Sprungit runt på stan å titta i olika buti...

dsc00750 (MMS)

Sprungit runt på stan å titta i olika butiker nu i eftermiddag. Värmen är skön idag men de var galet med folk ute. Nu sitter jag på söder på uteserveringen "Greken på hörnet". Väntar på maten å nöjer mej med en cola eftersom de blir jobb sen i Trevligt sällskap :)


På G.

Hejsvejs !

Återigen är jag stressad men det börjar tillhöra min vardag nu. Jag börjar inte jobbet förens klockan 21.00 ikväll så jag sov ända till klockan tre och nu ska jag strax bege mej in mot stan för att träffa en kompis och käka innan. Första dagen på nya jobbet ute i Tyresö, men det ska nog gå bra.. Vaken natt så det är ju lite skillnad om man tänker på Huddinge. Väskan är packad så nu drar jag.

Last day.

Banken tidigre idag kom med en del chockerande besked som jag inte visste om vilket inte var jättekul. Men jag har fått ett möte inbokat på måndag då vi ska ordna till allting och då är det lugnt igen. Jag har alltid trott att jag har någon form av försäkring men tydligen visar det sej att jag inte har någon över huvudtaget. Nu har jag fått hem papper om hemförsäkring, livförsäkring och någon annan försäkring. Jag ska sätta mej ner och läsa igenom allting i helgen. Jag är helt grön på allt som har med det där att göra och det är inte allt lätt att växa upp och ta hand om allt på egen hand.

Jag fick klockan inlämnad på lagning, var tyvärr tvungen att reklamera ringen för den fanns inte på lager och sen hade jag ett linne som blivit helt förstört av en tvätt så det reklamerade jag med. Träffade Sandra så åkte vi in till stan en kortis, jag köpte en t-shirt och ett par jobbskor och sen var jag tvungen att åka vidare för att jobba..

Det kändes helt plötsligt lite sorgligt idag när det var sista dagen tillsammans med honom. Jag gick och han cycklade ner till sjön dom har i närhet med resten av famlijen så satt vi där ett par timmar, dom badade, vi käkade picnic och promenerade runt. Stannade i lekparken påvägen hem och sen gjorde jag i ordning honom för sängen, läste saga och sa hejdå.

Sandra sover hos sin mamma inatt så jag är hemma helt själv ikväll. Kom hem ganska sent så jag har bara slappat framför datorn, pratat i telefon och lyssnat på musik. Glömt bort att äta har jag oxå gjort för matbutiken var stängd när jag kom hem, tur att jag fick i mej lite bullar nere vid vattnet och en macka iallafall. Tog ett fotbad och filade mina fötter för att dom gjorde så ont och smörjde sen in dom. Nu är dom superlena som en liten bebisrumpa, haha..

Det börjar bli dags för mej att lägga mej snart. Imorgon kommer jag vara sådär tråkig och bara sova bort halva dagen för jag jobbar nämligen vaken natt sen. Ska dock försöka gå ner och handla lite olika sorters mat för att kunna göra några matlådor... Ännu mera vuxen poäng?! Jag säger hejdå nu innan det här går alldeles för långt, haha


Godnatt!

fix och trix

Halloj!

Jag är lite stressad för jag ska snart springa iväg till tunnelbanan. Måste ta en kort sväng förbi Möry centrum där jag ska till banken, sen måste jag lämna in min klocka på lagning och höra efter om dom kan laga min nya ring jag köpte för några månader sen. Den har tappat två stenar och jag är alldeles för kär i den för att göra mej av av med ringer så jag hoppas verkligen att dom kan fixa det. Mina nya solglasögonen måste jag reklamera för för efter en vecka har dom gått sönder. Såå, ja.. Det är lite små saker att fixa med nu under dagen. När jag är klar med allting där borta ska jag möta upp Sandra så ska vi ta en snabb runda på stan, jag måste köpa ett par jobb skor och sen sticker jag iväg och kör sista passet hos min andra lilla kille innan jag slutar.

Värmen är inte att leka med idag heller, 28 grader i skuggan så jag vill inte ens tänka på hur varmt det kommer bli i solen idag. Min drog på sommaren är flipfloppen så dom har självklart åkt på, ett par shorts och en tunn t-shirt. Så nu är jag redo!!! Vi hörs ikväll för jag måååste springa nu.

Love,

Daniel

00.52

Kvällen blev så mycket längre än vad jag hade tänkt mej. Fastnade ute på balkongen med Sandra. Rökte cigg efter cigg, drack mitt glas med oboy och pratade. Om så mycket. Hade gärna suttit kvar där hela natten och fortsatt prata, men tröttheten sade sitt. Min kloka vackra Sandra, jag vill inte ens tänka på den dagen då jag ska stå på egna ben och flytta härifrån. Givitevis kommer det bli helt underbart med mitt alldeles egna hem när den dagen kommer, men jag kan inte hjälpa att jag älskar ljudet av hennes små fötter som tassar omkring här hemma. Värmen hon ger mej av att bra finnas i andra rummet och tryggheten att nästan alltid komma hem till någon. 

Nu sitter jag här i min säng, med ögon som värker av trötthet och musik i bakrunden. Nynnar med lite i låtarna. Kommer liksom inte för mej att ta steget att lägga ifrån mej datorn och gosa ner mej under täcket. Hur skönt jag än vet att det kommer bli och om inte annat välbehövligt. Mitt huvud är fullt med så mycket olika tankar, tänker bland annat tillbaka på relationer som gick sönder under vägen och fick ett annat slut än vad man trott och gamla familjemedlemar man tvingats lära sej leva med att dom är som dom är. 

Jag känner mej ensam men misstolka mej inte nu, inte ensam så att jag inte har saker att göra eller vänner i mitt liv, för det har jag verkligen, riktigt fina. Tyvärr hinner jag inte umgås så mycket som jag skulle vilja göra med dom just nu för allt jobb som är, men jag vet att det bara är under en period och att det kommer se annorlunda ut om ett tag. Men han, den där speciella, han vars famn jag får krypa in i och somna på hans bröst. Natt efter natt. Honom vill jag ha här. Jag vill tro på tvåsamhet, kärlek vid första ögonkastet och trogenhet tillvarandra, bygga upp ett liv tillsammans och följa med i både sorg och glädje. Skapa ett fotoalbum med minnen. Kanske låter det naivt, och speciellt med tanke på hur bögvärlden ser ut men jag tänker inte sluta tro på det för det är bland det finaste som finns. Jag vill ge bort mitt hjärta till någon annan, när den dagen kommer och allting känns rätt. Jag vill våga lita på kärlek, igen.


Skansen

Vilken fin dag det har varit och jävlar vilken värme det blev. När vinden blåste var det skönt men annars var det nästan för varmt idag, men jag klagar inte. Jag älskar värme och solen. Vi har promenerat runt på skansen ett par timmar. Kollat in alla djuren där, ätit lunch, glass, klappat hästar, tittat när dom repat in för Allsång på skansen och mycket mera. Björnarna och kattungarana var min favorit och dom var så söta, hade gärna plockat med mej en liten kisse hem ifall det hade gått. Idag var det sista gången jag träffade honom så vi sa hej då, känns faktiskt jävligt bra med att ha sagt upp sej för mot slutet var passen väldigt jobbiga.

När jag slutat träffade jag min fina Jessica. Vi både fikade och åt middag på stan. Snacka massa skit och planerade sommarens planer lite när jag är ledig. Vi får se vad som hinns med. Nu är jag hemma och ska nog plumsa i ett bad innan jag slår på tv:n och somnar till.  

























:)

Jag har sovit som en prins i natt, många timmar och känner mej riktigt utvilad. Mörkret i morse gjorde att det var svårt att ta sej upp men dom där två flisfiltarna är mitt BÄSTA köp ever... Jag har tagit en snabbdusch, fått på mej lite kläder, kletat ner håret och borstat tänderna. Idag är det nämligen skansen som står på to do listan.. Jag ska säga hej då till ena mitt kontaktbarn eftersom jag sagt upp mej och nunär vädret är på topp så kände jag att skansen var perfekt. Kameran hänger med och nu hoppas jag få se många söta djur.

22.54

Klockan är lagom mycket, jag halv ligger i sängen lutad mot väggen. Har ont i fötterna, kroppen är trött. Fönstret är öppet och det blåser in på mej. En grym spel lista på spottan rullar på, gitarren som spelar får mitt arm hår att stå, så jävla fint. Känner mej lugn och harmonisk, lite halvdjup. Lyssnar lite extra på texterna. Jag har precis kommit ut från badrummet och fått på mej min stora sovtröja i XL som jag älskar. Nu fattas bara ett naket bröst att lägga ner kinden och somna mot, men jag är så van att inte ha det så ja klarar mej. riktigt bra... Men.. Ibland drömmer jag mej bort, kramar om kudden och längtar efter "mannen".

Tidigare idag på jobbet följde jag med en av brukarna till IKEA. Jag köpte med mej två flisfiltar hem, svarta. Nu hänger dom för fönstrerna och inte en ljusstråle kommer in. Äntligen slipper jag vakna av ljuset på morgonen. Perfekt nu när jag jobbar mycket nätter och kommer hem på morgonen. Tänker stänga av mobilen inatt, släcka lampan och sova. Ända till kl 10 och det känns som värsta lyxen. Haha, tänk... Förr tyckte jag 10 var tidigt, nu är jag hur glad som helst om jag kan sova så länge. Imorgon blir det en bra dag på jobbet, berättar mera när jag vaknat.. Nu är det snart dags att stänga ner allt här. 

love, 

Daniel 


Klockan är snart halv åtta, himlen är k...

Klockan är snart halv åtta, himlen är klarblå å solen lyser rakt i mitt ansikte å värmer. Kan det bli bättre? Ja här precis slutat jobbet, passar på att njuta av en cigg å väntar på pendeln hem. 12 timmar är avklarat.


Jag hade svårt att somna igår, sovit kon...

Jag hade svårt att somna igår, sovit konstigt i natt å är bokstavligen död nu! Måste ha kaffe!! Det är fan inte normalt att vara uppe så här tidigt på morgonen, men de är bara att bita ihop.. Har bara eftermiddag å nätter varje dag tills lördag morgon när ja går av, sen är jag ledig en hel vecka. Woho! Allt känns mycket bättre å lättare idag, nu måste jag bara komma ihåg. Snart är jag framme på jobbet. Det lär nog bli mycket idag å då brukar tiden gå fort. :)


today..

Jag undrade precis vart sjutton den här dagen har tagit vägen. Den har bara svichat förbi som jag vet inte vad och det har inte hänt något speciellt. Suttit på balkongen, varit med Sandra, legat framför daton och promenerat till centrum för att köpa pizza. Det känns som söndag, allt är stendött och folk är bortresta eller är med sina familjer.

Idag har det varit en såndär tok konstig dag, jag har kännt mej alldeles ihålig och tom. Tänkt alldeles för mycket på saker jag inte ska tänka på. Oroar mej för framtiden. Saknar människor jag lämnat bakom min rygg för länge sen. Listan kan göras lång....... Imorgon är det dags för jobb och jag måste upp redan vid sex så det är snart dags för att stänga ner här.    

Midsommar!

Högtider har alltid varit lite jobbiga för mej och det har oftast slutat i massa tårar och bråk. Så när jag fyllde 20 ville jag egentligen inte fira det alls men jag fick en fantastisk dag och en av mina absolut bästa födelsedagar. Idag är det midsommar och det är annorlunda i år, jag har lämnat dom misslyckade "högtiderna" och personerna bakom mej men jag har ändå ingen lust att hitta på värsta grejen ändå. Man är lite errad på ett vis. Det passade mej perfekt att tillbringa dagen tillsammans med Hannes och nu har jag kommit hem. Kvällen är tomt planerad, jag har en flaska vin som väntar och en bra bok.... Det är fortfarande varmt ute så jag kanske sätter mej på balkongen bara. Eller så drar jag iväg.. Jag vet inte! Först väntar en välbehövlig dusch, jag badar omkring i min egen svett idag, fyfan.. hahah

Picnic..

Vi var redan uppe vid 11 i morse och  mjukstartade dagen genom att sitta på balkongen. Gick senare upp till konsum och handlade massa gott och sen gjorde vi i ordning en picnic korg, tog med en filt och promenerade bort till vattnet här hos Hannes. Har legat ute i solen ett par timmar och stekt, druckit lite rosévin, läst, ätit gott och njutit bara. En helt perfekt dag helt enkelt. Min lilla skrutt åker till Grekland imorgon så ikväll ska vi bara ta det lugnt och umgås typ. Nu vill jag inte sitta inne vid datorn något mera gullisar, puss!


Weeeii

Alla mina räkningar är betalda, jag har duschat och sitter och dricker några glas vin. Jag är hemma hos Hannes med honom och en vän till honom, vi har haft en skittrevlig kväll och ska snart dra till Tanto. Livet är undernart och jag är ledig i två dagar. Kan det bli bättre?

Puuh!! Vilken dag de varit, tyckte ja det ...

Puuh!! Vilken dag de varit, tyckte ja det var mycket igår är det ingenting mot idag. Jag har hållt igång sen klockan tio i morse i full fart. Nu har ja slutat första jobbet å ska åka in till stan en snabbis för att fixa en sak, sen vidare till nästa jobb.. Vädret är underbart å helst hade ja gärna legat på en filt i solen idag men ja passar på att få lite sol på mej nu när ja väntar på pendeln istället. Ikväll ska jag hem till hannes å njuta av ett glas vin, woho...


work

Hjäälp vilken lång dag det varit. Idag har det hänt tusen saker på jobbet och det har varit massor att göra. Mina fötter gör ont efter allt springande fram och tillbaka och jag är extremt trött ikväll. Fått schema för juli och augusti nu och det var inte lite jobb det kommer bli. Vissa dagar kommer jag inte ens hinna hem utan kommer gå mellan två jobb. Jösses...

Ligger i sängen efter att käkat ett sen middag och ska strax börja packa ihop lite saker. Imorgon när jag slutar åker jag direkt till bästa vän och sover där två nätter innan han drar utomlands. Jag ska skynda på lite nu så jag får lägga mej ner för att sova, kommer inte dröja många minuter ikväll innan jag är hos john blund.

på språng.

Nu drar jag iväg till jobbet. Ni som är lediga, njut lite av solen och sola för mej med. :) Nu måste jag sticka.


Botox.

Fyfan vad rädd jag var minuterna innan vi skulle gå in till läkaren och få dom där botoxsprutorna alltså. Men det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Smärtfritt är att ljuga för det kändes verkligen men såååå farligt var det faktiskt inte. 40 stick under varje arm och nu ska det hålla 3-12 månader innan jag måste fylla på med botox igen. Känns så jävla skönt att kunna sätta på sej vilka kläder som helst utan att oroa sej för att man ska ha svettfläckar under armarna. Och jag som älskar att ha färg eller skjorta på mej tycker det är toppen nu! Weeeii.

Jag är på ett sånt konstigt jävla humör idag så jag vet inte vad. Känner mej förbannat jävla ensam trotts att jag vet att jag är många vänner ett telefon samtal bort bara men jag orkar liksom inte ringa. Kanske är dags att sätta mej med alla papper som jag fortfarande inte gjort.. Sortera hit och sortera dit. Men det är inte roligt det heller. Jag är så uttråkad. Allt känns så jävla tråkigt för sekund och jag vill att något stort och roligt ska hända. Vill känna lite spänning, dra iväg någonstans, träffa galna människor och leva för kvällen. Jaja, imorgon är det dags för jobb igen och jag börjar redan klockan 10.00. Kanske lägger jag mej med boken...

Äntligen blir det av !

Gud vad skönt, nu är alla kläder upptvättade och rena igen och ligger snart på sin plats i garderoben. Efter att jag varit nere och hämtat tvätten vid tio i morse la jag mej och sov ett par timmar till igen för jag var så död. Det blev några timmar för mycket och nu är jag uppe på bena. Suttit ute på balkongen ett tag i solen med musik i öronen men måste strax börja göra mej i ordning. Idag vid fyra är det dags för botox... Gaahh, vafan har jag gett mej in på? När vi är klara åker vi hem igen och jag ska laga middag till mej och Sandra ikväll. Kycklingklubbor med bulgur.. hell yeah ;D

Jag är lite knäpp!

Fick lite små panik när jag tittade runt i rummet och såg all tvätt  över golvet så jag bestämde mej för att springa ner till tvättstugan och slänga i några maskiner nu i natt... Har två maskiner kvar att slänga in och sen får det hänga kvar över natten. Det är inte första gången jag gör såhär och jag tycker faktiskt det är ganska så skönt att tvätta mitt i natten för då är det ingen man möter i trapphuset och tvätten kan hänga kvar över natten och blir alltid torr. Jag bokade första morgonpasset dessutom så jag beöver inte gå upp i ottan för att hämta alla kläder.

Så nu är det frittfram när jag vaknar imorgon för att städa och börjar sortera alla jävla papper. Måste göra all sånt nu för jag jobbar nog ganska mycket framöver när jag får nya schemat så jag kommer inte ha mycket tid över till sånt och det är alltid lika skönt att komma hem till ett rent och städat hem.

Jag tackar nej till fest ikväll!

Go kväll på er !

Kom hem för några minuter sen och hamnade på balkongen över en cigg i telefon. Nu har jag lagt mej till rätta i sängen med musik på i bakrunden för att bara slappa resten av kvällen fram tills dess att det är dags att sova.

Jag har hängt med Hannes idag och vi gjorde vår vanliga tre månaders kontroll utav HIV och det var negativt som alltid. Det är alltid så skönt att gå därifrån och få det svart på vitt för det är min absolut största räddsla här i livet att någonsin få HIV. Självklart kan man förhindra det själv genom att alltid skydda sej men jag är så extremt nogran med det där så även om jag gjort det går jag alltid på mina imbokade kontroller för att vara på den säkra sidan. Vi käkade middag på stan och sen drog jag vidare till en annan vän. Satt hemma hos honom och drack ett halvt glas vin men det smakade inge vidare och pratade lite ett tag. Tanken var att jag skulle följa med honom och några av hans vänner ut till Vickan ikväll men jag hade varken någon lust eller ork till det faktiskt. Sängen lockade mera än att trängas bland massa fulla gapiga människor och hög musik.

Gaahh, jag har ju fått mitt sommar schema på ena stället jag kommer jobba på men sitter fortfarande och väntar på att få på det andra schemat ute i Huddinge. Det skulle vara bra att få det så man kan planera sommaren lite och få veta exakt hur mycket jag kommmer att jobba och vilka dagar så man kan bestämma och planera in andra saker. På onsdag när jag kommer till jobbet ska jag iallafall ringa till den ansvarige och ligga på lite så att jag får det för jag måste ju matcha det med schema jag har ute i Tyresö oxå.

Imorgon har jag en väldigt spännande dag framför mej som jag har väntat sååååå länge på. Jag ska nämligen göra botox för första gången och det är under armarna för att man inte ska svettas någonting. Nålrädd som jag är känns det såklart lite nervöst men det kommer absolut vara värt det efteråt. Men det är ju inte förens på eftermiddagen så jag kanske ska ta tag i rummet här, alla klädhögar på golvet, disken och alla papper som ligger huller om buller. Känns som om att jag sagt det nu ett tag. haha!

Ledig.

Det bästa med att vara ledig är att jag får sova precis hur länge jag vill! Och idag har jag ingenting in planerat förens i eftermiddag så jag tog en lååååång sovmorgon. Vaknat ett par gånger utav att mobilen ringt men jag somnade och lika fort efteråt och bestämde mej för att gå upp nyss!

Jag ska inte träffa Hannes förens runt fem tiden i eftermiddag så jag tänker bara slappa galet här hemma tills dess. Ta ett långt bad, ringa några samtal, ligga och läsa en stund och fixa något gott att äta. peppar peppar ta i trä, men jag känner mej mycket bättre idag igen! Satan vad skönt..

01.00

Det har varit den perfekta kvällen på väldigt länge ikväll. Efter att jag kom hem efter en ganska så jobbig dag på jobbet idag la jag mej först i sängen och slösurfade lite på datorn. Sen kom Sandra hem så har vi bara varit tillsammans. Pratat massa, kollat på tv och pratat ännu lite till. En kväll jag behövde! Min fina Sandra!

Jag har inte varit inloggad på qx på evigheter och ikväll förstod jag varför när jag loggade in, det är absolut ingenting jag saknat. sex sex och återigen sex, hela tiden, över allt. Blir så jävla trött på skiten... Det finns fan inte en vettig människa att föra en normal dialog där med. 

Har lagt mej  sängen och ska väl stänga ner här om ett tag. Nu är jag ledig i två hela dagar och det ska bli väldigt skönt må jag säga. Idag på jobbet blev det ett par jobbiga timmar och jag vill verkligen bli helt frisk nu. Är så trött på att gå runt och hosta hela tiden och känna mej halvkrasslig. 

God natt!  

13.47

Jag har tamifan vaknat 511 000 gånger nu på morongen. Först hosta, sen trodde jag att jag försovit mej, lite mera hosta, ljuset som trängde sej in genom gardinerna, lite mera hosta och ännu en panik stund då jag trodde att jag försovit mej. Jösses... Har drömt så många konstiga drömmar inatt igen, så levande och verkliga, så smärtsamma. Ibland är det skönt att bara kunna kalla dom drömmar även om jag vill ta på allting med min nakna hand, snudda lite gran bara.. pyttelite. Just för stunden mår jag lite bättre, hostan har lagt sej och jag har petat i mej två alvedon. Ikväll blir det ett kort pass 15-21 och sen är jag ledig två dagar, förutom lite ärenden jag har ska jag bara se till att VILA så jag blir på topp. Och träffa lite vänner. Visst är livet underbart? :)

Nu är jag uppe sen en tid tillbaka, har duschat, klätt på mej och ätit. Slapp åka kommunalt idag utan min gullis Martin kommer strax hit och kör mej till jobbet. Vilken lyx va? Jag blev super glad. Ska bortsta tänderna och fixa det sista nu...

00.44

När jag kom hem i morse somnade jag på direkten och har nästan legat i sängen hela dagen. Slöat och slappat framför tv:n och datorn. Det tog på krafterna att jobba 23 timmar non stop faktiskt. Var ner till grillen och affären en snabbis och hamnade sen återigen i sängen. Sovit och kollat på bröllopet om varannat med lite telefon snack ibland. Jag känner mej så fruktansvärt hängig i hela kroppen och hostar snart ut mina egna lungor, det är något jävla skit jag åkt på. Nu ikväll åkte jag in till stan en liten liten stund och träffade Jessica på en fika men det blev inget långvarigt eftersom jag mår som jag gör så nu är jag hemma igen och ska alldeles strax jobba. Börjar inte förens klockan 15.00 imorgon så jag ska passa på att sova så mycket som möjligt innan dess så jag förhoppningsvis blir helt frisk snart. Fast jag måste hinna ringa till tre´s kundservice innan jobbet och det får jag absolut inte glömma... Fan, jag bara måstemåstemåste sätta mej ner och sortera in alla papper i pärmar för det blev inte av häromkvällen och nu är det totalkaos i heeeela mitt rum. Grejor, kläder och papper ÖVERALLT ! typiskt mej. Insåg nu med att jag måste förbi banken i veckan.. Bäst att jag skriver en lista i kallender för vad jag ska hinna med när jag är ledig mån-tis...  

godnatt mina gullisar.


Nu har jag äntligen slutat efter mitt 23 ...

Nu har jag äntligen slutat efter mitt 23 timmars pass å jag är bokstavligen död. Det har varit massor att göra å de blev inte så många timmars sömn i natt, första natten känns alltid konstig. Nu är jag påväg hem å ska lägga mej ett par timmar, måste sova sova sova. Min hosta har blivit värre å ja känner mej sjukt hängig i hela kroppen, fryser så jag inte vet vad. Kanske är det bara tröttheten för fan, de sista jag har tid med nu är att bli sjuk.


Full fart.

Jag har hållt igång hela dagen lång igen. Åkt hit och dit, fram och tillbaka. Varit på jobbet en sväng. Var inte alls roligt att berätta för familjen att jag skulle sluta, precis när jag sagt det ville jag bara ta tillbaka orden när jag såg ansikterna. Men det finns inte mycket att göra, jag måste tänka på mitt eget bästa, vad som är bra för mej och vart jag kommer längst. Sorligt för vissa men sant, jag vet att det kommer bli fruktansvärt bra.

Nu är jag återigen hemma. Sitter i min säng lutad mot väggen med datorn i knät. Hängt upp tvättmaskinen från tidigare idag och ska alldeles snart krypa ner under täcket. Somna till tv:n eller läsa en bok. Imorgon går jag på ett 23 timmars pass så det kommer inte bli mycket bloggande. Innan dess måste jag verkligen raka mej innan jag börjar se ut som en sliten jultomte med långt slägg och fixa några små saker här hemma och ringa ett jobbsamtal innan jag sticker, så med andra ord står väckarklockan tidigt ställt imorgon igen. Hurra för tidiga morgonar! Men faktum är att jag börjar vänja mej nu, jaa det tog i att säga men jag är inte LIKA död för som några veckor sen när jag går upp så tidigt.

Torsdag.

Hej på er !

Jag kom hem för inte allt för länge sen och ska alldeles strax slänga mej in i duschen en snabbis och göra mej i ordning för att sen dra till jobbet. Gårdagskvällen spenderades framför två skräckisar i sängen. Jag somnade tidigt till sista filmlen och vaknade inte upp förens vid 13 idag, så jävla skönt. Drömde såna verkliga drömmar i natt så jag nästan trodde att det var sant när jag vaknade. Drömmarna var så levande och för en sekund trodde jag verkligen på alltihopa. Nu är jag på bättringsvägen oxå och min hosta känns mycket bättre idag. Så om ett par dagar fungerar nog min röst som vanligt och jag slipper hosta som en gammal gubbe.

Ikväll när jag kommer hem om jag orkar ska jag sätta mej och sortera massa papper som fått ligga i över ett år, sätta in dom i pärmar och slänga sådant som jag inte behöver längre. Det är verkligen på tiden om ja ska vara ärlig. Måste få lite ordning och reda nu. Borde tvätta upp en maskin med kläder oxå, favoriterna ligger i tvättkorgen efter Göteborg nu.

Ikväll på jobbet måste jag även ta tag i ett viktigt möte, jag har redan informerat min chef om att jag vill säga upp mej men måste ta det med föräldrarna och barnet oxå. Det känns lite tungt eftersom jag vet att dom så gärna vill ha mej där, men jag kan inte dela mej på tre och jag måste göra det som blir bäst för mej.

happyface

Efter en helvetes natt då jag bara låg och hosta var det dags att pallra sej upp och göra mej i ordning. Efter lite hostmedecin och två alvedon mådde jag mycket bättre och drog iväg till första mötet... Sen andra mötet. Lunchade med bästa Hannes på stan. Sprang runt i butiker och fikade i solen. Sen var det dags att sticka iväg till jobbet som varade ett par timmar. Ringde min chef och sagt upp mej från jobbet med mina barn idag med. Nu har jag kommit hem och ska strax sticka iväg igen... Jag är så glad och så lycklig för allt som händer nu. Bloggen blir dock lidande för det var länge sen jag bara var hemma och tog det lugnt nu och så kommer det bli här framöver, men jag försöker skriva så ofta jag bara kan.. Mitt liv har tagit en helt annan vändning nu. Blir jag bara fri från den här jävla hostan kommer allt vara på topp!


Puss!

Wohoo !!!

Ett tag trodde jag aldrig att den här dagen skulle ta slut men det gjorde den ju tids nog. Började dagen ute i Huddinge och allting har gått bra. Fick jobba över en timme och sen var det raka vägen ut till Tyresö. Nu har jag skrivit kontrakt, fått schema och gått igenom massa olika saker. Mitt huvud är helt fullproppat! Det här känns helt sjukt, två jobb liksom! Vad hände?! :) Weeeii.

Sitter och väntar på att en vän ska komma hit. Vi ska prata lite och sen måste jag göra en tidig kväll. Imorgon är det två möten innan det är dags för jobb. 

Borta bra...

..men hemma bäst! Det var så ofattbart skönt att kliva innanför dörren ikväll och vara bland mina egna saker.

Jobbet gick fint och när jag slutat mötte jag upp Sandra på centralen så gjorde vi sällskap hem. Lagade middag ihop som vi käkade framför tv:n. Har inte orkat brytt mej om att packa upp ännu utan det får vänta tills imorgon utan jag kollade av mailen och facebook lite snabbt och nu är det dags för mej att sova. Ensam i min sköna säng och det har aldrig känts skönare än nu. Har haft människor runt omkring mej dygnet runt dom senaste dagarna så det är på tiden med lite egen tid. Jag har ställt två alarm för att verkligen komma upp imorgon bitti för jag börjar jobba redan klockan 07.00 så jag måste upp vid 05.00.. Nattinatt.

Vi har kommit halvvägs nu ungefär och pr...

Vi har kommit halvvägs nu ungefär och precis haft ett stopp i linköping där jag kunde hoppa av, ta en cigg och sträcka på bena. Nu är det BARA tre timmar kvar. När jag kommer fram måste jag sticka till jobbet på en gång. Den här dagen känns oerhört lång.. Nu vill jag bara komma hem, krama sandra, ta en cigg tillsammans på balkongen och lägga mej i min säng. Sitter lutad mot fönstret och kollar på landskapet mil efter mil. De är fint. Lyssnar på No promise om och om igen, Tänker tillbaka.


Orden tar stopp den här tidiga morgonen o...

Orden tar stopp den här tidiga morgonen och känslorna jag bär omkring på vill inte förklara vad ja känner. Det känns tomt i hjärtat. Långt där inne i hjärtat hade jag en hemlig önskan och längtan. Men jag missade chansen som egentligen kanske aldrig fanns. Och det svider som satan. Dawid och jag har kramats hej då och nu sitter jag på bussen hem igen, dagarna har gått så fort och jag har hunnit med så väldigt mycket roligt. Nu ska det bli skönt att komma hem och krama om mina fina hjärtan. Mina ögon svider av trötthet så nu måste jag sova ett par timmar med winnerbäck i öronen. Ja hoppas bara jag kan somna för illa måendet har tagit fart nu när jag tittat ner på mobilen för länge... Hej så länge.


Söndag kväll.

Nu har vi kommit hem igen efter att varit och ätit och gått på bio. Vi var på Bar bee igen och jag åt deras fantastisk goda pasta med kyckling, vitlök och chili som jag åt första kvällen här. Doni var kvar i stan så han tittade förbi så jag hann krama om honom lite extra och snacka skit en snabbis. Sen bar det av till Berga kungen där vi såg Sex and the city. Filmen var bra och jag skrattade många gånger, MEN.. För det första var ettan mycket bättre för den hade mera handling. En historia liksom. Jag tyckte tvåan mera var en film för att visa upp snygga kläder och dåliga skämt. Men som sagt, filmen var bra och helt klart se värd. Bio passade perfekt ikväll för jag var verkligen biohumör, slippa tänka och prata. Stänga in mej.

Jag har packat ihop alla saker och ligger i sängen och dricker té. Gosar med vovven. Min hals är verkligen fuckt up, jag känner mej inte sjuk utan jag har bara fått en jävla hosta och är jättehes. Det började redan i fredags så mycket att jag nästan tappade rösten och igår blev det bara värre. Får väl skylla på festandet eller något. Jag hoppas bara att det går över för jag har verkligen inte tid med det här och hostan retar mej till tusen för det gör så jävla ont.

Det är dags för mej att åka imorgon och det ska bli skönt att komma hem även om jag kommer sakna livet här i Göteborg och alla fina människor. Bussen går redan vid tio i åtta på morgonen så vi hörs nog inte förens mitt på dagen när jag är på bussen och sovit några timmar, så får jag mobilblogga. Håller på att ladda mobilen och har laddat upp med lite böcker så jag hoppas tiden går fort.. När jag vet att jag ska hem vill jag bara vara hemma på en gång.


Godnatt gullisar ! ♥

Haha, titta där var ju jag... Snodde med mej ett ex eftersom jag inte hunnit få tag på tidningen innan.

Sex and the city 2

Jag sticker in till stan och äter sista middagen här ikväll och går på bio. Är så död så jag orkar inte skiva många meningar idag... Jag finns på mobilen om det är något. Puss !

Yttligare en bildbomb!

Jag säger bara en sak - Göteborg är hel GALET ! Så underbara människor, grymt ute liv, alldeles för mycket goda drinkar och shots. Vi började kvällen på Vasa Victoria där vi åt oxfilé med ett härligt sällskap, drog vidare till Bee bar och avslutade natten på Gretas tidigt i morse.

Huvudet dunkar, fötterna gör ont, min hals ska vi inte prata om och jag är så brutalt sliten idag. Så med andra ord hade jag en jävligt grym sista utekväll här i Götet för den här gången. Tack allihopa för kvällen!

Ligger fortfarande kvar i sängen men ser på klockan att jag måste börja sätta fart, Doni åkte precis hem så jag kramat honom hej då nu.. Usch.. Tänkte packa ihop det mesta så det är gjort och sen ska vi in till stan och träffa min Lisa.

Last night out.

Fan, det har blivit jävligt mycket supande här i Göteborg. Ett glas vin hit, och ett glas vin dit. Shotar, drinkar. Lite mera vin, cigg till en förbannelse. Jag älskar det här livet, men det fungerar inte i all evighet. Det hajjar till och med jag. Ikväll kör vi sista partykvällen då vi går ut här i Götet. Jag ska njuta av varenda sekund ikväll och ha så jävla roligt, när jag åker hem till Stockholm på måndag igen är det j o b b som ska prioriteras veckorna framöver. Gahh, det slog mej precis hur mycket jag kommer att ha och göra dom första dagarna hemma. Kanske kanske att jag tillåter mej själv ett glas vin ute i solen men någon fest blir det inte. Doni är kvar här och vi alla håller på att göra oss i ordning. Sitter och förkrökar lite innan det är dags att möta upp Dawid´s vänner inne i stan, tanken är att vi ska sätta oss på någon uteservering och surrar lite innan nattlivet tar fart. Vi ses !

Bildbomb ifrån igår!

En jävligt grym kväll med trevligt sällskap. Stockholm är en dålig förfest jämfört med ute livet i Göteborg och igår var det inte ens mycket folk ute om man tänker på hur det kan vara. Tyckte det var så skönt att kunna gå omkring knappt igenkänd jämfört med hemma. Göteborgare är så goa och på ett helt annat sätt, det är inte samma hårda attityd och falskhet här även om intrigerna finns ändå. Träffade Isac på kryssningen, pratade med glada göteborgare, röjde runt med min babe Doni, käkade nattmat på ett kebabhak, shotade med Dawid,  tänkte bada i en fontän och tog en taxi hem i morse. Lyckad kväll.

Gretas!

Vi bestämde oss för att ta det lugnt idag så vi kom inte upp ifrån sängen förens vid fem idag. Bara legat och kramats med hunden, snackat skit och haft det jävligt härligt.. Vi stack iväg till Frölunda torg för att gå till bolaget och sen käkade vi tacos till middag. Pratade med vännerna hemma i Stockholm på telefon och sen kom älskade Doni hit. Nu har vi alla precis gjort oss klara färdigt och sitter och småkrökar lite här hemma. Ikväll blir det Gretas och när jag är med Doni kan VAD SOM HELST hända, haha.... Men innan dess hamnar vi på en uteservering inne i city och väntar in kvällen. Vi ses ute i vimlet !

det blir inte alltid som man trott..






HAHAHAHAHA, gud vilket big fail det blev igår. Det visade sej att det inte alls var bartömning på Golden utan det var normala priser och stället var väl ingenting att hurra för, riktigt jävla skitigt med smutsiga människor. Ett glas vin och jag fick nog så vi drog vidare till Chez Ami och satte oss på deras uteservering. Lite pinsamt att Dawid´s vänner bangade i sista sekund när vi bestämt att träffas, gjort oss i ordning och stressat in till stan för att möta dom men det blev bara deras förlust för vi hade en rolig kväll ändå. Vi drack några glas och satt o snackade skit fram till små timmarna. Ett tag innan vi ska gå kommer det två brudar och sätter sej vid vårat bord och börjar pladdra på som sjutton, dom trodde nog att vi skrattade MED dom men i själva verket var det åt dom för dom var så otroligt pinsama. Vi hoppade in i en taxi och åkte hem till herr D, käkade kalla pannkakor och chips.

11.54

Ligger i sängen och äter frukost, kalla pannkakor med socker. Fyfan vilken lyyx ! Återkommer snart med bilder osv ifrån igår.

Mot Golden days.


Dag två i Götet.

Vilken fantastisk bra dag det har varit idag. Blev lite stressigt i morse för det var bestämt från början att vi skulle träffa Doni när han slutat skolan men han fick sluta redan vid 12 idag och vi hade precis vaknat till liv då och låg kvar i sängen. Så det var bara att börja gör sej i ordning med raket fart.

Jag och Dawid åkte in och mötte Doni vid Brunnsparken. Vi har gått runt i massa olika butiker, fikat två gånger, kramats, skrattat och pratat. Min fina Doni, gud vad jag har saknat honom! Promenerat på Avenyn, i Nordstan och Arkarden. Jag kunde inte låta bli så jag fick med mej en helt perfekt kofta hem ifrån topman som helt klart kommer bli min nya favorit. Annars har jag varit jätte "duktig" och bara ögonshoppat, haha. Gått förbi så många platser idag som jag varit på tidigare som betyder så mycket, det känns lite knäppt att uppleva allting igen men samtidigt väldigt skönt.

Nu är vi hemma för att äta middag och göra oss i ordning för kvällen. Jag måste hoppa in och ta en snabbdusch och tvätta håret eftersom jag inte hann med det i morse. Funderar även på att kanske ta en powernap tjugominuter, haha.. Göteborg är slitsamt ;P






Gemenskap.

''

'





Ikväll har vi varit och ätit på Barbee som ligger på kungsportsplatsen här i Göteborg. Jag åt en fantastiskt god pasta med kyckling, vitlök och chili medans Dawid åt hamburgare med klyftpotatis. Till det drack vi två glas rosévin var, hamnade i djupa diskussioner ena stunden för att sen i nästa bara snacka skit , skrattade och kedjerökte. Vädret var på våran sida så vi hade uppehåll från regn och kunde sitta på deras uteservering med filtar under värmelamporna. Det här är livet va? Ikväll gör vi en tidig kväll och går och lägger oss skapligt i tid så vi är pigga imorgon för nya äventyr.

Framme!

Som jag skrev gick bussresan bra hit fast dom två sista timmarna var väldigt dryga för då var jag vaken och väldigt uttråkad. Hade inga pengar på mobilen så jag satt och lyssnade på musik och regnet som slog mot fönsterrutorna, det är verkligen ett vackert ljud när man sitter inomhus och bara lyssnar. Att sitta på en buss över 8 timmar är ingen höjdare, fast målet var bra.. Nej bra räcker inte utan BÄST. Som ni har förstått är det till mitt älskade Göteborg jag har åkt och jag kommer att bo hos min vän Dawid under tiden jag är här. Dagarna är än så länge ganska så oplanerade men det som är säkert är att det blir lite gallej, Liseberg och så ska jag träffa ett par gamla vänner härifrån. Jag blev helt lycklig i hela kroppen när bussen körde in i Göteborg och det är precis samma trygghet jag känner igen, efter alla år även om mycket är annorlunda idag.. Det här är verkligen min oas och en dag kommer jag bo här, det vet jag.

När jag kom fram käkade vi en sen lunch på burger king och tog en snabb vända på stan. Det fick följa med två t-shirts ifrån topman som var på rea:n. Dock var jag väldigt seg efter bussresan så vi tog ganska snabbt spårvagnen hem till Dawid.. JAAAAAAA !!! spåååårvagn! Det är så underbart, jag älskar det verkligen.. hihi. Var ute med hunden och busade lite och nu ska jag strax hoppa in i duschen och göra mej i ordning för att gå ut och käka ikväll.




Regnet bara öser ner hära men det är ju...

Regnet bara öser ner hära men det är ju så typiskt göteborg så man blir ju inte för förvånad. Snartsnart är jag framme å det känns väldigt skönt för dom två sista timmarna har varit sååå sega.. Gaah! Det kommer bli fantastiska dagar här. :)


Hej då Stockholm!

Yees, jag lyckades hålla mej vaken hela natten utan att somna. Jag har hållt mej sysselsatt genom att kollat på massa gamla glamourama avsnitt, läst lite bloggar och läst i min bok. Natten har varit seg och tiden har krypit fram men nu har det äntligen blivit dags att snart ta tunnelbanan in till centralen. Har precis kommit ut ur duschen och klätt på mej lite kläder, fixat håret och packat ner det absolut sista.. Jag har hållt det lite hemligt vart det är jag ska åka för att jag vill slippa massa ståhej och inte göra det till någon jätte big deal, så ja mobilbloggar under dagen och avslöjar vart det är jag ska.. Min fina lilla oas här i livet, nu ska jag äntligen dit igen efter snart två år. Nu måste jag fixa det sista och ringa ett snabbt samtal innan jag ska bege mej!

Snart så..

Klockan är mycket men alldeles för lite, jag har precis packat klart och väntar på att klockan ska bli ännu mera så jag kan börja göra mej i ordning. Kläderna svämmar över och folk som kommer se mej måste tro att jag blir borta flera månader. Är jag hopplös eller hopplös? :) Jag är både trött och uttråkad så jag vet inte hur jag ska lyckas hålla mej vaken OCH sysselsätta mej tiden som är kvar. Några tips ??? Nu blir det iaf en cigg på balkongen.

Work to day..

Har varit hemma lite över en timme men suttit och pratat med Sandra sen jag kom hem. Det har varit en lång dag även idag men det är bara roligt nu när det händer så himla mycket. Först hade jag ett möte för att skriva ut mej på Sunan och det om något kändes helt jävla underbart, nu ska jag bara dit en gång till på ett snabbt möte med Lotten men det gör mej ingenting alls.

Hängde två timmar med Hannes på stan innan jobbet idag. Vi käkade en sen lunch och sprang in på H&M där jag fick med mej ett orange linne hem. Satt på södra ett tag och snacka massa skit innan det var dags att för mej att dra till jobbet. Det gick fint idag och jag fick träffa flera utav personalen och även dom boendena nu. Timmarna gick fort och helt plötsligt var det bara för mej att gå hem. tjoho...

Ska packa det sista och fixa med lite små saker för att få natten att gå fort så jag sen kan börja göra mej i ordning. Jag måste åka hemifrån redan vid kvart över sju imorgon bitti för att hinna ta bussen dit jag ska så jag börjar väl fixa mej två timmar innan eller nått..

Kommer säkert in och skriver några rader här inatt.

happy happy happy

Vilken jävla dag det har varit! Bara posetiva beskedd hela tiden. Först ut hade jag min första intro dag ute i Huddinge på ett boende för utvecklingsstörda. Dom två andra dagarna är redan inplanerade och nästa är imorgon. Sen har jag även blivit inbokad större delen utav juni som är kvar på kvällar och en natt.. Pratade även med chefen på ett hem ute i Tyresö där jag fått jobb nu, vi ska träffas på tisdagen efter att jag kommit tillbaka till Stockholm för att skriva papper och få schema. Nyss hade jag knappt något jobb överhuvudtaget och nu har jag jobb så att det blir över. Ja kommer försöka jobba så mycket natt jag bara kan ute i Tyresö och dagar och kvällar i Huddinge och det kommer bli många dubbelpass här i sommar. Pratade med arbetsförmedlingen och även Lotten på sunan så från och med september kommer jag gå på en eller två månaders praktik inom detaljhandeln i en stor kjedja för att sen förörhoppningsvis börja jobba där om allt går som det ska. Under praktiken kommer jag försöka jobba så mycket natt jag bara orkar med om det finns tider och även behålla det som extra när jag får jobba i butik sen.. Gahh, det går verkligen bra nu!

Fotbollsträningen blev inställd så jag hängde hemma hos killen jag jobbar med ikväll istället. Vi spelade tvspel, kollade på tv, läste böcker och snacka massa skit bara.

Sandra var så himla god och lagade middag ikväll och sen har jag sprungit runt och letat efter ett jävla papper jag måste ha tag i som har försvunnit. Jag höll i det för bara några dagar sen men hittar det ingenstans, hmm... Det är mycket som händer här framöver och jag är bara så himla glad. Imorgon blir det en fullspeckad dag igen innan jag åker bort ett par dagar. När jag kommer hem igen är det tusen saker att göra och några möten att gå på och massor med jobb så jag är glad att jag hann få det här resan inbokad.

Jag ska gå och tvätta av ansiktet snabbt och borsta tänderna för jag kommer slockna vilken sekund som helst här nu. Fast det är en annan trötthet ikväll, det är inte den där oroliga tröttheten för framtiden och det känns så jävla underbart.

Trots min enorma trötthet kan den här da...

Trots min enorma trötthet kan den här dagen inte bli bättre. Jag har fått två jobb å hösten är planerad med en praktikplats inom detaljhandeln idag. Ååh, im happy happy! Det kommer bli mycket jobb i somnar å jag ska jobba både dag, kväll å natt på båda ställerna. Berättar mer om jobben hemma, nu sitter ja på bussen till jobbet igen. Fan, de här är jag värd, sådesa... :)


Jooobbdag.

Godmorgon !

Jag borde få ett stort diplom som faktiskt tog mej upp i morse och dessutom i tid. Med handen på hjärtat trodde jag att det var en omöjlighet men allt går bara man vill.  MEN.. Att det finns människor som är uppe såhär tidigt varje dag och dessutom njuter av det kommer alltid vara ett olöst mysterium för mej. Nu sitter jag här nyduschad och påklädd och ska alldeles strax gå till tunnelbanan.. Det kommer bli en lååång dag idag! Först ska jag provjobba på ett gruppboende och efter det ringa till ett annat jobb men det tar inte slut där, ikväll jobbar jag på mitt ordinare jobb och det är dags för fotbollsträning igen. Klona mej så jag hinner med allting under dagen... Har tusen saken utöver det här att göra.

Det där med att lägga sej i tid igår gick inget vidare. Eller jo, jag la mej.. Men låg och stirrade upp i taket flera timmar. Tänkte, vred och vände på mej. Blev stressad av klockan som bara blev senare och jag fortfarande var vaken och det gjorde så att jag inte kunde somna ännu mera. Ond cirkel eller vadå? 4 timmars sömn men jag är på bena och ska ta den här dagen med storm. Nu jävlar ska det jobbas, bra daniel! :) Stoppar in hörlurrarna i öronen nu och spelar hög musik så jag vaknar till och inte är en jävla zoombie när jag kommer fram, det här går ju bra !


Hörs ikväll gullisar,


Daniel 


21.48

Jag sitter med datorn i sängen och ska alldeles strax göra en tidig kväll hära. Väckarklockan står på 05.30 imorgon bitti och det kommer bli ett mindre helvete att ta sej upp. Trött som jag är kommer det nog inte vara några problem att somna till tv:n som står på timer ikväll. Huvudet är fullt med tankar och jag känner mej som en mindre skit just nu, jag får panik utav att allt går så snabbt och att jag inte riktigt hinner med i alla svängar som händer just nu. Ena stunden känns det så, andra stunden känns det si. Jag är errad av det förflutna alldeles för hårt och jag tycker inte om att prata om känslor. Istället skjuter jag allt ifrån mej när det kommer för nära mej. Men det blir nog bra, två dagar kvar i Stockholm och sen åker jag bort.. Vi får se hur allting blir där borta men det är min trygga lilla plats där jag alltid samlar styrka, energi och njuter av livet för fullt även om det var två år sedan jag var där nu. Jag har så fruktansvärt mycket minnen därifrån som gör mej alldeles varm i hjärtat, från min barndom till ungdom. Dom lever kvar i mej.

Ska sätta mej på balkongen och ta sista ciggen, sen blir det dags att tvätta ansiktet och borsta tänderna. Nattinatt!

Hmm..






12.47

Klockan ringde vid tio i morse men jag var så seg att jag bara inte orkade gå upp eller så hade jag ingen lust. En timme senare ringer mobilen och jag pallrar mej upp och ligger och pratar i den ett tag. Skrattade åt galenskaper som hände igår som jag nu i efterhand tycker var jävligt skönt att slippa. Sprang ner till affären och köpte cigg och har suttit på balkongen sen dess. Vädret är kanon idag och solen skinner för fulla muggar. Det är söndag och allt är lite halvsegt sådär som en söndag kan vara.

Väntar just nu på att en vän ska höra av sej, vi skulle ses och fika idag men fick ett sms tidigt i morse om att hon inte mådde någe bra så jag vet inte hur det blir ännu. Annars är jag bara hemma och samlar lite kraft för  morgon dagen och ligger och plöjer igenom filmer och en bok.

3 dagar kvar. wehejj..

01.51

Jag vet inte riktigt vad som händer nu förutom att jag gillar det. Midsommar är bokad, beronde på hur det blir med jobb efter måndag. Iiih... :)

Efter en seg kväll ska jag bara hänga upp lite tvätt och sen skutta i säng. God natt !



Galet.

Jag är så stolt över min Lina så jag hittar inga ord. Att få vara med på den här dagen och fira henne att hon gått ut skolan och tagit studenten betyder så otroligt mycket för mej. Hennes mamma hade gjort det jättefint hemma där det bjöds på en superfräsch buffé, tårta och dryck. Vi satt och pratade, skrattade och firade henne med släkt och vänner. Lina höll ett jättefint tal och fick öppna presenter.

Vi drog vidare framåt kvällen och hamnade på Söderkällaren där jag tog ett glasvin och stannade kvar ett litet tag innan jag ensam drog vidare till Tanto. Där träffade jag Hannes och massa andra människor. Fick en jävla grisfylla, träffade yttligare mera människor och lyssnade på gitarrspel. Det som hände i Tanto igår får nog stanna där, haha..

Idag är vattnet min bästa vän och jag har legat och klungat i mej flera liter. Åkte in till stan och bakiskäkade tillsammans med Hannes, vi hamnade på en asiatisk reasturang där vi åt suschibuffé och annan mat och det har aldrig varit så gott med mat som det var idag. Följde med honom hem ett litet tag och satt på balkongen och snackade skit och nu är jag hemma igen. Jag har bosatt mej i soffan med täcke, kudde, dator och filmer. Ikväll tänker jag inte röra mej många meter härifrån kan ja lova. Fast... Jag måste börja packa lite smått och titta över vad jag ska ha för kläder med mej när jag åker bort nästa vecka. På måndag ska jag provjobba för ett jobb och ringa till ett annat så jag ska förbreda lite inför det oxå.


döda mej

Jag är så jävla bakis så ja håller på att dö ! Ska åka in och fika i stan med gullis strax så jag skriver mera senare om igår.


Lina springer ut !

Man tycker att man har all tid i världen men sen springer klockan bara iväg och jag är super stressad. Nu har ajg riktigt jävla bråttom. Jag missade utspringet men nu sticker jag iväg till Lina´s mottagning och firar den här dagen med henne! Jag är så stolt...

~

Luften gick ur mej.

Suck.

Telefon helvetet har ringt hela jävla morgonen och väckt mej och grannarna har låtit som fan.. Idioter!

Sticker strax iväg till jobbet nu.


6 dagar kvar, jag kan inte längta mera nu. Jag behöver den här resan så jävla mycket.

Egen tid.

Nu är jag hemma från jobbet igen och det gick finemangen. Vi var och spelade bowling och ja loosade på bara några få poäng, middag käkade vi på Donken och sen var det dags för mej att åka hem..

Ikväll är jag hemma med mej själv och bara tar det lugnt. Jag orkar inte socialisera mej med NÅGON och jag vill bara stänga in mej på mitt rum med min bok eller datorn. Sängen har aldrig känts skönare än vad den gör nu och här tänker jag ligga tills det är dags att sova.. Kontentan av att vara ute o ränna gör att jag måste få min egna tid oxå där jag bara isolerar mej från omvärlden. En bekant kommer dock förbi jättesnabbt för att lämna en sak senare ikväll. Jag ser att rummet behöver städas men det är något jag absolut inte orkar med ikväll, jag ska slänga iväg två viktiga mail bara..

!!



Jag känner mej halv utan dej.


Onsdag.

Gaahh, de känns som om det var evigheter sen jag bara var hemma och tog det lugnt några timmar! Nu har jag inte sovit hemma på tre nätter och hemlängtan börjar skrika inombords. Kom hem tidigt i morse men la mej och sov ett par timmar men nu är jag på bena igen.

Igår efter att jag blev klar med städningar av lägenheten drog jag vidare in till stan, närmare bestänt torget och tog ett glas rosé där! Ja kände mej dock jättetråkig eftersom jag var spiknykter och trött och alla andra i sällskapet var riktigt på G. Satt kvar där en timme kanske innan vi bestämde oss för att åka därifrån. Vi sa hejdå till dom andra och åkte vidare...... Avslutade kvällen med mat en sen middag i soffan och film i sängen.  

Jag har jobb ikväll och då äre bowling som gäller med en av mina killar, men det är inte förens senare ikväll så jag ska fixa lite käk och plumsa ner i ett bad innan.  

yeees :)

Tänk... Det har redan hunnit blivit första juni !

Nu är det bestämt, biljetterna är bokade så i mitten av nästa vecka åker jag iväg ett par dagar. Jag kommer träffa underbara vänner och bara njuta av livet där borta. I många år har den här platsen haft en väldigt speciell plats i mitt hjärta och det har den fortfarande, även om det inte är av samma anledningar som då så känner jag mej så fri där. Den här resan kan inte komma mera lägligt än vad den gör och det ska bli så galet skönt att komma iväg några få dagar och vila upp sej ifrån Stockholms stressen.

Idag är det tisdag och jag sitter på Sunan som vanligt. Har några få samtal att ringa och sen ska jag in på ett snabbmöte oxå. Tiden kryper fram som alltid och helst av allt vill jag bara springa ut i mina korta shorts och hoppa runt i gräset under solens värme och skratta. Jag fck väldigt posetiva beskedd idag men det är tre månader fram till dess och vad som helst kan hända, kanske behöver jag det inte ens då. När jag slutar härifrån ska jag iväg på direkten, ska nämligen hjälpa en bekant att städa hans lägenhet ikväll.

RSS 2.0