Fullt upp.

Det är fullrulle här nu! Sen sent igår kväll har jag inte haft tid att göra någonting annat än att packa. Jösses vad mycket saker man samlar på sej på några månader bara.. Jag skäms nästan! Och jag lovar att aldrig mera slänga ur mej någon dum kommentar om att jag inte har några kläder.. (Vi får se hur länge jag kan hålla det löftet nu!)

Men det här kommer bli sista gången jag kommer behöva göra en sån här stor packning på vääldigtväldigt länge för nu är det dags för mej att komma hem. Alltihopa känns så overkligt men samtidigt så jävla bäst och underbart.

Nu väntar ännu mera packning, lite nyårsfirande och sen så.... Back to Stockholm.


2010 är min väg tillbaka.


Det kommer alltid finns fördomar, människor och motgångar man kommer få tampas med resten av livet.  
Men tillslut skakar man bara av sej dom där orden och går vidare och det har jag gjort nu.

2008 och 2009 har varit två kämpiga år.. Många motgångar, tårar och svek men nu är jag på rätt väg och jag är stolt över mej själv. Det har inte varit lätt men nu kommer så mycket bli annorlunda och det känns riktigt bra på väldigt länge. Det finns fortfarande pusselbitar som behöver falla på plats men det kommer dom att göra naturligt och det känns inte som att dom bitarna är stora berg att ta sej över längre.

Känslan är svår att besrkiva men jag börjar hitta tillbaka till mej själv och lugnet inombords. Jag skrattar med livet nu! En riktigt grym känsla.



Nu ska jag komma hem.


Det står stilla i mitt huvudet just nu. Är så många olika tankar och funderingar som upptar mitt huvud nu men jag får inte ner det i några ord. Hur jag än försöker så blir det bara total skrivkramp och det ända som kommer fram är ett vitt ark.

Nu är det inte många dagar kvar innan den stora dagen för flytten är. Just nu kretsar allting runt den och jag måste börja packa och göra mej redo för att komma tillbaka till mitt. Nu ska jag äntligen komma hem. Jag är så himla lycklig över det så jag kan inte beskriva. Allting känns så mäktig och jag har längtat efter det här så himla länge. Nu är det äntligen dags.. Det kommer bli toppen.

Min största räddsla i livet är...

...att aldrig bli någonting igen.

Lördag?

Dagarna ser ganska lika ut just nu och vi pysslar inte med något speciellt. Vissa dagar fixar vilite med huset annrs är det matning av hästen och tv/film som gäller. Det är svårt att skilja på vardag och helg för tillfället då allting verkligen är helt dött och ser lika dant ut. Jag får sitta på mina fötter och händer för att inte börja klättra runt på väggarna här eller nått liknande. Fast det har varit nyttigt för min del med att få ha uppleva allt det här på ett sätt. På måndag blir det en sväng in till stan för att handla dom sista julklapparna och ett läkarbesök, jaa... Tänk att man kan gläsjas åt något så litet som ett läkarbesök men det ska bli skönt att lämna vidchan för några timmar. hahaha, kanske överdriver en smulla nu men det känns lite så faktiskt.


Kom precis tillbaka hem till huset efter att varit och matat hästen. Sockerkakan står i ugnen och snart blir det lite fika hoppas jag. Idag har det pendlat mellan 13-14 minus grader och massvis med snö, filtarna är framme och kaminen eldas det i för fullt. Jag slutar aldrig förvånas av vad jag "mött" på den här resan.. Aldrig i min vildaste fantasi trodde jag att min jul skulle tillbringas på detta viset.   

Nedräkningen för flytten sattes igång för ett tag sen och nu är det inte lång tid kvar. Dagarna, minuterna och sekunderna räknas. Jag längtar så att jag nästan spriker! Går runt och tänker hela tiden på hur jag ska inreda och hur allting kommer bli. Det här har jag längtat efter så länge jag kan minnas. Det kommer helt klart bli ett av det finaste hemmen jag varit i och det bästa av allt - det är jag som kommer bo där!  Det är lycka på hög nivå.


heelloo

Nu är jag tillbaka igen...


Ska jag vara helt ärlig har det varit lite sisådär med mej den sista tiden och jag har inte riktigt känt att jag haft lust eller motivation för någonting alls. Och därav inget bloggande.. Men nu börjar lusten krypa tillbaka och jag är med på banan igen.


Förra veckan begav jag mej till Stockholm på Onsdagen och först ut blev det en lunch med fina Lena.. På kvällen träffade jag bästa kusin och fixade lite små saker tillsammans med henne och på torsdagen blev det en heldag med bästa vän. I fredags hade jag först ett möte och sen åkte jag till Enköping och spenderade helgen där.



I början av Januari flyttar jag tillbaka till Sthlm och det kan inte kännas bättre än vad det gör! Jag längtar något förfärligt och det känns som om det är den bästa julklappen jag någonsin har fått. Allt kommer bli helt perfekt och jag är bara så lycklig. Att ha ett ordentlligen hem har jag aldrig tagit som någon självklarhet men när Januari kommer ska jag bara ta tillvara på det här och njuta. För det här är jag värd! Jag ska göra det så himla fint, mysigt och ombonat. Mina vänner ska känna sej välkommna och det ska vara mycket kääärlek. Är redan en stor stamis av IKEAs hemsida och hittat finfina saker som jag ska dekorera och inreda med, det kommer bli en lång heldag med bästa vän där när vi ska röja loss i Januari! Åååh.



Nu har jag hämtat hem mitt mobila internet och internet så nu jävlar ska ja blogga som tidigare.

 



Ikväll har jag bara slappat och tagit det lugnt. Kröp upp i fotöljen med en bok, ett glas vin och lite popcorn och stängde omvärlden ute för ett tag. Sista tiden har det inte blivit någon läsning för fem öre så det var så härligt att plocka fram boken igen.



Årets första snöboll... Jaa, snön har redan kommit. Det är alldeles vitt här ute på gården nu. Lite tidigt för min del men jag hoppas ändå att det finns snö på julafton.


!!!

hallå i stugan,

vi har inget internet ute på landet just nu så därför har jag inte kunnat skriva någonting. Livet leker på ute på landsbygden och man tar dagarna som dom kommer lite. På onsdag åker jag till STHLM för att uträtta lite ärenden och träffa lite vänner snabbt.

Jag har nytt nummer från och med nu och har inga nummer kvar, skicka därför era nummer som en kommentar så jag kan skicka ett sms med mitt nya till er. Jag kommer inte godkända kommentarerna så dom syns för alla.

När jag väl får internet på heltid ska jag fortsätta med bloggen som vanligt men nu blir det svårt.


Vi hörs snart av igen,


pusskram

X 2000

Sitter ombord på tåget till Stockholm nu. Hade oturen att få säterna baklängens och tåghelvetet skakar nått förjävligt så det här blir nog en rolig resa. Känner redan av illamånadet. Dessutom är jag stört trött eftersom det inte blev många timmars sömn inatt så jag ska knäppa på ett avsnitt av andra avenyn och försöka sova lite efter maten som precis serverades. Lyx med 1klass åtminstonde, internet och käk.. Tackar man för! Vi hörs antagligen mera imorgon. Nu nås jag på min svenska mobil hursomhelst.


Skrivet på nattåget i natt.

Fem timmar av resan har gått. Det börjar bli lite tröttsamt redan nu att ligga här på tåget. Jag vill bara komma hem till Sverige nu. Dom första timmarna gick bra, då hade vi kupén för oss själva och det var riktigt mysigt. Jag kunde till och med sova ett tag innan det börjar ramla in folk en efter en. Nu är det fullt här, det är ganska så litet och jag känner mej sjukt instängd. Våran packning tar dessutom upp mer än halva kupén så jag tror inte vi är allt för populära, men vad ska man göra? :) Sakerna måste ju hem. Kupén har trevåningssängar och jag fick mitten, Britsarna som vi ligger på är 70 cm breda men det är helt okej, man får plats ganska så bra ändå. Om tåghelvetet ändå inte skulle guppa så mycket fram och tillbaka så jag inte mådde så illa hade det varit bra. Jag kom precis in efter vårat sista stopp där man kunde hoppa av och röka, nu är det bara tio timmar kvar innan vi är framme i Köpenhamn. Ska bli roligt att hinna se den staden några timmar, hoppas bara vi kan låsa in vårat bagaget på stationen någonstans.

Jag kanske borde sova men jag kan inte komma till ro. Det är många olika saker som upptar mitt huvud. Ligger och lyssnar på musik medan jag tänker på dittan och dattan. Jag undra hur det kommer bli att komma tillbaka till Sverige, till Stockholm?! Det känns riktigt jävla bra och det är ändå magkänslan man ska gå efter. Något som ändå känns bäst är att vara nära alla nära & kära igen för jag har längtat efter er allihopa så mycket!

Ska knäppa på en film på datorn nu så länge batterier håller och hoppas på att jag blir trött. Cold Creek Manor, ska vara någon thriller från 2003 som jag inte sett så jag hoppas den är bra.


RSS 2.0