Torkar.

Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan
och du känner varje skrymsle, varje vrå av mitt hjärta
och du missar inte en chans att ta igen för allt
och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger


Satan vad ont det gör - Lasse lindh


Jag håller fortfarande på att spökar omkring i tvättstugen. Nu hänger alla kläder på tork iallafall men lär nog inte vara klart än på några timmar. Jag har nu själv gett mej shoppingförbud under några veckor för det är inte klokt vad mycket kläder det är.. Frågan är bara hur länge jag klarar av att hålla det... En vecka, två veckor, några dagar?! Jag kanske ska vara tyst om dom två jeansen jag beställt på nätet idag och tygskorna jag funderar på att köpa i veckan? faaan.. Ja erkänner, jag är HOPPLÖS ! Men det var så billigt! Det går ju alltid att skicka tillbaka dom... Har jag tur är storleken åt helvete och jag inte har något val. Aah, mys ass! haha

Sitter bara och lyssnar på musik och degar framför datorn medans jag väntar på att det ska bli tort. Jag ska upp tidigt imorgon för innan jobbet har jag ett möte hos arbetsförmedlignen så får vi se vad dom kan hjälpa mej med. Veckan är fullbokad ända fram tills på torsdag med jobb och möten. När jag går förbi spegeln nu blir jag inte lika chockad varje gång längre, jag är fan grymt nöjd med håret. Så jävla skönt att klippt av mej skiten.. hell yeah!



Vill och vågar du?

Jag ger dig inte min morgon
Inte min dag
Jag ger dig nåt så mycket bättre
Jag ger dig hela jävla jag
Hela underbara unika jag
Inte nåt så futtigt
Som en morgon och en dag

Tvättis..

Vaknade första gången klockan kvart i tio i morse men vände snabbt på mej och somnade om och vaknade inte förens klockan två när Sandra ringde och väckte mej. OJ... Det var skönt att sova ut iallafall. Förkylningen känns lite bättre idag, har bara en jävla huvudvärk som inte vill ge med sej. Har plcokat ihop ALL tvätt nu och bokat tid i tvättstugan klockan sju. Min tanke är att jag ska hinna tvätta upp allting ikväll, vi får se hur det går med det eftersom det är ett jävla lass.. Men hinner jag få mer än hälften färdigt är jag nöjd.. Men jag lär ju ändå inte somna särsillt tidigt idag så jag kan ju  hålla på halva natten. Så det är vad jag ska spendera min söndag på, tvätta... jippi. :S

it´s takes two for tango

Å det har inte samma charm att raggla hem klockan fem
det är inte lika inspirerat nu som 1995, om du minns?

Sånt är livet nu! Förlåt om jag är bitter å synisk men du vet hur det kan va!
Jag vill ha det som du, fast jag vet att du tänker likadant ibland och vill
ha det som jag
Ja, det var inte bättre förr, men det ska bli bättre framöver
å nånstans har man iallafall kommit om man vet vad man behöver!

Man får välja själv och ta saker som de är,
är det jobbigt att tiden går å man blir äldre, eller kul att vara med?

Elden - Lars Winnerbäck


Det är skönt att stanna hemma den här lördagskvällen när alla är ute och dansar och super sej fulla. Förr hade jag aldrig tänkt tanken att göra något sånt. Att vara ensam var bland det värsta jag visste och även om jag inte var sugen på att festa gjorde jag det ändå för att vara bland andra människor. Ikväll istället har jag läst massa bloggar, pratat i telefon massa och kollat på massa fina kläder på internet. Var in till stan en stund med. I tyskland hade jag så väldigt ensam tid för mej själv och mycket tid att tänka igenom mitt liv, och det var inte det roligaste att göra.. Men jävlar vad nyttigt! Det känns som om att det har hänt mycket med mej själv på väldigt kort tid och det känns både bra och dåligt. Det är som en stor jävla mixer där allt blandas runt och jag inte riktigt vet vad som ska skall komma. Jag har fortfarande mina jobba saker att ordna upp och fixa till, speciellt hitta ett riktigt jobb.. Men jag hoppas att det kommer bli lättare efter att jag fyllt 20!


Och jag äcklas så utav gayvärlden från och till. All jävla falsket och att det hela tiden ska vara ett förbannat jävla spel. Allt, och då menar jag verkligen allt ska jämt och ständigt vara så egoistiskt. Jag vill hitta den där förståelsen igen, där allt inte är så jävla komplicerat. Där blickarna kunde tala för sej själv en dag då inga ord kom. Jaa, det är nog förståelsen jag leetar så starkt efter. Det finns ett behov av att känna mej förstod och jag vill att det ska vara på riktigt. Det är inte lätt att hitta äkta vänner i den här världen och jag är så oerhört tacksam för alla fina jag har, som stöttar mej och står bakom min rygg för dom växer inte på träd.

Det har varit alldeles för mycket sorg i mitt liv och lessna dagar och jag vill inte ha det så längre. Jag vill vara glad, blicka framåt och göra spontana & galna saker, för det är då jag mår som bäst. Men det är inte helt lätt för det är ett tuff värld vi lever i. Raksträcken blir en rondell eller en kruva utan en varningsskyllt. Det kan låta bittert att säga men livet är inte alltid rättvist utan snarare ett faktum. Och det är nog det som tröttar ut mej mest av allt. Det verkar som att godheten kan glömmas bort ibland.. Och det är så synd.

Hjääälp. Vad har jag gjort?! hahah

I'm not the kind of girl you bring to mother
I'm not the kind of girl you kiss in public
My manners leave a lot to be desired
At least I'm not a liar
I'm not about the subtle innuendo
More likely to throw rocks up at your window
Won't walk on eggshells so you don't hear the crazy things I'm saying when you get near me
I'd rather disappear than be faking it


Stumble - Natasha Bedingfield


Åkte in till stan ett par timmar nu på dagen och träffade Lina. Sprang förbi frisören för att boka en tid för klippning oxå men dom hade tid på en gång så det var bara att slå sej ner på direkten. Som många redan vet är jag supernoga med mitt hår och förklarade hur jag ville ha det väldigt tydligt. Under klippning fick jag lite små panik av att se hur nästan allt mitt hår låg nere på golvet men det var så jag ville ha det. Håret var verkligen slitet av alla hårprodukter jag kletar på varje dag så det behövdes verkligen klippas ut och jag ville ha en förändring. Ojojoj, förändring blev det må ja säga! Och gud vad nöjd jag blev när det var klart. Som Lina sa - " Ja det är första gången jag hör dej vara nöjd när du varit hos frisören" och det blev jag verkligen. Kort i nacken och på sidorna och lite längre mitt uppe på. Vi käkade en sen lunch på fotöljen i slussen och snacka lite skit nån timme innan jag lämnade in handsken och tackade för mej och åkte hem. Mår dock lite bättre idag men långt ifrån frisk ännu.



Ett litet smakprov under klippningen. Dock är det ännu inte klart och i ordning fixat!
Det där är bara en bråkdel av allt hår som åkte av som ligger på mina axlar... haha!

Ikväll har jag och Sandra lagat middag tillsammans här hemma. Eller jaa, jag lagade middag och hon satt i köket och höll mej sällskap men det gjorde mej ingenting alls. Jag tycker om att stöka runt i köket och fixa, så länge man har lite sällskap. Det blev ungssteka kycklingfilér med bulgur och tzatsiki. Mycket gott om man får säga så själv! Vi käkade det till Melodifestivalen och jag måste nog säga att det här var den bästa kvällen av dom allihopa. Jag har älskat Anna sedan idol och blev superglad över att hon gick vidare dock hade jag nog hoppats på att Pernilla vann över Peter och hade tagit hem segern istället. Men hon kom ju till andra chansen iallafall, dock står hon ju emot min andra favorit så det blir ett svårt val.. Men ska man se det ifrån melodifestivalens syfte så kommer vi nog längst om Pernilla kammar hem segern.

Det är så mysigt att få så fina sms, det gör mej så glad. Dom har kommit lite då och då idag med. =)


Fredags mys.

God kväll på er!

Jag ligger nerbäddad i sängen och myser med mej själv framför film med godis och chips. Liknar mina senaste kvällar den här veckan förutom allt det goda men jag känner verkligen att jag behöver det just nu. Det är alldeles för mycket runt omkring och jag behöver min egna tid. Mobilen plingar till då & då av fina sms som gör mej glad oxå. Ja lovar att det kommer bli bättre och fartfylda & gamla vanliga Daniel snart är tillbaka.. Men tills dess låter jag mej själv ha den här tiden nu. Och ni som klagar om att jag inte gör någonting eller bara umgås med Hannes osv, det finns så mycket i mitt liv som ni inte har en aning om och som inte skrivs om här i bloggen så håll bara käft! =)

Sandra ringde mej under tiden jag var på jobbet och ville gå ut och käka en bit mat nu när det är fredag och pengarna kommit in på kontot så direkt efter jobbet mötte jag upp henne inne i stan. Vi gick till K 15 där jag åt en riktigt god pasta med biff och vitlök. Nu när vi bor tillsammans umgås vi ju varje dag på ett annat sätt och det var länge sen vi hittade på någonting så det var riktigt mysigt och ett väldigt bra förslag av henne.

I taket lyser stjärnorna var den första filmen jag precis kollat klart på och ska strax sätta på den andra filmen, Downloading Nancy. Jag läste boken I taket lyser stjärnorna för herrans massa år sedan och kunde därför inte låta bli att hyra filmen oxå. Som vanligt är boken alltid mycket bättre men det var en fin film även om den var väldigt sorglig. Kan inte låta bli att tänka på en gamal vän som förlorade sin mamma i cancer när hon var drygt 10 år. Livet kan vara så ofattbart elak och orättvist för vissa.

Jag skjuter upp mitt nummer byte tills imorgon istället så det är därför ingen har fått något sms. Klockan blev alldeles för mycket när jag kom hem och jag orkade inte riktigt ta tag i det.

Nu tänkte jag springa ut på balkongen och sen fortsätta min kväll framför tv:n.


love,

Daniel

Sjuk.

Jag toksomnade i sängen igår kväll efter att jag sett klart filmen och legat och sms:at en stund. Tyvärr har jag vaknat hundra gånger nu på morgnen av att min näsa var helt igen täppt och att jag hostat så mycket. Fryser som aldrig förr med. Nu har jag iaf duschat och fått på mej lite kläder, om en stund knallar jag iväg till tunnelbanan för att jobba några timmar. Känns riktigt tugnt med tanke på hur jag mår men det är bara att gilla läget och göra mitt bästa. Tror vi bara skulle spela lite Wi och hänga några timmar så det passar ju perfekt. 

Ikväll kommer jag att aktivera mitt nya nummer och byta tillbaka till kontantkort igen. Jag skickar ut ett sms med det nya nummret till alla dom som ska ha det. Förhoppningsvis går allting smidit och nu ska jag inte byta nummer på ett bra tag.


kär-lek

Jag såg en sån vacker bild på två människor för en liten stund sen. Dom såg så väldigt lyckliga och harmoniska ut. Och jag påmindes snabbt om hur mycket jag saknade kärleken i mitt liv. Inte leken utan kärleken som är sann och fungerar, som förstår mej och som jag förstår. Ikväll är längtan starkare än vanligt och jag hade mer än gärna krypit ner med kärleken i sängen och somnat på hans nakna bröst insvept i armar som höll om mej. Lättat mitt hjärta till framåt små timmarna och på morgonen tittat stolt på honom, pussa honom hej då och tänka att han bara är min.

Finns du? Mannen jag drömmer om och väntar på.



Värre..

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann


Sen en tid tillbaka - Melissa Horn


Det var inte mitt smartaste drag att gå till jobbet tidigare idag för nu mår jag tusen gånger värre. Dock börjar febern släppa efter två alvedon men jag fryser som aldrig förr och min näsa rinner. Uscha mej! Några timmars jobb imorgon är ett måste men sen är jag ledig hela helgen och jag ska inte göra många knop. Har ingenting inplanerat och någon fest har jag bestämt mej för att det inte heller ska bli. Riktigt skönt!

Jobbet gick bra trotts allt idag. Vi började med att laga middag tillsammans men barnen lessnade fort så jag blev ensam kvar i köket och fick rulla massvis med köttbullar eftersom det stod på menyn och till det med blev det pasta. Efter maten stoppade jag barnen i badet och röjde upp lite i köket. Dom ville sen baka egentligen men klockan sprang iväg så istället gjorde jag i ordning dom för natten, stoppade dom i sängen och läste en godnatt saga.

Jag kom hem alldeles precis och ska bara kolla av mailen, facebook, qx osv innan jag sätter på någon mysig film och lägger mej för att kolla på. Så roligt ska jag ha det, skämt och sido... Det ska bli riktigt skönt!


Jessica Andersson

Boknörd som jag är ibland måste jag bara slänga in ett tips om en bok jag fick och läste i julas. Den var dock väldigt lättläst och det tog mej bara några timmar under en sen kväll och natt att läsa ut den men riktigt bra. Känns som att man fick mera förståelse för Jessica och jag kunde absolut känna igen vissa kapitell och delar hon berättar om i boken.


Weeii..

Godmorgon!

Jag är på gott humör idag och det kan nog bero på att pengarna ramlat in på kontot nu. Sjukt vad mycket pengar kan göra med än! Nu på morgonen har jag betalat alla räkningar jag trodde jag skulle bli sen med en dag och hyran. Känns skönt, för mej har det ALLTID varit viktigt att betala mina utgifter i tid och gärna lite innan. Den här månaden ska jag se till att åka iväg och storhandla så att det blir så billigt som möjligt.

Tyvärr vaknade jag upp och är dunderförkyld men det är bara att gilla läget. Jag har två dagars jobb kvar den här veckan och sen är det äntligen helg och jag kan kurera mej här hemma. Nu blir det ett varmt långt bad innan jag måste åka iväg till kvällens jobb.

Haha det här är galet vad otränad jag är! Jag har sån jävla träningvärk i ben, armar och rumpan efter att varit på Andys lekland igår. hahahaha.. Som jag misstänkte. Nu måste jag verkligen ta tag i träningen för det här är FÖR pinsamt! Hittat ett billigt gym här i närheten av där jag bor så jag ska faktiskt ta och kolla upp det.



Onsdag hela dagen lång.

I met a girl who hated the world - she used her body to sell her soul
Everytime they'd break her and pay - tear out her heart, and leave her in pain
I never found out how she survived all of the sadness she kept inside
I never found out how she could lie with a smile on her face,
and the scratches she'd hide

Down on her knees, she wept on the floor - this hopeless life she wanted no more
Dead in her mind and cold to the bone - she opened her eyes and saw she was alone

Love her - Seether




Ibland blir det bara pannkaka av allting och ikväll var det en sådan kväll. Jag behövde rymma ifrån mobilen, datorn och alla människor så efter att jag dragit en snabb dammsugare genom rummet la jag mej i sängen och kollade på film. The Rose, sjukt bra film som egentligen borde ha sett för länge sen. Den kommer jag absolut kunna se några flera gånger. 

När lönen trillar in på kontot har jag både en och två filmer jag ska springa ner och hyra på videobutiken för jag märkte nu ikväll hur skönt det varit att stänga in sej i min lilla bubbla och skita i telefon och datorhelvetet. Hittade även en bok på rean på Akademibokhandeln i måndags och den var helt i min smak. Så det måste bli en sväng förbi där med. Är ni lika dana, att ni gör en liten i huvudet på er själva med saker ni ska köpa dagarna innan pengarna kommer in på kontot? Jag är inne i en fas just nu där jag är extremt trött i själen förtillfället men det är absolut inte så drastiskt att jag vill dö utan jag är bara väldigt trött och uppgiven. Men jag vet att jag klarar av att sköta mitt jobb prickfritt för det gör jag fast det är lite jobbigt privat ibland. Det kan ibland låta värre än vad det är när man ska få ner allting i ord och ibland hittar jag inte dom rätta orden för att få ur mej allting på rätt sätt.

Jobbdagen gick bra idag fast den var oerhört lång. Först hade jag några fantastiskt bra timmar med min favoritpojke, hans syster och mamma. Vi var på Andys lekland i sickla köpcentrum och där var det full rulle. Vi åkte allt från rutschbannor, hoppade studdsmatta, larvade oss i bollhavet och bussade massor. Så gissa om jag kommer ha värsta träningsvärken imorgon. Vi käkade lite på Mc donalds och gick in i leksaksaffären som ligger i Sickla innan det var dags för mej att åka till nästa jobb.

Den killen är lite äldre så först mötte vi upp H & E snabbt på söder så jag fick tillbaka mitt älskade headsett så jag kan fungera som människa när jag åker tunnelbana och buss igen och min kamera. Efter det drog vi vidare in till stan och gick runt i Gallerian för att leta efter en present han skulle ha med sej. Det var inte helt lätt till en början men fy skam den som ger sej. Tillslut hittade vi en fin present inne på guldfynd och jag tror han blev nöjd. Tiden sprang iväg och vi hann med ett Mc donalds besök nummer två för dagen så jag fick se till att han fick mat i sej innan vi åkte hem på varsitt håll.

Har ändrat om schemat nästa vecka för att slippa jobba dom är långa dubbelpassen på onsdagar för jag känner att jag inte riktigt orkar med det. Givetvis är det skönt att få en heldag ledig istället då men jämför man för och nackdelar känns det bättre att göra så som det blir i veckan som kommer.


Ska stänga av tv:n strax, ta en natt cigg och sen sova. Jag börjar inte jobbet förens klockan 16.45 imorgon så jag tänkte sova ut tills jag vaknar och sen MÅSTE JAG BOKA EN TVÄTTID innan jag åker och jobbar.

Bråttom..

Nu är det bråttom ! jag ska springa iväg till tunnelbanan nu för att åka till jobbet. idag blir det en lång dag och vi hörs inte förens senare ikväll.

Nu är det kris, sprungit runt och letat efter kläder här hemma säkert tjugo minuter nu på morgonen. JAG MÅSTE TVÄTTA ! Jag måste boka en tid... fan.


ha en fin dag allihopa.


love,
daniel

God natt.

Gud vad skönt det ska bli att sova i min egna säng inatt och dessutom ensam. Även om det var senast igår jag sov hemma så känns det som om att det var evigheter sen. Jag vet dock inte varför jag känner så men det ska bli extra skönt att få vara för mej själv inatt.


Jag var in till stan en stund nu på kvällskvisten och kom hem för några minuter sen. Nu blev det kudden som gäller för jag ska upp och jobba tidigt imorgon.. Ska nämligen till min favorit pojke och det ser jag framemot. Han är så gó och fin.. =)


Spontan kvällar är dom bästa.

Det blev en lyckad dag igår ändå. När jag var klar hos läkaren och fått min andra spruta som inte alls var farligt eller gjorde ont  mötte jag upp M & F på stan. Vi tog en jättesnabb runda inne hos bokhandeln innan vi åt en sen lunch i kungshallarna. När magarna var möta av det gegantiska stora laset som serverades i en portion åkte vi ut till Nacka där vi hade ett möte. Mötet gick bra och vi pratade fram och tillbaka om hur jag utvecklas dom senaste 3,5 åren och mycket mera.

Senare på kvällen knallade jag upp till C och träffade henne. Vi har inte setts sen lång tid tillbaka så vi satt och babblade på hela kvällen och ha det trevligt. Drack massa vin och pratade minnen, tyskland och allt som hänt sen sist. Vid 00 fick vi för oss att vi ville ut så vi tog en taxi in till stan och skulle först gått till Kellys men väktarna där var så fruktansvärt otrevliga och homofobiska så istället hamnade vi på 54 tills stängning. Och det blev en väldigt lyckad och mysig kväll, skönt att prata ut om en del saker med.

Jag kom hem för någon timme sen och gör inte så värst mycket nu. Skulle egentligen ha gått på en tv inspelning ikväll och suttit med i publiken men tyvärr blev det inställt och jag blir hemma ikväll. Men det kan nog vara bra eftersom ja som vanligt har lite små saker att fixa. 
 
Kameran har jag fortfarande inte hämtat så därför det blir några inlägg med bilder just nu.. Ja vet, skärpning! Jag ska!

måndag.

Nu känns allt sådär jobbigt igen. Jag har en klump i magen jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det är och känner mej sådär äckligt stressad över framtiden som om att livet stod still. Jag hatar när det blir såhär! Jag hatar när humöret går upp och ner som en jävla bergodhalbana och man känner sej såhär svag när alla förväntar sej att man ska vara stark. Men till vissdel är det väl mitt eget fel oxå då jag är dålig på att visa någonting utåt, av hur jag egentligen mår. Det är så lätt att klista på sej det där leendet för att slippa svara på frågor om hur man mår och vad som är fel. Helst av allt skulle jag bara vilja lägga mej ner och sova i ett år och sen vakna upp, utvilad och en massa förändringar.
 
Lördagen fick mej att tänka till en hel del vilken äcklig värld det är vi lever i och vad falska människor det finns. Vilket hårt klimat det är ute på krogen om man är fel person, det kan vara så smutsigt. Jag är trött på den här ytliga bögvärlden. 

Egentligen vet jag vart problemet ligger och jag behöver bara skärpa till mej och inte pressa undan skiten. Utan röja upp bland det och ta i tur med det, men det känns så jobbigt. Och den här jävla pengarsituvationen gör mej falen, det känns så förbannat tugnt. Det blir bättre tider, det gör det alltid och jag kommer fixa de den här gången oxå! Det är inte konstigt om man blir lite trött periodvis bara..


Nu ska jag ta en promenad bort till OKQ8 och  skicka iväg ett paket och sen blir det hem en snabbis innan jag ska vara hos läkaren 13.30 och ta andra vaccinationssprutan för hepatit... Sen möter jag upp Maria och fredrik som är här eftersom vi har ett möte att gå på kl 17.30 tillsammans. Ja ska se till att göra det bästa av dagen så att den bli bra så hörs vi ikväll när jag kommit hem, det kan nog tänkas bli relativt sent.



nattinatt

Nu har den här söndagen precis lidit mot sitt slut och det har slagit över till måndag och blivit dags för mej att nanna kudden strax. Det har varit en bra helg även om det blivit alldeles för mycket fest för min del. börjar jag bli gammal eller vad är det här?!?!? haha..

Det har har varit en väldigt skönt slappsöndag och jag har hunnit och vila upp mej rejält och funderar och tänkt massa. Att gamla människor i ens liv skulle kunna bli en stor betydelse igen trodde jag då aldrig. Ena stunden känns det som om att ja kan vara ute på jävligt hal is just nu. Men ja orkar inte annulusera allt hela tiden. De blir lite som de blir just nu.

Imorgon har jag dagen fullspäckad men vi hörs innan ja sticker iväg.

kram

!!

Först ut blev det middag hemma hos H tillsammans med hans familj och det var trevligt som vanligt.. Drack lite vin till melodifestivalen och peppade upp oss innan mr gjorde sej i ordning och vi drog till Zipper. Men det var ingen höjdare igår. Jag var inte alls på topp och hade inte särsillt roligt så ja blev där 2 timmar kanske innan jag bestämde mej för att dra därifrån.

I morse vaknde jag upp med sjukt ont i halsen och rörde på mej hemåt. Tunnelbanorna strulade som aldrig förr så tog över en timme att åka hem men väl hemma bäddade jag ner mej i sängen på direkten. Har varit och handlat lite nu och ligger återigen i sängen. Väntar på att Sandra ska komma hem, vi ska titta på film och bara slappa ikväll.

Från och med nu ska jag försöka ställa om dygnet och komma i tid lagom tidigt.. Well, vi får se hur det går.


Paradise

En lung och mysig hemma kväll med mej själv förvandlades snabbt till en vild partykväll. Hannes kom förbi och jag hoppade in i duschen och taggade till stort! Först var vi på lite förfest hemma hos en kompis till mej Martin och sen blev det en sväng till Paradise. Det var lika mycket drama som vanligt där och roliga människor vi träffade, en del nya och många välbekanta ansikten. Jag var på topp och dansade för fullt tills det nästan var stängning och vi gick förbi Mc donalds och åkte hem. 
 
Nu har jag vaknat till liv för en timme sen och sitter här bakis med huvudvärk. Fyfan... Det är bara att tagga till igen för det blir utgång även ikväll! Ses vi på Zipper?

Jag måste städa mitt rum som aldrig blev av igår eftersom det kommer folk hit imorgon och ta ett långt bad för ikväll blir det först middag hemma hos H och vin drinkande.

Kameran ligger fortfarande kvar hemma hos Hannes sen förra helgen så därför blev det inga bilder igår. Jag ska försöka komma ihåg den ikväll.

Tråååk.

vardagssysslor som att städa, tvätta och diska är bland det värsta jag vet! Det är så tråkigt så jag spyr på skiten men tyvärr är det ju ett nödvändigt ont. Jag ska börja med disken ute i köket och sen slänga in en maskin tvätt och förhoppningsvis orka städa rummet innan Sandra kommer hem från jobbet. Ska göra en grym spellista på spotify och tagga till det så det blir någon ordning här. Är ju ändå helg och sen när man är klar känns det förbannat skönt :)


Jobbiga grannar !!

JÄVLA SATANS GRANNAR ! Inte bara idag, utan under en tid har våra kära grannar över oss renoverat sin lägenhet och det låter nå förjävligt. Dom börjar tidigt på morgonen och det låter som om att dom sitter med en borrmaskin och borrar i golvet medans någon annan står med en stor slägga och slår den i golvet. Samma sak, varje morgon. Precis ovanför min säng... Och på det har mobilen ringt och pipit till av sms hela morgonen oxå, gaahh! Det var mitt härliga uppvaknande, efter att letat upp headset och stängt in mej i hög musik lyckades ja somna om igen.. Vaknat precis, ligger fortfarande kvar i sängen och drar mej, är lite halv seg i huvudet och halsen gör ont idag. Vi får se vad den här dagen har att erbjuda. Kanske får jag hit Lina om hon inte hunnit skaffa sej andra planer.. Well, vi får se :)

Ensam.

Natten känns ensam just nu. Sandra är hemma hos sin mammi och sover över så jag sitter själv hemma i lägenheten ikväll. Första gången jag sover helt ensam här, det är lite stort. haha! Det ända lilla ljud som hörs kommer ifrån tangentbordet när jag skriver och lite låg musik från högtalarna. Har sovit största delen utav dagen så att gå och lägga sej nu kommer vara omöjligt.. Tur att helgen kommer imorgon och några dagar med sovmorgon.

Idag har det blivit riktigt kasst med bloggning och det har sin naturliga anledning. Jag behövde en day off och samla ihop mina tankar & känslor. Kvällens planer blev inställd pga av jobb för den andra så jag slängde ihop en middag här hemma och telefonen fick hålla mej sällskap. Avocado blandning med mozarella, olivolja och balsamvinäger. Till det stekte jag lite kött och kryddade starkt. Blev mycket gott måste jag säga.

Blir nog att knäppa på en film ganska snart och krypa ner i sängen men först blir det en cigg på balkongen och ringa en vän.


Love,

Daniel

typiskt mej....

.. Jaa verkligen ! Somnade till en stund istället för att kolla Andra avenyn och vaknade sen utav mobilen så nu sitter jag här vaken, pigg och jätte speedad. Uttråkad till 100 och har ingenting att göra. Tunnelbanorna har slutat gått så dra till någon kompis funkar jue inte. Hoppat runt i min säng och ringt och terrat än och annan innan dom tröttnade på mej. Hmm, hur kan det komma sej? Jag som är så snäll, haha!

Det här var verkligen jordens mest onödigaste inlägg men jag vill bara konstatera att jag har extremt tråkigt och om ett år när jag läser det här gör jag något mycket roligare. Förhoppningsvis ligger jag och sover brevid min man i sängen och väckarklockan ringer om några timmar för att jag ska upp och jobba. Ja, framtidsplaner är ju ett måste!

Juste !! Ikväll föll poletten ner. Jag har länge velat tatuera mej och har bestämt mej för en eller två jag ska göra men nu ikväll när jag surfade runt på nätet kom det som en självklarhet. Ska även bygga på min nuvarandra tatuering jag har och göra en symbol under min text. Måste hitta en bra tatuerare, få ett prisförslag och boka tid. Nu vill jag ha den där på en gång. NUU NU NUUUUUU !!

Det verkar gå bra nu..

Hej hopp,

Vilken lång dag det varit idag! Men allting har gått bra och förutom en trötthet som heter duga och lite feber är allt fint med mej. Först ut i morse var min lilla favorit pojke som jag skulle jobba hos idag. Till en början var han pigg, glad och väldigt lugn så vi körde en mjukstart med först medicin och lite fika.. Senare blev han tyvärr sämre och låg länge i mitt knä och medans jag bara satt och pratade med mamman. Satte på en film i soffan till honom innan lunch då jag fick ringa lite samtal och sen lagade vi maten tillsammans. Han är så gimla go och jag har verkligen tagit honom långt in i mitt hjärta, det är lustigt det där. En del människor sätter hårda spår i ens själ på väldigt kort tid - Det har hela familjen gjort. Efter lunch blev det lite bus & skoj. Jag varken kan eller vill berätta särsillt ingånde om mitt jobb då allting är sekretessbelagt så jag berättar bara i korta drag vad vi gör under dagarna då jag jobbar.

Sen var det vidare till nästa jobb men jag hade en timmas ledighet så jag spenderade min timma i Huddinge centrum och knallade runt där. En väldigt lite centrum med dåligt utbud så jag hittade ingenting alls jag kunde drömma mej bort om att ha, och tur det kanske. Var dock inne i en skobutik och prövade lite skor och under tiden kommer ägaren fram till mej och vi börjar små prata lite. Efter att pratat om skobranchen ett tag berättade jag om min tid i den och tänkte att nu är det bara att tuta och köra så jag frågade om han kanske sökte personal. Tyvärr hade han precis anställt en tjej i fredags men berättade för mej att hans kollega eventuellt sökte personal tills han nuvarande butiker och att han även skulle öppna en ny inomkort. Snäll som han var fick jag namnet på honom och ett telefonnummer att ringa. Tyvärr var han upptagen på skomässan hela veckan så jag skickade precis iväg ett mail och berättade kort om idag och sa att jag väldigt gärna ville komma i kontakt med honom så nu håller jag alla tummar på att han hör av sej.

Kvällsjobbet gick bra och jag var hemma hos killens mamma för första gången. Blev ett par lugna timmar med mycket prat och lite bak.

Fick gå lite tidigare ikväll så jag kom hem för ett tag sen och har i princip bara suttit och skrivit mailet och kollat min mail. Eftersom det är onsdag ska jag knäppa på veckans avsnitt av Andra avenyn nu, det förtjänar jag efter den här långa dagen. Med en varm kopp té, jag har fortfarande inte slutit frysa än.


love,

Daniel



Uppdate : JÄVLA SKIT OS ! Var inte alls någon andra avenyn ikväll pga den där skiten! Jaha, vad ska ja se på nu då?!?!


skynda skynda

Supperstressad just nu och borde göra allting annat förutom att sitta här och skriva. Idag blir det dåligt men bloggande för jag ska strax sticka iväg till jobbet nu och sen kommer jag inte hem förens efter tio ikväll. Dubbla pass och en väldigt lång dag med andra ord men det känns helt okej. Ha en toppen dag allihopa!

Semeldagen!

Så fastnade jag här framför datorn efter maten igen.. Som alltid, det är knäppt det där. När jag är hemma själv tillbringar jag ofta min tid framför datorn eller telefonen. Vad gör ni om kvällarna när ni är hemma och inte har massa måsten? Jag som skulle gå och raka mej, lägga en ansiktsmask och smörja in mej med BUS, tur att klockan inte är så mycket ännu.

Idag slog jag på stort och skippade snabbmaten. Det blev hemmalagad köttfärssås med spaghetti och gud så gott det var! Tillefterrätt självklart en semla, men jag har tjuvstarat lite och tryck i mej flera stycken i veckn redan. Så dumt det där med att bara ha en dag om året man käkar semlor på! Hade nästan glömt bort hur bra hemlagad mat smakar och måste verkligen skärpa till mej och laga mera mat själv nu. MEN... Det är så tråkigt att göra det till sej själv, man tappar lusten och då är det mycket lättare att springa ner till grillen eller bara ta en macka. Fast jag älskar att laga mat, skulle gärna göra det 7 dagar i veckan, bara jag hade någon att göra det till. Det är tur att Sandra kan rycka in som stand by pojkvän och vill ha en middag eller matlåda någongång ibland.

Nu ligger lilla Ronja uppe i katthimlen och sover, de är som det är. Det kommer verkligen bli tomt! Ibland måste man ändå göra det som känns tugnt för att de är det rätta.

Ska knalla in i badrummet och göra mej i ordning lite, på så sätt spar jag en halvtimme imorgon bitti som jag kan sova igen. :) smartdaniel är i farten.

Nu får vi vänta och se.

Ingenting är klart och bestämt ännu men framtiden KAN se väldigt ljus ut efter mötet idag. Jag andas ut och känner att mitt gamla jag börjar komma tillbaka och jag är redo för att bli någonting igen. Det känns stort, helt underbart. Jag är en businessman och vill klättra upp, jag vill visa att jag kan och det ska jag göra. Nu väntar jag på yttligare information och får ta ställning till allt när jag fått det. Men än så länge känns det bra.. Jag har ett val att göra och är fortfarande osäker på vilket av alternativen jag ska välja. Nu ska jag prata med mina nära och fråga dom, för det är ändå dom som känner mej bäst och kan ge mej bästa stöd och hjälpa mej välja rätt.

Som ni märker gick mötet överförväntningar och jag är en smula glad. Trött och glad. Jag kom hem för en stund sen och har nu återigen lagt mej i sängen och lyssnar på musik. Imorgon blir en helvetes dag, 10 timmars jobb så jag måste bli lite mera kry tills dess. Och slua frysa för det är förjävligt kallt idag igen. suck..  

tugnt..

Morgonarna är ju alltid värst och just nu mår jag inge vidare alls. Ont i kroppen, huvudet och halsen. Sov helt okej inatt och väldigt utvilad på länge. Men som alltid sover man som bäst när klockan ringde. Nu måste jag sticka iväg på ett möte.. Det känns som en tung dag, vi har en stor grej att ta hand om här hemma idag. Lilla Ronja ska somna in och lämna oss. Det kommer bli tomt. Mina tankar går mycket till Felix, jag saknar honom så det gör ont i hjärtat... Min fina katt!


Lotta Thell



Det finns mycket jag vill säga om dom här böckerna men har svårt att få ner det i ord. Väldigt gripande och berörande böcker som jag rekomenderar starkt. Jag sträckt läste alla på mindre än en vecka och så fort jag la ifrån mej boken ville jag bara tillbaka.

I mars 2009 gjorde det även en film av hennes andra bok I skuggan av värme som jag sprang ner och hyrde idag efter att jag fått nys om den igår. Filmen var bra och jag tyckte om det, men som alltid är det inte samma sak som att läsa boken och se en film och jag tycker att dom mista väldigt mycket från boken i filmen. Det är många små detaljer som var väldigt viktiga som dom glömt. hur som helst, jag hyllar den är kvinnan och det är absolut någon som visat varför en människa ska få en andra chans! Underbar läsning och en bra film. Tack Lotta!


På jakt.. Ni får tipsa mej nu!

.. Jaaa jag är på jakt efter ny väska till våren och sommaren! Förra året köpa jag min turkosa bebis på H&M och jag älskar den lika mycket då som nu, men det finns ett litet problem. Den börjar göra sitt efter alla vänder till tyskland och allt användande i sommras så nu är den riktigtriktigt  sliten. Jag använder den fortfarande för än är jag inte helt mogen att släppa taget helt. Så nu är jag på jakt efter en ny, och det är fort.. Har jag bestämt mej för något vill ja ju som alltid ha det på en gång. Nu har jag kollat runt på http://modekungen.se och hittat två jag fastnat för och gillar men till det andra problemet. Jag lägger inte ut 700 kr på en väska när min ekonomi ser ut som den gör och kommer få stå ut med en hel del.. Så därför undrar jag...? Så till min fråga, har du/ni något bra tips att ge mej där jag kan hitta en liknande väska i antingen skinn eller tygg som kostar någon hundra lapp mindre? Jag vill antingen ha den i svart eller brunt, eller varför inte någon crazy färg som är lätt att matcha till sommaren.


Hemma.

Happ, 40 min innan jag skulle sticka iväg till tunnelbanan för att jobba ringer telefonen och då är det pojkens mamma jag skulle träffa idag som ringde. Han hade blivit sjuk och var hemma från skolan och vi ställde in.. Skönt på ett sätt men lite tråkigt på ett annat , hon ringde verkligen i sista sekund så det var ju tur att jag inte hade hunnit åka än för då hade jag blivit lite irreterad.. Så det var bara att slita av sej jeansen och hoppa i mjukisarna igen. Har jag lite mera tid att fixa jobbsökar listan och förhoppningsvis få klar den ikväll så jag slipper gå upp i ottan imorgon.

Så idag blir jag bara hemma och ska ta det lugnt med kusin. Hon är hemma och sjuk från jobbet så det blir en riktigt mysig dag i soffan med täckena. Ska knalla ner först till affären och sen videobutiken och hyra en film. Måste även lägga på ett brev och skorna som jag beställt på nätet som ska tillbaka på posten. Mina turkosa godbitar som var alldeles för små.

fyfan vad jag fryser, det här är allvarligt talat inte roligt.. Har min långa grovstickade kofta och en halsduk och det känns som om att jag är på sydpolen och står i en iglo. :( Jag kan verkligen inte bli sjuk nu...

Måndag

nejnejnej!! Jag har ingen tid till det här nu. Efter många försök att komma upp ur sängen och lika många knapp tryck på snooz-knappen på mobilalarmet sitter jag äntligen uppe och är vaken nu. MEN... Jag börjar nog bli sjuk. Halsen känns tjock och gör ont, näsan snorar och en lätt huvudvärk. Vet ioförsej inte om huvudvärken kommit pga av sömnbristen inatt.

Har plockat med mej datorn till köksbordet och tagit fram alla jobbpapper som jag sitter och läser igenom och skriver på just nu. Alla papper är kaos och jag måste sätta mej ner och få ordning på det och sortera in i olika pärmar för det här går inte, jag har salmat på mej allting huller om buller och bara lagt det på hög. Magnus Weideskog gör mej sällskap med sin musik och en kopp té. Brr, det är så kallt idag och jag frryser så mycket! Börjar inte jobbat förens klockan 16.30 så jag har några fler timmar på mej här hemma att fixa & trixa innan jag måste sticka iväg.

Försöker även planera jobbdagarna den här veckan eftersom jag fick ett möte inbokat imorgon jag måste gå på, men jag tror jag hittat en lösning och ska ringa till den pojkens mamma och se om det fungerar för dom. Jag hoppas verkligen det för annars vet jag inte hur det ska lösas, skulle vilja slippa jobba i helgen faktiskt för då har jag lite annat på gång. Hunnit gå igenom båda mina mail inboxar och skrivit några mail, bland annat till arbetsförmedlingen så nu hoppas jag att få hjälp med några frågor.

Sitter inne på skatteverkets hemsida och ska leta upp skattsedeln och tyddligen skicka in till jobbet. Jag hajjar absolut ingenting av det här och känner mej alldeles grön. Måste även ta reda på hur mycket skatt min arbetsgivare ska dra ifrån lönen. bla bla bla, det är inte alltid kul att vara vuxen. Allt sånt här har gett automatiskt på mina tidigare jobb. Suck..

Nu måste jag fortsätta här innan jag hoppar in i duschen,
somnar jag inte på en gång när jag kommer hem hörs vi då!

love,

daniel

Degat hela dagen.

Denna underbara helgen börjar lida mot sitt slut och snart är det måndag och en ny vecka. När jag tittar i almanackan är den halvfull och jag har några jobbdagar samt ett möte inbokat. Så jag hoppas på en grym vecka med även lite tid för att söka jobb och umgås med vänner.

Sängen har varit väldigt lockande under hela dagen och dom få tillfällen då jag klivit upp har jag längtat tillbaka lika fort. Med andra ord har det varit en väldigt slapp söndag med mycket degande och inte något speciellt gjort förutom babblat massa i telefonen och legat och pillat på datorn. Sprang ner till grillen och köpte med mej mat hem till mej och Sandra. Nu ska jag strax kolla igenom lite jobb papper och sen måste jag nog krypa ner för att sova för väckarklockan står redan på 09 imorgon då jag måste och hinna fixa massa pappersjobb innan jag sticker iväg till jobbet. Får helt enkelt skylla mej själv att jag blev av med den sovmorgonen eftersom jag är ett hopplöst fall när det kommer till det här och skjutit upp alldeles för länge - det är ingen bra idé att vara ute i sista sekund..


skumbad.



Jag känner mej som en helt ny människa. Tände upp badrummet med ljus och hoppade i plurret med badankan och rockade loss. Lite mat på det här så kommer jag må finemangen.


Tack alla för en toppen kväll...

...Igår hade jag nog den bästa kvällen sen jag flyttade tillbaka till Stockholm. Har lyckorus genom hela kroppen.

Vi började kvällen hemma hos Hannes där vi åt en riktigt god och trevlig middag tillsammans med hans familj. Det är så roligt att sitta och prata med Eva (hans mamma) för hon är så störtskön och vi kan prata på nästan som vanligt fast hon är med! Det blev många glada skratt och sen bänkade vi oss framför tv:n och kollade på melodifestivalen. Fastnade för Andreas Johnson´s låt We Can Work It Out men det var väl den ända som var bra oxå. Hade Eric Saade med låten manboy tagit i lite mera i rösten hade den kunnat bli grym men han nådde inte riktigt hela vägen fram.

Piffade till oss lite snabbt under och efter melodifestivalen, bytte kläder, fixa håret och drack upp det sista vinet innan vi rörde på oss in mot Zipper. Och gud vad roligt jag hade det! Vi var lite tidigt där och folket droppade inte in förens efter en timme så vi satte oss ner i baren först och snackade skit. Sen kom Jonathan min gamla skolkompis ifrån 5-6 när jag bodde ute på Ingarö dit så catcha upp med honom. Kul att träffa på honom fast vi inte kände varandra då vi gick i samma skola. 

Det blev så mycket dans sen så jag inte kunde stå upp på mina fötter på hemvägen. Träffade på både nya och gamla underbara ansikten igår och alla var så glada.  Det blev verkligen en grym natt tillsammans med massa fina människor som jag hoppas på att vi gör om snart igen, synd att klockan gick så fort och att klockan blev 03 alldeles för tidigt. Nu börjar jag hitta ut från min lilla bubbla och vill komma ut och göra massa saker. Fyllekäk på Mcdonalds och sen somnade jag gott i min säng tidigt i morse. 



... Tunnelbanan på väg in.



... Det väl väldigt folktomt första timmen så något trängsle på rökrutan var det inte tal om!



... Best friend and me!



... Sååå glad, så glad. Vilken toppen kväll!



... Felicia K.. Vi båda är bombsäkra på att vi träffats någonstans eftersom vi kände igen varandra så väl men ingen kommer ihåg eller vet varitfrån.. Blir nog en fika i veckan för att komma på!



... Goa Malte... Vi träffa på varandra titt som tätt ute ibland.



... paaarty


seg som sjutton.




Igår: Hade det bästa och roligaste kvällen sen jag flyttade tillbaka.
Just nu: Ligger helt död i sängen.
Plan: Ta ett varmt långt vad, äta lite och bli människa.
Senare: Skriver och lägger upp bilder om igår.



Glad alla hjärtans dag! :)


fakebrun.




Den här kan låta både väldigt ytlig och fåfängt men jag hatar att gå runt blek. Jag tycker det är så fint med ett brunbränt ansikte, armar eller mage, man lyser upp på ett helt annat sätt. Tidigare har jag alltid solat solarium upp till någon gång i veckan under vinterhalvåret men nu på sista tiden har jag börjat passa mej för det.. Så vad är min lösning då?

Joo brun utan sol lotion. Första gången jag testade den här var jag livrädd för att bli alldeles orangeflammig i ansiktet och tog bara litelite för att se om det fungerade eftersom jag sett många skräck exemplar många gånger. Och till min stora lycka fungerade det. Jag har en separat kräm för ansiktet och en för resten av kroppen. Det blir en väldigt jämn och fin brun färg och jag brukar passa på att smörja in mej en halvtimme innan läggdags. Men det man ska tänka på är att inte ha på sej ljusa kläder eller lakan första natten då det kan färgar av sej. Nu har jag smörjt in mej 3 kvällar i rad och det har blivit ett extremt bra resultat. Tidigare i veckan fick jag tillochmed en förfrågan om jag varit utomlands.

Båda krämerna finns på apoteket - ACO FACE Sun Kissed Face Creme kostar bara 87 kr medans ACO SENCE&CARE Sun kissed body lotion kostar 65 kr. Ansiktskrämen är även en väldigt bra återfuktandekräm som du kan använda om du är torr i ansiktet. Såå fram tills solen tittar fram kommer jag garanterat köra på det här ett tag till framöver.

Men inget slår väl ändå att ligga på stranden en heldag och äta vattenmelon och steka i värmen? Jag ger upp drömmandet ett litet tag och säger istället Godmorgon!


2009 ♥

Okej, jag hatar kylan och vintern. Någon vinter människa där man åker i väg på skidsemester har jag aldrig varit och kommer aldrig att bli. Jag blir fruktansvärt små deppig och har svårt att hitta motivation till att göra saker när man först måste bulta på sej massvis med kläder och sen ge sej ut i den förbannade kylan. Våren, sommaren, värme och sol är helt klart min grej! Stundtals hösten oxå så länge det inte regnar. Kunde jag bo utomlands under vinterhalvåret skulle jag utan tvekan göra det, men vi alla vet ju hur det gick att bo utomlands för min del så vi skippar nog det. Våren och sommarn 2009 var helt fantastiskt på många olika sätt och jag har många fina minnen därifrån. Nu längtar jag som en tok efter att våren ska komma tillbaka.. Få gå i uppvikta jeans. Bara en t-shirt. Skinnjackan. flippflopp. Sitta på en uteservering med ett glas rosé. Sommarkvällarna i olika parker. Kunna vara ute till sent på morgnen utan att frysa. Det finns så mycket som jag älskar med sommar så listan kan göras lång. Gash, förhoppningsvis kan vi snart packa ner alla vinterkläder och välkomna värmen.


Här kommer lite bilder ifrån 2009;




Vi hade många härliga kvällar på Kattis varje onsdag. Anledning till att vi gick dit så ofta
var för att det var enda stället Hannes kunde följa med ut och festa på eftersom han var minderårig då.



Hann med en vecka i Portugal i september när allt jobb på coop var färdigt.



Min absolut bästa vän som var en av dom som stöttade mej under en jobbig tid på sjukhus i juli.



Promenad genom stan med en god vän.



Fina Adam och jag i vitabergsparken i början av april. Senare blev det utgång med hela gänget men jag skulle upp tidigt dagen efter och åkte hem istället.



Bakis dag i vitabergsparken efter fest i fruängen kvällen innan. Här har vi sommarens första varma dag och man kunde börja klä av sej. Som vanligt är jag tidigt ute och alla kläder rycker på en gång, haha.



Chillkväll på bryggan med vännerna..



sol sol sooooooooool



Ännu en kväll på Kattis på deras utegård.



En mysig fika uppe på åhlens huset en varm sommardag tillsammans med mina två hjärtan.



Invigning av Pride i Kungsan. Dom här sötnosarna träffade vi en utekväll på Kattis.



Inne på pride park, tror det var schlagerkvällen.. Trött och sliten, helt nykter.. Kommit hem från sjukhus några dagar innan bara.



Kryssning med den absolut viktigaste personen i mitt liv - Sandra! Här sitter vi och solar ute på deck innan det är dags att fixa till sej och parta loss.



Radison Hotell efter jobbet en kväll..



Rosévin är ett måste en varm dag.



En riktigt knasig kväll på Kattis med både tårar och skratt. Första gången jag fick ta med Lina på gayclub och jag såg henne röjja loss ordentligt, det gör vi om baby? :)



Första vända till Freiburg, den såkallade pluggparken.. Värmen höll i sej länge men när det väl blev kallt så var det verkligen råkallt.



Vacker solnedgång i Tyskland.



2009 var grymt men 2010 blir ännu grymare och lite bättre!


Fredags mys!

Åkte in till stan och mötte upp Hannes som vi hade bestämt och hade några härliga timmar som vanligt. Gick runt på stan och kollade i butiker eftersom jag var på jakt efter två t-shirtar jag sett och ett par chinos. Tyvärr hade inte t-shirtarna kommit ut i butik ännu så dom beställde jag på nätet när jag kom hem istället, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge - eller ?? Brukar oftast alltid bli för länge. haha.  Någon lycka med chinosarna blev det inte heller, hittade ett par som jag gillade men dom var alldeles för stora för mej. Vill hitta liknande dom ja köpte förra året och hade på pride, dem var helt underbara. Blev ändå en t-shirt rikare från topman som jag fastnade för direkt, tajt med djup v-ringning i gråbrunt.. Fanns även en likadan i vitt men inte min storlek kvar så jag måste springa in där nästa vecka och hålla koll. Jag bara älskar topmans t-shirtar och jag har hört lite skvaller om att det kommer komma många godbitar inför våren & sommaren nu. Hur är det med er när ni shoppar nu - gör ni er redo för våren/sommaren och köper upp er till det eller kör ni fortfarande på lite kallare vinter kläder?

Mötte upp Albin en snabbis och fick tillbaka lite saker han lånat inför finest festen och sen gick jag och babe och tog en fika. Ingen av oss var väl på tipptopp till 100% så det blev lite skitsnack och en latté innan vi bestämde oss för att åka hem. Tog en vända förbi affären och sen var det bara hem för att tvätta.. Jippi, eller not..

Jag och Sandra käkade en sen middag framför filmen Fröken Sverige, sist jag såg den kollade jag bara med ena ögat och jag kan väl inte påstå att jag missade särsillt mycket. Den hade väl sina stunder då man skrattade lite men annars var den rätt B. Precis hängt upp tvätten och jag hörde från köket nu att grädden blev vispad så nu blir det kladdkaka för fulla muggar, jummie.





Hannes 18års kryssning.

Hittade den här videon på kamera från när vi var på kryssning och firade.. hahaha, så jävla kul!

Av någon konstig anledning blir det oftast bara videobloggar från när jag är med Hannes, haha..


Två sjuklingar.

När jag stängt av väckarklockan i morse och tänkte kliva upp såg jag att jag fått ett sms och läste det på en gång. Min lilla favoritpojkes mamma som jag skulle jobba hos idag skrev att hon var sjuk och vi ställde in min jobb dag. Verkligen jättesynd eftersom jag såg framemot att åka dit några timmar och kanske ta ut pojken och åka pulka eller något. Jag var upp en sväng och kröp sen ner i sängen igen och somnade om ett ett tag.. Var väldigt skönt eftersom jag hade många timmars sömn att ta igen.

Vaknade för nån timme sen igen och varit och handlat cigg åt min lilla sjukling till kusin här hemma.  Precis kollat veckans avsnitt av andra avenyn och ska rusa in i duschen strax. Ska vara inne i stan om 1,5 timme så det börjar bli dags att lägga på ett kol. En fika och lite shopping står på att-göra-listan idag och sen måste jag förbi affären på hemvägen. Ikväll blir det tacos och mys framför tv:n med sjuklingen, men jag ser framemot det för jag har inte ork till mycket annat.

Torsdag.


Godkväll,

Precis kommit innan för dörren och slängt av mej jeansen, hoppat i mjukisarna och slängt mej i sängen. Gaahh så skönt! Fortfarande sliten efter igår kväll och fötterna gör fortfarande ont. Men det är smällar man får ta, för kul hade jag. Jobbet gick bra idag, väldigt bra.. Var fruktansvärt lugnt och timmarna sprang bara iväg. Lagade middag, spelade tvspel med barnen och stoppade dom i badet sen. Läste en godnatt saga och såg till att dom kom i säng. Jag fick gå vid 20.00 så då tog åkte jag hem på en gång eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorgon igen.

Fredag imorgon då och jag har faktiskt ingenting stort planerat för helgen. Jag ska träffa upp bästis efter jobbet ett tag men annars blir det nog en lugn helg. Kanske utgång på lördag men jag har inte bestämt mej ännu. Mina sista slantar behöver jag verkligen spara på nu.... Suck, inge roligt att vara fattig.

Ska tvätta håret, kleta in lite bus i ansiktet och knäppa på en film nu.

Kom ihåg lista till mej själv;
- Skicka tillbaka skorna.
- Betala räkningarna
- Boka tvättstugan
- Söka jobb
- Ta tag i saker jag hoppat över länge.


love,

daniel

fotöljen i slussen innan jobbet idag. Åt en riktigt god kycklingsalad med fetaost dressing, jummie..


Finest Awards - Café opera

Igår efter att jag slutat jobbet åkte jag hem och vilade en timme innan Albin kom förbi. Vi delade på några glasvin och gjorde oss i ordning tillsammans här hemma innan vi åkte in till stan och mötte upp först Hannes och sen Viktoria, en kompis till Albin. Tyvärr hade Hannes glömt sitt leg hemma och upptäckte det precis utanför cafét så det blev en kväll utan honom, verkligen jättesynd.

Men det blev en lyckad kväll. Det var många uppträdande och proppat med folk. Vi gick runt och minglade mesta dels. Jag dansade så fötterna gör ont i dag och huvudet bultar av alla drinkar. När Finest Awards var över blev det efterfest men stannade inte allt för länge eftersom jag ska jobba senare i eftermiddagen. Eftersom jag aldrig har varit på Cafe opera tidigare hade jag väl ganska höga förväntningar och trodde att det skulle vara mycket mera WOW än det var, så lite smått besviken blev jag och förstår inte varför alla vill dit.. Alltså, det var ju inte det att det var något dåligt för ja hade en lyckad kväll men mer än så var det inte..


Nu måste jag hoppa in i duschen för sen väntar lunch inne i stan och kanske en fika innan jag måste åka till jobbet.

Tjingeling,

daniel



Igår innan utgång hemma hos mej... Hade med mej kameran men glömde fota under hela kvällen.


Tisdag.

jobb jobb & jobb..

Idag har jag jobbat och även om det inte var så många timmar så kändes det som en heldag som i sommras.. Hmm, konstigt det där. Det gick iaf bra på jobbet och jag var klar runt tio över sju och åkte hem på en gång. Nu har jag skrubbat ansiktet, lagt en ansiktsmask och tagit en dusch. Smörjde in mej med brun utan sol och hoppa i myskläderna och tänkte bara ta det lugnt resten av kvällen.. Ville göra mej lite fin för imorgon kväll ska jag iväg på gallej efter jobbet. kulkul...

Jag somnade nämligen inte förens klockan halv åtta i morse så lite små seg känner man sej nu. Kollade nämligen runt lite på svt play och fastnade för en serie som heter Himlen kan vänta. Tänkte bara kolla ett avsnitt och kanske somna till men det var så himla bra så jag var fast.. Avsnitt efter avsnitt rullade på och jag kunde inte slita med en sekund. Så himla bra! I morse när jag vaknade kollade jag sista kvarten på sista avsnittet och kunde inte låta bli att börja gråta för jag blev så berörd av den här dokumentären. Den handlar om 5 människor som mitt i livet får beskedet om att dom har en dödlig sjukdom och sen får man följa med dom genom skratt och glädje, sjukhubesök och vardag...  Nu har jag bara ett avsnitt kvar och det hur livet blev ett år senare. För dom som överlevde och människorna i deras närhet som dog. Spännande... Det är väldigt sorgligt men jag hittar min styrka någonstans mitt i allt det där.. Så jag tänkte krypa ner under täcket och slå på sista delen nu.

Här hittar du en direkt länk till första avsnittet:
http://svtplay.se/v/1878308/himlen_kan_vanta/del_1_av_8?sb,p103495,2,f,-1

Tisdag.

jobb jobb & jobb..

Idag har jag jobbat och även om det inte var så många timmar så kändes det som en heldag som i sommras.. Hmm, konstigt det där. Det gick iaf bra på jobbet och jag var klar runt tio över sju och åkte hem på en gång. Nu har jag skrubbat ansiktet, lagt en ansiktsmask och tagit en dusch. Smörjde in mej med brun utan sol och hoppa i myskläderna och tänkte bara ta det lugnt resten av kvällen.. Ville göra mej lite fin för imorgon kväll ska jag iväg på gallej efter jobbet. kulkul...

Jag somnade nämligen inte förens klockan halv åtta i morse så lite små seg känner man sej nu. Kollade nämligen runt lite på svt play och fastnade för en serie som heter Himlen kan vänta. Tänkte bara kolla ett avsnitt och kanske somna till men det var så himla bra så jag var fast.. Avsnitt efter avsnitt rullade på och jag kunde inte slita med en sekund. Så himla bra! I morse när jag vaknade kollade jag sista kvarten på sista avsnittet och kunde inte låta bli att börja gråta för jag blev så berörd av den här dokumentären. Den handlar om 5 människor som mitt i livet får beskedet om att dom har en dödlig sjukdom och sen får man följa med dom genom skratt och glädje, sjukhubesök och vardag...  Nu har jag bara ett avsnitt kvar och det hur livet blev ett år senare. För dom som överlevde och människorna i deras närhet som dog. Spännande... Det är väldigt sorgligt men jag hittar min styrka någonstans mitt i allt det där.. Så jag tänkte krypa ner under täcket och slå på sista delen nu.

Här hittar du en direkt länk till första avsnittet:
http://svtplay.se/v/1878308/himlen_kan_vanta/del_1_av_8?sb,p103495,2,f,-1


helgen..

Har blivit dåligt med att skriva sista tiden, som vanligt kanske.. Men jag har inte haft tid.

Helgen har varit kanon. I fredags blev det först förkrök hemma hos mej innan vi drog ut till paradise. Hade en kanon kvällen och träffade på många bekanta. Dansade till fötterna gjorde ont och allt var på topp..

Lördag blev en bakis dag, gick runt i mjukisbyxorna och segade hela dagen. PÅ kvällen blev det vin och Melodifestivalen. Ganska lugnt men det var trevligt..

Nu har jag nyss städat upp här hemma, ska hoppa in i duschen om ett tag och sen åka och jobba. Imorgon jobbar jag kväll så jag måste verkligen sätta mej och fixa upp massa saker jag skjutit upp alldeles för länge. Nu är det slut på bortförklaringarna och istället ställa väckarklockan tidigt.

Vi hörs, på obestämd tid... :)

1 månad.

Hjälp vad tiden får fort när man har roligt och mår bra! Idag är det en hel månad sen jag flyttade hit och det känns bara som några dagar.. Eller flera år. Med handen på hjärtat kan jag säga att det här är absolut det bästa hem jag haft någonsin. Efter att fått bort den stora tvätthögen i rummet och städat upp här lite kommer det vara på topp.. Visst fan, måste boka en tvättid innan helgen nu. Stod och letade som en tok efter kläder nu i morse innan jag skulle iväg, så typiskt mej.

Dagen har varit OK.. Satt i massa möten först och fick ett nytt fall att ta hand om. En väldig sorglig historia med en svårt sjuk pojke så vi får se hur det går. Hans mamma berörde mej iaf och det känns som en svår uppgift. När möte var färdiga åkte jag hem till en annan pojke jag har hand om och jobbade där några timmar och var det bums hem.. Inte gjort så mycket alls ikväll utan mest tagit det lugnt.

Bokat planer för helgen med min fina Dani som kommer till mej! Ska bli så underbart att se honom. Det kommer bli en toppen helg men många galna saker. weeii.. Super taggad!

RSS 2.0