Lycka..

Ååh var underbart det var att få se barnen och ha Linn i min famn efter hela långa sommaren. Hon hade mycket att berätta om och munnen gick i hundra åttio. Linus kände inte riktigt igen mej och blev väldigt mammig när jag försökte prata och busa med honom. Men mot kvällen blev han riktigt nyfiken och sprang fram en bit till mej, sen till mamma igen och sen fram till mej och lite närmare. Barn är så himla mysiga i den åldern! Jag och Linn var ute på en cykeltur tillsammans innan vi lagade middag ihop. Hon har blivit så himla stor och kan mer än vad jag tror och jag blir ju alldeles stolt. Jag tycker inte det alls var länge sen hon precis lärt sej gå och låg och drack välling i min famn. Tiden går så fort så man nästan inte hinner med. Vi kröp upp i soffan tillsammans och kollade på bolibompa innan det var läggdags!

När barnen gått och lagt sej stack jag och Fredrik iväg och tvätta bilen. Det var skönt att få vara ensam med honom på tu man hand och hinna snacka lite, på hemvägen körde vi förbi maxi och köpte fika! Så min kväll har spenderats ner krypen i soffan med en filt över mej framför tv:n med té, bullar och massa prat.

Sitter på tåget till Enköping.

Igår var det min sista jobbdag på Coop och det var riktigt skönt när den äntligen tagit slut. Nu har jag gjort mitt där och det kändes verkligen att det var sista dagen. Efter att jag fått reda på att jag inte fick stanna och att chefen faktiskt inte kört ett "rent spel" tappade jag suget så mycket och ville inte alls vara kvar. Jag har aldrig någonsin varit så slö och omotiverat på jobbet någonsin som jag varit dom tre sista dagarna men i ärlighetens namn så bryr jag mej inte ett piss nu. Dagen var lång och allting kändes som en evighet. Söta Mimmi fick jag en chockladask utav och all lycka till framtiden och när Jessica kom in vid 16 blev det lite roligare. Jag var så övertrött så vi flamsade runt som aldrig förr och jag är ändå nöjd med hur sista dagen var. Det ända jag kommer sakna därifrån förutom pengarna är mina fina kollegor! När jag satt i kassan igår kom det in en kund och vi stod och pratade ett bra tag, det visade sej att hon ägde en butik, herrkläder och jag slänger ur mej och frågar om hon inte söker personal. Jag tänkte att svaret kommer bli nej så klart men till min stora förvåning gjorde hon det och lämna sitt telefon nummer till mej och vill att jag ringer under dagen. Jag ska sätta mej ner en timme och ta hand om lite pappersarbete och ringa lite samtal i eftermiddag, bland annat ska jag höra av mej till damen med herrbutiken för det lät riktigt roligt och lockande. Det ser ut som att det kanske börjar lösa sej med jobb förhoppningsvis, jag har ett annat jobb som jag ska träffa på måndag om en vecka och sen står jag uppskriven som extra på coop i Farsta. Mest hoppas jag på butiken med herrkläder men eftersom det inte är heltid tänkte jag varva med dom jag ska träffa på måndag oxå. Det känns jättebra för min del och kan vara roligt med lite  varation med två olika jobb så nu är det bara att hålla tummarna.

För en liten stund sen lämnade vi Stockholm bakom min rygg och jag är nu påväg till Enköping några dagar. Jag har inte varit där på hela sommaren så det ska bli riktigt skönt att komma hemifrån några dagar och få komma dit och bara vara, det får bli min semester i sommar innan hösten sätter fart! Jag ska pussa ihjäl mej på barnen för så jag har saknat dom!


Blev väckt av denna sötnos som kom och la sej först på huvudkudden brevid mitt huvud och kurrade och sen la sej pladask över min mage. Men det var mysigt och jag var förbannat seg i morse så det var himla gosigt att ligga och klappa på honom ett tag.


Vi börjar dagen med en "Dagens outfit" !


Halvlång kofta med knappar, H&M
T-shirt, H&M
Stuprörsjeans
Skor, Scorett
Klocka, Champion
Silver ring

Äntligen..

När jag slutatde jobbet idag åkte jag på direkten hem till Hannes och det är här jag sitter nu. Förtillfället är vi sjukt osociala och sitter vid en varsin dator men jag var tvungen att få iväg mitt CV till ett jobb och kolla mailen. Han sitter och laddar ner lite olika låtar till mej så jag tänkte passa på att byta ut lite musik på min mp3. Gullungen fixade även lite té till mej som jag sitter och surplar i mej och när jag är klar tänkte jag få med honom ut på balkongen innan det är dags att krypa ner i sängen och sova. Jag är extremt trött idag för att gå och lägga sej i tid igår kväll sket sej för det kom upp massa andra saker jag fick ta i tur med istället. Dom två senaste nätterna har det sammanlagt blivit 4 timmars sömn så jag lär somna och sova som en stock när jag lägger ner huvudet på kudden, men det gör jag alltid iofs hemma hos fina Hannes.

Vi hörs imorgon när jag sitter på tåget istället för jag är alldeles för trött för att skriva mera nu.

Godnatt!


Hemma kväll med fix & trix..

Det har varit en riktigt dryg dag på jobbet idag, jag har varit där men på samma gång inte. Jag har både tappat suget och lusten för allt med jobbet nu. Jag är alldeles för bitter och besviken på dom, det har inte varit schysst spel för fem öre och det är jag inte ensam om att tycka. Suttit och räknat timmarna för att få gå hem och har den här dagen varit dryg är det ingenting jämfört med vad det kommer bli imorgon. Sista dagen, 13 timmar! Jippi.. Som tur är får jag sista kvällen med min fina Jessica och det känns riktigt bra. Hon kom in och bytte av mej idag när jag skulle sluta och det blev riktigt känslomässigt, vi stod och kramade om varandra länge och jag tyckte så synd om henne! Det ända som känns tufft nu förutom att allt med pengar och framtiden så är det att "lämna" fina Malin & Jessica för det är så viktigt med att trivas med dom man jobbar med och det har jag verkligen gjort.

Jag åkte ut till Masmo efter jobbet och hälsade på där. Vi satt och prata & fika, jag lekte med William och busade massa med vovven. Men jag var så galet trött så efter två timmar sa jag hejdå och åkte hem. Ikväll har det blivit en hel del fixande, jag tog en lång dusch och innan det la jag två olika ansiktsmasker. Så fort jag blir stressad och pressad ploppar det upp finnar på mej och det har jag varit sista dagarna och det resulterar i att det ploppat upp nu. Det är inte alls många men jag gör allt för att slippa dom och efter att lagt dom två olika ansiktsmaskerna som hjälper väldigt bra får jag babylen hud på köpet, det gillas!

Eftersom som jag åker iväg några dagar på måndag förmiddag var jag tvungen att packa och det är nog bland det svåraste jag vet. Jag hatar verkligen att packa om det inte är till en varmutomlands resa för jag packar ALLTID på tok för mycket. Det ska vara kläder, skor, neccisär, laddare, dator och ännu lite mera kläder. Jag kan aldrig planera i förväg vad jag ska ha på mej så jag har en förmåga att lägga ned massa olika kläder så jag kan välja men det slutar med att jag har en överfull väska så man kan tro att jag ska vara borta 2-3 veckor. Ja packningen är nog en av mina stora laster, mina vänner tycker jag är lika galen varje gång!

Det var så himla svårt att somna igår, jag gick och la mej i lagom bra tid och hamnade i säng innan klockan 12 eftersom jag visste att jag skulle upp tidigt för att jobba. Men jag låg bara och vred & vände på mej, fastnade i musiken, grubblade massor, tittade på klockan och vred & vände på mej lite till. Sista gången jag tittade på klockan var hon nästan halv fyra.. Och vid halv sex  i morse ringde väckrklockan så jag är en aning trött nu. Det är så galet jobbigt när det blir sådär. Ska bara dubbelkolla så jag har allting med mej och packa ner datorn innan jag kryper ner i sängen och sussar. Väckarklockan ringer samma tid imorgon så jag hoppas på att somna på en gång ikväll men det tror jag.


På språng..



Nu sticker jag iväg till jobbet. Hemma efter 22.00 igen så vi hörs då!

Ibland behövs det lite ego-kick-snack.

Kvällarna och nätterna har alltid varit min tid som ni kanske vet vid det här laget. Det är då jag är som piggast och jobbar bäst hemma med det jag har framför mej. Ikväll har jag varit riktigt jävla ambitiös och skriva ett flertal olika ansökningar till en hel del jobb. Bra Daniel! Jag försöker vända det negativa till något posetivt och istället för att bli lite nere känner jag mej ännu med sporrad till att nå mitt mål och lyckas. Jag vill fortsätta vara den spralliga, glada, impulsiva, spontana, godhjärtade Daniel som gör allt för nå hela vägen fram och inte misslyckas - det finns ingenting som ska få förstöra det!

090827

Jag vaknade tidigt av väckarklockan som ringde i morse, hoppade in i duschen helt död och gjorde mej i ordning snabbt och satte mej först på bussen och sen tunnelbanan till interjuvn. Det gick väl bra, eller jag vet inte. Allt var över på 5-10 minuter så det gick väldigt snabbt och jag blir anställd som extra i två butiker till ifall dom behöver personal. Det känns väl inte super, jag hade hoppas på att iallafall få några tider inbokade  under september eftersom jag inte har en ända jobb tid som det ser ut nu.

Jag hade några timmar att slå död på innan det var dags att jobba så jag tog en runda på stan, var inne på mitt gamla jobb och stod och pratade med en föredetta kollega ett bra tag innan det var dags för mej att röra mej mot jobbet. Trots att det var en kort dag med bara fyra timmar så var det riktigt skönt att gå därifrån när jag slutat.. Jag känner mej så himla besviken just nu så jag tycker inte det känns roligt alls att vara där och jobba. Chefen hjälpte mej iallafall att söka en heltidstjänst som frukt och grönt ansvarig. Haha, ja det är ganska komiskt! Jag som frukt och grönt ansvarig.. Jag kan inte ett skit om det där, hur man beställer osv men jag hoppas dom ringer under morgondagen så får man hoppas på det bästa. Men just nu tycker jag att jag bara går runt och hoppas på massa, det är ganska frustrerand.

Eftersom jag slutade tidigt mötte jag upp min fina Hannes på götgatsbacken och tog en vända inne på H&M. Jag är verkligen hopplös! Jag lämnade butiken med både en ny skjorta och en kofta. Båda satt perfekt och jag kunde helt enkelt inte hänga tillbaka dom när dom fanns i XS. Hittade även en ny fin väska till hösten, liknande den jag har idag fast svart men det fick vara. Nu har jag absolut shoppingförbjud på ett riktigt långt tag. Hopplös, ja det är väl bara förnamnet!? Beronde om jag får in lite mera pengar eller inte på kontot i början på nästa vecka ska jag låta prislapparna sitta kvar så jag får fundera lite på det jag köpt, kom ju på att mitt busskort går ut nu den sista och att jag behöver köpa ett nytt. Efter att vi varit inne på H&M gick vi några steg ner för backen och satte oss på ett fik utomhus. Jag beställde in en pasta sallad till middag med latté som jag mummsade i mej snabbt, det var riktigt gott! Vi satt kvar ett bra tag och pratade massor innan det var dags att tänka på refrängen och bege sej hemåt. Det blev en riktigt bra & mysig eftermiddag/kväll och ännu ett bevis på varför jag kan kalla just Hannes en av mina närmaste vänner, han är en riktigt fin sådan.


Återigen känner jag mej lite nere ikväll och det känns inge roligt alls. Jag hatar när känslorna tar över och styr allting. Men förutom all ångest kring jobb så är det bra med mej. Hösten känns bara jävligt skrämmande och jobbig, jag hade sett framemot allt roligt som jag trodde skulle bli av så mycket. Men tyvärr styrs allting av pengar, både på gott och ont kanske. Men att det ska vara så svårt att bara hitta ett normalt hederligt jobb, jag vill verkligen jobba och jag älskar att få göra det. Jag vill inte vara beronde av någon annan människa eller myndighet - jag vill stå på mina egna ben som jag är van att göra och det är då jag mår som bäst - då har man bara sej själv att skylla på om allting fuckar up sej. Men det är bara att ta nya tag och KRIGA KRIGA KRIGA för min sak för en dag står jag där med segern vunnen. På måndag lämnar jag Stockholm för några dagar och åker iväg på en liten mini tripp vilket jag ser framemot jätte mycket - det ska bli så skönt att få tänka på någonting annat, mer om det när det närmar sej.


Ciao!

my day

Det har varit en helt okej dag. Marianne som hjälpt mej en del under våren ringde upp mej i morse och vi hade ett väldigt givande samtal och ska snart träffas över en latté och prata lite mera. Jobbet gick bra fast jag hade mina tankar på helt andra saker. Blev glatt överraskad över att det var fina Jessica jag jobbade med idag och vi har lika kul som alltid. Dock blev det väldigt känslosamt när vi sa hejdå till varandra för vi kom på att det var sista gången vi jobba med varandra innan jag slutar. Det var mindre roligt men som hon sa så kommer vi absolut inte tappa kontakten och det hoppas jag verkligen. Ibland kommer det inte sånadär guldkorn och fångar ens hjärta på direkten och dom kan man inte bara lämna tillbaka hur som helst. Det märks tydligt att hösten är på väg in nu, det har blivit mycket kyligare på kvällarna och vid nio taget när jag slutar jobbet har mörkret redan satt sina spår och kommit in. Jag längtar lite efter alla höstens löv och färger, kunna krypa upp i soffan med en filt och tända hela rummet med levande ljus och kunna ligga där utan ett dugg dåligt samvete. Det hör väl ändå till hösten ? 

 Egentligen borde jag snart krypa ner i sängen och sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon men jag är på tok för pigg för att sova just nu. Sitter och bollar olika idér jag har med en god vän över msn och kollar upp olika möjligheter för en del grejor till hösten. Jag kanske har kommit på en lösning till en del problem och det känns super.


natti


Tillbaka på banan..

Hela morgonen har det dunkat hög musik ifrån datorn. Jag har varvat mellan Marit Bergman, Mr. big, Winnerbäck och Eric Martin. Den sistnämnda är ett nytt stjärnskott jag nyligen hittat och börjat lyssna på - jag är helt såld! Vaknade av att telefonen ringde klockan åtta i morse och jag fick en jobbinterjuv inbokad imorgon innan jag ska till jobbet. Sen dess har jag legat och halvsovit från och till under förmiddagen innan det var dags att kliva upp. Idag börjar jag inte jobbet förens klockan fyra så jag har ännu några timmar att slå död på. Men det är skönt att ha lite tid och slippa stressa. Tänkte hoppa in i duschen och ta en lång jävla sådan och sen klä på mej i lugn och ro och käka lite innan jag sticker iväg. Ska byta ut musiken på mp3:n lite snabbt oxå. Det känns helt okej att sticka iväg till jobbet idag och det mesta börjar lägga sej för mej nu tror jag. Jag har inte tid att vara ledsen längre även om det fortfarande känns jävligt hårt! Med andra ord börjar jag få kontroll över mina känslor och tankar och är redo för att kriga igen, hell yeah! Natten har alltid varit min tid och inatt var jag jävligt grym. Jag skrev ihop 7 stycken olika personliga brev och skickade till 7 nya jobb jag hittade inatt. Vissa var bättre än andra men i dagsläget har jag inte råd att vara kräsen, får jag något utav dom blir jag hur glad som helst. Men det är klart att jag hoppas på ett eller två utav dom lite extra.

Nu kör vi, ha en fin dag allihopa!

Ensam är kanske ändå starkast ?

Vad gör man när man söker förståelse hos en annan människa som faktiskt inte kan ge än det? Jag klandrar ingen men jag hade hoppats att du hade förstått mer än du gjorde och funnits där lite mer kanske. Men som sagt, ja klandrar dej inte för vi har och lever helt olika liv i vissa lägen.


Jag älskar dej! ♥


Han går dom tomma stegen under fåglarnas glada kvitter.

Vissa stunder känns det lättare, andra inte. Ibland kan jag hålla allting inom mej och ibland kommer allting bara ut och jag sitter och gråter hejdlöst utan att kunna stoppa det. Jag blir arg på mej själv över att jag är så ynklig men jag kan inte rå för det just nu. Jag ser min framtid bara rasa ihop och även om det kommer ljusare tider så har jag inte den tiden att vänta. Det blir så lätt att man tänker tillbaka och jag vill inte återuppleva en bråkdels sekund av den tiden då jag var arbetslös, det skrämmer mej. 
 
Efter att jag varit och hämat min mobil inne i stan tog jag en vända förbi videobutiken här hemma och hyrde två filmer. En av filmerna har jag sett och har nu en kvar att somna till. Det är ganska så skönt att släppa verkligheten för en timme eller två och bara koncentrera sej på filmen.

Jag har svårt för att hitta orden ikväll så det får räcka såhär.

Tack till er fina som bryr er så mycket,
det värmer även om jag är sämst på att visa det förtillfället.

Livet är ett mysterium.

Jag har tappat fotfästet för världen idag.. Väckarklockan som ringde vid tio i morse tröck jag av i sömnen och vaknade upp för en liten stund sen. Sitter vid köksbordet sömning, lyssnar på Marit Bergman - I will always be your soldier efter det kommer No party, sipprar på mitt halvkalla kaffe och röker min cigg. Jag känner mej olustig inombords och det gör fortfarande ont.

Det var inte alls såhär jag hade tänkt mej att det skulle bli. För många är det säkert bara ett jobb, men i dagsläget vet jag hur hård arbetsmarknaden är och när det knappt finns några jobb ute som jag kan söka så känns det ganska så kört. Jag vet hur länge jag var arbetslös innan jag fick det här och jag vet hur jag mådde under den tiden och det är ingenting jag vill återuppleva igen. Jag kommer sakna mina små tanter som lyser upp som en sol när dom ser mej, ja kommer sakna mina fina arbetskollegor och jag kommer till och med sakna tröttheten efter att jobbat en helg från 8-21:15 och vara helt död efteråt. Det kanske inte var ett dröm jobb som jag ville stanna kvar på resten utav livet men det var helt klart ett bra jobb som skulle hjälpa mej komma på fötter med lägenhet och nå andra mål jag har. Jag tror det är det som tagit mej hårdast, att jag kommer vara tvungen att stanna kvar där jag är nu och inte kan flytta till min borg ja länge längtat så mycket efter. Få mitt lilla kryp in som jag får kalla för mitt.

Jag tänder yttligare en till cigg, sätter på Winnerbäck - Stackars och funderar över vad nästa steg är. Jag måste rycka upp mej själv, jag måste samla ihop resterna av mej själv och hitta en lösning. Det känns jävligt tugnt nu och det blir en ondcirkel av allting för jag vill vara den glada Daniel som skrattar åt livet, hittar på spontana saker och umgås med mina fina vänner utan massa krångel och när det inte blir så blir jag mer deppig över att det inte blir så. Jag har en del samtal jag ska ringa under dagen, skriva ett par mail och sen måste jag hämta upp min mobil inne i stan. Det finns bara ett alternativ och det är att komma ur den här svarta dimman även om det känns svårt. Jag har kvar min väns ord i huvudet; du är stark... men att vara stark innebär att man ibland är liten och ledsen också. Har alltid haft sjukt höga krav på mej själv vad jag ska klara av och nu måste jag bara släppa alla krav och ta allting i min takt.

Det gör ont nu, men det kan bara bli bättre efter det här.

.. Och jag tröstar mej med att det inte kan bli sämre än såhär.

Jag tittar på klockan och ser att jag borde ligga och sova för länge sen men det går inte. Mina ögon är röda och sivder av alla tårar som trillat ner för min kind och tröttheten gör nog sitt med. Men jag vill inte möta nattens sömn, ännu. På något vis känns det lättare om jag skjuter upp det ett litet tag till. Vilket håll jag än väljer att fästa min blick åt gör det så förbannat ont. Kaoset inom mej vill inte lägga sej och hitta en väg ut, när väl en sak kommer upp så är det tusen andra som tar plats och läggs på ytan.


Som en vän sa till mej ikväll när vi satt och pratade;
du är stark... men att vara stark innebär att man ibland är liten och ledsen också.

Jag kanske borde lyssna på min kära vän den här gången och låta det vara så ett tag för att sen återigen ta nya tag.
Det tåls att tänka för det är inte mänskligt att gå runt och ta världens med storm steg hela tiden.


Jag tänker inte nämna några namn men jag är helt klart besviken på ett fåtal vänner ikväll. Ni vet att jag skulle vanndrat över berg och skogar för att stötta er om ni drabbats av en kris men ikväll tvekar jag starkt om ni gör detsamma för mej! Det känns... Men tids nog kommer även saningen fram i er, bevisa för mej om jag har fel för nu behöver jag er mer än någonsin. Det är en svår tid och jag vill inget annat än att ta mej ur den och få le åt livet igen. Men hur lätt är det när allting sabbas och bli förstört. När ens framtid man byggt upp inte går att genomföra. Det är hårt och gör förjävligt skit ont.

Jag har läst igenom det jag skrivit gång på gång nu, velat fram & tillbaka om jag ska publicera det eller inte. Men varför skulle jag inte kunna göra det? Det är såhär jag är - det är den här jag är! Det finns både bra och dåliga dagar i mitt liv och varför bara skylta med dom bra bara? Just nu har jag drabbats av ett helvete som jag gärna hade sluppit men nu är det som det är.  Jag mår dåligt just nu och tänker inte förfina saningen men jag vet oxå att det kommer en dag då jag kan titta tillbaka på det jag skrivit och ta allt med en nypa salt och skratta åt eländet, det är i alla fall vad jag hoppas. Jag är personlig i mitt skrivande men jag vet oxå vad jag kan blotta och inte blotta för att skydda mej själv - och mina käraste!

Jag känner mej lika sliten som mina trasiga gamla jeans..

Det har varit en hård dag med beskedd som inte alls varit kul att höra. Det är svårt att hålla tårarna bort för det gör så förbannat ont. Jag ska krypa ner med mina blöta kindor under täcket och försöka reda ut mina egna känslor och tankar. Det gör förbannat ont förtillfället, jag har slitet arslet av mej för ingenting nu. Mina drömmar blev krossade på en bråkdels sekund och jag står på ruta ett igen. Det råder en slags panik inombords som jag måste hitta en ny väg för att rida ut, men inte ikväll.. Ikväll behöver jag bara låta allting komma ut. Det känns i alla fall bra att ha en ledig dag imorgon för att samla ihop sej själv och hinna klistra på sitt leende tills dagen därpå när det är jobb igen som gäller. Fan, jag kommer sakna det!

På pendeltåget i morse märkte jag att jag glömt mobilen hemma hos baby så just nu är jag mobillös och får tillbaka den imorgon. Men med facit i handen är det skönt, jag behöver min egna tid för att kunna reda ut det här helvetet. fanfanfan.. Det var ju inte såhär jag tänkt mej att det skulle bli.

Jag börjar bli stor, i think...

Eftersom jag inom en snarframtid kommer att flytta om allting går som jag planerat har jag suttit och lusläst IKEA katalogen och klickat mej runt på olika inredningshemsidor och drömt mej bort för ett tag. Det finns massvis med roliga, fina och söta saker att välja bland men nu tror jag att jag hittat min stil. Vardagsrummet har alltid varit spikat och jag har vetat hur det ska se ut men nu är även köket, sovrummet och badrummet färdigt oxå. Givetvis är det toksvårt att sitta och peka ut exakta saker man ska ha för just nu vet jag inte alls hur "min" lägenhet kommer att vara eller se ut men jag har hittat min stil och en hel del saker som jag hoppas kommer att passa in. Jag kan inte riktigt förklara i text hur mycket det här kommer att betyda för mej men stort är det ! Det ända som fattas nu är själva lägenheten och att skriva på papprerna för jobbet för allting annat är ju redan fixat, i mitt huvud... haha...  Så det är "lite" kvar innan jag nått mitt mål.

Det är tur att den där bubblan finns jag kan leva i ibland där ingenting är omöjligt och jag kan drömma mej bort och inreda lägenheten precis hur jag vill. Låta mitt liv ta den vändning jag alltid velat haft och längtar efter.  Sen helt plötsligt sugs jag tillbaka till verkligheten och inser att jag måste stå med bägge fötterna på jorden och ingenting är en dans på rosor och att det kommer bli tufft i början.. Det är jobbigt det där! Men nu är det allt min tur, så egoistiskt tänker jag vara och tänka... Jag kommer ihåg hur jag satt som tonåring och längtade efter allt det här som jag ska jobba stenhårt för att få nu och även om jag bott själv under olika perioder tidigare så kommer det här vara min lägenhet med min dörrnyckel. Det är är helt ny och annorlunda känsla och det kommer vara mitt andrum och borg där jag bestämmer vilka som får komma in och inte. Ni som följt med mej under några månader nu vet hur mycket jag längtat efter det här speciella ögonblicket jag får min egna nyckel till mitt hem. Jag hoppas inga käppar sätts i hjulen nu och att det faktiskt kommer gå vägen, då skulle allting bli så... perfekt! Det sista man förlorar är hoppet och även om det sviktar ibland så vet jag vart mitt hopp finns. Det har länge varit en dröm för mej och en liten bubbla jag levt i när världen där ute blivit alldeles för stark att hanskas med så nu när allting börjar gå åt rätt håll och jag inte är en evighet bort för att nå mitt mål känns allt ändå lite läskigt.. Men alla nya saker är väl läskigt på ett eller annat sätt...? Jag vet att jag kommer att fixa det galant men det är mycket nytt som jag måste lära mej. Jag har inte den blekaste om hur det går till med försäkringar, hitta billigast telefonbolag och elbolag och välja rätt avtal etc..     

 

Söndag = Slappis dag...

Just nu ligger jag i ena delen av soffan med datorn som ligger på min mage och snutt sitter här brevid och spelar tv-spel.. Jag försökte mej på det tidigare men det var mest massa svordomar som kom ur min mun och jag krachade bilhelvete hela tiden medans han satt och garvade åt mej så jag gav upp lika snabbt som jag började och insåg än en gång att tv-spel inte är min grej.  

Det här helgen har varit så avkopplande, på de stora hela har vi egentligen inte gjort ett piss utan baravarit. Framförallt jag har behövt det efter hur mycket jag jobbat så det har varit helt underbart. Imorgon är det jobb som gäller och mitt schema säger att jag har stängning varje kväll till fredag och öppning lör-sön.. Jag har mitt sista schemalagda pass på söndag så imorgon tänkte jag prata med butikschefen igen och höra hur det kommer bli till hösten. Nu har hon varit tillbaka på jobbet två veckor efter semestern så jag tycker att hon borde ha något beskedd att lämna till mej.  Känns väl inte helt bra att ingenting är klart ännu men jag kan inte göra annat än att prata med henne och se hur dom tänkt sej. Jag håller alla tummar och tår jag har att jag får vikariatet under ett år så jag hinner fixa bostad, spara pengar och söka andra jobb under tiden. Jag har fortfarande mina funderingar på att plugga upp en del ämnen på distans för att jag ska ha lättare att komma in på en utbildning som jag verkligen vill gå senare. Well,  vi får se hur allting går imorgon.. Jag är lite nervös! Det kommer helt klart bli en spännande höst med många nya saker som händer.


Snabb uppdatering om dagarna som gått.

Jag vet, jag vet ! Det har varit superdålig uppdatering här dom senaste dagarna men jag har varken haft tid eller tillgång till en dator.. Så nu vet ni varför!

I torsdags efter jobbet mötte jag upp baby och Olivia för att ta en snabb shoppingtur på stan innan allting stängde. Hittade dock ingenting och tur var väl det så efter att vi kände oss klara på stan gick vi till Soft and bar och beställde in lite gott att äta och dricka. Vi satt väl där 1-2 timmar, pratade, drack och hade det trevligt. Kvällen tog inte slut där utan sen hamnade vi i gamla stan på ett jättemysigt hak som heter Tunnan med massa vänner till dom. Det bjöds på ännu mera vin och cider och jag hade en väldigt rolig och trevlig kväll. Jag oc baby tog pendeltåget hem till honom när kvällen avslutats och hade en väldigt vacker pojke sovandes i min famn.

I fredags var det jobb som gällde hela dagen och sen tillbringade jag min fredags kväll med kollektivtrafiken. Fick åka hem och hämta kläder och saker för helgen och sen tillbaka in till stan för att ta pendeln hem till honom.. Vi låg och gosade framför tv:n och bara var..

Idag har det inte blivit många knop gjorda, vi var nere hos hans mamma en sväng och hälsade på hans bror innan vi åkte hem till honom igen. Käkade middag med hans pappa och respektive ikväll och nu ligger jag bara i sängen i mina mjukisbyxor och stora tröja och tar det lugnt. Jag ställde in utgång med mina flickor ikväll av olika anledningar men mesta dels för att jag kände att jag inte kan köra på i 280 och  ville vara med min vackra...  Det kommer fler tillfällen för utgång och är man inte på topp är det ändå ingen idé. Nu ska ja pussa lite på baby och se vad vi ska hitta på.


Jag har verkligen tappat suget för att hålla den här bloggen vid liv just nu.. Kanske är det för att det är så mycket annat roligt som händer förtillfället eller så har jag helt enkelt vúxit ifrån det här. Well, vi får se...

tjingeling..

nattens tankar..

När man väl börjar tänka - varför kan man då aldrig sluta med det? Man sätter alltid på en speciell musik som passar än själv bäst och släpper på alla spärrar och låter allting komma ut. Nu ligger jag här i sängen med mina blöta kindor, det mesta känns ganska tufft.. Jag är varken deppig eller mår dålig utan jag rensar snarare ut gammalt skit ifrån mej och det är inte alltid det lättaste fast man kanske borde tycka det. Försöka hitta svaren man aldrig hittar och acceptera saker för att det inte finns någon förklaring. Sen är det allting med framtiden, vad ska jag göra? Hur kommer det bli? Vågar jag hoppas? Vad vill jag? Jag är en människa med väldigt höga mål och idéer men vet inte riktigt hur jag ska nå fram hela vägen. Det är många frågetecken som ska besvaras men allting tar sån tid. Egentligen är jag nog bara en ganska vanlig vilsen tonåring ikväll som känner att pressen från olika håll & kanter blivit lite för hård och som pricken över i:et har jag jobbat på tok för mycket och känner mej en aning slutkörd. Man hinner inte riktigt ladda upp batterina på att vara ledig en dag... Men snart är det en hel ledig helg, bara två dagar kvar att hålla ut..

stan - jobb - drinkkväll !

Åh vilken snurrig dag det blev. Jag ställde klockan på relativt tidigt i morse för att kunna duscha, klä på mej och fixa håret i lugn och ro.. Sen åkte jag in till stan för att gå och strosa lite för mej själv i affärerna innan jag skulle jobba. Det var galet med folk inne i stan och mitt tålamod rann av mej fortare än kvickt så jag kom till jobbet vid halv två för att kunna ta en cigg och kaffe i lugn och ro innan jag bytte om till jobbar kläder och skulle jobba. Men.. Jag blir haffad utav chefen på direkten när jag kommer dit och tydligen har det blivit ett miss i schemat så det var inte idag jag började klockan två utan imorgon istället. Jag skämdes till tusan att jag kom två timmar sent och svichade om till jobbarkläder fortare än kvickt och började jobba på direkten. Det fanns en hel del saker att göra och det mesta rullade på fram tills stängning... Men jag hatar att komma försent och hela dagen blir helt pajj när det händer känns det som. Jag kan nog räkna på en hand dom gånger jag kommit försent om jag har någonting viktigt att göra så det är verkligen inte likt mej att inte ha koll på läget. Jag fixade kassan på bara några minuter efter stängningen och sprang sen iväg till tunnelbanan när det var larmat och låst..

När jag klädde på mej i morse satte jag på mej mina nya partyskor för jag tänkte att jag skulle gå in dom tills på lördag då det blir utgång men jag fick så satans ont i fötterna och kunde inte gå ett steg till i dom efter min tur i stan innan jobbet så jag bad Hannes ta med sej ett par extra skor jag hade hos honom när vi skulle träffas så jag sprang iväg i mina flippfloppisar med strumpor.. Ja ni hörde rätt, det såg väldigt roligt ut men nöden har ingen lag. När jag mötte upp min fina vän Hannes vid Centralen hade han glömt mina skor hemma och jag insåg snabbt att jag var tvungen att fortsätta ha på mej mina flippisar.. Det är nog första och sista gången jag går ut tillfixad och har ett par flippisar till skor! Vi satte oss på Radisson hotell och beställde in vin och två drinkar var medans vi satt och pratade, planerade vår utomlandsresa och bara mös! Självklart blev det ett besök på Donken innan vi promenerade från centralen till slussen där vi sa hejdå och jag tog bussen hem. Det blev en lyckad kväll trotts min incident med "skorna".. haha


Det har alltid varit speciellt för mej att få sitta på bussen för mej själv på kvällarna när det är mörkt ute, lyssna på musik och bara tänka! Och så blev det ikväll med, jag tänkte på allting och ingenting. Jag har lätt för att låta tankarna fladdra iväg alldeles för mycket och kan ibland drömma mej bort från verkligheten to mutch.. Ikväll känner jag mej tom på ord, om det blir som jag vill och hoppas kommer hösten ha väldigt stora förändringar i mitt liv och även om jag längtat efter det här sen i tonåren så skrämmer det skiten ur mej. Det är många nya förändringar som kan ske och jag känner mej sjuktförvirrad över allting nu. Det är svårt att hinna med allting oxå, få jobbet att gå ihop med mitt privat liv.. Jag älskar att jobba och mår toppen av att göra det medans jag alltid vill finnas där för mina nära & kära hela tiden oxå.

En väldigt bra ledig dag!

Idag är det 3 års dagen.. 3 år sen vi träffades för första gången. Jag minns alltihopa som om att det vore i morse allting hände men det är ett kapitell i mitt liv som är avslutat för länge sen. Jag trodde att det skulle bli en väldigt deppig dag med magont hela dagen men jag har tänkt tillbaka på allting under dagen som ett väldigt glatt minne för det är så jag vill ha det - ett glatt minne att tänka tillbaka på. Det var en fin tid... Men jag är en helt annan Daniel än vad jag var då och hoppa fram många kapitell i mitt liv sen dess.


Som jag skrev igår har det varit fullrulle hela dagen.. Jag mötte upp Cissi inne i stan så satte vi oss först och tog en fika och pratade, det var så himla länge sen vi sågs så allting kändes nästan lite overkligt att gå där på stan brevid henne. Sen begav vi oss ut på stan bland alla andra 100 tals människor som tänkte samma sak som oss. Jag hittade ett par svarta jeans, hängslen och lite små saker ifrån H&M som fick följa med hem. Jag har länge gått och tittat på klockor och velat köpa en till mej själv men alltid tyckt att dom varit för dyra, inte haft pengar eller hittat någon som jag verkligen gillat. Men idag mina vänner hittade jag den.. Min nya älskling! Många skulle säkert tycka att det var ett "okej" precis och jag får väl ta och hålla med, den var manlig och hade ett stor runt ur. Jag föll för den direkt och nästan stod och trampade sönder mina nya skor när jag fick vänta på att det skulle bli min tur. Det var några personer före mej och jag fick lite smått panik över att stå och vänta på att det skulle bli min tur  - tänk om personerna framför mej tänkte välja samma klocka som jag skulle ha, fniss.. Nu ska jag bara våga kolla mitt konto oxå för det blir lätt att man drar det där kortet lite för lätt och glömmer bort totalt hur mycket man dragit det.

När vi sagt hejdå till varandra kastade jag mej på första bästa tunnelbana och åkte till Hornstill för att möta upp Sandra och hennes mamma & gubbe i Lasse i parken. Ikväll var det återigen dags för Cookies'n'beans att ta plats på scenen och underhålla publiken. Förra gången var dom sjukt bra så jag förstår inte hur dom kunde slå den gången ikväll. Dom får verkligen allting att kännas helt magiskt och jag älskar varje sekund dom står på scenen. Dom körde samma extra nummer som förra gången och den låten har jag haft i huvudet sen dess, tyvärr minns jag inte vad den heter men jag hoppas verkligen att den kommer på deras platta dom släpper i höst.. Det var verkligen svårt att hålla tillbaka tårarna där ett tag för varje litet ord var så rätt.... Det var en tokmysig kväll och nu har jag precis kommit hem och krypit ner i sängen.. Ska våga mej in på internetbanken och sen har jag lite mail att svara på innan det är dags att sova.

Känner mej som en ny människa!

Åhåå, det har varit helt underbart att bara legat i sängen och inte göra ett skit fram tills för en timme sen, tittat på klockan och fått ett stort leende på läpparna eftersom jag kunnat somna om flera gånger! Hört hur regnet smattrat mot fönsterrutorna och legat under mitt varma goa duntäcke, kan det bli mysigare? Nu känner jag mej nästan som en helt ny människa! Pigg och utvilad, nästan iallafall..

La en snabb ansiktsmask innan jag hoppade in i duschen och stod där tjugo minuter, vad skönt det var! Klädde på mej och valde en ganska så enkel outfit idag; Mina tighta levis jeans, lång svart kofta och en rödaktig t-shirt från topman.. Till det inviger jag mina nya converse. Väskan är färdigpackad och paraplyet står och väntar på mej vid dörren så nu är jag redo för en ny dag. Humöret är på topp och allt känns bara så härligt idag. Efter jobbet ska jag möta upp en vän och ta ett glas vin eller en fika och efter det ska jag iväg på på lite hemligheter som hålls utanför bloggen. Min lediga dag imorgon är redan fullbokad så hinner jag inte blogga någonting imorgon bitti hörs vi sent på kvällen. Full rulle nu med andra ord, men jag vill ta vara på all min lediga tid jag bara har. Nu är det mitt sociala liv som är prio ett..

tjingeling

Äntligen..

Äntligen är den här mördarhelgen över och gud så skönt det är! Ligger helt utslagen här hemma i sängen och både fötterna och kroppen  gör ont och värker. Det känns som en dröm att jag får börja klockan 16.00 imorgon och ha en låång ljuvlig sovmorgon. Dagen har varit sjukt stressad & galen, det har funnits saker att pyssla med hela tiden. Gjorde misstaget att titta på klockan i morse och se hur långtid det var kvar tills jag slutade så det har känts som en evighet och när jag väl börjat kunde jag inte sluta.

Jag blev klar med morgonrutinerna snabbt i morse oxå så jag satte på kaffe och dukade fram frukost till mej och fina Jessica. Nu har hon gått på semester en vecka vilken känns halvtråkigt men på lördag ska jag ut med mina favorit flickor från jobbet så då ses vi igen och det ska bli grymt roligt. Jag är sjukt peppad och tror det kommer bli en helt galen partynatt.

Har rensat båda mina mail nu, betalt räkningarna och fixat med lite nödvändigt ont. Väntar bara på att jag ska få ett godnatt samtal och sen tänker jag stänga av mobilen och ha en lång natts sömn.. God natt!


jobbjobbjobb..

Igår efter att jag slutat jobbet begav jag mej snabbt ut på stan för att hinna panikshoppa lite innan alla affärer stängde. Det både spöregnade och haglade som tusan men det blev ett par party skor, svarta halvspetsiga med snörning och ett par mörkgråa converse som jag fick med mej hem. Måste bara förbi en skobutik och fixa en extra sula så kommer dom sistnämnda sitta perfekt efter det. Blev en vända på bolaget och sen mötte jag upp efterlängtade Hannes som varit borta några dagar på semester. Det blev en lugn kväll med godmat, vin och och uppdateringar om vad som hänt dom senaste dagarna. Båda var grymt slutkörda så jag åkte hem ganska så tidigt och somnade på bara några sekunder.

Äntligen är första mördardagen över... Jag har varit vaken sen kvart över fem i morse och jobbat sen halv åtta. Har så fruktansvärt ont i mina stackars fötter och kropp men annars mår jag bra. Det känns som om att man kommit in i någon sjuk dimma och jag klarar av allt just nu. Men jag ska inte roppa hej ännu, imorgon blir det 13 timmars dag igen. Dagen har gått väldigt fort och jag har haft fullt upp hela tiden. Allt från att hjälpa kunder, sitta i kassan, skylta om butiken till att städa upp efter bråkiga kunder och fixa frukt&grönsaker. En väktare fick komma till oss ikväll så jag fick titta igenom övervakningsbanden från dagen eftersom vi haft två jätteskumma kunder inne under dagen som haft lite hyss för sej, får nog inte gå in mer på det men nu är vi mera uppmärkssamma och får jag tag på dom jävla vet jag inte vad jag gör. Det var lite halv crazy att sitta och kolla igenom banden - jag har bara sett såna band ifrån efterlyst tidigare. Fick även se mej själv springa runt där som en duracellkanin fram och tillbaka och det var lite skumt. Tänker inte så mycket på dom där kamererna när man är där och jobbar men dom spelar ju faktiskt in varenda sekund man är där.. Jaja, det är väl ganska skönt att dom finns ändå! Gud vad klantig jag var i morse.. Efter några timmar när jag ska gå ut och ta en cigg tänkte jag ta en titt på mobilen men hittar den ingenstans. Trodde verkligen att jag hade fått med mej den och blev helt förvirrad av att jag inte hittade den... Tur i oturen hade jag varit så trött i morse och glömt den hemma..

Det var så mysigt i morse.. Jag och fina Jessica fixade morgonrutinerna på mindre än en timme så efter det dukade vi upp frukost i personalrummet och satt och mös & pratade innan vi öppnade. En toppen bra start på dagen och jag ser redan fram emot våran lilla frukost imorgon bitti igen. Det känns så skönt att ha såna fantastiska kollegor och att vi har så kul på jobbet tillsammans, fast både jag och Jessica saknar Malin riktigt mycket.. Det är så tomt utan henne.



Nu blir det en nattcigg och sen sova...

Myskväll!

Ååh det var så skönt att sluta jobbet idag och bara åka hem. Det blev pannkakor till middag och sen hoppa jag in i badrumet och började göra mej i ordning. Peelade hela ansiktet, la på två ansiktsmasker, badade fotbad och tog en lååång skön dusch! Det var verkligen behövligt med lite egen tid ikväll.. Ska krypa upp i sängen med en bok och mysa lite innan det är dags för mej att sova. Bara några dagar kvar nu tills en hel ledig dag, åååh det ska bli underbart ! Imorgon trillar lönen in på kontot och jag har lagt undan ett par skor som jag hittat till ett riktigt fyndpris så jag tänkte ta en shopping tur på lunchen. Måste även förbi banken och lösa in checken för skatten som kommit tillbaka. Hell yeah, det här blir en bra månad.  

Det känns så tråkigt att jag knappt orkar blogga längre, men jag är så slut efter att jobbat så pass mycket som jag gjort och jag har ingenting att skriva om eftersom det ända jag gör är att jobba. Det börjar kännas riktigt tugnt nu och min kropp börjar säga ifrån men jag ska bara vara tacksam för så mycket jobb jag får just nu.. Jag har ingen aning om hur hösten blir och vad som händer. Cheferna är väldigt veliga för tillfället och jag känner mej en aning osäker.. Ena stunder säger dom bu och andra bä, men jag tror inte dom riktigt vet själva hur allting ska bli. Blir det som dom sagt och jag får stanna kvar kommer jag absolut inte jobba såhär mycket för just nu är mitt sociala liv helt borta och så vill jag verkligen inte ha det. Gahh, de blir att man tänker alldeles för mycket när man är trött och jag känner mej så sjukt förvirrad. Life is a bitch somthimes, men jag fixar det.. När jag fått beskedd vet jag hur saker blir och kan slappna av. Ena stunden är jag stört orolig och andra oroar jag mej inte alls. Men det gäller bara att ha tålamod och det är inte min starka sida.


Tisdag.

I morse när jag kom till jobbet fick jag väldigt posetiva besked för framtiden, även om det kommer bli en stor förändring och det känns tråkigt att lämna en del människor så tror jag att det kommer bli riktigt bra. Ingenting är bestämt ännu till 100 så jag tänker inte ta ut någonting i förskott men det ser väldigt ljust ut för min del så jag hoppas verkligen. Timmarna gick långsamt idag men ändå fort. Hur går det ihop? Vid sex sa jag hejdå och lämnade jobbet snabbt.. Åkte hem och käkade två stora portioner mat och deckade sen i sängen.. Ska ta en långdusch och fräscha till mej med sånt jag inte hunnit och sen lägga mej och sova för natten. Tänkte först sprungit ner till centrum och hyrt någon film men känns ganska så ovärt när jag ändå kommer somna. Imorgon har jag sovmorgon så ja jobbar till stängning.

Vad är det för dag, Måndag va ?!

Idag var den ordinarie butikschefen på plats igen vilket var jätteskönt. Vi hann inte prata så jättemycket och hösten ser fortfarande lite oklar ut för min del men jag hoppas att jag vet mera i slutet av veckan eller i början på nästa. Mina kollegor säger att jag inte ska oroa mej och att dom vill att jag ska stanna, så jag får lita på dom och hoppas på det bästa. Dom första timmarna gick av bara farten idag, kändes som om att jag kom till jobbet och sen helt plötsligt  var det lunch. Skönt när tiden går så pass fort. Eftermiddag var lite tyngre och var allt för lugn för min del. Tröttheten slog till på direkten och det var svårt att hålla ögonen öppna och vara trevlig mot alla kunder men jag tror jag skötte mej ganska bra ändå. En av kylarna gick sönder precis när jag skulle sluta så det blev lite kallabalik där ett tag men jag tog mitt pick och pack och drog fortare än kvickt.. Får se hur det går imorgon.... Hoppas på att det inte blir allt för mycket krångel för det orkar jag inte med.

Efter jobbet mötte jag upp en vän till mej vid åhlens.. Vi hoppade in i en taxi och åkte raka vägen hem till hans kompis där han ska bo hos nu under tiden han är i Stockholm. Men vi var bara där en snabbis innan vi drog ut på stan igen. Alla affärer var stängda så det blev ingen shoppingtur för mej men vi satte oss på Jensen Böfhus och käkade istället. Smällde först i mej vitlöksbröd med ost på och efter det blev det en stor köttbit med bea.sås och råstekt potatis, det satt riktigt fint må ja säga! Vi blev serverade av världens mest charmigaste och roliga servetris jag stött på. Jag vet inte riktigt hur vi kom in på det hela men jag tror det började med att jag skulle speceiall beställa och plocka bort alla grönsaker på maten.. Då började vi skoja och när jag fick drickan serverad hade hon fixat ett sugrör i glaset och sa att hon tyckte det passade till mej. Jag var inte sen på att haka på och frågade ifall hon inte hade en haklapp och lite ballonger. När hon serverade vitlöksbrödet hade hon med sej två ballonger och knöt fast i min stol. Så himla söt.. Det fortsatte och vi skojade med varandra om både det ena och de andra. Hon gjorde verkligen allt för att vi skulle ha en lyckad middag och jag älskar att hon skojade till det så mycket med oss. Självklart kommer jag gå dit flera gånger och det är mesta dels hennes förtjänst. Jag var galet trött och kanske inte det trevligaste sällskap men det var mysigt att ses och skönt att bara sitta och prata. Efter tog vi en promenad till gamla stan och satte oss på Torget´s ute servering med en Latté innan min kropp gav upp och jag bestämde mej för att åka hem.. Hursomhelst var det ritkigt trevligt och skönt att hitta på någonting annat förutom att åka hem och sova efter jobbet. Tok sov hela bussresan hem istället och ska alldeles strax göra mej i ordning för sängen nu. Imorgon är det jobb som gäller igen, wehejj.. Eller nått! Börjar kännas lite kämpigt med att gå dit, spenderar mera tid där än vad jag gör någon annanstans så på min lediga dag nästa vecka ska jag inte göra någonting annat än att stänga av mobilen och sova hela dagen.. Det ska bli underbart!




Mina fötter gjorde ont som fan så ja strejkade mot att gå en meter till så jag satte mej på denna
blomkruka mitt i gamla stan, haha !

yes..

Jaa, som ni redan vet vid det här laget så är det ända jag gör just nu att jobba. Därför jag inte uppdaterat bloggen på två dagar. I dag behövde jag inte börja för ens klockan två så jag tog en ordentlig lång sovmorgon och kände mej faktiskt relativt utvilad ett tag. Det blev en lugn dag på jobbet med inte allt för mycket att göra. Jag och Malin höll på att fula oss som vanligt och hade det roligt. Jag kom hem för inte allt för länge sen och ligger nu i sängen och kollar av läget på nätet. Har lite mail att svara på och annat att fixa med, sen får det bli sova som gäller. Ser framemot lite ledighet nu, få umgås med vänner, partaja och bara vara..

Ha det gott :)

060809

Efter alldeles för lite sömn och på tok för mycket stress och jobb ser nu mitt ansikte ut som crap. När jag kom hem hoppade jag snabbt in i duschen och stod där ett bra tag. Peelade hela ansiktet och tvättade håret och la även i en hårinpackning. Jag orkar inte hålla på att göra mej till och fixa i ordning mej speciellt mycket nu när jag är uppe så tidigt på morgonen så det var välbehövligt. Käkade lite snabbt och sen la jag på en djuprengörande ansiktsmask jag haft på i tjugo minuter när jag suttit och trixat lite med datorn. Weell, jag är nöjd över resultatet och har fått babylen hy! Bara påsarna under ögona som ska försvinna men det är nog bara sömn som är den rätta medicinen för det! Jag ska alldeles strax krypa ner under täcket och sova för natten, har bara två viktiga mail jag måste skriva och få iväg innan dess.

Det har varit en skit dag på jobbet idag. Allt som har kunnat strulat och det märks hur trött all personal är nu. Det är bara tråkigt och synd att inte alla ger lika mycket när dom är där utan vissa av oss får jobba häcken av oss medans en del inte gör ett piss. Det är mycket prat om jobb just nu i bloggen men det är så mitt liv ser ut för tillfället och det är ju min vardag ni hänger med i så ni får stå ut. Jag längtar så förbaskat till lite ledighet nu men det får jag nog vänta ett bra tag till på. Sandra tittade förbi en sväng på kvällen på jobbet så jag blev jätteglad över att se henne, vi hann stå och prata en stund och ta en cigg innan jag var tvungen att börja med stängningsrutinerna. Men bättre än ingenting alls.. Min fina fina Sandra!

Nu har Cissi kommit hem ifrån utlandet och imorgon fyller hennes pojkvän år så jag har blivit medbjuden ut efter jobbet imorgon. Som jag känner just nu finns det inte en chans i helvete att jag kommer orka det men ja packar med mej lite partajkläder imorgon så får vi se hur jag känner när jag slutat. I annat fall kanske jag bara åker förbi och säger hej utanför krogen när jag är på g hem.. Vi har inte träffats på lite mer än tre månader så det skulle bara riktigt mysigt !


Ååh, det här är inte sant !

Sitter här alldeles nyvaken i mina mjukisbyxor med håret stånde åt alla håll. Jag skippade duschen för att kunna sova några minuter längre så jag ska bara smeta in håret i lite produkter och fixa till frisyren & borsta tänderna innan jag måste springa iväg till bussen. Jag är så trött, så trött.. Känns som om att jag spenderar mera tid på jobbet än är någon annan stans förtillfället. Sen i måndags har jag jobbat 9-21,15 varje dag och lika så blir det idag och imorgon. Det har blivit lite för mycket jobb och jag kanske har sagt ja till pass jag egentligen inte orkar, men det handlar väl om att ställa upp? Nästa gång är det jag som får hjälp när jag inte kan. Det är bara tänka jobb nu under den här perioden så får jag ta tag i allting annat efter, men jag saknar det sociala i mitt liv just nu för jag är så van att träffa mina vänner nästan varje dag, men tur som fan finns telefonen...

Måste sprigna iväg nu,

Daniel

Jösses vilken dag !

Förtillfället känner jag mej som en durasellkanin som har urladdade batterier. Jag är så jävla trött! Skulle egentligen ha slutat klockan 18.00 idag och ha kvällen ledig men det blev ändrat i sista sekunden. Malin mådde inte alls något bra och självklart ställde jag upp eftersom jag vet att hon inte skulle tveka en sekund på att göra detsamma för mej så jag fick stanna kvar till stängning och ta hennes pass. Öppning till stängning, woho! Har varit en riktig jobbig dag på jobbet faktiskt. Allt strulade i morse så varken kassasystemet fungerade eller någon växel hade vi.. 75% av varorna som kom med leveransen idag kom inte och det har bara varit griniga kunder hela dagen. Kan ibland känna att det är jävligt svårt att visa upp en bra attityd när man bara får ta skit på skit från kunder, men det är bara bita ihop och tänka pengar pengar pengar ! Hell yeah..

Jag kom precis hem och slängt i mej en sen snabb middag, jag ska duscha av mej lite snabbt och sen krypa ner i sängen och sova. Kisse ligger redan där och värmer upp den åt mej, så himla gosigt. Shiit, nu märker jag hur jag börjar se suddigt när jag tittar på skärmen.. Det är nog ett tecken på att jag behöver sömn... Imorgon jobbar jag ifrån 9.21.15 så det blir ett till jävla hästpass... haha nu somnade jag tillomed under tiden jag skrev så ska skynda på lite här så ja kan lägga ner huvudet på kudden för natten.



nattii...


Nu är det alldeles strax....

...dags för mej att krypa ner i sängen och sova.

Gahh, jag är alldeles trött efter allt jobb i helgen och idag och det här är bara början, haha. Idag jobbade jag mellan 09.00 till 18.00, fick sitta i kassan från när jag börjde fram tills klockan fyra då jag blev avbytt.. Jisses.. Det tar på krafterna att ständigt sitta och vara trevlig, ha ett leende på läpparna och samtidgt vara en psykolog till folks alla problem som dom kommer och pratar om med än. puuhh ! Men jag tror jag lyckades ganska bra och det var skönt att gå på golvet sista tiden. Malin och Jessica kom klockan fyra och då blev allting plötsligt mycket roligare. Det är sjukt vilka förslag man får av folk, idag var det två killar i medelåldern som stod och tittade på mej länge, viskade till varandra och tog jättelång tid på sej när dom skulle plocka ihop sina varor.. Tillslut frågar den ena av dom när jag slutar och ja sa vid 18.00... Då kom nästa fråga; Du har inte lust att träffa oss två efter att du slutat jobbet? Ja blev helt paff och som tur var kom det en kund och räddade mej som jag var tvungen att hjälpa.

Tog en snabbvända inne i Fältöversten men jag hittade ingenting som lockade mej så jag åkte in till city istället. Sprang in till JC på plattan och fick med mej ett par shorts ifrån rean, precis såna jag letat efter så där gjorde jag ett riktigt kap. Efter det åkte jag hem till Hannes, vi gick och köpte suschi som vi tog med oss och satte hos på balkongen, pratade med hans mamma och planerade en del planer för framtiden, ååh... Jag längtar redan! Blev inte där så länge eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Men andra ord har det varit en riktigt bra dag men jag hoppas att jag är lite piggare imorgon.


nattii...

Så var årets Pride över för denna gång..

I lördags var det alltså dags för paraden och det var helt fantastiskt. Det var så mycket glada människor, en grym stämning och galet mycket folk. Jag mötte upp Hannes mamma vid slussen för att vi tillsammans skulle titta när Hannes gick i den innan jag skulle iväg och jobba. Han var så söt, alldeles lycklig och det lös bara glädje ifrån honom. Såg många bekanta ansikten och det såg ut som om att alla hade det riktigt roligt. Tur med vädret hade vi oxå, kom några små droppar men mer än så var det inte. Vi stod och tittade ett bra tag innan vi gick iväg till Zinkensdamm och hälsa på Hannes och några andra innan jag var tvungen att springa iväg till jobbet..

Jobbet gick bra men var ganska så lugnt, det märktes att folk hade annat för sej och det blev mest massa prat och skratt med underbara Malin när vi fixat allting som skulle göras. Efter jobbet drog jag tillbaka till Pride och stod lyssnade på Marit Bergman en stund vid scenen innan jag trodde att jag skulle åka hem.. Ringde Ingela och hörde vad hon gjorde och hon och hennes sällskap satt nere vid vandrarhemmet i baren så tänkte att jag kunde gå dit och säga hej en stund innan jag åkte hem.. Jo tjena... Jag blev kvar till stägning, skrattade så jag hade ont i magen och ha det så sjukt roligt med hennes vänner och henne. När dom stängt ville ingen sova så det blev efterfest ute i Hallunda med ännu mera skratt, en galen frisyr och winnerbäck´s låtar. Självklart var jag nykter och höll mej till äppeljucie och latté hela kvällen som jag sagt att jag skulle. Vid fem började jag tänka på refrängen och kom hem lagom till sju tiden och kröp ner i sängen.. Men sova, det kunde jag inte göra.. Huvudet var fullt med tankar och funderingar och sen var det dags att kliva upp igen och åka till jobbet.

Jag har tidigare sagt att Pride inte är någonting för mej, att jag inte förstår det och att jag helldre vill ha kvar vattenfestivalen.. Och till viss del står jag fast vid det. MEN... Det har varit flera underbara kvällar och jag har haft det så roligt. Jag har vissa åsikter kvar angånde Pride men jag kommer absolut gå tillbaka några kvällar nästa gång för det har varit så galet alltihopa. När gay folk festar, ja då jävlar är det verkligen fest och det märktes! Men det är ganska skönt att veckan är över, livet kan inte alltid vara en fest och nu ska jag fokusera på allt mitt jobb jag har framför mej och försöka trappa ner lite på tempot.











galet..

hmm... Ska jag säga god natt eller god morgon ?!

Jag har precis kommit hem efter en superlyckad och trevlig kväll.
Nu ska jag sova gärnet av mej så hörs vi när jag slutat jobbet efter klockan 22.00 ikväll med bilder och kvällen/nattens händelser.


nattii..

God natt!

Puuuhh, äntligen hemma!

Det var inte helt lätt att sova natten som var. Jag låg och hostade och snorade mej igenom hela natten känndes det som och jag var så rädd att jag skulle väcka Hannes av mina hostattacker. När jag sovit några timmar och vaknat till liv tog jag det väldigt lugnt. Snälla Hannes gjorde i ordning en kopp Té så satte vi oss på balkongen och tog en cigg och pratade. Kanske inte det bästa med cigaretten med tanke på hur jag låter men det är inte så jäkla lätt att bara lägga av sådär. Jag började packa ihop mina saker som låg utspritt på hans golv innan jag hoppade in i duschen och gjorde mej i ordning för att åka och jobba. Jag sprang in en snabbis i Fältöversten´s centrum och besökte apoteket så jag kunde köpa nässpray, hostmedicin och frukost/lunch/middag. Blir det inte bättre om några dagar får jag besöka min husläkare så jag får hostmedicinen jag brukar ha utskriven för den blir jag frisk med på bara några dagar. Men jag är så trött på att vara krasslig hela tiden nu för det känns som om att man missar så mycket och det är ingen roligt heller för den delen. 

I morse när vi satt ute på balkongen hade jag ingen lust att åka till jobbet för fem öre, jag var jättetrött och hade helldre lagt mej i sängen igen och satt på någon mysig film och legat och kollat på själv hela dagen. Men när jag kom till jobbet träffade jag gulliga Malin och fick reda på att vi skulle jobba tillsammans ikväll och det har varit riktigt roligt att jobba. Kunderna har frågat vart jag tagit vägen och varit och jag och Malin hade roligt som vanligt när vi jobbade. Jag kände verkligen hur mycket jag saknat att jobba och även om det inte är världens roligaste drömjobb så tycker jag verkligen om det för personerna som är där gör så mycket! 

Vid 21:10 satte jag på larmet och låste dörren och sprang iväg till tunnelbanan. Jag åkte till Zinkensdamm och mötte upp lite folk utan för Pride park och stod och pratade med dom en kort stund. Men jag kände hur mycket min kropp ville åka hem och skutta i ett par mjukisbyxor så jag sa hej då ganska snabbt och tog bussen hem till mej. Nu ligger jag här hostandes i sängen, ska ta någonting och äta med en kopp varm Té innan jag lägger ner huvudet på kudden och sover. Jag börjar inte förens klockan 17.00 imorgon så det blir en lång sovmorgon innan jag ska möta upp Hannes mamma så ska vi titta på paraden och fota medans skitungen går i den innan jag kilar iväg till jobbet.


Schlager kväll !

Igår var det schlager kväll inne på Pride park. Jag och Hannes började dagen med att hälla upp en drink till honom och göra oss i ordning, var iväg och handlade och bjöd sen hans mamma på middag! Det var jättemysigt och jag tycker verkligen om hans mamma, hon är så lättsam och vi satt och skrattade och pratade hela middagen! Mitt jobb ringde oxå och gav mej väldigt posetiva och härliga beskedd, jag kommer jobba arslet av mej dom kommande dagarna här framöver men det ska bara bli roligt. Jag hoppade runt som ett litet barn och var helt överlycklig, plockade fram mobilen och ringde dom närmaste på direkten och näst in till grät när jag berättade om vad jag fått höra några minuter tidigare. Vi fixade till oss det sista och drog in mot Zinkensdamm..  

När vi kommit in på området var Hannes som eld och lågor och sprang fram till scenen och började sjunga direkt. Jag kanske inte var lika pepp som han till en början men man drogs snabbt med i stämningen och stod och sjöng och skrek till alla artister och låtar. Jag tar även tillbaka det där jag sa om att jag trodde att det skulle vara mera drag på Pride. Igår var det minst sagt drag, det var folk åt alla håll och kanter så man fick trängas sej fram och när vi stod framför scenen blev fötterna mosade utav alla andras. Men kul var det! Jag träffade på en hel del vänner & bekanta och sen var mina fina Adam där igen så jag fick en bamsekram av honom. Jag blir lika glad varje gång jag ser honom..

Tyvärr fick jag inte hoppa bangy jamp som jag ville göra, jag gick och pratade med dom och berättade att jag legat på sjukhus och sen har jag ju haft oturen att blivit dunder förskyld oxå så jag fick alltså inte göra det.. but hey, det kommer flera tillfällen och då jävlar! Bungy jamp är bara första delmålet, jag vill ju hoppa fallskärm oxå. Det skulle verkligen vara hur coolt som helst!

Vi hade hur tur med vädret som helst fram tills sista tio minuter kanske, då började det spöregna och alla fällde upp sina paraply fortare än kvickt. Jag letade snabbt upp ett paraply jag kunde stå och trängas under medans Alexander Rybak tog plats på scenen och körde två låtar. Jag måste ändå erkänna att det var väldigt mäktigt att stå  där under paraplyet, höra han sjunga och se hur regnet öste ner över allt och alla. Tyvärr hjälpte paraplyet jag stod under inte så värst mycket, jag blev väldigt blöt och när dom slutat sjunga drog vi därifrån. Det blev lite nattmat, en sväng upp på Skinnarviksberget och sen taxi raka vägen hem till Hannes. Det blev en riktig rolig och lyckad kväll även om jag känner mej som en tråkig pensionär just nu och inte orkar lika mycket som jag gjort tidigare. Men jag är helt klart på bättringsvägen och snart är den gamla Daniel ni alla känner tillbaka igen!

Jag var var inte alls på något foto humör så det blev bara två bilder ifrån igår.




RSS 2.0