Mörker

Jag vaknar när det är mörkt ute och jag går och lägger mej när det är mörkt. Denna vinter alltså. Knappt så snön lysser upp mörkret. Längtar tillbaka till sommaren och värmen, ljuset. Nästan så jag vill fy iväg på en sista minuten till värmen någonstans. Gud vad skönt det skulle vara.. Det var bara det där med passet som har gått ut, attans.. Ska ta mej tid i veckan när jag är ledig och skaffa ett nytt.. Bara för att liksom. Man vet aldrig vad jag hittar på. 

Pallrade mej upp ifrån min sköna säng för ett tag sen. Vikt ihop tvätten och slängt in en ny maskin. Varit duktig att laga middag för första gången på evigheter och lyssnat på musik på full volym. Ska snart ta en dusch och sen väntar en natt full av jobb för min del.

Update:
Det är ju bra att man kollar kallendern innan man åker till jobbet. Tyddligen har jag sett fel på dag och ska inte alls jobba i natt utan imorgon. Så nu blev jag ledig visst...


1:a advent

Så har även den här helgen tagit slut och en ny vecka väntar oss. Tiden går så snabbt. Nu är det inte lång tid kvar tills julen är här och all hysteri lär väl börja nu igen kring det.

Jag somnade två timmar så nu är jag pigg och lär ligga uppe ett par timmar. Fan.. Lyckades iallafall slänga in en tvätt i maskinen så jag har kläder. Jobbar natt imorgon så då får jag passa på att sova ut på dagen.

Känner mej förbannat ensam ikväll och är uttråkad som bara den. Tänkte ett tag åka till en kompis men klockan är så mycket och riktigt så pigg är jag inte så vi ses i veckan istället.

Hoppas verkligen på att jag får mitt nya schema för nästa period nästa vecka så jag kan börja planera lite med flytten, ledighet runt julen och sen när skolan börjar. Får se hur mycket nätter och dagar det blir men tror det blir ganska så mycket för nu vill dom ha mej ute i Huddinge oxå fram tills skolan börjar. Jaja, jag har lovat mej själv att det inte blir så mycket jobb när det börjar så det är bara köra nu. Visst sjutton, jag får inte glömma bort att att ringa till CSN imorgon för dom vill ha något papper ifrån skolan som jag inte kan få förens jag börjar....

sluuuuuuut

Äntligen har jag kommit hem nu igen... Och fyfan vad trött jag är, det var ingen rolig lek när väckarklockan fick liv i mej i morse och jag var tvungen att lämna det varma täcket för ett bege mej ut i kylan. En resa som brukar ta 33 min tog långt över en timme och jag var genom frussen när jag kom fram till jobbet.

Men timmarna har gått fort och bra och nu är det skönt att vara hemma. Egentligen skulle jag nog behöva tvätta ikväll men det får jag göra efter tisdag när jag är ledig för jag orkar verkligen inte springa mellan tvättstugan och hemmet ikväll. Ögonen går i kors.. Kanske att ja kan slänga in en maskin här hemma så jag har något att sätta på mej, haha.

God natt!

Jag är helt kär i det nyrenoverade rummet! Det är så fint och nu när det är ommöblerat trivs jag dessutom mycket mycket bättre. Nu känns  det nästan lite små sorgligt att överge den här platsen om några veckor och flytta ut....

Imorgon har jag jobb som väntar och måste pallra mej upp redan vid sex tiden för att hinna i tid så jag och min chips påse ska krypa ner under täcket och titta klart på en film och sen måste jag sova. Lär nog inte bli några större problem då jag är jäkligt sliten från igår och fortfarande inte mår helt hundra. Det posetiva med att jag börjar så tidigt imorgon är iallafall att jag oxå slutar tidigt och har hela eftermiddagen ledig. Wiiho..


Fina vänner!

Jag skyndade mej hem igår efter att jag slutat jobbet och började göra mej i ordning och redo för en kväll full av party. Damien kom hit, vi käkade sushi och drack ett par glas vin innan taxin plockade upp oss och vi drog in mot stan. Vi hamnade på Paradise och dansade loss ett par timmar men lessnade vid två och mötte upp mitt fina hjärta, Cissi. Tog en drink tillsammans och sen väntade hemgång.

I morse när jag vaknade och jag visste att jag hade en jobb dag som väntade hade jag ingen aning om hur fan jag skulle lyckas med det. Spydde flera gånger på morgonen och insåg att det nog blev liiiite för mycket dricka kvällen innan. Med bulltande huvud och ett illamående som om att ja varit på havs i storm hoppade jag in i en räddande dusch och sen var jag tvungen att bita ihop och åka till jobbet. Det gick förvånansvärt bra att jobba och nu har jag kommit hem och käkat en sen middag...










Work

I natt har det inte blivit många timmars sömn så idag är jag jättetrött. Hade så svårt att somna igår kväll och låg och vred på mej i evigheter och tillslut satte jag på en film men jag fastnade i den och tittade nästan till slutet.

Jaja... Nu är jag uppe och käkat frukost, rotat fram lite kläder och fixat håret. Måste strax börja åka för jag måste fylla  på busskortet och sen ta en sväng förbi bolaget till ikväll innan jag är på jobbet. Skönt, det är bara fem timmar så det blir inte en sån lång dag.


Ledig.

Det var inget vidare bra sätt att vakna på i morse vill jag lova. Telefonhelvetet gick varm och slutade aldrig ringa och envis som jag var ville jag fortsätta sova på min lediga dag. Men det fanns tyddligen personer som inte tyckte att jag skulle få göra det så det var bara att pallra sej upp... Bland annat var det kort om personal på ena jobbet och dom frågade ifall jag kunde jobba, men då hade det blivit 30 timmar non stop och jag kände att jag inte riktigt pallade me det...

Nu har jag varit inne och kört tre kvällar på rad nere på grön i Tyresö och det känns jävligt bra. Personalen är så gulliga och jag trivs riktigt bra. Så som jag är som person kommer det passa mej utmärkt att variera lite mellan dag, kväll och natt. Man får så mycket mera förståelse när man inte bara ser dom på nätterna dessutom...

Så imorgon är det slut på att vara ledig och jag kör yttligare en dag på grön, men det blir bara ett kort pass på fem timmar...

Idag då... Efter att ja tvingats upp tog jag en lååång dusch, fixade lite här hemma, ringde några viktiga samtal, betalade dom sista räkningarna och hämtade ut ett paket. Äntligen kom min kofta som jag beställt och sen kunde jag inte låta bli att klicka hem en liten fluga när jag ändå var i farten. Inte riktigt min grej egentligen kanske men jag får nog till det med att ha den hängandes i en halv öppen skjorta vid kragen.. hehe

Sen bar det hem till M där det väntade middag och lite vin.. Alltid många olika känslor som kommer upp när vi  väl ses men det var... mysigt och kändes så bra som det kan göra. Vi gick ner till centrum en sväng och kikade lite i affärer och tog sen en fika innan jag drog vidare.

Nu är dom klara med mitt rum och jag har återigen flyttat in här igen. Möblerat om rummet lite och det känns mycket bättre nu. Det blev mera plats över och lite mysigare på något sätt. Så nu ligger jag bara här i sängen och degar. Sms:ar lite med en vän och ska väl snart krypa ner under täcket och sova så jag orkar ta mej upp imorgon. Men jag känner mej ensam ikväll, vill kramas och somna i en varm famn... Önsketänkade.





"Busshållsplats"

Jag kan inte ens räkna så många gånger som jag stått vid just den där busshållsplatsen tidigare i mitt liv. Oftast med söndergråtna ögon och hysterisk. På flykt för att ta mej ifrån där ifrån snabbt. Vanligast sena kvällar eller nätter. Ibland till nya platser annars till återkommande. Varje gång jag åker förbi där får jag samma känsla i magen, det gör ont och jag mår illa. Plågsamma minnen som blir så levande. Tusen olika känslor.

Idag stod jag vid busshållsplatsen, igen. Visst kändes det lite konstigt men det var ändå okej. Hann stå där och tänka några minuter för att bussen var sen och jag kände mej så levande och fri. Jag var inte på flykt någonstans utan jag skulle bara åka hem. Jag stod som vem som helst och väntade på bussen bara..


Privat inlägg - Tankarna tränger djupare in i mitt medvetande. Ögonen fuktas av tårar som kämpar sig fram samtidigt som jag själv kämpar för att hålla dem tillbaka.


!!

Ligger och vridet och vänder på mej. Kan inte somna.
Blir stressad av klockan. Tänker alldeles för mycket.

Jobb. Lägenhet. Skolan. Vänner. Framtiden. Kärlek. 
Livet i princip. Alla beslut som måste tas. Tiden som rinner iväg.

Men jag vet att jag valt och gjort rätt. Nu känns det bara som om att man går och väntar tills det nya året sparkar igång och jag börjar med mitt. På ett sätt ska det bli jäkligt skönt. 1,5 år är planerat och jag vet vad jag kommer göra. Men det kommer inte bli en lätt match, det var länge sen jag satt i skolbänken och jag har mycket att kämpa med och ta igen. Fast ger jag mej fan på att klara det så som ja gjort vet jag att det kommer gå bra och att jag lyckas.  

Hur det blir med lägenhet framöver har jag ingen aning om. Jag fortsätter att titta
och maila iväg nästan varje dag men det är fortfarande lika dött.

sunday

Både kvällen och den här helgen börjar lida mot sitt slut och snart väntar en ny vecka oss allesammans. En del har skola, andra jobb och vissa är lediga. Själv går jag in dag/kvälls tid på mitt natt jobb och jag gör det med start redan imorgon. 

Dagen har fortsatt i ett lugnt tempo sen ja kom hem.. Middag från grillen och sen legat i soffan och tittat på film. Nu har det blivit dags för mej att krypa ner till sängen och knäppa på en film att somna till så ja orkar mej upp imorgon.

Har inte så mycket att dela med mej av hära som dom senase dagarna. Så mycket att reda upp i huvudet innan ja kan få ner det i ord.

puss finisar

zipper

Det kommer en målare/tappetserare hit i veckan så jag började gårdagen med att packa ner alla mina saker i kartonger och flyttade ut dom från rummet. En snabb dusch och sen var jag inne i stan och käkade en sen middag med Sanna... Det som bara skulle bli en fika slutade med att att vi står inne på zipper och dansar mitt i natten. Kvällen blev jävligt bra och efter att försökt tagit mej in på berns där det var kört eftersom dom hade vip lista hela kvällen hamnade jag i en taxi...


Kom hem för några minuter sen och en lång dusch väntar mej nu.

Filmtime

Lina kom hit vid tolv tiden och har varit här ett par timmar. Vi har mest suttit och pratat en massa. Gick ner till affären och handlade, så lagade jag en tidig middag och så hjälpte hon mej fatta allt med CSN. Så nu är ansökan om studiemedel inskickad och allt är klart för att börja skolan. Toppen...

Har en singelnatt imorgon så jag ska är bara vara hemma och ta det lugnt ikväll. Laddat upp med lite filmer och en påse chips.  

Stan

Nu har jag inte jobbat sen i lördags morse och har alltså haft ett par dagar lediga. Och vad skönt det varit.. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte gjort något speciellt alls. Utan mest sovit, vilat och tittat på film. Och det var verkligen det jag behövde.. Skulle egentligen varit ledig en vecka till men eftersom jag börjar gå in dagtid sätter det igång redan nästa vecka och jag jobbar nästan hela den veckan. Men det känns bara roligt faktiskt.

Idag har jag varit inne i stan och strosat runt i butikerna. Blev en kavaj och ett linne rikare men några skor hittade jag inte. Lagt undan två par men har inte riktigt bestämt mej ännu vilka de blir. Kom hem ganska sent och och bara tagit det lugnt sen dess, somnade en stund på kvällen så nu kommer de väl dröja några timmar innan ja lägger mej. Dumtdumt.

Imorgon på dagen kommer Lina hit så det blir mysigt.

Relationer.

Jag hade en av mina bästa födelsedagar någonsin när jag fyllde 18 år, allting var perfekt och så fint gjort. Ett varmt minne som jag alltid kommer bära med mej långt in i hjärtat och som jag tar fram och tittar på ibland. Strax där efter bröt helvetet loss. Egentligen innan dess oxå fast då hade vi kontakt men det var mest bråk och hårda ord. En relation som ingen av oss mådde bra utav. Långa perioder har vi inte förstått oss på varandra. Snedstegen började för så länge sen.

Under många många månader har det varit tyst mellan oss och stundvis visste hon inte ens vart jag bodde. På ett och ett halvt år kanske har vi träffats så många fingrar min ena hand har. Pratat lite mera i telefon men mest har de varit praktiska saker. Oss, känslor och liknande har ingen vågat röra vid.

Jag kommer aldrig glömma eller förlåta. Aldrig.
Men jag skulle säga ljuga om jag sa att jag inte saknade de fina som finns där ibland.
Och ibland tittar den där lilla pojken fram igen och kan längta lite efter det då och då.

Men det kanske är dags att gå vidare? Vad vet jag..

Om vi någonsin får en relation igen så kommer den aldrig vara som den borde. Normal? Men det kanske får duga som det är om den dagen kommer. Idag är jag vuxen och kan göra mina egna beslut, bestämma själv. Allt har andra förutsättningar nu. Det finns inga måsten om jag inte vill. Vi är två vuxna människor. 

Två brustna hjärtan och en sorg. 

Nu pratar vi lite mera i telefon. Fortfarande rädd för att röra vissa ämnen men ändå mera än förut. Faktiskt skrämmer det mej lite gran, rädd för att bli besviken igen. Rädd för hur allt ska sluta. Jag har förändrats så mycket, men hon verkar oxå ha förändrats. Fast jag har min stolthet, min styrka att klara mej själv. Åren ifrån varandra har satt sina spår. Det finns fortfarande så mycket saker som hon inte kan förstå sej på. 

Jag vet inte vad ja ska göra faktiskt.  

Det finns en del band som aldrig går att bunta ihop igen.
Men är det på tiden att skapa nya band?
   


En dröm som blev förstörd.. för ett tag.

Dom senaste dagarna har varit lite upp och ner. Mest ner.. Anledningen är väl lägenheten faktiskt.Ville först inte berätta någonting men jag har insett att det är omöjligt att dölja. Framtiden känns jävligt oviss nu med boende, för.... Som jag berättade skulle jag hyra min första egna lägenhet, en tvåa i Vasastan och allting lät jättebra. Fick kontrakt skickat till mej, personnummer osv. Med mina kontakter jag har kollade jag upp honom noga och allting såg bra ut så jag betalade depitionen för lägenheten... Efter det har han slutat svara på mail, sms eller i telefon. Han har blivit helt omöjligt att få tag på och kommer nu polisanmällas för bedrägeri och jag kommer även kontakta hyresvärden eftersom det är en bostadsrätt. Alla mail finns kvar, kontoutdrag med överföringen och kontraktet. Den jäveln ska sättas dit nu... 

Så nu står jag här på ruta ett igen utan någon egen lägenhet. Känns sådär lagom kul för jag hade längtat och sett fram emot det här så mycket.  Planerat och planerat. What to do, what to do liksom ?! Jag vet faktiskt inte... Håller på att leta som en tok efter någonting annat nu igen men det är svårt så vi får se hur det går med allting.

Nu till något roligare... Jag pratade med rektorn för skolan idag och har kommit in och det känns så jävla jävla roligt. Det var en stor lättnad att få svar på det. Nu väntar bara CSN att fixa men jag måste vänta tills i slutet av månaden då dom släpper andra terminen period så jag kan söka för båda två samtidigt. Har även pratat med chefen för en annan avdelning på jobbet och nu kommer jag även börja där dagar och kvällar. Jag har kvar mitt schema på nätter men fyller ut med dagar och efter i mars kommer det inte bli så jättemånga nätter så då är det toppen med dagar och kvällar på den andra avdelningen för att fylla ut med. Eftersom ja slutat skolan vid tre tiden kommer det bli toppen att jobba några timmar efter skolan någon dag i veckan eller så... 

Så nu får vi se vad de blir, om jag hittar någon studentlägenhet eller en mindre billig lägenhet under längre tid. Jag får leta och se.

Stress?

Det här kan nog ha varit universums tråkigaste dag för jag har inte gjort ett skit. Verkligen inte ett jävla skit.. Legat i sängen hela dagen, sovit och kollat på film typ. Tänkt sönder mitt huvud. Det är de jag orkat med.

Jag borde vara glad men jag känner mej likgiltig
Jag borde vara pigg men jag är trött
Jag borde sova men kan inte
Jag borde göra tusen saken men gör ingenting.

Klockan har passerat midnatt för länge sen och jag har bara legat och vridit och vänt på mej i sängen nu i natt. Försökt sova men det går inte. Så många olika tankar att reda ut uppe i huvudet.

Längtar som en tok till slutet av veckan då jag får nycklarna till lägenheten men just nu känner jag mej mest nervös inför allt, en aning stressad. Måste ringa till killen som har lägenheten. Det är så mycket som måste ordnas inför flytten. Det är mer än vad jag räknat med att jag måste köpa in till lägenheten dessutom. Imorgon måste jag oxå få tag på rektorn på skolan, ringa till CSN och åka in till stan för att köpa ett par skor innan jag börjar jobba vid fyra.


=)

Jag sticker in till mys i stan. Middag och bio väntar.. =)




Längtar!

Jag sitter på jobbet och halva natten har precis passerat. "Bara" fem timmar kvar nu tills jag får gå hem. Och jag är bokstavligen helt jäkla död. Huvudvärk som heter duga och brist på sömn är bara för namnet.. Varit vaken sen i torsdags mitt på dagen och kört dubbla pass nu. Skönt nog verkar det vara en lugn natt på huset.

Det ända som existerar i mitt huvud nu är flytten och lägenheten. Jag är så spänd på att inflyttnings dagen ska komma. Nästa vecka får jag nycklarna och det blir nog så att jag flyttar in till den helgen. Spännande spännande. Inte helt fel att få en nyrenoverad tvåa i Vasastan. Läget kunde ju inte ha varit bättre..

Känns som om att min långa ledighet kom väldigt lägligt nu när det blev så snabba puckar med allting. Jag måste börja packa ner allting hemma nu och sen kommer det nog bli några vändor på Ikea.

Ska jag vara helt ärlig har jag nog inte fattat det hela riktigt ännu. Så som jag har längtat efter den här dagen och nu är den snart här. En stor fin två till bara mej.... Det är något speciellt med ens egna första lägenhet för det blir de ju faktiskt. Tidigare har jag bara delat hela tiden....


happy happy

Skäggig och förjävlig är bara förnamnet utav mej just nu. Men jag är så sliten så jag orkar inte göra någonting åt det. En snabb dusch och lite käder och sen är jag färdig för att åka till jobbet.

Den här dagen har kommit med såna underbara beskedd så jag är helt chockad. Nästa vecka skriver jag på kontrakt för en andra hans lägenhet inne i City... Jag är så jävla lycklig !

Som ni alla redan förstått börjar jag plugga i januari. Till undersköterska och jag är klar om 1,5 år. Blivit antagen av kommunen och nu är det bara skolan som ska göra sitt. Men jag är prioriterad eftersom jag inte har gått gymnasium så det ska inte vara några problem. Måste dock ringa skolan på måndag för att prata lite med dom, få hjälp med CSN osv...

Jag vet inte men allting känns så jäkla fantastiskt just nu. Jag är så glad och mitt liv har tagit en vändning jag verkligen gillar.

Onsdag

Jag har varit igång sen tidigt i morse med att sitta i telefon hela förmiddagen och tillslut fick jag tag på rätt människor. Postat iväg brev och varit på apoteket men min medicin var slut så jag får ta det i Huddinge istället.
Nu har jag gjort en kort paus för att äta lunch och sen måste jag börja göra mej i ordning för att åka till jobbet...
Får åka lite tidigare så jag hinner med apoteket som sagt innan ja börjar.


Snöstorm

Fyfan vilket jävla oväder det är utomhus alltså. Snöblandat skit som öser ner och yr framför näsan för mej. Nää fy sjutton, det här vädret gillar jag inte alls..

Dagen har spenderas hemma hos mitt hjärta och vi har inte gjort speciellt mycket. Mest hängt hemma hos henne. Köpte hemkörningspizza och snackat skit typ. Försökte ringa några samtal men det är ju fan ett heltids jobb att få dag på dom när dom aldrig svarar i telefonen och ändå började jag ringde vid 11 tiden i morse. Jaja, ja får gå upp i tid i morgon och fortsätta....

Kom precis hem och fick av mej mina blöta skor och strumpor. Kvällens planer är inte speciellt avancerade utan jag ska nog bara ta en lång varm skön dusch och sen ta det lugnt framför någon film tills det är dags att sova. Det har varit så skönt med en helt ledig dag men imorgon sätter allvaret igång igen, som tur är det bara några timmar på kvällen så det är ganska så lugnt.

Myskväll...

Hade en lika slapp arbetsdag som igår... Vi hade inte så jättemycket att göra så jag och J gick tillsammans till våra brukare, fixade lite praktiska saker på kontoret och sedan satt vi mest och snackade skit. Timmarna gick fort och när jag slutat åkte jag direkt ut till Nacka.

Nu sitter jag hemma hos Cissi. Sötnosen hade lagat mat som stod och väntade på mej när jag kom hit och nu sitter vi och dricker lite vin och pratar om livet. Livet alltså.. Det kan vara så underbart... Och så krångligt ibland. Kanske sticker vi ner till världshuset ett tag eller så stannar vi bara här hemma, det får vi se..

Imorgon har jag massa samtal att ringa som kanske ger svar på mina frågetecken. Det skulle vara skönt..

Jag har fått någon knäpp i huvudet men så fort jag ser en ny lägenhet börjar jag planera i mitt huvud som om att den vore min. Hur jag skulle ställa sängen, soffan, vilka tappeter jag skulle ha osv. Senast var idag när jag var och tittade på en av våran ny brukares lägenhet. Längtar verkligen så jag spricker efter att få något eget och börja skappa mitt egna liv. Även om det är väldigt mysigt att bo kombo så är det på tiden för mej att slå mej till ro och ha något alldeles eget.


Näe, du ska ja vara lite social med mitt hjärta.

8 november

Jag tänker väldigt mycket just nu. På framtiden. Vad som kommer ske. Hur det kommer ske. Och när det kommer ske. Tålamod har aldrig varit min starka sida och jag vill att allting ska hända på en gång. Att vänta är bland det värsta jag vet, speciellt när det gäller viktiga beslut för ens framtid.

Jakten på lägenhet fortsätter men det känns helt omöjligt. Hittat flera olika lägenheter som i mina ögon är perfekta för mej men jag får aldrig några svar tillbaka. Eller så är dom så dyra så jag skulle få lägga hela min lön på en lägenhet och det känns inte som något altenativ. Suck...



Godmorgon förresten!

Huddinge

Vilken slapp arbetskväll det blev... Första timmen satt vi i personalen och bara snacka skit och sen var jag upp till min lilla favorit tant och var hos henne. Det blev duschning och hon fick sitta där inne över en timme utan stress medans jag gjorde i ordning middag till henne. Kom ner till kontoret senare och fixade lite där, upp till henne igen och sen fick jag smita en halv timme tidigare. Tycker det är skönt att gå in dag/kväll och fler såna här arbetspass kan jag gärna tänka mej, haha...

Och jag har saknat både personalen och brukarna i Huddinge kände jag idag. Kom lite tidigare som tänkt så jag han prata lite skit med Sofie och krama på henne. Dessvärre hann jag inte med stan idag så jag får se om jag kanske hinner imorgon.

Är uttråkad till tusen med dom flesta ska upp och jobba tidigt imorgon så det händer väl inte så mycket hära. Tänkte väl kanske slå på en film och spendera tiden med fram tills att det är dags att sova. Får en härligt sovmorgon imorgon oxå, såå sköönt :)


One piece kopia !

Jag har sjukt svårt att komma igång idag. Gör tusen andra saker än vad jag borde. Just nu sitter jag i soffan med fötterna på bordet och tittar på film. Borde tvätta lite, laga någon mat, städa och hoppa in i duschen. Men gör jag det eller? Nej...

Jag har ettn kvällspass ute i Huddinge idag men tänkte åka lite tidigare för att hinna säga hej till Sofie eftersom vi byter av varandra. Funderar på om jag ska ta en sväng på stan innan jag hoppar på pendeln till jobbet. Har blivit tipsad om att Cubus säljer kopior av One piece och jag skiter ärligt talat i om det är en kopia för jag vägrar betala mellan 1500 - 2000 kr för något att skutta omkring i här hemma. Men dom ser helt fantastiskt sköna ut så jag måste ha en sån.. Hoppas bara att dom fortfarande finns kvar.


Ha en underbar söndag ni söta!

Lördagkväll

Gud vad skönt jag sovit! Vaknade för en timme sen och såg på klockan att jag sovit heeela dagen. Och det behövdes verkligen kan jag lova. Halsen har börjat göra lite ont så jag dricker varmt kaffe och hoppas på att det går över snabbt..

Sandra står i köket och ska bjuda på middag ikväll. Det kallar jag lyx att vakna upp till och pricken över i:et är att jag får min favorit mat ikväll. Skulle egentligen ha varit på middag hos en killkompis ikväll och senare skulle vi ut men jag orkar verkligen inte och vill inte riskera att få ondare i halsen och bli sjuk.. Så jag stannar hemma istället och tar det lugnt. Tänkte kanske hyra någon mysig film att spendera lördagskvällen med.

Nattinatt..

Hemma! Pyser ner i sängen med en gång för att få några timmars sömn. Skapligt trött efter den här natten och idag var det vinter känsla ute. Frost, kallt och förjävligt.. Ingen höjdare om jag får bestämma.

Det här är en sån dag då jag verkligen vill leva i tvåsamhet. Ha min fina man väntandes på mej när jag kommer hem på morgonen, få krypa ner tätt in till hans varma kropp och somna i det som skulle vara min favorit famn. Få dela allt det där speciella med någon man tycker om så mycket och sakna honom när man varit ifrån varandra en halv dag. Jag vill tro på kärleken och att den ska finnas där ute.

...

I don’t wanna work today
Maybe I just wanna stay
Just take it easy cause there is no stress.


Om en timme sticker jag iväg och kör sista natten. Trött och halvkrasslig men det är bara att bita ihop. Kommer trycka i mej godis och hälla i mej kaffe för att orka. Sen väntar en veckas ledighet ifrån nattjobbet. Ska bli riktigt skönt att köra några dagar nu istället för nätter..

För första gången på länge känns det som om att jag fått tillbaka mitt liv. Den här veckan har jag orkat göra saker varje kväll innan jobbet och det har varit så härligt att umgåts med mina vänner även om det bara varit korta stunder.



Gud vad jag älskar att Stockholmarna har h...

Gud vad jag älskar att Stockholmarna har höstlov. Det går så snabbt att ta sej hem. I vanliga fall hade jag suttit fast i massa köer vid den här tiden men nu sitter jag redan på tunnelbanan och är strax hemma! Ska sätta på mej pyjamas byxorna och ta fram mitt extra duntäcke och krypa ner. Jag är så trött att jag mår illa och fryser till max. Bedövningen har släppt sen några timmar tillbaka efter undersökningen igår så just nu har jag så ont.. Men som jag säger till mina små tanter på nätterna 'den bästa medicinen är sömn' så nu får jag själv tro på det, hehe..


En lång dag....

Det tog längre tid än väntat hos läkaren idag. Jag fick göra några undersökningar och även ta lite prover som jag får svar på i början av nästa vecka. Troligen kommer jag få en remis och göra en liten mindre operation  med laser om några veckor. Det känns väl sisådär för sjukhus och läkare är väl inte det bästa jag vet och när jag dessutom ska göra det med laser känns det lite halv läskigt men det är nog bäst att lyssna för dom kan väl sin grej..

Jag hann in till stan en liten stund så det blev en fika med Sofie och sen sprang vi runt på stan lite men det hann bli så jädrans kallt utomhus så det var ingen höjdare. Fick iallafall med mej två t-shirtar från topman och sen mötte jag upp Sandra när hon slutat jobbet. Vi käkade en snabb middag på donken och sen var jag tvungen att åka vidare......

Nu sitter jag här på jobbet. Varit runt hos alla boende och varit ner på nedre plan och delat medicin. Har satt igång tvättmaskinerna och snart är det dags för fika, sen ska jag ta i tur med städningen innan jag ska gå runt igen och se så att alla har det bra och förhoppningsvis ligger och sover. Hoppas att även den här natten blir lugn men det tror jag.

Har varit en lång dag idag och likaså kommer natten bli känner jag, hann inte hem i mellan eftersom läkaren tog sån tid och nu börjar man känna i kroppen att man varit i gång ett bra tag. Har jag lite tur är det inga köer imorgon bitti heller och då är jag snabbt hemma i min säng. Har absolut ingenting bestämt att göra innan jag går på sista natten så jag ska bara sova ut utan något alarm som väcker mej.

Vilket fint väder.

Halloj!

Har sovit nu ett par timmar men tagit mej upp och gjort mej i ordning. Gud vilket fint väder att vakna upp till.. Solen skiner och det är plus grader ute. Visst att jag älskar sommaren och att det är min favorit årstid men man kan inte komma ifrån att hösten är väldigt fina dagar som dessa. Med alla olika färger på löven och är det bara några plusgrader ute tycker jag det är helt okej.

Jag är en aning stressad och måste bara borsta tänderna och sen springa iväg till tunnelbanan. Ska vara hos läkaren om en timme så jag måste rappa på lite hära. När jag är klar där ska jag träffa Sofie en liten stund som är i Stockholm och hälsar på. Det var ett tag sen så det blir trevligt.

Kanske är jag väldigt tidig av mej men jag har gått runt i min stora vinterjacka ett bra tag nu och även om jag älskar den tröttnar man lite lätt när man använder den dag in och dag ut. Och eftersom vädret så bra idag slänger jag på mej skinnjackan med en stor halsduk så jag inte fryser istället. Min älskade skinnjacka som har hängt med ett bra tag nu... 

Vi får se om jag hinner hem innan jag börjar jobba eller inte men jag finns på mobilen sötisar.

Ha en fin dag nu!

Love,

Daniel

Working man

Nätterna har blivit så lugna sista tiden om man jämför med hur det var i sommras. Och självklart är det väldigt skönt för mej men det viktigaste är ändå att dom boendena har det bra och sov gott om natten tycker jag.. För trotts allt kommer jag här ifrån när mitt pass är över och kan leva mitt liv, men dom måste vara här dygnet runt och för många är det deras sista hem att vara på.

Har precís gjort klart det sista hära och nu väntar jag på att personalen som ska byta av mej kommer hit så jag får gå hem. Hoppas verkligen att turen sitter i sej och att det inte är några köer den här morgonen med. Jag vill verkligen komma hem snabbt så jag kan krypa ner i sängen för jag kommer bara kunna sova några timmar idag innan jag måste upp igen för jag ska nämligen till läkaren i eftermiddag.....

Fika/Middag

Jag har så jävla mycket kläder i min garderob som jag aldrig använder längre och det känns skit trist. Men det känns liksom så meningslöst att göra sej i ordning och sätta på sej något speciellt eftersom större delen av tiden just nu lever jag i mina sjukhus kläder och eftersom jag är nätter är det så mycket enklare att bara slänga på sej ett par mjukisbyxor att ha till jobbet. Och det mina vänner är inte den seigaste outfiten jag väljer om jag sjäv får bestämma...

Men jag älskar kläder och att gå göra mej i ordning, så vafan.. Oavsett om jag ska iväg eller bara till jobbet tänker jag börja använda mina älsklingar igen. Skjortan här under köpte jag ifrån HM och fick hem på posten igår och det sitter perfekt.

Ska bara hänga upp min tvätt och sen börja röra mej in mot stan. Tänkte att jag hinner med en fika/middag innan jag måste vara på jobbet. Är lat av mej dessutom och orkar inte ställa mej och laga någonting här hemma. Gahh, jag vet inte vad jag går på för jag har knappt sovit fem timmar och är inte det minsta trött, superskönt.


Jag vill ha sool och värme.

Varit vaken i någon timme men tar det jäkligt lugnt så sovtröjan är fortfarande på och jag springer runt och fixar lite här hemma. Ringt några samtal och bokat en läkartid tills imorgon. Tänkte slänga in en tvätt i maskinen och sen måste jag börja göra mej i ordning... Tre nätter kvar och sen är jag lååååångledig. Med undantag för lite jobb på dagarna bara men det känns inte så farligt alls.

Hade det inte varit så dyrt nu och det hade funnits någon som varit ledig hade jag bokat en solsemester på en gång. Tänk vad härligt det hade varit att få komma iväg en vecka till något varmare ställe. Sol & bad, äta ute varje kväll, dricka goda drinkar, slippa tänka på klockan, snorkla och värmen är nog det som lockar mest just nu! Lite välförtjänt semester alltså. När jag tittar på bilder ser det jäkligt lockande ut att bara dra.. Och vad brun jag var, påminner mej om att jag måste springa förbi ett solarium. Kanske att jag kan klämma in en resa till Portugal i februari fast det är inte så jättevarmt då så man kanske lika gärna kan spara sej några månader så man får den här värmen jag längtar efter, och sen vet jag inte hur det går att komma iväg med allt nytt som börjar i början av året...

Bilder ifrån Bulgarien 2006 och Portugal 2009..














Ååh, ja älskar höstlov! Det var folktomt p...

Ååh, ja älskar höstlov! Det var folktomt på vägarna. Inga köer och jag hann med den tidiga bussen hem. Om några få minuter kryper jag ner under mitt täcke och slocknar på två röda. Känns skönt för jag är inte äckligt trött och natten har varit lugn som tusan. När jag vaknar måste jag ringa för att boka en läkartid och sen väntar lite skoj innan jag ska till jobbet igen. "Nattinatt"..


Den perfekta middagen. Jag är i himmelrike...

20101102301 (MMS)

Den perfekta middagen. Jag är i himmelriket. :)


2 november

Dagen blev väldigt slapp och jag har mest legat på soffan och snackat skit i telefon eller haft datorn på magen. Fixat med lite små saker. Nu har jag duschat och gjort mej i ordning. Lina är här och vi ska strax sticka in till stan och käka middag innan jag måste åka till jobbet.




Dagarna som gått....

Det händer så himla mycket i mitt liv nu så jag knappt hinner stanna upp och tänka eller känna efter på allt och så måste jag även hinna med att sköta mitt jobb. Där av min tysthet kanske nu några dagar... Men allt kommer bli grymt till slut och jag är mera taggad än någonsin att få sparka igång nästa år med någonting som jag verkligen ser fram emot. Utöver det måste jag få tag på en lägenhet och andra små saker som ska ordnas. Den här månadens schema är riktigt soft och jag är mera ledig än jobbar och det ska bli riktigt skönt. Istället hoppas jag att få jobba igen det i december och januari innan allt kickar igång.

Hur som helst.. Sandra fyllde år i fredags så i lördags hade vi huset fullt och firade henne med tårta och sång. Mot kvällen drog jag iväg till jobbet och söndagen blev en sovdag rakt igenom. Igår hängde jag lite på stan och sen jobbade jag kväll ute i Huddinge.

Idag är jag ledig hela dagen och ikväll har jag en ny kille på Intro på jobbet som jag ska lära upp med rutiner osv.. Än så länge vet jag inte riktigt vad dagen har att erbjuda men det visar sej.

Pusskram!




RSS 2.0