work

Det här har nog varit en av dom tråkigaste dagarna på riktigt länge. Har inte haft ett skit och göra.. Försökte att sova men det har inte gått och jag förstår inte varför för jag är så himla trött. Kroppen känns hängig, säg inte att jag håller på att bli sjuk nu för det har jag verkligen inte tid med. Dom kommande tre veckorna kommer bli helvetes veckor med jobb.  

Tänkte ta ett bad kanske och sen börja göra ordning något att äta till middag... Klockan går så snabbt så sen är det väl dags för att åka till jobbet igen..

!!

Godmorgon!

Yees, jag är vaken nu och har varit det ett bra tag. Lyckades inte hålla mej vaken igår kväll utan tok somnade strax efter att jag skrivit mitt inlägg, försökte gå upp i tre timmar och till slut klev jag upp för att äta lite middag men låg i sängen vid 21 igen och sov. Snacka om att jag var helt slut..

Har legat och vridit på mej hela morgonen under täcket, slumrat till lite, vaknat och funderat. Allt känns så jäkla bra och det är verkligen rätt beslut jag tagit. Det är några små detaljer kvar att fixa men ingenting som oroar mej utan jag väntar bara på att få ett brev hemskickat så allting blir klart. Känns som om att jag kommer få tillbaka mitt liv i januari igen då jag inte kommer jobba så mycket nätter längre som jag gör nu. Allt kommer verkligen bli bra.

Antingen jobbar alla eller går i skolan idag så jag har ingenting särsillt för mej. Tänkte ligga kvar här ett tag och bara slappa eftersom jag inte har någon tid att passa förens ikväll och sen vet jag inte vad jag ska hitta på men det löser sej.

goodie

Fastnade i telefon och har suttit hela dagen och ringt runt till massa olika personer. Har varit så roligt att få prata med gamla människor i mitt liv från ungdomen. Nu äntligen verkar det som om allting har löst sej och jag har fått lite ordning på allt. Våren kommer bli så spännande och rolig, det här är ett utav dom bästa beslut jag någonsin tagit. Min framtid är säkrad! Om ca 1,5 år är jag färdig. Wiiiee... Oj vad jag längtar tills januari då allting startar.

Har därför inte sovit någonting alls nu och mår nästan illa för att jag är så trött.. Ska försöka hålla mej vaken till kvällen och lägga mej då för annars är det kört med att sova inatt.... Måste bara hitta på något att sysselsätta mej med. Orkar dock inte ta mej hemifrån någonstans, tror jag....  


09:14 Onsdag

Hela natten har jag längtat efter att få krypa ner i min säng och sova för att jag varit så trött. Måndag och tisdag natt har varit väldigt tuffa och mycket att göra så därför låg jag och sov hela dagen igår innan jag stack iväg för att jobba...

Nu då? Äntligen ligger jag hemma i min säng och är klarvaken och inte ett dugg trött. Blev hur pigg som helst av att komma ut i den här förbannade kylan. Ska ringa två viktiga samtal och sen försöka sova ändå för jag tror nog att jag är rätt trött iallafall.

Ikväll har jag en ledig natt och det ska bli himla härligt... Hörs igen då jag vaknat till liv!


Bra start på veckan.

Det blev minst sagt en härligt kväll igår tillsammans med fröken L. Vi satte på benen på hennes nyinköpta säng, spelade kort, hon lagade middag och vi drack vin. En gammal klasskompis som fröken umgås med tittade förbi och det var riktigt skojigt att träffa henne. Framåt små timmarna satt vi tre i en taxi påväg in till stan och hamnade på 54.  

Idag mår jag med andra ord som man förtjänar. Har hunnit med ett möte nu på eftermiddagen som förändrar hela min framtid till något jävligt posetivt och nu är jag hemma och käkat lite. Försökte sova en timme men det gick inge vidare och snart ska jag börja röra mej mot jobbet.

Nästa station; Nacka...

Den här regniga söndagen fortsätter och jag måste sätta lite fart hära. Det funkar inte att vara en sängpotatis heeela dagen. En snabb dusch väntar på mej och sen beger jag mej ut mot Nacka och tillbringar eftermiddagen och natten hos fröken Lopes som det var ett tag sen jag såg sen sist nu igen. Behöver vara med en människa som förstår mej utan och innan, där ord inte alltid behövs även om vi båda är experter på att prata så öronen ramlar av.    


Internet och verkligheten

Jag kommer ihåg för flera år sen. Så liten och oskyldig man var nu i efterhand, säkert en aning naiv oxå. Men man trodde att man var så tuff. Hade precis upptäckt gaysajten sylvester och registrerat ett konto där. Varje natt när alla där hemma låg och sov satt man inloggad och en helt ny värld öppnades. Jag var inte ensam längre, jag kunde prata med tusen tals andra killar om jag så ville. Sylvester byttes ut mot Qx och jag kunde verkligen spendera flera timmar framför datorn. Allt var självklart i hemlighet och det tog lång tid innan jag ens vågade lägga ut en bild på mej själv. Rädd för att mammas gay kompisar skulle hitta mej. Allt var så spännande, magen pirrade och blicken for många gånger mot dörren så att jag aldrig skulle bli upptäckt.

Internet byttes snabbt ut mot verkligheten och jag fick många nya hemliga vänner jag träffade. Fåtal blev bara ett jävla ligg, andra vänner och vid 16 års ålder träffade jag min stora kärlek. Sen fortsatte allt bara.. Fortfarande minns jag allting så tydligt samtidigt som det känns som om att det var ett helt annat liv och jag var en annan människa. Sitter på så mycket erfarenhet av livet nu. Jag drogs in i en värld som då var väldigt spännande där jag kände en gemenskap som jag nu i efterhand hatar. Vad som var då i mina ynga år - Äldre killar, alkohol, fester, kickar och smutsiga förslag. Sökte ständigt och jämt efter en sann bekräftelse, som man då trodde att man fick. Tyvärr har jag väl alltid varit nyfiken på det förbjudna och farliga, utsatt mej för risker jag aldrig skulle ta längre för att komma åt det där som jag inte visste vad det var.. För jag blev aldrig nöjd eller tillräckligt tillfredställd, av livet.

Tonåren är kanske en av dom tuffaste perioderna och mina tonår skiljer sej nog mycket ifrån många andras svensson liv men det var ändå en härlig tid på något konstigt vis. Om man bortser från alla flyttar jag fick göra under några år. Mycket var bara på låtsas. Jag var så fri när jag bodde hemma och gjorde precis vad jag ville, det fanns inga gränser eller spärrar och sa någon åt mej skulle jag bara göra det 10 gånger värre. Hemma var det skit så självklart drog jag mej till mina nyfunna vänner istället. Det blev som en fristad. Där kunde jag leva ut.

Idag har jag sett baksidan av alla dom här åren och skulle inte för en sekund vilja gå igenom det igen. Mycket har såklart varit väldigt posetivt och bra givetvis, men långt ifrån allt. Jag är så tacksam för att jag redan i tidig ålder hade rejält skinn på näsan och sett livets andra sidor när jag kom in i det här. På ett sett tror jag att det har fått mej att klara av baksidan av allt. Det kan göra så ont i mitt hjärta när jag ser alla dessa unga pojkar med sina presentationer på QX som säljer ut sej själva till vilket i mina ögon är ett väldigt lågt pris. Jag vill bara krama om dom små liven och linda in dom i en stor fet morgonrock. Tala om för dom att dom inte behöver göra så för att bli accepterade.

Har blivit så avtrubbad efter att sett vad som händer på internet och verkligenheten. Tjejkompisar som blir helt till sej för att dom fått en gaykompis men i grund och botten är man ju bara samma människa. Fast man gillar killar. Skulle det vara något speciellt? Näe. Fortfarande samma människa men kanske bara vågar leva ut sitt rätta jag. Jag skulle aldrig kunna tänka mej att leva ett annat liv än vad jag gör, för det här är jag, men mycket som finns runt om i gay världen står jag inte för. Under ytan finns det så mycket skit. Riktigt white trasch. Men som jag skrev tidigare finns det mycket fint och bra oxå. Tyvärr glöms det bort lätt om man lever i den här bubblan, men ute ifrån ser allt så fint och perfekt ut.

Många gånger i mitt vuxna liv när jag blir uppraggad eller träffar en ny kille nu kan jag sakna dom där kickarna. Spänningen och pirret i magen. Det har liksom glömts bort på vägen och försvunnits. Som om att man redan kan det där. Man nästan vet vad som kommer härnäst. Vad dom vill. En stor kuk och vältränad kropp känns inte alls lika spännande eller angeläget längre för det ger mej nada, en trevlig bonus bara kanske. På krogen går jag oftast inte ut utan att ha minst en killkompis med som nödlösning. Som får agera pojkväns matrial om det kommer fram något äckel och kladdar. Det ända jag kan sakna är den lilla pojkens nyfikna känslor, jag en gång hade. Men det är väl så, allt har sin tid och jag börjar bli äldre och lever ett annat liv nu. Oftast känner jag mej som en äldre kille i en ung kropp.

Privat inlägg - Förändring.


Vaken nu ?!

Klockan är strax efter sex på morgonen och nu är ni nog många som undrar vad sjutton jag gör vaken. Ja, det gör jag med! Vaknade av regnet som slår mot fönstret för en stund sen. Väldigt mysigt att ligga och lyssna på när man själv ligger nerbäddad i sängen under ett stort gosigt duntäcke, och bara tänker eller funderar. 


Ska slänga på ett avsnitt Mördare Okänd på svtplay, äta lite och försöka somna om. Ikväll väntar middag och mys med en vän men än är det fortfarande ett par timmar kvar.

Jösses

Shiiit... Halv sju vaknar jag upp och fattar först inte om det är morgon eller kväll.  Min första tanke är; Har jag sovit HELA dagen? Tyddligen..  Vafan... Det var inte alls det här jag hade tänkt mej och nu känner jag mej på jättekonstigt humör. Allt blir så knasigt när jag "försover" sej.

Tänkte röja upp här hemma lite för det är kaos i köket, och sen väntar nog en dusch. Kvällen kommer nog spenderas hemma för det står inge direkt på kvällens schema. Som jag misstänkte blev det ingenting med min kära vän, men jag har mycket att skylla på mej själv där när jag vaknade så sent.


Jävla äckliga snö helvete. Det här är...

Jävla äckliga snö helvete. Det här är seriöst inte roligt.. Mina fötter är dyngsura och ja går omkring å ser ut som en jävla snögubbe. Gaah... Aja.. Jag är påväg hem nu. Börjar med att fira helgens ledighet med lite sömn. Hade en del planer för ikväll men känner jag min kära vän rätt som hatar de här skit vädret mera än jag kommer dom ställas in. Trafiken verkar iaf flyta på så förhoppningsvis blir det inga förseningar..


Är de här ett jävla skämt? De ficking snöa...

20101022272 (MMS)

Är de här ett jävla skämt? De ficking snöar ute.......


Nu ska jag hem och missbruka min nya drog!...

Nu ska jag hem och missbruka min nya drog! Rederiet... Haha! Ja är så fast så de nästan kan bli jobbigt, men bara nästan.. Perfekt att ha något att somna till iallafall. Det dumma är bara att jag inte känner mej ett dugg trött, fattar inte.. Måste få tag på tredje skiftet med för ja älskar den serien oxå.. Undra om man kan sjukskriva sej för att kolla på serier!? Fniss, det skulle vara något.. Jaja, nu sitter jag på en svin kall buss hem. God natt!


På G..

Slänger in ett snabbt hej här....

Sitter och gör mej i ordning framför Rrederiet som har blivit min nya drog. Jag är helt såld. Fick ner första säsongen igår på datorn och redan hunnit kollat på 4 avsnitt, haha. Så sjukt jävla bra.... Det finns ganska så många säsongen så nu har jag något att sysselsätta mej med ett t. Nörd?! Jag visst :)

Sandra och jag är påväg in till stan för att käka middag tillsammans innan jag drar vidare senare mot kvällen.

17:18, 19 Oktober

Egentligen har jag haft tusen saker att ordna med men jag bestämde mej för att lägga det åt sidan och bara vara för en dag nu när jag varit hemma. Har legat och läst ett bra tag, halv sovit lite framför tv:n, pratat skit i telefon, plockat & fixat här hemma och tagit ett långt bad. Den tjocka mys koftan är på och nu är jag precis påväg ut genom dörren och ska iväg för att fika med en vän innan kvällens äventyr fortsätter. Visst finns det mycket bra med hösten och fast jag hatar den här förjävliga kylan som har kommit älskar jag dom här mysiga höstkvällarna då man sitter instängd på ett café och gömmer sej ifrån kylan. I skuggan av alla levande ljus som brinner för fullt, det om något, är verkligen vackert.


Vad gör man?

Jag känner bara den där jobbiga känslan gnaga inombords av att mitt liv står stilla just nu och jag blir rastlös till miljarder. Mina fötter rör sej kanske men mitt liv står och trampar på samma jävla fläck. Hatar den här känslan för det kanske inte är alla gånger det riktigt stämmer. Jag saknar min frihet som inte finns längre och jag saknar många av mina vänner. Livet rinner genom mina fingrar som det finaste sandkornet och jag vet inte riktigt hur jag ska hitta den där kicken som ska få mej tillfredställd och nöjd igen. Man fabblar omkring i livets laborint där det är så svårt att hitta den rätta vägen ut för det finns så många olika vägar att välja.


Det är så mycket jag vill göra och lyckas med men har inte ron i kroppen eller tiden att vänta. Utan jag vill bara knäppa med fingrarna och viiips så ska man vara där. Men tyvärr så fungerar ju inte livet så. Ett hårt arbete och tålamod är det som gäller, men tålamodet och jag går inte riktigt hand i hand precis.

Måste, måste hitta någon sorts inspiration eller kraft så jag orkar mej igenom den här mörka kalla hösten och orkar ta tag i saker som jag tycker är mindre roliga. Försöka ta reda på vad jag har för möjligheter till att uppnå och fullfölja det jag så gärna vill. 

<3

Igår tändes ett litet hopp i mej när min vän sa en sak. Kan det vara så? Jag vill att det ska vara så. Vet någonstans att jag inte ska hoppas men jag kan inte låta bli att göra det..

Privat inlägg - 19 oktober


!!

Behöver nog inte ens säga vart jag ska för det kan ni väl lista ut vid det här laget. Klockan går så snabbt från det att man kliver upp tills det att man måste åka. Och en känns natten som en evighet.

Har slängt i mej en tallrik snabbmacaroner här framför datorn och ska bara borsta tändern så måste jag åka sen. Är en aningen stressad och har egentligen inte alls tid att sitta här.. Så vi hörs kanske under natten istället.


..

I can’t believe I still want you


När det är dag för er är det natt för mej och tvärtom.

Kom nyligen innan för dörren och klädde av mej och kröp ner i sängen på en gång. Försöker få upp värmen här under täcket medans ögonen går i kors. Jag tänkte försöka lägga ifrån mej datorn nu på en gång så jag inte fastnar här. Men ville bara titta in och säga hej eftersom det var helt tyst igår. Det var helt enkelt en jävla skit dag på alla sätt nara och jag behövde vara helt för mej själv.  

Natten har varit bra och lugn och nu väntar en heeeldag där jag kan sova, vad skönt det ska bli! Innan jag ska vara tillbaka på jobbet även denna natt som kommer. Det blev många nätter på rad den här veckan men ibland är det så oxå. 

Försöker ni ringa eller sms:a så förväntar er inte att få tag på mej förens ikväll för jag har satt mobilen på ljudlös utan vibbration för att inte bli störd.

Puuss mina hjärtat!


love



Fjällbacka 2006
Våfflan med trollungen..


Det här är utan tvekan den finaste sommaren någonsin. Jag fick upp leva några utav mina bästa dagar i livet och allting var verkligen helt perfekt som om det vore en saga. Idag är allting ett minne blott och jag har lämnat det här kapitlet i livet bakom mej sen lång tid tillbaka. Fast fortfarande kan det komma dagar då jag plockar fram min mentala bok och tittar tillbaka på allting.  


Snart hemgång.

Så har det blivit tidig morgon och även den här natten har nått sitt slut. Har ungefär en halvtimme kvar och sen kan jag gå och byta om. Hoppas att jag la ner mjukisbyxorna för då ska jag skutta i dom för det känns inte som någon höjdare att dra på sej ett par tighta jeans just nu. Allt har gått bra och dom sista timmarna fortsatte att vara väldigt lugn.

Som det känns nu kommer jag bara att sova bort större delen av dagen och ha min mobil på ljudlös. Är ensam hemma i helgen och känner att jag behöver ha ett par timmar bara för mej själv. Livet känns aningen tugnt för tillfället och jag behöver ta reda på vad det är jag vill och ska sattsa på. Valen man gör är inte alltid helt lätt att göra och oftast finns det så mycket som spelar in i det man väljer.

Nää nu ska jag fixa det sista här. Tjingeling.    

Engelska helvetet.

Återigen handlar allting i slutändan om min jävla skitengelska som fattas. Alltid ska den sätta stopp för mina planer eller drömmar som jag vill uppnå och det börjar irritera mej något förjävligt. Anledningarna är många till att jag inte har klarat den ännu och jag tycker inte om att skylla ifrån mej på andra men i det här fallet är det faktiskt inte mitt fel att jag inte fixat det. Iallafall inte ifrån början.. Nu tänker ni säkert att vafan; "Det är bara att plugga upp den om du så gärna vill". Visst kan jag säga men det är inte bara så  bara. Viljan har jag men det är inte så lätt. Jag har försökt, flera gånger om men grejar det helt enkelt inte. Och jag blir så förbannat jävla ledsen att den alltid ska sätta käppar i hjulen för mej så fort jag vill någonting.. 

Har suttit och kollat på olika alternativ nu under ett tag för att sätta det där jäkla betyget men jag har helt enkelt inte råd att enbart plugga och på distans fixar jag det inte. Jag är alldeles för rädd för att ta lån även om det handlar om CSN och det kommer vara ohållbart i längden att jobba natt för att klara mej ekonomisk och plugga på dagarna samtidigt. 


Schemat för nästa period var mindre bra för min del och jag känner mej lite halvt panikslagen. Fick alldeles för få nätter med vad jag räknat med och än sålänge har jag inte kollat hur det ser ut på det andra jobbet men där går jag ju inte på något schema så jag kan inte räkna med det utan när dom ringer är det bara bonus. Kanske blir det så att jag kommer börja gå in dag och kvälls tid i framtiden på natt jobbet i Tyresö men även där är det ont om tider nästkommande period. Det blir en lång jäkla ledighet i november. . . . . . . . . . . .

Känner mej lite halvt nere inatt och allt känns bara blä för stunden. Ibland kan jag känna att det man försöker uppnå bara är omöjligt. Hur mycket man än försöker.. Längtar verkligen hem till att få krypa ner i min säng och sova nu. Tröttheten gör sitt och allt känns hundra gånger värre då. Vi har en väldigt lugn natt här på huset och alla ligger och sover. Nästan för lugnt för tiden kryper fram. Men nu ska jag väl inte säga för mycket för då kanske det blir kaos imorgon bitti istället.
 

Hat....?


Vad är hat egentligen?

Alla definera hat på olika vis, och det finns många olika grader på hatet.För mej är hat.. Förknippat med ondska och sorg. Svek möjligtvis. Det blir lätt att man använder ordet för att få ett stopp eller slut på allt kanske. Många gånger kanske man inbillar sej att det är hat man känner för att försöka skydda sina egna känslor. Bygga upp en mur kring sej själv. Vad vet jag.. Vi alla är olika som sagt.

Jag har hatat så mycket i mina dagar att det har gjort ont i min lilla pojkkropp och hjärta. För det tar så på krafterna. Man går runt och är så fruktansvärt arg. Det har varit ilska och sorg som jag byggt upp till ett hat.
Men har det varit nödvändigt? Och vem har drabbats hårdast utav det? I slutändan, tror jag, att det är man själv som gör det.

Men är det bättre att hata än att vara helt likgiltig? För då finns det ju fortfarande något kvar där, något som håller hatet vid liv. Personen betyder fortfarande något.För skulle det vara likgiltighet man kände skulle man ju inte känna någonting alls och inte heller kunna hata.

Finns det någonting där imellan? 


Det finns personer som jag verkligen hatar men dom är oerhört få och har gjort mej så illa så att det inte
finns någonting kvar att bygga på. Och idag är dom så långt borta ifrån mej som det bara går. Åter igen kommer man till det här att man har ett eget val. Antingen stannar man kvar eller så går man vidare.....


Fredag.

gäääääsp..... Fyfan vad trött jag är ! Sitter nyvaken i sängen och ska ta en snabbdusch nu och sen fixa någonting att äta. Ögonen går i kors, somnade alldeles för sent i morse och det känns knappt som om att jag sovit något alls.  

Idag känns det som om att jag bara är hemma och vänder. Ska nämligen åka in till jobbet och vara där lite tidigare ikväll. 

Och gud vad jag har längtat efter det här! Idag fick jag mina bilder som låg på min gamla dator. Vet knappt om jag vågar titta igenom dom.


Lägenheter.


Lägenhetsökandet fortsätter men just nu känns det en aning hopplöst. Jag är väl medveten om att jag inte kommer kunna få ett första hands kontrakt som det ser ut just nu och att köpa någon lägenhet är det inte ens på tal om. Men att det ska vara så svårt att få tag på en i andra hand trodde jag inte. Antingen ligger dom alldeles för långt bort, är på tok för dyra, uthyres under för kort tid eller så passar dom inte mej överhuvud taget. Mina krav är inte alls åt helvete och jag kan tänka mej nästan vad som helst. Men jag vill inte bo på nedre botten eller med kokvrå. För mej kommer det vara jätteviktigt att skappa ett tryggt och fint hem där jag kommer trivas att vara och det skulle jag inte göra om jag tog något som var på nedre botten eller med kokvrå. Jag kommer vilja kunna bjuda hem mina vänner på en riktig hemmalagad middag eller känna mej trygg när det bara är jag som är där. Det ska bli min oas, där jag kan samla kraft och energi, få gråta ut när det behövs och skratta med livet när jag gör det.

Dom få lägenheter jag har hittat och tyckt varit helt okej har jag inte fått något svar ifrån. Folk är lata och tar inte bort sina annonser om dom fått lägenheten uthyrd eller svarar inte ens på mailet. Har hittat en toppen lägenhet i Högdalen som hyrs ut under ett års tid och annonsen har legat ute vid flera tillfällen och just den lägenheten vill jag bara ha... Men det är nog bara att ge upp tanken med  den för efter att skickat iväg ett x antal mail och inte fått ett endaste svar ser det inte speciellt ljust nu.

Tänkte börja höra av mej till privata hyres värdar för dom har en hel del lägenheter med schyssta hyror och det finns även en hel del företag som hyr ut lägenheter utan att ta ut en överskotts hyra som ingen normal människa har råd med. Nu längtar jag verkligen till att få flytta till mitt egna och påbörja mitt så kallade vuxen liv på riktigt. Om jag känner mej själv rätt tror jag att det kommer vara väldigt bra för mej att få göra det för min egen skull och ingen annans. Ha något som bara är mitt. Det har varit jättemysigt att dela allting med någon annan men nu är det verkligen på tiden att jag skaffar mej mitt egna. Står på min egna ben. Skitläskigt men samtidigt så jävla spännande...


"godnatt"

En timme senare än vanligt får jag äntligen skutta ner i min sköna säng och linda om täcket kring min frussna kropp. Fick stanna kvar ett tag extra på jobbet i morse för att sl trafiken krånglade som alltid så personalen som skulle byta av mej blev en aning sent. Fine for me, nästa gång kanske det är min buss som strular.. Natten har varit lugn rakt igenom och jag har sysselsatt mej med att tvätta för att hålla mej vaken. Och skrivit en jävla massa... Vilket har varit otroligt härligt.

Idag är jag så satans jävla arg och frustrerad. Ingenting jag kan berätta om här i bloggen för då kan det bli väldigt fel och jag tänker ha min rygg fri, men en sak kan jag säga och det är att kommer den där subban lyckas med att förstöra för mej kommer det ta hus i helvete och jag kommer gå vidare med det här. Jag tycker det är pinsamt hur så kallade vuxna människor kan bete sej ibland. PINSAMT!

Tänkte slänga på veckans avsnitt av kenzatyrashow och hoppas på att somna till det. Ikväll har jag bestämt mej för att skita i alla måsten och sova en extra timme för jag tror det kan behövas för att orka med helgens jobb. Det slog mej när jag satt på bussen hem i morse att det redan hunnit blivit fredag och helg. Tyckte inte alls det var länge sen det var måndag liksom. Vilken helg man fick då! Jobb hela helgen lång. Tjohooo... Ni som ska ut och roar er och dricka goda drinkar ikväll, ha lite skoj för mej med för jag kommer sakna er när jag går på min tredje natt.


work

Aj fan! Min rygg och högra axel gör så jäkla ont och jag vet faktiskt inte vad jag har gjort. Kanske lyft fel eller sovit konstigt. Ont gör det iallafall. Ska fortsätta smörja in med Zoon och se ifall det blir något bättre. Gör mej redo för att gå på min 2:a natt och precis slängt i mej en stor kebabtalrik. Var för lat för att ställa mej och laga någon hemmagjord middag men nu är magen mätt.

Hunnit med en hel del idag. Blandat annat slängt in en tvätt och hängt upp den, dammsugit och fix här hemma. Dags att packa ner datorn och allting annat som ska med till jobbet och sen måste jag sticka. Som vanligt finns jag på mobilen fram till 21 ikväll...


Puss gullisar!


Kan det bli ett missförstånd? Måste alltid tänka en gång extra.

Jag skriver som bäst när jag har ångest eller mörket i mitt liv tittar fram. Det bara är så helt enkelt... Och ibland vill jag skriva mer än jag gör men jag är så rädd för missförstånd. En sak kanske uppfattas på ett sätt utav mej själv medans det uppfattas på ett helt annat sätt utav någon annan. Och egentligen har jag inte en aning om vem det är som läser min dynga och därför tar det emot. Skulle jag skriva helt fritt, oavsett om mörkret tittar fram eller att jag skrattar med livet har jag inte den blekaste om vilka konsekvenser det skulle få. Alltid måste man tänka steget längre och läsa igenom det man skrivit, fråga sej själv om det jag skrivit är okej.

Är så trött på mina inlägg där jag bara skriver om att jag arbetar, eller idag har jag gjort si och så, det har jag köpt eller vill köpa, att jag så himla trött och nu ska jag sova. Jag spyr på dom inläggen men samtidigt är de dom som håller bloggen i liv många dagar. Jag vill kunna lägga ut en fin skjorta, ett par fina skor eller skriva idag har jag gjort si och så för att jag själv vill det inte för att det skulle bli alldeles blankt annars för att jag inte alla gånger kan skriva om det djup som finns. Det utspelar sej så himla mycket mera i mitt liv än vad jag skriver om och många gånger skulle jag vila utveckla mitt skrivande. Någon enstaka gång dyker det upp ett privat inlägg som ett fåtal personer har tillgång till men det skulle kunna finnas så mycket mera.

Förmodligen kommer det rulla på som tidigare, jag skriver det jag gör men jag hoppas ändå att jag kommer kunna få in lite flera inlägg med mera känslor i. Utveckla mitt skrivande utan att det ska bli missförstånd och alldeles för privat.

Åldrandet...

En del är så ensamna och andra har en fin familj eller vän som är där och hälsar på. Det märks på en gång vem som har vad. Osynligheten och ensamheten syns i vissas ögon direkt kan jag tycka. Och lyckan och glädjen i andras. Men ändå delar dom alla en sorg eller vad man nu kan kalla det. - Åldrandet eller sjukdomen som tar död på dom. Jag kan tycka det är så sorgligt om dom ensamna, kanske är det här deras sista hem och tid i livet och ett litet litet besök från någon skulle uppskattas så mycket. Samtidigt har inte jag rätten att dömma, tycka eller tänka för jag vet faktiskt inte hur person var när han/hon var frisk. Kanske var det en riktigt elaka häxa eller världens mest underbara. Det vet inte jag.. För många förändras åt båda hållen när dom blir sjuka. Har jag fem minuter över och någon av mina tanter eller farbröder är vakna stannar jag alltid hos dom och pratar om dom vill det. För mej kanske det bara är fem minuter, men för dom kan det vara en evighet. I vissa fall vet man aldrig hur morgon dagen ser ut.

Morfar hade alltid mycket besök och för mej var det jätteviktigt att vara med honom den sista tiden. Dels för att jag visste hur mycket det betydde för honom men jag ville det även själv. Han var en fin man, min morfar. Om man förstod honom. Vilket jag inte alla gånger gjorde och inte när jag var yngre. All min lediga tid var jag där hos honom, ibland bara någon timme och ibland längre stunder. Vissa dagar minns jag mer än andra. Det var otroligt tungt och jobbigt att se honom sista veckorna, se hur han led men ändå kämpade på. Men jag är glad att jag fick vara där hos honom, hans sista tid.

Vi har inte alltid stått varandra sådär nära utan vi har bråkat något förjävligt, jag och morfar, men på senare år när jag förstod ett och annat blev han allt viktigare för mej. Jag kan önska nu i efterhand att jag hade lyssnat mera på honom när jag var yngre och förstått hans kloka ord så som jag gjorde när jag blev lite äldre. För han hade mycket bra att säga.........


Botox och internet

Det var inte roligt att göra botox idag utan det gjorde riktigt jävla ont.. fiifan. Men nu är det påfyllt och jag slipper göra det på några månader. Fick dessutom två salvor utskriva på recept som jag ska testa på.

Tack var hjälp har jag lyckats fått igång internet på datorn nu men det blev precis klart så har bara laddat ner det absolut nödvändigaste. Tyvärr har jag inte hunnit sova någonting nu på eftermiddagen så natten kommer nog bli lite tung men jag får skutta i säng på en gång när jag gått av imorgon.

Väskan är packad och om några minuter måste jag släcka ner här och kanlla iväg till tunnelbanan.

13 oktober

Halloj !

Vilket fint väder vi har idag.

Tänkte bara slänga in ett godmorgon innan jag sätter mej i bilen och åker iväg till kliniken. Idag är det nämligen dags att fylla på botoxen och det ska jag verkligen göra för det är bland det bästa jag gjort. Och nu pratar vi då om botoxen jag sprutar in under armarna för att slippa svettas....

Skuttat i mjukiskläderna bara så jag gör mej i ordning när jag är tillbaka hemma igen. Förhoppningsvis hinner jag sova en timme till om jag har tur och kan slta mej ifrån nya dator, haha ;)

Nu ringer telefonen så vi hörs gullisar!

VILL HA !

Jag vet, jag vet.. Det var inte länge sen jag köpte en ny väska men när jag klickade mej runt på internet och hittade den här blev jag genast matrialiskt förälskad. Den kommer att passa perfekt i höst till skinnjackan eller den stora vinterjackan. Åååh... Ska jag, eller ska jag inte är frågan.

Dock finns det ett litet problem.. Jag tror att handtagen kan vara en aning för korta så jag ska kolla hos en skomakare vad han tar för att sätta ditt nya som är längre. Det kan ju knappast gå på många hundra lappar eller vara ett stort problem....?


http://www.modekungen.se  Och 649 kr går det här kalaset på.


Livet.

En konstig dag. Livet går upp och ner. Ibland skrattar man, ibland gråter man. Enormt mycket känslor som har utspelat sej under hela dagen och jag var helt plötsligt tillbaka där jag befann mej för ett par år sedan. Där jag tillbringade dom bästa dagarna med min stora kärlek, där jag haft några utav dom värsta bråken i mitt liv, många nätter som jag flytt därifrån helt förtvivlad och där jag skrattat tills jag gråtit och så mycket mycket mera som utspelade sej mellan dom väggarna. Minnen som helt plötsligt kom så nära och blev levande igen.

Försökte sova ett par timmar efter att jag gått av i morse men det gick inge vidare. Somnade nog tillslut efter en tid och sen kom min nya dator på kvällen. Fört över alla gamla bilder, filmer, dokument och musik nu. Tyvärr har jag inte lyckats kicka igång internet på den ännu utan det får vänta tills imorgon. Fan vad fin den är, min lilla baby..

Har ledigt inatt så jag ska stänga ner här om ett tag och gosa ner mej under täcket. Slå på tv:n. Behöver sova för jag är helt slut nu. Imorgon väntar botox och sen natt 1 av 5 på rad. tjoho.. 


Mot jobbet

Eftermiddagen har gått så jäkla fort och alldeles strax ska jag slänga på mej jackan och börja röra mej mot tunnelbanan. Det har blivit dags för mej att åka till jobbet den här kvällen. Nås på mobilen fram till 21 och efter 07 imorgon igen.. Troligtvis ska jag iväg på direkten imorgon bitti när jag slutat så det kommer bli en lång natt/dag. Men jag ska inte jobba så ni behöver inte oroa er !

Ha en fin måndags kväll gullisar


love,

daniel

Allvaret börjar igen..

Mina lediga dagar är över och snabbt dras jag tillbaka in i verkligheten på några få sekunder. Egentligen skulle ja börjat på torsdag men mitt lilla hjärta ligger hemma i feber och är sjuk så jag hoppar in för henne inatt. En liten del utav mej vill inte börja jobba redan för det har varit skönt att få vara ledig och fri, göra vad sjutton jag velat, samtidigt som en stor del av mej vill ha extra pengarna och har bett om att få jobba ifall hon var sjuk.

Eftersom jag jobbar nu inatt har jag inte alls varit duktig och gått upp tidigt i morse för att ta i tur med allt som ska göras. Utan när jag fick reda på det i morse sket jag i alarmet och istället vaknade jag nu.. Har ett par timmar att fixa det viktigaste här hemma via datorn och telefonen innan jag måste äta upp grådagens middag och börja göra mej i ordning. Tror jag kommer att vara ledig imorgon för att jag inte får jobba den natten pga av min vila till mina ordinarie nätter på schemat, annars är jag säker att jag är ledig på onsdag och får sprigna på stan och fixa resten av sakerna då istället.

Kommer gå in i en väldig jobbperiod nu då det mesta kommer handla om det. Sova, äta och jobba.. Så jag förvarnar er om att det är så det kommer bli men jag ska försöka vara så social som det bara går med allt och alla när jag inte är på jobbet och är vaken.

Ser att solen skinner utomhus och att det är helt underbart väder så jag tänkte faktiskt försöka hinna med och ta en kort liten promenad idag. Andas in den fria luften och fylla öronen med högsta volym.

Baksidan utav att vara vuxen..

Fan, jag kan inte sova.. Vaknade vid ett och har inte kunnat somna om sen dess.. skitskitskit. Trött är jag, men det är så mycket som upptar mitt huvud som jag bara ligger och funderar på. Saker jag skjutit upp på och tänkt att det fixar jag sen, det löser sej med tiden.. Och nu helt plötsligt blev det lite bråttom!

Måste ringa till skatteverket imorgon, kontakta försäkringskassan och anmälla mina kontouppgifter så jag får ersättning för praktikdagarna och fixa tusen andra saker. Stress stress och stress.. Vet inte om jag skattat för lite nu när jag har haft två jobb och fick världens panik och måste prata med dom och be om hjälp så att jag inte får någon skatteskuld på flera tusen nästa år för det skulle inte vara roligt.

Det här vuxen livet är inte alltid lätt. Bank ID hit och dit, internet bank, försäkringskassan, a-kassa, försäkringar, pensionssparande, skatteverket och allt vad det är. Känner mej som ett stort jävla frågetecken kring allt det här. Så mycket att hålla koll på och ja erkänner att jag inte har den blekaste om mycket av dom här sakerna.

101010

Tror ni jag har lyckats sova idag eller? Knappast.. Telefonen har ringt, datorn har upptagit tid, läst lägenhets annonser och svarat på dom, hunnit vara inne i stan en sväng och bestämde mej även för att laga en riktig middag för en gångs skull ikväll. Försökte äta det framför Välkommen hem som gick på tv:n, men jag kände bara hur tårarna var nära till hands så jag orkade inte kolla klart. Varför? Det har jag ingen aning om.. Nuu äntligen, efter alldeles för många timmar, ligger jag i sängen och ska strax sova för natten. Ögonen går i kors och får jag bara upp värmen här kommer jag sova gott hela natten. Om jag lyckas lägga i från mej datorn vill säga.. Mobilen är på ljudlös utan vibration så nu finns det inget som kan störa. Eller..?

Åååh, jag längtar till tisdag nu för då får jag min bebbis! Det vill säga min nya dator. :) Det ska bli så skönt att bli av med den jag har idag för jag är så trött på skiten och att ingenting fungerar. Hoppas även på att jag kanske kan få bilderna ifrån min stationära dator här framöver för det ska bli så roligt att titta igenom alla. Så otroligt mycket gamla minnen och det finns nog en hel del som jag inte kommer ihåg oxå. Har en hel del ifrån min första kärlek som jag vill spara, och även ifrån morfar.. Funderar faktiskt på att köpa en extern hårddisk och säkerthets kopiera alla bilder till den så man har en kopia ifall något skulle hända. Musik skiter jag i för det går alltid att få tag på igen men just bilder.. Det är så värdefullt och ovärdeligt.

På tal om bilder... Jag är inte alls nöjd med kameran jag köpte för ett par dagar sen. Tycker inte att bilderna blir bra och sen är det något annat men kameran jag inte gillar. Vad vet jag inte, men någonting är det. Som jag förstår det är det 30 dagars öppetköp fast man använt produkten så det ska inte vara några problem att lämna tillbaka den. Och låta jakten på den rätta kameran fortsätta.


Imorgon har jag lite små ärenden att fixa; lägga på ett brev, bankärenden, åka in till stan och handla några små saker och även städa om jag orkar med det. Sista dagarna på ledigheten nu innan allvaret sätter igång igen. Dock kan det bli tidigare än väntat men det vet jag inte ännu.  

Ska försöka sova

Så trött så jag inte ens orkar somna. Och dessutom fryser jag något förjävligt. Ja hatar verkligen den här kylan. Ligger fullt på klädd under en flisfilt och en duntäcke men det verkar inte hjälpa. 

Natten har spenderas ute i Huddinge på jobbet, 21-10 och det blev inte många minuters sömn för min del även fast det var sovande jour. Inte varit där på ca 1,5 månad så det var kul att träffa både personalen och några utav brukarna. Stor skillnad på dementsjuka och förståndshandikappade och det är väl omväxlingen jag tycker om. Börjar bli mer och mer sugen på att kanske plugga till USKA men fan att det ska vara sån lång pluggtid men skulle jag ta tag i det någon gång vet jag att det är akuten jag vill till. Högt tempo, stressen och alla olika personer man får träffa. Ännu en dröm bara kanske, jag vet inte..

Idag väntar en slapp dag. Sara Löfgren blandad med Ron pope går på just nu. Hittade tre album med den sist nämnda artisen igår som jag bara älskar. Den sjukt underbara rösten blandat med gitaren, det är som om att jag vore i himlen nu. Ska börja med att försöka sova ett par timmar nu tänkte jag.  

Trött och huvudvärk

Jaaaa.... När jag satt på tunnelbanan hem idag plingade telefon till och jag fick ett sms om att min nya kamera fanns på plats för att hämta ut. Så promenerade bort till OKQ8 för att göra det. Nu ligger den på laddning och jag tror att jag kommer vara vädligt nöjd med den, det är 30 dagars öppet köp så jag ska testa mej fram och känna efter vad jag tycker. Datorn har jag fått beskedd om att den kommer på tisdag eftermiddag så då ska jag åka och hämta den så det är bara snällt att vänta, även om jag gärna hade haft den nu till helgen.

Mötet och lika så mina ärenden på stan gick finfint och när jag var klar på stan tänkte jag först stanna kvar och titta i lite butiker om jag hittade något roligt. Men det var så galet mycket folk överallt så jag orkade faktiskt inte. Så jag åkte hem och la mej och vilade ett par timmar istället, nu har jag världens jäkla huvudvärk och funderar på vad kvällen ska erbjuda. Chansen är väldigt stor att jag kommer bli rastlös och uttråkad om ett tag.. Kanske bara sticker iväg till en kompis eller så blir jag hemma, vi får väl se. Först ska jag ta en vaarm dusch för jag fryser som vanligt jättemycket hära. Det måste vara något fel på värmen i den här lägenheten för det här kan ju knappast vara normalt.


Dagens "äventyr"..

Det borde vara olagligt att vara tvungen till att stiga upp såhär tidigt en morgon då man är ledig. Knappt sovit någonting alls i natt och är tröttare än tröttast för tillfället. Precis kommit ut ur duschen och fått på mej lite kläder nu innan jag ska sticka iväg på ett lunch möte, och sen vidare in till stan för att göra några ärenden.

Jobbet ute i Huddinge som jag inte varit på under hela månaden har ringt och dom är kort om personal så jag hoppar in extra imorgon kväll och två andra pass. Skönt med lite extra pengar och roligt att träffa alla där ute igen...

Privat inlägg - Något som gick sönder.


Lösenordet är ändrat.

För er som tidigare har haft tillgång till min privata blogg så är lösenordet nu bytt! Fråga efter det nya så får ni det på en gång!

Rubrik ?? Fuck that.

Cissi och jag satt och snackade skit ett par timmar och det var riktigt skönt att ha över henne här. Som jag skrev hade hon med sej sin dator hit och jag lyckades även att fixa med det jag skulle göra. Så himla skönt.. Nu känner jag mej riktigt nöjd över att jag fått tummen ur röven och skickat iväg det som skulle iväg. Bara att hålla mina tjocka små tummar och hoppashoppas.

Det blev en sen middag och fika med Lina på café 60 på kvällen. Lasagne blev och det kanske en av dom godaste jag ätit i hela mitt liv. Gick knappt att sitta där inne för att det var så mycket folk så man inte hörde vad den andre sa. Så när jag ätit upp tog vi med oss några filtar och satte oss utomhus med en latté. Det känns sorgligt att säga men det var nog årets sista utomhus fika om något drastiskt inte händer med vädret för det var allt annat än skönt. Det blåste och var riktigt kallt.. Efter knappt en timme där ute stod jag inte ut och vi åka hem på varsina håll.

Om jag har riktigt riktigt tur kanske min kamera och dator kommer redan imorgon på posten annars får jag vänta tills efter helgen. Men det verkar ha gått riktigt fort och jag har fått mail om att det befinner sej i jönköping just nu så hoppas kan man alltid göra. Imorgon först ut är det ett lunch möte klockan 11.15 som jag ska på så det vore nog bra om jag kom i säng inte allt för sent för jag kan verkligen inte försova mej... Då blir det smisk på skjärten, haha... Förhoppningsvis drar jag iväg till en kompis efteråt annars blir det en lugn helg med massa film som väntar begravd i min säng med duntäcket. Är inte alls på humör för att ställa till med något storslaget faktiskt. Min luft gick lite ur mej ikväll...


Gaahh, jag saknar sommaren och värmen så mycket just nu! Känns som om att det inte blev någon riktigt sommar för min del så därför saknar jag den lite extra nu när jag är ledig.



the day

Hallå finisar!

Tankten var att jag skulle upp vid 11 idag men sängen var så jäkla skön så jag försov mej till klockan 13 då telefon ringde. Haha, ingen skada skedd dock..

Sitter och väntar på finbesök ifrån Cissi. Hon har aldrig varit här hemma hos mej någon gång så idag kommer hon över och hälsar på innan jag ska iväg senare ikväll. Hon tar med sej sin dator eftersom min är dum i huvudet och inte vill som jag vill för jag måste skicka iväg några filer på mailen och den vägrar sammarbeta. Skönt att min nya dator kommer nästa vecka som är beställd. Klickade även hem en ny kamera idag! Så nu är det slut på suddiga bilder när man är på krogen..  

Ska plocka in tvätten i garderoben och hoppa in i duschen en snabbis om jag hinner innan hon kommer. Så skönt att ha allting upptvättat nu och hela rummet doftar så gott av sköljmedlet. Bara städningen som är kvar, men rom byggdes faktiskt inte på en dag. ;) Jag vet att jag är hopplös men det finns saker som jag bara haaatar och städning är en utav dom.



En bild från i sommras på mej och mitt fiina hjärta.


01:46

Nu känner jag mej faktiskt lite duktig.. All min tvätt är tvättad nu och hänger på tork. Nu har jag några timmar att slå död på innan jag måste ner och hämta allting så jag sitter vid datorn och små fixar lite. Lagom seg sådär och fryser nå förjävligt.. Tv:n står på och gör mej lite sällskap men jag tycker mest det är skit som går på den nu.

Imorgon väntar en ny dag och jag har lite saker att lösa. Eller ganska många, men en sak i taget. Fick inte tag på någon tatuerare idag så jag ska försöka igen imorgon.. Annars får jag vänta tills i slutet av oktober då en vän känner en tatuerare som kommer till sverige, men jag vill göra mina två nu på direkten. Orkar inte riktigt vänta. På kvällen ska jag träffa Lina på en fika eller över ett glas vin, det får vi se då.

Nu börjar tredje skiftet ser jag och det brkar oftast vara bra så jag tänkte kolla på det.

Såhär söta är marsvins bebisarna.. Jag ville bara gosa med dom hela tiden men när vi haft dom uppe ett litet tag var dom tvugna att gå tillbaka till sina mamma. Åh, nu lär det bli daglig rapport ifrån Terhi om hur dom små liven mår. Jag är helt kär.




Home

Jag kom precis innan för dörren och fick av mej mina jeans och hoppade i mjukisbyxorna istället. Frussen som jag är tog jag plats under täcket på en gång i sängen och läste mina mail. Min fina Mia ifrån magerlungen hade skrivit ett långt fint mail som gör mej alldeles varm i hjärtat. Kanske har jag fått ett sånt spännande och intressant förslag som jag måste tänka igenom vääldiigt noga men inte kan säga nej till, gud vad roligt....

Har en del att göra ikväll.. Tyvärr har ju inte tvättkorgen blivit tom och rummet städat när jag varit borta så det tänkte jag sysselsätta mej med. Har lite jobb jag ska skicka iväg mitt CV till och sen ska jag kika på lite lägenhets annonser. Min paus ifrån världen är slut och nu börjar allvaret igen... Men dagarna som den varade har både varit välbehövliga och alldeles underbara.

Terhi har ju lite av ett zoo hemma så självklart nöjer hon sej inte med katter och hundar utan hon har även marsvin. Och i natt födde två av hennes marsvin små bebisar, tyvärr var det några som dog men tre klarade sej och i morse när vi vaknat och såg dom blev jag alldeles till mej. Satan vad små och gulliga dom var... 





!!

Igår blev det en jävligt god middag och vin. Timmar av prat och massa gos med djuren. Skönt att hänga med personer där det inte finns några krav eller måsten ifrån varandras sidor. Utan man får bara vara sitt rätta jag, hur det än må vara. Idag har vi båda varit väldigt trötta och knappt orkat ta oss upp ifrån sängen. Jag låg och kramades med Spike och Tim hela dagen medans Vickan låg hos Terhi. Somnat och vaknat om vart annat och snackat ännu mera skit. Vi tog ut hundarna på promenad och handlade thaimat till middag, kollat på tre filmer ikväll och nu ligger jag här i sängen igen som är full av alla djur. <3 Började min ledighet med en lååång vila så nu är jag redo att göra världen imorgon igen. Det behövdes verkligen en paus ifrån allt som jag kan få om jag vill när jag är här.

Imorgon blir det några samtal att ringa, tvätta när jag väl tagit mej hem, fixa lite med mitt CV, försöka få tag på en bra tatuerare och boka en tid dom närmaste dagarna. Måste höra med Cissi vad hon gör oxå för jag måste hämta min klocka som jag glömde där sist.






En trött dag! Ligger i sängen fortfarande ...

20101005260 (MMS)

En trött dag! Ligger i sängen fortfarande och gosar med kissekatten. Spike ligger här breve och vickan vid mina fötter. Vi ska ta oss till centrum snart... Sover kvar hos terhi inatt igen.


4 oktober

Godmoron.

Jaa det är fortfarande "morgon" för min del då jag vaknade precis. Sitter kvar i sängen inlindad i täcket och läser/svarar på lite mail. Försöker få tag på Terhi men hon ligger kanske fortfarande och sover... Hmm..?  

Natten var som den var och det var ganska mycket att göra. Speciellt dom sista timmarna då flera olika saker inträffade. Hann inte ens med alla vanliga rutiner på morgonen och när klockan var tio över sju och jag kunde gå och byta om var jag helt slut. 10 dagars ledighet väntar nuu! Wiiee..

Ikväll väntar middag och lite vindrickande, jag ska bara orka ta mej upp ur sängen och göra mej i ordning! haha!

Söndag och mitt sista jobbpass på tio dagar!

Natten igår var hemsk.. Det var falskt alarm om magsjuka vilket kändes skönt men jag mådde istället piss hela natten. Hela kroppen gjorde ont, jag hade feber, så fort jag var uppe och gick kände jag mej alldeles yr som om att jag skulle svimma och satan vad illa jag mådde. Inte så att jag behövde spy utan snarare av utmattning. Terhi ville skicka hem mej vid flera tillfällen men jag vägrade, ibland är jag för envis för mitt eget bästa. Men jag tycker verkligen inte om att sjukskriva mej och mitt i natten hade vi aldrig fått in någon som kunde ha hoppat in för mej. Tur att jag jobbade med henne iallafall för allt gick så mycket lättare då med all hjälp jag fick. Tack hjärtat..

Har sovit konstigt hela dagen och vaknat miljontals gånger och kollat på klockan. Vridit och vänt på mej och trott att jag försovit mej. Mår en aning bättre idag och har min sista natt innan jag går på långledigt. Jag har bestämt mej för att pallra mej dit och köra, alldeles för snål för att stanna hemma och jag vill inte ringa och sjukskriva mej heller. En sista natt fixar jag..

Ligger fortfarande kvar i sängen och drar mej och det kommer jag nog göra fram tills att jag åker. Vore kanske bra att tänka på en dusch och något att äta oxå, men jag är inte alls hungrig..


Nu drar jag.

Sovit ett par timmar till nu och mår ganska okej. Mest trött faktiskt. Lite huvudvärk. Och ont i fötterna ifrån allt dansade trotts att jag tog mina bekväma höga nike skor. Legat i badet och myst med en bok och käkat middag med mej själv framför tv:n.. Dagar som dessa önskar jag att man hade en öppen spis hemma, det skulle ha varit så mysigt. Stängt ute höstkylan och eldat på med vedträd för fullt. Tänt lite levande ljus. Och kanske kanske, haft en fin famn och legat i framför den sprakande älden. Haft mina fingrar inflätade i hans. Han som inte finns..  

Nu gör jag mej redo för att gå på en av alla mina nätter jag har på schemat den här månaden. Hört rykten om att det ska vara magsjuk på jobbet vilket inte känns som någon höjdare. Tur i otur att jag är på avd. grön i natt och där är det inte. Fast iofs så kommer jag springa imellan dom båda avd. inatt. Handsprit lär ju vara min bästa vän!! Först ska jag bara in till stan en liten snabbis nu innan..

På måndag är det jag som bokar en tvättid och städar upp här hemma. Det ser förjävligt ut här hemma och jag står inte ut längre, kläder ligger på golvet, disk som står lite varstans, tvättkorgen svämmar över och jag hittar ingenting. Så typiskt mej att skjuta upp allting tills det blir kaos. Men jag har inte orkat.... Nu finns det ingen återvändo för jag står inte ut med det här.




!!

Jag mötte upp min fina vän Damien och en kompis till honom i gamla stan först igår och så satte vi oss på torget. Mycket folk som var ute och efter ett tag kom även Jocke dit. Ett glas vin senare drog vi allihopa till paradise. Till en början var det sjukt dött men folk började ramla in allt eftersom och även Malte kom dit och partade loss med oss. Det var en härlig stämning ute igår utan massa drama och shit så det blev en kanon lyckad kväll. Vid två tiden drog jag och Malte till donken där jag träffade på herr snygging och sen åkte jag hem ensam och somnade gott i min säng..... Det blev några glas för mycket igår tror jag. Var sjukt på G innán vi ens hade kommit ut till paradise igår så det lär jag väl få äta upp idag, hihi..

Bilderna från igår är kassa! Alla är nästan suddiga så nu måste jag verkligen köpa en ny kamera eftersom min gamla gått sönder. Jag älskar att fotografera och spara alla mina minnen för att kolla på då och då..

Jag ska sova ett par timmar till nu innan klockan ringer och nattens jobb kallar på mej.

pusskram!








Hörde jag skååååål?



Jag har förat lite här hemma med mej själv när jag gjort mej i ordning. Och alldeles strax ska jag sätta på mej ytterkläderna och röra mej mot stan där min vän väntar. Nu sätter vi klackarna i taket och låtsas att det inte finns någon morgon dag.. SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!


Ledig och Utgång

Som jag har längtat efter den här dagen. En hel dag utan jobb eller några måsten utan bara varit helt ledig. Kan knappt fatta att det är sant. Och nästa vecka blir ännu bättre....

Efter att legat och znooosat över 1,5 timme pallrade jag mej upp och slängde på mej lite kläder, borsta tänderna och drog iväg. Trotts min lediga dag har schemat varit fullt... Åkte hem till Cissi där vi drack kaffe på balkongen, snackade skit och lagade lunch. Eller ja, det var snarare hon som lagade mat åt mej. Vidare in till stan med ett stopp på bolaget och panik handla något att ha på sej ikväll. Min tvättkorg svämmar över och jag har inte orkat ta tag i det.. Nu sitter jag med ett glas vin i handen och datorn i knät och kollar lite små saker, ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen göra mej i ordning för en helkväll ute. Ska träffa upp en vän och en kompis till honom på torget och sen får vi se vart natten tar oss.

Sprang på min före detta assisterande regions chef på stan idag och gud vad roligt det var att se henne. Hann bara prata ett par minuter men vi kollade så vi hade varandras telefon nummer och behöver jag hennes referenser i framtiden så var det bara att höra av sen. Nästa vecka ska jag även till en butik och lämna över mitt CV till, för dom ska nämligen öppna ett till butik i februari.. Och en av säljarna där har jag pratat ganska mycket med och han vet att jag varit intresserad och även om framtiden ser ljus ut för min del så måste jag ändå pröva att lämna in det.. För annars kommer jag ångra mej så hårt.

Nu blir det att sätta lite faart här. Den här kvällen ska jag njuta av!

Love,

Daniel

RSS 2.0