Nu drar vi strax.

Sådär, nu har vi tillbringat vår sista dag här i Freiburg. Det blev lite ärenden på stan och sen en sen lunch på Aspekt. Nu sitter vi hemma hos Anna och har stängt igen alla resväskor och är snart klara med att börja vår färd hem. Tåget går klockan 19:04 så vi hinner köpa med oss mat på tågstationen och säga hej då till allihopa. Känns så väldigt bra att få komma hem nu. Det är någa nya spännande saker där hemma att ta del av så det känns jätte roligt.

Första tåget till Köpenhamn tar 18 timmar och sen har vi några få timmar att slå död på där innan tåget till Stockholm går. Vi sitter i 1 klass och har internet från Köpenhamn så vi hörs imorgon runt två tiden.

love,

Daniel


Vill hem.

Nu längtar jag hem och vill bara komma till Sverige! Det här är fan inte roligt längre, inte alls. pang pong, så kom ångest helvetet. Det är många olika tankar som snurrar omkring uppe i huvudet inför hemresan och livet där. Men det kommer bli bra, sjukt jävla bra. Känns som om att timmarna som är kvar kommer bli fruktansvärt långa dock. Tåget går klockan 19.04 imorgon och vi har lite praktiska saker kvar att ordna med innan det är dags att säga hejdå och vi får sätta oss på tåget.


Jag ska bara, jag ska bara som Alfons sa.

Såhär gör jag alltid! Egentligen skulle jag börja med packningen och få allting klart ikväll men innan dess skulle jag BARA sätta mej vid datorn och kolla mailen.. En timme senare sitter jag kvar här och har inte det minsta lust att börja packa.

Vi åkte in till stan och jag har redan börjat inhandla saker till nya hemmet. Känns så bra och jag har planerat allt så fint. Idag hittade jag superfina ljuslycktor i "mina" färger som jag tänkt sätta upp i taket vid fönstret som man kan ha värmeljus i. Blev två olika blåa färger, en brun och en vitt. Mötte sen upp dom andra vid julmarknaden och sa hej men dom skulle hem så vi fortsatte på stan med Anna.

Tanken var att vi skulle iväg på gallej ikväll hemma hos en kompis till mr men med tanke på att vi inte ens börjat på packningen kändes det inte som någon superidé.. Istället gick mr och handlade middag och fixade i ordning den medans jag lockade hela Annas hår och satte upp det, det superfint. :)

Nu ska ja väl börja sätta lite faart...
Bara två dagar kvar innan jag får åka hem nu :)


Tillbaka i Tyskland.

Hej på er...

Flyget tillbaka till Tyskland igår fick OK.. Lite för mycket turbulens för min del och en alldeles för lång resa men vi kom fram välbehållna =) Tog tåget från flygplatsen till Freiburg och Tobbes vänner kom och mötte upp oss på stationen. Vi hamnade hemma hos Lousie en sväng innan jag och Tobbe tog oss in till stan och käkade middag, gick och kollade på julmarknanden och mötte upp Anna på stan. Det blev en drink, cigaretter och lite prat på aspekt innan vi följde med henne hem.

I morse började klockan ringa redan vid åtta men ingen av oss orkade pallra sig upp. Några timmar senare kom vi upp och fick lägga på en kol med att börja göra oss i ordning. Förmiddagen gick åt till att ordna med massa praktiska saker. Sen var det bara hem och packa... Mindre roligt, jag fattar inte att man samlar på sej så mycket skit på så kort tid. Eller skit, det är mestadels mina kläder så jag får väl skylla mej själv ;) Men som ni vet äääälskar jag kläder. Det kan man då inte få för mycket av.

Nu ikväll har vi varit på vinkväll med massa folk hemma hos Willhelm.. Vi kom nyligen därifrån och ska göra oss i ordning för kvällen och krypa ner i sängen. Vore ju bra om vi kom upp i lagom tid imorgon, jag har några ärenden på stan då..

Var så mysigt att gå runt på julmarknaden både igår och idag, så fina dekorationer överallt. Jag har aldrig varit något stort fan utav julen eftersom jag nästan bara har smärtsamma minnen därifrån men i år känns det annorlunda. I år kommer jag få som jag vill ha det, en fin, lugn och fridfull jul.. Hoppas bara på att snön vill hinna komma fram. Har redan börjat ladda upp med lite julmusik, jag sååååg mammma kyssa tomten ja, tänk om våran pappa kommit då.. trallalallaaa.. Eller laaast christmas i gave you my heart and the very next day you gave it away... Nu är det bara morfars tomtegrotta som ska ställas upp. När jag är och hämtar hem alla saker ska jag försöka smuggla ned den... För på någotvis blir det ingen riktig jul utan morfars tomtegrotta. =)


nattinatt..

Se you soon..

Det är mycket praktiska saker som vi hållt på med att ordna under dagen. Vi åker ju tillbaka till Tyskland tidigt i morgon bitti så det är bäst att passa på nu. Boende, biljetter, min dator och massa annat. Känns som om att vi åkt jojo fram och tillbaka i bilen mellan gården och Norrsundet.

Nu kom vi precis tillbaka till Norrsundet eftar att ha varit hos Tobbes farmor och sagt hejdå. Så himla söt tant det där.. Vi ska strax åka tillbaka till gården för att börja med packningen för sen blir det middag med föräldarna och jag måste bada och försöka komma i säng någerlunda tidigt.. Vi får väl se hur det går med det sistnämna dock, haha..

Är många blandade känslor med att åka tillbaka till Tyskland och det skulle vara en överdrivt om jag ska att jag jubblade.. Det har varit alldeles för många motgångar där borta och jag trivs inte alls.. Men det är bara att hålla ut för vi har tittat på tågbiljetter som tar oss tillbaka till Sverige redan efter helgen och då kommer vi att stanna. Som planerat ska vi stanna i Gävle under december månad men nu efter ett telefonsamtal ikväll ser det betydligt ljusare ut och jag kanske redan kommer tillbaka hem till Sthlm tidigare än så...


love,

daniel

Det trodde ni inte va? Nääee.. Inte jag heller.



Igår var vi hemma på gården och hjälpte till hela dagen. Var så fruktansvärt rastlös och uttråkad efter helgen som varit så jag gick ut i stallet och började göra fint där. Var massvis med halm som skulle bort, soppade och donade lite, skruvade bort lite mat skålar osv. Tyvärr hade vi ínte rätt slang för då skulle jag spolat av hela stallet med högtryckstvätten oxå. Det skulle varit roligt ifall vi hann göra klart stallet och få dit hästarna innan vi far härifrån. Jag är fan grymt imponerad av mej själv nu! Men det tar på en att vara ute hela dagen och jobba så framåt kvällen knäppte vi på en film vi kikade på innan sängen kallade.  

Idag är jag fan uppe med tuppen, klockan nio ringde väcklarklockan och dags för att stigga upp. Just nu är vi hemma på Norrsundet och har lite ärenden att fixa på datorn och via telefon. Sen blir det en sväng in till Gävle Centrum. Det är nog det närmaste storstad jag kommer på ett bra tag så jag ska väl inte klaga. Kanske hinner med en snabb fika så jag får min latté någonstan oxå med?! Om dom vet vad det är för något........ haha.






ETT STORT JÄVLA SKÄMT !

DET HÄR MÅSTE VARA ETT STORT JÄVLA SKÄMT ELLER NÅGONTING. JAG HAR ALLTID TROTT ATT DET FINNS TV DÄR EFTERSOM VI HAR SUTTIT OCH KOLLAT PÅ DVD, MEN ICKE DÅ... DET FINNS INTE EN ENDA JÄVAL KANAL! NU HAR JAG HAMNAT RIKTIGT JÄVLA LÅNGT UT PÅ LANDET. BARA UTEDASSET SOM FATTAS ELLER VADÅ....? MEEEEEEEEN. JAG VILL SE IDOOOOOOOLN SISTA FREDAGEN JAG ÄR I SVERIGE INNAN VI MÅSTE ÅKA TILLBAKA.

GAAAAHHH!!! JAG VILL TILLBAKA TIILL STORSTADEN, MINA CAFÉR, SHOPPINGEN, VÄNNERNA,  UTESTÄLLEN, DIT JAG HITTAR, STOCKHOLMSLIVET MED ANDRA ORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jävla skit oxå..


jag kommer säkert dö av frosst eller bli uppäten av en jävla björn dom sista dagarna.



Gävle slakthus...

Gaaahh!!! Med den här jävla stenåldersdatorn tar saker fan hundra år att göra. Det har nästan tagit mej en halvtimme för att ladda upp bilderna!!! AAAAAAAAAAAAAAHHH !!!!!


Sådär, nu har jag avreagerat mej någerlunda. Var alldeles jättetrött när jag kom hem igår så det blev som ni ser inte många rader skrivna. Hursomhelst gick operationen bra... Jag fick följa med Tobbe ner på operationssalen fram tills han blev sövd och därefter skulle sjävla operationen ta en timme och dom skulle ringa när han hamnade på uppvaket. När en och en halv timme hade gått började jag undrade vad som hade hänt och försökte få tag på någon ansvarig som kunde besvara mina frågor. Men det var inte helt enkelt.. Tiden gick och det hade ytterligare gått en timme när jag äntligen fick tag på någon som kunde bekräfta att han låg på operationsbordet och blev igensydd men mer än så fick jag inte veta. Kändes som om att jag kunde andas ut lite men all trötthet och ovissheten gjorde att allting kändes så mycket värre än det kanske var och jag började störtgråta och visste inte vart jag skulle ta vägen. Narkossystern som vi träffat några dagar tidigare hittade mej sittandes på golvet och undrade vad som var fel och jag berättade att jag inte visste vad som hänt eftersom ingen ringt mej.. Snäll som hon var tog hon kontakt med dom som varit med under operationen och fick bekräftat att han hamnat på uppvaket och det skulle dröja ytterligare en timme innan jag fick träffa honom... Och det var nog en av dom längsta timmarna jag varit med om!

Det var så himla skönt när jag äntligen fick gå in på uppvaket och träffa honom. Det var en väldigt nyvaken skrutt som klämde fram ett "heeej älskling" och ett leende på läpparna innan huvudet föll ner på huvudkudden igen. Vi fick stanna kvar där drygt en timme eftersom han var så trött efter narkosen innan han rullades upp på avdelning. Kändes ganska onödigt att jag skulle stanna kvar när det enda han gjorde var att sova så när jag pratat med systrarna och försäkrat mej om att dom skulle ringa ifall något skulle hända bestämde vi att jag skulle åka hem och försöka sova lite..

Och det var inte helt lätt.. Jag har tyckt att Tobbe snarkar mycket men det är inte i närheten utav vad hans föräldrar gjort inatt. Trotts en stängt dörr och en korridor emellan har det varit som om att att vi sov brevid varandra med en skynke imellan. Istället låg jag och kollade på flera avsnitt utav S.O.S Gute på webben så när väckarklockan ringde klockan sju i morse var jag något död.

Kom till sjukhuset vid halv nio-tiden och ganska så snart efter fick vi träffa läkaren. Operationen hade gått väldigt bra och det var ingenting att oroa sej över. Mycket vila, mediciner och korta promenader ofta. Så med andra ord var det fritt fram att lämna sjukhuset och vi blev skjutsade hem till hans föräldrar. 

Idag har det inte blivit många knop gjorda. Vi satt och pratade ett bra tag med Per (Tobbe´s pappa) som hade en del grejer att ta upp med oss och sen har vi bara slappat. Om ett tag ska vi åka ut ännu lite längre på landet - Skäggäng där vi har gården för oss själva. Känns inte som någon höjdare direkt eftersom Tobbe fortfarande måste ta det lugnt men jag får väl leta fram geväret om någon björn kommer i närheten och lära mej hur jag ska elda i så det kommer värme till huset, hahahahaahah.. För det ska bli lite skönt att vara ensamna och inte springa in i hans föräldrar ikväll. Inget ont om dom men det blir alltid lite stelt och jobbigt och bo så nära inpå.  

Eftersom det inte finns något internet ute på Skäggäng och den här daton kommer från 1800- talet blir det lite dåligt med bloggningen.

love,

daniel

Tobbe på sjukhuset och jag i min nya fina Canada Goose som jag bara älskar.
 



Fin utsikt från sjukhusfönstret.


Det sårar - Privat inlägg.


Det har gått bra..

Jag har spenderat hela dagen vid Tobbe´s sida på sjukhuset idag. Vi kom dit vid sju tiden i morse och jag åkte därifrån vid 18.00... Så det har varit en lång dag utan någon sömn, jag sitter nu hemma hos  hans föräldrar och ska sova här ensam inatt. Lite läskigt men det ska nog gå bra. Tänkte titta på ett avsnitt av andra avenyn och sen krypa ner i sängen. Vi åker härifrån redan vid halv åtta imorgon bitti till sjukhuset. Nattiinatt..

Strandsatt på bondvichan....

Dom senaste dagarna har både varit intressanta och lite speciella må jag säga. Jag kom till Gävle i måndags kväll och fick träffa Tobbe´s föräldrar för första gången.. Det gick okej. Fast dom bor i Norrsundet Gävle är en riktig storstad om man jämför med det. Kaffet kokas på vedspisen, man måste elda för att få det varmt. det finns inget internet och det blir mörkt redan klockan tre här på dagana.. Nu undrar ni väl hur jag överlever?! Jadu.. Det är knappt. Jag är nog en storstadspojke ända ner i tåspettsarna men det är kan nog vara nyttigt det här med. Det är bara jag som inte är van vid den här livsstilen. Synd bara att det ska vara så förjävligt kallt hela tiden och man ska frysa fötterna av sej. Lillstugan som ligger på tomten och som vi sover i har inte ens någon toalett. Det finns tyddligen råttor, vargar och björnar här.. Eller så är det bara Mr som lurat mej för att han tycker det är så roligt, jag vet inte.. Men det ska bli skönt att komma in till storstaden sen igen.




Imorgon är det den stora dagen för operation! 07:30 ska vi vara på plats så Tobbe får läggas in. Ingreppet ska ta en timme och sen får vi se hur länge har sover efteråt. Medans får jag ta en tur på stan och leta upp ett internetcafé eller nått. Nu ska vi åka in till stan och handla lite... Vi hörs nog en sväng ikväll innan vi far ut till landet igen. 

tjingeling..


Utgång med flickorna =)

Jaa vad ska man säga? Jag hade en av dom bästa kvällarna på länge igår. Middag med Sandra, kom alldeles för sent in till stan och därför hade insläppet stängt dit vi skulle först, gapskrattandes genom Stockholms gator, Sanna som skuttar omkring, inne en sväng på after, taxi i två minuter, alldeles för lång kö till white room och Mc donalds innan sängdags.











Idag mår jag väl som man förtjänar antar jag, kom inte hem förens halv sex i morse.. Farligt paj i huvudet och allmänt sliten men det är helt klart värt det. Blev en lyckad sista kväll även om vi inte hann till stället vi bestämt från början. Nu börjar Hejdå:na igen och jag måste säga hejdå till älskade Sandra.. För fem veckor. Ska försöka fixa till mej lite smått och röra på mej in till stan och träffa Hannes över en fika.  tjiingeling.


Idolmys.

Arbetsförmedlingen var över på lite mindre än en timme och det var inga konstigheter alls utan jag ska fortsätta skicka in en lista med mina sökta jobb i slutet av varje månad som tidigare. Toppen.. Jag och Sannah kunde därför snabbt röra på oss in mot stan. Träffade på Lina en snabbis i slussen och hämtade min kofta ja glömt sen jag sov där och sen bar det av till gamla stan. Vi båda var fika sugna så efter att fixat med en grej gick vi till det välkända gaystället Chockladkoppen. Lyckligtvis träffade jag in på några bekanta ansikten utan vi kunde sitta och fika i lugn & ro. Det kändes skönt för jag var inte alls på humör för att möta på massa folk utan jag vill ta vara på varenda sekund tillsammans med madam innan vi måste säga hejdå på måndag. Chockladkoppen har nog stan godaste chocklad, varmchocklad med grädde fast det är äkta chocklad dom gör den på och man kan även välja vit.

Kom hem till Masmo till fem tiden och låg och pillade lite på datorn med Carro.. Lekte med William och han testade mina skor och gick omkring i, kanske några storlekar för stora men det ska börjas i tid. Hjälpte Lena med maten så satt vi ner allihopa tillsammans och åt underbar mat innan vi förflyttade oss till soffan och tittade på Idol. Annike var så gulligt så hon hade bakat efterrätt åt oss alla, sötungen..  Riktigt fredagsmys men tjocka feta släkten typ. Jag trivs som fisken i vattnet när huset är fullt.

Jag är sjukligt trött men det är egentligen inte så konstigt med tanke på när jag blev väckt. Det börjar bli dags att stänga av datorn och lägga sej till rätta för om bara några timmar kommer William upp igen och då är det full rulle, yeah.. Sa att jag kunde ta honom imorgon bitti så dom fick sova ut för en gångsskull. 

Imorgonförmiddag måste jag verkligen ta mej tid till att ringa två vänner som jag lovat höra av mej till, men det är så mycket som kommit imellan tyvärr.. Men imorgon ska ja verkligen.


Det svider än idag ibland. - Privatinlägg.


Igår och idag..

Morgonen började med att ta tag i alla viktiga samtal att ringa och alla papper som måste kollas igenom nu när jag varit borta ifrån Sverige. Absolut inte bland det roligaste att göra men skönt att stöka undan med allt på förmiddagen så man är fri på eftermiddagarna och kan hitta på roliga saker. Myste med allihopa hemma Masmo ett tag  innan jag åkte in till stan och träffade Lina. Hade ett möte att springa på och det kändes nog okej. Jag ska nämligen börja prata med någon och fått en till tid inbokad och det känns faktiskt ganska okej. Vi får se hur det går men ger jag det lite tid kan det nog blir bra.

Åkte ut till Sandra´s jobb efter och träffade henne där! Vi rörde strax därefter på oss in till stan efter att kollat i några enstaka affärer och käkade middag tillsammans. Wokhouse vid centralen fick bli kvällens matställe. Alltid lika god mat och trevligtställe så det blev en bra kväll. När jag skulle åka hem hörde Tobbe av sej så hans tåg hade blivit inställt från flygplatsen så några timmar efteråt fanns en ersättningsbuss som skulle ta dom till Sthlms Centralen. Han skulle precis komma in när jag sagt hejdå till Sandra så vi träffades en liten stund och sa hej. Jag såg till att han hamnade på tåget, sa hejdå och hann precis med näst sista tunnelbanan hem och kröp ner i sängen med rockybäääbbis.



Vid halv åtta i morse kom min lill pojken in och tände lampan och skrek DAANIEL !! Det är svårt att bli arg på dom små liven när dom bara ivriga och vill att man ska komma upp. Försökte locka med att läsa en bok i sängen men det var inte så populärt så ja masade upp mej och satt i soffan med William i knät. Klädde på honom framför tv:n och sen tog pappa honom till dagis. Skitunge som han är men ack så underbar. Suttit och prata med Lena och hjälpt henne med tvätten nu på förmiddagen. Ska strax hoppa in i duschen och göra mej i ordning, klockan ett ska jag träffa Sannah så ska hon följa med mej till arbetsförmedlingen. Blir säkert lite skvaller och en fika efteråt =)


I am so fucking tired

Ibland händer saker man inte kan råför och idag blev det så. Hela eftermiddagen har jag suttit på sjukhus tillsammans med Lena och för en gångs skull kanske jag ska säga att jag inte var där för eget behov. Saker & ting blev inte som planerat och fick tyvärr andra slut än vad man hoppats och ville. Mötte upp tjejorna och käkade middag tillsammans innan vi åkte hem till masmo.


Nu har jag installerat mej här hemma och allting är precis som det ska vara.  Fått låna Annikes rum som är borta några dagar. Läste godnatt saga för William och myst med fina Carro. Det har varit en avslappnad kväll framför tv:n. Måste upp tidigt imorgon för att ringa några samtal och fixa med några viktiga saker innan jag ska iväg på roligheter.

Godnatt.

Värmeslag. :)



Kvällen har varit lugn & skön. Vi gjorde i ordning varma mackor och käkade till middag. Sen överraskade Lina mej med att vi skulle bada bastu. Läste café och njöt utav värmen och gud så avkopplande det var. Satt och pratade efter över en ny kokt kopp té och en bulle. Med det här säger jag godnatt för nu ska jag krypa ner i sängen och sova.  Nattii..


Ta det med en nya salt . . . . .




På Linas begäran säljer vi nu denna underbara konst. Högst erbjudande vinner så släng er på kommentarerna och spendera era pengar nu! YEAAAAAAHH SÄGER LINA !


Min dag..

Vilken dag! Den har varit lång och stressig men ack så underbar. Mina stackars små fötter gör ont efter allt gående hit & dit idag så det var på tiden att slita av sej skorna och hoppa i mjukisbyxorna här hemma hos Lina nu!

Som jag sa hade jag lite ärenden att börja dagen med och det gick fint. Åkte hem en jättesnabbis till mormor och hämtade min post, lite kläder och gosade med felix som var jättemysig. Han satt i min famn princip hela tiden och kelade medans jag var där.

Strax därefter åkte jag in till stan och träffade Sannah och varit med henne hela dagen. Vi har fikat, pratat pratat och pratat, gått runt och kollat i olika affärer, hämtade ut min klocka som var klar på lagningen, kramats i massor och haft en superfin dag tillsammans. Visst har jag alltid varit känslosam av mej som människa mej just nu slår det priset, jag blir så himla lycklig utav att träffa alla fina vänner och kan inte sluta krama om dom när vi ses.

Vi träffade finfinaste Hannes och tog en snabb fika med honom på café 60 innan han skulle hem och plugga och vi åkte hem till Sandra. Jag hade mitt bankomatkort där som jag glömt i Sverige och blev kvar där ett litet tag. Sannah mådde inge bra så hon åkte hem och jag gick och letade efter en vinterjacka i stan innan jag mötte upp Lina och vi åkte hem till henne tillsammans.



091110

Godmorgon...

Jag är vaken, helt sjukt.. Men jag har verkligen sovit som en prins inatt. Det var så skönt att lägga sej på kudden igår. Lina kom in och väckte mej vid åtta i morse innan hos skulle till skolan så har jag legat och halv slumrat till och från till tio. Sitter påklädd och gör alldeles för mycket olika saker nu innan jag ska spinga iväg till pendeln. Har lite ärenden på stan att ta i tur mej och sen ska jag iväg på annat.

Ha en fin dag i kylan.


Puss <3


Jag är hemma..

Det har minst sagt varit en lång dag.. Började med en tidig frukost på stationen med Tobbe, några cigg på perrongen och sen var det dax att kliva ombord på tåget. Tacka fan för att jag fick sitta mot tåget färdriktning för annars hade frukosten kommit upp. Snabbt in med musik i öronen och jackan som täcke och sen var det bara att sätta sej tillrätta. Slumrade till innan det var dags att göra mitt byte. Sprang runt på stationen och letade efter någon som pratade engelska för att hitta till bussfan men tro inte att jag stöter på en jävel först.. Efter mycket om och men och en panikslagen Daniel som är rädd att missa bussen hittar jag en tant som kan engelska och jag kan kunde fråga om hjälp. Tanten måste trott att jag var helt galen och dum i huvudet för jag började följa efter henne när hon sa att hon skulle på samma buss. Sen kom det även fram att hon var svensk och pratade svenska så jag stod och gjorde bort mej på min engelska helt i onödan. ha ha ha..

Flygresan var mindre rolig, det regnade verkligen nått förjävligt när vi åkte och det var grymt mycket turboläns så man kände hur hela planet skakade och regnet slog mot vingarna. Fast nått som var riktigt häftigt, helt plötsligt när vi kom högt upp slutade det och allt var så vackert. Jag somnade med huvudet i mitt knä och vaknade när piloten sa att det var 10 minuter kvar till landning. Perfekt, det var den flygresan.

Telefonen gick varm på flygbussen och det var så härligt att höra alla goa röster igen. Kunna prata i lugn och ro utan att slippa stressen över hur dyrt det är att prata. Jag har ingen aning om vad som flög i mej men när bussen rullade in mot Centralen började jag gråta som aldrig förr, det var så skönt att komma hem och se allting igen. Lina var på centralen och mötte upp mej när jag kom. Jag lämnade in min klocka på lagning som gått sönder och sen gick vi och käkade på stan. Asiatisk buffé + suschi med ett glas vitt till, inte fy skam. Sprang på Sandra påväg till pendeltåget och fyfan vad lycklig jag blev. Jag kunde inte sluta krama om henne för så som jag längtat efter bästa kusin.

Korkat upp en flaska vin här hemma hos Lina nu. Hon sitter och målar, vi pratar om allt mellan himmel och jord, skrattar och myser och jag mår så bra! Det är underbart. livet är underbart. Gullungen har gjort i ordning sitt gamla brors rum åt mej att sova i och jag kommer sova som en prins nu. Jag har tillbringat många roliga torsdags kvällar här och det är många fina minnen som väcks till liv ikväll, det var ändå ett bra tag sen jag var här.



Innan frukost tidigt i morse..



Vacker utsikt från planet.



Min otroligt fina vän Lina.



Middag ikväll.



myyyys..


Strax bär det av.

Efter några försök att komma till ro att sova utan lyckat resultat gav jag upp och har suttit och pratat med Tobbe hela natten. Kommit på en av våra grannar ha lite trevligt i kökssoffan och tittat på sex and the city. Nu är jag färdigduschad och klar för att alldeles strax knalla iväg till spårvagnen. Det kommer bli en lång dag eftersom jag inte är framme i Stockholm för ens efter klockan sex. Men fina Lina möter upp mej på centralen och vi åker hem till henne. Vi hörs därifrån senare ikväll. Jag är ganska så nervös för att lyckas med byterna och hitta rätt men det ska nog gå bra.. haha, annars får vi se vart jag hamnar ;)

Mitt vanliga svenska mobilnummer kommer funka som vanlig efter klockan 16.00 i eftermiddagen.

:) tralalallaaa..

Tanken var att vi skulle hålla oss vakna hela natten och dagen idag för att komma i tid till säng ikväll. Men framåt morgontimmarna orkade jag inte längre så jag viskade trött till Tobbe; "Ställ väckarklockan på halvåtta - åtta" och sen somnade jag ganska så snabbt efteråt.. Om väckarklockan ringt eller inte har jag inte den blekaste om för 13.30 vaknar jag till liv och kommer upp. Bra jobbat Daniel! Lousie tittade förbi så vi satt och pratade en stund och sa hejdå innan hon sprang iväg på nya äventyr igen. ´

Packningen är äntligen klar efter lite bråk, det blev min vanliga väska som handbagage och en till stor väska..  - Jag får helt enkelt se till att klara mej på det. Snart väntar frukost-lunch-middag för sen måste jag plocka fram kläder att åka i, fixa lite här hemma och krypa ner i sängen. Jag ska upp redan vid halv fyra i natt för att hinna med tåget till Frankfurt. But hey, det gör mej ingenting alls.. Tralalallaa.. För jag ska ju få åka hem! hemhemhem.. Till mitt. Springer runt här som ett litet barn på julaftonsmorgon och är så glad. När jag satt och pratade med Sandra igår på msn och såg henne kände jag verkligen hur bra det här kommer bli. Nu vill jag verkligen komma hem ett litet tag.

No party to night either..

Vaknade runt klockan två idag och det var förjävligt skönt med en sovmorgon.. Jaa jag vet, jag sa att jag skulle gå upp innan 12, men nu blev det inte så. Fixat lite här hemma innan det blev en snabb dusch och stan som gällde. Sprang runt på stan och tittade i olika butiker efter en present och tillslut hittade jag något jag blev nöjd med som fick följa med. Tog spårvagnen hem och inhandlade middag och andra godheter på Rewe innan det blev ett besök hemma hos Louise som sen följde med och joinade oss på middag. trevligttrevligt..

Även fast det är lördag kväll blir det nog inge röj ikväll heller. Har jag blivit gammal och grå (?!) eller är det pengarbristen som bestämer? Jag är äckligt uttråkad och rastlös och vill verkligen hitta på någtt oväntat eller galet. Istället får jag nöja mej med halvgammalt vin, en påsepopcorn och sex and the city boxen.. Mer exklusivt än så blir det inte här! Gaahh.. Nu blev det kanske lite bitter stämning här men jag är verkligen inte van vid sånt här lugnt tempo och det bara kryper i kroppen på mej efter att få gå ut & roa mej.

Middag..

Min biljett är utskriven, skjortan är tillbaka lämnad och på hemvägen gick vi förbi affären. Vi korkade upp en flaska vittvin och jag ställde mej i köket och lagade mat. Kycklingfilé, ris, advocado sallad och stekta champinjoner i vitlök till Tobbe. Nu har vi ätit och är proppmätta, nästan så att man rullade ifrån matbordet. Lite vänner till oss frågade om vi skulle följa med på fest ikväll men hembiljetterna blev så pass dyra så vi har faktiskt inte riktigt råd.. Det kommer väl fler tillfällen! hmpf.. Kul hade det varit. Istället tänkte vi plöja igenom några avsnitt på sex and the city boxen innan det är dags att sova. Imorgon måste jag verkligen försöka komma upp innan 12 för jag måste till stan och fixa en födelsedagspresent och börja packa på eftermiddagen.


tvätt hit & dit..

Tvätta är nog bland det tråkigaste som finns. Speciellt när det är allting som måste tvättas upp. Och..... Jag måste nog erkänna att jag kanske inte har så lite kläder med mej ändå. 80% av alla kläder är mina. Ooops.. Hela dagen har vi städat och tvättat här, det mesta hänger nu på tork och och vi har bara två maskiner till som ska in. Tobbe springer runt och letar efter sitt USB minne och är allmänt grinig/stressad. Snart måste vi snabbt in till stan och lämna tillbaka en skjorta och skriva ut flygbiljetterna.. Tiden har gått så snabbt och det är ju faktiskt bara helgen kvar här sen åker jag hem.

Illamåendet har gått över sen jag slutat med medicinen och mår redan mycket bättre. Förutom att jag har ont till & från ibland så är allting bra. Känns bra, väldigt bra..

"Några" timmar senare..

.... Segstartad dag eller vad var det jag sa? Släppade in mej själv i badrummet tillslut och rakade bort skägget och tog en varm dusch. Klockan börjar närma sej sex-slaget och myskläderna har åkt på. Nu ska jag bara borsta tänderna och snöra på mej conversen för att sen springa iväg hem till fina Lousie.

 
Charmtroll nr 1 kanske..? haha


Räkning + Té..

Väldigt segstartad idag. Sista gången jag kollade på klockan i morse var den lite efter sju och då hade jag inte somnat ännu. Tobbe har snarkat hela jävla natten så jag har fått legat och puttat/sparkat på honom och försökt somna innan det började igen.. Det är en evig kamp det där varje natt, haha ;) Lousie kom förbi efter tolv så vi har suttit och pratat, druckit té och myst. Frskosten ?! står på spisen och efter det måste jag in en snabbis i duschen för att fräscha till mej innan vi ska hem till Louise!

Räkningen ifrån sjukhus kom idag och det var mindre roligt. 105 € gick det kalaset på och det var inte riktigt någonting jag var bredd på. Jag trodde att det blåa kortet man har med sej när man är utomlands skulle täcka sjukhuskostnader. Är det någon som vet nått om det? Har jag sån tur att jag kanske slipper betala den räkningen eftersom jag har det kortet eller kommer jag inte undan det?

 

Skrattfnatt - javisst.

Tobbe fick ta tag i både middagen och tvätten medans jag låg på sängen och vilade ett slag. Det dumma illamåendet har inte velat ge mej sej idag. Tvätten hänger på tork och jag har börjat lite smått att lägga fram kläder som ska packas ner för vistelsen hemma. Satt och pratade med Anna på fejjan och bjöd över henne på en kopp té och det har varit så mysigt. Det känns som om det är en veckas skratt som kom ut ikväll, fick något fnatt och satt och tokskrattade åt dom mest ovisentliga saker som finns men roligt var det. Om inte annat så behövdes det. Tokstålarna har både suttit och sjungit, kört lite swingdans och hoppat runt och gjort akrobatiska rörelser i mina ögon på golvet men man kan inte komma ifrån att dom är söta när dom hållt på. Precis sagt hej då till Anna som skulle hem och sova nu och det börjar väl bli dags för mej att göra detsamma. Alla kvälls bestyr är nästan färdiga som att läsa bloggar, kolla mobilen, tvätta ansiktet och byta om till nattis kläder - bara tänderna som väntar på att bli borstade! Så med det här säger jag godnatt för ikväll.


Höstlov.

Hörde att det börjat snöa hemma i Sverige idag, snöblask för all del men ändå snö. Själv kan jag trösta mej med att vi bara har regn och blåst här borta. Så ännu har vintern inte hittat hit.. Men jag kanske inte ska säga för mycket nu för då har vi väl snö här imorgon när jag vaknar?! Haha. Var till läkaren idag och fick glada besked och ny medicin. Dom svenska studenterna har höstlov den här vecka och dom flesta har åkt iväg på eget håll så det är ganska så dött här. Vi var till Lousie & Anna en sväng och sa hejdå till Anna eftersom hon åker till Österriket imorgon. Jag kan glädja mej åt att min lilla darling-häxa-Lousie blir kvar så det känns roligt. Blir nog att spendera lite tid med henne framåt helgen förhoppningsvis.

Nu sitter vi och väntar på att tvättmaskinerna ska bli lediga så vi kan tvätta upp lite kläder, måste börja med middagen så småning om med. Men allt får ta sin lilla tid idag, jag mår återigen väldigt illa och så fort jag är uppe på bena känns det som om allt ska komma upp. Jag tröstar mej med att det inte är lång tid kvar på den här jävla medicinen och att jag snart är som folk igen. Det ska bli skönt.. Jag hoppas på lite festligheter till helgen kanske till och med, det skulle vara skoj att sätta klackarna i taket och röja lite.


Privat inlägg.


Ja, varför?

Pengar pengar pengar... Varför ska det alltid få styra ens liv?

Allt var faktiskt så mycket enklare när man var mindre.

Tisdag 3 november.

Jag & Tobbe åkte in till stationen för att fixa dom sista biljetterna för hemresan idag. Nu är nästan allting fixat och det känns jätteskönt, bara flygbussen och tågresan till Gävle som är kvar. Dock känns det lite bittert att hemresan för oss båda gått på alldeles för mycket pengar eftersom vi inte kan flyga ifrån Bazel längre nu när planen slutat gå därifrån. Och jag är faktiskt lite små nervös för hemresan eftersom jag måste ta mej till Frankfurt flygplats helt ensam och det är ett bytte från tåg till buss på vägen - men förhoppningsvis går det bra. Får ha med mej en liten fusklapp på tyska och visa upp vart jag ska om jag inte hittar själv, haha. :)

Det blev sen lunch på burger king innan jag åkte hem och Tobbe åkte iväg och träffade lite vänner. Är faktiskt ganska så skönt att vara ifrån varandra några timmar och göra något på varsitt håll. Längtar så mycket efter att få träffa mina älskade vänner hemma i Stockholm, få komma till mitt liv och allt som inkluderar det. För jag måste erkänna, ibland känns det väldigt ensamt att vara här. Även om det är helt underbara människor att umgås med här så är det inte som hemma med mina vänner.

Det är riktigt höstväder utomhus här idag, kan inte sluta titta mej mätt på dom vackra färgerna och bergen långt borta. Nu har det börjat regna oxå men mej gör det inte så mycket, ligger nerkrypen i vårat varma rum i sängen med boken brevid mej och datorn på magen, bara en kopp té om fattas nu men det är jag alldeles för lat att fixa. Jag kan inte låta bli att låta tankarna vandra åt sommaren 2006 när regnet slår mot fönsterrutorna, jag älskar ljudet som uppstår och det är många minnen att le tillbaka åt!







 


Äntligen internet igen!

Dagarna går upp och ner just nu. Igår var det helt okej, jag hade knappt ont alls och illamåendet var som bortblåst. Vi åkte in till stan och promenerade runt där, var till kyrkan och sen blev det middag på Aspekt, varm chocklad med grädde & varma mackor. Avslutade kvällen med Sex and the city på datorn.

Idag mådde jag tyvärr sämre igen, kräktes på morgonen av alla mediciner och har fruktansvärt ont. Trött i kroppen och allt känns bara så hopplöst, jag är trött på att vara sjuk och jag är trött på att ha ont. Nu är det bara två dagar kvar tills jag ska sluta med medicinerna och jag hoppas verkligen att jag kommer bli piggare och mår bättre sen! Vi packade ihop alla våra saker idag och flyttade hem till Willhelm istället. Han ska åka hem under höstlovet så det passade perfekt att vi fick låna hans rum under tiden. Det ska bli så skönt att komma hem snart och få träffa alla igen, jag behöver verkligen det. Tyvärr missar jag Winnerbäcks konserten som är på fredag men nästa år ska jag dit, oavsett vart det är och vad det kostar.

Har lite saker att ordna på datorn nu inför hemresan medans jag äter en smaskig efterrätt innan jag kryper ner i sängen och sover.  


  

Saknad.





Igår var det ett års dagen. Ett år sen fina Robin försvann.. Det finns inga ord som kan förklara vad jag känner. Var till kyrkan och tände ett ljus iallafall. Det kändes på något vis bra.


RSS 2.0