tyst

Tysthet kan vara helt underbart vissa dagar, och andra dagar kan jag hata tystheten så mycket att det kryper i kroppen på mej jag jag får panik.. Jag lever tillsammans med min mobil, dator och musiken 24 timmar om dygnet känns det som. Är jag med någon av mina underbara vänner nås jag ändå alltid på mobilen. Är jag på stan sitter alltid ena hörluren med musik i örat och är jag hemma  är jag alltid uppkopplad på nätet och så spelas alltid en grym spellista på spotify med hög musik. Idag är det tyst, mobilen är på ljudlös och jag slappar bara. Jag käkade frukost för en halvtimme sen och går fortfarande runt i min sovtröja med stora mjukisar. Ska passa på att lägga mej i badet, lägga en ansiktsmask och raka bort tomtefar i ansiktet i eftermiddag. Hannes är påväg hit om ett tag, vi ska hänga ett tag ihop och ikväll lagar jag och Sandra middag tillsammans, mysigt!


Oh yes..

Fan vilken tråkigt väder att vakna till! Kallt, grått och trist. Brr! Jaja, jag klagar inte! Då har jag en anledning till att bara stanna hemma idag. Ska knalla ner till affären och handla en god lunch och något gottis och sen lägga mej i soffan och fortsätta på min bok efter att jag gjort mina måsten med att söka jobb.. Myyyys ! En dag för mej själv.

boook.

Jag har fastnat i min bok som jag köpte idag inne i stan. Snabba cash. Har svårt att slita mej ifrån den så vi gör så att vi hörs imorgon istället. Nu försvinner jag återigen in i min lilla bubbla där bara boken existerar. Puuuss !

Det går om man vill.

Jag har städat, tvättat, mailat, ringt och fixat här hemma under dagen. Skönt att bocka av vissa saker på att-göra-listan idag. Kollat deklaration på nätet med så nu hoppas jag att den skickas hem via posten oxå, fick tillbaka lite på skatten så nu behver jag verkligen ett jobb snarast, annars rycker allt på en gång. Fan...  Suttit på balkongen med en kaffe, njutit av solen.  Är fortfarande på halvdant humör och ska snart åka in till stan för att jobba. Livet är bra roligt ibland, wohoo... Ironi.

30 mars.

Idag är det tisdag och jag har inget jobb förens på eftermiddagen, skönt. Men innan dess har jag lite saker att ta i i tur med här hemma som måste göras. Idag känns det som om att det kommer bli en jävligt tung dag, jag har absolut ingen lust med någonting och jag har kvar klumpen i magen. Mitt humör kan verkligen gå upp och ner och har inte jag fullspäckat schema  och det händer sak på sak blir jag lätt rastlös och orolig i mej själv. Jag mår som bäst när det händer saker och ting hela tiden och jag till och med får stressa lite. Hälsosamt? Nää! Det är på tiden att skaffa sej ett riktigt jobb och ett gymkort, för att få inte lite rutiner för det kan inte hända roliga saker HELA tiden, varje dag, 7 dagar i veckan. Men just dom två sakerna känns väldigt långt borta för tillfället. Inte för att jag inte vill, för jag vill mer än någonsin - jag älskar att jobba och det ser jag inte som inte något roligt, men den här jävla jobbsituvationen tar snart död på mej.


ha en fin dag,

daniel

Vad ska man säga....

...Klockan sprang bara iväg och helt plötsligt är det långt över midnatt, igen. Min sömn är så rubbad den bara kan bli just nu och hela min kropp skriker efter att få sova men ändå gör jag inte det. Varför? Jag vet inte. Snart kommer jag bokstavligen kolappsa om jag inte skärper till mej på riktigt.

Sandra och jag fastnade ute på balkongen medans klockan bara sprang iväg. Satt och pratade och hade det så himla mysigt, för ett tag ville jag bara sätta tiden på paus och sitta där tillsammans med henne hela natten. Se ljusen brinna ut och lyssna på hennes röst när hon pratar. Det är sanslöst vad jag älskar den människan och att jag kan bli så klok av att få ventilera lite med henne.

Nu... ja lovar! Nuu, stänger jag av datorn och borrar in mitt huvud i kudden. Väcklarklockan står ställd på 11 så hela dagen går inte åt helvet ändå!


Well, ikväll menar jag de. Jag stannar hemma!

Hemma från jobbet nu! Riktigt skönt kan jag lova. Det började med lite strul då tanken först var att vi skulle åka till Heron city och gå på bio för att se Alice i underlandet idag. Jag möter upp min lilla kille som jag har hand om hemma hos honom och så stressar vi iväg till busshållsplatsen. Efter tio minuter börjar jag undra vart bussen håller hus och kollar om jag sett fel på tiden, men icke då.. Tjugo minuter går och jag börjar känna mej ännu mera stressad eftersom han ville äta innan filmen började! Vi var inte ensama vid busshållsplatsen heller så att vi missat bussen var det inte på tal om. En halvtimme senare har bussen fortfarande inte dykt upp och bussen efter det ska komma. Problemet är då bara att vi inte hinner äta innan bio:n ifall vi skulle tagit den och efteråt hade blivit försent då han ska upp till skolan imorgon.

Istället promenerade vi bort till pizzerian som ligger i närheten där han bor och käkade middag där och tittade sen på film hemma hos honom. Spider man 2 fick det bli.. Det var ett helvete att hålla sej vaken under filmen då det ända jag ville göra var att lägga mej ner och sova i hundra år.

Hemresan kändes som hundra år! Försökte prata i telefon ett tag för att tiden skulle gå fortare men jag är så trött så jag inte ens orkar det. Nu ligger jag nerbäddad i sängen fullt påklädd med datorn på magen och ska så småningom orka klä av mej och sova. Har en hel del att göra under morgondagen så jag kan inte sova bort dagen imorgon. Är ganska så skönt att vara för mej själv ikväll då det varit fullt upp hela helgen och man har varit översocial med allt och alla.... Känner mej dock väldigt konstig i huvudet med en klump i magen, så fort en toppenhelg är över känner man sej alltid lite tom. Eller det kanske bara är jag..

godnatt på er.

Smäll mej på fingrarna...

Jag vettesjutton vad som har flugit i mej alltså! Efter att jag sagt godnatt till Sandra igår kväll fick jag för mej att jag absolut var tvungen att gå ut och dansa igen. Hörde av mej till lite folk som var på båten, hällde i mej en halvliter vin jag hade hemma och bytta snabbt om och sen kom Damien och plockade upp mej i en taxi så drog vi till patricia... VAFAN LIKSOM ?!?!? Jag har seriöst aldrig varit så sliten i hela mitt liv på en utgång och jag är så tacksam för att ingen kamera följde med. Efter några shots och lite drinkar var jag på topp och dansade mej igenom hela natten. Det blev en grym kväll men soft folk och jag hade hur kul som helst. När bögbåten som faktiskt sitter fast började gunga insåg jag snabbt att det var dags att sluta när jag hade som roligast så vi drog till donken och käkade och efter det släppte Damien av mej i taxin här hemma.. Jösses.. 

Jag ville seriöst döö i morse när väcklarklockan ringde kvart över nio... Men det var bara att gilla lägga och pallra sej upp och sätta på sej mjukisbyxorna och min nya hood som låg nere på golvet. Tog en cigg med Sandra och drack massa saft och sen var det bara att knalla iväg till tunnelbanan och försöka se glad ut. Var iväg till psykologen och blev hjärntvättad en timme, idag var det jobbigt att rota bland allt skit och prata om det. Timmen gick väldigt långsamt och jag ville bara därifrån idag. Ibland har man dagar då man bara vill hålla allting inomsej.

I eftermiddag är det jobb som gäller men innan dess måste jag fylla diskmaskinen, plocka upp alla kläder från golvet på rummet, söka lite jobb, orka boka en tvättid, kolla mailen, äta och ta ett bad.. Haha, jo tjena... En sak i taget nu. Jag behöver inte nämna att jag är en aning trött idag, va? ;P


Bilder ifrån i fredags!
























Söndag och godnatt.

Sådär, nu är jag hemma igen och ska inte bege mej ut något mera ikväll, skönt. Bytt om till mys kläder och krypit ner i sängen med datorn på magen och ett glas saft på sängbordet. Johan falk går på fyran så det är inte omöjligt att jag slår på den och tittar annars lär jag spendera kvällen vid datorn. Kommer nog inte dröja länge innan jag är bästa vän med jon blund och ligger och sussar, känner redan nu hur svårt det är att hålla ögonen öppna. Det har verkligen varit all in hela helgen så sliten är bara förnamnet med vad man är. Nu är blir det en veckas paus med jobb och grejor tills det är fredag och vi kör igen.


myys

Jag ligger i sängen och äter chips, läser massa olika  bloggar och slappar. Söndagar kan bara vara så härliga! Berfriande.. Inga måsten! Förtom den där tvätttiden jag behöver gå och boka, men det vill jag inte tänka på nu. Snart är det dags för mej att hoppa in i duschen och fräscha till mej. Hoppa i dom tigta jeansen och en stor mysig kofta tror jag det får bli och återigen röra på mej in mot stan. Fixa busskortet och träffa gullis. Ingen ro och ingen vila den här helgen.. Men det är så jag gillar´t. Ikväll blir det dock lugnt, jag lovar. Har ett möte som jag måste ta mej upp till imorgonbitti.

Fredag och lördag.

Den här helgen har varit helt spårad! Skönt att det är söndag och en vilo dag innan veckan börjar igen. Nu har jag precis vaknat upp efter några få timmars sömn och jag är mest trött och seg idag.

Fredagskvällen började med att jag bjöd Sandra och Hannes på middag här hemma. Sprang och gjorde mej i ordning medans maten stod på spisen och efter att vi käkat kom underbara Adam över. Vi satt här hemma och drack alldeles för mycket vin tlls klockan var så pass mycket att det var dags att åka in till stan. Vi hade bestämt att vi skulle till paradise och festa loss. Och vilken fest det blev! Jag träffade på så sjukt mycket olika vänner och bekanta och Hannes fick halva stället att sjunga för mej och efter det kom alla och bjöd mej på drinkar och shots för att fira mej, på slutet var jag så jävla full så jag knappt kunde stå upp och fick till och med ge bort drinkarna och shotsen.

Timmarna flög förbi och det kändes som om att jag var över allt i fredags på paradise. Var inte still en sekund och sprang jag inte ut och rökte var jag på dansgolvet eller i baren på ovanvåningen och träffade folk. Vid fem i tre kastade jag in handsken och hamnde på efterfest.

Så efter min galna fredagsnatt låg jag helt död i sängen hela lördagen och tyckte synd om mej själv, haha. Skulle egentligen ha följt med Adam på en hemma fest på kvällen men jag mådde så kasst att jag hoppade det. Istället åkte jag in till stan och träffade en vän så käkade vi middag ihop! Efter lite käk och en stor cola var jag tillbaka på banan så vi hamnade först på ett ställe vid Mariatorget i en källare. Folket var äckliga där och medelåldern var över 40 så efter två drinkar och en short ville jag gå därifrån och vi hamnade på Vickan. Vad vi gjorde där har jag ingen aning om idag, min väns kompis jobbade i garderoben så det kunde väl ha varit en logisk förklaring men jag vet faktiskt inte. Brudarna var inte mer än 18 år gamla och översminkade medans killarna satt vid ett vip bord och beställt in flera flaskor med champagne och var allmänt äckliga. Ett glas vin och en timme senare ger vi upp och hoppar in i en taxi och åker hem till honom. Vi sitter och lyssnar på musik hela natten, dricker vin och pratar till åtta på morgonen. Klockan sprang bara iväg och sen var det dags för mej att ta bussen hem. Det var så in i helvetes skönt att krypa ner i sängen i morse och jag somnade nog på en gång.

Båda dagarna har varit jävligt lyckade och jag har haft det så sjukt kul. Nu blir det en lugn skön söndag med något enstaka jobbsamtal och sen är jag tillbaka i verkligheten imorgon. Måste springa ner och köpa ett busskort bara så jag har det tills imorgon.  

shiiit.

Klockan är snart nio på morgonen och jag har bokstavligen ramlat in genom dförren nu på morognen. Jag ska dricka litervis med vatten och sen kjrupa ner i sängen och decka. My ass att jag inte ville se alkohol igen och att det skille bli en lugn kväll. Vaafan hände ?!?!


sov gott.


på språng.

Ska vara inne i stan om ett litet för att möta upp en vän till mej. Hoppas på att få lite käk i magen och ett stort glas cola.. Vi får se hur kvällen slutar men jag tror inte det blir något vilt här inte! Men jag skriver mera när jag är hemma igen om gårdagen, måste även hämta min kamera hos Hannes som jag som vanligt glömt där med massa bilder. Suck på mej! =)


ALDRIG MERA SPRIT!!!! Eller....? haha

Det kommer ta mej ett år att komma ifrån den här baksmälla! Med andra ord mår jag helt åt helvete och vill bara dö just nu. Jag ska dricka flera liter med vatten, äta lite och sen duscha så hoppas jag att ja mår bättre. Vi hörs om ett tag igen!

Knasboll.

Sådär, nu har jag smält gårdagen och jag är fortfarande alldeles varm i hjärtat. Dagen var perfekt rakt igenom och jag är så tacksam för att dom två perosner jag älskar mest av allt gjorde det så fint för mej och fixade. Det blev verkligen speciellt =) Sandra hade gjort det så fint här hemma och bjudit över folk för att fira mej på kvällen, jag är tom på ord. Det betydder så mycket för mej!


Vaknade upp på bra hurmör i morse och tog en snabb dusch. Var ute i sista sekund som vanligt (TRODDE JAG) så jag stressade på med att göra mej i ordning och hade min fina nya turkosa tröja. Det varken regnade eller snöade så skinnjackan fick åka på med. Perfekt... Lite mer stress och sen satt jag på bussen och kollade klockan! Fan... Jag hade ställt väckarklockan en timme fel, fast till min födel så jag var tidigt ute. Kom till sunan och sökte tre stycken jobb och fick mötet fram flyttat så jag inte behövde sitta där och vänta.

Var ut till Orminge en sväng för att hämta posten. Kändes konstigt att vara där så det var skönt när jag satte mej på bussen hem igen! Tog en vända förbi bolaget och väl hemma käkade jag lite lunch och somnade på soffan. Eftersom jag ska ha mitt nya linne idag ville jag smörja in mej med brun utan sol och gjorde det två gånger igår kväll och det blev perfekt som vanligt på kroppen och ansiktet. Men mina händer blev förjävliga! Jag hade glömt att smörja in ovansidan och sen var dom fläckiga som fan och inte alls i samma färg som resten av kroppen. PAANIK ! Pratade med en vän som googlade att man skulle scruba med citron för att få bort skiten. Sagt och gjort - jag sprang ner till konsum och köpte med mej en citron hem och har stått och scrubat händerna nästan blodiga. Nästan all färg är borta nu och det ser okej ut... Lite ljusare än resten av kroppen men de skiter jag i, speciellt om man jämför med hur det såg ut innan. Kvällen är räddad och nu kör vi all in ! =)


20 år!

Jag är så himla lycklig!

Tack alla fina människor för era sms och fina samtal. Alla er ord har betytt jättemycket för mej och jag är så glad att jag har er i mitt liv.

Morgonen började med att Hannes kom in med frukost på sängen och sjöng en truddelutt. Vi satt i sängen och käkade upp frukosten innan det blev cigg på balkongen och sen städning av lägenheten. Hoppade in i duschen och gjorde mej i ordning lite snabbt innan dagen har tillbringats på stan. Vi har gått runt och myst på stan, skrattat pratat och haft en toppen dag. Fick med mej mitt efterlängtade linne ifrån wekday hem och lite nödvändigt ont som brun utan sol, ansiktstvätt osv. Självklart var jag tvungen att ta en tur förbi bolaget med för att handla hem lite tills ikväll och imorgon.

När Sandra kom hem gjorde hon en tårta och sen har vi firat mej här hemma med sång, skratt och fina människor! Jag har fått superfina presenter och den här dagen har varit helt perfekt, kunde inte önska mej den på något annat sätt. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka varken Sandra eller Hannes för att dom fick mej att ha en sådan fin dag fast min inställning innan var att jag inte alls ville fira. Ni är bäst bäst bäst !!!

Nu är jag trött, sitter och dricker lite vin och tänker tillbaka på dagen. Jag känner mej alldeles varm inombords! När alla gått hem la jag två olika ansiktsmasker och smörjde sen in kroppen och ansiktet med brun utan sol så jag kan inviga mitt nya linne imorgon. ;) Strax ska jag krypa ner i sängen och sova, imorgon är det upp tidigt som gäller för att gå på möte.










tröttis.

faaan!! Jag losade så jävla hårt idag, Var till heron city med jobbet idag och bowlade. Först tänkte jag köra lite snällt och inte ta allting på allvar men när jag märkte hur duktig killen var körde jag på.. Men jävlar vad spö jag åkte på, han fick stirke efter strik och samlade på sej hur mycket poäng som helst! jaja...

Jag kom hem för en liten stund sen och la precis på i telefon. Tänkte ta det lite lugnt här ikväll för jag är hur trött som helst. Slappa framför någon film eller ta fram boken. Imorgon blir det en lång sovmorgon och sen söka jobb fram tills jag börjar jobbet!

tjingeling.

Många saker som ordnat sej under dagen.

Känns som om att det här dygnet har haft väldigt många timmar idag, men det är väl så när man är uppe tidigt. Hade ett väldigt posetivt möte idag där jag träffade min nya jobbcoach som jag ska få lite hjälp utav i framtiden. Det blev en väldigt bra start och jag fick hjälp med att både fixa till mitt CV så det är bäst nu, lite kontakter och andra bra saker. Dom två timmarna jag hade med honom idag är nog den största hjälp jag fått på flera flera månader så nu känner jag mej på banan igen.

Väl hemma har jag suttit i telefon med många olika person för att försöka ordna upp saker. För bara några minuter fick jag klart allting och pengarna kommer in som dom ska. Hatar att behöva kriga för min sak och prata med personer som inte gör annat än och är otrevliga, men ibland måste man hålla sin värsta fiende närmare än sin vän.

Jag ska byta om lite snabbt strax och sen skutta iväg till jobbet.

Hinner jag?

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida


Just idag är jag stark - Kenta

Om bara några få minuter måste jag ligga nerbäddad i sängen för att klara mitt mål och lägga mej innan klockan halv ett inatt. Pigg eller trött, de spelar ingen roll för jag kommer vara död imorgon bitti.

Efter kvällens jobb som gick kanon åkte jag hem, jag och sandra började med middagen tillsammans. Åt den framför tv:n  till först Håkans bar och sen svenska hollywod fruarna. Ibland undrar jag om det finns människor till allt?! Dom är säkerligen hur snälla människor som helst, men totalt blåsta i HELA huvudet. Jag kan inte låta bli att skratta!

Nu måste jag stänga av datorn så jag inte fastnar här och ser att klockan är halvfyra på morgonen igen...

Jaa jag lever!

Det har varit tyst här i bloggen många dagar nu, men jag har helt enkelt inte velat dela med mej om mina tankar och känslor till er. En del har gjort ont, en del har fått mej att skratta, en del har fått mej förtvivlad och en del har fått mej alldeles glad. Jaa som ni hör har det varit fullproppat i mitt lilla huvud och en salig jävla blandning.

Helgen har varit bra och i fredags blev det alldeles för mycket vin, drinkar och shots. Dansade till stängning och hade härligt sällskap hela kvällen. Lördagen spenderades hemma hos en vän där vi lagade middag och käkade ihop och söndagen blev väldigt slapp. Låg och läste mångamånga timmar och njöt utav friheten. Natten var mysig, jag låg och lyssnade på winnerbäck in på morgontimmarna och funderade över livet.

Idag har jag tagit ett stort steg i mitt liv. Något jag fasat för länge och bara skjutit upp för att jag inte orkat. Nästa vecka kör vi igen, kanske går timmen inte lika fort då. Det var faktiskt skönt att prata.

Ikväll är det sista tabletten på medecinen jag ska ta och jag är så gott som frisk! Det känns så jävla underbart att sista dagarna har gått bra och att jag är på bena igen. Nu försvinner säkerligen tröttheten efter pillerhelvetena oxå.

Jag ska upp tidigt imorgon, redan halv åtta så jag har lovat mej själv att komma i säng innan klockan halv ett ikväll. Min sömn har varit helt rubbad sista tiden, som vanligt kanske jag ska tilläga så vi får se hur det går. Det kanske bor en liten katt inuti mej iallafall för jag älskar nätterna så mycket.

Anledningen till att jag inte har ringt upp folk om jag missat samtalen eller svarat på sms är för att jag inte haft pengar på mobilen. Ni får testa att ringa upp igen eller så ringer jag upp så fort den är påladdad igen.

Tråkigt.

Jag måste göra ett ryck här; Springa ner och köpa cigg, duscha och sen städa. Mitt rum ser förjävligt och det ser förjävligt ut! Hur hittar man orken när man man inte har någon lust för fem öre.

Hemma!

Jag stannar hemma idag. Hannes är påväg hit och sen ska jag bara mysa med Sandra i eftermiddag. Jag orkar inte skriva många rader idag utan vi hörs helt enkelt en annan dag. puss, daniel

Uppgiven.

Det här är en sån där dag där jag bara vill skrika ut all min sorg, gråta lite och skrika ännu mer. Slå sönder något, spotta henne i ansiktet för alla svek genom åren och öppna käften och berätta vad jag känner. Visa att jag är någon, att jag är bra och att jag faktiskt duger även om jag inte är som honom. Ibland blir allting bara så jobbigt och mörkret jag ofta försöker gömma långt inuti i mej kommer fram. Kanske beror det bara på att jag snart har min födelsedag framför mej, eller en längtan inombords om att allt ska bli bra - det låter jag vara osagt. Men ont gör det.

18.03

Det går segt idag.. Jag var nyss och lämnade tillbaka filmen och det var ingen höjdare så jag sprang snabbt in på konsum och sen skyndade mej hem till sängen igen. Just nu känns det som om att jag går runt och bär på 100 kg extra, har så ont i kroppen och huvudet är inte att leka med. Men det är nog tackvare medecinen. Fast jag måste nog säga att jag inte mår riktigt så förjävligt som jag gjorde i sommras så det är ändå skönt.   

Jag köpte med mej en kladdkaka med mandel i hem som jag tänkte lyxa till det lite med och sen blir det nog att se en film. Om jag inte somnar igen. Såhär mycket tror jag inte att jag sovit på evigheter och ändå känner jag mej lika trött hela tiden. Blää.. Fast det kanske är kroppens sätt

Ligger och kollar runt på massa fina kläder till sommaren, det är så mycket man vill ha. Som jag blir alldeles kär i. Jag verkligen hoppas jättemycket att det blir massvis med timmar så jag kan få komma igång och tjäna massa pengar nu. Få unna mej lite små saker och även kunna spara undan. Få lämna sverige för en weekend och sen komma tillbaka och jobba snuskigt mycket igen. Det är min plan, mitt mål. Först ska jag bara se till att bli frisk....

Nu börjar mina ögon falla ihop igen så vi säger såhär så länge,

tjingeling


Inge roligt alls..

Det mest avancerade jag kommer göra idag är att ta en dusch och lämna tillbaka filmen jag hyrde igår. Annars händer det inte så mycket hära. Jag sover mycket, kollar lite på tv. sover lite till, pratar i telefon och pillar på datorn. Börjar bli riktigt tråkigt det här. Men det är bara att gilla läget, knapra medecin och vila så jag blir frisk så fort som möjligt. Veckan som kommer lär nog inte bli allt för rolig om jag inte blir bättre snart, har utbildningen på måndag, sen jobb resten av veckan och ett möte på fredag. Det är bara att bita ihop och göra det bästa. Det viktigaste är ändå måndag för sen har jag bara en utbildnings dag kvar veckan därpå och efter det får jag börja jobba.

Ska äta lite glass nu och sen sova ett tag till innan jag måste springa ner med filmen,

puss

Sjukstuga..

Både jag och Sandra ligger hemma och är sjuka nu. Hon med sin förkylning och jag med mitt jävla skit. Skönt att ha sällskap av varandra ändå! Jag tog mej in till apoteket och hämtade ut min medicin idag och har börjat äta den nu i alla fall. Som vanligt mår jag åt helvete när jag stoppar i mej vissa penciliner eller antibiotika. Jag ska äta den i 10 dagar men förhoppningsvis ger det med sej och jag mår bättre om några dagar. Så idag har jag inte gjort mycket annat än sovit... Försökte hålla mej vaken under melodifestivalen men de gick inge vidare så jag såg bara slutet... Anna är grym och jag älskar hennes låt, men hon kanske inte är den bästa för att representerar sverige ?!?! Vad vet jag...

Jag har länge velat sätt Allt för min syster och nu har den äntligen kommit ut på dvd.. Så ikväll hyrde jag den och wow vilken film. Den var så fin och väldigt väldigt gripande för många gånger fick jag kämpa emot för att inte sitta och böla mej igenom filmen. Har du inte sett den kan jag varmt rekomendera den och det är nästan ett måste att se filmen !


tröttsamt.

Jag blir hemma hela helgen, jag mår inte alls bra och kan inte göra annat än att vila just nu. Imorgon måste jag ta mej till apoteket en snabbis och hämta ut min medicin. Troligtvis har jag blivit sjuk igen och åkt på samma skit jag hade när jag låg inne på sjukhus i sommras. fanfanfan... Alla varningssignaler tyder på det och jag börjar må skit i hela min kropp. Det här kommer så himla olägligt, oavsett hur jag mår på måndag måste jag gå på den andra utbildningsdagen för jag kan inte missa det.

Är jag seg att svara på sms eller samtal är det för att jag just nu inte orkar. Jag ringer upp så fort jag fått lite mera ork, men just nu är jag så orklös att jag ska försöka vila och sova så mycket det bara går.



love,

Daniel

 



Slänger upp en bild på mej och mitt hjärta..


Trött.

Hemma igen efter dagens möte. Men jag tänker krypa ner och sova ett bra nu på dagen, blev inte alls tillräckligt många timmars sömn inatt utan jag hölls vaken av telefonen. Vi hörs i eftermiddag.

=)

Det är en trött Daniel som skriver dom här få raderna ikväll! Sista timmen ikväll fick jag kämpa för att inte sitta och gäspa konstant eller somna över en bunt papper. Idag har jag varit på utbildning för mitt nya jobb som timmis på ett gruppboende. Det har var väldigt intressant och givande men väldigt intensivt. Jag tror det här kommer bli grymt och nu hoppas jag bara att få så mycket timmar som bara möjligt.

Jag ger upp för ikväll och tänker lägga mej i sängen nu. Imorgon ringer väckarklockan 06.30... Jippii..

To kill for..

Jag bara MÅSTE ha det här linnet ! Det är så supersnyggt & kaxigt samtidigt som det är lite småporrigt. Kanske inte skulle välja det för en jobb dag eller middag med svärföräldrarna men en yte kväll och kanske med en kavaj över skulle vara perfekt. Och för att använda det till vardags kanske man bra kan köra med ett vitt linne under? Gaahh, jag måste ha det. Fan...


promenad

Efter att jag lämnat av Hannes vid skönhetsbaren där han skulle på sin ansiktsbehandling och bli lite ompysslad bestämde jag mej för att bara skita i alla måsten och istället gå ut och gå. Jag satte på hög musik och bara gick och gick och gick. Utan några direkta mål. Solen värmde så länge man gick i den men så fort jag gick längst vattnet eller i skuggan blev det lite småkyligt. Men det var så befriande, helt plötsligt känner jag bara hur mina kindor blir blöta och tårarna bara rinner ner för dom men jag orkade inte bry mej idag så jag fortsatte bara gå. Det var så skönt. Och det blev en lång promenad på nästa två timmar. Fikade med Sanna och hennes vän sen och nu har jag precis kommit hem. Vi säger hej för ikväll så hörs vi en annan dag.


puss,

daniel


Allt är ett stort jävla frågetecken.

Sitter hemma hos Hannes nu en snabbis då han var tvungen att åka hem och byta om. Pratat mera med min chef under dagen och det känns inte alls som att vi hittar någon klarhet i det här och det känns faktiskt rent utav förjävligt och riktigt tugnt. Det är inte ett par skor jag ska sälja eller en bit mat utan det handlar faktiskt om människoliv! Stundvis tvivlar jag mycket på mej själv och ifrågarsätter mitt eget arbete och vad jag klarar av. Även om jag vet att det jag gör är väldigt bra och på tok för mycket så känns det som om att jag inte gör någonting alls och bara står och kollar på. Suck..

Nu när det är så mycket tråkigheter i och med jobbet är det viktigt att göra saker som får mej att må bra. Så därför ska jag åka in till stan och gå runt där en stunnd med Hannes för att sen träffa Sanna senare och fika med henne. Mina vänner är det finaste jag har och därför är jag så tacksam för att jag just har dom här vännerna.

Balkongen.

Det har blivit lite utav en rutin att sitta på balkongen nu varje morgon och det blev så även i morse. Tycker det är så skönt att sitta där i solen och dricka min morgon kaffe, ta min cigg i lugn och ro och starta dagen så. Nu är det dags för mej att göra mej i ordning lite snabbt och röra på mej in mot stan. Det är perfekt väder för att kunna använda skinnjackan, lycka..







Nu säger vi godnatt!

Ligger i sängen och lyssnar till Hannes djupa andetag, lyssnar på mina snabba fingrar som smattrar över tangentbordet. Tänker. Skriver lite på msn. Det känns så galet befriande att vara uppe så är mitt i natten och få göra det jag vill samtidigt som Hannes ligger här brevid mej och sover så sött. Det låter så skönt, jag känner mej så trygg av att höra hans in och ut andningar...

Ikväll har vi pratat så mycket i flera flera timmar att jag är alldeles trött nu. Det var så fruktansvärt skönt att få ösa ur mej allting jag bär omkring på och få någon slags respons eller feedback på det man säger och känner. Vi har pratat om allt mellan himmel & jord, som killar, människor, jobb, minnen, framtiden, kärlek, vänner, sommaren, känslor och mycket mera.. Tack gubben för att du alltid orkar med mitt tjat och ältande om vissa saker! 

Mina ögon har gett upp för länge sen och nu är det verkligen på tiden att jag lägger ifrån mej datorn för att sova.

God  natt!


baaad.

Jag har legat i badet 1,5 timme.. Läst, lyssnat på hög musik, försökt rensa ut huvudet och komma på några konkreta lösningar och ätit kakor i stora lass. Och gud vad skönt det var! Nu har jag rakat mej, smörjt in mej med brun-utan-sol i ansiktet och hoppat i myskläderna. Jag tänkte krypa upp i sängen och fortsätta på min bok tills Hannes ringer och säger om han kommer eller inte... Eller vänta lite nu, det är Tisdag och andra avenyn är tillbaka. Veckans avsnitt är redan ute på webben... Nu blev det svårt att välja, haha! Jag vet ju att mitt lilla hjärta oxå vill se det, kanske ska man vänta... Eller se om det?!  


...

Dreaming, hoping, for another try
I've been looking, searching, deeper down inside
And if I loose my way, I'll find another road
Cause I can make a change on my own

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life for me
I believe it finally
I'm moving on

Something, somewhere, that I long to find
I am learning, slowly, one day at a time
That if I loose and fail, I'll be fine


Sarah Dawn Finer - Moving On



jobbsnack....

Hannes tittade förbi en sväng innan han skulle iväg och jobba. Blev kaffe, cigg och bullar på balkongen. Hann prata av mej lite och få lite ny energi. Skönt att ventilera och bolla mina tankar med någon som känner mej på djupet och dessutom har något att komma med, någon som inte sitter som ett jävla fån och bara håller med om allt det jag säger. Jag kan vara stor bitch och jag behöver tas ned på jorden ibland och få lite mothugg om så är fallet. Telefonen ringer konstant idag så nu ska jag följa hans förslag och hoppa i ett långt varmt bad och bara koppla av lite tills han kanske kommer igen efter jobbet.

Känner mej fylld med massa olika tankar och känslor efter gårdagen och morgonens möte med min chef. Det är verkligen inte lätt att veta när man ska kliva in och i frågasätta vad som är rätt eller fel. Man kan ha sin känsla att gå på, man kan ha sina aningar men när har man rätten att kliva in och begära ett svar? Det är så många luckor just nu som behöver fyllas igen och jag behöver få mera kött på bena för att veta vad nästa steg ska bli. På ett sätt känner jag mej grundlurad och arg på mej själv att jag missat så mycket jag gjort och sett mellan fingrarna men jag kan inte anklaga mej själv heller, för vi är många som jobbar med det här och det är mycket som ser väldigt konstigt ut.

Gasch, när ska det bli lätt alltså? Jag börjar känna mej en aning jävla trött och frustrerad för att inte räcka till.

Käftsmäll, det där jobbet hade jag verkligen velat haft. Och jag vet att jag har gjort det hundra gånger bättre. Jag har då aldrig missunnat någon i min närhet när dom fått jobb utan jag har alltid varit glad för deras skull, men när just den här personen som missskötersej så mycket som personen i frågan gör när det kommer till jobb blir jag både lack och avundsjuk.

fina fina väder..

Vaknade tidigt i morse igen och blev lika glad som igår av att jag kunde sova ett tag till. Låg och drog mej ett tag i sängen och sms:ade lite innan jag bestämde mej för att masa mej upp. Satte mej på balkongen och rökte två cigg i solen. Det här vädret gör mej så fruktansvärt glad. Weeii... Ringde upp min chef och tog upp mötet vi inte hann avslua igår, det är mycket strul just nu på jobbet nu och det är inte alltid lätt att veta vad man ska göra efter som det finns lagar som spelar in oxå. (Jag sitter inte i trubbel och det här strulet rör inte mej eller hur jag sköter mitt jobb). 

Skulle egentligen ha jobbat ikväll och imorgon men båda dagarna har blivit inställda så det känns lite tråkigt. Blir så trött för jag förlorar faktiskt timmar jag är i stort behov utav. Men nu är jag ledig och får göra det bästa av tiden. Jag är sugen att sitta inne i stan på en uteservering och prata om livet och andra intressanta saker eller ta en promenad på djurgården kanske. Hmm, de tåls att tänka på. Först måste jag raka mej och sen in i duschen, den här tomte outfiten klär mej inte speciellt bra.    

Bowling.

Det finns ingenting kvar utav oss två längre,
förutom suddiga minnen som bleknar allt eftersom.



Vaknade till hundra gånger under morgonen men blev lika glad varje gång jag tog en titt på klockan och såg hur länge till jag fick sova. Gosade in mej i täcket och somnade om som en tok varje gång. Tillslut masade jag mej upp från sängen och satte mej på balkongen i solen och pratade i telefon alldeles för länge. En skön start på dagen. Klockan tickade på och jag fick stressa på som vanligt. En tio minuters dusch. Leta fram kläder. Kleta ner håret. Bortsta tänderna och dra! Helt glad över att solen sken och att jag äntligen fick plocka fram skinnjackan och använda. Nu kom jag på att jag måste hämta min stickade underbara halsduk jag glömt i masmo, påminelse till mej själv! hursom.. Blev ett långt intensivt möte där viktiga saker togs upp tillsammans med min chef. Fick jättemycket posetivt beröm för mitt jobb jag gjort så det kändes jävlit skönt med den feedbacken. Blev yttligare ett till möte direkt efter med en ny familj där ett samarbeta med mej ska bli av, dock får vi se med tiden hur allt utspelar sej. Det sistnämnda drog ut väldigt på tiden så tillslut fick jag tacka för mej och stressa iväg till bussen för att inte komma försent till jobbet.

Idag ville min lilla kille spela bowling så vi åkte till Heron city där jag hade bokat en bana åt oss. Det var sinnessjukt länge sen jag spelade men gud vad roligt det var. Pinsamt nog lär jag nog ha lite träningsvärk i morgon, ha ha. Jag gick in stenhårt för det där och vann 3 av 4 matcher men det var sjukt lika hela tiden. Bowling är någonting man lätt glömmer bort att göra men det är så löjligt roligt och speciellt om man drar ihop ett gäng och åker dit en fredag eller lördagskväll. Ikväll blev det iallafall 1 timmas bowling, lite häng i "centrum" där och ett snabbt Mcdonalds besök för sen var klockan så pass så att han skulle åka hem och jag slutade jobba. Det var dock inte lika roligt att stå och vänta på bussen utomhus i kylan med min skinnjacka på kvällen, det är nog tyvärr lite för tidigt att ta fram den ändå. Attans.. Jag som bara älskar den och det är så mycket vårkänslor när man får plocka fram den ur garderoben.

Kvällen spenderades på annat håll än hemmaplan så jag var inte hemma förens lite efter 00 och skulle först bara ta en nattcigg med Sandra och prata lite kort innan hon skulle lägga sej. Fast vi fastnade i massa prat, matlagning och annat så klockan blev heltplötsligt efter två och vi båda skuttade i säng direkt. Nu ligger jag här, förbannat jävla trött och gnager sönder mit huvud på massa tankar. Ska knäppa på en meningslöst avsnitt av Glamourama och skratta åt hur dumma och patetiska dom är innan det är dags att sova.


Nattinatt.


Love,

daniel



SOOOOOOOOOOOL

Helgen har varit upp & ner, lite små crazy och helt jävla känsloladdad. Men ibland kommer sådana helger och det är bara att ta sej igenom dom. Och allting blev ju bra tillslut.  

Vaknade upp till strålande sol så jag och Hannes satte oss på balkongen, drack kaffe, skvallrade och rökte. Vi satt där över två timmar och myste i solen och bara babla på om allt mellan himmel och jord. Planerade vår resa till Berlin lite och andra roligheter som vi vill hitta på i sommar. Resten av dagen har varit superlugn, ringt några jobbsamtal, diskat och fixat lite här hemma, druckit mera kaffe, pratat i telefon och bara varit. Precis det jag orkade med och behövde. 

Någon söndagsångest har jag inte heller utan jag hoppas bara att den här veckan går fort och det snart är torsdag.. Imorgon har jag först ett jobbmöte angånde mera jobb och sen iväg för att jobba på kvällen... Sen lär nog veckan gå väldigt långsamt tills det är torsdag och jag har ett möte med min nya chef. Just det här mötet ser jag väldigt mycket framemot och det ska bli väldigt roligt & spännande att se vad som bestäms där. Men det ser väldigt ljust ut för min del. Har lite små saker att fixa under veckans gång som jag inte får glömma bort heller, lite papper att fylla i, ringa banken osv. 

Ibland känner man sej bara sådär extra lycklig och posetiv, och det gör jag just nu.
Allt börjar sakta mej säkert att ordna upp sej. Wow... En sån grym känsla!! Nu ska jag jobba stenhårt, tjäna massa pengar, spara pengar och få allting att bli bra. Ingen eller inget ska få förstöra det här nu.. punkt.      


Sovtröja, kaffe & sol.. bästbästmänniska!


sjukt bra.

Igår innan allting strulade och sket sej fick jag väldigt posetiva beskedd. Jag pratade med gruppchefen för mitt jobb och nu vill dom ha mej på ett gruppboende. Från och med nu, hela sommaren och ett pappa vikariat efter. Det känns helt underbart! Jag finner inga ord alls. Jag vill nypa mej i armen för att verkligen känna att det är sant. Vi ska träffas på torsdag och prata yttligare lite till men dom är väldigt intresserade utav mej och det ser väldigt ljust ut. Speciellt eftersom jag inte har sökt det här jobbet utan dom har ringt upp mej. Jag är så glad! På torsdag vet jag mera om hur mycket timmar det är, vad jobbet innebär osv.


Ligger och kollar på utomlandsresor och drömmer mej bort till sommaren nu. Jag sattsa på att jobba förbannat mycket nu för att sen kunna åka utomlands i slutet av sommaren och kanske en miniwekend till Berlin i maj.


Kvällen har varit sjukt lugnt vilket jag behövde. Lagade middag här hemma och sen kollade vi på melodifestivalen. Gick på en kvällspromenad och sen någon timme tillbaka har vi legat döda i min säng.


...

Allt gick så fel det bara kunde igår. Nu blir det en vit månad fram tills min 20 års dag. Det är inte värt att riskera något så fint på fyllan. Jag älskar dej !

Den här baksmällan tar död på mej och jag tänker ta en stor paus från allt idag. När jag kommer tillbaka har jag något väldigt roligt att berätta som iaf hände igår.

Nu kör vi !



Färdig fixade och klara, nu drar vi till Albin och lägger grunden för kvällen. Sen vidare till Paradise. Ses vi där godbitar?

 


Taggad på livet.

Jag är sentimental idag och sitter och diggar till musik. Lite djup. Tänker tillbaka och ser ljust på framtiden. Ler för mej själv. Njuter av ledigheten. Känner mej utvillad. På nått sätt känns allting jävligt bra idag. Humöret är på topp, det är äkta. Mina mörkaste och ondaste hemligheter är långt nerstoppade där ingen kom åt dom idag. Snart är bästa vän påväg hit oxå. Ska få rå om honom lite extra hela helgen och de ska bli så mysigt. Jag saknar honom! Han får agera pojkvän när alla andra bara beter sej som svin, men vi hoppar sexet.. Öppetförhållande kanske, haha. Bästa lösningen!

Kanske borde jag hoppa in i duschen, men jag fastnar här så lätt. Kvällen är ung. Måste till en brevlåda oxå innan 1800 och lägga på ett brev.  Alltid dessa måsten, men nu gör det mej ingenting. En promenad till solen är inte fel.
Nu måste jag bestämma mej för vilka kläder som passar bäst ikväll, vi hörs innan vi sticker iväg !

Välkommen våren!

Vilken underbar dag att vakna upp till. Solen skinner och värmer till och med lite smått. Tog min morgon cigg ute på balkongen i solen och tittade ut över landskapet, så vackert. Satt och filosoferade lite och kände hur allting brjar ordna upp sej. Jobbtimmarna börjar lösa sej och jag ska ta en titt över pluggandet. Det här kommer nog blir bra. Nu väntar jag bara tills på måndag för att få mera beskedd, den här gången känns väntan helt okej. För nu är det dom som är ute efter mej. Jag blir så lycklig, hoppas till hundra att våren får stanna kvar och att det kalla försvinner nu. Allting blir så mycket bättre då och jag blir så mycket gladare..

Vi sattsar hårt i kväll och kör en skitbra helg, okej ?
tummen upp.

Fredag.

3 dagars ledighet är välkomnat!! Det ska bli så skönt. Den här veckan har varit intensiv med många tidiga morgonar, jobb och möten. Så dagens sovmorgon satt mer än bra. Typiskt att jag bara vaknat till hundra gånger.

Ligger nyvaken i sängen och drar mej. Telefon går varm och nu är kvällens planer spikade. Förfest och utgång, det blir nog bra. Snöra på sej partyskorna och skaka rumpa lite, haha! Sjukt taggad iaf. Måste bara hitta något snyggt i garderoben och sätta på mej. Hannes kommer och bor hos mej hela helgen med, myyys.

Gårdagen kom med en hel del posetiva beskedd så nu väntar jag på att en annan chef ska ringa upp mej angående jobb. hoppashoppas, men det ska nog gå bra eftersom jag inte sökt jobbet utan dom har ringt upp mej och vill ha mej. Dagar, kvällar och nätter. pengarpengarpengar! Jag berättar mera när jag själv vet mera efter att dom ringt. Hoppas dom ringer på måndag.

=)

Onsdagar är en bra dag. Jag tycker om dom. Kanske en av dom bästa vardagarna, halva veckan har gått - Halva kvar till helgen. Igår var jag hos min lilla favorit pojke och jobba! Jag blir lika varm i hjärtat varje gång jag kommer dit. Han är helt underbar! Igår var vi utomhus och lekte, åkte pulka, busade i snön, gick en långpromenad runt isen och hade det jättebra. Lagade lunch tills oss alla och på eftermiddagen var vi hemma, lekte lite, han sydde på symaskinen och tittade på film. Timmarna går bara så fort, ibland lite väl fort. Hade inget jobb på kvällen vilken kändes jätteskönt så jag åkte hem...

Pratade med min chef på hemvägen och vi ska ha ett möte nästa vecka så kanske jag kommer få ännu mera jobb timmar, eller jaa. Det är ganska säkert - jag ska bara träffa den nya familjen och se hur vi går ihop men det ska inte vara några problem. Så snart kanske jag är fri från någonting jag länge längtat efter att slippa.. Men jag vill ändå hålla ena foten inne för att se vad det kan hjälpa mej i framtiden kanske. 

Igår hamnade jag på ett tåg till Göteborg och hoppade av i Örebro och tillbringade kvällen och natten där. Nu har precis kommit hem och måste stressa lite innan jag ska iväg på ett möte och sen jobba ikväll.

Bilder ifrån igår..  


Dålig uppdatering, förlåt.

Väckarklockan ringde tidigt i morse igen, var så trött. Znosade i en halv timme - alldeles för länge. Halsen kändes värre idag. Kollade klockan och blev stressad, skippade duschen och slängde på mej gårdagens jeans. Lite vatten för att ruffsa till håret. En munktröja. På med jackan. Färdig! Sprang iväg till tunnelbanan för att inte missa den. Fortfarande trött, nästan lite dåsig i huvudet. Spelade hög musik i öronen från mobilen. Bytte till pendeln i centralen. Några minuters vila. Framme på jobbet!  Försökte vara pigg. Vi åkte till heron city.. Fick stressa lite mera för att hinna med bussen. Såg filmen Wolfman. Eller ja, han tittade, jag slumrade till några gånger. Shit happens. Bio:n var slut, min jobbdag var slut. Lite små skönt. Vi tog samma buss därifrån, han hoppade av hemma hos sej. Jag fortsatte att åka. Sällskap i telefonen.

Kom hem. Blev övertrött. Cp humör, skrattat åt allt och inget. Larvat mej en massa. Började flytta över alla nummer till nya simkortet. Skickade iväg ett sms till alla om ny numret. Det ringde på dörren,  visningen på lägenheten gick bra. Det var lite folk som kom. Var hungrig, gick och tjatade på Sandra. Vi gick och handlade mat. Sivan stekte pannkisar. Gott. En och en halv timme spenderades i telefon sen. Låg på golvet och skrattade ännu mera. Lyssnade till hans fina röst. Fnittrade. Dummade mej till tusen. En mycket bra dag med andra ord. Varit glad. Satt vid datorn ett tag ikväll, kollade runt. Pratade med vänner. Han dök upp som gubben i lådan efter några veckors tystnad, hörde av sej från ingenstans alls. Fattar inte mycket vad som händer. en, två och tre personer som hört av sej som gubben i lådan på mindre än två dagar. Vad nu då liksom? Nu försöker jag komma ner i varv, ska äta lite mer pannkisar. Ringa två samtal. Sen sova. Imorgon har jag min favorit pojke att ta hand om - Kärlek.


Nu ringer Hannes, måste ta det. Snart ser mitt öra ut som en telefon. puss på er.


Det är frågan.

Dags för mej att krypa ner i sängen under täcket och komma till drömmarnas land. Jag behöver fler timmars sömn inatt, det blev lite för få igår. Måste fungera fullt ut imorgon. Gått runt och tänkt på mailet hela kvällen, vet fortfarande inte vad jag ska göra. Svara - svara inte? De är det som är frågan. Känns knepigt. Det skulle vara en lögn om jag sa att jag inte brydde mej, att orden inte berörde.  Ska jag skratta eller gråta? Ska jag kämpa eller ge upp? Många olika känslor som kommer upp. Det var så länge sen. Det har hänt så mycket dom här två åren.

Från det ena till det andra. Prövade jeansen idag i butik som jag beställt på internet. Dom satt nästan perfekt. Lite förstora upp till och vill låren. Men det var ett bra pris, fin färg. Jaag funderar på att ta dom till skräddaren och höra efter med dom om man kan sy in dom snyggt. Någon som kan tipsa om någon bra skräddare? Jag är extremt petigt kanske ska tillägas.

Imorgon äre en ny dag med nya tag. Nu stänger jag av här,

godnatt.

My day.

Pushing our way through all the young smokers
we'll open the window for air
Feeling the time as I read between lines
fallow them all back to here
And the tale's getting taller as I'm listening
and it grows over your head now I can't see a thing

Yesterdays voices are now getting louder
they only crowd up my head
speaking so quickly with too many questions
I try not to listen
Hiding on rooftops from the mess that's downstairs
And we're stumbling from corners, trying hard to fall again

Sun goes down - Marit bergman



Tårar och skratt med en väldigt lång dag känns det som. Massa häng i stan iomed jobbet, käk på burger king. Mådde illa av maten. Fortfarande lika djupa tankar som mal runt i huvudet. Mycket åkande i kollektivtrafiken idag, hit & dit.. Viktiga jobbiga känslosamma sms. Kaos när jag skulle lämna pojken hemma. Olycka på centralen, någon som ramlat på spåret. Självklart den linje vi skulle med och den som går hem till mej. Poliser över allt. Fick ta pendeln och möta upp pappan. Fina sms, blev glad! Ta mej in till stan igen. Ett känslosamt möte.. Ta mej hem, tunnelbanan fungerade igen. Fint sällskap i telefonen hem, tiden gick alldeles för fort bara. Dammsugit rummet, imorgon har vi visning på lägenheten. Tänt upp hela rummet med levande ljus nu, lyssnar på hög musik. Deckat i sängen, trött - försöka sova kanske. My ass.. Läste precis ett mail. Fick ont i magen igen.. Vad ska det betyda? Vad ska jag göra? Det ger mej ångest. Till tusen. Det passar inte nu. Sak på sak. Läser det om och om igen. Försöker förstå, men det går inte.



Jobb.



Påpälsad som en jävla michelingubbe sticker jag iväg till jobbet nu. Vi hörs!


Måndag.

Uppe skit tidigt idag.. Kollar ut, ser värsta snöstormen där ute. Slaskigt jävla skit. Blir på dåligt humör, jag som låg och tänkte att jag skulle ha skinnjackan innan jag somnade inatt. Fan.. Hoppade in i duschen och tog en varm jävel, rotade runt i garderoben efter varma kläder. Kletade ner håret med vax, stressade lite. Mobilen pep, sms efter sms.. Borsta tänderna och sprang iväg till bussen! Blir blöt, får snö i ansiktet, mobilen ringer, jag fryser om händerna.. Hinner precis till arbetsförmedlingen klockan tio. Vill vara punktlig, passa tider. Får sitta och vänta tjugo minuter. Frågar om hjälp men alla är så stressade, dom har inte tid. Till slut hör jag mitt namn bli upproppat. Ingen ursäkt, ingenting. Vi sätter oss i ett rum, börjar prata.. Han går igenom min akt på datorn, hittar fel efter fel. Beklagar sej, säger att såhär får det inte gå till men han kan inte ta ansvar för vad nacka gjort. Oj, hoppsan.. Solna har visst oxå gjort lite fel. Han kliar sej i huvudet.. Jag suckar tyst för mej själv, känner mej lite lätt uppgiven. Tittar på snöflingorna utanför fönstret, hamnar i mina egna tankar. Snabbt tillbaka till verkligheten, vi fortsätter prata. Datorn hakar upp sej.. Vi väntar lite, ingenting händer. Vi väntar lite till. Han säger att jag inte behöver stanna, att han skickar hem papprerna till mej istället. Jaha tänker jag. Tar på mej jackan.. Går ut i snöovädret igen.. Lång promenad till bussen. Köper cigg på vägen. Suger i mej nikotinet, lite lätt irreterad. Tänker tillbaka på mötet, känner mej trött. Funderar på vad mötet gick ut på, kommer inte fram till någonting. Spelar hög musik i öronen, går i raska steg för att inte bli blöt. En kvart kvar till bussen hem går, fryser.

Visst är måndagar underbara?


Ligger hemma i sängen igen.. Några timmar kvar tills jobb. Har tusen saker att göra men skiter i det nu, skjuter upp det som vanligt. Pillar på datorn istället, mobilen ligger på magen.. Den vibrerar till lite ibland. Blir glad. Lite förvirrad. Spelar hög musik i rummet, försöker analysera orden. En riktigt djup dag. Helst av allt vill jag spendera dagen i stan, på ett mysigt café. Uppkrypen i en soffa men en kopp kaffe handen. Bra sällskap. Långa djupa viktiga samtal, diskutera livet.. Men jobbet kallar, måste dit. Tyvärr. Det får bli en annan dag. Påminner mej själv om att ringa ett jobbsamtal idag. Min ögonlock börjar falla ner nu, ska vila en halvtimme eller så. Äta lite sen jobb. Känner mej väldigt tom och samtiigt väldigt djup, hur går det ihop?


Färdig!

Puuh, äntligen är jag klar med all tvätt. 7 timmar har det tagit, men nu har jag jag fått ALLTING upptvättat förutom handdukar och lakan som jag tänkte ta senare i veckan. Men fyfan vad tråkigt det är, det tar sån tid och man blir så upplåst på att hålla sej hemma. Garderoben är full nu, verkligen propp full. Byrån likaså! Jag skäms verkligen över hur mycket kläder jag har och jag tyckte inte alls det var länge sen ja gjorde en utrensning och slängde massavis med kläder. Men vad ska man göra när man älskar det?! hahah

Ikväll saknar jag.. Inte så att jag blir ledsen, mera att jag känner mej lite tom - en liten längtan kanske. Men det är okej, det kan vara skönt att sakna oxå. Få ur sej det liksom. Den där dumma saknaden som egentligen är väldigt smutsig och oäkta. För det var väl vad hela vår relation var, smutsig. Jag har så svårt att ta när folk säger att du säkert älskar mej, men har svårt med känslor och hur du ska gå till väga. Kanske har dom rätt, kanske inte.. Jag försöker inte lägga så stor vikt i det, gjort är gjort.. Och rätt är det sista du gjort. Min 20 års dag börjar närma sej och jag kan inte låta bli att tänka tillbaka på vad du gjorde för mej då jag fyllde 18. Allt var så annorlunda då och jag fick den finaste fest man kan tänka sej. Det om något kändes faktiskt äkta, jag var så glad och du hade lagt ner så mycket tid. Just det minnet kan svida lite.. För att jag blev så glad. Men innan dess och efter då?! Nää, de finns en del saker du gjort bra men tyvärr är dom inte många och dom vinner inte över allt det hårda du varit en del och utsatt mej för.

Nu börjar det bli dags för mej att skutta i säng och komma till drömmarnas värld. Nattinatt gott folk!

RSS 2.0