Förbannad!

Nu börjar undan flykterna komma; Mamma har åkt iväg med mitt legg, jag hittar inte mitt pass, jag har ont i ryggen och allt vad det är. Det var precis det här jag förstod redan igår när vi pratade, men jag blir ändå så trött. Besviken faktiskt. Varför inte säga rakt ut att nej Daniel, jag har ingen lust och vill inte gå ikväll. Nej man får nästan dra ut det istället och det är det som gör mej så förbannad. Visst kan det blir förändringar med vi hade liksom planerat det här för en vecka sen och du vet hur gärna jag ville gå dit just ikväll eftersom det är sista kvällen.. Nu har jag lärt mej att lång planering i förväg aldrig är bra, utan jag ska köra på mitt impulsiva och spontana jag så blir allting mycket bättre. sådesa..

Ska ta en långdusch, göra mej i ordning lite smått och slå AC en pling.


Min goda vän och föredetta arbetskompis AC

28 februari


Hallå!

Hur mår ni idag? Hade ni en bra fredags kväll? Jag vaknade för en liten stund sen men ligger och drar mej i sängen. Sms:at lite med Mr X så det blir att vi ses på LINO istället. Så vad ska man hitta på idag då? Slängt iväg ett sms till Cissi men hon ligger nog fortfarande och sover. Allt känns väldigt oklart för ikväll för alla verkar vara på så uselt partyhumör, vad har hänt med folk? haha. Brukar ju inte vara svårt att få tag på ett förkrök precis. Nemen det blir nog bra ska vi se. Får se om AC kanske följer med ut oxå.

Ska fixa lite käk och lyssna lite mera på talboken jag började på inatt. Var verkligen en behaglig röst och även om jag läst halva innan så fastnade jag verkligen i det. Hoppas på att madam vaknar till liv och hör av sej snart.

Godnatt på er..

Idag är nog en dag då jag kan irretera och störa mej på massor, men ibland får man ha såna dagar med. MEN, jag har verkligen fobi för gammal mat !!! Varför spara saker som gått ut för två månader sen? Det är bara äckligt och det skulle aldrig falla mej in och ta någonting gammalt och stoppa i mej. Ska det vara så svårt att läsa när saker går ut och sen slänga det i tid om man inte äter upp det? Och det där tjafset med att försöka frysa in all överbliven mat; MAN KAN INTE FRYSA IN ALL MAT ! Köp rätt mängd med mat om du inte gör av dej med allting. Nu är jag jätte grinig och irreterad, förlåt för det. Men jag är så sugen på någonting gott, men allting ligger i gamla plastpåsar och hur länge dom legat där har jag ingen aning om. Så vad vågar man ta och inte ta?  Och sen alla halvruttna jäkla  citroner som legat så i en veckas tid, tror någon på fullaste allvar att jag skulle ta en sån för att använda det till någonting jag ska äta sen? Nej usch... Någon dag här framöver blir det storstädning utav kylskåpet.

 
Ska alldeles strax hämta kissekatten som ligger i fotöljen, sätta på talboken Tusen strålande solar som jag fick utav gullet AC idag, krypa ner under täcket och ligga och lyssna innan jag ska sova. Köpte boken för ett tag sen, men jag har haft en förmåga att somna sista tiden så fort jag slår upp boken för att läsa så jag har bara kommit halvvägs kanske och det är samma visa hela tiden. Kanske funkar bättre med att höra den, i alla fall innan man ska lägga sej för sluta läsa helt tänker jag aldrig göra.



Imorgon hoppas jag på att få träffa Mr X under dagen och sen på kvällen blir det förhoppningsvis utgång på LINO om allting blir som planerat nu. Ska försöka ragga tag på något förkrök innan bara, men tänkte höra vad MR X hade för planer för i morgon kvällen när vi ses så får vi se om jag och Cissi kanske kan möta upp honom ifall han ska ut.    


pbdr

Var söker jag hjälp? haha



Har nog aldrig känt mej så liten, ensam, ynklig och PATETISK  som jag gjort under kvällen. Fast egentligen är det bara fånigt för allting är helt okej med mej.. Jag har legat och gosat med kisse, umgåts med mormor, pratat massvis i telefon, druckit äppeljucie och tittat på tv. Men jag blir på tok för lätt rastlös, vill att saker ska hända hela tiden och så fort det blir en lugn sekund börjar tankarna vandra iväg utan att jag får någon stopp på det. Sitta hemma en fredags kväll utan att umgås med en vän är ingenting som händer i mitt liv varje helg, även om jag åkt till Enköping och haft en rastlös kväll är det inte på samma sätt som när jag faktiskt är hemma i Stockholm och har möjlighet att träffa vem jag vill.

Det var mitt eget val att stanna hemma ikväll, dels för att jag inte orkade stå ute i kylan och vänta på bussen och för att jag behövde en hemma kväll. Men det är så lätt att man ändrar sej i efterhand när halva kvällen gott och man får höra allt roligt som folk gör via telefon, men då har man lovat mormor att stanna hemma och vill inte svika henne eftersom man vet hur glad hon blir av att man faktiskt stannar hemma en kväll. Gaahh, ibland blir jag så trött på mej själv och nu vet jag knappt vad jag sitter å svamlar om. Haha..  Jag saknar nog bara mannen i mitt liv just nu, för en sån här kväll skulle vara perfekt att spendera tillsammans med honom istället för min gamla mormor. jaja, jag får lära mej att ha tråkigt tills han kommer, för sen lär jag nog inte kalla det här en rastlös kväll utan snarare en romantisk myskväll.

Men finns det någon mer som kan tjäna som jag?

Hemmakväll.

Nu har jag sovit några timmar, varit nere vid centrum för att handla och ätit en väldigt sen middag. Det blev vad jag ville ha idag, kött med potatisgratäng. Smarrigt värre.. Det blir inge bio ikväll utan jag ska slänga på mej mjukiskläderna, sätta mej i soffan och kolla på let´s dance med mormor. Jag har ingen lust att bege mej ut i kylan ikväll, stå och vänta på bussen frysandes, stå i massa köer för att hämta ut biobiljeter m.m. Nää, en skön hemma kväll passar mej perfekt istället. Nu är det bara den där gosiga famnen att krypa upp i som saknas. Ska leta rätt på kissekatt så får han agera min man ikväll.

Såg att femman visar film ikväll, The Pacifier. Läste om filmen och jag tror den kan vara lite halvrolig så ska flörta lite med mormor i hopp att försöka få se den ikväll. Kom igen liksom, jag är ändå hemma en fredag kväll - Då borde jag få välja tv program? hahah

Besvikelse?!

Jag hoppas att jag har fel och att det blir som vi bestämt. Men jag får en känsla av att det inte kommer bli så. Suck, jag som verkligen hade sett fram emot det här med dej. Men som sagt, jag vet inte ännu och ska inte stänga alla dörrar för det kan vara så att jag har fel. Det visar sej..


Morgon kaffe..

Jaha, för en gångs skull gick jag upp i tid och tyckte att jag hade all tid i värden i morse. Men vad som hände sen vet jag inte riktigt för jag fick slänga ner allting i väskan och springa till bussen i alla fall. Åkte till löroforum i Sickla där vi skulle samlas idag, vad jag gjorde där vet jag inte riktigt för det hade ingenting med mej att göra och dessutom var vi bara där i tjugo minuter. Men kändes så ovärt att gå upp så tidigt för att bara vara där tjugo minuter, men skönt att ha en heldag ledig nu ändå i slut ändan.

Slog AC en pling och hörde vad hon gjorde, hon var bara hemma och skulle gå och träna men jag bjöd in mej själv på en kopp kaffe så nu sitter jag här hos henne. Ska försöka söka lite jobb tillsammans och sen kanske ta en sväng på stan.

Dagens outfit;
Skjorta - MQ
Jeans - Levis
Skinnjacka - JC
Skor - Scorett
Väska - H&M


Nu tänkte jag...

..alldels strax lägga mej så jag ville bara säga godnatt. Sitter i köket och lyssnar på musik medans jag pratar med Bettan. Självklart är det Winnerbäck som spelas. Jag längtar tok mycket efter henne, det skulle vara mysigt att åka iväg en sväng till Göteborg och hälsa på madam. Tyvärr tillåter inte min ekonomi det för stunden, men jag tror hon kanske skulle komma helgen efter att jag fyllt år så det hoppas jag och ser framemot.

Tanken var att det skulle bli utgång imorgon kväll men jag tror faktiskt att jag hoppar det eftersom det blir fest på lördag oxå. Kanske får med någon på bio och en bit mat? Jag tror att AC inte hade någonting planerat för imorgon så jag ska faktiskt slå henne en pling. Det skulle vara trevligt.

Nej nu ska jag ta lite utav maten som blev kvar och sen får det bli sängen.

Nattinatt




Här kommer en bild ifrån båten..

Första inlägget på nya datorn.

Sådär, jag tog två flugor i en smäll. Åkte först och solade och efter det hämtade jag datorn. Så nu har jag äntligen fått den. Precis fört över alla saker ifrån den gamla och ska packa ner den så jag kan lämna in den sen. Det känns lite wierd att skriva på den här nu faktiskt eftersom tangenbordet är mindre. Men det är skönt, speciellt när man ska konka runt på datorn så nu blir väskan lite lättare.

Mormor visste exakt vad jag var på för humör, så hon hade gjort i ordning bakis mat. Stekt fläsk med kladdiga makaroner, och gud så gott det var. Har sparat lite så jag kan stoppa i mej innan det är dags för att sova. Butikschefen ringde idag ifrån Carlings i alla fall och jag fick inte börja praktisera där, hon hade hittat en annan praktikant. Synd, för jag gillade butiken.. Men då var det väl inte riktigt rätt för mej helt enkelt. Räkningarna är betalade och jag tänkte lägga mej i sängen och tittade på andra avenyn eftersom jag missade det i tisdags.

Imorgon är det ingen jobbsökar kurs ute i Fisksätra utan vi ska träffas i Sickla och gå till något läroforum, vet inte riktigt vad det är och vad vi ska göra men det innebär sovmorgon och det bangar jag inte på. Vad en kvart på morgonen kan göra mycket liksom.

Fisksätra

Sitter just nu i datorsalen i Fisksätra på jobbsökarkursen. Det är heldött på arbetsmarknaden som vanligt, fick i väg mitt CV till tre jobb. Bara en timme kvar, sen får jag gå hem. Vet inte om jag ska åka för att sola solarium, åka till en polare i Trångsund  och titta lite film eller om jag bara ska åka hem och sova. Min nya dator har kommit så jag borde hämta ut den på posten, men i vanlig ordning har dom gjort fel igen och skickat den till helt fel ställe än vad jag skrivit. Blir så mycket extra jobb för mej. Suck.. Jag är trött, mitt huvud gör ont och jag tänker alldeles för mycket. Det känns lite tugnt nu faktiskt, det kanske bara är bakfyllan som bråkar med mej men jag vill verkligen ha ett jobb nu. Har inte hört något ifrån Carlings heller, men hon har ju till imorgon på sej att ringa oxå. Annars får jag väl ringa själv?  

Nu kollar arga tanten på mej, så det är väl bäst att jag gör lite nytta.

/ Daniel

Kryssningen.

Ååh, jag är inte en människa som brukar skämmas över mej själv speciellt ofta. Snarare kan jag skämmas för andra istället. Men idag skäms jag över mej själv. Det blev nog ett glas för mycket vin igår innan vi skulle gå av båten, eller en flaska för mycket till och med. Usch, jag tror mitt huvud håller på att sprängas och mina fötter värker så jag vet inte vad. Har lite minnesluckor ifrån igår så jag får nog ringa Sanna och fråga.. För hur kom jag hem ?! Mormor var nog inte så glad att se mej igår kväll kan jag tro för hon verkar lite små grinig idag, haha.

I allafall incheckningen var inga problem i tisdags kväll utan vi knallade på och hittade rätt hytt. Började med att gå till texfree och handla lite förkrök till kvällen innan vi gick tillbaka och brudarna gjorde sej i ordning. Jag var redan klar eftersom jag hade min interljuv tidigare på dagen. Satt i hytten och förade lite, var allmänt dräggig och sjöng för full hals. Sen var det dags att bege sej mot dansgolvet men disco:t öppnade inte för ens 00.00 så det fick bli gammlingarnas golv så länge. Fick två danser med två sötpojkar, tyvärr var dom hetro men en dans tackde man inte nej till. Efter att sprungit runt fram och tillbaka var det dags för partey på discot. Vad som hände där får nog stanna där, kom tillbaka till hytten vid 4 tiden och då sov jag som ett litet barn efter några sekunder.

Skulle egentligen ha handlat en limpa cigg till Cissi, men under gårdagen funkade inte mitt kort. Kolla alldeles nyss kontot och jag har pengar på kortet som kom in den 25 för att jag skulle köpa en limpa till henne, så jag vet inte vad det är för fel och varför det inte funkade igår. Konstigt.. Vaknade vid halv 11 av att Sanna var hungrig, vi gick och köpte käk, cola och tog en cigg medans alla andra låg och sov. Väl nere i hytten igen somnade jag om som ett litet barn och klev inte upp för ens vid halv två. Satte oss en stund i gammlingarnas bar eftersom man fick röka där, men begav oss sen ner till hytten lika snabbt för att öppna en vinare. Hur som helst, det var en riktigt trevlig kryssning !

Ska pallra mej upp från sängen nu, ta fram mjukisbyxorna och släpa mej in i duschen. Det är torsdag och innebär jobbsökarkursen, suck. Hur jag ska ta mej dit och hur jag ska orka vara där är fortfarande ett stort musterium. Men jag får skylla mej själv att det blev lite för kul igår, så det är bara bita i det sura äpplet nu och åka dit dom timmarna som jag ska vara där. Funderar på om jag ska ta en sväng förbi solariumet efter ?!

På återsende.




Snart drar vi.

Sådär, interljuv gick bra tror jag. Får besked ifall jag får börja praktisera där på torsdag eller fredag. Har precis kommit till Sanna, sitter och kollar på vänner och försöker få dö tiden att gå. Vi tar bussen vid fem så vi hinner förbi donken en sväng innan det bär av till båten. Partyhumöret är på topp så ikväll ska det dansas och partas så det står härligt till.

Vi hörs imorgon kväll när jag kommit hem.

Kvällens outfit;

Ljusa jeans - Nudie
Vit skjorta - brothers
svart slips
Svart kavaj - H&M
Svarta skor - Scorett


Varför spökar du omkring i mitt huvud?
Du måste bort där ifrån genast.



Ciao

Man måste ju våga!

Ååh nu kommer mina vänner skratta gott åt mej. Jag är ju av den sorten som har väldigt håriga ben och tycker det är väldigt jobbigt. Ibland på sommar är det så jag knappt vill ha shorts på mej. För ett väldigt bra tag läste jag en killes blogg som hade precis samma problem som jag och lösning på det hela var att han köpt en trimmer och trimmade bena. Jag vill ju inte ta rakhyveln för jag är fortfarande kille och vill ha lite hår kvar på bena. Så jag tänkte, visst varför inte? Så nu har jag stått i nästan över en timme och försökt fixa till mina ben, visst slut resultatet blev bra men vilket jävla jobb. Svetten bara rann och trimmern började lukta bränt, så jag kände hur paniken började växa över hur båda bena inte skulle hinna bli klara. Jag hade fått tag på någon billig maskin att testa och börja med. Vi får se hur det blir, och hur lång tid det tar för det att växa ut igen. Kanske bli till sommaren igen. Men tjejer, hur fan pallar ni stå och raka bena varenda jävla dag? Gaahh... Vet någon om det finns en benhårs frisör? Tipsa mej då. ;)

Nu har jag precis duschat, fixat med kläder inför imorgon och snygga till skorna. Tänkte göra en räkmacka till mej själv nu och gosa med katten framför tv:n. Imorgon drar jag och brudarna på kryssning !

Önska mej lycka till inför Carlings imorgon, det känns toppen och jag har någon känsla av att jag får det, perfekt.

Tomatröd - Interljuv

Oj, jag somnade nästan på direkten när jag kom hem igår. Jag skulle bara läsa en liten stund tänkte jag, men hann nog inte med mer än tre rader innan mina ögonlock fall ner. Kissekatten kom och slickade mej på kinden och gosade med sitt huvud mot min nacke så jag vaknade till liv så jag kunde krypa ner i sängen på riktigt. Hann prata en sväng med Bettan och sen Cissi i telefon oxå bara. Haha, Bettan är fan så jävla störd och jag älskar det bara! Ska inte gå in på så detaljerade detaljer men hon har lite problem med sitt ex och hon hade ett par strumpor på sej som var hans. Så det blev en majbrasa på balkongen med dom. Jag skrattade så jag hade ont i magen, seriöst.

Idag har varit en väldigt bra men stressad dag. Farit runt som en jojjo känns det som. Först ut var jobbsökar kursen som vanligt. Hade en timmes "teori" där vi fick gå igenom diverse saker och sen skulle vi göra en låtsas interljuv. Gick kalasbra och efter det träffade jag Marianne arbetskonsuleten som hjälper mej med praktikplats.¨Fick posetiva besked om att jag ska på en interljuv på Carlings i globen imorgon för att få börja praktisera där och sen sommarjobba förhoppningsvis, självklart hoppas jag på en timanställnings tills någon tjänst finns ledig. 

Efter allt var klart med alla möten hit och dit åkte jag och sola solarium så nu är jag röd som en tomat i ansiket. Åkte förbi Cissi en snabbis efter på en fika och sen träffade jag Sanna i forum. Gick runt och kollade på lite kläder och två skjortor på rean ifrån MQ fick följa med mej hem. Hittade även ett par skor på vagabond som jag lagt undan, måste fundera lite över dom. Men det var verkligen en model på skor som jag letat efter. 

Nu är jag ganska nyligen hemkommen, mormor står vi spisen så vi ska alldeles strax äta och sen blir det duschen som gäller. Imorgon har jag sovmorgon för jag behöver inte åka till Fisksättra för jobbsökarkursen innan jag ska på interljuven.  


Vi hörs mera sen kanske.

segobert

God dag !!

Nu har vi precis kommit hem ifrån badhuset och ska alldeles strax fika. Idag var det väldigt segt att sitta och kolla på när barnen badade. Jag trodde faktiskt ett tag att jag skulle somna när vi var där. Det fanns ju inte några schyssta grabbar heller att spana in som kunde hålla mej mer intresserad. Jag som alltid älskar att umgås med barnen, se när dom plaskar runt och leker, men idag har jag sån huvudvärk och jag börjar redan längta tillbaka lite till storstan. Tar tåget hem vid 18.09 eftersom mormor fyller år, så efter fikat blir det att packa ihop allting och sen ligga å mysa med Linn innan jag sticker.

nej nu ropar dom om fika! Vi hörs ikväll..

/ Daniel

Ja, vad säger man? :)

Jag är på så himla gott humör. Jag mår toppen och allt vad som heter problem och beskymmer finns inte i närheten utav mej. Eller jo det gör det, men jag har blivit så mycket starkare bara dom senaste dagarna och det känns så fruktansvärt skönt att det inte knäcker sönder mej. Jag vet vilka jag har bakom min rygg, dom litar jag på till 110% och även om dom är få så är de inte det som har betydelse, utan det som betyder något är att dom finns där i vått och tort så som jag finns där för dom. Det handlar nog väldigt mycket om inställningen till problemen oxå, och jag har gett mej fan på att inte tryckas ner mot marken igen, utan nu är det nya tag och jag har en framtid att se upp till. Självklart kommer det komma motgångar på vägen, men som jag sa, det handlar nog väldigt mycket om inställningen och att man får sortera bort det man faktiskt inte kan göra någonting åt. Och jag har lärt mej att det är absolut inget fel med att be om hjälp, det är snarare en styrka och ett mod som jag önskar alla människor hade.

Kvällen har varit tokmysig. Jag tittade på melodifestivalen som jag skrev tidigare att jag skulle göra med M & F. Petra är ju som hon är som programledare, men jag var äkta imponerad av dom två finalisterna ikväll. Molly kanske inte har någon melodifestival låt, men med hennes röst och vackra utstrålning var hon helt klart en värdig vinnare ikväll. Och dom tre gosarna EMD, wow.. Vilken låt, vilken scenteknik dom hade. I första framträdandet tyckte jag mej se att Danny var lite smånervös vissa stunder, men förutom det var det ett toppen nummer och dom är ju på tok för snygga för att vara hetro. haha. Den är i alla fall en låt som kommer köras varm i högtalarna på krogen och det är ingenting jag ser som fy skam. Och även dom var värdiga vinnare. Sms:at fram och tillbaka med Mr x under kvällen som varit oxå, jag kan inte göra annat än dra på smilegroparna. Du är bara för go gubben. :)

Nu ligger barnen och sover, Maria och Fredrik har precis gott och lagt sej. Och det kanske även jag borde göra. Vad var det jag sa? Komma i säng i tid när det är tidiga morgonar dagen efter. ehmf.. Nu skyller jag på att det är lördag ikväll. Jag tog mej ingen tuplur idag så lär nog sussa gott på kudden sen. Imorgon är det bad först ut som gäller dock ska jag inte vara med utan jag sitter och håller först i Linus när Linn badar och sen tvärtom.  



Nu säger jag godnatt och hoppas på strålande solsken när jag vaknar imorgon.


There was something in your eyes,
that I haven't seen before.

Jajjemänn..

Helt klart två nya favoriter som ska läggas in på mp3:n.


Myyys

Oj vad trött jag känner mej. Dom här tidiga morgona tar död på mej. Men det är bara att vänja mej. Jag måste bara lära mej att lägga mej i tid på kvällen nu när jag börjat gå upp tidigt. Suck, jag blir så trött på mej själv ibland. hahaha hopplös är vad jag är.

Träffade upp fina Sofie och tog först en runda på byn, kikade efter lite kläder på JC, Dressmann, Åhlens osv. Det bara kliar i fingrarna på mej att få köpa upp en sommargarderob just nu. Hittat så fina och klockrena saker inför våren och sommaren. Var förbi Ida på hennes jobb och sa hej innan vi bestämde oss för att ta en fika. Var så härligt att se henne efter 3 års tid nu. Vi båda har förändrats väldigt mycket, men bara på ett posetivt sätt för oss båda. Tog en latte och en pastasallad, medans hon nöjde sej med en kaffe. Skitunge var på tok för bakis för att vara med på en ansikts bild enligt sej själv så vi får ta det på tisdag när hon kommer till Stockholm för att gå på konsert med sin lillebror. Tänkte passa på att möta upp henne på centralen och säga hej då.

Promenerade hem i det härliga solskenet med sällskap av Mr X i telefon. Tyvärr är det fortfarande svinkallt ute så det ända som fattas nu är lite plus grader så är allting toppen. Väl hemma möttes jag av yttligare mer fika och Linn. Kändes lite små konstigt att åka till Enköping utan att träffa Linn från första början. Vi har busat och gosat lite. Nu ligger hon och kollar på film och jag ligger ovanpå sängen. Funderar på om jag ska sova tjugo minuter eller om jag ska gå ut i vardagsrummet och titta på film med henne, men då finns det en stor risk att jag somnar där.

Ikväll är det återigen dags för melodifestivalen. Har inte så stora förhoppningar på skiten längre utan kollar mest på det för sakens skull. Tyvärr får man nog lära sej att programledaren är som hon är, men jag önskar det blir några bra framträdande ikväll.

Eftersom jag glömde köpa nya batterier till kameran fick Sofie stå för fotograferandet idag. 
 
Dagens outfit;
Körde på gårdagens klädsel förutom det svarta linnet,
istället tog jag ett turkost linne.

Kofta - Jack&Jones
Linne - H&M
Jeans - Levis

Blev även grön militär jacka med vita höga nike skor.

Vi hörs senare,
tjingeling


210209

Godmorgon på er..

Blev inte många timmars sömn inatt för jag fastnade nämligen i telefon halva natten. När jag vaknade i morse höll jag visst i telefonen med handen oxå. Men jag har sovit som en prins dom timmar jag sovit, så himla skönt att ligga i en riktigt säng. Är lite halvtrött nu, men håller på att göra mej i ordning för jag ska träffa Sofie på en fika. Och sen kommer lillsnuttan hem så jag får busa massor med henne i eftermiddag..

Ska fixa håret och bortsta tänderna innan jag drar, så får börja sätta fart nu.

Föresten, vilket härligt väder vi har idag, strålande sol.  Känner ni hur våren börja komma? Ingen är nog mer glad är jag för så som jag längtat.  :)

tjing

Myskväll med Maria.

Sådär, nu är jag framme i Enköping och varit här några timmar. Fredrik kom och hämtade mej i bilen på stationen och vi började prata direkt om allt som hänt sen sist vi sågs. Berättade om lägenhet, praktikplats och annat smått och gott. Linn var dessvärre inte hemma idag utan hon är hos farfar&Görel för att dom ska på utflykt imorgon förmiddag. Så jag fick "nöja" mej med att pussa och kramas med Linus bara. Fikat stod framdukat på bordet så en varm kopp kaffe efter vinterkylan satt fint. Hemma i Stockholm tyckte jag det var en fin dag men solsken och någon plus grad. Men icke här inte.. Nåja, vinterjackan och halsduken fick följa med så det går ingen nöd på mej. Lämnade över födelsedagspresenten till dom båda, tre ljuslycktor som passar perfekt till vardagsrummet. Ska själv ha såna fast i turkost självklart, det blir verkligen mysigt sken i dom. 

Ikväll är Fredrik hos grabbarna för att spela poker så jag och Maria har en kväll för oss själva, mysigt. Hon körde iväg honom dit där dom skulle vara så ja agerade barnvakt åt lillkillen medans och det gör mej ingenting, snarare tvärtom. Kan inte förstå att han växer så fort bara, idag blev han redan 7 månader. Tycker tiden går så fasligt fort.  Gick bra så länge han fick välling, men han är en riktigt mamma gris så resten av tiden Maria var borta skrek han bara. Haha..

Nu är han precis lagd och vi ska sätta oss för att äta lite. Spaghetti m. köttfärssås, jummie.

Fredag.

Vilken härlig kväll jag hade igår! Efter att jag snabbt städat upp och gjort mej i ordning åkte jag till Ektorp för att träffa Cissi. Vi satte oss på Därmed Pasta, skrattade, pratade och delade varandras glädje. Pratade om framtiden men även om tillbaka blickar i det som varit. Fick höra massa om hennes prins och jag blir bara så varm och glad. Jag glädjer mej verkligen att hon träffat en sån fin pojke och att hon är så lycklig. Jag är stolt över att ha henne vid min sida som bästa vän, för det är en tjej som jag verkligen har mycket respekt för och ser som mitt bollplank när jag har frågetecken i livet. Jag älskar dej hjärtat..


Ställde alarmet på 9.00 i morse för att jag skulle hinna göra mej i ordning och  åka in till stan och hitta en praktikplats. Det var svårare än jag trodde faktiskt. Var inne på sex utav MQs butiker, två H&M butiker, Gate One, Brothers, Björn Borg och Carlings men svaret blev detsamma på alla ställen; Vi tar tyvärr inte emot några praktikanter just nu. Konstigt att inte MQ gör det med tanke på att det står det på deras hemsida att dom gärna hjälper till med praktikplatser och att man bara ska uppsöka butikschefen i varje butik och prata med han eller henne. Hade jag kommit en vecka tidigare till Carlings hade jag lämnat stan med en praktikplats. Träffade en utav dom trevligaste personer jag stött på på länge. Tyvärr hade han redan tagit in en praktikant som han skulle ha en och halv månad, annars hade han inte tvekat en sekund på att ta in mej. Som han själv sa; Det är sällsynt med sköna snubbar som dej som har rätt inställning med rätt stil som kommer in och vill ha en praktikplats. Det är mest tjejor eller killar i 8-9an som ska prao en vecka. Så det kändes lite bittert för jag hade nog gillat att vara i den butiken, tror det hade funnits goda möjligheter att utvecklas och kanske få en anställning där tids nog. Men han sa att ifall jag inte hittat någonting om en och halv månad får jag mer än gärna komma tillbaka så tar han in mej. Kanske kan hitta någonting så länge och byta dit sen ifall jag inte fått något jobb?! Ringde iallafall upp min handledare på jobbsökarkursen och berättade om dagens resultat så vi ska träffas på måndag så ska hon hjälpa mej med en praktikplats via sina kontakter. Så jag håller hoppet uppe :)

Åkte hem till mormor efter stan igen. Packade väskan lite snabbt och gjorde i ordning nudlar till lunch. Nu sitter jag på tåget till Enköping. Ska bli så härligt att träffa små barnen igen. Har varit en del resande sista tiden men jag gillar när det är fart. Nästa helg blir jag i alla fall hemma och det ska bli skönt. Umgås lite med vänner och kanske en utgång eller två.



Dagens outfit;
Kofta - Jack&Jones
Linne - carlings
Jeans - Levis

Körde på grön militär jacka och vita höga nike skor till.


Vi hörs ikväll !

Vilken dag!

Hallå!

Hur mår ni idag? Jag mår bara fint. Gårdagens beskymmer är inte borta men allting känns mycket bättre och jag tänker inte tillåta mej själv att dras ner i någon skit nu. Åkte till forum efter att jag vaknat och hittade en fin present till Maria och Fredrik. Spanade runt i butikerna efter lite kläder till mej själv och hittade massa med fina saker som satt perfekt. Dock får det vänta ett bra tag till för pengar till det finns inte. Gick förbi och ordnade allting med nya datorn så jag får den i början på nästa vecka, äntligen är man klar med det där tjafset. Träffade på Sanna och tog en snabb cigg innan jag var tvungen att springa till bussen för att åka till jobbsökarkursen.

Vi började med att titta på en film om hur en anställningsinterljuv gick till och vi fick flera råd/tips som man skulle tänka på. Efter haffade jag tag i damen som har hand om allting och bad att få prata med henne. Förklarade vad jag och min social handläggare pratat om i lite mail fram och tillbaka så hon hänvisade mej till sin kollega som hjälpt mej med en praktikplats. Så imorgon är jag helledig för att jag ska in till stan och besöka MQ i hopp om att få praktisera där, så vi får se vad dom säger imorgon. Jag är i alla fall hur glad som helst över att äntligen fått godkänande om att praktisera fram tills jobb blir av ifall det inte kan ges på min praktiksplats. Var en supergullig dam som hjälpte mej med det här och hon förstod mej på ett sätt som många myndighetsperson inte gjort tidigare. Vi pratade om dittan och dattan och ifall MQ inte tar emot mej skulle hon fundera lite bland hennes kontakter hon hade om en praktikplats som kan leda till jobb i någon butik som hon kände till.

Nu kom jag hem för inte allt så länge sen, maten står på spisen så ska slänga i mej en snabb middag och sen börja röja upp bland eländet här hemma. Måste få iväg min CV till lite jobb eftersom all tid idag gick till att ordna med praktikplatsen och sen ska jag åka och träffa Cissi på ett glas vin kanske.

/ Daniel


Kaos

Jag har alltid levt med mottot stökigt med rent för de är då jag har mest koll på mina grejor. Men nu får jag nog vara villig och erkänna att det inte funkar i längden. För nu har jag ingen koll alls. Jag hittar inte bland mina papper, kläder och andra saker. Allt ligger huller om buller och jag bli lika tokig varje gång jag ska ha något nu för tiden. Nej skärpning nu, imorgon efter jobbsökar kursen får jag se till att städa upp. Sortera in alla papper i pärmar och göra lite bättre ordning bland dom andra sakerna. Det är mycket prat om min lägenhet just nu, men när jag får den ska jag se till att ha viktiga papper och räkningar på ett samlat ställe och en stor tvättkorg för jag har en förmåga att bara slänga det jag använt på golvet.


What doesn´t kill you, makes you stronger.

Åkte som sagt till en vän efter att jag varit hos AC igår kväll. Vi gjorde inte alls mycket förutom att ligga och kolla på film och snacka skit. Klockan sex i morse stoppade jag i mej chockladkaka för hela slanten och sen somnade jag på direkten efter. Nu har jag förstått varför 90 sängar inte borde få exsistera, efter att legat och trängts en hel natt i en och delat på ett täcke bestämde jag mej fullt ut att det blir en dubbelsäng och ett extra stort täcke till min lägenhet. Det kanske låter lite små porrigt nu, men det är inte på det sättet jag menar. Finns det nått skönare ställe än sängen att umgås i? Man kan göra så mycket mera än bara sova där i. Har man inte plats för en soffa i lägenheten tycker jag det är en perfekt lösning med en stor säng. Släng på ett överkast och några stora kuddar så har du en schysst möbel att hänga i och dessutom får det ju plats väldigt många. 

Idag har det varit en väldigt slapp dag. Vaknade runt halv fyra men pallrade mej inte upp förens vid kvart över fyra kanske, slängde på mej mjukiskläderna och gick till tunnelbanan för att åka till Cissi. Var där några timmar och hängde bara innan jag åkte hem till mamma en sväng för att prata med henne. Det gick bra och dom tips/råd jag fick ska jag försöka hålla fast vid. Jag känner mej ledsen idag, eller tom kanske det är. Jag har svårt att sätta fingret på rätt ord just nu, men jag hoppas och vet att det blir en bättre dag imorgon. Nedgångar får än bara starkare i slutändan.    

Sitter just nu med en kopp Té, lyssnar på låten mad world och har huvudet fullt med tankar och funderingar. Det är en blandning utav ilska och besvikelse. Det känns som ett slag i fejjan faktiskt, men tyvärr var det nog bara ett bevis på att jag var tvungen att än en gång göra en rensning bland mina vänner. Tråkigt, för jag tyckte verkligen om dej men det här är verkligen inte acceptabelt. Just nu känns det som om att min tillit för andra människor minskas ännu mera. Men dom jag har bakom min rygg nu är jag stensäker på och litar på till 110%, det känns skönt.

Ska bara skicka iväg min CV till lite jobb som kommit in under dagen och sen försöka lägga mej inom en snar framtid trots att jag inte är trött för imorgon är det jobbsökar kursen igen. Dock börjar jag inte för ens 13.00 men tänkte ta en sväng förbi nacka forum och leta efter en födelsedags present till Maria och Fredrik eftersom dom fyllt år. Vunnit kampen med 3 nu oxå så ska springa förbi deras butik och beställa nya datorn så jag har den nästa vecka och kan föra över allting jag har på den här innan jag skickar tillbaka den.


Vad gör man en tisdags kväll?

Sådär, efter att ätit middag med mormor ikväll började jag må jag lite bättre så jag åkte iväg till AC ikväll för att söka lite jobb tillsammans och umgås. För visst är det roligare att sitta tillsammans och söka jobb istället för själv. För mej funkar det alldeles utmärkt bra och jag jobbar nästan bättre då. Kan ge varadra lite tips och råd på vägen ifall man fastnar. Fick iväg mitt CV till 6 intressanta jobb och sen fick jag ett mail under kvällen att jag är välkommen på en interljuv den 6 mars hos ett företag. Måste väl erkänna att jag börjar tappa suget att skicka in mitt CV till diverse jobb utan något resultat, men det gäller bara att hålla humöret uppe för tidsnog kommer det nog. Tyvärr är det ju inte helt lätt att få någonting inom detaljhandeln som jag söker just nu eftersom lågkonjekturen ser ut som den gör. Fast jag kan ju inte påstå att det är lättare att få något annat jobb heller för den delen. but hey, jag ger inte upp.. Det är bara kämpa vidare.

Tog ett breake och tittade på andra avenyn mitt i jobbsökandet, men jag måste säga att jag börjat lessna lite på det. Jag har inte missat ett ända avsnitt hittils utan suttit fastklisstrad framför tv:n. Men nu tycker jag det är samma visa hela tiden. Men det är väl så det blir med en evighets serie? Tråkigt, för jag älskade det verkligen. Nu får det hända någonting nytt som drar till sej min uppmärkssamhet igen. haha

Ska snart packa ihop datorn och säga hejdå till AC för att åka till en vän och sova där. Är ledig imorgon så det passar perfekt att åka dit ikväll.



usch :(

Nu i efterhand förstår jag verkligen varför jag blev ordinerad till att stanna hemma resten utav dagen och vila. Ifrån halv 11 tills för en liten stund sen har jag legat och sovit som en björn i vinter ide. Telefonen har ringt, de har plingat på dörren men jag har inte hört ett ljud. Jag är expert på att gnälla när jag är lite sjuk, men det här är fan ingenting att leka med. Nu är jag verkligen dålig pga utav medecinen och nu dessutom har bedövning släpp i munnen oxå så det känns förjävligt för stunden. Vill bra springa in på toaletten och kräkas känns det som, men jag kan inte. Nu ligger jag och funderar på hur jag ska orka åka hem till AC och träffa henne, det är ett mirakel om jag fixar det. Ska ställa alarmet på mobilen och sova två timmar till, hoppa in i duschen efter det och sen åka dit är planen. Kan lika gärna ligga där i sängen och ha sällskap än ligga här ensam. Det är bara bussen och tunnelbanan som gör mej lite förvirrad över hur det ska gå.

Det verkar som om att det onda i ljumsken att gått över nu. Det gör inte alls ont längre så nu slipper jag gå till läkaren. Perfekt för det är ingen höjdare det där med sjukhus för mej.

Ska slå Cissi en snabb pling nu och sen blir det att sova.

Vi hörs ikväll sötisar.


Daniel

Tandläkaren.

Nu har jag precis kommit hem ifrån tandläkarbesöket och jag känner mej alldeles väck i huvudet. Sitter och garvar åt ingenting och allt snurrar. Det här är fan bättre än en bra fylla, men det känns faktiskt lite läskigt vad 4 tabletter kan göra med ens kropp. Fyra bedövnings sprutor och lite borning så var det över tills nästa gång. Haha, halva min vänstra käksida är helt bedövat så jag ser ut som en uppsvullen hamster med uppstoppad mat i käften. Tur som det va var det bara två små hål jag hade så nu ska jag dit den 13 mars igen för att laga det sista hålet. Fick ett intyg ifrån tandläkaren där jag är ordinerad att stanna hemma under dagen för att vila så jag har precis slängt iväg ett mail till min social sekreterare och ringt till handläggaren på jobbsökarkursen. Kan väl inte påstå att jag är direkt ledsen över att slippa gå dit idag.

Nu ska jag krypa upp i soffan, dock har jag inte bestämt mej ännu ifall jag ska ta boken eller tv som sällskap. Dessutom är jag superhungrig för stunden, men jag var tvungen att vänta nån timme eller två innan jag får äta. Finns inge värre att vänta med att äta när man verkligen är hungrig. Kanske kan banka sönder lite nudlar och koka om jag äter det väldigt försiktigt?

Vi får se hur jag mår i eftermiddag om jag kanske träffar Cissi eller AC. Jag måste i alla fall gå ner till centrum och lägga på kuvertet till lägenheten på posten.

Börjar lacka ut lite med det här tjafset angånde datorn. Chefen skulle ringa upp mej förra veckan men tyvärr tror jag hon sket i det totalt så jag får försöka jaga rätt på henne nu igen under dagen. För nu vill jag ha min nya bebis.

Ljumsken mår mycket bättre idag, har faktiskt inte ont över huvudet taget. Det gick över igår kväll när jag petade i mej dom där pillrerna så vi får väl se hur det blir om några timmar när det gått ut ur kroppen. Förhoppningsvis har jag sån tur att det går över nu, annars får jag kolla upp det för den smärtan vill jag inte gå med någe mera.


16 februari 2009

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen och titta på film på datorn och sen sova. För i morgon måste jag pallra mej upp tidigt som tusan, nämligen halv åtta och gå till tandläkaren. Suck, jag som hade sovmorgon och så måste jag gå upp tidigt ändå. Eftersom jag har sån tandläkarskräck och dom knappt får röra mej har jag fått medecin som ska göra mej lugnare, två tabletter innan säng gång och två tabletter innan besöket i morgon. Jag sitter och funderar lite hur man blir utav dom eftersom jag inte får gå hem på en gång efterbesöket imorgon utan måste stanna kvar och bli lite klarare i huvudet efter besöket innan jag kan promenera hem. Så vi får se hur det blir med jobbsökarkursen imorgon, ifall jag kan gå eller inte.

Nu har jag precis fyllt i blanketten angånde ungdomslägenheterna så den ska läggas på posten i morgon. Skickade även iväg ett mail till min social sekreterare. Vi får se hur lång tid allting tar nu och vad som händer, men med mina referenser är jag inte så orolig faktiskt. Det jobbiga är dock bara att gå runt och vänta för nu har jag tröttnat på den här madrassen på golvet. Sen hoppas jag även på ett jobb inom väldigt snar framtid, för det är inte mycket pengar som blir över när hyran och maten är betald av socialen, ingenting alls faktiskt. Men lägenheten är värd varenda krona, men det skulle ju faktiskt vara skönt att ha möjlighet att kunna bjuda hem lite vänner på middag eller ta en fika på stan fast man flyttat till eget.

Ljumsken är inte alls bättre, utan det gör snarare ondare nu. Kan beror på att jag sprungit runt och letat efter diverse papper och donat, men jag tycker ändå det är konstig att det är såhär. Det brukar som sagt va gå över efter några timmar när jag tidigare fått det. Har det inte gått över imorgon får jag nog ta mej själv i kragen och pallra mej till läkaren och se vad det är som spökar och ifall det går att göra någonting åt det.

God natt! 

Måndag.

Eftersom det är måndag innebar det jobbsökar kurs idag. Så det var vad jag började dagen med. Som vanligt gav det väl inte mej speciellt mycket och idag kände jag mej som en trotsig lite unge som ifrågasatt allting och bara var allmänt bongstyrig. Men jag är verkligen så extremt less på det där. När man väl försöker vara seriös och fråga någonting så är spydiga svar det ända man får tillbaka.

Eftermiddagen har jag tillbringat med massa jobbsnack och planering inför projektet. Ena stunden känns det som om att vi kommit ett jättebit på vägen, och andra sekunden känns det som det är evigheter klart. Jag vill bara sätta igång nu på en gång och göra allting det praktiskta. Men tålamod Daniel, tålamod.

Nu är det strax middag och sen ska jag bege mej hem. Har haft jätte ont i min ljumske sen igår så jag vet inte om jag kanske måste åka in för att kolla vad det är som knasar. När jag sitter ner å drar upp benen mot kroppen känns det som vanligt, men så fort jag reser mej upp för att gå några steg vill ja skrika av smärta. Jag får se om det kanske har blivit lite bättre efter maten, annars får det väl bli så att jag kollar upp vad det är för skit.

Vi hörs senare!


pbdr

Melodifestivalen

Så var det säsongens andra delfinal i melodifestivalen. Jag hade hoppats på en stor förändring ifrån förra veckan men dessvärre så fanns det ingen. Var i alla fall lite små kul att hon stod och drev om sej själv i början av programet, om vad folk tyckte om henne som programledare från förra gången. Kvällens bidrag var inget att hurra för, men Måns Zelmerlöw och cookies N beens var kvällens höjdpunkt. Synd bara att cookies N beens åkte ur, men helt klart att dom har en plats i spellistan på mp3:n.

Lasagnen blev kalasbra som vi gjorde i ordning och åt framför tv:n. Nu tänkte vi duka fram lite efterrätt och slänga på någon film förhoppningsvis. Tyvärr tror jag att jag håller på bli sjuk, huvudet känns jättetungt och jag har någonting irreterande i halsen. Jag får ligga nerbäddad i soffan med täcke och kudde och hoppas på att det är över tills imorgon. Jag kanske ska flörta lite med Daniel om att bli serverad en kopp té, det skulle sitta fint. Det har verkligen blivit en relax helg med god mat och trevligt sällskap utan massa måsten, krogen rundor och tillfixning framför spegeln. Att komma ifrån all sress hemma är verkligen en kultur krock på ett bra sätt. Jag åker alltid buss så fort jag ska någonstans, även om det trots allt bara är 2 hållplatser. Här går man pga att det inte finns något bussalternativ. Men faktiskt så är det ganska så skönt. Det finns tusentals saker jag skulle kunna rabbla upp som är skillnad på hemma och här, men jag nöjer mej med att ge bussarna som ett tex. Jag skulle aldrig kunna tänka mej att bo såhär 365 dagar om året, men helt klart skulle det vara mysigt att ha ett sommarhus  på det här viset att kunna åka till.


SOOOOOOOOOOOL

Ååh vilket härligt väder det var att vakna till idag. Tittade ut genom fönstret och såg att solen sken för fullt och att det var alldeles vitt på marken utanför. Det gör mej inte så mycket ifall det är snö ute, bara den här jävla kylan försvinner. Vi bestämde oss för att ta en promenad när jag äntligen tagit mej upp ifrån sängen. Blev en runda på drygt två timmar och Daniel visade mej sitt jobb, sin mormor & morfars hus, farmor & farfars hus, vi var och handlade käk till kvällen och var förbi hans föräldrar. I början var det faktiskt riktigt skönt i början för då värmde solen, gick och pratade om dittan & dattan och bara njöt innan kylan började tränga sej på.

Vi tänkte laga lasagne till middag och till efterrätt blir det glass med kolasås. jummie.. Vi tar det även lugnt ikväll oxå, tänkte titta på melodifestivalen och någon film. Tror även att Carro skulle komma förbi senare oxå. Igår var jag nog inget höjdarsällskap. Daniels kompis Eve var här så vi skulle kolla på film, men jag somnade efter bara 5 minuter och var allmänt död igår kväll, men det var mysigt. Senare kom även Carro förbi oxå.

Nu ska jag ta en cigg och kaffe, och sen får det bli duschen som gäller innan vi ska laga mat.








Hemma hos Daniel.

Daniel kom och hämtade mej vid bussen vid tio över två. Sov som en stock resten av resan oxå, men i alla fall. Vi möte upp Eve Daniels kompis vid parkering och tog bilen till City kross. Handlade lite käk för kvällen och blev hemkörda till honom. Har inte gjort så mycket sen dess. Legat i soffan och kollat lite avsnitt utav Gossip Girl, och pratat massa. Nu står maten på spisen så jag hoppas att den är klar alldeles snart. Det blir Kyckling, Bulgur och tzatsiki, mumma!  Hade en del planer på att gå ut ikväll, men vi tar en hemmakväll med chips och film istället och det passar mej perfekt för jag behöver vila upp mej inför veckan som kommer.

Påväg till Daniel.

Oj, jag har sovit som en tok ifrån STHLM till Lidköping. Hoppade av där och rökte en halvcigg men längtade lika fort in igen till bussens värme och säte. Nu rullar vi igen och är framme i Värnamo 14:10 tror jag det var, så jag har några timmar till att sova.

Precis när jag skulle gå å lägga mej inatt pratade jag med en vän som hade tråkigt så vi bestämde oss för att jag skulle komma över. Packade klart det allra sista och sprang iväg till bussen. Precis såna där spontana träffar gillar jag, ibland behöver man inte planera flera veckor innan man ska ses även om det har sin fördel vissa gånger. Det blev dock ingen sömn alls utan vi låg och pratade och kollade på film hela natten tills det var dags för mej att röra mej mot Centralen. Tröttheten börjar sakta men säkert att gå över till ett lätt illamående, eller är det vägen som gör det? Nu ska jag sluta mina ögon och luta huvudet mot fönsterrutan på bussen så jag kan sno åt mej några timmars sömn tills jag är framme. Jag vill inte komma fram som ett levande lik till Daniel, för det är precis så jag känner mej nu.

VI hörs mera sen.

Nu måste jag bara se till att följa det själv.

Nu har jag kommit till en punkt här i livet där jag måste välja vad som är bäst för mej själv. Det är absolut ett av det svåraste valen genom livet jag tagit och jag trodde att jag redan bestämt mej för det här beslutet förra veckan, men det funkade inte alls som jag tänkt mej. Jag har resonerat att det här är bättre än ingenting alls, men jag måste sätta stopp nu och säga nej. Det gör alldeles för ont att gå runt på det här sättet. Nu måste jag släppa taget för min egen skull. Det är absolut inte lätt, inte någonstans men jag tror ändå det här är det bästa. Jag kommer aldrig glömma. Men nu måste jag blicka framåt och öppna ögonen. Jag har så mycket framför mej nu så jag måste koncentrera mej på allt det.

Var på IKEA tidigare idag och kollade upp en del möbler som jag kikat på på nätet, men jag blev helt klart besviken för dom var inte alls som jag tänkt mej i verkligheten. Så nu får jag börja tänka om, men jag ska fortfarande ha temat svartbruna möbler med turkosa detaljer. Körde på en favorit i repris och gjorde i ordning en pasta sallad till bussen imorgon, blev ganska mycket över så det fick bli kvällens middag oxå. Nu ska jag packa det jag ska ha med mej, äta en semla och sen blir det boken som gäller.

Känner mej lite halvtom just nu så jag avslutar kvällen med det här.
Vi hörs mera imorgon på bussen..

pbdr

pusselbitarna börjar falla på plats.

Hallå!

Ställde alarmet på nio för att höra av mej till den ansvarige för jobbsökarkursen och efter det somnade jag om gott. Har lite dåligt samvete att jag gjorde som jag gjorde, men ska skärpa mej till nästa vecka och vara där varje tid. Telefonen ringde lite under morgonen men det hindrade inte mej ifrån att sova vidare, men runt tolv kände jag att det var dags att pallra mej upp. Kollade mailen och fått beskedd ifrån chefen för ungdomslägenheterna att jag har rätt till att söka dom nu. När jag skickat in alla papper har dom en handlingstid på 2 månader och efter det får man ett beskedd. Kan gå fortare ifall man ligger i och det kommer givetvis jag att göra. Dom har en del krav för att man ska kunna få ett boende hos dom och man behöver även ha referenser som styrker att man är kapabel till att ha ett eget boende, för mej är det inga problems alls och jag har folk runt omkring mej som kommer styrka det så det känns inte som om att det kommer bli något större frågetecken att få ett boende hos dom. Nu längtar jag så galet mycket, få stoppa nyckeln i dörren till min lägenhet! åhåå.. :)

Har även pratat med chefen för projektet och det ser väldigt ljust ut nu, vi ska träffas på måndag eftermiddag för att prata igenom en hel del saker. Ska bli spännande att se vad vi kommer fram till och nu hoppas jag på att vi kör igång snart.

Just nu känns det som det är så mycket som börjar falla på plats. Det känns så fruktansvärt skönt att allt börjar och rulla på som jag vill. Det kommer inte en dag försent och nu ska det bara bli häftigt att se när dom sista pusselbitarna faller på plats för just det här. Sen får det bli nya mål jag ska sätta upp och sträva efter, men en sak i taget. Det här är absolut det viktigaste.

Ska ta en vända förbi badrummet och duschen, laga lite frukost/lunch och sen bege mej in mot stan. Måste springa förbi AC för att hämta kameran och sen blir det kanske IKEA senare i eftermiddag.

Lyckad dag.

Det har varit en lång men rolig dag. Började med att försöka styra upp lite angånde projektet utan lyckat resultat så jag får ta hjälp imorgon. Slängde på mej mjukiskläder efter och begav mej till bussen till SOC-mötet. Det var inga konstigheter utan jag skulle bara träffa min nya handläggare, vi pratade lite och troligtvis kan dom skriva ett intyg att jag är i stort behov utav eget boende och att det finns en handlingsplan och ett tänk kring mej ifall jag inte får jobb. Så jag ska ringa upp chefen för ungdomslägenheterna imorgon och kolla vad dom säger. Jag håller alla tummar jag har just nu för jag skulle verkligen bli så glad om jag får mitt egna. I need it.. Sprang förbi gymmet efter för att träna lite, körde överkroppen mesta dels, lite baksida av lår och kondition. Hann även med att sola tjugo minuter oxå. Så himla skönt.  När alla måsten efter gymmet var gjorde åkte jag hem till AC. Hon låg i badet när jag ringde på dörren och hörde ingenting, så jag satte mej snällt och väntade utanför i tjugo minuter men sen tyckte jag det var lite konstigt att hon aldrig kom hem så då jag slog en pling och fick höra att dörren var öppen så det var bara att knalla in. Haha fniss.. Båda var ganska trötta efter dagen så vi hoppade bio utan lagade till en supergod middag istället hemma hos madam. Lika trevligt som vanligt att vara där, men idag trodde jag faktiskt att jag skulle dö av skratt. but hey, man får ju faktiskt magrutor av skrattande så det tackar jag inte nej till ;)

Imorgon ska jag egentligen vara på jobbsökar kursen mellan 9-12, men jag orkar verkligen inte. Jag vet att det är dumt, men jag tänkte faktiskt sjukskriva mej bara för imorgon. Då hinner jag ringa till ungdomslägenheterna eftersom dom har telefontid på morgonen, försöka få tag på lite hjälp och fixa till lite grejor angånde projektet och även träffa Cissi på eftermiddagen. Justfan, jag måste börja packa imorgon oxå för helgen. Skönt att det inte blir någon utgång utan att vi bara ska ta det lugnt, så packningen kan minimeras till mindre än hälften jämfört med förra gången.

Är ganska så nyligen hemkommen, ska kika vad som finns i kylskåpet och sen drömma mej bort lite på IKEA´s hemsida. Fast hörrni, nu kanske jag inte behöver drömma mej bort så väldigt länge till. Förhoppningsvis får jag springa där helg efter helg och inreda MIN lägenhet. Sen blir det nog att jag kryper upp i soffan med min älskade bok.  

Nu när jag skulle flytta över bilderna ifrån dagen till datorn märkte jag att kameran måste ha blivit kvar hos AC, fan oxå.. Aja, då får det bli en sväng förbi henne imorgon oxå för jag vill givetvis ha den i helgen.

Vi hörs mera imorgon, Nattinatt..

tålamod.

Alla våra drömmar kan gå i uppfyllelse,
om vi har modet
att hålla fast vid dem.

Scampi m. vitlökssås och ris.

Nu är jag hemma, eller jag kom i och för sig hem för ett tag sedan men fastnade i telefon med Cissi en stund. Middagen var okej, stannade på fika och kollade på andra avenyn. Känns som om att min mobil gått varm idag, har det inte varit sms så ringde det. Fixade det mesta på hemvägen så nu tänkte jag krypa upp i soffan alldeles strax, ta med täcket och sluta mina ögon i boken. Kanske skulle tända lite ljus och göra en kopp té? Det lät i o försej mysigt..

Imorgon är jag helledig ifrån jobbsökarkursen så jag tänkte ringa runt lite för att ordna med projektet. Ååh jag vill så gärna berätta för alla vad det är för jag är så spänd och nyfiken på hur det ska bli men det får vänta ett tag till så allt blir klart först. Sen klockan 13:15 är det SOC möte som gäller och efter det tänkte jag träna. Ska träffa AC efter att hon slutat jobbet och jag är bio sugen så tänkte komma med förslag med att gå på bio.

God natt!

En del stunder glömmer man aldrig.



När inga ord räcker till.
Jag hoppas du sover gott, du finns i mina tankar.

Thuseday 10/2-09

Halloj,

Hur mår ni idag? Jag mår helt okej.. Tog mej en sovmorgon i morse, gjorde mej i ordning och försökte slå en pling till en av personerna angånde projektet som är på G, utan lyckat resultat dock. Jag får försöka imorgon igen. Kom till jobbsökarkursen vid tjugo i ett så han hälla i mej en kopp kaffe innan vi började. Var väl ungefär som gårdagens besök. Hade en timmes teori  först och sen fick vi sitta i deras datorsal för att söka jobb. Hittade faktiskt runt omkring 10 intressanta jobb som jag skickat iväg min CV till idag.

Skickade iväg ett sms till Mamma och bjöd in mej själv på middag ikväll. Så nu har vi precis varit och handlat nere i centrum. Nu är hon nere i tvättis en sväng och sen blir det mat. Känns faktiskt lite konstigt att sitta hära vid hennes köksbord, det var så länge sen jag var här hemma. Sista månaderna så har det i princip bara varit Hej och Hejdå till varandra, pratat lite över telefon någon gång. Mitt rum har hon gjort om till en matsal, men annars är allting sej likt. Det känns väl okej, jag bor inte här längre. Jag sitter här helt utan förhoppningar eller förväntningar utan nu ska jag bara ta allting som det kommer så får vi se vad framtiden har att erbjuda på. Blir nog inte här allt för länge, tänkte titta på andra avenyn och sen röra på mej hemmåt.   

När vi var och handlade så sprang jag på bokavdelningen och där stog den. Boken jag länge tänkt läst men aldrig kommit mej för att köpa. Tusen strålande solar utav Khaled Hosseini som även skrivit Flyga Drake så nu kommer jag vara okontaktbar några dagar här framöver. Det passar perfekt till bussresan på fredag då jag åker till Daniel.


Dagens outfit;
Vit kofta - H&M
Svart linne - MQ
Ljusa slitna jeans - Wrangler
Skärp - JC
Svart skinnjacka - JC
Svarta skor - Scorett
Svart bag - H&M


Allt & Inget..


Första dagen.

Go kväll..

Yees, jag har överlevt dagen. Började med att åka till Arbetsförmedlingen i Fisksättra för att gå på den här arbetarsökarkursen som jag måste delta i enligt SOC. Först ut hade vi teori en timme för att lära oss söka jobb. Sen rundvandring i huset där vi bland annat fick se en loppis, en syateljé å en snickarverkstad. Vad det hade med saken att göra vet inte inte riktigt men det var så det var bestämt. Å sen skulle vi sitta i datasalen för att fixa till ett CV. Jag hade redan ett som Stefan hjälpt mej med, men dessvärre var det inte nog bra för tanten som leder kursen så det var bara att börja om från början. Känner mej väldigt skeptiskt till hela den här idén, hon som håller i det hela å jag hade en hel del disskutioner för hennes sätt att ta andra människor gick inte  i hopp med min syn. Tex som att man skulle nära inpå ljuga i CV:t å skriva saker som inte alls stämde till 100%. Å det första bemötandet man får är negativ kritik å spydiga komentarer. Nej bläää, men jag hoppas på en bättre dag imorgon.

Vid tolv tog jag mitt pick å pack för att kila till saltsjöbanan, I slussen bytte jag till buss å tröttheten slog till som en smäll i ansiktet. Jag var så trött så ja somnade men hann som tur var av i tid. Slocknade direkt igen när ja lagt ner huvudet på kudden hemma å sov 3 timmar. Nu har jag varit å hämtat laddaren å min gamla mobil hos Cissi. Stoppade i mej lite käk å lagt mej i sängen med datorn på magen. Ska bara ta emot lite bilder på ifrån Park Lane när jag var i Göteborg å sen blir det nog sängen som gäller. Så dom lovade bilderna lägger jag upp imorgon. Ska försöka pallra mej upp i lagom tid, har ett samtal jag måste ringa angånde mitt lilla projekt å sen funderar jag på att kanske ta en sväng förbi gymmet innan jag ska vara i Fisksättra igen för jag börjar inte förens 1300..

Nu ska ja mysa med kisse, ringa ett samtal å ta en cigg.
Vi hörs mera imorgon.

tjingeling..  


gääsp

Godmorgon på er,

Att jag är vaken å sitter uppe just nu känns som ett stort under. Jag är så trött så ja knappt kan hålla ögonen öppna. Sitter å pimplar kaffe i hopp om att bli lite piggare å tar en morgon cigg. Det första som står på köplistan är en väckarklocka för det här misstaget gör jag inte om igen. Ska borsta tänderna å tvätta ansiktet nu. Bussen går vid åtta så ska väl börja klä på mej å gå om en halvtimme. Dagens outfit bli enkel; Mjukisbyxor med kofta å keps. Frågan är om jag ska köra på skinn- eller vinter jackan, men det ser fan inte varmt ut idag så jag tar nog det sistnämda. Jag längtar redan hem nu, ska stänga in mej på mormors rum å låna hennes säng för att sno åt mej några timmars sömn. Cissi kommer inte hem förens vid halv fem så det passar perfekt. 

tjingeling..
 




Jag ryser i hela kroppen när jag hör den här låten.


alla hjärtans dag är bullshit.

Detta måste verkligen vara ett skämt, jag ska upp om lite mera än tre å halv timme. Men vaken, det är jag allt. Nu sitter jag å funderar på hur jag ska finna ork till att pallra mej upp imorgon bitti, eller om det är lika bra att sitta uppe resten av natten å sen lägga mej å sova när jag kommer hem imorgon. Fast jag måste till Cissi en snabbis imorgon, glömde kvar min laddare där så nu har jag inget val till att ha mobilen avstängd. Å nu slog tanken mej, hur ska jag kunna komma upp imorgon ifall jag lägger mej å sover? Jag har ingen väckarklocka utan jag ställer alltid min mobil som alarm å mina batterier är stendöda. jaja, då slipper jag fundera mera på vad jag ska göra för jag får helt enkelt hålla mej vaken så jag inte missar bussen imorgon.

Helgens planer har blivit spikade nu ikväll oxå. Jag åker iväg på en liten minisemester till Värnamo närmare bestämt Smålandsstenar för att hälsa på Daniel. Jag saknar honom tokmycket så det ska bli skönt att komma dit även om det bara blir en snabbis den här gången. Men det är bättre än ingenting alls.  Förra alla hjärtans dag bestämde jag mej för att jag skulle ha en pojkvän, vara lyckligt kär å att vi skulle fira den ihop. Nu sitter jag här efter ett år å ingenting är som jag tänkte mej då. Pojkvännen finns inte, lyckligt kär är jag inte å något firande blir det inte heller för den delen. Men vet ni, det gör mej ingenting alls. För det är så mycket hysteri kring alla dom här dagarna, affärerna vill bara tjäna pengar å allt måste vara så påklistrat perfekt. Utan jag kommer istället tillbringa dagen med Daniel å se den som vilken dag som helst. För måste man egentligen ha en speciell dag då allt ska firas å man ska vara extremt super gulliga mot varandra, måste man ha en dag om året för att visa sin kärlek extra mycket? Nej, jag tycker inte det.. Det är viktigt att ta hand om varandra i ett förhållande, hålla det vid liv även om man har en vardag tillsammans. Men för det behövs ingen dag, utan det måste man väl göra alla 365 dagar om året?!

Fick hjälp av söta Amanda att plocka fram en bild utav tatuering nummer två jag ska göra. Det var perfekt storlek på den, kanske gör den litelite större men annars var den super. Ska ha den under nacken i mitten utav ryggslutet precis. Dock ska ja dubbelkolla på två ställen till så det verkligen är rätt tecken för hopp, för det skulle ju kännas lite bittert om det var nått sträck eller liknande som faktiskt var fel. Först tänkte jag göra den hos Daniel nu i helgen, men jag vet inte riktigt om det funkar så annars får ja beställa tid på ANT i gamla stan i slutet av månaden. För nu jäklar ska den på plats, hur ont det än kommer att göra.


No more..

Kvällens kaffe har satt sina spår så nu är jag hur pigg som helst. Å jag som ska upp vid kvart över sju imorgon bitti, ingen bra kombination. Kom hem för en stund sen. Var ute å träffade en bekant en sväng, tog en kaffe å cigg. På hem vägen började det hagla. Gud vad jag inte orkar med det här vädret längre. Jag som hade hoppats på att vintern skulle börja ta slut. Men snön är nog inte det värsta, utan det är den förbannade kylan. För jag hatar verkligen den, det gör ont i kroppen att gå ut när det är så kallt. 
 
Sitter å lyssnar på winnerbäck å låter tankarna flyga fritt. Jag känner inte så mycket just nu, eller så känner jag alldeles för mycket så att det blir svårt att veta vad jag ska göra med alla känslor & tankar. Jag vill så fruktansvärt mycket med mitt liv, men jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas med det just nu. Ibland kanske jag sätter upp lite för höga krav å mål att ta sej igenom, men det är sån jag är. Jag nöjer mej inte riktigt med nästa bäst utan jag sicktar högt. Men jag måste hitta balansen för vad jag klarar av, för annars blir det bara pannkaka utav allting. Jag hoppas veckan kommer bjuda på bra besked angånde mitt projekt som är på G, för det är verkligen en bra bit på vägen. Det kommer bli så många nya fantastiska möjligheter å öppningar. Även om det kommer vara väldigt slitsamt i början å det inte kommer finnas mycket tid över till fritid  så vill ja sattsa stenhårt på det.

Nu har QX precis ryckt oxå, jag är trött på den ytliga värld som utspelar sej där. Jag är trött på alla skamliga sex förslag å intriger. Jag känner mej lättad. Ingenting varar för evigt, men jag vill inte ha den sidan i mitt liv längre på ett bra tag framöver. 

Nu ska ja bege mej mot köket å ta lite äppeljucie å en cigg.

kärlek?!

Återigen kommer det här ämnet upp i mitt liv igen. På gott eller ont, det kan jag inte svara på. Men vad gör man när en nära vän fått känslor för än? Känslor man inte kan besvara mera än vänskap. Försöker man ändå för att inte såra sin fina vän i hopp om att det kanske växer fram något. Eller säger man som det är ifrån första stund? Pajjar det här vänskap mellan oss två, eller kan det vara som förut? Kan man prata på som man alltid gjort, även fast man vet att det kanske sårar den andra personen? Jag vet inte.. Just nu snurrar allt bara runt i mitt huvud, jag vill inte såra dej på något sätt. Jag önskar jag kunde ge dej det du förtjänar så mycket, men jag vet inte om jag kan. Kan jag det?


Vaniljbullar.

Oj, vaknade inte förens vid halv fyra idag. Alltså blev det närmare 11 timmars sömn å gud så underbart det var. Ja vaknade några gånger under morgonen då mormor diskade å höll på lite, men somnade om lika fort igen. För första gången på väldigt länge kände jag mej verkligen utvilad när jag klev upp. Låg å fantiserade mej bort lite innan jag orkade ta mej upp på ritkigt ur sängen i morse, tänk om inte vissa drömmar ändå kunde slå in.

Som jag sa hade jag lite att fixa under dagen så jag tog i tur med det när jag precis vaknat, nu är allting klart så det är bara ha med sej imorgon när jag ska till arbetsförmedlingen. Efter kilade jag ner till affären å handlade lite saker som fattades hemma för att slänga ihop en bulldeg. Mormor slängde ihop middag bestående av Lax med räkor å potatis, var verkligen supergott. Nu tänkte jag hoppa in i duschen så jag slipper det imorgon eftersom jag kommer vara tvungen att pallra mej upp redan vid kvart över sju så att jag kommer i tid, å morgonen är ju inte min bästa tidpunkt på dygnet. Vad kvällens planer blir vet jag inte riktigt. Jag behöver nog den här kvällen för mej själv oxå, men vem vet.. Det kanske dyker upp nått spännande jag bara inte kan tacka nej till.







Ska vi skratta eller gråta?

Det blir en mobil/msn fri dag imorgon hade jag tänkt mej. Har en hel del att styra upp så måste koncentrera mej på det under dagen. Efter allt det är klart å om tid finns tänkte ja slänga ihop en bulldeg å göra vaniljbullar. Det är alltid godast med hembakat, sen älskar jag känslan av att stå i köket å dona lite. Tokmysigt liksom. Har varit väldigt mycket flängande hit & dit sista tiden, i princip har ja bara  varit hemma för att duschat, äta å sovit om jag ens kommit hem överhuvudtaget. Så det ska bli skönt med en hemmadag tomorrow. Valet för hur kvällens planer blev känns helt rätt, jag behövde lite tid för själv nu.  

I brist på annat slö kollade jag med ena ögat på Melodifestivalen som dragit igång för i år. Men jag måste få säga några få ord om kvällens program för det var verkligen ett stort skämt. För det första, Hur i helvete har SVT kunnat plocka fram Petra Medes som programledare? Det var nog bland det töntigaste jag sett, ingen charm alls å dessuom gick käften ett i ett. Visst, har man ett sånt jobb är det självklart man ska prata. Men det gäller att hitta en balans i det hela. Jaa, jag hoppas på stor förändring tills nästa vecka för annars vet jag inte hur man ska orka följa det här.
Sen för det andra, Caroline af Ugglas?!?!?! Vad är det här?! Personligen tyckte jag kanske inte kvällens program hade något höjdar bidrag att bjuda på förutom ett eller två nummer. Men hallå?! Caroline af Ugglas?! Bättre än så kan ni väl svenska folket? Jag skäms. Jag får nog trösta mej med att denna kvinna inte kommer komma längre än såhär. För det skulle vara SKAMLIGT att skicka iväg henne för att representrera Sverige.

Bäst så..

Egentligen var ju tanken att jag skulle vara på middag å lite partej hemma hos Cissi ikväll. Men efter olika omständigheter kände jag att det var bäst att åka hem. Så nu har jag precis kommit hem å sitter vid köksbordet. Tänkte kanske titta lite på melodifestivalen ikväll eller så får det bli boken som är mitt sällskap. Ett måste är iallafall att stoppa magen full med mat nu.

Har inte så jättemycket att dela med mej utav ikväll för er. Så vi hörs imorgon istället.





äntligen...

Yeaah, äntligen klar med städning. Puuh, det var ingen lek, men skönt att det är klart. Dammsugit hela lägenheten, plockat undan små saker å gjort ett riktigt röj i Cissis rum. Bytt sängkläder å donat. Känner mej faktiskt lite duktig. Så här  ambitiös var det länge sen jag var kan jag lova. Men jag hjälper så gärna till så gott jag kan. Personligassistent är verkligen ett yrke jag skulle kunna tänka mej ifall mitt projekt går å krasch. Nu ska vi ner till cenrum å handla lite grejs till ikväll.

Skönaste på hela dagen. Glömde totalt packa ner mina mjukisbyxor igår å alla Cissis låg i tvätten så det blev ROSA SUPERTJATA tights att springa runt i. Känner mej inte lite fjollig när jag sprungit runt här som en tok idag, men vafan. Lite självdistans måste man väl ändå ha?! Tager vad man haver, visst? ;) Pricken äver I:et är ju hennes hjärttogglor till. HAHAHAH !  Börja bli lite bråddis nu så måste skynda iväg så jag hinner in i duschen en snabbis efter å ett snabbt klädbyte skulle vara på plats ;)


Godmorgon..

Jaa i morse stod väckarklockan på 11.00 för att vi skulle komma upp men inte en chans i världen att ja kunde pallra mej upp då. Nu två timmar senare sitter ja halvdöd i sängen med täcket runt mej! Kör på teamat gamla låtar även idag så musiken är på fullt ös. Idag ska det städas, handlas å fixas för middagen Cissi ska ha ikväll blir av. Det ska bli trevligt, har dock inte bestämt mej om jag sover här inatt oxå eller om jag åker hem ikväll. Imorgon måste jag verkligen läsa igenom en del papper, fixa en lista på sökta jobb till arbetsförmedlingen m.m. Men det tar vi tag i imorgon! Nu måste jag sätta fart, först ut är balkongen å ett par mjukisbyxor.



Fredagsmys!

Kvällen fick helt andra planer än vad jag tänkte mej. Cissi ringde när jag stod å lagade middag så vi bestämde oss för att ses å ta ett glas vin å umgås lite. Var lite sugen på att kanske dra iväg på krogen men vi bestämde oss för att bara stanna hemma å det var riktigt skönt. Vi har suttit å sjungt massa gamla låtar på full volym, vilka minnen de kommer upp med dom låtarna. Så jävla kul. Som Cissi själv sa alldeles nyss.. Det var ju ändå ganska trevligt, så frågade jag med vadå? Jaa att vara här med dej ikväll.. haha, du är älskad hjärtat. Nu kom vi precis in efter att träffat två kompisar till henne. Uscha mej vad kallt det är. Jag skulle så gärna vilja ha vår åtminstonde, få känna på försmacken utav sommaren lite bara. Dom pratade mycket engelska så jag förstod väl inte jättemycket, men lite allt. Sitter å pratar med Daniel på msn å gud vad jag saknar honom. Jag hoppas verkligen att han kommer flytta till Sthlm inom kort.

Kanske dags att börja tänka på sängen snart eftersom det finns en morgon dag men jag är hu pigg som helst. Vet inte riktigt vad som händer imorgon, Cissi kanske skulle bjuda hem lite vänner på middag så då blir det självklart det som gäller annars är jag sugen på att kanske dra på bio. wellwell, de visar sej hur allt blir imorgon.

..

 


Kom å torka mina blöta kinder torra?

Det kanske är ett av dom svåraste val jag gjort genom livet, men hur jag än vrider å
vänder på det här så kommer vi aldrig ifrån hur verkligenheten faktiskt ser ut.

Jag älskar dej.


åååh... happy time!

Nu har jag precis kommit hem ifrån jobbmötet. Allting gick väldans bra å går allting som tänkt har jag jobb. Det finns dock en del frågetecken att lösa fortfarande. Men så är det väl alltid? För hur hade de varit ifall allt gått på ett banan skal. Jag är iallafall hur glad som helst över den här chansen, det kommer bli hårt arbete här framöver men jag kommer få hålla på med någonting jag älskar å mår bra utav. Det är en enorm chans att få bli delaktik i det här å min tacksamhet kan nog inte beskrivas i ord. Iomed det här finns det så många andra dörrar som öppnas till mej, möjligheter jag inte har chans till i dagsläget. Tyvärr kan jag inte berätta vad det hela handlar om ÄN.. Men jag lovar, så fort allting är klart å jag har klartecken högre ifrån så ska ni få veta på en gång. Går inte det här vägen så har jag ett annat jobb på G kanske, dom ringde tidigare idag för att fråga om jag var intresserad å jag svarade givetvis ja för vad som helst är bättre än vad jag har just nu, men dom skulle höra av sej mera i början på nästa vecka så får vi se vart det hela leder till. Men en sak som är säker, går allt som det ska med det hemliga projektet är jag inte en minut sen att hoppa på det!

Tänkte slänga ihop lite käk nu å ta en snabb dusch. Kvällens planer är inte helt spikade ännu. Valet står mellan en skön hemma kväll med lite pappersarbete, eller så tänkte jag möta upp Malte å följa med till en vän till honom å ta ett glas vin eller nått.

jaja, vi hörs senare!

050209

Dagen har varit hur skön som helst. Vi har inte gjort ett piss utan  bara degat oss fram. Rörde på mej ifrån Cissi runt halv sex tiden för att åka hem till mormor. Tanken var då att slänga ihop en middag, men för det första så hade hon redan käkat å sen för det andra fanns inte alla ingredienser hemma.. Blää, ja som var så sugen på köttfärssås m. spaghetti. haha... Skulle nog kunna äta det 7 dagar i veckan om det var möjligt. Så det blev stekpotatis med sås istället. Tanken var ju att träna idag, men mamma hade tyddligen dragit till Dannmark å hon msåte ju vara på plats för att larma av så jag kommer in. Får ta det efter mötet imorgon istället. Blivit alldeles för lång vila nu. haha.. Införskaffade mej planer för kvällen så de var bara att slänga sej in i duschen å packa väskan inför imorgon å dra.Vi hörs mera imorgon efter jobb mötet så får vi se hur allting går.


pbdr

baby.....

Hey baby, when we are together, doing things that we love.
Every time you're near I feel like I'm in heaven, feeling high
I don't want to let go, girl.
I just need you to know girl.

I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms

Here tonight

Hey baby, when we are together, doing things that we love.
Everytime you're near I feel like I'm in heaven, feeling high
I don't want to let go, girl.
I just need you to know girl.

I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms

I don't want to run away, I want to stay forever, through Time and Time..
No promises

I don't wanna run away, I don't wanna be alone
No Promises
Baby, now I need to hold you tight, now and forever my love

No promises

I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms

I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms
Here tonight.

"Upp med hakan sötnos!"

Som min goda vän alltid säger till mej när jag stöter på olika motgångar eller allt känns jobbigt för sekunden. Å visst, han har rätt.. Å nu kanske det börjar hända lite saker. Har ett jobbmöte på fredag så får vi se vad allting leder till. Det känns kul å spännande, jag är taggad till hundra. Hoppas bara det blir någonting utav allting för ja behöver verkligen ett jobb nu, men just det här är så mycket mera. Någonting jag verkligen vill hålla på med å lära mej mera om.

Nu ska vi krypa ner i sängen å sussa. Färdtjänsten kommer å hämtar Cissi vid tolv imorgon å jag tänkte ta en vända förbi gymmet då. Lovat mormor att slänga ihop en middag imorgon kväll så tänkte köra på spaghetti m. köttfärssås.


Bullbak med älskling.

Cissi ringde vid kvart i två å väckte mej, var sällskap sjuk så det var bara att pallra sej upp å gå till bussen. Men mej gör det ingenting, jag älskar att vara här. Sprang förbi affären på hit vägen å handlade lite ingredienser för bullbak. Så idag har vi gjort kanell å vanlij bullar. mumma.. Nu ligger vi i varsin sida av hennes dubbelsäng med datorn på magen. Precis smällt i mej 2 chees burgare å massa bulldeg. Gaahh, min mage lär ju må sisådär nu ikväll. Tanken var att ja skulle sprungit förbi gymmet idag, men får skjuta upp de tills imorgon istället för ikväll orkar jag verkligen inte röra mej en milimeter. Får se om det blir så att ja sover kvar här inatt eller om ja pallra mej hem senare.

JAG VILL !

Gud vad jag längtar bort till värmen just nu. Få lyxa till det under en veckas tid. Äta massor med god mat,  träffa nya människor å se en helt ny kultur. Kunna gå i enbart linne å shorts på dagarna, eller uppvikta jeans med en skjorta på kvällarna. Få bli härligt brun å gå på massage m.m Avsluta kvällen med en drink på något schysst hak. Ja jag har verkligen fått smak för att resa.


Hade en tanke om att åka till Paris över min föddelsedag en vecka för att komma bort ifrån all stress å bara unna sej själv lite lyx med en vän. Dock funkar det inte riktigt nu rent ekonomiskt så vi sattsar kanske på en Tallin kryssning istället. Men i sommar ska jag verkligen försöka komma iväg på en solsemester en vecka någonstans. Vart kvittar så länge det är varmt i vattnet å solen skinner. Min dröm att att åka till Mexico eller Thailand, men det får nog vänta ett bra tag framöver å härligast skulle ju vara att kunna dra över vintern så man kommer bort ifrån kylan.

Jag är hopplös.

Nu gör jag det igen.. Klockan är lite mer än halv tre å jag sitter fortfarande uppe. Egentligen är jag hur trött som helst å borde legat å sovit för länge sen eftersom de enbart blev några få timmars sömn i natt. Men icke då. Det finns alltid någonting att pilla med som upptar min tid, å helt plötsligt har klockan bara sprungit iväg. Hmpf.. Hur kan det bli så egentligen? Jag har alltid varit en natt människa som ni redan förstått vid det här laget, men nu är det värre än någonsin eftersom jag är uppe till tidiga morgonar å även går upp tidigt på morgonen. Jag ser framemot en låååååång sovmorgon senare. Funderar på att stänga av mobilen imorgon, lägga datorn långt borta å bara ha en hel dag för mej själv. Utan att träffa massa folk, prata massa i telefon eller på datorn. Haha, vi får väl se hur det lyckas med tanke på att det inte riktigt är min starka sida.

Jag är sugen att baka. Göra massa goda vanilj & kanelbullar. Äta massa deg å känna hur gott det luktar i köket. Eller göra egna semlor. De ni, det skulle inte vara helt fel. Alldeles färska med massvis av grädde. Jag kanske borde få till en dag med mormor i köket tomorrow. yeah..

Jag börjar bli lite smått irreterad på att få höra ifrån folk hur avundsjuka dom kan vara på mej för att jag inte har något jobb, tar dagen som den kommer å gör precis vad fan jag vill. Visst, det är jätte skönt vissa dagar. Men jag skriker efter ett jobb nu. Jag kan bara slänga tillbaka bollen å säga; Jag är avundsjuk på er oxå! Jag ska säga er, det är minst lika jobbigt att vara arbetslös som att ha en skola eller jobb att gå till. Visst, jag kankse inte måste gå upp klockan sju på morgonen för att göra mej i ordning å dra till jobb/skola, Å även om jag kan planera in mycket kul som man gör så får man inte glömma bort att det faktiskt tar tid att gå på möten med soc & arbetsförmedlingen. Söka x antal jobb varje dag. Fixa å dona med personliga brev med CV. Tiden måste även planeras till någonting vettigt under dagen för att bara ligga hemma å dega hel dag tills folk slutat vad dom nu än gjort under dagen kanske var skönt till en början, men man lessnar fort å får en liten lätt knäpp i huvuet utav det.

Jag måste verkligen införskaffa mej en allmenacka nu för att komma ihåg allting. Skulle egentligen ha ringt upp Fredrik idag för att bestäma när nästa helg till enköping blir, men ska ja vara ärlig så glömde jag bort det totalt. Har små lappar över allt med olika möten å grejs jag ska på, men dom där lapparna försvinner ju lika fort som dom skrivs. nej nu får ja skärpa till mej å skaffa en ordentlig allmenacka som ja kan anteckna allting viktig i. Får inte glömma att ringa några viktiga samtal imorgon samt Fredrik. yeaah.

Ska alldeles strax kila ut i köket å ta en natt cigg å sen är de raka vägen in till toaletten för att borsta tänderna. Ska drömma mej bort om min lägenhet som kommer dröja ett tag innan ja får, men det är alltid samma sköna känslan att möblera den i huvudet innan man somnar.. Ååh, vad ja längtar! Jag vet som sagt exakt hur jag vill ha det.


Godnatt
/ pbdr

yeah

Såra mej helldre med saningen än gör mej lycklig med lögnen.

Stäängt för inkommande ikväll. hahah! ironi

Cissi is baaaaack =]

Så jävla lack för stunden! Var på arbetsförmedlingen tidigare idag eftersom vi hade ett möte inbokat. När jag kom dit hade tanten dubbelbokat så mötet blev framskjutet en timme. När vi väl satt å pratade å jag tog upp det där med praktik plats började hon svamla om att jag inte var påanmäld så jag kommer få vänta tre månader till innan jag kommer få en praktikplats om jobb inte dyker upp. För när jag flyttade tillbaka till Stockholm igen å skulle skriva in mej där igen så flyttade dom över min akt utan att på anmäla mej. Å tyddligen kan man inte göra det i efterhand enligt lagen så idag blev jag påanmäld. Dyker inte jobb upp snarast innebär det att jag inte kommer ifrån mormor förens om ett halvår med all vänte tid å skit.

Mötte upp M för en snabb lunch å givetvis blev det suschi idag igen. Åkte till AC sen för att hjälpa henne med att hämta hem en del tavlor hon haft  på galeriet. Har varit en konstig dag må ja säga, både skratt å tårar har jag hunnit med. Slängde ihop lite köttfärssås å spaghetti å slängde i mej där med. Haha, vad har hänt? Jag bara äter å äter. Helt sjukt ju. Sen var det raka spåret hem till Cissi för att träffa henne. Som ni förmodligen vet kom hon hem idag å det är så skönt att ha henne hemma igen. Sitter just nu i hennes säng å fått höra massa om hur hon haft det å vad dom gjort. Uppdaterat henne på vad som hänt här hemma i sverige å om min Göteborghelg. Weejj,

Kvällen blir lugn. Tänkte inte komma hem allt försent å sen  är det andra avenyn som gäller ikväll. Jag saknar göteborg väldigt mycket just nu. Jag har alltid älskat den staden å när jag gick där i lördags morse ville ja bara flytta dit. Det är så vackert varesej det är på vintern eller sommaren. Ååh.. Nostalgi. Varje år mellan jag var 7 till 14 kanske så var vi där. Körde en tripp till göteborg, gick på liseberg å sen vidare till smögen. Det var tider det.. En sak som är säker, staden har sin charm å kommer alltid ha fina minnen därifrån.

Ibland ska man ha tur !

Vissa dagar känns det som om att dygnets alla 24 timmar inte räcker till. I vanlig ordning sitter jag uppe nu å är hur pigg som helst. Även fast jag var uppe relativt tidigt i morse har tröttheten inte kommit till mej ännu. Gjorde precis i ordning nudlar med sås å curry som ja slängde i mej fortare än kvickt. För det räckte ju inte med semlan å en bit kolakaka när jag kom hem ikväll. haha, ja det är ju bra att matlusten kommit tillbaka för att stanna. Träningen har satt sina spår från tidigare idag så nästa gång ska ja se till att stoppa i mej ordentligt med mat innan. Träningsvärken börjar sakta mej säkert börja krypa sej framåt. Jag kommer ju dö imorgon. Får se om jag tittar förbi en sväng på gymet efter arbetsförmedlingen imorgon. Det var verkligen super skönt att springa där på bandet å lyfta lite skrot. Jag är taggad till tusen nu!

Jag saknar Daniel så mycket. Vi sitter å pratar på msn just nu, om allt å ingenting. Det är så skönt. Där har jag verkligen hittat en vän för livet känns det som. Han berättade om en tidigare upplevelse i livet, å vissa grejor av det han sa kände jag verkligen igen mej i. Det är så lätt att dra på sej en fasad å hoppas på att ingen ser igenom den. Men sen finns det dom där människorna, som faktiskt inte nöjer sej med en vitlögn utan tar sej tid för att försöka se igenom det där. Jag tror många lätt kan ta honom för lite kall å kylig, men bakom allting de där hittar ni en kille med ett hjärta av guld. För det finns så mycket klokt å intressant som man verkligen borde ta lärdom utav som kommer ut ifrån den munnen. Jag är så tacksam för att jag fått chansen att lära känna dej gubben :)
  


Var föresten förbi 3 butiken tidigare idag, så dom skulle höra av sej imorgon per telefon. Men det verkar som om att jag får ett helt ny dator, fast med funktioner som dom sa att den här datorn hade.




Vuxna delen av ryska posten; kyssa, runka, sug eller knull? knack knack.. Fyfan så jäkla klockrent! 


 


Mitt nyttiga jag har börjat.

Ååh vad jag har känt mej duktig idag. Blev ingen lunch med M idag utan vi tar det imorgon istället. Så jag bestämde mej för att vara lite duktig å dra till gymmet. Så åkte till mammas jobb å lånade deras. Körde stenhårt under en timme. Kondition, armar, bröst, axlar, mage, lår + ben 3 * 10 två gånger. När jag väl höll på tänkte jag inte mera på det, men nu i efterhand så har tanken slagit mej att jag inte kört något på lite mer än två år nu. Så jag lär ju ha hyffsad träningsvärk imorgon. Det känns iallafall toppen att ha kommit igång nu så ska köra stenhårt på det här. Känner hur mycket energi jag börjar få tillbaka å tröttheten lär nog försvinna nu när jag ska börja äta bättre å träna. La mej i solariumet efter men pallade dock bara med 10 minuter å sen var det dusch som gällde. När jag ändå var på mammas jobb passade jag på att kopiera upp min CV så jag kan lämna den personligen till olika arbetsgivare. 

Nu sitter jag hemma hos AC å precis avverkat en middag bestånde utav suschi i sängen framför tv:n. Alltid lika skönt att släppa all vett å etikett å krypa upp i sängen med varsin filt å käka gott. Kvällen kommer nog spenderas hära men får dock bli en tidig kväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att vara hos arbetsförmedlingen.




På tisdag kommer du! :] åhåå..

Oj, kikade in på statistiken å såg att det kommit flera läsare. Alltid roligt.. Inte för att jag har som mål i dagsläget att bli någon blogg kung precis, men det är alltid kul att flera hittar hit.

Kom hem till Mormor vid halv ett tiden å resan hem gick bra. Tunnelbanan å bussen matchade perfekt så slapp stå utomhus å frysa ihjäl. Myste lite med kissekatten å drog en snabb genomgång av helgen för mormor även om många detaljer uteblev. haha...

Daniel å jag sa hej då vid hållplatsen å sa att vi måste ses snart igen. Förhoppningsvis blir det hos mej nästa gång så får vi ta en hel ute helg, connection på fredag, lino på lördag å patricia på söndag. Haha, kan det blir bättre? Nejdå, men nån slags utgång blir det säkert.

Det känns lite ensamt ikväll, för nu har jag spenderat flera kvällar i rad med sällskap så kommer man hem å måste vara knäpptyst å det ända sällskapet man har är datorn för pratar man i telefonen så hörs det. Det känns liksom små tråkigt att va hemma, jag har inget jobb att gå till å jag kan ju inte direkt påstå att jag längtat hem till min madrass på golvet. jaja, det blir nog bra, ska sätta mej en timme eller två å söka alla nyinkomna jobb. Jag längtar så fruktansvärt mycket efter ett eget kryp in just nu. Har jag längtat tidigare så är det ingenting jämfört med nu. Jag märkte verkligen hur skönt det var hos Daniel dom här dagarna. Det känns verkligen nytt för mej det här med att bo hemma så mycket för det är väl ingenting som varit så jämt. Jag skulle absolut kunna tänka mej att kunna dela lägenhet med en bra vän eller så, men dock måste jag ha ett eget rum för man behöver verkligen den där dörren att stänga om sej ibland. Får se vad dom säger på arbetsförmedlingen om praktikplats nu på tisdag, å om styrelsen anser att praktikplats räcker som dokumenterad sysselsättning tlls vidare för ungdoms lägenheterna. För jag lovar, då drar jag så fort jag har chans. Om jag så ska leva utan möbler å på nudlar å bröd så är det värt varenda sekund. 

Slängde iväg ett sms till M för en liten stund sen för att höra om hon hade lust med en lunch imorgon. Skulle vara mysigt faktiskt. Passar bra för då vet jag att jag kommer upp i tid å kan sätta mej i lugn å ro å söka jobb på eftermiddagen istället för att sova bort hela dagen. Tänkte även höra vad AC har för planer för i morgon kväll för att se om man kan bjuda in sej själv för att laga lite käk tillsammans.

Får se om 3 butiken hör av sej imorgon å berättar hur det går det gått med min dator. Eftersom dom har marknadsfört den helt fel å sagt att den har saker som den inte har tänker inte jag nöja mej med det. Antingen får dom ge mej en ny dator med dom funktionerna som jag frågat efter, eller så får dom ge mej rabatt. För det är inte schysst att stå å ljuga för kunden enbart för att man vill få en dator såld. Skulle jag aldrig göra om jag jobbade i butik, oavsett vad det handlade om. Det har varit strul med dom ända från dag ett nu, så det här gången tänker jag inte ge mej.  

ååh.. Nu är det inte långt tid kvar tills du kommer hem baby.
Så som jag har saknat dej. Men jag vet att du haft det toppen
å det gör mej oerhört glad. Jag älskar dej hjärtat.





Dagens outfit har varit;
Grå kofta - Åhléns
Vit t-shirt - Bertoni
Mörka jeans - Levis
Palestina sjal
Skinnjacka - JC


Ska ta en natt cigg å sen krypa ner undet täcket å plocka fram boken. Inte blivit så mycket läsning sista dagarna så fortfarande har jag lite kvar. Blir nog lagom till nu innan jag ska sova.

Nattinatt.

Söndag..

Godmorgon,

Satt å kollade på Gossip Girl till fem i morse så vi är nog ganska sega båda två. Ska börja packa lite, städa, diska å sen blir det duschen som gäller innan det är dags att ta bussen för att åka hem. Känns lite små tråkigt, trots all skog å landet känsla så har ja trivits att vara här dom är dagarna. Man får tid att tänka å känna efter på ett sätt som man inte gör hemma. Men det är klart, det ska bli skönt att komma hem oxå. Cissi kommer ju hem på tisdag så det längtar jag oerhört mycket till. Men jag kommer sakna gullungen Daniel.

Ska kolla ett avsnitt av Gossip girl. (Jag är helt kär i den här serien. Måste köpa alla säsonger som har kommit ut nu), sen måste jag sätta fart. Vi hörs på bussen.

/ Daniel



RSS 2.0