmö, Baltiska Hallen
2009-11-21 Kristianstad,Idrottshallen
2009-11-22 Karlskrona, Telenor Arena
2009-11-25 Luleå, Coop Arena
2009-11-26 Umeå, Gammliahallen
2009-11-27 Örnsköldvik, Swedbank Arena
2009-11-28 Trondheim (N), Trondheim Spektrum
2009-11-29 Östersund, Z-hallen

2009-12-02 Västerås, Bombardier Arena
2009-12-03 Uppsala, Fyrishov
2009-12-04 Leksand, Ejendals Arena
2009-12-05 Gävle, Läkerol Arena
2009-12-06 Sundsvall, Sporthallen
2009-12-08 Växjö, Teleborgshallen
2009-12-09 Jönköping, Kinnarps Arena
2009-12-10 Linköping, Cloetta Center
2009-12-12 Örebro, Conventum Arena

Den 17 Juli 09:00 kommer jag sitta spikad framför daton och beställa två biljetter till konserten i Stockholm. Min lycka över att en tredje turne är bestämd kan inte beskrivas. Jag minns fortfarande hur det var att stå där bland alla tusentals människor i den underbara stämning och höra hur han sätter sina första acord på gittaren när han kliver ut på scenen. Jag har varit på två konsertet tidigare när han spelade på Zinkensdamm IP och det vara makalöst. Vilket jävla drag det var och båda konserterna var helt underbara. Även om jag föredrog den första konserten mest var det ren lycka båda gångerna när jag stod framför scenen och sjöng med i varje låt. Winnerbäck har följt med mej måångamånga år nu och hans texter har varit en sorts räddning för mej, när jag nått dom svartaste stunderna i mitt liv har jag alltid funnits tröst i hans ord. Det är tusentals människor som är i globen ikväll för att se Brittan och det är ungefär samma feelings jag har för Winnerbäck som många har för brittan. Det här är stort, riktigt stort och jag kan inte bärga mej tills jag får stå framför scenen och hoppa av lycka och sjunga med i hans ord.. Åååh. Albumet ska köpas så fort det släpps så jag hinner lyssna sönder alla låtar tills jag kan tom utan och innan.


130709

Igår kväll ringde Dennis en gammal bekant upp mej och var sugen på utgång. Det var minst två och ett halvt år sen vi sågs och jag hade ingen lust att bara ligga hemma hela kvällen så efter lite velande fram och tillbaka bestämde jag mej för att följa med ut, jag tänkte att det kunde bli kul att gå ut och roa sej lite. Jag åkte först hem till honom där vi drack några drinkar tillsammans och satt och snackade lite skit. Vi hade bestämt att vi skulle gå till Patricia så vi tog en promenad dit men väktaren var totalt blåst i huvudet och vägrade släppa in mej fast det bara är lite mer än ett halv år kvar tills jag fyller tjugo. Kom igen liksom, jag vet hur man uppför sej ute och det är inte min första krogrunda. Det bittra var att jag visste att det var folk som var yngre än mej där inne och dom var 91:or. Men han var stenhård så vi knallade hem till Dennis igen och satt där hela natten och snackade, drack goda drinkar och lyssnade på musik och vilken sjuk jävla kväll det blev!    

Jag träffade upp Sanna vid slussen idag för att följa med henne till läkaren och ungdomsmottagningen och fixa med lite ärenden. Vi gick och kollade i Nacka forum en sväng och sen stötte jag på en granne från när jag bodde på Ingarö. Nu ligger vi hemma hos Sanna i varsin soffa och slappar och skvallrar om varandras liv massor. Ska strax duscha, göra mej i ordning och sen åka in till stan för att möta upp en god vän ikväll. Måste sätta mej med alla jäkla papper när jag kommer hem sent ikväll men jag har sån jäkla ångest över att fixa med det där just nu för det är så boooring och tröttsamt.

Ikväll kommer min fina Hannes hem och så jag har längtat efter honom !

På ett sätt känns det konstigt att det blev som det blev igår och jag frågar mej själv om jag gjorde rätt eller fel men allting löser sej oftast tillslut. Jag känner mej en aning förvirrad. baby....

Fernito.

När jag satte mej på tunnelbanan påväg in till stan var jag bombsäker på vad jag kände och vad som var rätt att göra. Men det kändes som om att jag fick ett hugg i magen när vi satt där på bänken och pratade. Det var tusen olika tankar och känslor som snurrade runt inombords samtidigt och jag ville bara springa därifrån och gömma mej för det ända jag kände var panik. Jag började i frågasätta mej själv om det verkligen var det här jag ville och jag blev så osäker att jag nästan kräktes av all ångest. Det sista jag ville var att såra..

Nu är det över.

Jag trodde jag skulle vara lättad och att det skulle kännas skönt efteråt men så fan heller att det gör. Allting känns jättekonstigt och det som kändes som ett hugg i magen sitter fortfarande kvar. Jag tycker verkligen det här var jättejobbigt och jag klarade inte ens av att titta in i hans ögon efteråt för den blicken gjorde verkligen ont i mej. 

 
Jag vet inte om det värsta var min egna skam & ångest eller att han faktiskt inte verkade bry sej för fem öre.

Nu har jag bara mej själv att tänka på och ta hand om. Vad fan ska jag göra med all tid nu?
Jag har aldrig varit bra på att lägga ner tid på bara mej själv.

fuck it.


Jag vill inte ha några frågor om hur det är eller prata om det här.
Jag pratar när jag vill, med vem jag vill.. Okej ?

Egentligen är det nog inte ledsen jag är utan allt känns bara så konstigt.
ääh, ja vet inte. Jag är okej.

Ute i Masmo.

En underbar dag och kväll är precis avklarad och jag har nyligen krypit ner under ett renbäddat täcke och massor med kuddar att gosa in mej i ute i Masmo. Min tid idag och ikväll har jag spenderat här med många skratt, grillning, bus med William och andra trevligheter. Det har varit riktigt härligt och jag trivs så bra att vara här en dag eller två då och då och bara bli ompysslad av dessa fina människor. Tjejorna kom hem en snabbis så jag hann säga hej till dom och få en kram innan dom stack iväg igen. Fina Adam ringde på kvällskvisten och undrade ifall jag ville följa med ut ikväll och först hade jag tänkt att göra det men i sista sekunden blev det ändrade planer och jag bestämde mej för att stanna kvar här. Next time sweetie, då är jag på ! :)

Det kommer inte dröja många sekunder innan jag ligger ner med mitt huvud på kudden och sussar gott ikväll. Jag hade jättesvårt att somna natten som var för jag låg och grubblade och tänkade på allt mellan himmel och jord och eftersom jag skulle upp tidigt i morse sov jag inte många timmar.

Imorgon står en en hel del saker på dagordningen men jag får se vad jag orkar att välja och göra, tänkte åka hem imorgon kväll och sova hemma fast det känns redan sådär faktiskt men jag måste tvätta upp lite kläder och sätta mej i lugn och ro med lite pappersjobb.

well,
nu börjar john blund göra sitt.. Nattinatt.

Kvällar som ...

denna är bloggen perfekt för då har jag en sysselsättning och någonting att göra. Jag kan skriva ner mina inte allt för privata tankar och känslor. Om några dagar är det 8 månader sen jag startade bloggen och ni fick börja följa med i mitt liv. Allt från vardag, fest, glädje & sorg till vänner, kärlek, shopping, praktik och jobbångest. När jag började skriva hade jag precis flyttat till Uppsala och bodde innebonde hos en tjej jag hittat på blocket. Det är historia nu och helst av allt vill jag bara glömma bort det tiden. Nu bor jag i Stockholm, jobbar extra på coop medans jag söker heltidsjobb.. Har fantastiska vänner som jag litar helt och hållet på och en underbar familj som består av Sandra. Letar lägenhet för fullt här i Stockholm och längtar till dagen då jag har min alldeles egna lägenhet och massvis med nya dörrar öppnar i mitt liv.

Ibland undrar jag hur länge till jag ska fortsätta att skriva. Fortsätta låta er följa med i mitt liv så mycket som jag vill ge er. Dagar som varit svajiga har jag sett bloggen som mina fasta trygga punkt och det har aldrig varit ett måste för mej att skriva utan jag har alltid gjort det för att jag tyckt det varit roligt. Orden rinner oftast bara ur mej och jag behöver inte ens tänka efter vad jag ska skriva om eller berätta för er. Men allting har ett slut och jag kan inte tänka mej själv sitta här om tio år och knappra ner några rader varje dag om min vardag. Hur jag byter blöjor på ungarna, städar toaletten och njuter av en god middag i mina vänners sällskap. En dag vill jag verkligen ha det så för innerst inne bor det en familjefar inom mej men jag har inte bråttom, det finns massor jag vill och tänker göra först.

Just nu är jag inne i en mellanperiod, saker och ting kunde ha varit bättre men det är absolut inte skit. Jag vill bara ha lite rätsida på allting och lyckas få mej den här lägenheten jag alltid drömt om och ett jobb jag trivs och vill jobba med. Dom här månaderna som arbetslös har varit hemska, till en början var det självklart sjukt skönt med en lång semester men jag älskar att jobba och tröttnade ganska så snabbt på allt dö tid som kom. Jag blir tillfredställd utav att få hjälpa människor att hitta deras behov och ha en stabil punkt att gå till varje dag sitter inte fel. Sen att det kommer pengar med ett jobb underlättar ju saker väldigt mycket för även om du inte blir lycklig utav det kan du leva livet på ett helt annat sätt med pengar.

Faktiskt..

Jag känner mej som en trotsig fyra åring som sitter och gnäller, tjurar och gormar över att det inte finns någon mat.
Jag är hungrig, jätte hungrig och orkar inte vänta längre på mat. Vi har inte ätit någonting idag. GAAAHH, JAG ÄR HUNGRIG... Jag skulle gått förbi donken i Haninge..

Föresten... Mitt vinglas är tomt. Kan jag få påfyllning ? tack.  

Vad är en bal på slottet jämfört med det här?


Jag dricker glögg med balkong dörren öppen inatt och låter vinden blåsa in ifrån väster som en virvlande storm och som en dansande vår ja som en galen orkester och jag dricker ur mitt glas och alla dörrar är öppna nu är det dimma över mig och över england

Jag har precis hällt upp ett glas rosévin och tagit med mej datorn ut på altanen och sitter och lyssnar på musik. Jag varvar med Winnerbäck, James blunt och 3 doors down. Solen tittar fram titt som tätt men det blåser som attan, fast det är ganska skönt att sitta här ute. Låta tankarna fara fritt i huvudet.. Just för stunden känner jag mej fruktansvärt instängd och kvävd men jag kan inte riktigt svara på varför. Det bara är så. Fan vad jag saknar Hannes, nu får du ta och komma hem skitunge ! Och det har bara gått ett dygn, men i vanliga fall pratar vi flera gånger i telefon om dagen så det har varit ett långt dygn, haha. Ska nog ta mej och slå en pling ikväll och höra efter hur han har det. Tihihii.. Han ringde igår, men då hörde jag inte telefonen.

Idag åkte jag, baby och hans mamma till haninge centrum och var runt och tittade i butiker. Jag letade efter min turkosa jacka men den finns fortfarande inte någonstans i min storlek. Ska kolla på götgatsbacken där jag vet att den fanns förut annars får jag köpa den i S och låta den vara lite stor. Och några skor hittade jag inte heller, kanske var lika bra det.. Jag tror vi tänkte plocka fram grillen och grilla ikväll. Jag hoppas på det för det är så gott men ny grillat och sitta utomhus och äta. Det är lite små kyligt men sålänge man klär på sej och har en filt är det ingen fara.

Ska titta om det kommit in några nya jobb jag kan söka, sen packa och fixa lite för imorgon förmiddag åker jag härifrån. Jag ska ut till masmo och se hur livet lever där ute för dom.


Hemma kväll..

Till slut pallrade vi oss ut och tog bussen till baby´s mamma så jag fick träffa henne för första gången men jag tycker alltid det är jobbigt att träffa familj och släktingar men det gick finfint och hon var en härlig prick. Vid fem tiden tog vi en promenad till hans morfar och grattade honom på sin föddelsedag. Det var däremot lite jobbigare, allt kändes väldigt stelt och jag kände mej en aning obekväm faktiskt. Ångesten smällde till mej rakt på käften och jag började tänka på massa saker jag inte alls skulle tänka på där och då. Men det känns bättre nu, jag vet vad jag har framför mej och vad jag måste göra. Det är inte lätt men det som är mest rätt. Det har börjat gått upp ett ljus för mej nu att jag inte kan göra såhär mot mej själv längre bara för att vara snäll..

Inatt sover vi hemma hos hans mamma som jobbar natt. Jag slängde ihop pasta med fläskfilé, vitlök och massa krydor till en krämig blandning med creamfrech till middag och det blev smaskens. Det blir nog ganska lugnt ikväll, vi har laddat upp med massa filmer och chips men jag är lite smått uttråkad och vill hitta på något galet. Jag vill få en kick av livet... Jag börjar bli smått trött på att dom flesta dagarna ser likadana ut.

Nu väntar duschen på  mej efter att jag tagit en cigg och sen blir det filmmaraton, jippiie eller nått.
 


regn och regn.

Det dåliga vädret har visst bestämt sej för att stanna kvar. Regnet bara öser ner och slår mot fönsterrutorna. I natt när vi låg uppe och pratade och tittade på film hördes ljudet ifrån regnet som smattrade mot fönsterrutorna och det kan vara väldigt mysigt när man ligger nerbäddad under täcket.. Men jag vill ut i solen, ligga i 25 + grader och steka.. Men så länge det här vädret håller i sej tänker jag vara lika slö och gå runt i mina mjukisbyxor och myströja och bara vara, sådesa...  

Nu har Hannes åkt till Berling i fem dagar, men jag saknar honom lite redan.. Men han ringde vid tjugo över sex i morse och lät superlycklig och skulle strax gå på planet så jag blev så glad över att höra det. Jag vill oxå åka dit, men det får nog vänta ett tag till.. Men då jäklar! 

Vi skulle egentligen ha gått upp vid tio i dag för att börja ställa tillbaka dygnet och sen åka iväg och gratta en släkting men vi var uppe så sent i natt så ingen orkade pallra sej upp. Jag vaknade för en liten stund sen och tassade ner till nedervåning och slog på datorn och kröp upp i soffan med en filt och sitter och lyssnar på musik, Winnerbäck.. Det är ganska skönt att sitta för sej själv nyvaken och bara tänka. Det var ett bra tag sen jag bara hade lite tid för mej själv. Och idag känns som en riktigt funderar dag, jag har någon konstig känsla inuti mej som jag inte kan sätta fingret på vad det är..

Jag skippar nog att åka in till stan och fortsätta jakten på min turkosa jacka utan får ta det en annan dag. Det ända jag tänker få ut för är för att handla massa godis, god matoch hyra film.

VI hörs senare !

/ Daniel

Stan + Middag..

Ååh, jag hade verkligen en sån underbar kväll hemma hos Lina igår. Det var så himla härligt att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Pratade gamla minnen som vi gjort en gång i tiden och gud vilka små skit ungar vi var då !! Uppdatera varandra om hur våra liv ser ut just nu. Jag är så glad att hon flyttat tillbaka till Stockholm igen och nu hoppas jag att hon stannar ett litet tag i alla fall. Jag har seriöst träningsvärk i magen idag efter att jag skrattat så mycket.

 
Här är jag bara sjutton år och Lina sexton..


I morse tog vi det bara lugnt, satt halvt döda båda två framför en varsin dator och surfade runt lite, garvade åt patetiska människor och zappade runt på olika tv kanaler. Det började regna något förjävligt så jag stanna kvar så länge jag bara kunde innan jag åkte hem och tog en snabbdusch och gjorde mej i ordning. Packade väskan och åkte lika fort som jag kom hem. Mötte upp baby inne i stan och tittade på en ipod och en jacka. Min turkosa jacka jag kärat ner och bestämt mej för att köpa fanns inte i min storlek någonstans, jag var runt i fyra olika butiker idag så jag får fortsätta min jakt imorgon eller något för han fick lite spel på mej att jag skulle in och kolla i varje butik. (Förlåååt Sandra, men jag måste bara ha den färgen på jackan!) Tänkte även kolla efter en silverring och en klocka men jag hittade ingenting som jag gillade eller hade tänkt mej. HIttade dock ett par skor som var supersköna på rean men i fel färg såklart så jag kom bara hem med ett paket strumpor, plus poäng till Daniel! wehejj.. När baby lessnat rejält på att gå runt i visevärse affärer promenerade vi till wok house och satte oss på deras uteservering och beställde in mat. Först delade vi på en natcho tallrik och satt och pratade lite innan varmrätten kom in. Jag åt Biff i limesås med minimajs och nudlar, det var gott men inte riktigt lika gott som när jag var där med Sandra. Baby åt wokade grönsaker med ostronsås och han tyckte det var väldigt gott. Det var mysigt att bara vi två komma iväg och gick ut och käkade.

Nu ligger vi i sängen och tittar på film, eller ja... Han gör det. Jag ligger och pillar med datorn, det var lite roligare än att titta på en tecknad barnfilm. Ska flörta till mej att vi kanske kan byta film när jag är klar med pillande på datorn. Måste kolla min bank och sen se om det kommit in några nya jobb. Haha, det måste nog se lite roligt ut för vi har sisådär 4 -5 halv fulla chipspåsar här i sängen som vi ligger och trycker i oss. Bläää vad jag är trött på det här skit vädret, vart fan tog solen vägen? Nu behöver jag i alla fall inte ha dåligt samvete för att jag ligger inne i sängen. Men.. Jag vill ha sooool. Massa soool. buhuu..




Middag.

Det var så dött så man hörde klockorna ticka på jobbet idag. Det var verkligen så man satt och räknade ner varenda sekund. Ska bli så skönt att vara ledig nu några dagar ifall dom inte ringer in mej och vill att jag ska komma in och jobba.

Det har varit en helt underbar kväll. Mötte uppe Lina på centralen när båda slutat jobbet så åkte vi hem till henne. Vi lagade till en sen supergod middag. Lax, färsk potatis med en kall sås av rödlök, räkor, kryddor och cream frech. Till efterrätt blev det daimtårta och grädde. Vi har druckit vin, haft många skratt, gamla minnen kom på tal och prat om allt och inget. Jag har njutit till max och det har varit en supermysig kväll. Det är så kul att träffa Lina och se hur mycket båda två har utvecklas och blivit äldre. 
 
 




070709

Mötet med Marianne igår var över på drygt en halv timme och det gick jättebra. Vi pratade om framtiden om vad som kommer hända i sommar och början av hösten. Det är klart det finns många frågetecken kvar om hur allting ska bli men jag är ganska klar med hur jag vill att det ska bli så det är bara sträva efter att det ska bli så oxå. Skulle ha lämnat in tidrapporterna till henne oxå men jag glömde det så jag får åka hem imorgon och hämta dom och skicka på posten..

När mötet var slut åkte jag hem till baby och slappade. Han hade en kompis hos sej så vi låg bara och tittade på två filmer medans regnet slog på fönsterrutan och sen käkade vi litegran innan jag åkte in till stan. Jag mötte upp Lynn vid centralen så tog vi tunnelbanan till medis och tänkte sätta oss på SNAPS men dom stängde klockan tio så det var ingen idé att gå dit utan vi knallade istället rakt över "torget" och satte oss på 54´s uteservering och drack två glas rosévin och delade på en natchotalrik med dipp. Det var supermysigt att sitta där i sista kvällsvärmen och bara prata om dittan & dattan. 




När Lynn och jag sagt hej då tog jag pendeltåget hem till baby igen och sov där inatt. Vi satt först och bara kollade på film innan vi kröp ner i sängen och låg och pratade sent till i morse. När vi har det bra, då är det riktigt bra. Och igår var det riktigt bra. Men tyvärr har det varit väldigt trassligt sista tiden och allt har gått upp & ner och jag frågar mej själv vad jag orkar med. Om vi hela tiden skulle ha det som vi har det när det är bra skulle jag veta vad jag ville. Dom bra stunderna är som sagt var riktigt bra men allt det dåliga som varit har övertagit det bra lite för mycket nu. Vi ska i alla fall gå ut och äta tillsammans på Onsdag och så får vi ta en dag i taget för jag tänker varken lova mej själv eller någon annan någonting jag inte kan stå bakom så därför är det bättre och ta allt dag för dag. Man blir nog mindre besviken själv då om det inte går som man vill kanske.. äsch, jag vet inte vad jag sitter och dillar om just nu.. 

Ska strax hoppa in i duschen och göra mej i ordning och sen åka till jobbet. Dom ringde och frågade om jag kunde hoppa in några timmar ikväll så det var perfekt att få lite mera jobb. När jag slutat ikväll ska jag åka hem till en nära vän så tänkte vi laga en sen middag tillsammans. Så vi hörs därifrån ikväll!



tjiing..  

Måndag.

Godmorgon...

Vaknade upp för bara några minuter sen och såg att jag borde varit uppe för länge sen, men inge sada skedd. Skickade iväg ett sms till Marianne och sa att jag kommer klockan 1500 istället så det var lugnt och nu behöver jag inte stressa. Jag sovit, vaknat, sovit och vaknat till och från hela natten. Det känns lite så konstigt att vara hemma för det var några dagar sen. Har varit van att sova tillsammans med någon nu och sen när man lägger sej i en stor ensam säng märker man hur tomt det blir.

Jag ska som sagt var tll Marianne senare idag och lämna in tidrapport och visa henne mitt fina intyg jag fick för praktikperioden. Jag blev riktigt rörd när jag läste det dom skrivit om mej. Men jag har slitit som ett jävla djur men det har absolut varit värt alla tidiga morgona och långa dagar. Nu blev jag så sjukt peppad till att söka massvis med nya jobb för att kunna få visa upp mej jag så jag tillslut kan få ett heltidsjobb.

Jobbet gick bra igår, det var dö lugnt hela dagen förutom sista halvtimmen för då fylldes hela butiken med folk. Fick jobba över lite men det gick bra. Åkte hem till Hannes och hämtade min väska med kläder och fick nybakta bullar innan jag åkte hem.

Har inte någonting planerat efter Marianne idag så det blir nog en ganska lugn dag. Kanske möter upp någon på en fika men vi får se vad jag orkar.

ha en fin dag !

tjingeling.

!!!!!!!!!

Jag är trött, arg och irreterad... Jag orkar inte skriva någonting.
Kanske uppdaterar senare eller så hörs vi imorgon.



Lördag..

Jobbet idag gick bra fast det var väldigt lugnt och inte alls så mycket folk. Jag jobbade med fina Malin och det är alltid kul.. Kom en timme tidigare till jobbet för att hinna äta och hon hade lunch då så vi satt och pratade om dittan och dattan vilket var jättemysigt..

Sitter just nu hemma hos baby, han står vid spisen och lagar middag åt mej så jag passade på att sno åt mej hans dator. Vi har en hel del saker att prata om så vi ska göra det ikväll. Så det blir inget mera bloggande ikväll utan vi hörs imorgon. Förhoppnigsvis är jag piggare då oxå..


"Le och se glad ut"



En väldigt trött Daniel..


Bakis.

Fyfan vad dåligt jag mår idag.. När jag klivit av båten mötte jag upp Hannes på en gång och vi åkte hem till honom. Jag hade inte fått nog ifrån kryssningen så vi delade först på en flaska rosévin innan vi gjorde oss i ordning och det kom lite folk till honom. Vi satt och drack och pratade innan vi drog in till stan för att gå till Cattis.. Men när vi kom dit sket vi att gå in utan träffade lite folk vid Hornstull innan vi åkte hem och jag somnade på direkten.

Jag ska hoppa in i duschen strax, göra mej i ordning och sen jobbar jag senare idag. Ingen höjdare men det är bara bita i det sura äpplet nu när man varit ute på rakartyg, haha.

Ska iväg på direkten efter jobbet ikväll så vi får se om jag kommer till någon dator annars hörs vi när jag slutat jobbet imorgon kväll och hämtat mina saker hemma hos Hannes.


Kryssningen.

Det var verkligen en underbar kryssning igår, det var så skönt att få åka på båten med bilen och lämna Stockholm bakom oss för ett dygn. Vi käkade gott, dansade och hade det jättetrevligt. Det kunde kanske varit lite mera drag på båten för discot var typ mellanstadiedisco med alkohol och 50+. Det var inspelning av "Färjan" ombord när vi åkte och jag sa hela tiden att jag absolut inte skulle vara med bakom någon kamera och filmas, men mitten utav kvällen står jag givetvis och svara på deras frågor framför kameran. Sjukt pinsamt.. Men dom körde riktigt ful taktik och pratade omkull vilken människa som helst och allting gick så fort. Jag hann inte ens tänka!  Jag pratade med dom dagen efter så jag hoppas till tusen att jag inte kommer med.

Dagen efter var riktigt seg, vi tog en tur ner till taxefreen och handlade upp oss lite innan vi satte oss högst uppe ute på deck och lyssnade på musik. Det var två jätte duktiga tjejor som lirade gitarr och sjöng och det var en riktigt succsé.



Innan läggdags..



Ute på deck första kvällen;
Jag och Sandra.

Videoblogg ifrån kryssningen !


Jag är på G ikväll..

Kryssning var helt underbar, jag skriver mera imorgon och berättar allting. Sitter just nu hemma hos Hannes och dricker och vi ska göra oss i ordning för ikväll blir det Cattis igen.  Vi hörs imorgon !


paaartyyy ;D

På språng - Kryssning!

Huvudvärken ifrån i morse har nästan släppt helt och jag har blivit människa igen. Har packat ner alla saker jag ska ha med mej i väskan och precis gjort mej i ordning. Det blev Chinos, V-ringad t-shirt och vita tygskor att åka dit med så byter jag om efter middag innan vi tar plats på dansgolvet eller baren. Det känns som om att jag glömt massor den här gången med väskan är full så det borde jag inte ha gjort, jag är inte den bästa på att packa! Den kan ju vara bra att ha med, det kan ju faktiskt vara bra att stoppa ner osv.. Jaa, någon last ska man ju ha oxå! tihihi... Det ska bli riktigt skönt att komma iväg och speciellt med fina Sandra. Nu ska jag borsta tänderna och sen knalla iväg till bussen.

Ha en fin kväll så hörs vi imorgon eftermiddag.

/ Daniel



PS. Alla bilderna ifrån igår ligger ute på facebook, jag orkade inte ladda upp dom här på bloggen oxå.

=)

Oj vilken kväll det blev igår. Det var nog en av dom bästa kvällarna på Cattis som vi varit på förutom lite saker i slutet men förutom det var det helt klart en bra kväll. Det var mycket folk, bra musik och alla var sjukt sociala. Jag träffade på massa underbara människor som man spenderade kvällen med och det blev oxå en hel del dans med allt och alla. När vi kom hem till Hannes i morse blev det självklart en macka med  bearnaisesås & ost innan det var raka vägen ner i sängen. Med andra ord; Det är bara Onsdag en gång i veckan och det var som de skulle!




Onsdag..

Det blev ingen uppdatering i morse som jag sa för jag vaknade redan vid sex första gången av att det kliade nått förjävligt och gjorde riktigt ont efter att jag satt på absolut torr på kvällen innan. Gick upp och tvättade först bort det, hade på sollotion mendet blev inte bättre så det blev en snabbdusch innan jag somnade om och vaknade en halvtimme försent. Botox here i come ! Aldrig i livet att jag smetar på något mera fucking absolut torr utan nu är det botox i armhållorna som gäller för att hålla svetten borta. Fick stressa som vanligt på morgonen med att packa väskan, klä på mej och springa till bussen så att jag kom i tid till arbetsförmedlingen. Det var kö och mycket folk men det gick ganska smidigt ändå så nu är jag påanmäld och har ingenting att göra för ens den 25 då alla sökta jobb ska redovisas. Jag tog en runda i Nacka Forum och tittade på några klockor som jag blev helt förälskad i och en ring ifrån Cavin Klein och lite kläder innan jag tog bussen in till stan.

Gick och kollade där ett bra tag själv innan baby pallrade sej upp ifrån sängen och kom in till stan och vi fortsatte gå och kolla på kläder. Vi tog en lunch tillsammans i solen och sen åkte vi ut till mörby centrum för att möta upp Sandra en snabbis. Jag tog tunnelbanan hem till Hannes sen och det är där jag sitter nu.. Vi har suttit ute på balkongen och pratat och slappat några timmar nu innan vi håller på att göra oss i ordning och dricker lite vin för att sen dra till Cattis ikväll. Det är ju bara Onsdag en gång i veckan och eftersom vi inte var dära förra veckan får vi sattsa lite extra ikväll. Jag är sjukt peppad och musiken är på för fullt så det kommer säkerligen bli en supernice kväll.. Får se om det blir någon videoblogg på hemfärden eller inte, nu ska jag fortsätta vara social hära!



Här ska det stå en rubrik !

Nu ska jag alldeles strax krypa ner under mitt underbara täcke och få sluta mina ögon och sova. Det har inte blivit många timmars sömn dom två sista dygnen utan jag har kört på sen tidig morgon till sena nätter. Jaa, det resulterar i en slutkörd Daniel som knappt orkar hålla ögonen öppna nu!

Väckarklockan ringde vid åtta i morse men jag låg kvar tills halv nio innan jag väckte Olivia och vi packade ner handduk och knallade ut på gräsmattan utanför huset för att sola. Men vi blev inte långvariga för det var sjukt mycket äckliga småkryp och hummlor där. När vi kom upp till lägenheten igen hade alla dragit och hon skulle till gröna lund så hon skulle hem och byta om innan så jag följde med till tunnelbanan och passade på att handla frukost på Konsum innan jag tog en promenad hem till Hannes igen. Vi satt på balkongen och bara tog det lugnt och pratade innan vi gjorde i ordning frukost som vi oxå åt där ute. Jag gjorde mej i ordning och sen blev det en stund till ute på balkongen innan jag var tvungen att knalla till tunnelbanan och åka till praktiken.

Första tre timmarna satt jag i kassan och höll på att somna vilken sekund som helst. Jag har verkligen varit helt förstörd av tröttheten hela dagen. Dessutom har vi så fruktansvärt kvaft i butiken och varmt så man lider verkligen utav att sitta still där i kassan. Satte mej utomhus och pratade i telefon på lunchen i skuggan och sen var det dags att jobba igen. Var en timme på golvet och sen hade vi avslutningsfika för mej eftersom det var min sista praktikdag idag. DET KÄNNS HELT UNDERBART ! Det var tufft med alla kvälls rutiner ikväll för jag skulle göra allting själv för att jag verkligen skulle komma ihåg allt så jag satt i kassan fram till 20 och sen fixade jag med allt annat. Det gick finfint och vi larmade och låste dörren kvart över nio som vanligt. Jag är stolt över mej själv, tihihi ! Det känns så jävla bra att praktiken och alla tidiga morgonar är över nu. Nu ska jag bara jobba och få betalt när jag är där och sen har jag bara eftermiddag och kvälls pass inbokade framöver. Fik en extra söndag inbokad idag så blir fint på lönen som kommer. Nu ska jag njuta av ett långt sommarlov med jobbsökande för det är första gången på flera år och till eftersommar hoppas jag och tror verkligen att jag har ett riktigt jobb.

Så som jag längtar tills på torsdag nu. Jag blev nämligen uppringd utav bästaste Sandra i helgen och hon undrade om jag ville följa på kryssning i veckan så på torsdag drar vi iväg på sjön. Äta gott, dricka lyxiga drinkar och skaka loss rumpan lite. Det ska verkligen bli superkul och jag ser framemot att åka bort lite med henne även om det bara är för ett dygn.

Ska skumma igenom lite bloggar och sen lär jag sova på några sekund.
Vi hörs imorgon bitti innan jag ska iväg igen.

godnatt!

RSS 2.0