Vanlig söndags ångest ?!



Helgen har bara sprungit iväg och det är redan måndag om bara några få timmar. Vart tog två dagars ledighet vägen egentligen? Jag har massa saker jag bara måste ta tag i i början på veckan. Skicka in lite papper, gå förbi banken, söka lite jobb, ordna upp den där bort tappade räkning, titta efter lägenheter och andra små saker som skall göras. Man hinner inte avsluta en sak innan det är dags för att påbörja det nya. Jag orkar inte någonting utav det där just nu men det är väl det här som kallas ansvar i guess..

Nu ska jag krypa ner i sängen och få några timmars sömn innan väckarklockan ringer och jag måste gå upp. Om en månad är praktiken slut och även om det skrämmer mej lite med vad som kommer hända efter den så ska det bli väldigt skönt att slippa dom här tidiga morgona som tar kål på mej..

Ikväll blir det kisse som är min man och ligger i min famn, bättre än ingenting alls. Vilkorslös kärlek! Han är bäst, han..

Söndags chill i parken...

Det kändes som om någon stod och hoppade på mitt huvud när jag vaknade i morse.. Jag mådde långt ifrån bra!Dessutom vakna ja första gången på tok för tidigt så jag gick upp och kissade och kröp ner under täcket i den gosiga famnen och försökte få liv i honom utan lyckat resultat så jag somnade om igen istället. Det blev alldeles för mycket utav det goda igår, jag skulle nog ha skippat det där sista men jag hade det roligt ändå. När vi vaknade låg vi kvar ett tag i sängen och mös innan vi pallrade oss upp och såg vad dom andra hade för sej. Lägenheten såg förjävlig ut och dom höll på att städa så vi hoppade in och tog en dusch och tog det bara väldigt lugnt innan jag var tvungen att gå till tunnelbanan.. 

Mötte upp Hannes och Matti vid slussen så åkte vi till centralen så jag kunde köpa ett busskort och sen tillbaka in mot söder. Vi gick förbi Brasco och köpte med oss varsin sallad och gick till vitabergsparken och tillbringade dagen och eftermiddagen där. Jag har varit så sjukt seg så jag rörde mej inte en milimeter därifrån. Har varit en sån underbar söndag, inte haft massa måsten och klockslag att passa utan bara tagit dagen som den kommer i härligt sällskap. Skrattat, skvallrat, pratat, läst och bara varit. Jag älskar människor som man kan ha djupa konversationer med, skoja bort massa tid med men även kunna vara tyst några minuter med utan att det blir jobbigt och någonting måste vara fel. Nu är det verkligen sommar på riktigt och jag är så lycklig! Det har verkligen varit underbart väder hela dagen och jag har legat och stekt i solen som fan. Kan ju säga att det känns nu i ansiktet. Känslan av att bara kunna gå i korta badshorts och en t-shirt klockan åtta på kvällen hem är galet, men jag älskar det.



Det har inte blivit mycket sovandes den här helgen som jag egentligen hade behövt så jag ska försöka komma i säng innan klockan tolv ikväll. Dock utan min bok för den läste jag ut idag, det gick inte att sluta läsa utan man vill bara vända blad hela tiden för att få reda på slutet. Det var en tung och jobbig bok men jävligt bra.

Fina Adam hade uppvisning av sin pjäs idag.. Jag skulle egentligen ha gått dit med Sandra men hon kunde inte och jag ville inte gå dit själv och sen har det varit så mycket sista tiden så jag var inte på det. Nu i efterhand har jag riktigt dåligt samvete för jag ville verkligen gå och se honom på scenen. Men jag hoppas att det blir flera gånger och då ska jag se till att vara där även om jag så är döende, haha ! Men jag vet att du lyste som världens största sol uppe på scenen, du är bäst gubben.      
  

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år.

Igår var det partaj ute i Fruängen.. Mötte upp fina Hannes och hans vän Matti i Liljeholmen så vi gemensamt kunde åka dit och fira födelsedagsbarnet på sin stora dag som blev 18 år, fina han...  Det var bra stämning, en del underbara människor och en del mindre underbara. Dom hade fixat jättefint med tårta, ballonger,  lite tilltugg och välkomstdrink. Vi sjöng, skållade och skrattade för full muggar hela kvällen. Jag fastnade direkt för en tjej som heter Oliva som jag träffat en gång tidigare, men vilken underbart fin tjej hon är. Hon är verkligen sådär härligt ärlig som jag är, sticker inte undan med sanningen en milimeter varesej det sårar eller inte.  Vi satt ute i lekparken och hade fyllesnack, shottade alldes för många shots för att klara av kvällen, Hannes och jag hade vårt första små tjaffs som var över på fem minuter och jag fick en utskällning utav XXX som påstod att jag gått fram till hans tjejkompis och sagt att hon var tjock fast jag inte alls hade gjort det. En snubbe spydde ner halva sovrummet och sej själv så jag fick hjälpa honom till duschen och duscha av honom.. Till och från kändes det som om kvällens fest var väldigt lågstadienivå, men jag hade verkligen kul ändå! Somnade i sängen med en gosig varm famn brevid mej och fick en godnatt puss..

Har dock inga bilder ifrån kvällen ännu för det har inte kommit upp några på facebook och jag glömde fota med min egen kamera. Men jag lägger upp det så snart jag får några.

Videoblogg..



För att vara min första videoblogg är den skapligt okej..

Partyyy....

Håret är fixat, klackarna är på, skjortan strycken och kavajen hänger på ena axeln.

Nu ska jag springa till bussen och möta upp Hannes i Liljeholmen för att tillsammans åka till Fruängen. Försökte få igång mobilbloggen tidigare men det ville sej inte så vi får höras imorgon, jag ska försöka fixa till ett viedoinlägg under kvällens gång som jag lägger upp imorgon.

Gårdagen...

Gud vad det är varmt ute idag. Men jag ska inte klaga för jag älskar den här värmen! Det är underbart! Nu är det verkligen sommar och det dröjer nog inte allt för länge innan man kan ligga på en strand och pressa en hel dag och svalka av sej i vattnet.

Igår efter praktiken stressade jag hem för att byta om och lite snabbt innan jag satt på bussen tillbaka in mot stan. Jag mötte upp fina Hannes på söder för en sen middag tillsammans. Valet blev ett place på söder som jag inte minns namnet på (Sms:ade nyss Hannes och frågade men har inte fått något svar så han sitter väl hemma och runkar HAHAHA.. Föörlåt älskling!) och det var kanon god mat där. Eftersom jag är så kräsen med mat speciallbeställde jag en pasta sallad med kyckling, gurka, rödlök, advocado och fetaost med vitlöksbröd till. Det var bland den frächaste sallad jag ätit och personalen var underbara. Det var varken för mycket eller för lite, dom visste verkligen var service var och hur trevliga som helst. Dit kommer jag garanterat gå tillbaka. Det kanske inte är en jätte mysig atmosfär där så ta med en dejt dit kanske jag inte skulle göra men möta upp vännerna på en skvallerkväll med gott käk är stället perfekt för!

När vi käkat upp och var nöjda drog vi in till stan och gick omkring. Vi hade inte den blekaste om vad vi skulle göra och jag kände mej som fjorton år igen och hängde runt på stan för att det inte fanns någonting att göra. Några hemma fester fanns det typ inte och krogen kunde vi inte dra till igår så vi bestämde oss för att åka hem till mej och hämta min dricka och sen sätta oss någonstans och bara dricka lite. Vi hamnade på en brygga i närheten utav där Hannes bor och där träffade vi två vänner till honom. Det blev lugnt med lite prat, dricka och skratt.. Vi satt väl kvar där tills halv tolv innan det blev kallt och vi drog hem till honom igen och somnade på några sekunder.

Var grymt sej i morse när vi vaknade så jag fick ligga kvar i sängen i alla fall en timme och sova vdare medans han var uppe. Tog en cigg på balkongen och satt och pratade massa innan jag gick och tog ut pengar för kvällen dricka och handlade käk. Vi gjorde egen pizza och smällde i oss innan jag åkte hem.

Kom hem för inte allt för länge sen. Mormor är borta så jag njuter av att vara själv här hemma. Tänkte sätta mej på balkongen nån timme nu och läsa lite i solen innan jag måste börja göra mej i ordning och äta. Var förbi Akademibokhandeln på lunchen igår och köpte mej en ny bok - 14 år till salu. Även fast jag bara kommit några få kapitel in i boken så är jag helt fast. Det känns inte rätt och säga att en sådan bok är bra.. Men det är den, den har vunnit hela mitt hjärta och nu måste jag se hur det går för tjejen...  

Jag står i valet och kvalet om vad jag ska ha på mej ikväll. Det är dresscode och jag har två olika alternativ att välja på. Nu ska jag njuta av solen utomhus så vi hörs innan jag drar!


Tacksamhet..

Det är så lätt att man glömmer bort att faktiskt vara tacksam för det man har, för den man är och det man gör. Det är hur enkelt som helst att bara sitta och klaga, ta livet förgivet, önska sej någonting annat och vara avundsjuk på det man inte har. Jag har gjort precis det ibland när jag känt mej helt lost, knappt kunnat skilja på dag och natt.. Men.. Försök att vända all den kraften till att vara tacksam för det du har. Jag är supertacksam för livet trots att det varit hårt, för mina fina vänner som finns där för mej varje dag, för att jag formats till den människa som jag är och det livet ger mej. Livet är orättvist och inte alltid det bästa, men du väljer till stor del själv hur du vill ha det och vad du vill göra. Ibland kan allt kännas skit, kännas som om ingen förstår dej och du är ensamast på världen. Men unna dej det där lilla extra då, utmana din egen ork så ska du se att du fixar det. Självklart måste du ge dej själv till att vara ledsen och lost, men se till att inte fastna i det. Det är absolut inte lätt, men det går om man vill tids nog. Det är tålamod som gäller, det fick jag lära mej idag utav Marianne! Jag har varit nere på botten flera gånger om, men jag har inte haft någon annat alternativ än att ta mej upp igen hur tufft det än är. Jag har inte haft någon som kunnat städa upp efter mej om jag klantat till det rejält utan du har bara dej själv att vinna över. Det är inte alltid roligt, men att ge upp sitt sista hopp är som att lägga sej ner och dö på en gång. Hoppet och drömmarna är det sista du har kvar och som håller dej levande. Håll i dom hårt! 

Ikväll är du min man!

Vilket jäkla pissväder jag vaknade upp till i morse.. Regn, grått och kallt. Ingen höjdare men jag ska inte klaga - det kunde ha varit snö och 10 minus grader! En sån här dag hade jag helldre legat kvar i sängen medans regnet slog mot fönstret, helst i en gosig  varm famn, tittat på film efter film, plockat fram boken en stund och kanske somnat med den på magen, en ny film, massa gott att äta och bara legat och myst. Men icke då.. Plikten kallade och hur trött jag än va var det bara att pallra sej upp och släpa sej in till duschen. Blev en snabb än, jag znosade alldeles för länge i vanlig ordning. Jag är hopplös på morgonen, men det var så varmt och skönt under täcket. Stod och velade mellan massa olika kläder innan jag slängde på mej det jag tittat på först och sprang iväg till bussen.

Jag blev helt glad på bussresan till jobbet, det var ett par på bussen. Två killar.. Dom stod och tog på varandra lite diskret, ena killen hade handen i den andras ficka. Den andra stod och klappade på hans arm. Man såg hur ny kära dom var och försökte gullegulla lite diskret.. Tillslut blev det en snabb puss innan vi var framme i slussen och alla skulle gå av. Jag blev helt varm inombords av att se dom två tillsammans. Det borde vara så för alla, alla borde få våga visa sin kärlek öppet.

Kom till praktiken precis klockan nio så hann smälla i mej en bulle till frukost innan jag satte mej i kassan. Idag tror jag tanterna gnällt om precis allting. Pratar man inte för högt så är det för lågt. Gör man på ett sätt skulle det vara på det andra sättet. Är man snabb då stressar man och tar någonting en sekund extra så är man lat. Jaa ni förstår, bara massa gnäll hela dagen ifrån dom. Men jag kan inte låta mej charmas av dom ändå för dom är ju så söta med sitt läppstigt målande från hakan upp till näsan runt hela munnen. Staplar sej fram på sina käppar och deras höjdpunkt om dagen är när dom får gå ut och handla. Hur bråkiga och gnälliga dom än är så gillar jag dom. Speciellt en dam, hon kommer till mej och handlar varje dag. Tar gärna lite extra tid på sej så hon hinner säga dom där extra orden. Ibland kan hon tillochmed stanna kvar och stå och prata, är det folk väntar hon tills dom gått. Jaa, hon är min favorit!  Hon är som en riktigt bullmormor och jag blir lika glad varje gång jag ser henne. Hon avslutar alltid med; " Vi ses imorgon lilla gubben, hej"... Åååh.. Som henne vill jag bli när jag blir gammal.
 
Slutade redan klockan tre idag eftersom jag hade möte med Marianne. Det var härligt att se henne igen och vi tog ett fikamöte på ett café i slussen som jag inte minns namnet på. Jag gillar henne och fylls alltid av massa styrka efter att vi träffats. Jag har så lätt att prata med henne och jag beundrar henne verkligen för hennes jobb. Jag på många olika myndighets personer under mitt liv och aldrig träffat på någon som henne. Det är bra att hon finns, fler borde ta lärdom av henne! När vi fikat klart och sagt hejdå åkte jag på ett snabbt läkarbesök aom gick bra innan jag tog bussen hem. 

Jag har ont i halsen, hostar och har troligen feber. Someone har smittat ner mej med den här skiten så jag ligger nerbäddad i sängen och bestämt mej för att jag måste bli frisk tills på lördag då det är party, jag bara måste bli av med det här! Egentligen skulle det nog vara bäst ifall jag stannade hemma imorgon med en kopp té vid min sida men jag måste pallra mej upp och se till att komma iväg och praktisera. Har en månads praktik kvar och under den månaden avgörs det ifall jag får extra tiderna i sommar och ett mamma vik ifrån september. Jag hoppas verkligen.. Jag har iallafall hört butikschefen säga i telefon till sin kollega att jag fått tiderna under sommaren men eftersom hon inte pratat med mej ännu om det vill jag ligga lite lågt och inte hoppas för mycket. Jag ska göra mitt bästa nu sista månaden och visa att hon inte kommer ångra sej en sekund ifall hon bestämer sej för mej.   

Så ikväll blir det kisse som är mitt sällskap. Han ligger här brevid mej och sover så gott. Tittar upp lite surt ifall jag hostar för mycket eller rör på mej. Jaa, han är söt han! Trogen i alla lägen. Jag måste förbi en bokaffär imorgon och bunkra upp med lite nya böcker för jag läste precis klart min sista sida i boken jag hade.


Du är min Idol Lasse !

Jag går runt i min egna lilla bubbla just nu. Försöker reda ut dom där skit tankarna som ställer till det en massa. Ibland är det svårt och just idag är det svårt att se klart och vara ett snilleblixt. Det står stilla.. Jag känner mej helt uppe i varv, stressad över någonting jag inte har en aning om och allt känns bara blaha blaha idag. Jag kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad det är, det är väl bara allt och ingenting som ligger och spökar. Gamalt skrot..

Winnerbäcks spelas på hög volym, eller ja så hög volym jag kan ha här hemma hos mormor. Jag nynnar med i hans låtar. Hans texter är så äkta och jag kan känna igen med i vissa delar av dom. Det är så på pricken över i:et vissa meningar han sjunger..

"Torka tårarna min vän
jag tror jag vet ungefär hur det känns
som att försöka dansa med en myndighet
du ville bara ha ett hem, en plats
nånting vettigt att göra, vad som helst
det fanns tid för nåt att växa
det fanns plats för lite värdighet
du har sparkat på i kön till ett ställe som man inte ens vill in på
man tuggar i sig hela svansen
det står alltid nåt i vägen
du tar dig alltid loss och du rusar
men ändå fångar marken dina fötter"


"Tro, ork och lust är lätt att tappa, Lätt när stora drömmar trängs med saknaden

Och vinden blåser hårt emot din kappa. Men i sinom tid så vänder allt tillbaks igen.


Håll ut! Håll ut!


Förr eller senare spricker en bubbla, Håll ut några dagar till.

Världen ligger helt i dina händer och allting ser så gulligt ut från ovan. Himlen ser så praktfull ut från marken, Håll näsan över ytan tills det vänder


Håll ut, Håll ut..."


Jag tänker inte sätta på mej det där pokerfacet, leendet som lurar hela världen om att allting är jättebra idag. Jag är Daniel, ingen robot.. Hur höga tankar & förväntningar en del ibland kan ha om än så är jag ändå bara Daniel... 


Stackars mannen med medaljer som bara putsar sina minnen, han sitter tyst bland gammalt skrot kan inte se för allt sot... - Lars Winnerbäck!

Ibland faller polätten ner..
Och då gör den det så klockrent.
Det finns inte det minsta att tvivla om. egentligen.....


Som vi satt och pratade om tidigare idag, ska det vara så svårt att få och hitta det normala bara?!
Det är väl inte för mycket begärt...?

Nu ska jag krypa ner i sängen och få några timmars sömn innan det är en ny dag.


smile bitch, smile......

:/

Det du sa på telefon tidigare idag sved verkligen..


Tisdag på stan..

Halloj,
Hur mår ni idag? Jag mår helt okej, lite små seg och fylld med massa olika tankar som jag grubblar massa på.

Vilket härligt väder det var att vakna upp till, skinnande sol och stekhett ute.. me löööve! Nu har äntligen sommarvärmen kommit och jag hoppas den har tänkt stanna för den här gången. Så länge det är fint på dagarna och kvällarna struntar jag i om det regnar och är piss väder på nätterna.

Sandra behövde köpa en födelsedagspresent till sin mor så vi möttes upp utanför åhléns och tog en eftermiddag på stan. Var in i flera butiker och letade efter någonting fint men det var lättare att hitta saker till Sandra än till hennes mor. Till slut hittade vi i alla fall en kläning och en vit passande kofta ifrån Cubus som blev perfekta. Köpte även en kläningstunika ifrån Indiska till Sandra som jag inte kunde slita fingrarna ifrån. Den var verkligen fin och satt som pricken över i:et på henne. Kommer passa klockrent till dom vita skorna hon fick! :) Själv hittade jag två skjortor ifrån Topman och ett par skor på NK som jag gärna skulle lagt beslag på men allt var alldeles för dyrt för mej så det får fortsätta att vara ögongodis. Men man kan väl alltid drömma sej bort lite....?

När våra ben var trötta och magen kurrade bestämde vi oss för att gå och äta. Vi satte oss Wok House nedanför gallerian och njöt av en fantastisk god middag. Jag åt biff med färskpressad vitlök, stekta nudlar och majs i limesås med vitlöksbröd.. Det är ett ställe som jag verkligen rekomenderar att gå till för maten var gudomlig och trevlig personal.

När Sandra åkte hem promenerade jag till drottningsgatan och satte mej där på en uteservering i trevligtsällskap och fick en puss, weeeiii..



När livet är bra är det galet bra!

Vilken mysig dag jag haft.. Jag behövde verkligen en ledig dag och bara vara. Promenera runt på stan och bara fika bort timmarna utan massa måsten. Har bara gjort saker som fått mej på toppen humör och som jag gillar idag. Hann som sagt var även med att göra lite nytta så jag känner mej mer än nöjd över dagen. Dom ringde ifrån ungdomsmottagningen i morse och berättade att jag var negativ på alla tester så jag är frisk som vanligt. Kändes skönt eftersom dom skulle ha ringt i onsdags men inte gjorde det har jag gått och oroat mej lite smått men det var utan anledning.

 Sandra blev jätteglad över presenten, ett par vita pumps. Eftersom jag älskar klackskor men inte är någon transa är det bra att jag har henne som offer och kan välja ut skor till.. Det är ända anledning till att jag skulle vilja vara tjej ibland, för skornas skull. Det finns så vackra, sexiga och fina skor.. Pumps, Stövlar, Ballerinor, jaa you name it.. Herrskorna måste bli bättre! Lite mer vågat.. Annorlunda, attityd och sexighet. Ett par schyssta skor kan lyssa upp vilken tråkig vardagsklädsel som helst !


Båda par skorna kommer ifrån DIN SKO, dom svarta köpte Sandra igår och
kostade 599kr och dom vita fick hon idag och dom kostade 349kr.


Följde med Sandra till pendel och tog en cigg tillsammans och han byta några ord innan hon var tvungen att hoppa på och jag skulle tillbaka in till stan.. Mötte upp lite folk, vi gick och kikade i lite mera butiker och bara njöt i solen, pussade lite på sötnos innan jag åkte till söder och träffa bästaste Hannes.. (Hannes och Puff är samma person, bara jag som säger olika varje gång). Vi satte oss på Tullys coffee - diskuterade barn, killar och livet.. Satt där hela eftermiddagen i solen och hann med fyra latté och massa skratt innan vi skulle förbi apotoket innan dom stängde. Dock hade dom inte receptbelagda medeciner på götgatsbacken så vi fick gå till mariatorget istället. 


Jag blev galet suschi sugen så jag bestämde mej för att bjuda Hannes på middag ikväll så vi åkte till Östermalmstorg och gick på suschibuffé. Var riktigt smarrigt och jag åt alldeles för mycket. Men det var det helt klart värt så gott som det var. Blev sjukt irreterad på servitörena, 8 kr för ett glas vatten fast man äter där. Okej ifall dom kanske tar 2 kr i betallt om man kommer in och bara ber om ett glas vatten, men att dom kan ta betallt för vattnet när man äter där är bara galet. Synd, det var ett mysigt ställe men sånt där får mej bara blir super irriterad och helldre väljer ett annat ställe.. Minus till dom, jag tror helt klart dom tappar kunder med ett sånt sätt.  Sa hejdå i slussen och vi åkte hem på varsitt håll.. Tack hjärtat för en underbar eftermiddag & kväll...


Tar dagen som den kommer..

Tog en ledig dag idag faktiskt. Kände med helt uppe i varv och stressad över allting så det var lika bra att skippa praktiken. Har nog blivit smittad av hosta och halsont av en viss person så jag ska skälla lite på honom, fast vad gör det? Dom pussarna är så myyysiga :)

Jag har alltid sagt att man inte tar med sej sin dator till ett café och sitter där ensam för att det är PINSAMT ! Men jag måste erkänna, jag har fel. Sitter just nu uppe på åhléns cafét med datorn och fixar lite ärenden på datorn och söker lite jobb i sällskap med en kaffe. Riktigt skönt faktiskt ! Man får mera gjort än att göra det hemma och det underlättar en hel del att göra det mitt på dagen för då är det inte massa annat som tar upp ens intresse. Ska betala alla räkningar och så oxå så man har det gjort.

Fick en hej då puss på tunnelbanan och sen hoppade jag av vid centralen och gått och kollat i lite butiker för mej själv. Fixat en present till bästa kusin, iofs vet hon redan vad det är men det tyckte jag hon var värd. Har inte hittat ett skit som jag velat köpa till mej själv.. Nu när man fått pengar och faktiskt kan handla så hittar man ingenting, det är så typiskt.. Men lika bra..

Nu måste jag sprigna väg för jag ska möta upp Sandra innan hon åker till jobbet.

Ha en bra dag !


Ibland händer det bara ! Helgen..

Igår var det jobb som gällde mellan 16-22.15.. Det gick fint fast butiken var fyra gånger dubbelt så stor jämfört med vad jag brukar vara i och allt blev lite snurrigt med alla olika koder i kassan plus postärenden. Jag är glad att det inte är där jag är i vanligt fall för det var typ bara massvis med alkisar som stank förjävligt under hela kvällen.. När vi stängt och jag slutat tog jag pendeln till älvsjö och bytte till buss för att komma till Fruängen och lite chillkrök.. Vi satt och drack lite, körde jag har aldrig och bara snackade fast allting dog ut ganska snabbt och folk drog så vi satte på en film och jag fick lägga mej i en varm gosig famn i soffan.  

Halva dagen tillbringades i sängen med massa kramar och mys innan jag var tvungen att hoppa in i duschen och sen slänga i på mej lite kläder. Var och handlade en snabbis innan jag gick till tunnelbanan och skulle träffa bästa Sandra i stan. Vi var och fikade uppe på åhléns som vanligt och när kaffet var uppdrucket tog vi en runda på stan. Hittade jätte fina skor och kläder så jag såg till att hon fick med sej ett par skitsnygga skor och ett linne med sej hem. När butikerna stängt tog vi en promenad genom gamla stan i lugn & ro och satte oss vid vattnet i solen där djurgårdsbåtarna går. Satt och pratade där en timme innan jag var tvungen att stressa hem och byta kläder och packa väskan innan jag skulle åka tillbaka till Fruängen igen.

Gullungarna hade lagat mat tills jag kom fram som stod framdukat på bordet så det var bara att sätta sej ner och äta en gudomligt god middag. Så mysigt att bli bortskämd sådär en söndags kväll. det är ingenting som händer varje dag så jag blev helt glad. Det är lite plugg time här just nu så jag passar på att kolla av allting på datorn medans. Ikväll blir det lugnt framför tv:n med chips och dipp.. Men nu tröttnade jag på det här så ska störa lite i pluggandet med en puss.. =)

Riktigt galet trött...

Igår var det förfest hemma hos älsk.. Jag och Puff började började med lite vin ute på balkongen innan det rullade in mera folk. Det var trevligt och vi var väl där till runt 21 kanske innan vi drog vidare till någon annan hemmafest i Tumba. Till en början var det helt dött och vi frågade oss själva vafan vi dragit dit för men mot slutet blev det bättre drag och var helt okej. Dansade, pratade med folk och drack. Tog nattbussen hem, folket som var med hem till Puff igen käkade fyllekäk innan alla deckade i soffan och jag fick en godnatt puss och somnade gott. =) Det var länge sen jag var på en hemma fest, eller ja Cissi´s 19 års fest firade vi iofs hemma hos henne men förutom det har jag inte varit det på flera år. Att dessutom decka i en soffa med en filt gjorde att jag kände mej ung igen hahah, men det var mys! Det väcktes massa gamla minnen till liv ifrån mina yngre tonår. Jag som bara skulle stanna ett tag och ta det lugnt, jaa så blev det ju inte. Hursomhelst blev det en lyckad kväll med mysigt sällskap!

Hann sova lite mer än två timmar innan väckarklockan ringde och jag var tvungen att pallra mej upp för att åka till jobbet. Att jag hann i tid var ett stort under och att jag överlevt dagen var ett ännu större under. Men Sara jobbade och lättade upp den trötta dagen så det gjorde hela min dag och sen var det en annan tjej som jobbar extra där ibland idag som var hur gullig som helst och vi pratade en hel del. Jag satt mesta dels i kassan förutom en timme och gjorde så lite som möjligt förutom att ta betalt av kunderna. Ibland får man vara laat, sådesa!

Åkte direkt hem efter jobbet och käkade lite snabbt innan jag vinglade in till sängen av trötthet och somnade på 1 sekund. Jag var så trött att jag inte ens orkade röka en cigg efter maten, men mormor blev glad och tyckte att jag skulle vara så här trött oftare. Skulle egentligen ha blivit utgång ikväll med men jag bangade stenhårt. Så ikväll har det varit jätte lugnt istället, tog en dusch när ja vaknade och sen kröp jag ner i sängen igen med datorn, mobilen och min bok.. Jag tänker inte röra mej en milimeter här ifrån ikväll.

Min tripp till Uppsala imorgon kväll blev inställd så jag vet inte vad jag har för planer på kvällen efter jobbet. Jag ska försöka få tag på Adam imrogon i alla fall och höra om han har lust att hacka på till ett nytt ställe som öppnar på söndag kväll. Det var länge sen vi sågs nu eftersom vi båda haft mycket för oss sista tiden och jag saknar honom massa så det skulle passa perfekt med en utekväll på söndag tycker jag. Så ser du det här Adam innan jag hinner ringa dej så RING MEJ ! :)


Hur jag kom ut..

Jag började intressera mej för killar i väldigt tidig ålder men då var allting självklart super hemligt och ingen visste om det. Jag pratade inte med någon om det här! När man var på badhuset kunde jag tycka det var jätte intressant att kolla på alla andra killar och män. Beskåda dingelidongen som hängde mellan bena på dom och fyllas av en spänning och nyfikenhet men samtidigt äcklades jag utav mej själv fruktansvärt mycket. Det var ju så fel, killar och tjejor hör ihop, inte två killar och inte två tjejor - så är det bara! Jag mådde väldigt dåligt av det där och trodde hela tiden att det skulle gå över. Jag var bara lite nyfiken.. That´s it! Men jag nöjde mej inte med att bara titta på dom som var i badhuset.. Jag var aldrig med på idrotten men hade däremot inga problem med att göra dom sällskap inne i omklädningsrummet och titta på när dom duschade efter att dom haft idrott. Och det gjorde inte saken bättre.. Jag ville utforska mera. Jag minns att vi hade internet och jag surfade mej fram till sylvester och blev medlem där som är en community för HBT. Jag kunde sitta i timmar och bara titta på nakna killar! Efter det blev det QX som gällde efter några tips jag fått från andra medlemar. Det var väldigt dubbelt för även om jag tyckte allting var väldigt spännande och jag vill se mera så var det riktigt fel innerst inne. Jag var ju absolut inte bög, bara lite små nyfiken.

Tillslut kom dagen då jag förlorade min oskuld, allting kändes väldigt konstigt och jag vet inte om jag kan säga att jag gillade det utan jag mådde snarare väldigt dåligt.. Det var absolut inget big moment som jag kan tänka tillbaka på som något speciellt även om just den dagen förändrade hela mitt liv. Jag stängde in mej själv i min lilla bubbla och jag trivdes inte med mej själv för det var ju så fel. Jag var ju som sagt inte bög, utan bara lite nyfiken. Jag printade in det i mitt huvud så jag nästan själv började tro på det. Jag umgicks med folk som jag inte trodde skulle kunna acceptera mej för den, dom var alldeles för "tuffa" och böghatare. Hela mitt liv var väldigt rörigt med massa andra grejor än bara min upptäckt för killar just då. Allt är en liten dimman ifrån den tiden, men jag träffade olika killar hit och dit, blev medbjuden på fest utav dom "äldre" och presenterades för en värld som var helt främmande för mej - både på gott & ont. Även om jag inte accepterade mej själv så var det skönt att hänga med andra människor som kanske kände som jag. Men jag var fortfarande inte bög, jag hade bara sex med killar! Okey, det går inte ihop någonstans nu efteråt men då ville jag vara som alla andra och jag vågade inte ens tänka tanken på vad som skulle hända ifall det kom fram att jag gillade nakna killar. Jag hade några flickvänner till och från, men jag var aldrig kär utan det var snarare en täckmantel för att visa omvärlden att jag var vem som helst. Mamma hade vänner som var homosexuella men som dom var jag verkligen inte. Jag gillade ju inte killar på det sättet.. Som jag sa var det mycket som hände i mitt liv, både hemma, i skolan och med mej själv. Mina vänner var självklart ovetande om vad som pågick inne i mitt huvud fast jag önskade hela tiden att jag hade någon att prata med. Berätta för, men fortfarande så vågade jag inte.. Jag kommer ihåg att vi var inne i stan, mamma, jag, en vän till mej och hennes mammas så skulle vi gå och fika efter en midag vi ätit tillsammans. Vi hamnar av en slump på ett gay café utan att någon av oss visste om det och när jag väl inser det blir det ett jävla liv. Jag kunde ju inte sitta på ett gayställe, tänk om någon skulle känna igen mej och allting skulle komma fram. Så jag ställde till med värsta scenen om att vi var på ett gay café, här kunde vi ju inte sitta och det var ju faktiskt äckligt. Inte ville jag beblanda mej med såna människor. Vi drack upp vår latté fortare än kvickt och nästan kastade oss ut därifrån för att jag skyndade på allt. Jaaa gud vad rädd jag var då.

Jag tillbringade fler och fler timmar framför datorn på kvällarna jag var hemma och surfande på QX. Började chatta med olika killar och nån utav dom bestämde jag träff med och träffa, sa till mamma att jag sov hos olika tjejkompisar fast jag i självaverket var hemma hos någon jag träffat ifrån internet. Jag fick vänner, men dom var fortfarande inte som mina andra vänner. Jag levde ett dubbel liv då kan man nog kalla det. Jag var ganska splittrad och försökte få ihop allting utan att någon skulle få veta. Fortfarande hade jag väldigt svårt att acceptera mej själv, den jag var och jag sa hela tiden till mej själv att jag inte gillade killar, det fanns inga känslor inblandat. 

Sen hände någonting.. Jag träffade honom, min ungdomskärlek som vände rakt upp och ner på mitt liv. Som visade mej att det inte var fel med att vara bög. Jag började sakta med säkert trivas med mej själv och acceptera det. Det var till och med så att min mamma kom och frågade vad som hade hänt, sa att jag blivit som en helt ny människa. Att jag lyste av lycka och såg strålande ut! Han bodde i Göteborg så vi kunde inte träffas när som helst, men vi pratade med varandra i telefon flera timmar om dagen, jag smög ut om kvällarna så vi kunde prata så ingen hörde, vi chattade på msn och sen skulle vi äntligen ses. Allting kändes toppen efteråt och jag kunde faktiskt säga till mej själv att jag var bög, jag kunde tänka på killar utan att jag avskydde mej själv. Vi fortsatte och prata och jag hade nu bestämt mej för att berätta för mina närmaste vänner. En dag var med med Sanna i gustavsberg eftersom hon bodde där då, vi var i centrum och jag hade försökt säga någonting hela tiden vi varit med varandra, men orden fastnade bara i munnen på mej och jag började kallsvettas! Det gick bara inte.. Tiden tickade iväg och jag skulle hem igen, innan jag hoppar på bussen tittar jag på henne och säger att jag måste prata med henne nästa gång vi ses, kramar om henne och hoppar på bussen. Det dröjer ett bra tag innan vi ses igen, hon hör av sej mej jag hittade på att jag var upptagen eftersom jag visste att jag inte kunde prata bort det ifall vi skulle ses, hon visste att jag hade någonting att säga. Äntligen skulle vi träffas och jag möter upp henne efter skolan och vi åker in till stan.. Går på drottninggatan och ska lämna in hennes mobil på lagning när jag berättar för henne, jag var livrädd att hon skulle lämna mej och aldrig ens tittade på mej. Men så fel jag hade, jag fick dom finaste orden en människa kan få och jag hade äntligen någon att dela allting med. Jag pratade, pratade och pratade. Det var så skönt att få ur mej allting. Kunna berätta för någon om hur allt låg till. Ingen av mina "gamla" vänner som verkligen kände mej visste om att jag träffat någon så att bara få berätta allting betydde väldigt mycket. Visa bild och hålla på och fjanta sej och berätta minsta lilla grej som personen man gillar gjort eller sagt som man gör i början när man är ny kär. Även om jag hade fått lite vänner i gaylivet så var det inte samma sak som mina vänner som kännt mej länge, som jag hängt med och umgicks med. Hursomhelst var Sanna den första personen som jag kom ut för och det gick som ni precis läst hur fint som helst.

Jag och prinsen ville ju ses igen och nu var tanken att jag skulle åka till honom, först började jag ljuga för mamma om att jag skulle åka till en vän i enköping. Men tillslut orkade jag inte, jag fick ett jättefint stöd ifrån honom och jag bestämde mej för att berätta för mamma! Hon jobbade den kvällen och jag skrev ett låångt sms till henne och skickade iväg och bad henne att inte ringa upp. Hon svarade inte på sms:et heller och kvällen gick bara i snigel fart. Jag vet hur jag gick i hallen fram & tillbaka, fram & tillbaka med hans lugna röst i mitt öra som berättade att allting skulle gå bra.. Jag sitter på min röda dator stol vid skrivbordet, men jag kan inte koncentrera mej på datorn utan jag är hur nervös som helst. Jag hör hur nyckeln sätts in i dörren och vrids om och jag får nästan lite panik, jag sitter och darrar och är jätte nervös för hur mamma ska ta det. Hon kliver in och ser mej, kommer och kramar om mej och säger några få ord. Jag minns allting så väl.. Hon var hungrig och skulle ta en macka och en kopp kaffe, vi sätter oss i soffan i vardagsrummet och pratar. Jag berättar allting om killen, berättar ytterst lite om det liv jag levt och det går bra. Hon lyssnade, vi pratade och hon accepterade väl det ganska bra tycker jag! Nu när jag berättat för henne hade jag bestämt mej för att åka till Göteborg och träffa honom igen, oavsett vad hon tyckte. Nu fick hon lite på mej när jag faktiskt släppt en sån stor hemlighet för henne. Hon gillade det inte, men insåg nog att hon inte kunde göra någonting åt att jag åkte eftersom jag ändå oftast hade gjort som jag velat och skulle garanterat göra det nu när jag berättat. Det ända hon sa var att hon inte ville se någonting, att jag höll handen med en kille eller nått liknande framför henne. Det hade tagit väldigt lång tid för mej själv att acceptera att jag var bög, så hon behövde väl oxå få tid tänkte jag.. Och det fick hon oxå.. Dagarna efter var konstiga. Jag kände mej tom och hemligheten jag gått runt och burit på fanns inte längre. Det var som att gå runt i en liten dvala nästan, jag minns inte så mycket ifrån första veckan..  

Efter det gick det hur bra som helst.. Jag kände mej starkare än någonsin och accepterade mej själv så jag kände att det var dags att flera vänner fick veta om det. Och i efterhand frågade jag mej själv varför jag inte sagt någonting tidigare flera gånger. Jag har bara fått posetiva reaktioner och vänner har varit glada för att jag vågade ta steget och berätta. En del kunde nog även vara lite besvikna att jag inte sagt någonting tidigare för att dom velat vara där och stöttat och funnits där för mej med kampen att börja acceptera allting. Men allt har sin tid och man kan inte tvinga fram något sånt här, utan man måste verkligen få göra det när man själv är redo. I dagsläget vet dom flesta om att jag är bög, de finns person som jag inte pratar om det med som tex mormor men innerst inne vet jag att hon och dom andra vet om det även om ingenting sägs. 

När allting började komma på plats och jag kunde njuta fullt ut fick vi tråkiga besked i familj och strax därefter gick min morfar bort. Allt blev väldigt snurrigt och det var svårt att få allting att funka med prinsen, vi bodde 55 mil ifrån varandra och även om vi inte ville skylla på avståndet så fanns det där även om det var andra saker som gjorde att vi sa "hej då" till varandra oxå. Han kommer alltid vara räddaren i nöden för mej, den vackra prinsen jag en gång älskade så mycket. Men som allt i livet så har det sin tid och våra vägar gick skilda. Även om det tog flera år till det sista farvälet på riktigt en gång för alla. Jag har mycket att tacka honom för, en fantastisk tid men oxå upptäckten med mej själv. Taack, jag glömmer dej aldrig.. 

Idag har jag inga problem med min läggning, utan jag kan säga att jag är bög utan att ha nåra poroblem alls med det. Det var yttligare en stor sten som lossnade ifrån mej när jag vågade berätta det för min älskade kusin Sandra, nu efteråt önskar jag att jag hade gjort det mycket tidigare. Men man ska inte ångra någonting, utan jag behövde den tiden..
 

 

Leedig !

Godmorgon,

Vaknade av att fina Puff skickade ett sms och väckte med vid halv två i morse. Men det var på tiden att vakna till liv och kliva upp då så det var nog bara bra. Låg och skrev på ett inlägg till klockan tjugo över fyra i morse, ska titta igenom det senare och sen släpps det här i bloggen. Det var så skönt att ta nattciggen när ljuset började gå upp, fåglarna kvittrade och jag visste att jag kunde ligga och sova hur länge jag ville.. Nu har jag precis duschat och slängt på mej lite kläder, ska bara fixa håret och borsta tänderna innan jag ska springa till bussen och träffa Puff. Lite partaj hemma hos honom ikväll men för min del blir det lugnt eftersom jag ska upp tidigt imorgon bitti och jobba..

Håll koll under dagen för jag komma släppa "Min kom ut upplevelse" !

Haa en fin dag allesammans !

Kram

Ibland slår saknaden till.. fullt ut.

Har inte haft någon större lust att blogga över huvudtaget idag. Robin har hängt med mej i huvudet hela dagen/kvällen och just idag känns allting så fruktansvärt orättvist igen. Det går liksom i perioder och det värsta av allt är väl att det vanliga livet bara rullar på som vanligt fast utan honom då. Okej, jag hade inte honom i mitt liv den sista tiden på samma sätt som jag hade ifrån början. Men jag fick ändå veta lite då och då hur han hade det och vad han gjorde.  Varför skulle just han försvinna ifrån oss? Även om jag vet att han har det bättre där han är nu så vill jag ha honom tillbaka på jorden. Jag önskar att jag kunde sätta mej ner och prata med honom, berätta saker jag inte sagt till honom och reda ut allt skit som blev mellan oss. Trotts allt var han min bästa vän under en period i mina tonår även om det var mycket som blev fel och galet efter. Han var kanske inte guds bästa barn på utsidan, men dom som verkligen kände honom vet vilken fin människa han var. Jag saknar den Robin han var innan han drogs ner i allt skit. Suttit och tittat på gamla bilder ifrån den tiden nu ikväll och det kanske inte gör saker bättre men det känns skönt. Jag vill minnas och komma ihåg honom, i alla fall allt det fina ! 

En sak jag lärt mej på livet resa och motgångar man stött på är att aldrig ta livet för givet.. Det kan vara fruktansvärt orättvist, tugnt och jobbigt. Men så länge man orkar härda ut blir det oftast till dett bättre så länge man har viljan. Uttrycket "Efter regn kommer solsken" stämmer jäkligt bra, även om det är svårt att se det när man har en tuff period så kommer det, det kan inte vara dåligt för evigt.   

Annars har dagen varit ok, det har inte hänt något särsillt eller spännande. Jag var på praktiken vid nio i morse men gick därifrån vid halv tre. Tog en runda på stan och var in och sa hej till det gamla gänget på Indiska, kollade i lite butiker och var in på PUB huset och köpte hårgrejs innan jag tog tunnelbanan hem. Kvällen har jag spenderat med telefonen fastklistrad mot örat i mysigt sällskap.

Imorgon är jag äntligen ledig, ska stänga av mobilen, dra ut jacket i hemtelefon och ta en lååååång sovmorgon! oh yes, i will!


=)

Nu kom jag precis innan för dörren, eller ja nästan i alla fall.. Dragit av mej dom tighta jeans och istället åkte ett par stora mjukisbyxor och sov tröjan på.. Det var verkligen en mysig och avkopplande kväll som jag behövde ute i masmo. Bara sitta ner i lugn & ro och hinna prata, om allt och ingenting. Det är nog det bästa! Hann gosa massa med Rocky och sen kramade jag lite på Willewalle innan han skulle lägga sej. Det är inte klokt vad fort han växer, han blir ju bara större och större för varje gång vi ses. Jag rörde på mej därifrån vid tio tiden och trodde att jag skulle åka hem, men jag satt och pratade med fina Puff på hemvägen och eftersom han bor på vägen hem så hoppade jag av vid honom och vi träffades. Tog några cigg tillsammans och en promenad längs vattnet till aspuddens tunnelbane station så jag kunde åka hem. Härligt med såna där spontana träffar, hursomhelst var det supermysigt att se honom äntligen ! 

Ska alldeles lägga ifrån mej datorn och krypa ner undet täcket för att sova. Imorgon bitti får jag inte snooza utan jag måste gå upp på en gång så jag hinner ta en dusch för imorse hann jag inte alls med det. Det var mycket skönare att ligga kvar i sängen och snooza in i sista sekund innan jag sprang runt här som en åskmoln fram och tillbaka och var tvungen att rusa till bussen. Bara imorgon kvar, sen är jag ledig en hel dag och det ska bli helt underbart !

God natt...  

Ute i masmo !

Trött som vanligt mendet känns som om att det tillhör min vardag att gå runt halvseg och trött vid den här tidpunkten varje kväll. Eller vänta lite, varje dag kanske jag borde säga?! Det blev bara några få timmars sömn i natt pga av massa strul i telefon, men nu är allting löst och det känns super skönt. Idag har det inte hänt något speciellt på praktiken utan jag var där mellan 9 - 17 och det var som vanligt.. Nu känns det som om att man är inne i det och kan det! Fick i alla fall överraskade bra besked under dagen, men jag täntke hålla lite på det tills jag vet mera hur det blir och när det är bestämt! 

Efter praktiken tog jag en snabb sväng genom fältöversten men jag hittade ingenting alls som lockade att kolla på så jag sprang in  och sa hej till AC en snabbis.. Sitter just nu ute i masmo och spenderar kvällen här i trevligt sällskap. Har precis njutit under en dunder god middag som jag nästan rullade ifrån när jag var färdig. Det var lite plockmat med olika sorter så nu behöver jag inte äta på flera veckor igen. Kladdkakan står inne i ugnen och väntar på att bli klar, kan det blir bättre eller? Skulle ha klippt Rocky idag egenltigen men vi hoppade det och satte oss och pratade istället och bara var eftersom det var ett bra tag sen vi sågs nu, IGEN ! Det måste bli ordning på det här nu. Fniss..

Tiden går så fruktansvärt fort och imorgon är det redan onsdag och jag får reda på provsvaren ifrån när jag var och testade mej i torsdags. Den här gången har jag varit väldigt lugn, faktiskt inte tänkt på det överhuvudtaget utan blev lite halvt förvånad över att tiden gått så fort. Tidigar har jag alltid mått så fruktansvärt dåligt hela veckan man går runt och väntar på provsvaren, haft ångest, varit orolig och nojjat upp mej. Men nu känns allt bara coollugnt och bra! Troligtvis är det ingenting som alltid, men jag kollar helldre en gång för mycket istället för en gång för lite. Jag tycker det är viktigt att vara noga med det där och sköta det bra. 

  

take me away..

Ibland känner jag bara för att lösenordsskydda bloggen, få skriva av mej precis vad man egentligen tycker, tänker och känner. Släppa på spärren och slippa tänka på vad som är för privat och inte. Visst, jag skulle kunna öppna en till blogg som bara är till för dom närmaste och mej själv men jag vet inte. Trotts allt så trivs jag att skriva om min vardag, tankar och funderingar, mode här varje dag för er..

Kvällen har varit som dagen ungefär, jag är lätt irreterad och på dåligt humör. Känner mej lite nere, men jag kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad det är. Kanske är det de här kalla piss vädret vi har fått.. Eller är det någonting helt annat? Jag skulle så gärna vilja åka bort en vecka eller två till något soligt ställe och bara vara. Det mesta ser lika dant ut just nu, väldigt enformigt och jag blir så lätt uttråkad.. Känns som om att jag står och trampar på ett och samma ställe utan att någonting händer och jag kommer någonstans. 

Märker att jag tar ett steg tillbaka gentemot mina vänner, jag har inte samma energi just nu att hålla kontakten och höra av mej som ja brukar. Jag träffar dom inte lika ofta som jag brukar heller. En del förstår - en del gör det inte! Men jag är helt slut när jag kommer hem efter praktiken, att gå upp halv sju varje morgon tar kål på mej, jobba åtta timmar och sen alltid vara trevlig och glad på jobbet. Sen ligger inte pengarna på hög heller och träffar man en vän kanske man vill hitta på någonting även om det bara är att ta en fika eller äta en bit mat tillsammans.

Ska alldeles strax krypa ner i sängen med boken som sällskap en liten stund så jag kommer upp i morgon utan att försova mej. Dessvärre lyckades jag ju inte med det igår kväll utan fastnade i telefon ett bra tag, och sen på msn - men det var bara mysigt.. Men ikväll måste jag! Det är inte konstigt ifall jag går runt och är trött hela tiden, går och lägger mej vid två - tre dom flesta nätter, upp vid sju och sen sover jag någon timme efter jobbet så egentligen blir det ju inte många timmars sömn. Nää skärpning nu..


Åååh, det var inte många veckor sen jag bara kunde
gå i shorts, t-shirt och solglajjor på stan i sommarvärmen.
Ge mej den tillbaka, nuuu. Taack !

:(

Vilken jävla piss dag det är! Jag är på grymt dåligt humör och det har suttit i hela dagen. Det räckte ju inte med att jag
försov mej i morse och var helt uppstressad när jag kom till praktiken, utan det har varit riktigt skit väder med massa regn ute under hela dagen.. Sura kunder och tiden gick bara sjukt segt. Jag har inte tröttnat på själva praktiken, utan jag har mer tröttnat på att gå runt arbetslös och arbtea gratis fast man gör allting som en anställd gör. Okej visst, ROM byggdes inte på en dag och det kanske blir något bra utav det hela efter praktiken är slut. Men jag har inte det tålamodet just nu, jag har väntat tillräckligt länge på att det ska bli min "tur". Jag vill ha ett jobb nu. Ett riktigt jobb! Inte behöva få ångest över att köpa en jävla take away latté eller en glass en solig dag.  

Tittade förbi AC en snabbis efter praktiken, vi stod och pratade en stund innan jag var tvungen att springa iväg till tunnelbanan och åka hem. Käkat lite och gosat med kisse. Nu är jag inne på arbetsförmedlingens hemsida för att titta på lite jobb, men det fanns knappt någonting över huvudtaget utlagt just nu. Vad sjutton ska man göra ?? Allt handlar om kontakter hit eller dit, men om man inte har dom kontakterna då.. Tröttsamt..

Jag försöker hålla ögon öppna men känner hur jag blundar mer och mer, det får bli en tupplur även om det inte är det smartaste då det kommer bli grymt svårt att somna ikväll. Jaja, det kan inte hjälpas.. Jag är så trött.

Nu är det bråttom !

Jag försov mej i morse och det var inte alls bra.. Men jag har ringt till praktiken och sagt att jag kommer dit en timme senare så det var ingen fara ändå. Jag ställde klockan på 06:30 men måste stängt av den i morse när det ringde och sov vidare. Tittade på klockan vid halv åtta, kvart i åtta och åtta och tänkte att jag hade all tid i världen.. Skippar jag duschen kan jag sova 10 minuter till. Skippar jag att göra i ordning håret kan jag sova yttligare tio minuter till. Osv.. Men grejen är den att jag låg en hel timme fel. Jag trodde klockan var sju. Så jag hade inte alls all tid i världen som jag tänkt mej. haha ! Mjukisbyxorna låg närmast i morse så jag slängde på mej dom med en munk tröja, ska ändå byta om på jobbet så jag orkar inte bry mej om det idag. Sitter och slänger i mej ett packet nudlar nu men måste springa till bussen vilken sekund som helst. Gaah !!

Redan söndag kväll !

Jösses vad fort helgerna går nu när man har praktik på vardagarna och är där varje dag.Det var ju nyss fredag eftermiddag och jag hade två dagars ledighet att se fram emot. Jag vet inte riktigt vart den här helgen har tagit vägen. Men nästa vecka blir det en ledig dag till i alla fall på torsdagen. Imorgon är det praktik som gäller för min del så väckarklockan är ställd på 06:30 som vanligt.. Gääsp! En vecka till med dom tiderna och sen börjar jag nog 12 om jag inte minns helt fel veckan därpå. Visst blir det sena kvällar men då får jag sova ut någerlunda på morgonen. Tidiga morgonar är inte min starkaste sida som ni redan vet vid det här laget.

Var lite duktig nu på kvällskvisten och städade i garderoben och la in alla rena kläder så det blev lite ordning. Dock har en av mina favorittröjor försvunnit IGEN. Det här är hopplöst, jag blir så trött. Jag undrar vart den ligger den här gången. Nu är hustomten framme igen och gömmer saker för mej, eller är det bara mormor som är i farten? haha.. 

Ska alldeles strax gå och borsta tänderna och tvätta ansiktet för att sen krypa ner i sängen med min bok. Börjat läsa en ny riktigt spännande bok. Klienten av John grisham, inte hunnit så långt ännu men den är riktigt bra och spännande.. Hoppas den inte håller mej vaken heeela natten..... :)

Slappis dag..

Det blev inget solande för mej idag förutom när vi var ute med Romeo..... Utan efter våran "frukost" och en promenad med vovven kröp vi ner i sängen igen och gosade massa. Romeo är verkligen så himla söt! Det roliga är att min kisse är större än honom. Blir det en hund i framtiden så ska det vara en riktig hund, en stor sådan. Helst skulle jag vilja ha en rottweiler eller en labrador. När vi var ute och gick träffade vi på en bebis Romeo som bara var tre månader gammal, så himla söt. Men den var fan både modigare och tuffare än Romeo. En riktigt lite fegis är vad han är.. Går fram en liten bit men kommer han för nära så springer han iväg genast. haha.. När jag skulle hälsa på honom först började han morra innan han vågade komma fram och hoppa upp i mitt knä. Det här dagen har vart minst lika bra som igår. Det är skönt att byta miljö och komma bort ifrån Stockholm ett tag även om det bara är för en natt och om det bara ligger ett stenkast ifrån varandra. Klockan sprang iväg och jag var tvungen att snabbt göra mej i ordning innan vi tåg bussen till station och jag tog tåget hem....

Mötte upp Calle när jag kom fram så gick vi och käkade tillsammans. Blev en ost och skinkpaj med röklök, gurka och majs + dressing. Dock lite tråkigt att det var så otrevlig personal på stället vi var på som jag inte minns namnet på. Suckade och stönade för att jag frågade exakt vad det var i pasta salladen med kyckling. Det tycker inte jag är det minsta konstigt ifall man vill veta om man ska köpa en jäkla sallad för 85 kr. Det blev en snabbis eftersom vi båda var trötta så jag följde med Calle till pendeltåget efter maten och sen tog jag tunnelbanan hem......  



Klädvalet för idag !


Levis - jeans, v -ringad t-shirt från bertoni och vita tygskor från stadium.
Väskan och kepsen är från H&M..

Ett sent godmorgon !



Heej..

Vilket fint väder jag vaknade upp till idag då.. Nästan så att man får lite små ångest för att man sovit borta halva dagen när det är så fint väder utomhus. Men det är faktiskt söndag och då är det tillåtet. Allt är tillåtet på söndagar, haha! Blev massa bus och gos med vovven när jag vaknade till liv och sen var vi ute på en promenad med honom. Första promenaden skippade jag stenhårt och låg och sov istället. Nu har vi precis ätit frukost, pannkakor med grädde och glass. Mums !! Vad dagen har att erbjuda vet jag inte riktigt ännu, men förhoppningsvis spenderas den ute i det fina vädret.   

Direkt från Uppsala, haha!

Kom fram till Uppsala vid 1 tiden och då började vi dagen med att ta en runda på stan. Tittade i lite olika butiker och jag hittade både jeans och två par skor som jag inte skulle tacka nej till att köpa. Men nejdå.. Något shoppande blev det inte den här gången. Medans vi satt och pratade nere vid ån blev det världens liv och vi insåg att det var någon slags karneval grejs där så det var massor med folk ute på stan. Det var konstiga tanter som gick runt med svärd och fäktades, haha.. Sen bestämde vi oss för att käka, det blev en super god och fräsch pasta sallad ifrån Cupido som vi tog med oss till ån för att äta i solen. Tiden rullade iväg snabbt så vi var tvugna att gå till bussen och gå ut med vovven. Mötte upp fina Sandra på promenaden och hängde ett bra tag med henne, trotts att det bara var en vecka sen vi sågs sist så har ja saknat ängeln massor. Vi gjorde väl egenltigen inget speciellt, satte oss på en skolgård och skrattade massor och sen följde vi med henne hem och tittade på ett par skor madam köpt till studenten. yeah.. Sen var vi hem och lämnade vovven och hämtade pengar för att kunna handla på middag på Willys. Jag skulle köpa cigg och blev frågad om leg och det var väl inte så konstigt.. MEN, hon nöjde sej inte bara att ta leg på mej utan skulle ha det på hela sällskapet jag var med. Det här är ju ett skämt! Det var inte systemet jag var på och skulle handla sprit utan på en jävla mataffär och skulle enbart köpa ett packet cigg. Heelt galet...

När vi kom hem var vi galet trötta så la oss i sängen och pratade i nästan en timme innan jag ställde mej vid spisen och skulle göra pannkakor. Dock blev det väldigt misslyckade så ja bytte till plätt gärnet ganska snabbt och det blev väl lite bättre i alla fall. Nu ligger vi i soffan och tittar på ESC. Dom håller fortfarande på att ge ut poängen så vem som vinner får vi väl veta snart. Kvällens bästa låtar var i alla fall Finland´s och Norge´s. Jag är ingen fan utav Sverige´s låt men det är klart det skulle vara kul om vi vann fast det är nog ingen risk med tanke på att hon fått så dåliga poäng. Hoppas bara att vi kommer upp i poängen så att vi får vara med nästa år, skulle ju kännas jätte konstigt att inte ha melodifestivalen ett år.

Det har i alla fall varit en toppen dag på allt sätt, nu ska jag stänga av mobilen och vara lite social här.

Outfit 16 maj


Levis-jeans, T-shirt från MQ, Kofta/väska från H&M och tygskor från stadium.

På G...


Nu drar jag till Uppsala, vi hörs ! :)


!!

Jag har aldrig missunnat mina vänner framgång, lycka eller nått liknande i livet. Men när jag ser en vän som missköter sitt jobb riktigt rejält blir jag arg. Det känns förjävligt faktiskt, jag vet att jag skulle göra det så mycket och det kan svida att en sån person får ett jobb, men inte jag..

ÄNTLIGEN FREDAG !

Hemma en jättesnabbis för att käka lite, byta om och lämna väskan hemma.. Ska alldeles strax springa iväg till bussen igen för nya äventyr ikväll, jag vägrar somna efter maten ikväll igen. hahah, fniss ! Det blir nog lättare när man fått in rutinerna och kroppen vant sej. Jag är ju som sagt va inte någon morgon människa och när jag kommer hem kan ajg inte hålla ögonen öppna uta ligger och sover en eller två timmar och sen går det bara inte och somna igen när jag borde sova egentligen. JAg är en kvälls och nattmänniska, punkt sluut !

Jaaa nu är det äntligen fredag och helg. Gud såååå jag har längtat efter det här, det ska bli skönt med två dagars ledighet faktiskt. Det har varit en tuff vecka med massa tidiga morgonar, sena nätter och långa telefonsamtal på kvällarna (fast det har bara varit mysigt, supermysigt), lära sej nya saker och fixat med allt pappers göra. Men det har varit kul. Jag är nöjd med mej själv att jag kommit i tid varje morgon och fixat det galant. Egentligen skulle jag ha åkt ut till masmo ikväll för att spendera kvällen, men lillen hade fått magsjuka och jag kände mej inte så speciellt sugen på att åka dit och bli sjuk då så istället ska ja träffa Sanna. Det var evigheter sen vi sågs så det blir kanon. Det blir nog lugnt, eftersom jag inte får dricka någon alkohol pga av pencelinet just nu tar vi en myskväll hemma med massa prat istället, det blir klockrent!

Idag har det varit riktigt segt på jobbet.. Jag gick och räknade timmar, minuter och sekunder på eftermiddagen för att få gå hem. Men det har gått bra som vanligt och dom är super nöjda med mej. Börjat prata mera med dom andra i personalen och vi kommer bra överrens så det känns jätte skönt. Det kan ju vara lite små jobbigt att komma till en helt ny plats utan att känna någon överhuvudtaget ibland, men som sagt har det gått bra. Jag blir verkligen helt kär i gamla tanter och farbröder, tanterna kan inte måla läpparna utan har läppstift i hela ansiktet och blir så glad för att man pratar en sekund längre än vad dom är vana med kanske och farbröderna är helt underbara dom oxå. Fast, jävlar vilket humör vissa av dom oxå kan ha. Skäller, gapar och skriker för minsta lilla sak.. Men bortsett från det är dom verkligen supersöta. åååh..

Nu ser jag på klockan att jag måste rusa iväg, ha en fin kväll allihopa !

14 maj 2009

Tjabba,

Hur mår ni alla idag? Och har ni haft en fin dag?

Jag mår bra och min dag har varit bra, var på praktiken mellan 9 - 17 med en timmes lunch då jag var inne i fältöversten´s centrum och kikade lite. Dock kom jag ut där ifrån tomhänt och sprang iväg till praktiken igen. Det mesta börjar sitta någerlunda nu och jag kommer in i arbetet mer och mer för varje dag. Ärendet jag hade efter jobbet gick bra och sen åkte jag bara hem.

Har inte så mycket att säga just nu så antingen hörs vi senare ikväll om jag kommer på något vettigt eller imorgon kväll.

tjingeling.


Lugnet före stormen..

Eftermiddagen började med samma lugn som förmiddagen, om inte lugnare. Jag höll på att dö utav tristess och blev bara ännu tröttare. Det mesta var påfyllt och städat redan så det fanns inte mycket att göra. Fick fylla på nytt godis och göra rent behållaren innan jag satte mej i kassan igen. Men då jäklar smällde det till, det kom hur myket folk som helst och blev faktiskt en aning stressigt. Och jag drabbas av en skratt attack, jag kunde inte sluta skratta.. Det var en medelålders man som kom in och köpte en godis påse, han frågade ifall poängkortet var draget och jag trodde det var det eftersom han hade dragit det själv. Sen när han fick kvittot kom han och ställde till en scen om att det inte var det och jag fick roppa på någon som kunde komma och visa hur man registrerade poängkortet i efterhand. Min kollega kom och skulle göra det, men det blev något fel i kassan och hon orkade inte hålla på så hon tröck på avbryt och sa att det var registrerat. Gubben vill ha ett kvitto på det men hon sa att det inte funkade och blev jätte arg. Letade upp någon annan personal och berättade vad som hade "hänt" och hon kom tillbaka till oss. Första tjejen som skulle visa mej hur man gjorde stod och blåljög om att hon hade fixat det fast jag såg att hon tryckte på avbryt.. Och jag fick ett hysteriskt skratt anfall, jag kunde bara inte sluta skratta. Kön blev ännu längre och han skällde bara ännu mera och där satt jag och skrattade som en tok. Jag vet inte vad som flög i mej, haha... Vid fem fick jag äntligen gå hem och det var så efterlängtat.

Klantig som jag är hade jag tagit fel på dag, det var inte idag jag skulle iväg efter jobbet på ett ärende utan imorgon så jag åkte dit helt i onödan efter jobbet. Jaja, jag får fixa det imorgon istället då. Käkade när jag kom hem och sen somnade jag efter maten i vanlig ordning igen, jag är hopplös! Jag hoppas jag kan somna i någelunda tid ikväll ändå för annars blir jag sådär trött imorgon igen. Fixat hit och dit med massa papper under kvällen men nu är det klart och ska skickas in imorgon. Kan bli så stressad över alla papper som måste fixas med så det är skönt att ha gjort klart allting. Datorn har börjat krångla IGEN, när jag ska sätta på den så kan det ta en evighet ibland innan det funkar om det ens funkar ibland. Jag måste ta tag i det ocå och kolla upp det för såhär tänker jag inte ha det. Och jag måste prata med Sandra om min gamla dator oxå och kolla ifall jag kunde få hjälp med att få över mina bilder ifrån den till den nya, nu är det mycket att hålla reda på, haha! typiskt mej att samla allt på hög innan jag tar tag i det.

Vi går varandra på nerverna här hemma idag. Små bråkar och tjaffsar om precis allt och löjliga saker som är helt onödigt egentligen, men jag blir så trött på allt tjat och att hon ska lägga sej i precis allt, som hon inte har med att göra. Idag har jag drömt mej borta hela dagen, får jag ett av jobben som jag sökt som jag hoppas på att jag får ska jag hitta en lägenhet snarast. Jag vet exakt hur jag ska inreda den, in i minsta detalj.. Åååh vad jag längtar efter att få springa på IKEA, Indiska och alla andra inrednings butiker på kvällar och när man är ledig för att sen få åka hem och pyssla i mitt egna hem. 

 Nu ska jag hoppa in i duschen, se yaa !


trötter...

Dom här tidiga morgonar tar kål på mej. Tredje dagen i rad jag går upp halv sju, rena helvetet men jag är lite smått stolt över mej själv att jag kommit upp och i tid varje morgon ändå. Idag är jag trött, jätte trött.. Suttit i kassan hela förmiddag och dessutom har det varit super lugnt, lite kunder då och då men annars har det inte varit nått drag så det gör ju att man bara blir ännu segare. Nu har jag lunch, ätit lite och sen ringde fina Robin och gjorde mej sällskap en stund. En haltimme kvar, sen ut och jobba igen..  Gaahh, idag skulle ja bara vilja åka hem och krypa ner i sängen tätt in till kisse och bara sova.. Men icke då. Efter jobbet har jag ett ärende att fixa och sen blir det att åka hem... Nu längtar jag efter helg, den är väldigt efterlängtad.

Vi hörs, tjingeling..


Jag i kassan med mina otroligt sexiga arbetskläder, haha..

Designa din egen skjorta eller piké !

Jag har alltid haft problem med att hitta skjortor och t-shirtar som sitter bra. Antingen har dom varit alldeles för stora eller precis på gränsen till för små. MQ´s skjortor kan jag ha och dom har blivit av en stor favorit hos mej, dom är snygga, sitter bra och har bra kvalete. Det tråkiga med MQ är dock att dom flesta har lika dana plagg som än själv, det är svårt att sticka ut och hitta sitt eget. Men nu är problemet löst.. Tack vare  Robin är det löst nu, han tipsade mej om en sida på nätet där du kan "sy din egen skjorta" och det låter helt fantastiskt. Du väljer typ, storlek och detaljer alldeles själv. Sen är det 3-4 veckors leverans tid innan du får hem skönheten. Och inte nog med att det bara är skjortor, du kan även få din egen piké t-shirt  syd efter dej själv. När pengarna trillar in på kontot i slutet av månaden är det här någonting jag helt klart ska testa. Blir jag nöjd med resultatet vet jag vart jag ska vända mej för att få tag på bra skjortor i framtiden.


Dag 2 på praktiken !

Det känns som om att jag varit där mycket längre är bara två dagar faktiskt.  Men allt går bra, jag satt i kassan fem timmar och jag börjar lära mej koderna LITE mera nu. Personalen är helt okej att jobba med, idag var det nya ansiktet och jag kom snabbt överens med två utav dom. Det kanske inte är dröm jobbet men ja klagar inte, jag tycker det är helt okej att sitta där i kassan och träffa alla människor. Små prata lite medans man tar betalt.
 
Det läskiga som händer under dagen var att det kom in en alkoliserad kvinna igår, två gånger. Skulle ha öl på en gång.. Kunde absolut inte vänta. Jaa klockan var nog inte mer än kvart i tio vid första besöket. Hon stod och pratade hej vilt om sitt liv och hur jobbigt allt var, hur hennes son hade idrottsdagar och att han skulle ha en dagen där på, hur en av hennes släktingar dött på hennes födelsedag. Frågade vad jag hette och noterade att jag var ny. Nu kom hon in idag, hon såg lite gladare ut, lite bättre ut så jag frågade hur det var med henne idag och om det var bättre. Hon tittade konstig på mej och sa att hon inte alls kände igen mej, jag berättade att hon var inne två gånger igår men de findes hon inte. Stackars kvinna, hon var nog inte mer än 35 år gammal och det skar i mitt hjärta när jag såg henne. 

Marianne kom till praktiken för att lämna alla papper till ägaren om försäkringar osv. Vi satt och pratade en liten stund och det kändes bra efteråt. 
 

gaaahh, låt mej bara vara!

Jag är på så snuskigt dåligt humör och hur trött som helst ! Jag hade min första praktik dag på coop idag och det gick bra. Det första jag fick göra idag, eller det ända oxå kanske jag ska säga var att sitta i kassan. Efter en sabb genomgång på en kvart fick jag sitta där själv. Det är miljontals koder att lära sej till alla olika varor, men annars har det gått bra. Det kommer nog ta lite tid att lära sej allting perfekt, men jag är en bit på vägen i alla fall.

Åt lite snabbt med telefon mot örat som sällskap och sen total deckade jag i sängen i över två timmar. Men det kommer nog inte hindra mej ifrån att sova gott i natt. Det är mycket nya intryck, lära känna nya människor och lära sej nya saker - jaa, det tar på krafterna må ja säga! Var förbi apoteket på lunchen och hämtade ut medicinen, 220 kr borta bara sådär. Mindre roligt, men nu går högkostnadskortet in och ger mej 50% på allt så det är la bra. Måste hämta ut en salva i slutet av månaden oxå så det var ju lägligt. Dock vet jag inte riktigt om medicinen hjälper som läkaren skrev ut, det har blivit värre både under natten som var och ikväll, men jag får väl hålla mej till tåls några dagar så att den hinner värka!

Det är jobbig stämning här hemma nu. Vi går varandra på nernverna och trampar varandra på fötterna. Så här mycket som jag varit hemma sista veckan har jag aldrig varit det. Varje sej här eller när jag bodde hemma, de känns helt galet och jag kan bli lite stressad utav det istället. Hon lägger sej i saker som hon inte har med att göra för fem öre och komenterar andra saker som är helt ovesentliga. Jag får lite halvt panik och känner mej riktigt instängd. Jag ska bara  se till att bli krya nu, sen är det full fart igen..  

Förutom allt trassel här hemma och att jag inte är helt kry ännu är allt bra.. Jag är på riktigt bra humör! Bättre än vad jag varit på flera dagar faktiskt.

Jag blir så irreterad !

Det var nog bland det konstigaste läkarbesöket jag varit på någonsin. Jag kom dit och var där inne lite mer än fem minuter. Han tog inga prover, kollade inte i min hals, lyssnade inte på mitt hjärta, ställde knappt några frågor..  Nej han gjorde ingenting förutom att kolla på ett utav utslagen jag har på kroppen och kunde inte alls svara på vad det var. Han gissade bland tre olika saker med visste inte alls säkert och skrev bara ut lite piller. Jaha liksom?! Såå nu ska jag äta piller, två olika sorter  i tio dagar mot någonting jag inte har den blekaste aning om vad det är. Det känns ju.. spännande? Haha.. Väldigt oseriöst må jag säga, och jag blev ju inte alls klokare efter det besöket. 155 kr borta sådär bara. 155 kr jag egentligen inte har. Så inte värt! När jag berättade att jag pratat med vårdguiden igår och sa vad jag fick höra började han spygalla över henne typ. Var väldigt spydig och sa att det bara är sjuksköterskor där och att det faktiskt är han som är läkaren och vet bäst. Mycket märklig karl. Funderar på om man ska gå till en annan läkare imorgon så man kanske får bättre svar.. Måste boka in en tid hos johan här framöver oxå, bäst att vara på den säkra sidan..

Mormor hade lagat en av mina favoriträtter idag igen.. Kyckling med ris och curry sås. Jag åt två stora lass och lämnade matbordet mätt och belåten för att lägga näsan i boken igen. Imorgon är det första dagen på nya praktiken. Känns faktiskt inge speciellt. Varken nervös eller tycker dåligt om det, utan vi får se hur det blir. Vad jg har förstått så blir det mycket kassa och det är ju inte helt fel. Då hoppas jag att dagarna går fort. Skjutit upp allt pappers göra hela dagen så måste fixa med innan jag lägger mej.

Haha, jag har inte tänkt på herr S över huvudtaget dom senaste dagar vilket har varit väldigt skönt. Jag har bara skitit totalt i allt som har med honom att göra så jag blev lite paff när jag såg att jag fått ett sms utav honom idag. " Har du sagt till A att vi sågs? " Ska jag skratta eller skratta? Jag kan inte rå för att jag njuter lite utan att jag ens behövde göra någonting. Som man bäddar får man ligga och jag står för allt jag gjorde. Jag tänker inte ljuga om att vi sågs, men jag har inte sagt det till a. Ger man sej in i leken får man leken tåla och jag har min rygg fri.. Tycker bara det är komiskt att han har mage att höra av sej och fråga mej det, efter alltihopa. Jag förstår mej inte på folk..

Hej, jag har tråkigt !

1. Två namn jag lyssnar till:
Daniel, Danniboy.. 

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Min styrka.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Ibland kan jag tänka alldeles för mycket..

4. Detta är jag rädd för:
Oj, småkryp... Och ensamhet.

5. Tre saker jag vill ha varje dag:

Gos, ärlighet och trevligt sällskap
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Hmm... Kan inte bara välja ut tre saker.

7. Detta tycker jag om att göra:
Umgås med mina nära och kära på över en bit mat eller en krogen runda.

8. Detta vill jag göra just nu:
Äta och duscha.

9. Bästa känslan:
Att vara älskad !

10. Värsta känslan:
ångest, ensamhet..

11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:
Ärlighet, kärleksfull, kunna prata bort én hel natt om allt eller ingen, kunna umgås både hemma och ute..

12. Är jag kär just nu?
Nepp..

13. Jag vill gifta mig?
Utan tvekan..

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
Bli förstesäljare/Butikschef. Utbilda mej till behandlingsassistent. Plugga upp min engelska. Hoppa fallskärm. Ja även
denna punkt kan göras mil lång. Drömmar är bra att ha !

15. Min käraste ägodel:
Mobilen, kameran och datorn.

16. Något jag vill ha i present:
Oj.. En resa utomlands?!

17. Detta har jag på mig just nu:
Gråa stora mjukisbyxor, ett svart linne och en blåvit sjal.

18. Favoritkläder:
jeansjeansjeans.. Finns det nått bättre?

19. Favoritdjur:
Hundar

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
När jag är ute lyssnar jag på allt men på mp3:n är det mycket musik som innehåller gitarr, och sen lite rock & pop.

21. Favoritlåt just nu:
Chaufför med Anna & Idde

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Jag gillade inte skolan över huvudtaget!

23. Stjärntecken:
Väduren

24. En bok jag älskar:
Jag har många som ligger mej varmt om hjärtat. Men böckerna som fick mej att öppna ögonen för läsning var Gömda, Asyl, Mia´s hemlighet osv.

25. En film jag älskar:
Rädda willy 1,2,3.. Så himla söt !

26. Tv-program jag gillar:
Har blivit riktigt dåligt med tv tittande sista tiden.

27. Favoritdoft:
En tvättstuga !

28. Detta äter jag gärna:
KÖTT !

29. Dricker helst:
Goda drinkar och vin ? Nejdå, äppeljuice.

30. Favoritgodis:
Lakris

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
new york, mexico, tunisien igen, grekland, thailand, australien, jaa de finns många ställen jag vill besöka.

32. Färg på mina ögon:
blå-gröna

33. Min längd:
173 cm

34. Jag tror på:
Ärlighet

35. Jag spelar:
Inget instrument i alla fall

36. Person jag beundrar:
Sandra.

37. Så här bor jag:
Förtillfället hos mormor.

38. Antal döda krukväxter i hemmet?

Det är sköter inte jag.
39. Det här tänder mig:
Långa manliga killar !

40. Det här gör mig avtänd:
Dregg! det ordet säger allt...

41. Favoritfärg:
Turkost och Svart

42. Favoritcitat:
Kommer inte på nått just nu

43. En hemlighet jag vet:
Vilken av dom alla vill du veta?

44. Bästa present jag fått:
Oj.. Konsertbiljetten till Winnerbäck.

45. Senast köpta skiva:
Oh shit, var år och dagar sen jag köpte någon skiva.

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mina ögonbryn.

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Mina vader..

48. Udda förmåga/egenskap:
Det är nog lättare om någon annan svarar på..

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En björn.. Då fick man gå i ide på vintern.

50. Vad lyssnar du på just nu?
Inget, spelaren är avstängd för tillfället...

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Sovit.. Ska äta och duscha, sen blir det en sväng till läkaren.

52. Var är dina föräldrar födda?
Sverige.

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Picasa 3

54. Vilken är din favoritrestaurang?
Inte den blekaste, de finns så många.

55. När badade du i en pool senast?
hmm.. I vintras med min små älsklings barn.

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Har jag nog...

57. Hur många barn vill du ha?
1-2 som är biologiska. Sen fosterbarn.

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Massa skrik musik, aldrig förstått mej på vitsen med det.

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Ingen aning! Jag är inte så intresserad av det.

60. Vad har du för TV-kanaler?
Jaduu.. Dom vanliga typ.

61. Har du åkt moped någon gång?
Jadå

62. Har du busringt någon gång?
Haha jaa

63. Har du fått felparkeringsböter?
Har inte körkort.

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?
Har inte gjort det men skulle lätt kunna göra det.

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Är det tunisien eller egypten? Vet inte vad som ligger längst bort.

66. Har du en egen trädgård?
Nix..

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
The simssons

68. Kan du alla orden i nationalsången?
Gud nej..

69. Badkar eller duschkabin?
Baaaada !

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Oj... vet inte just nu...

71. Favoritpizza?
Med kyckling, curry och bea - sås.

72. Chips eller popcorn?
Chips

73. Vilken färg på läppstift använder du?
Jag använder inte läppstift ;)

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Haha, näh!

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nope

76. Apelsin- eller äppeljuice?
Äppeljuice tål inte apelsin.

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Sandra, Robin och Camilla.. Det blev donken.

78. Favoritchoklad?
Vit toblerone

79. När röstade du senast?
Aldrig röstat ännu!

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
Jag tål inte tomat..

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
När jag spelade handboll då jag var jätteliten tror jag.

82. Är du bra på matlagning?
Ingen har klagat hittils ! :)

83. Klarar du att tanka själv?
Jadåå..

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen (Typ TVshop) som går på reklamtevekanalen?
Nepps

85. Pepsi eller Coca Cola?
Inget av det

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Jeepp..

87. Vad var det senaste du handlade?
Ciggaretter.

88. Har du kräkts offentligt?.
Pinsamt nog jaa..

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Inga pengar i världen kan göra en så lycklig som den rätta mannen !

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Jaa kanske

91. Har du ringt något betalnummer?
haha jaa

92. Kan man vara vän med sitt ex?
Mina erfarenheter visar att det varit väldigt svårt.

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Eh....

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
Det har jag ingen aning om...

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Abbonenten du söker kan inte nås för tillfället...

96. Vad har du i din väska?
Mobil, tändare/cigg, nycklar, dator, en tröja kanske, kalender. osv..

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Ringer oftast och säger god natt till Cissi.

98. Vad har du att vara tacksam för?
Oj, såå mycket. även om de varit tufft så.. Livet ?!

99. Var hittade du den här listan?
En vän skickade den...

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Ingen... Det var bra jobbigt.


Söndaag.. 10 maj.

Godmorgon..

Det blev ingen utgång igår kväll utan jag bestämde mej i sista sekund för att stanna hemma och ha en lugn kväll. Vad har hänt? Jag väljer helldre en kväll hemma än en partykväll på krogen. Riktigt illa, men jag har varit helt off hela den här veckan mot allt och alla och sen ligger ju inte pengarna på hög för den delen heller, jag är ledsen kära vänner. Det ska bli ändring på det, jag behövde bara ta igen lite vila för att orka med. Men snart är jag tillbaka, dubbeltupp. Boken gjorde mej sällskap större delen av kvällen, sen datorn/mobilen och kisse. Kom inte i säng alldeles för sent och idag känner jag mej riktigt pigg jämfört vad jag gjort sista veckan. Det var nog bra att jag lyssnade på varningsklockorna som ringde och stannade upp ett tag, hur tråkigt det än är.

Har en läkar tid 17:40 som jag ska gå på senare. Usch tycker inte om att gå till läkaren när det gäller än själv. Folk i vita dräkter som ska pilla på en, men det går nog snabbt så de blir nog bra. Innan dess blir det en dusch och sen lite mat. Måste ringa en del samtal och fixa med lite papper som jag ska skicka iväg imorgon. Hade planer på att dra iväg till uppsala över dagen och kvällen men eftersom läkartiden blev så sen så får jag ta det en annan dag. tyvärr....

Dags att sätta fart här nu,

ha en grym dag nu allihopa !

Heldag på stan med gullungar!

Halv fem i morse vaknar jag första gången av att kisse börjar bita mej i näsan, försöker gosa med sitt huvud mot min kind och lägger sej rakt på mej. Inte okej! Jag försökte lyfta huvudet ifrån kudden men kom inte ens halvvägs då jag trodde hela huvudet skulle sprängas. Jag mådde verkligen inte bra.. Det blev alldeles för mycket vin igår kväll. Hursomhelst tog jag mej upp ur sängen och släppte ut kisse ur rummet, stängde dörren och somnade om några få timmar. Gud vad det har regnat hela morgonen, men det var ganska mysigt att ligga inomhus nerbäddad i sängen och höra regnet slå mot fönstret. Fick ganska mycket flasch backs ifrån sommaren för tre år sen.. Nåja, det är bara minnen som ligger mej varmt om hjärtat nu.

Fick fin besök ifrån Uppsala idag. Sandra, Robin och Camilla kom till storstaden för att Sandra skulle leta efter en studentkläning och skor så jag passade på att åka in och träffa dom. Hon hittade en på VILA som var jättefin, men allt klär ju en skönhet? :) Vi har mest gått runt på stan och strosat, kollat i lite butiker, blev donken en sväng och jag fick med mej en t-shirt från MQ hem. Tittade på masker till deras studentskiva men jag väntar lite med att köpa min. Inte riktigt kommit på vad jag ska ha på mej ännu. Gick till Åhléns och satte oss längst uppe på fiket och njöt i solen. Haft en jättemysig dag.

Är i valet och kvalet om det ska bli utgång ikväll eller om jag bara tar en hemma kväll. Jag har inte riktigt bestämt mej ännu men det lutar åt att jag bara stannar hemma. Är grymt sliten ifrån igår och fortfarnde trött. Man kanske skulle ta en promenad i kvällssolen och hyra en film? jaja, jag har lite tid att bestäma mej för vad jag ska göra. Mormor har lagat min favoritmat, sjömansbiff så nu ska jag gå och äta lite.

Vi hörs mera ikväll om jag stannar hemma annars hörs vi imorgon.


Last day...

Det är med dubbla meningar jag hade min sista praktikdag på Indiska idag, det kändes lite sorgligt mot slutet. Säga hej då och så.. Gillar inte avslut. Även om jag tyckt det varit pest och pina dom sista veckorna att gå dit har jag ändå kommit en del av personalen nära och kommer sakna dom. Alicia, Sara, Petra, Petra, och Blada.. Nått jag inte kommer sakna är all jävla larm och galgar, det ska bli riktigt skönt att slippa även om jag en dag ska ha en tjänst som förstesäljare i antingen en klädbutik eller sko butik.. igen! Men det blir annorlunda då, då får jag betalt, mer och andra sysslor ock kan mer än gärna göra det. Förmiddagen gick hur fort som helst, hade jätte mycket folk inne i butiken och jag fick stå massor i kassan idag eftersom det var sista dagen. Var inne på banken en snabbis på lunchen och fixa med lite ärenden och sen gick eftermiddagen i ett svep oxå. Fick plocka på mej saker för 500 kronor som tack ifrån Indiska för att jag varit där. Blev lite turkosa ljus, en turkos vinkaraff, turkosa ljushållare och en blåvit sjal. Perfekt =)

Sprang förbi H&M på hemvägen och köpte ett par nya solbrillor eftersom jag glömde mina på café 60  förra fredag när jag var och fikade med Adam. Tänkte egentligen ha tagit samma som förut med hittade ett par andra som var riktigt schysst. Men blir nog att jag köper dom andra igen som jag hade för jag älskade dom verkligen. Så himla sköna noch skönt ljus i dom.

Blev en tur förbi bolaget för att köpa två flaskor vin. Nu har jag precis ätit och kollar av läget lite på nätet. Puff försöker få med mej på fest ikväll men jag vet inte riktigt om jag pallar eller har någon större lust.. Hade det varit hemma hos honom hade det varit en annan femma.  Det är nog in i dimman som gäller ikväll.. Två flaskor att tömma, jag kommer må bra.. Riktigt jävla bra.


Fan !

Jag är så jävla irreterad för sekund så jag håller på att dö! Hade skrivit 2 A fyra sidor med bara text och när jag skulle trycka på spara fuckade internet ut och det blev "sidan kan inte visas" och allting var borta. Nu ska jag tröstäta och så vi får höras imorgon. Jävla skit oxå..

Måste gå..

Jag vet inte hur ännu, men jag måste få fram pengarna på något sätt. Den här chansen kan jag inte gå miste om och mitt liv skulle ta en sån stor vändning. Banken sa nej och sms lån vill jag inte ta.. Hur sjutton ska jag på tag på dom? Det måste gå..

6 maj

Jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen ännu utan ligger kvar med mina mjukisbyxor och sovtröja på. Jag har legat och sovit  från och till under hela dagen. Eller rättare sagt, dom senaste tre dagarna. Jag förstår inte var all trötthet kommer ifrån, visst blev det sent i natt men jag sov ju större delen av kvällen som var. Men det känns inte som om att ja sovit någonting alls utan jag skulle utan problem kunna lägga mej ner och sova lite till.  Hur som helst ska jag fixa lite mat och äta nu för att sen ta en låååång välbehövlig dusch! Ska ta upp mobilen och ringa någon vän i hopp om att det blir en fika ikväll någonstans, jag måste komma ut och andas lite frisk luft och se någonting annat än dom här fyra väggarna med nerdragna persiener för fönstrerna. Usch vad deprimerande det lät, men jag har bara varit trött.. Ingenting annat.
 
Riktig sommar bild, blir då glad av att se den!
Finafina Adam och jag.  

Karl är en kille bakom hivstatistiken



I somras firade Karl, som många andra av oss,
EuroPride i Stockholm. En vecka fylld med stolthet, fest och en känsla av att det nu är vi alla som sätternormen för vad som är det vanliga eller det "normala".

Men för Karl blev sommarens äventyr inte vad han tänkte sig. För honom och för 60-talet andra svenska homo- eller bisexuella killar som under 2008 smittades av hiv i Sverige har väldigt mycket hamnat uppochner. Men Karl är förvånansvärt stark.

- Jag tänker inte gå runt och vara bitter. Det gör bara min situation och mitt liv sämre. Jag vill göra det bästa av situationen.

Karl vill vara öppen med att han är hivpositiv men inser att det kanske är lite för tidigt. Det här är en ganska ny situation för honom och det känns viktigt att finna sig tillrätta först. På Qruiser har han dock intagit en öppen attityd och det har fungerat bra, tycker han. Karl är i tjugoårsåldern och han kom till Stockholm för fyra år sedan för att plugga och få ta del av huvudstadens gayliv. Han kommer från en liten by i norr och den kändes för liten för honom. Han ville få en förändring i livet, det blev en större förändring än vad han hade tänkt sig från början.

Karl kom ut som bög för några år sedan. Han träffade sin första pojkvän när han fortfarande bodde i norr.
- Jag bodde fortfarande i en egen lägenhet. Min mamma ringde och frågade mig om det hade hänt något speciellt den helgen. Och det hade det. Hon blev förvånad men det var inget fel med att jag var gay. De flesta släktingar tog det bra. Även mormor gjorde det på sitt egna sätt. "Det går nog över", säger Karl och skrattar.

"Vi var ju trots allt två om det här"

- Jag har varit singel nu i ett år. Det är inte så enkelt att hitta den rätta. Därför har jag varit på date med några killar. Jag vet ju vad som gäller och jag har försökt att duktigt följa alla råd man har läst och lärt sig men det behövs ju bara ett olyckligt misstag för att man ska åka dit. Karl har så här i efterhand rannsakat sitt minne och ser två möjliga tillfällen då han kan ha blivit smittad. Ingen av killarna bodde i Sverige och kontakterna därefter har inte direkt varit täta. I det ena fallet vet han nu att killen var hivpositiv.
- Jag har haft sex med hivpositiva killar förr och ser det inte som ett problem. Jag har vetat om det och vi har anpassat oss därefter. Jag kan inte säga att jag är bitter. Vi var ju trots allt två om det här men det är klart att det hade varit
annorlunda om han hade berättat för mig om sin hivstatus, säger Karl lite eftertänksamt.

I början av september 2008 kände Karl för första gången att det inte stod riktigt rätt till.
- Jag skulle träffa en kompis och när jag vaknade kände jag mig krasslig. Det höll i sig och min hals svullnande rejält. Jag trodde att jag hade råkat ut för en svår förkylning. Jag fortsatte att jobba men orkade bara halvtid. Jag chattade med en kille på Qruiser och vi tänkte att jag kanske hade fått klamydia eftersom det var halsen som det var fel på. Jag bestämde mig för att kontakta Venhälsan på Södersjukhuset i Stockholm, säger Karl.

"Jag hoppades på klamydia"

Han var säker på att han inte hade fått halsfluss eftersom han två gånger hade varit hos vårdcentralen där han bor. Där kunde de inte hitta något fel. Han ringde till Venhälsan efter att han hade varit sjuk i två veckor i influensaliknande besvär.
- De tog alla prov och sa till mig att jag skulle komma tillbaka om en vecka. Jag var inte orolig eftersom jag hade hivtestat mig några månader tidigare och det provet hade varit negativt. Jag hade uppfattningen att jag inte heller sedan dess hade utsatt mig för någon större risk.
- Det hade bara varit ett par tillfällen som han kom ihåg. Karl hade till exempel varit inne i en kille i tre sekunder innan han drog ut och fortsatte med kondom.
- Jag hoppades på Klamydia eller något annat lätt behandlingsbart. Men mina symptom började gå över så det var nog bara en riktigt kraftig förkylning eller influensa, tänkte jag. Jag kommer in till läkaren och det tar inte en lång stund innan han säger att vi har analyserat dina prov och tyvärr så är du hivpositiv.

- Jag minns inte ordagrant hur han sa det, jag blev förvånad över min egen reaktion. Det är ganska svårt att föreställa sig sin egen reaktion när man möts av något fruktansvärt eller jobbigt. Jag hade, som säkert de flesta andra bögar, ibland varit orolig för att få hiv och är man negativ vill man självklart förbli negativ. Plötsligt fick jag höra att jag var positiv, säger Karl medan han tittar ner i sina händer.
- Jag har varit i situationer förut där jag har varit obekväm eller rädd. Då känner jag att det går kalla kårar över ryggen. Så var det inte nu. Jag minns att jag var förvånad att jag inte hade den känslan. Jag tänkte varför får jag inte ont i magen. Jag tänkte varför jag inte får några fysiska reaktioner. Jag minns att läkaren sa att han inte skulle berätta allt för mycket just då eftersom det fanns en risk att jag skulle glömma bort allt. Han bad mig komma tillbaka dagen efter. Han var mycket mån om mig och angelägen om att veta hur mina planer var och hur starkt mitt nätverk var i Stockholm.

"Nu var jag en av de hivpositiva"

Karl hade gått till Venhälsan under en lunchpaus och han planerade att gå tillbaka till jobbet.
- Jag konstaterade för mig själv att jag nu kunde kalla mig hivpositiv.
Jag var en av de hivpositiva. När jag kom tillbaka till jobbet märkte jag att någon hade nallat något av mig ur kylen. Jag fräste ifrån och gick till mitt rum. En av mina kollegor som visste att jag skulle till Venhälsan frågade hur det hade gått. Jag stängde dörren om oss och de förväntade sig nog att jag skulle säga att alla prover var bra och att jag var frisk och kry. I stället sa jag att mitt syfilisprov och allt annat var negativt men inte mitt hivtest. Jag minns fortfarande deras ansiktsuttryck.

- Jag valde att vara öppen från början för mina vänner och berättade successivt för en och en. Jag jobbade kvar några timmar och tänkte att nu har allt som inte får hända hänt. Hur kunde det bli så? Jag tycker att jag alltid har varit noga med att använda kondom och har aldrig ens haft klamydia.

På Venhälsan fick Karl i uppgift att berätta vilka som han hade haft sex med de senaste månaderna vilket var enkelt eftersom han hade testat sig bara kort tid innan han blev smittad.
- Det var ett begränsat antal månader att förhålla sig till och några av killarna bodde inte i Sverige. Det hade varit EuroPride i Stockholm och jag träffade några killar då.
- Det kan också ha varit så att vi använt oljebaserat glidmedel och inte vattenbaserat och nött ut kondomen, så att den sprack utan att jag såg det. Men jag vet alltså inte exakt när jag blev smittad. Risken är minimal, det är som att vinna pålotto. Detta är min lottovinst, men samtidigt en rejäl nitlott, säger Karl och skrattar högt.
- Jag berättade för mina närmasta vänner för att jag inte ville hålla detta hemligt och jag kände att jag ville ha stöd. Läkaren hade sagt till mig att ta det lugnt men när jag var å fest med mina bästa vänner berättade jag för alla. Som tur är så hamnade inte mina "små husdjur" fokus på festen. Jag sa att jag inte vet hur mina närmasta dagar blir så ni får gärna titta till mig lite. Jag berättade även på ett personalmöte att jag var hivpositiv. Det är ett litet företag och jag ville undvika
ryktesspridning och att folk inte skulle våga fråga. Efteråt så sa många att de tyckte det var starkt gjort av mig. Jag har inte berättat för min mamma ännu och vet inte om jag kommer att göra det.

Karl hade redan bokat en semester där han skulle flyga i många timmar. Läkaren hade sagt till Karl att inte ändra på några av sina planer.
- Och jag klarade det psykiskt bra eftersom jag fysiskt hade blivit av med primärinfektionen. Jag var hos läkaren på måndagen och då hade redan mina virusnivåer sjunkit. Läkarna på Venhälsan var mycket respektfulla.
- De sa att jag förmodligen inte behövde ta några piller på länge.

Som person är jag ganska jordnära och inte alls en drama Queen. Jag hade naturligtvis helst varit negativ men nu är det så här. Hiv kändes som en "kick in the ass", det gör jävligt ont men på något sätt kommer man ändå framåt. Man inser att allt inte är för evigt och att det kan börja storma även om havet är lugnt.

Öppen som hivpositiv på Qruiser

Efter att han hade kommit tillbaka från semestern så bestämde han sig för att vara öppen med att han är hivpositiv på Qruiser.
- Varför inte, tänkte jag, är det stigmatiseringen eller är det den egna känslan som styr. Många tror att folk kommer att reagera negativt. Om jag ska ha sex med någon måste jag enligt lag berätta att jag är hivpositiv. Om jag träffat folk via Qruiser så ser de på en gång att jag är det. Några säger tack och hej men många säger att det inte behöver vara ett problem. Det är bara att ta hänsyn till det när och om vi har sex. Vi måste bara snacka om det innan. Det verkar vara press från en del hivpositiva att köra bareback med varandra. Jag tycker det är dumt för då kan man få en virusstam till som kanske är mer aggressiv. Jag brukar ändå inte köra bareback-sex så det lockar inte så mycket nu heller. Det finns ju andra könssjukdomar man kan få och jag tänker inte knulla runt utan kondom.

Jag känner trygghet i att jag är ganska öppen med att jag har hiv bland mina vänner. Fast varje gång jag berättar för någon ny så måste jag ta mig tid för att hjälpa dem att bearbeta att jag är hivpositiv. Jag får ju ta hand om dem eftersom jag redan har vant mig vid att jag är "hivare", säger Karl och skrattar.

Nu har det gått nästan fem månader sedan Karl fick sitt hiv-besked.

- Jag har inte varit sjukskriven eller ens gråtit varje natt. Men det är klart, det har nog inte gått en enda dag utan att jag tänkt på att "jag har hiv". Och jag skulle självklart hellre varit utan just den tanken.

Karls planer för framtiden är som förut, att fortsätta jobba och resa.
- Och att fortsätta göra allt annat som jag gjorde innan. Och lite till, för det vet jag att jag kan!

Text: Facundo Unia
Foto: Pekka Koskenvoima

Nu är den färdig...

Jag är så trött så ja knappt kan skriva just nu.. Vi fick upp headern och har suttit och pysslat med det här hela natten nu, det är några små detaljer kvar att fixa men annars är allt klart i det stora hela. Jag är super nöjd och sen när det sista är klart så kommer det bli perfekt för den här gången.. Nu ska jag ta en snabb cigg, borsta tänderna och sen lägga ner huvudet på kudden. Jag kommer sova på två röda inatt........   Jag ser inte fram emot väckarklockan som kommer ringa klockan sju imorgon bitti.


Tack till dej Tobias!


Äntligen säger vi va ?!


Ny blogg design görs just nu och jag får följa varje steg som händer.
Jag är supernöjd och hoppas att den är uppe till imorgon kväll..

Svart, silver och ett litet inslag av turkos. Stilren, läcker och attityd..
Där fick ni ett smakprov på vad som kommer upp. 

Pengar gör mej inte lycklig, men det hade varit en jävla bra bit på vägen..

Det är tufft att hålla humöret uppe mitt i allt jobbsökande när man åker på motgångar hela tiden.. Jag har ett bra CV, mycket erfarenhet och bra referenser, men det hjälper mej inte fram i denna kris när det är så många sökande om en och samma tjänst. Det kan inte vara lätt för arbetsgivarna heller när dom har 300-400 person som söker en tjänst. Och att hålla humöret och hoppet uppe är inte det lättaste, jag försöker att tänka "Jamen nästa gång, det är det min tur och allt kommer att gå vägen" men den där nästa gång har inte kommit på långt över ett halv år nu så man börjar lätt tappa hoppet lite smått. Jag blir så nere utav all den här jobbskiten, det ända jag vill ha är ett bra jobb så flera dörrar kan öppnas till framtiden och lägenhet osv. Att det ska vara så svårt.... Interjuv gick i alla fall hyffsat bra jag hade idag, hon ville att jag skulle börja på måndag och praktisera i en månad för att sen ge mej 4 dagars arbete månaden därpå och sen 8 dagar månaden efter det och sen skulle jag vara den första dom ringde vi sjukdom om praktiken funkade bra och dom trivdes med mej.. 4 respektive 8 dagar är ingenting jag kommer kunna leva på, visst är det pengar det med men hur långt kommer jag komma på dom? Jag har ett möte inbokat med soc på torsdag så jag får prata med dom om hur jag ska göra för efter en månad har jag ingen praktik kvar där och går dom in med resterande pengar så jag i alla fall klarar mej eller slutar dom med det när jag inte har någon praktik kvar. Det är mycket frågor jag inte har ett ända svar på så vi får väl se efter torsdag hur allting slutar och blir.

Blev en kort dag på praktiken pga av interjuven, endast tre timmar och då var jag med dekoratörerna även idag och fortsatte där jag slutade igår. Jag gillar dom båda skarpt, speciellt Petra. Hon är så go på alla möjliga sätt och får mej på så bra humör. Återigen har tröttheten slagit till fast jag sov riktigt bra i natt, kan man skylla på det gråa kalla vädret utomhus eller är det så att jag missat för mycket sömn en lång period innan? Jag har i alla fall krypit ner i sängen med täcket uppdraget till nästa, jag fryser och känner mej lite sänkt över det mesta idag. Så här tänker jag ligga och ta en paus ifrån verkligheten och all stress.

Jag har näst in till suttit på mina händer idag för att inte kunnat skriva ner några rader och skicka iväg till herr S. Just nu skulle ja bara vilja vara ingosad med mitt huvud i hans famn och känna hans hjärta slå mot min kropp. Eller hinna ge honom en kram innan han åker hem imorgon. Men vad det skulle tjäna till egentligen? Ingenting.. Faktum kvarstår ändå att han gjort som han gjort och att jag inte känner någon tillit för männska över huvudet taget. Det är fortfarande fernito. Ändå vill jag känna hans närhet på samma gång men jag är lite knäpp men har man paserat en speciell gräns inombords hos mej har jag svårt att bara släppa taget och glömma, varesej det är en föredettapojkvän, en dejt eller en vän.. Det är en långväg att ta sej in över gränsen, men när det väl är gjort är det kört att bli bortglömd på några minunter. Och olyckligtvis lyckades väl herrn ta sej över den gränsen. Men jag fortsätter tala om för mej själv att vi hade några dagar tillsammans som var riktigt fina  och att jag ska vara glad över det men att det inte finns något mera ifrån min sida efter det. That´s it ! Och nej jag är inte kär, jag började bara tycka om honom en hel del.

tisdag morgon.

Godmorgon...

Gud vad jag fryser idag... Det är verkligen kallt och jag vill inte ens tänka på hur kallt det kommer bli när jag går utanför dörren för att gå till bussen. brr. Har gjort mej i ordning och ätit lite nu på morgonen. Ska knalla iväg till bussen och åka till praktiken alldeles strax. Sen har jag interjuven senare idag. Känns riktigt bra, är inte alls farligt nervös utan jag ska åka dit och visa vem jag är. Hålla ganska låg profil och bra ta det lugnt så hoppas jag att det gå vägen. Jag hoppas så!

Jag vet inte vad som hänt med felix. Om han ska dö snart eller bara blivit gammal. Visst har han alltid varit en kelig katt men så kelig som han är nu har han aldrig varit. Kommer självmant och kan ligga kvar en hel natt jämte mej. Gosar hela tiden och tassar efter mej ifall man knallar iväg till ett annat rum. Tidigare har ajg fått hämtat honom ifall jag velat gosat och då har han stannat kvar en timme eller så innan han tassat iväg och lagt sej någon annan stans, men nu finns det inget stopp på honom. Jag klagar inte, det är hur mycket som helst. Men man undrar varför.. Men han har nog bara blivit gammal gubbe och vill bli lite extra ompysslad.

"god morgon hjärtat! Tack för ditt sms h'äromdagen!! Jag mår bra, trött efter allt jobb. hoppas du också mår bra och att saker o ting rullar! saknar dig massor. Puss o Kram!"

Stefan som flyttat Schweiz hade skrivit till mej på msn i morse när jag fortfarande låg och sov så jag såg det nu på morgonen. Det gjorde min morgon, gud vad jag saknar dej gubben.

Nu ska jag sticka,
ha en bra dag allihopa !


Saningens ord ?!

Tro inte att du får vara hur du vill. Nej! Det går då verkligen inte för sig.. Idag, liksom det alltid varit, gäller det att anpassa sig till mängden. Normerna styr!


De första ord jag kläckte ur mig då jag fick träffa min lillebror strax efter hans födelse var:


"Konstig nesa!"


Och visst.. Hans näsa var inte som alla andras. Faktum var att den inte fanns. Hampus, som min lillebror heter, föddes faktiskt utan näsa. Vad som istället fanns var ett stort, blodigt hål. "En konstig nesa", tänkte jag helt enkelt!


Bara när Hampus var någon dag gammal genomförde han sin första operation, och har fortfarande flertalet framför sig. Trots det faktum att han idag är hela 16 år och redan genomlidigt ett tiotal. Frågan är dock; Gör han det för egen vinning, eller för samhällets skull?


Mina föräldrar var måna om att inte operera honom för mycket. De ville inte att han skulle skämmas för sin aningen annorlunda näsa, utan snarare var stolt över den. Den var trots en del av honom och hans identitet. Något han blev född med. Det gick dock inte för sig. Plastikkirurgerna på sjukhuset satte ner foten och sade NEJ. Det fanns en risk för att han skulle bli mobbad, hävdade de.


En fråga vi borde ställa oss lite oftare är om vi egentligen gör saker för våran egen skull, eller för att passa in i normerna och samhället?


Visserligen var jag bara två år när jag sade detta till Hampus och kanske därför hade lite svårt med det där. Vad som förvånar mig är dock att folk aldrig slutar fråga. Så väl vuxna som barn kommer fortfarande fram idag bara för att fråga om den konstiga näsan. Varför är något konstig och annorlunda när det istället skulle kunna vara lite mindre vanligt?


Förhoppningsvis har ni fått er en tankeställare efter detta lilla framträdande. Folk är inte som alla andra hur gärna man än vill vara det. Det är normerna som bedrar oss.


Min lillebrors nesa är inte konstig, den är unik!


Skrivet av: Robin Björkas

Magkänslan säger allt..

Blev faktiskt inte av att vara så mycket på kläd efter kassan utan jag var med dekoratörerna och hjälpte dom. Dom skulle fixa till fronten för utomhusprylarna så jag fick hjälpa till. Kul vet jag inte om det var men det var skönt att se någonting annat. Men jag vettesjutton vad som är bäst, att packa upp glas och ställa på en hylla eller larma och galga kläder?! Gaahh, jag vill ha mera kund kontakt ! Få hjälpa kunden med råd/tips, höra vad kunde vill ha och kunna plocka fram det och få höra att det var precis det dom tänkt sej för det är det jag älskar och är grym på. Personligservice! Eftermiddagen gick i alla fall hyffsat fort så jag ska inte klaga allt för mycket och vid fem tog jag mitt pick och pack och rörde på mej hemåt. Tänkte först ha promenerat till slussen med musik i öronen och rensa lite på tankarna, men tyvärr började det duggregna precis när jag gick utanför dörren så jag hoppade det.

Har precis ätit en underbart god middag. Mormor hade gjort hemmagjorda köttbullar med sås och potatis så ja smaskade i mej två stora portioner innan jag lämnade matbordet mätt och belåten. Men det är inte allt, hon har både bakat äppelpaj och gjort muffins så på mej går det ingen nöd ikväll. Jag ska ligga och mumsa i mej massor med onyttigheter i sängen framför datorn och en bok.

När jag pratade med en vän på lunchen sa jag till henne att jag hade en känsla av att herr S skulle komma in under dagen men hon tyckte mest jag var larvig och undrade om han verkligen skulle göra det, för varför liksom ?! Min magkänsla stämde och när jag stod och exponerade ut lite saker på utomhusfronten dyker han upp som gubben i lådan och står framför mej. Mitt hjärta hoppade till och sen stannade det och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Han låtsades som ingenting och undrade när jag slutade jobbet och om jag ville ses. Jag undrade vad han gjorde där men jag minns inte riktigt vad han svarade så uppenbarligen var det inget vettigt. Jag blev bara så paff trots att jag hade haft det på känn. Det sved till lite att se honom och att han låtsades som om ingenting alls, men jag förstår inte hur han har mage att komma in på min praktikplats efter allt. För där måste jag vara neutral, uppföra mej och hålla en god min. Men jag tror inte han förstår heller, eller så vill han inte förstå. Han tycker nog inte han gjort något fel... Men det kvittar, det är fernito ifrån min sida och det tänker jag stå fast vid. Även om det var svårt när jag såg honom framför mej så var jag så kall som möjligt och jag står fast vid vad jag sagt, tack gode gud att det inte växte fram något starkare mellan oss ifrån min sida och att det inte blev mer än så här.. Det hade varit tuffare då. Gjorde dock bort mej bigtime, smet ut och tog en cigg efter att han gått och skulle skicka iväg ett sms till vännen som jag pratat om det här med tidigare, men av gammal slump bläddrar jag ner till bokstaven S och råkar skicka sms:et som handlar om honom till han. Pinsamt.. Men det gick av bara farten.


Ny vecka !

Vilket skitväder man vaknade upp till idag. Regn, grått och kallt. Vart tog solen vägen? Men det är väl såhär svensk sommar är? Idag hade jag velat ligga kvar i sängen under mitt täcke och kollat på film hela dagen medans regnet smattrat mot fönsterutorna, mysfaktor på hög nivå.

Larma - galga, larma - galga, larma - galga.. Jaa det är väl så min förmiddag på praktiken har sett ut. Trodde aldrig att det skulle ta slut någon gång. Men det är väl så det är efter helgen, mycket plagg som har gått. Fick sätta i hop några förvaringsboxar och sen var det lunchtime. tycker det är ovanligt lite kunder inne i butiken idag för att vara måndag. Har kassan en timme efter lunchen och sen är det väl tillbaka på kläder som gäller. Idag går allting på ren aoutomatik, jag gör det som ska göras utan att känna efter för mycket så att det blir klart och jag får gå härifrån. Blev inte många timmars sömn inatt så tröttheten har smällt till. Blir att åka hem efter praktiken på direkten och krypa ner i sängen och ta igen lite sömn och läsa en bok.

Känner mej ganska likgiltig för allting idag..


Dagens outfit !


Skjorta, kostymbyxor, v-ringad tröja runt halsen, skärp och spetsiga skor.
Idag har jag en fin dag... sådesa..

Tankar hit och tankar dit...

Klockan är på tok för mycket i vanlig ordning och jag kan inte riktigt komma till ro för att lägga mej och sova fast jag egentligen borde gjort det för länge sen. Det har grubblas en hel del under kvällen och jag blir inte klok på någonting utav det hela just nu. Ett ganska vanlig fenomen i mitt liv, men just ikväll känns det som om att det är extremt mycket grubblande. Det är inte alltid ett plus att vara en tänkande människa, men jag skulle inte kunna tänka mej att vara utan det heller. Fast det brukar bli så ibland när jag träffat Sandra. Vi pratar om saker jag inte pratar om med någon annan, hon får mej att se saker från en anna sida kring visa saker och då blir det mycket grubblande efteråt.. Fast jag ser det inte som något negativt utan det är snarare bra, något posetivt. Sen svider allting fortfarande lite ifrån gårdagskvällen inombords, men jag har klarat undan mej ifrån våta kinder idag utan jag är mest förbannad och allt känns ändå hyffsat OK. Ska sluta älta skiten oxå bara. Men nu börjar mina ögon se i kors så det kanske är lika bra att ge upp datorn och krypa ner i sängen och försöka sova lite.. Jag behöver sömnen annars blir allting så konstigt och jag blir knäpp. Knäppare än vanligt ska jag väl säga. haah.  

Längtar så till tisdag nu, då är det interjuv som gäller! Jag hoppashoppashopppas verkligen att jag får det! Jag är värd det.. Det skulle vara så skönt att få skjuta in pucken i mål nu innan sommaren och fixa ett jobb. Få chans att kunna spara undan lite pengar och slipa få ångest över att gå och köpa en jävla glass i sommarvärmen för att man undrar om pengarna verkligen kommer räcka hela månaden ut då. Visst kan ja bortprioretera mina utgångar m.m men jag måste ändå få ha ett liv och kunna unna mej några enkla simpla saker här i livet med mina vänner. Får jag jobbet ser jag även fram emot en lång shopping dag på stan och få ta med sej några godbitar hem. Kanske en sol semester men det var nog att ta i och får vänta ett jäkla bra tag, vem klagar på solen i sverige liksom ?


Josh Rouse, vilken röst ! Jag är helt tagen i flera av låtarna. GRYMT !

En typisk söndags kväll på QX !



HAHAHAHAHAHAHAHAH


@ winnerbäck

Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still
för alla oss som aldrig vet vad vi vill
Det finns en sång och en dröm
om en lycka så öm
för oss som alltid ska till


030509

Jag tänkte skriva ner lite ord om dagen. Jag mötte upp bästaste Sandra vid åhléns city så gick vi upp till vårat stammis stället längst uppe på åhléns och satte oss på uteserveringen. Killen i kassan börjar nog känna igen oss och i vanliga ordning var deras expressomaskin sönder så det blir inge latté för våran del utan kaffe.. Kaffe med glas! Han börjar lära sej nu och någon gång har han nog till och med tagit fram glas innan vi hunnit bett om det oxå. Så himla söt ! Det blev en mysig fika som alltid och vi hade mycket att prata om i vanlig ordning, tar det aldrig slut ?! haha nej jag tror inte det.. Skvallrade lite om gårdagen och sen blev det även lite djupare snack. Finns det någonting jag är riktigt tacksam för i livet så är det att ha Sandra i mitt liv, få ha den pelaren och kunna luta sej tillbaka på ibland och även få vara en pelare för. Som ni förstått har jag ingen vidare kontakt med min någon i min familj så den som är min familj är Sandra! Och det räcker gott och väl.. Efter fikan mötte vi upp hennes maamma och gick till kungshallarna för att käka innan dom skulle gå på bio och jag röra mej hemåt. Det var mycket trevligt och jag åt en natcho talrik med gräddfil.

Slängde in yttligare lite tvätt nu när jag kom hem som jag ska hänga om en stund, måste leta reda på mina svarta kostym byxor ikväll oxå för jag har fått för mej att jag ska ha dom imorgon på praktiken. Ska fixa och dona lite här hemma, söka lite jobb och sen krypa ner i sängen med en bok. Roligare än så blir det inte men huvudvärken och illamåendet sitter kvar efter nattens festande och jag är galet trött så det är lika bra.



Min första tanke igår med att dra till Libra var hämnd. Man ljuger inte och fuckar med mej ostraffat så jag ville fucka tillbaka och det hade jag lätt kunnat göra. Jag hade både kunnat gjort och sagt en hel del som hade fått onda konsekvenser för en viss person men mitt förnuftiga och mogna jag klev fram i sista sekunden och jag bestämde mej för att inte ställa till med någonting stort som kunde förstöra för mycket utan tog det med personen i fråga själv istället. Det svider lite över vad han har gjort och visst kan jag fortfarande inte veta till 100 % vems historia som stämmer, men min magkänsla säger att den karl har något fuffens för sej och att allt inte riktigt är saning. Antingen ljuger han för mej eller för personen som jag fått höra allting ifrån och då är det ändå en lögn till någon utav oss och en sån person vill jag inte ha i mitt liv. Smuts är var det är, usch. Dessutom har han gjort sina tabbar som jag inte helt och hållet kan släppa. Jag är glad att det inte hann bli mera än vad det var, vi hade roligt tillsammans och hängde ett tag, men mer än så blir det inte.. Nu är det fernito !

Jag helgonförklarar mej absolut inte för jag har oxå sårat. Två killar som jag fortfarande kan ångrar mej oerhört mycket över att jag gjorde det med men jag kunde inte leva i en lögn och tvinga fram känslor som jag inte hade. Jag försökte, men det kom inga och därför funkade det inte. Visst hade jag kanske kunnat sagt och gjort allting på ett annorlunda sätt men där och då blev det så. Annars har jag alltid kört på rent spel när jag träffat någon men jag blir bara så trött på att åka på all nitlotter på snubbar man träffar. Det finns alltid något fel och jag vet inte om jag tycker att jag har så höga krav, förutom att dom ska vara långa.. (skämtosido) Nej men dom ska visa respekt och kunna prata ! Det är två jätteviktiga grejer för mej. Jag är trött på all drama, allt fulspel, alla intriger och skitsaker som ställer till det hela tiden. Nää nu tar jag ut semester med allt som har med killar att göra ett bra tag framöver!

Sööndag.

Bakis till tusen idag!! Fy vad dåligt jag mår.. Har sovit lite sisådär, tyckte jag hörde alla konstiga ljud utanför fönstret inatt men det var nog bara inbildning. Aldrig någonsin att jag vill ha en egen lägenhet på marknivå, jag skulle gå runt och vara hispig hela tiden. Mormor ringde vid halv tolv och sa att dom var på G hem och att hon skulle komma runt 3 tiden. Var svårt att kliva upp ur sängen för kisse låg jämte mej och var hur gosig som helst, ville bli klappad på och låg och kurrade så sött.. Men jag kom upp till slut efter mycket om och men. Mår okej förutom den förjävliga baksmällan. Har tagit det lugnt nu på förmiddagen - allting går väldigt segt, pratade med Cissi en bra stund i telefon och sen Adam. Har städat här hemma nu, diskat och plockat undan. Slängde in alla jeansen i tvättmaskinen och drog en snabb dammsugare över lägenheten. Har precis ätit nu och ska ta en snabbdusch innan jag ska åka in till stan och möta upp Sandra på en fika...

crazy night...

Efter x antal drinkar, en pizza och en skön fylla drog jag och Calle in till stan till libra. Till en början var det riktigt folktomt så vi satte oss vid några bord och pratade lite om dittan och dattan medans folk började rulla in. Vi gick till dansgolvet och dansade och först får jag syn på chippchopparen och sen resten utav gänget. Fick en del blickar både ifrån chippchopparen och från mitt ex men jag orkade inte bry mej så vi dansade vidare och sen kom herr S fram och sa hej. Vi kysstes lite och sen sa jag att jag visste att han hade ljugit för mej.. Han blånekade allting och gick därifrån. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, jag har hans historia om det hela och sen får jag höra en helt annan historia.

Calle och jag körde på och när vi var ute och rökte var han där igen och när han skulle in greppade jag tag i hans arm och frågade vad som egentligen är sant. Berättade vad jag fått höra men fortfarande blånekade han allting och började dra upp saker om hans ex som har dött utan att jag ens nämnt honom och det är ingenting jag vill diskutera med honom på fyllan för jag vet hur ont det gör i honom fortfarande även om han kanske inte visar det utåt. Vi stod och pratade lite i alla fall och jag var nära på att börja gråta mitt framför ögonen på honom vilken sekund som helst innan han vände ryggen och gick.. Calle och jag tog en drink och pratade lite, dansade lite till innan vi bestämde oss för att kvällen är slut och att vi skulle röra på oss hemåt. Medans jag och Calle stod och pratade gick Herr S och mitt ex och höll om varandra väldigt intimt framför ögonen på mej. Det får mej bara att tvivla ännu mera på vad som är sant men jag kan inte veta till hundra. Jag har bara haft ont i magen större delen utav kvällen och min hämnd jag tänkte ge dom två nissarna innan jag åkte dit fixade jag inte att göra. Och det kanske var lika bra det. Det ända jag vet är att jag fått nog nu och att det här aldrig kommer att funka i längden. Om han nu är kär i mej som han säger varför klickar han då mej bara för att han är med mitt ex? Varför låter han då stå mej och vänta över 1.5 timme i göteborg utanför hans hotelrum och går ut på krogen istället och varför var hans så nonchalant och frågar vad jag skulle göra på valborg när HAN bjudit med mej på någonting och sen får andar planer och verkar skita i vad vi skaffat oss för planer tillsammans på kvällen och kommer senare på kvällen för att det var tråkigt där han var?! Nää.. Jag orkar inte bråka, jag orkar inte se vad framtiden kunde ha gett.. Det svider, jag blir ledsen när han gör som han gör. Tack och lov att det inte gått längre än vad det gjort.   

Det kanske inte var den mest lyckade utekvällen för mej, men förutom allt trasel med allt det där jag hade det trevligt med Calle och jag hoppas det blir fler och bättre utgångar här framöver. Träffade på Anton som jag inte träffat på 2-3 år så vi sa hej och sen träffade jag Adams snygga roomies när jag gick därifrån för att gå till bussen. 
 
Fina Sofie gjorde mej sällskap över telefon på hemvägen på bussen så fick gråta och prata av mej lite innan det var dags att hoppa av och promenera hem sista biten.. Jag hoppas att jag kan åka till henne snart över en helg så vi hinner umgås lite mera än bara några timmar. Jag är ganska nyligen hemkommen, känns faktiskt lite läskigt att vara här alldeles själv. Lägenheten ligger på nedrebotten och det är ingenting jag gillar alls, vem vet vad det finns för galna människor som går omkring där ute på natten. Är alldeles full så ska ta mej någonting att äta och sen krypa ner i sängen och sussa för  det lär behövas. Kissekatt ligger här brevid mej och spinner och gosar så har honom som sällskap i natt i alla fall. Imorgon är det en ny dag och då ska det inte komma några mera tårar över herr S. Måste verkligen se till att snygga till och fixa här hemma lite imorgon innan mormor kommer hem och jag ska iväg och ta en fika med Sandra.

God natt !


Jag och Sofie när vi var ute den lördagen då jag var i Enköping!

lördagspartaj..

Varken någon bok ute på balkongen i solen eller någon städning här hemma blev av. Utan jag la mej på sängen för att vila ögonen några minuter men istället toksomnade jag och legat och sovit hela dagen. Det var skönt det med, städning får ja ta tag i imorgon bitti innan mormor kommer hem. yeah right.. haah ! Hon skulle ringa när hon var på g hem så jag får pallra mej upp då. Ikväll blir det lite partaj, men inte med Sandra.. Vi ska ses över en fika imorgon istället. Utan jag ska åka hem till Calle alldeles strax och ta några drinkar tillsammans innan vi ska till libra ikväll och dansa loss. Egentligen är jag inte jättetaggad just nu men eftersom jag lovade honom tidigare i dag så får det blir så, det är väl oftast då man har som roligtast när man inte har någon större lust i guess. Kvällens kläddval är väldigt simpelt och enkelt, jag tittade igenom garderoben med konstaterade ganska snabbt att allting ligger på badrumsgolvet smutsigt. Så det blir baggy jeans med ett svart tight linne, sjal och vita tygskor med skinnjacka. Ganska soft och bekvämt sådär, men det passar bra för mej ikväll..   

Ska fixa det sista nu innan jag ska ringa upp Calle och börja röra mej mot bussen. Jag hoppas ni alla får en trevlig kväll vad ni än väljer att hitta på. Vi hörs imorgon, puss och hej !


SOOOL

Halloj!

Nu har Adam precis åkt och jag sitter på balkongen i solen och njuter. Det är faktiskt lite öde att vara här själv, kisse är ute på äventyr och dom flesta ligger väl fortfarande och sover.. Det är riktigt tyst, hoho? Har faktiskt inga planer alls för dagen. Kanske borde försöka städa upp lite, diska och fixa här hemma, men det lockar inte alls när det är så fint väder ute. Man kanske skulle fixa till lite käk och plocka fram boken och tillbringa dagen på balkongen. Jag kan behöva spendera lite tid med mej själv nu för det har varit full upp dom senaste dagarna. well, vi får se... Kvällens planer är inte heller spickade, får se om jag skulle träffa Sandra och det blir lite partej eller hur vi skulle göra. Egentligen har jag verkligen inte råd med det för jag har inga pengar alls, men fan.. Det skulle vara trevligt ! Jaja, dagen och kvällen blir som det blir, det är ganska skönt att bara hänga och ta en timme i taget så får man se vad det blir utav det hela.


Nu var det käk, se yaa !

shit happens...

Det blev ingen grillning eller middag igår med Herr S.. Han fick andra planer och sket totalt i vad jag skulle göra. Visst förstår jag att man kan få andra planer men man kan ju säga det på andra sätt eller göra det på andra sätt... Han ringde upp mej, berättade vad hans nya planer var och frågade mej vad jag skulle göra som om att vi inte alls hade bestämt att vi skulle ses och att jag skulle följa med. Kände ett sting utav besvikelse, menmen... Drack några glas vin, hade telefonen som sällskap och sen kom han senare på kvällen för att han hade det tråkigt där han var.. jaja, det är som det är.. Var nog lite kort i morse, men när jag tänkte mer på det under natten tyckte jag det var riktigt dåligt..

Tog en promenad med AC i stan idag och sen var vi och hyrde film, nya Wallander filmen men jag toksomnade i sängen och sov igenom hela filmen så jag kan inte svara på om den var bra eller  dåligt... Mötte upp Adam senare på centralen så åkte vi till Café 60, satt där några timmar och fikade och nu kom vi hem till mej för en stund sen. Sitter med ett varsin glas vin, pratar och lyssnar på musik. Det är skönt med sällskap. Det är skönt att ha Adam här.. Det är en början på en riktigt fin vänskap tror jag.

Försökte ringde herr S förut ikväll, men han klickade mej för att han var med Mr A.. Kul, men jag orkar inte bry mej. Det är som det är. Hela skiten skrämmer mej och jag blir helt jätteosäker. Det är inte kvällens beskymmer att tänka på nu, ska vara social med Adam nu !



RSS 2.0