Min sista praktikdag..

Sjutk stressad och uppe i varv men nu har jag slutat och slängt av mej kläderna här hemma för att hoppa i myskläderna. Måste andas ut och varva ner lite...

Min sista praktikdag idag har gått så otroligt fort. Det har varit massor att göra och det har känts lite små sorgligt att det är min sista dag på praktiken i just globen butiken och att jag ska lämna dom. Nu väntar framtiden för mej och det känns grymt bra och spännande, även om jag vill veta på en gång hur allt kommer bli... Is i magen Daniel. Jaag kommer sakna många därifrån! Sötnosarna hade köpt blommor, en chocklad ask och skrivit ett jättefint kort där dom önskade mej lycka till i framtiden med alltihop. Blev nästan lite tårögd för att dom var så fina...

Egentligen skulle ja har träffat en kompis ikväll, käkat middag på stan och druckit lite vin men hon blev tyvärr sjuk och fick ställa in. Jag ska njuta av en kväll där jag inte behöver tänka på att komma i säng någon speciell tid och måste upp tidigt som fan imorgon, varva ner lite och vila... Jobbar helgen och sen är jag leeeeediiiig massa dagar som det ser ut just nu. Det här är min första samanhängande ledighet på... ja jag vet inte hur länge så det ska bli väldigt skönt. Och det kan inte komma mera lägligt än det gör för jag är riktigt slut förtillfället.. Kanske hoppar in och tar några pass i Huddinge men jag har inte svarat dom ännu så vi får se hur det blir med den saken.

Nu väntar jag på att Sandra kommer hem. Det blir middag ifrån grillen ikväll och jag har en liten mini höst/födelsedags överraskning åt hennne. :)

Onsdag.

Idag hoppade jag ur sängen, tog en cigg på balkongen i solen och sen vidare till duschen. Det var så skönt att sitta där under det kokheta vattnet på badkarsgolvet att jag aldrig ville sluta. Utvilad är att ta i mej jag känner mej inte äckligt trött idag.. Två dagar kvar på praktiken nu som sagt.

Nu sitter jag och lyssnar på musik, fått på mej lite kläder och väntar på att klockan ska bli nio så jag kan börja åka. Råkade nog ställa klockan lite väl tidigt i morse så jag fick massa tid över. Men bättre det än igår då jag vakande en kvart innan tunnelbanan gick så jag inte hann någonting.

Idag slutar jag vid sex så jag är inte hemma förens sju, Sandra ville gå på bio ikväll men jag orkar nog inte det så jag åker hem på en gång.. Kanske att vi lagar någon middag ihop eller så istället.


Tisdag.

Dagarna som varit har varit fullt upp med praktik. Igår stängde jag för första gången och när jag kom hem däckade jag på en gång...

Idag slutade jag redan vid fem och åkte hem på direkten. Har ingenting planerat ikväll som jag ska åka iväg på så det känns riktigt skönt. Tänkte tvätta lite och fixa här hemma och sen lägga mej tidigt igen. Ledig på fredag och det längtar jag sjukt mycket efter nu. En ledig dag. Wiieee..

Nu är det bara två dagar kvar på praktiken och imorgon har jag möte med BC:n... Nervös men det ska nog gå bra.


!!

Som dom andra dagarna den här veckan sitter jag nyvaken i sängen och försöker gnugga bort tröttheten ifrån mina ögon. Sovit konstigt hela dagen och vaknat flera gånger utav telefon och grannar som hoppade omkring våning över oss. Har fått så svårt att sova på dagarna nu dessutom efter att jag ställt om mitt dygn och sover när man ska egentligen.

Ska fundera ut någon bra middag och började göra mej i ordning. Sen vidare till jobbet... Sista natten den här veckan!

Har faktiskt inte så mycket att säga, är på riktigt jävla skit humör.

söndag morgon.

Jag längtar så att jag håller på att bli galen nu efter att få mitt egna place. Känner mej mer redo än någonsin att få packa ihop alla mina saker och lägga ner alltihopa i flyttlådor och flytta in i mitt lilla place. En fin liten etta med balkong, ett riktigt kök och sovalko. Men det finns bara ett krux.... Den där lägenheter som jag drömmer och hoppas på, finns tyvärr inte. Ännu.. Men satan vad jag vill, och hoppas att den kommer snart. Har tänkt ut exakt hur jag vill inreda, vilka möbler jag ska ha och hur det skulle kännas att få ha den där lägenheten som jag kan kalla min.

Men än så länge får jag fortsätta ha det som en dröm tills jag hittar dej, underbara lägenhet. Då.. Ja då, kommer allt vara på topp.

2 av 3 natten är snart avklarad och jag får gå hem och sova ett par timmar innan jag måste vara på plats här igen. Det har varit ganska mycket att göra fast klockan har krypit fram. Många vänner har varit ute och roat sej ikväll och jag är så avundsjuk på dom alla. Ska jag vara helt ärlig hade jag gärna trängts på ett dansgolv med dom eller ätit en god middag på stan istället för att jobba... Ett par dagars ledighet skulle inte suttit fel nu. Men nu istället får jag jobba ihop massa pengar för min kommande lägenhet och massa annat skoj.. Just fan, på tal om pengar. Jag måste verkligen höra av mej till skatteverket och ändra min skattetabell. Det får jag inte glömma! Och jag måste även boka tvättstugan. påminelse till mej själv....


Har lite kvar att fixa innan klockan slår sju och jag kan gå hem.

tjingeling









Lugn natt

Jag var bomb säker på att jag skulle vara på avd. grön i natt på jobbet men till min stora glädje när jag kom hit hamnade jag på gul. Inte mej emot då jag nästan kan göra allting här i sömnen känns det som. Allting sitter i bakhuvudet och jag "känner" alla så gott man kan göra för att jobba natt här.

Natten har varit lugn och nu är det dom här hemska varg timmarna jag kämpar mej igenom. Om någon timme ska jag påbörja sista ronden och göra i ordning det sista och sen är det bara att invänta på att få gå hem. Tröttaste killen på jorden känner jag mej som och det ska bli så skönt att få komma hem och krypa ner i sängen.

jobbjobbjobb

Oooh yes, det har verkligen märkts att det varit löning idag! Vi har haft tok mycket kunder och tok mycket att göra idag. Haft ganska blandade sysslor idag och varit där det har behövts. Nu är jag hemma en jättesnabbis för att byta om och sätta på mej en varmare jacka innan jag åker iväg för att jobba natt. Åh, jag vill inte! Skulle verkligen behövt vara leedig ikväll, menmen. Det är inte mycket att göra åt utan bara att gilla läget. När lönen kommer blir man alltid glad. Jag hoppas på en lugn natt och att tiden går snabbt.

Ska kila förbi konsum och köpa med mej lite godis och springa till på direkten efter. Bråttom bråttom, stress stress. Ändå har jag ett leende på läpparna, jag mår så himla mycket bättre nu för tiden!

Löööööniing idag!! Har betalt av alla...

Löööööniing idag!! Har betalt av alla räkningar nu på morgonen så det är klart. Idag lär det bli kalas mycket att göra på praktiken. Sen blir det hem en jättesnabbis för att sen jobba natten. Tjoho.. Kommer känna mej en aning död imorgon. Men jag kom i säng ganska så tidigt igår så jag har fått sova en del ändå. Nästa vecka är det bara fyra dagars praktik och sen är jag färdig och får börja jobba.. Wohoo!! Happy happy..


Lååångdag, som alltid nu för tiden.

1 timme på barnavdelningen och 7 timmar i kassan. Kan säga att jag är något död ikväll. Käkade en sen middag på stan med Damien och nu är jag hemma. Fixat lite på internet banken och förtids betalat dom flesta räkningarna.. Nu blir det sängen på en gång, jag ska upp såååååååååååå tidigt imorgon :( Godnatt!

Tisdag va ?

Är så himla dag vild för tillfället så jag knappt vet vilken dag det är. Som vanligt är det mycket på G.

Jag var död i morse och ville verkligen inte kliva upp ur sängen. När jag tittade ut och såg vilket väder det var blev jag ännu mindre sugen på att ta mej till praktiken idag. Regn, grått och kallt.. Men det var bara att hoppa in i duschen och leeta fram lite kläder ut garderoben och bege sej. Väl framme kändes allt mycket bättre och jag började att vara på lagret... Senare på eftermiddagen var jag på barnavdelningen, fick hänga om en vägg och hänga ut påfyllningen utav varor som kommit.

Snabbt när jag slutat drog in till stan och träffaade fina Sanna. Vi satte oss på bellmans och tog igen allting sen sist och det var en hel del, käkade middag och hade några mysiga timmar tillsammans.

Kom hem snabbt och hoppade in i duschen, bytte om och drog ut på nya äventyr. Nu.. Har jag kommit hem för att stanna och precis haft en ansiktsmask på i några minuter. Har slarvat med maten så himla mycket sista veckorna och när jag väl ätit så har det bara varit massa skitmat så nu får jag lida för det. Jag måste måste måste verkligen börja äta frukost på morgonen hemma, äta en bra lunch och orka laga middag på kvällarna. Ska faktiskt boka in en ordentlig ansiktsbehandling när jag har lite tid över och sen sköta mej efteråt har jag bestämt.

Klockan går på tok för snabbt ikväll och jag har lite saker att fixa med innan jag kan lägga mej. Men vi säger godnatt nu.


love,

daniel

Måndag.

Äntligen hemma... Gud vad skönt, fast dagen har gått väldigt fort...

Först ut var det praktik som jag skrev och jag har haft min första dag i kassan. Hur roligt som helst... Jag kom snabbt in i det och lärde mej dom olika momenten fort. Nu ska det bara sitta kvar. Var dock väldigt stressigt till en början eftersom det var så mycket olika att hålla koll på, men det kommer med tiden. Pratade med chefen som är under butikschefen och det var väldigt roliga och posetiva beskedd jag fick. JAG GJORDE DET ! Och jag är så lycklig.... Mer om det om någon vecka. Jag ska boka in ett möte på banken och öppna lite olika kontot för olika saker, nu ska det sparas pengar till min dröm...

När jag slutade var det ut till nattjobbet på en gång och där hade vi personalmöte. Allt och inget sas men det var väl bra att gå på det. Gosade med vovsingarna och fick skjuts hem så jag kom hem lite tidigare. Nu har jag lite samtal jag måste ringa och sen blir det sängen. Klockan är ställd på tidigt som fan eftersom jag börjar tidigt.

Ny vecka.

Godmorgon,

Det känns inte lika förjävligt att ta sej upp längre när klockan ringer tidigt på morgonen. Vänjer man sej kanske? Fast... Ja hatar fortfarande tidiga morgonar. ;) Har slängt på mej lite kläder, borstat tänderna och lagt ner allt jag ska ha med mej i väskan. Nu väntar en lång dag och först ut är praktik. Hoppashoppas att vi drar igång med kassan idag, det skulle vara så roligt.

Nu stressar jag utan att jag är stressad känner jag. Why? Min tunnelbana går inte förens om tjugofem minuter. Väldigt dumt.

Har jag tur får jag åka bil hem med the big boss och då kommer jag hem lite tidigare ikväll.

Natti

Nu är jag hemma igen.. Har hängt upp tvätten, ätit middag och fixat lite hära. Precis poppat en påse popcorn och lagt mej i sängen, tänkte slå på tv:n ett tag innan jag somnar. Nu när jag tvingats gått upp tidigt varje dag veckan som varit har jag fått in en rutin och lägger mej i skaplig tid på kvällen. Faktiskt riktigt skönt. Nu är det bara träningen som ska komma igång oxå så blir allt toppen. Det mesta har börjat lösa sej och jag har fått ett lugn jag inte kännt tidigare och det känns helt underbart. Ett tag trodde ja på fullaste allvar att jag inte skulle komma hit, hamna i butik igen.. Men det gjorde ja. Och fan vad bra det känns! Nu letar jag lägenhet för fullt och ska snart ta det steget oxå när den chansen kommer.


Vaknade tidigt i morse. Städat och tvätt...

Vaknade tidigt i morse. Städat och tvättat lite idag. Varit och röstat och nu sitter jag på tuben mot stan.. Jag tröttnade på att ta det lugnt och kände att jag behövde komma ut och socialisera mej lite. Dock blir det inte så sent, jag måste hänga upp tvätten och plocka fram kläder till imorgon ikväll. Så skönt att göra det kvällen innan då jag är så död på morgonen och vill spara så mycket tid ja bara kan. Imorgon efter praktiken är det även personal möte på natt jobbet så det blir en lång dag. Är lite trött på all hysteri kring valet, nu har jag gjort min plikt att rösta och man kommer inte undgå vem som vinner så ja pallar inte sitta och följa det ikväll. Kan liksom inte påverka det mera nu och jag är faktiskt inte ett dugg intresserad åt politik.


The last song

Jag har precis varit ute och tagit min sista cigg för ikväll och krypit ner i sängen nu. Det här kan nog vara en av dom två slappaste helger jag har haft på flera månader. Ingen stress, inga måsten och inget jobb. Utan jag har tagit en paus ifrån precis allting. Pallrade mej nej till grillen för att köpa med mej mat hem och sen hyrde jag The last song som jag tittat på två gånger idag och fan vilken film. Jag älskar den.. Första gången rann tårarna ner för mina kindor. jösses.. Ibland önskar jag dock att livet vore en film för allt hade varit så mycket lättare då. Iallafall när det gäller kärleken och killar, haha.

Imorgon blir det andra bullar för jag har lite saker att fixa med innan veckan sätter igång. Nu blir det nog lite mera tv tittande med timern på så lär jag nog slockna om ett tag. Det är galet hur mycket en människa kan sova, fast jag har många timmars sömn att ta igen...


Här kommer två bilder ifrån när jag var ute och käkade och gick på bio med Jessica och Soso i torsdags.


mys dag

Regn regn regn... Jag älskar det här vädret idag. Bar ut mitt täcke till soffan igen och legat där hela dagen i mina pyjamas byxor och en stor t-shirt, slö kollat lite på tv:n, snackat skit i telefonen och sovit en jävla massa. Medans regnet öst ner och smattrat mot fönsterrutorna. Hur mysigt som helst.. Och det bästa av allt är att jag inte känt mej ett dugg rastlös och aft ett behöv av att göra någonting, utan jag har bara varit... Och tyckt om det. 10 poäng till mej.  

Nu försöker ja samla kraft för att orka gå ner till videobutiken och lämna tillbaka filmen ifrån igår, hyra en ny och köpa med mej mat hem. Det blir inte bättre än såhär idag. Och ja klagar inte det minsta, en perfekt lördag för min del. Jag skulle faktiskt inte vilja byta ut det här till att stå och trängas på ett varmt dansgolv med fulla människa. Nä tack.. Inte ikväll. Sandra kommer hem senare ikväll och vi tänkte bara ha en myskväll ihop. Sista tiden har det varit hej och hejdå, vi har varit glada om vi fått setts tio minuter och hunnit tagit en snabb cigg och nästa vecka blir verkligen inte bättre.. Så vi får passa på ikväll.

Äntligen fredag.

Jag är så lat ikväll så jag köpte med mej snabbmat hem, hyrde en film och plockade ut täcket till vardagsrummet. Så jag har legat där sen jag kom hem ikväll. Välbehövt och skönt. Mina fötter dödar mej efter den här veckan och just nu skulle jag bara vilja hugga av mej dom.

Idag på förmiddagen var det lager som gällde och dom nya varorna skulle packas upp. Efter lunchen var jag med och hängde om hela herravdelningen och fick klä min första skyltdocka. Verkligen hur roligt som helst. Det känns verkligen som om att jag hittat "hem" nu, jag älskar det här och lär mej så mycket nya saker hela tiden. Tyvärr blev det ingen kassa i torsdags för att vi haft trasiga kassor så jag börjar med det nästa vecka. 

 

Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och sen krypa ner i soffan igen. Det kan inte hjälpas men jag är helt slut. Jag undrar vart min ork tog vägen...?

Så trött, så trött sätter jag mej på...

Så trött, så trött sätter jag mej på tunnelbanan för att ha veckans sista praktik dag. Sängen kunde inte ha varit skönare än i morse och ja hade kunnat ge mycket för att få ligga kvar. Praktiken går iallafall hur bra som helst och dom är jättenöjda med mej. Jag är tyddligen en HM människa och det känns sjukt kul. Jag är inte ett dugg orolig efter det att praktiken är slut. Gaahh, jag är så oerhört lycklig att få visa vad ja kan och att dom gillar det.


Onsdag.

Dagarna är fullspäckade av praktik just nu och det går kanon bra. Lär mej nya saker hela tiden och jag börjar trvias bättre och bättre. I måndags var jag ute i butiken hela dagen och igår blev det lagret och ta hand om nya varor som kom. Har bara fått posetiva ord hittils och det känns så roligt att dom ser att jag ger allt. Skulle börja med kassan nästa vecka egentligen men vi kör igång redan på torsdag. Idag blir det en hel dag ute i butiken och jag ska vara på herravdelningen, nu har jag äntligen börjat lära mej hur allt är uppdelat och vart alla plagg hänger osv. Det har varit ett mindre kaos i mitt huvud dom här två dagarna för det är så mycket nytt exakt hela tiden men nu börjar en liten del falla på plats och jag känner mej en aning säkrare.

Kom hem igår vid 17 och slocknade i sängen med käder och allt på på direkten. Vaknade till och klädde av mej bara och sen sovit fram tills morgonen. Satan vad skönt det var. Hade klämt in en natt mellan måndag och tisdag så sista timmarna igår var riktigt tuffa. Nu har jag bara praktiken att sattsa på i heeela två veckor. Wiie.. Framtiden känns ljus efter praktikens slut, vi har redan börjat prata lite om vad som kan hända då. 
 
Sitter nyvaken i sängen, musiken är på och regnet slår mot fönstret. Kallt som satan. Hösten hösten... Välkommen! I några sekund önskar jag att det kan vara sånt här väder i helgen då jag är ledig, det skulle vara så skönt och mysigt. Känns som om att det var evigheter nu igen sen jag var hemma och bara var. Utan stress och titta på klockan. Men det är hela tiden så mycket som händer. Som jag sagt skulle september bli väldigt intenvist. 

Ikväll blir det middag på stan och ett "möte" som gör mej lite nervös..... Vi får se hur allting går.


Måndagmorgon...

Godmorgon,

Måndag... Ny vecka och nya tag. Jag har vaknat en timme före väckarklockan utav mej själv så med andra ord känner jag mej förbannat utvilad och nästan som en ny människa. Hallelulja.. Det tackar man för. Har tassat ut till vardagsrummet och sitter och gosar med ena kattungen som ligger i mitt knä och spinner. Passar på att svara på lite mail och försöka få tag på en person som kan vara väldigt bra för framtiden. Det finns nämligen en plan nu.... Jag vet vad jag vill. Nästan iallafall. :) Det är en bra bit påå vägen.

Snart är det dags för att skutta in i badrummmet och fixa till mej. Idag är  det först praktik till i eftermiddagen och sen hinner jag hem ett kort tag innan jag måste åka till jobbet igen. Mitt sista långpass om jag inte minns fel.


Ha en fin dag alllihopa!

stannar en natt till.

Alla mina planer jag hade idag ställde jag in när jag vaknade till första gången i morse. Mådde illa och kännde mej alldeles yr för att jag var så trött. Jag har knappt orkat röra på mej ur fläcken idag utan legat och sovit med sängen full av katterna framför tre filmer. Kollat en liten stund och sen slumrat till igen.. Det är väl egentligen bara första filmen som jag har koll på men dom andra har jag ingen aning om. Nu i eftermiddags kom hundarna hem, jag låg och mös länge med prinsen och prinssesan innan vi somnade om som stockar allihopa. Nu vaknade jag till för ett litet tag sen och måste kolla upp buss till imorgon, fixa med kläderna och ta en promenad kanske.. Känner mej fortfarande lika död som tidigare och kommer inte ha några problem som helst att sova i natt. Jag pressade mej till max i fredags och körde alldeles för hårt för vad min kropp orkade med. 38 timmar vaken non stop utan vila.. Egentligen skulle jag bara ha åkt hem när jag slutat praktiken men jag vägrade göra det min första lediga fredag på evigheter. Utan jag ville ut, träffa mina vänner och ha roligt. Och det hade jag oxå, som fan.. Men jag får lida för det nu. En hel helg till spillo känns det som typ och skit tråkigt att jag ställt in med allt och alla dom här två dagarna men tyvärr har jag varit tvugen.

Jag har endast en natt nästa vecka och det är på måndag kväll och sen behöver jag bara tänka på praktiken i lite över 1,5 vecka. Kvällarna är planerade med vänner och jag ser framemot hela veckan.. Det ska bli så underbart att gå ha ett... liv igen. Hitta på saker efter praktien som normala människor gör när dom slutat jobbet. 

Ett tag tänkte jag ha åkt hem ikväll men min vän som jag passar lägenheten åt kommer hem så sent med tåget och jag kan lika gärna stannar här tills imorgon så det kommet jag att göra. Min mobil har varit på  ljuslös hela dagen och jag har knappt orkat kolla till den. Vet att det är fler stycken som ringt och sms:at men jag har bara inte orkat. Jag är ledsen för det men jag hör av mej imorgon.

Nu tänkte jag sätta på den fjärde filmen och försöka hålla mej vaken ett litet tag till så jag iaf hinner säga hej när hon kommer hem.





hemma

Jag har precis kommit in efter att varit och handlat. Gick vilse två gånger när jag skulle tillbaka, haha. Alla jävla hus ser lika dana ut här. Nu har jag burit ut täcke och kudde till soffan och krypit ner med alla katter. Får se vem som somnar först, jag eller dom. Det blir iallafall vi ikväll framför tv:n... Måste orka mej upp och tömma kattlådan bara, ge marsvinen hö och nytt vatten innan jag somnar. Kanske pallrar mej in till sovrummet och sätter på en film på datorn och somnar i sängen, en 180 säng helt för mej själv.... Nästan iallfall. Kan det bli bättre? Ja iofs om han hade legat där med mej, men jag vet att det bara är en dröm. Längtar fortfarande efter honom, ja vill inte tro att det är en ond människa. förlåt mej.


Paradise

Efter att ha jobbat natten så var det praktik ut som gällde på en gång. En aning trött kom jag dit och vi gick igenom allting först och sen var jag på lager fram till efter lunch. Bland annat fick jag larma kläder och packa upp allting som kommit. Efter det var jag ute i butiken och fick stå i provrummen och "städa" på herr avdelning. Rätta till alla galjar, vika ihop kläder och hänga ut det som folk prövat. Kläder är något helt nytt för mej och det har jag aldrig jobbat med förut och det är en stor skillnad jämfört med skor men det passar mej perfekt. Det är mycket nytt att lära och igår kändes det som om att mitt huvud skulle spärngas utav all ny information, det kommer nog ta ett bra tag innan det sitter som det ska för det är så mycket nytt. Personalen var jättesnälla och tog verkligen emot mej jättefint. Trotts att jag kände mej helt överkörd av en långtradare för att jag var så trött hade jag en toppen dag på praktiken och det var så himla roligt att få stå i butik igen. Gud vad jag saknat det...

När jag slutat träffade jag Daminen inne i stan, jag prövade ett par skor och la undan och sen gick vi och käkade. Det blev sushi buffé med kina mat och sedan började våran kväll. Vi hamnade först på torget och efter någon timme där drog vi vidare till paradise. Jag hade många vänner som jag inte sätt på länge där och va roligt det var att träffa allihopa igen. Många som trodde att jag hade flyttat för att det var så länge sen jag var ute. Kvällen var riktigt bra fram tills mot slutet och det var länge sen jag hade så roligt när jag var ute. Dansade tills mina fötter gjorde ont och jag knappt kunde gå längre. Mot slutet var vi tvugna att dra där ifrån på bara några minuter och när ett stopp på donken var gjort satte jag mej på nattbussen och somnade gott i sängen full av katter. myyys... 


Har fan legat och sovit 15 timmar i sträck nu och ligger och gosar med katterna. Strax måste jag få på mej lite kläder för att handla någonting att äta under kvällen och sen hittar ni mej i soffan resten av kvällen. Egentligen skulle jag iväg till en vän ikväll som varit utomlands på tok för länge men jag fick ställa in för jag orkade verkligen inte. Trotts att jag sovit non stop så länge som jag gjort idag är jag helt död. Lite tråkigt men vi skulle ses nästa vecka istället...
















Natten är över och jag har snabbt varit he...

20100910154 (MMS)

Natten är över och jag har snabbt varit hemma hos en vän. Duschat, gjort mej i ordning och nu sitter jag på bussen igen. Första dagen på praktiken och det känns grymt. Jag är så taggad och har verkligen längtat efter den här dagen. Det var länge sen jag stod i butik nu men de sitter i benmärgen. Det spelar ingen roll att jag varit vaken hela natten och jobbat, nu kööör jag så det rycker. Wiie!


Mot.....

... jobbet. Suprise? Inte...? Det trodde jag nästan ;)

Idag har jag fått sova ut och håller på att packa min väska eftersom jag ska vara djurvakt hos en vän hela helgen. Jag kör min sista natt nu innan helgen och imorgon när jag slutat åker jag direkt till praktiken. Min första dag. Känns så jävla bra. Det här kommer bli toppen! Lite tufft att åka direkt bara men jag har det bara så vid två tillfällen så det får funka. Träffade det big boss i morse och jag får även ett oktober schema vilket känns jävligt bra, tydligen fanns det väldigt mycket nätter så jag kommer klara mej. Känns som om att det är en stor sten som försvann ifrån magen.


?!

Det finns så mycket att säga och skriva men jag får inte ner mina känslor och tankar i ord! Utan det tar stopp. Skriv kramp. Ibland är det svårt att få ner känslorna i ord när man inte ens vet vad det är för känslor själv. Mycket som händer i mitt liv nu men jag hinner inte riktigt med. Önskar återigen att dygnet hade flera timmar. Och att jag hade mera ork att ta tag i saker. Jag måste ta reda på vad jag vill. Mycket som har gått förlorat och som måste lappas ihop.


Äsch...


Ledig.

Jag sket i att ställa något alarm utan bestämde mej för att sova ut tills jag vaknade... Så vid kvart i sex gnuggade ja bort tröttheten ur ögonen och hoppade upp på bena. Någerlunda utvilad ändå. Tyvärr missade jag ju min skojakt på stan i dag i och med detta men eftersom jag är ledig i helgen så spelar det inte så stor roll. Jag kan nog vänta några dagar, hihi!

Det finns inga planer för kvällen utan jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Tråkigt? Jaa som fan, men jag behöva vila. Känner mej helt slut och mina fötter dödar mej. Funderar på att gå ner till videobutiken och hyra en film och köpa lite gottis.. Fast nu kom jag på att Idol har premiär ikväll så man kanske ska kolla på det. Måste fixa något att käka med. Ska försöka sova tidigt ikväll så jag kan gå upp lite tidigare imorgon, har nämligen ett par samtal att ringa och några små saker att fixa med hemma. Nästa vecka kommer bli så mycket bättre, bara en natt och sen praktik på dagarna... Wiiiee!


Sista timmarna gick av bara farten och nu ...

20100907152 (MMS)

Sista timmarna gick av bara farten och nu sitter jag den här dimmiga tidiga september morgonen på bussen hem. Allt verkar gå mycket bättre idag och jag är nog hemma ganska så snabbt. Glädjer mej åt att jag har en ledig natt som väntar när jag vaknar men först måste jag sova ett par timmar. Förhoppningsvis blir det skojakt i eftermiddag för nu har jag tagit extra natten och då ska jag bane mej unna mej ett par nya.. Belönings metoden liksom :)


Titta vad mysigt man kan ha de på jobbet i...

20100907148 (MMS)

Titta vad mysigt man kan ha de på jobbet ibland. Två timmar kvar, yes :)


Daniel på jobbet!

20100906133 (MMS)

Daniel på jobbet!


Jajjemänn!

Jag sticker återigen iväg till jobbet... Finns på mobilen fram till 21. Ser ut som om att jag åker på en extra natt ändå så det är bara bye bye till ledigheten. Men då tänker jag banemej unna mej nya skor. :) Helgen är ledig och så ska det även förbli.


älskar måndag morgon... Hör min ironi.

Aldrig har det tagit så lång tid för mej att ta mej hem som det gjorde i morse. Inte ens på helgerna... Först var det massa köer med direkt bussen till centralen och väl framme där var det kaos. Flera tåg som var inställda och det var väntetid på över en halv timme. Folk var som galna och puttades och tränges som idioter för att komma på. Vid tekniska fick vi stå stilla för att vi hade sjukdomsfall ombord. Hur stor chans är det att allting händer samtidigt samma morgon? Suck..

Nu är jag iallafall hemma och har krypit ner under mina täcken och huttrar. Vi har det så himla kallt här hem och än dröjer det nog några månader innan dom sätter på värmen. Jag vet ju bara hur det var förra vintern och det var ingen höjdare. Ögonen svider och jag är tröttare än tröttast! Sa nej till en extra natt den här veckan för jag tyckte det räckte som det var, och nu har jag bara en kvar innan jag åtminstonde är ledig en dag. Skönt ska det bli!


Du hoppar och trampar på mitt hjärta.


!!!

Sover, äter och jobbar.
Så spännande är mitt liv just nu... NOT! Det är fjärde och näst sista natten som jag går på innan jag är ledig en dag.. Jag fryser så mycket och känner mej helt febrig i hela kroppen men det är bara bita ihop.

Sitter och käkar middag ensam framför datorn. Det börjar snart bli dags för mej att bege mej. Kommer hälla i mej kaffe i natt känner jag.


16:23

Natten som varit är nog bland en av dom jobbigaste jag haft. Det har varit så himla mycket att göra och jag har fått sprungit upp och ner och varit på alla planen. Larmen har gått väldigt mycket, massa fix & trix som behövts lösas, det är folk som varit uppe och vandrat, dom har ramlat och behövts plåstras om osv... Så det har varit full rulle helt enkelt. Man tycker att tiden borde ha gått fort men det gjorde den inte så när klockan var sju var det skönt att byta om och komma därifrån.

Har precis vaknat till liv igen och sitter inlindad med täcket ute i vardagsrummet. Tröttare än tröttast! Känns knappt som om att jag sovit någonting överhuvudtaget. Huvudet är fullt med så mycket jobb och privata tankar. Lite kaffe, mat och en cigg så brukar det oftast bli bättre. Har några timmar på mej innan jag måste vara på plats på jobbet igen.


01:52


Jag är inne på min andra natt och helt slut. Förmodligen beror det på att jag sov helt konstigt under dagen. Vaknade till flera gånger för att jag fröss och drömde massa konstiga saker. Vad nu det ska betyda? Samtidigt har det varit lite halvt kaos här på jobbet i natt som gör att man blir alldeles matt, tråkigt.. Nog det som spelar in mycket oxå.

Alla ligger äntligen och sover och om ett litet tag ska jag gå andra tillsynen. Disken är färdig och likaså all tvätt. Dödens timmar är på ingång och nu gäller det bara att kämpa sej igenom dom och sen är det bara några få timmar kvar. Eftersom det är helg tar det nästan 1,5 timme för mej att ta mej hem så jag åker till en kompis och sover där...

Tjiiing.

Andra natten.

Usch vilket tråkigt väder det är idag. Regn, kallt och blåser en massa! Men vad gör det...? Jag ska ju ändå bara till jobbet. Ikväll är jag avundsjuk på mina fina vänner som är ute och roar sej och har kul. Det hade jag gärna oxå gjort. Fått så många olika roliga förslag på hur man kunde ha kunnat spendera fredags kvällen men det får vänta tyvärr...

Jag sov LITE för länge idag så nu är jag en aning stressad. Precis kommit ut ur duschen och fått på mej kläder. Är sjut frussen idag. Kan jag plocka fram min tjocka vinterjacka tro? haha, nejdå men skönt hade det varit. Ska springa ner till grillen och köpa middag för jag pallar verkligen inte ställa mej och laga någonting och sen är det dags att åka.. Jag ska ta en tidigare buss till jobbet idag.

Natten är över och jag har precis satt m...

Natten är över och jag har precis satt mej på direkt bussen till centralen. Alltid lika skönt att jobba vardag för då kommer jag hem mycket fortare. Nu ska det bli skönt att krypa ner när ja kommer hem. Mina fötter dödar mej! Dom gör så ont. Sätter mobilen på ljudlöst utan vibration så jag inte blir väckt. Skicka ett sms om de är viktigt så tittar jag om ja vaknar nått. Telefonen har haft en förmåga att ringa i mina ögon väldigt tidigt sista dagarna och ja måste få sova ut för att orka. Det blir inte mycket annat än att jobba, sova och äta när jag har mina nätter på rad. Tråkigt som in åt helvete. Även om man jobbar mindre dagar och har mera ledighet när man jobbar nätter känns det som om att man går miste om så mycket då man jobbar. Ett socialt liv vet jag knappt vad det är dom dagarna. Det som får mej att orka är nog att jag vet att jag inte kommer jobba såhär för evigt för då hade ja blivit så sjukt deprimerad och skjutit mej själv. Näe, ja längtar tillbaka till butik så småning om.


Nattjobb

Det märks så tydligt nu att hösten är på vägen in och sommaren är förbi... Bara för några veckor sen när jag var påväg till jobbet och skulle jobba natt var det fortfarade ljust ute långt in på natten. Nu är det en annan femma, det hade redan börjat skymma när jag var påväg och blev snabbt svart ute.... Igår kväll satte jag faktiskt på mej halsduken dessutom men det kändes bara mysigt. Så länge det inte blir kallare nu på ett tag tycker jag hör och häpna om det.

Första natten på jobbet går finfint och man är snabbt inne i alla rutiner igen. Skulle egentligen ha varit på avdelning grön men efter en timme bara bytte vi för att vi har en sån pass dålig patient och anhöriga är här så jag fick vara på gul istället. Väldigt skönt faktiskt för jag var nog inte riktigt bredd på att det var så pass som det var. Många glada ansikten som känt igen mej under natten och frågat vart jag hållit hus när jag varit borta, hehe. Kul att vissa ändå känner igen än. Städningen är klar sen lång tid tillbaka och tvättstugorna börjar bli färdiga nu. Snart är det dags för att gå sista rundan och sen är det inte lång tid tills jag får åka hem.. Trodde att jag skulle va tröttare än vad jag är men det har gått bra. Bara fyra nätter kvar nu, heh.. Fast jag erkänner att det kändes mycket lättare att börja jobba så fort jag var på plats.

Torsdag.


Halloj på er !

Jag vaknade för ett litet tag sen och har precis varit nere i affären och handlat nya cigg som tog slut i natt. Vädret är verkligen konstigt idag, först har regnet öst ner nu på morognen som jag legat och lyssnat på när jag vaknat till och nu skinner solen och det är klarblå himmel. Iallafall... Nu är semestern slut på riktigt och jag dras in i verkligheten på bara några få sekundern. jobb jobb och jobb är vad som väntar på mej. Men jag börjar inte förens klockan 21 ikväll så fortfarande har jag lite tid kvar här hemma. Dock måste jag ta en dusch och springa ner och handla något för middagen. Magen kurrar men jag har inte den blekaste om vad jag är sugen på..



Bara några dagar till.... Snälla.

Dagen och kvällen har gått alldeles för fort och jag önskar att dygnet hade flera timmar. Är långt ifrån klar med allt jag hade bestämt att hinna göra idag. Nåja, det är inte mycket att göra åt. Sitter i sängen i ljuset av levande ljus som lyser upp hela rummet. Lyssnar på musik och tänker. Propp mätt efter middagen men ändå varit och nallat lite till under ikvällen för att det var så gott. Pratat lite med vänner i telefon. Fortsatt sagt nej till utgång. Vill inte att det ska bli imorgon, jag är inte klar med min ledighet ännu. Vill fortsätta min semester bara några dagar till... För jag vet hur intensvit allt kommer bli nu. Väldigt roligt och kul men ack så jobbigt, fast på ett bra sätt.

Är fortfarande inne i min period där jag varken är glad eller ledsen men inte likgiltig heller. Jag bara är på något konstigt vis. Funderat fram och tillbaka med vad det är jag vill göra med mitt liv och fortfarande kommer jag inte fram till några vettiga beslut. Klockan fortsätter att gå. På någotvis är jag superstressad. Tjugo år och vad är det jag har? Ena stunden känns det si, och andra så. Verkligheten går inte riktigt ihop med mina drömmar nu. Självklart ska jag se vart min praktik leder till.

Vart vill jag bo då? Jag har börjat tittat på egna lägenheter mer och mer nu men jag har inte råd att köpa och det kommer bli omöjligt att få ett första handskontrakt just nu. Väntetiden är åt helvetet. Vill bara ha mitt alldeles egna nu.

Plugget då? Ja jag forsökte ju plugga upp min engelska i våras och det gick ju inge vidare. Hela tiden tänkte jag att jag gör det imorgon men morgondagen kom aldrig. Det kommer aldrig funka att göra det på distans och jag måste hitta ett annat alternativ för att palla ta mej igenom skiten för det kommer vara så otroligt många nya dörrar som kommer öppnas för mej då. Jag måste bara hitta en jävla ork och motivation för att lyckas.

Gaaahh, jag blir tokig. Jag ska nog bara knäppa på tv:n och ligga och slö kolla lite. Än kan jag inte gå och lägga mej på ett par timmar för jag vill sova så länge som möjligt imorgon så jag orkar natten mera.

Livet är som en ända stor bok. Indelat i flera olika kapitell. Vissa tar bara lite längre än andra att ta sej igenom men likt förbannat måste du igenom allihopa för att nå ditt slut. 

Mysdag.

Jag hoppade på samma tunnelbana som Lina satt på så åkte vi tillsammans till Mörby centrum lite snabbt. Hittade dock inte det jag var ute efter så vi sprang bara in på Hemköp och köpte med oss bullar och mjölk och satte oss ute på min balkong. Har suttit och pratat om allt mellan himmel, druckit kaffe och rökt alldeles för många ciggaretter efter varandra. Fick höra en väldigt spännande/rolig grej som nog kan bli stor för vissa men det måste jag vara tyst om ett tag till. Kvalitetstid när man behöver det som mest helt enkelt. Frussen som jag är satt jag inlindad i min flisfilt men det var jättemysigt ändå. Hon har precis åkt hem till sej och nu sitter jag och väntar på att Sandra ska komma hem ifrån sin första jobbdag på nya jobbet. Vi ska käka middag ihop ikväll..

Jag har vänner och bekanta som försöker få med mej ut ikväll men jag har inte den minsta lust att börja göra mej i ordning för att stå och trängas på ett trångt svettigt dansgolv inatt med fulla människor så jag blir hemma. Är fortfarande inte klar med allt här hemma så det kan jag ju alltid sysselsätta mej med under kvällen. Som jag skrivit kommer september bli väldigt intensivt för mej och därför vill jag har ordning och reda så mycket jag bara kan så jag bara kan vara hemma och ta det lugnt när jag är hemma.






En trööööött Daniel.


Onsdag.

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag.. Alltid så skönta att sova när man bäddat rent i sängen på kvällen. Jag var och hämtade tvätten precis innan jag somnade igår så jag slapp att gå upp vid halv tio i morse utan tog mej en lång sovmorgon fram tills nu istället.

Nu ligger jag kvar i sängen och slökollar lite på tv:n  som står på och har datorn på magen medans regnet öser ner här utanför och slår mot fönstret. Det slog mej precis att jag har min sista semesterdag idag innan jobbet sätter fart. Dagarna har gått så himla fort och det känns som om att jag precis fick ledigt. Suck..

Jag kan nog skippa stan idag vilken känns hur skönt som helst för jag orkar inte trängas bland massa människor men behöver ta mej till Mörby en snabbis tror jag. Hoppas på att kunna dra med mej Lina dit som kommer hit i eftermiddag så jag slipper åka själv. Men vi får se.. Städningen väntar på mej oxå och snart måste jag väl ta mej upp härifrån. JAG VILL INTE ! hehe

God natt.

Jag har gett upp för inatt nu. det blev alldeles för jobbigt att gå igenom bland alla gamla minnen från förr. Fortfarande är jag inte bredd på att slänga bort alla papper och minnen men vill titta igenom alltihopa och ta ut de viktiga och sen lägga bort resten. Det är en sån stor bladning ifrån meningslösa gamla brev till flygbiljetter jag sparat och viktiga papper från jobb och annat som är där. Men allt har sin tid...

Har precis satt på mej min stora sov t-shirt och krypit ner i min renbäddade säng. En bok ligger här brevid mej och väntar på att bli upplockad innan det är dags för mej att be ge mej mot drömmarnas land ett tag. Klockan står ställd på halv tio imorgon bitti för jag måste hämta sista tvätten och sen måste jag in till stan för ett par snabba ärenden. Sen fortsätter jag med städningen här hemma. Tror även att jag får besök av en vän på eftermiddagen.. :)



RSS 2.0