Det är en smutsig värld vi lever i ibland.

Det har varit en konstig dag.. Humöret är knas och går upp & ner, mer än vanligt. Så full av massvis med olika känslor jag inte kan sätta fingret på men samtidigt helt jävla iskall. Död. Ihålig. Jag känner igen känslan och det smätar lite..

Men imorgon blir det en bättre dag, visst? Klart som fan att det blir.

Kvällen spenderades lite kort inne i stan men bestämde mej för att åka hem sen istället. Alltid skönare att somna i sin egna säng. Sprang förbi Ica på hemvägen innan dom stängde och köpte med mej kyckling och chilibearnessås hem. Och det var riktigt gott! Enkelt men jag orkade inte ställa mej och laga mat så sent.


Just nu;

Tänt upp rummet med levande ljus och sitter på golvet i skenet av ljusen och lyssnar på musik. Melissa Horn. Hittade en gamal chipspåse i rummet som jag glatt sitter och smaskar i mej, dom smakar inge konstigt så så gamla kanske dom inte är..? haha


Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter
och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

---

På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig





BRR !

Brr !! Satan vad kallt det är ute nu. Det är ingen höjdare alls att varken stå och vänta på tunnelbanan, buss eller pendeltåg idag. Tacka fan för att Hannes kommer hem idag från fjällen och jag kan få tillbaka min varma jacka..

Jobbet gick helt okej idag och nu har jag varit hemma en timme. Duschat, bytt om och fixat lite. Ska iväg nu om ett tag igen. Vi får se om jag kommer hem till kvällen eller om ja kommer efter jobbet imorgon.

Ha en fin söndagskväll kära vänner,
det kommer jag att ha :)


Daniel

Första jobbdagen.



Godmorgon, godmorgon.

Segstartad som vanligt på morgonen men nu är jag uppe, färdigfixad och ska strax springa iväg till tunnelbanan. Idag är det söndag och helgens sita dag. Men någon ledighet idag för mej blir det inte utan jag har min första dag hos en av mina små killar jag ska ta hand om. Tyvärr kan jag inte berätta mera än så eftersom jag har tystnadsplikt gällande allt. Men det känns toppen och jag tycker det ska bli superkul att äntligen få börja jobba igen.. weeiii.. 

 Blir bara några timmar nu på eftermiddagen så kvällen är fortfarande lite oplanerad.. Men jag har mina funderingar på olika saker för kvällen. Hur det än blir kommer jag hem imellan så vi hörs ikväll..


Love,

daniel

Min lördag i korta drag.

Varför ska saker göra extra ont kvälls & nattetid ? Blää..


Antibiotikan för ögonen håller gör verkligen sitt och det börjar redan bli bättre. Nu är dom bara lite röda annars så är dom som vanligt.. Varit lite dålig på att droppa ögonen idag då det känns mycket bättre men ska bli bättre till imorgon så det inte kommer tillbaka.

Jag tog en lång och välbehövlig sovmorgon i morse och klev inte upp från sängen förens efter klockan ett. Kanske kan bero på att telefonen ringde halv sex i morse och jag låg och pratade i den ett bra dag. Hursomhelst.. Satt och pratade med Sandra ett litet dag innan det var duschen som gällde och göra sej i ordning. När alla morgonsysslor var gjorda sprang jag iväg till tunnelbanan och åkte raka vägen ut till Nacka där jag skulle hämta bilderna ifrån i måndags och även göra några nya eftersom fotografen lämnar Sverige nästa vecka. Det blev många bra bilder och jag är supernöjd över dagen. Sandra ska hjälpa mej att redigera vissa av dom, dvs göra dom i svartvitt och sepia, lägga på lite skuggning och mörka ner någon enstaka.

När fotograferingen var över åkte jag raka vägen hem och bytte snabbt om. Tog två drinkar tillsammans med Sandra & Hanna innan dom for ut på stan och gjorde den osäker. Skulle egentligen ha gått ut jag med ikväll fast med några andra men i sista sekund blev det ändrade planer och jag stannade hemma. Lika skönt det kanske med tanke på att jag ska upp och jobba imorgon. Men dock väldigt tråkigt eftersom det känns som om att det var evigheter sen jag var ute och röjjde lite.

Tänkte flörta lite med Sandra när hon har tid och jag solat solarium och fått lite färg om hon vill foto en ny header till mej och designa den. Känns som om att det är på tiden nu när håret har växt ut..

Nu är det dags för mej att göra mej i ordning för natten och krypa ner i sängen och somna framför tv:n. Känns lite ensamt ikväll men jag har mitt extra täcke att krama om, hehe..


Några orginalbilder ifrån idag..


ovisshet.

Att gå runt och undra och inte veta är bland det värsta jag vet .....

13 timmars sömn!

Jaa, det var verkligen behövligt. Jag var helt slut i kroppen så jag stupade i säng på en gång när jag kom hem igår och vaknade bara för att äta lite snabbt och sen lägga mej och sova igen.

Igår blev en väldigt posetiv dag. Jag satt i möte i nästan fem timmar och gick därirån med två extra jobb. Från och med nu kommer jag bli kontaktperson till två olika pojkar med olika diagnoser och ska ansvara och ta hand om dom när vi ses. Än så länge är det bara extra men jag är hur glad som helst över att fått in en fot nu och min chef skulle hjälpa mej att komma upp i heltid.. så vem vet, om några veckor kanske jag sliter arslet av mej och sitter där med en fet inkomst och heltidsjobb? Inte fyskam..

Kom precis hem efter att varit hos läkaren nu en snabbis. Jag fick antibiotika utskrivet för mina ögon och förhoppningsvis ska det inte dörja många dagar innan jag märker en stor förbättring.

Ska fixa någonting och äta och krypa upp framför tv:n en stund. Måste även fortsätta söka jobb så bäst att göra det oxå så det är klart inför helgen.

trööött.

Nu stupar jag i säng så hörs vi imorgon. Jag är så trött så jag inte orkar stå upp. God natt.

Vaken !!

Om fyra timmar ringer väckarklockan och jag är vaken. Jösses.. Det här kommer bli en långdag.
Kaffe lär stå högt upp på listan idag för att överleva dagen. Och posetiva besked.

Ska ta en cigg nu.


Nattiinatt..

Klockan har slagit lite över halv två, jag ligger i sängen och nynnar till Winnerbäck och funderar på ifall jag borde sova. Jag måste upp på en gång när väckarklockan ringer imorgon, dvs 08:45... Väldigt tidigt för min smack! Men förhoppningsvis blir det något gott med alla möten imorgon.

Nu har mitt högra öga blivit smittat oxå med ögoninflamation så jag ligger och kisar med båda ögonen för att se någonting mellan salvan. Det blir nog att besöka farbror doktorn ändå.. Fan... Hursomhelst har jag inte tid förens på fredag så jag hoppas fortfarande att det går över. Och du lillevän i tyskland som kommenterat min blogg, gulligt av dej att du lägger ner tid. Men spydiga kommentarer behöver du inte lägga din tid på att skriva. Du vet, IP - adresser är lätta att spåra nu för tiden. Låt mitt vara och låt oss inblandade sköta det där själva.. För det är nog mycket du inte vet om heller, lillevän.


Sådär... Kvällen blev lyckad. Jag slängde ihop en sen middag som vi käkade framför tv:n och sen har vi bara suttit och pratat ikväll. Det var skönt.. Och mysigt. Jag tar verkligen vara på dom tillfällena för dom betyder så oerhört mycket. Jag älskar dej. <3


Första bilden..



Kollade igenom min mail och fått några blider skickade till mej från i måndags.. Efter helgen kommer resten men här blev jag supernöjd med. Bästavän å jag.


Onsdag.

Det har varit en ganska så seg dag och inte mycket som har hänt. Ordnat med en del viktiga telefonsamtal som jag tvungen att ringa under dagen. Startade en till tvättmaskin med alla mina jeans och bäddat rent i sängen sen iallafall. Ögat verkar inte bli något bättre trots salvan så jag får se om jag måste ta mej ut till läkaren imorgon om jag hinner.. Hoppas dock att ögat blir bättre för då blir det fullt upp och just nu ser jag ut som sju svåra år! Ska först ha ett möte här hemma hos mej på förmiddagen och sen äre två jobbmöten på eftermiddagen.

Ligger och väntar på att fina Sandra ska komma hem så ska jag slänga ihop en snabbmiddag till oss båda. Blir lugnt ikväll med, vill vila ögat så mycket som möjligt så det blir bättre tills imorgon och helgen.

Ögoninflamation.

Kul.. Väldigt kul! Mitt vänsteröga som har bråkat med mej sen i söndagsmorse som jag först trodde att jag fått något skräp i eller någon allergi kanske var inte alls vad ja trodde, utan ögoninflamation.. Det är rött, rinner och svider. Känns dock lite bättre idag men ja ska ta mej in till apoteket och köpa en salva så det försvinner. Köpte först salvan igår men av att misstag glömde vi kvar ena påsen med den i hos fotografen så det blir att inandla en ny salva. Men andra ord blir det nog ingen fika idag för ögoninflamation ska tydligen smitta väldigt mycket...? Gaahh, det här ser inte klokt ut.


tröttsamt.

Fotografering..

God middag,

segt att komma upp i morse.. På tok för trött och snoozingknappen blev min bästa vän på morgonkvisten. Att jag skulle lyckas ta mej upp när Hannes gick iväg till skolan blev bara ett stort skämt. Låg uppe en bra stund inatt efter att vi sagt godnatt och tänkte så dom där extra timmarna i morse var välbehövliga..

Startat en tvättmaskin, diskamaskinen och städat upp lite här hemma. Ska ta en varmt bad och så får vi se vad dagen har att erbjuda. Ett måste blir att söka flera jobb. Funderar på om man ska ta sej in till stan för en fika ikväll...? Skulle vara mys.

Igår var följde jag med Hannes som sagt när han skulle fotograferas. Det var kul.. Fotografen var engelsk så det ända vi pratade var engelska. Till en början var det väldigt knagligt men efter några glas vin blev det en aning bättre.. but hey, snart får jag väl för mej att jag kan prata italienska oxå! Hur som helst, fck hjälpa till med idér till fotona och komma med olika förslag och det var riktigt kul. Något som jag absolut skulle kunna tänka mej att arbeta med i framtiden. När Hannes bilder var klar kom fotografen på den brilianta idén att även jag skulle fotas. Jag var mycket tveksam till en början då jag inte känner mej bekväm framför kameran för fem öre utan trivs bäst bakom men efter lite övertalning ifrån Hannes stod jag helt plötsligt där. Resultatet kommer om en vecka och då får vi se hur bilderna blev. Av det jag så tror jag det blev en eller två bilder som jag blev riktigt nöjd med. I slutet fotades vi även tillsammans så det kan bli kul att spara och ha..



tjingeling.

När det tar över...

Ibland tar sorgen och tomheten över mej.
Det finns en stor mängd sorg inkappslad i mej,
och ibland kan jag inget göra för att behålla
det inne i kappseln.


Så extremt trött på när mörkret faller över än och man
känner sej sådär vilse.
Jag vill bara gräva ner mej och vänta tills det har gått över.
Jag vill inte behöva kolla mej själv i spegeln och se
en tom men endå smärtsam blick som stirrar tillbaka på mej.




Raderna där uppe är inte skrivna utav mej, men jag kunde inte sagt orden bättre själv.
För det beskriver verkligen hur det ligger till inne hos mej. Jag tänker inte gå ut med namn
eller plats där jag lånat det ifrån för det har ni inte med att göra. Men du som skrivit, du vet.
Och du träffade mej rätt i prick.


suck..

Ribban ligger högt nu och jag är sätter så höga krav på mej själv att inte vet hur jag ska orka. På lördag ska jag på en jobbaudition och sälja järnet av mej själv i hopp om att få jobbet jag söker och saker och ting äntligen ska falla på plats. En jury på FLERA person ska jag stå framför och presentera mej själv för, fånga ett intresse och samtidigt berätta varför just jag ska ha jobbet. Många av er kanske tycker att det är lätt, men inte jag.. Inte någonstans. Jag är supernervös inför det här. För det första har jag en enormt stor scenskräck och har gjort EN redovisning på högstadiet efter mycket tjat för att lyckas på mitt betyg i svenska. Och för det andra är jag så förbannat trött på anställningsinterjuver så jag kräcks på skiten nu. Jag har sprungit på flera stycken i över ett års tid och aldrig riktigt kommit hela vägen fram.. Det tär på en, det tröttar ut och hoppet börjar svajja. Min glöd börja blekna ut och bli till aska.

Jävla dilema, jag har redan förbannat ont i magen inför lördag och funderar på att skita i att gå dit över huvudtaget men det kan jag inte heller göra. Jag måste övervinna min skräck och se till att kamma hem det här hur hårt ångesten än bultar på. För jag måste ha jobbet... Det skulle vara en lögn om jag sa att jag inte hade panik över det här med jobb för just nu håller allt på att gå rent åt helvete. Jag måste ha ett jobb.  Jag måste få in pengar till hyran och jag måste få komma igång igen för jag älskar att gå till min arbetsplats och ge järnet.

Hade jag bara fått komma till ett jobb och varit där i max en vecka och visat vad jag gått för i något jag tycker är roligt och kan vet jag att jag hade kammat hem ett anställningsavtal när jag slutat där.. För så har det alltid varit och jag är duktig på det jag gör.

Så många bollar i luften just nu och livet kunde varit bättre. Det är en väldigt trött Daniel som skriver de här och det ända han vill är att få lite lugn & ro, lite frid - en chans att andas ut. Men ibland är det för mycket begärt. Det är mycket som döljer sej bakom glad Daniel nu, han som skojar med, skrattar och ... Där finns ett djup, ett sår... Som vill bli läckt. Går det?

Helgen..

..  har varit fin.

Lina kom över i fredags efter att hon slutat skolan så jag fick visa henne lägenheten. Vi hade mycket att prata om och timmarna bara sprang iväg. Det var verkligen härligt att träffa henne igen! Tanken var först att vi skulle gå ut senare på kvällen men jag bangade faktiskt ut så vi bestämde att ta det en annan helg istället.

Åkte iväg till landet ingen stans - där man kan få vara sig själv, glömma tid å rum .. i lördags förmiddag och kom inte hem förens ikväll. I lördags när jag kom fram blev det först en tur i bilen, käkade lunch på Donken och handlade mat. Vi hälsade på Snäckan (hästen) sen, jag lagade middag och kvällen avrundades med maraton av den svenska serien Graven.

Idag vaknade jag första gången redan vid sju av att det var nå förjävligt kallt i lägenheten, fick en extra filt och vid tio började klockan ringa. Big no no..  Kom upp lagom till 11 och vid halv 12 var vi i stallet igen. Ridskolan hade tävling så det var fullt med folk och det vara massa söta barn som sprang runt där med sina hästar. Jag var livrädd kan jag tilläga, stora som små - hästar är galna.. Lite iallafall. Snäckan började slicka mej på ena axeln när jag stod och matade honom med morötter och jag hoppade till och trodde först att han bittit mej.. Hmm... Lite pinsamt! Hästfolket hade nog roligt för både en och annan smålog lite när dom tittade. Tråkigt att jag blivit så rädd med åren för det är så mysigt med hästar, förutom lukten..... haha! Hann med en fika på stan och sista avsnittet av Graven innan jag var tvungen att åka hem.   
    

När jag kom hem möttes jag av Sandra som stod i köket och donade. Hon hade gjort tzatsiki och skulle precis börja på en hallonpaj och alltihopa smaskade vi glatt i oss framför tv:n medans vi tittade på kalenderflickorna ikväll.  Mitt vänstra ögon har fått någon inflamation tror jag för när jag vaknade i morse ville det inte sluta rinna, det forsade nästan och samma sak när jag vaknade från jag somnat till på bussen hem ikväll så rann det som bara den igen. Det är lite rött och svider som sjutton. Sandra hällde i ögondroppar och tvättade rent ögat och det kändes redan bättre på en gång ska jag hoppas på att det försvinner till imorgon för det här ser inte klokt ut. Men jag undrar vad det är...? Nå skräpp från stallet för inte kan jag ha blivit allergisk mot hästar....? Då borde det vara båda ögonen som rinner.


När alla mina måsten är klara imorgon blir det en spännande eftermiddag! Hannes ska modella och jag följer med för att se så allting går rätt till. Ska bli spännande och roligt att se..

love,

Daniel


:) tralalallaaa..

Uppe tidigt idag... Duschat, gjort mej i ordning och stressat runt här hemma. Nu måste jag sticka iväg men vi hörs imorgon igen.



Nostalgi.

Sitter nyvaken framfördatorn och sipprar på mitt kaffe, lyssnar på Marit bergman & A camp och tänker tillbaka. Båda två uppträffade på pride i sommras och det var så sjukt bra. Sommaren 2009 var väldigt bra på det stora hela. Det finns så många fina minnen där ifrån så jag blir alldeles varm inombords. Sommaren 2010 kommer bli grym..

Har varit så sjukt omotiverad till allting dom senaste dagarna, allmänt less liksom.. Det börjar bli bättre och det känns bra nu. Humöret går lite upp & ner men på det stora hela är jag nöjd. Det finns saker jag måste göra inom en snar framtid för att själv må bra, jag måste tänka på mej själv i det här.. Saker som måste sägas och göras! Kanske jobbigt men absolut nödvändigt. Kan inte gräva ner mej i någonting jag egentligen inte vill.

Igår hade jag en helt underbar kväll! Hannes kom förbi så vi var och handlade middag, lagade den och åt tillsammans med Sandra. Kollade på tv, skrattade oss genom kvällen och skvallrade massor som vanligt. Han stannade kvar över natten så vi kollade film; Säg att du älskar mej och låg och pratade sent in på små timmarna.

Nu har Hannes precis kilat iväg till skolan och jag behöver ta en sväng in till duschen. Sen städa upp lite här, ladda en tvättmaskin och söka lite jobb innan Lina kommer. Ikväll väntas lite festligheter hoppas jag på.. Helgen ser ljus ut och kommer bli grym. wehejj...


Ska knalla ut på balkongen nu, ha en fin dag och helg.


04:43

klockan tickar och är mycket, ögonen svider och känns ovanligt tunga. nu, dags att sova (& jag vill ha sällskap.) återkommer en annan dag.

Tillbaka på ruta 1 ...?



hjääälp...?

skit..



En jävla skit dag rakt igen. Jag är så förbannat trött på det här.

Bra söndag.

Helgen har varit helt fri från både datorn och telefonen och det har varit så avkopplande. Två viktiga och stressiga saker i mitt neb ibland är det så skönt att bara kunna koppla bort det och vara någon annan stans.. Och det har jag verkligen gjort i helgen!


På eftermiddagen idag åkte jag ut till Liljeholmen och träffade bästa vän där och gick runt och kollade i deras nya galleria. Mycket fina saker fanns det och jag kärade ner mej stort i bla en turkos hood, men plånboken gjorde sej påmind så det var bara snällt att hänga tillbaka den fast det kliade i fingrarna på mej ;) JAG VILL HAA !! Vi käkade suschi till middag ihop och sen åkte jag hem till mej.. Röjjde upp här rejällt och fick in alla kläder på rätt plats, städade och gjorde fint.. Tog en lååång skön dusch och rensade tankarna lite.

När Sandra kom hem satt vi bara och pratade om allt mellan himmel och jord, gick igenom gamla kläder och hade det helt underbart. Så himla mysigt att ha henne så nära som jag har.

Ska käka lite nattmat och sen krypa ner i sängen och slå på tv:n... Måste upp till tandläkaren imorgon, buhuu....
Imorgon ska dom även ringa från jobbet... Spännande, jag hoppas verkligen det blir posetiva besked.


Fredagkväll.

Det blev massa häng på stan igår, gick och strötitta i massa affärer och fick med mej två boxer från björnborg på rean och en kofta från MQ som jag läääänge länge velat ha. När stan var avklarat blev det wokhouse och älskade lemonbiff, ett glas vitt  och sen bio. Luftslottet som sprängdes, kanon bra film som jag verkligen rekomenderar... Har älskat alla fimer och suttit fastklistrad men den sista var en av dom bättre.

Varit hemma en sväng nu och käkat, städat lite, duschat och piffat till mej lite. Ska iväg nu..
Hörs imorgon! Som vanlig är det massa pappersjobb att ordna med så jag måste sätta mej ner imorgon så det är klart till måndag. Well, det tar jag i tur med då.

Ha en fin lördagskväll!

love,

Daniel


15/1


Godmorgon...

Än är det ingen som har ringt så jag sitter fortfarande på nålar, hoppas och väntar. Well... Dom kunde ju även höra av sej på måndag så man ska inte ta ut något i förskott. Än så länge har jag hoppet uppe.

Idag är det fredag och planerna för dagen är lite lösa.. En sväng på stan med häng och eventuellt bio ikväll. Känns både som om det är det jag har råd, lust och ork till.   


tjoho

nattdravel..



ångesthelvete..
Inatt känns det kämpigt att gå o lägga sej i en tom säng ensam.
Jag vill ha närhet, djupa långa samtal, kramar, levande ljus och kärlek.. 
Jag behöver bara få vara.. sova bort hela hela dagen i ett par trygga armar imorgon.

Icke då, verkligheten knackade på ryggen och jag ska stänga ner datorn nu och krama om mitt extra täcke inatt.
Hoppas på att dom ringer med goda besked om jobbet imorgon. 


tjohej..



 

hoppashoppas

Jag är så trött så jag knappt vet mitt eget förnamn och ännu mindre mitt efternamn.. Haah.. eftersomm jag vänt på dygnet helt nu tog jag en sömntablett igår kväll för att kunna somna tidigt och komma upp tidigt i morse. Sömntabletten gjorde sitt och jag somnade vääldigt tidigt för att vara mej, innan klockan 00 men nu sitter skiten kvar och jag känner mej helt slut.

Igår blev jag uppring av ett jobb jag sökt så nu på morgonen har jag varit iväg på en interjuv. Det känns skit bra! Killarna jag blev interjuvade av var hur coola som helst och jag blev bara ännu mera intresserad utav jobbet. Frågorna jag fick svarade jag klockrent på och allting kändes väldigt avslappnat oc bra.  Jag hoppas verkligen att jag får det nu.. Dom skulle höra av sej antingen imorgon eller absolut senast måndag så nu är det bara att gå och vänta... kul. Förhoppningsvis går det vägen!

Efter interjuven var jag börbi banken och gjorde lite ärenden och på tunnelbanan hem ringde jag lite viktiga samtal. Gud så skönt att ha allt det där fixat.

Dags att sätta fart här med lite mat och kanske börja röjja upp o lägga in alla kläder på rätt plats,

hej så länge


Snabbt uppdatering!

Kryssningen blev riktigt lyckad och vi båda ha det grymt. Idag mår jag väl som man förtjänar och jag kom hem för ett litet tag sen. Stoppade magen full med mat och nu ligger jag sliten i sängen.. Lyssnar på musik o gör ingenting allt för ansträngande. Jag ska nog ta ett bad och sen krypa ner och sova.. Imorgon börjar vardagen igen och jag har massa saker som står på schemat.

tjiing..

18 år !!



Idag är ingen vanlig dag för det är Hannes stora födelsedag. Ett stort grattis på din
18 årsdag gubben. Ikväll ska du få en kväll som du sent kommer glömma.

Vi sticker iväg på kryssning för att fira ikväll. Och är tillbaka på fastlandet på tisdag eftermiddag igen.


Jag älskar dej bästa vän. <3


På rätt väg.

När jag satt och pratade med Hannes över en cigg ute på balkongen idag konstaterade vi hur snabbt tiden går och hur mycket vi hunnit med under våran vänskap. Och inte bara det, det har hänt så himla mycket i mitt liv sen bara i sommras så jag knappt kan tro att det är sant. Nu när jag tänker tillbaka på allt så blir jag alldeles glad av allt fint jag gjort tillsammans med mina nära & kära. Självklart har det funnits stunder då allting varit helt kolsvart och allting har varit helt hopplöst. Men den bästa medicinen är nära & kära som stöttar och tror på än. Jag älskar er allihopa så mycket på olika sätt, mina små skatter..

Jag har vänt sida, ett nytt kapitell har precis börjat och jag börjar hitta min inre frid. Att jag bestämde mej för att komma hem och flytta till eget är bland dom klokaste besluten jag tagit. Det bästa i mitt liv. Fortfarande finns det bitar som måste falla på plats som ekonomin, jobb  och annat men som Sandra påminde mej om igår, jag har faktiskt bara varit hemma en vecka än så länge och att jag måste ge det lite tid. Ja jag vet, hon har rätt. Det gäller att inte glömma bort det.

Söndags mys.

Vilken slapp dag det blev igen, haha.. Vaknade vid tre idag och satte mej på balkongen och tog morgonciggen och ringde lite samtal. Gick ner till videobutiken för att kolla efter en film men den hade inte kommit ännu så jag letade fram en film här hemma och la mej i soffan. Hannes tittade förbi och bjöd mej på middag och sen satt vi och pratade om hans stora dag imorgon, tittade på olika motiv till min tatuering och lyssnade på musik. Nu har han precis gått och jag har intagit sängläge och ligger med datorn och pillar lite. Ska fixa lite inför imorgon, måste rota fram lite kläder och ställa väckarklockan med.. Tänke försöka söka lite jobb och ringa lite samtal innan jag drar iväg och firar bästa vän.


Lördag kväll.

Det är många som ringer och vill hitta på saker att göra. Gå ut, fika, äta middag, gå på stan, shoppa osv.. MEN.. Jag har verkligen ingen lust eller ork. Kanske om några dagar eller så, men inte nu - inte ikväll. Det är så trivsamt att vara hemma. Gå i mina mjukisbyxor, stora tröja och tofflor. Njuta av lugnet och tryggheten, underbart. Trodde då aldrig att jag skulle bli såhär hemmakär som jag blivit på dom här dagarna nu. För första gången på länge kopplar jag av utan att bli rastlös och det är så underbart. Jag hade ingen aning om att det kunde kännas så bra att bara gå hemma en hel kväll. Hela rummet är upplyst av massa levande ljus som jag tänt upp. Sitter i sängen med datorn och en filt. Pratar med lite vänner på msn och sms:ar..

Jag kan inte sticka under stolen med att det känns förbannat tungt med jobbsituvation och jag känner mej sjukt uppgiven och ledsen över den så känns det som om att man kan hantera det. Min tid kommer även om jag tycker det går sjukt långsamt. Skulle så gärna vilja ha ett arbete att gå till redan imorgon för jag älskar att jobba. Förhoppningsvis kanske jag blir kallad till några interjuver nästa vecka på jobben jag sökt idag och då är det bara att tuta och köra. Fast det var det där med att sälja sej själv.. Det är knepigt. Om jag bara hade haft jobbet så vet jag att dom hade varit nöjda för jag hade gjort mer än mitt bästa.


=)

Idag är jag väldigt trött. Det har blivit dåligt med sömn och långa nätter dom sista dagarna som nu satt sina spår. Så med andra ord har det varit en väldigt lugn dag vilket har varit toppen. Har suttit framför datorn och pillat med mitt cv, ändrat lite små saker och ändrat om designen. Det blev riktigt bra och nu har jag även skickat iväg den till några jobb som jag håller tummarna för att få.

Sandra står vid spisen och fixar kvällsmaten och hennes bästis kom för en stund sen. Magen kurrar riktigt mycket nu så det ska bli gott med mat. Ikväll blir det lite vin, god mat och film, så mysigt så.


Nästan klart.

Vid halv ett kom Hannes förbi idag och kollade in lägenheten för första gången. Jag visade stolt runt honom innan vi knallade ner till torget och köpte med oss snabbmat och käkade här hemma hos mej. När vi snackat lite skit, käkat upp och tagit en kaffe på balkongen så började vi röjja upp här hemma. Jag tror det var någon som var riktigt taggad för allting gick med en jävla fart och nu är precis allting uppe förutom kläderna som jag ska ta här någon dag i helgen. Jag är supernöjd.. Sandra har lite grejor att fortfarande plocka ut och sen måste jag köpa lite små saker hem hit som ljus, en lampa, sängbord och några tavlar att sätta upp på väggen. Det kommer bli så jäkla bra när det är klart! Jag lägger mycket helldre mina sista pengar på saker till hemmet så jag får det fint än att gå ut och supa på krogen nu.

När jag blev själv igen började jag gå igenom massvis med papper, gamla kort, brev, foton m.m. Slänga, spara - slänga spara men nu är det gjort och det känns som en oerhörd lättnad. Det är mycket som har kastats idag men jag tror bara det kan vara bra för framtiden. Jag har hur mycket saker som helst och egentligen vet jag inte varför jag sparat det, om jag inte saknat det under det här året det legat ner packat så lär jag nog inte sakna det nu heller. Så då är det bättre att hiva iväg skiten så det inte bara ligger och samlar damm.

Sandra kom hem vid åtta och då stod jag vid spisen och fixade kvällsmat. Fläskfilé med potatisgratäng och det verkade vara en hit. Kvällen blev väldigt lugn och inte många knop gjorda här, satt och kollade på lite bilder tillsammans och pratade ett bra tag innan jag kröp ner i sängen och tittade på sista del utav Olycksfågeln på svtplay. Svarat på lite mail och sms jag samlat på mej nu och sista nattciggen är rökt så det börjar bli dags för mej att sänga ner och sova.


Här kommer ett litet smakprov från mitt rum. Det är fortfarande inte riktigt färdigt men jag är helnöjd. =)


På g.

Jag springer runt här och yrar omkring.. Sökte ett jobb som inte skulle vara helt fel och nu har jag precis kommit ut ur duschen och fått på mej lite kläder. Ska träffa Sanna lite senare inne i stan och ta en fika, myys. Ikväll ska jag bjuda Sandra på middag tänkte jag.. Har lite olika förslag med tror det med en krämig spaghetti röra med scampi. Inte fy skam det.

Natten.


Natten börja sökta krypa på och mitt stora tomrum gör sej påmind ikväll.
Dom senaste dagarna har varit väldigt intensiva med flytten och det är många
minnen som kommit upp på ytan. Jag har hittat gamla saker jag förträngt och
en del farväl ja egentligen tagit för länge sen känns starkare nu än då. Men jag är
fortfarande fast besluten om att det här är det bästa.

Framtiden ligger nu i mina egna händer och jag har ingen annan att skylla på ifall
det skulle gå snett någonstans. Det skrämmer mej lite samtidigt som det känns skönt
att det är jag som bestämmer över mitt nu. Det är mitt liv nu !


Jag känner mej extremt trött och skulle nog egentligen behöva lägga mej för att sova ett dygn
i sträck. Men jag älskar natten och riktigt än är det inte dags ännu. Konstigt det där..
Det som kommer en närmast och ser alla mina känslor och tillstånd älskar jag så mycket fast
det kan vara jävligt jobbigt ibland.


myyys

Natten har varit otroligt bra. Suttit och kollat på bilder med Sandra, fixat lite i vardagsrummet och pratat om dittan och dattan. Så himla skönt att ha henne så nära mej nu. Kan inte livet alltid få vara så här underbart?

Klockan är strax över tre och jag borde nog egentligen lägga mej och sova eftersom jag måste upp och ringa några viktiga samtall imorgon förmiddag men jag är på tok för pigg för att sova just nu. Har iallafall hittat fjärkontrollen till tv:n så jag får leta efter nått som ja kan somna till kanske.


Paus..

Alla mina saker har stått ned packade i kartonger i lite mera än ett år nu och jösses vad saker jag hittat som jag glömt bort att jag hade nu. Det är många minnen som dyker upp under tiden. Både bra och dåliga. Jag ska försöka rensa ut så mycket som möjligt och slänga bort det som jag inte vill ha kvar.

Det har blivit en liten paus nu och istället har jag krypit upp med flisfilten och datorn i sängen. myyys


!!

Jag är alldeles för seg för att orka göra någonting
men jag är alldeles för rastlös för att bara ligga
hemma och pilla med datorn. Jaa, ni hör ju mina
ilans problem..

Fick ett infall och ville ha spagetti... Spaghetti med smör.
Så jag sprang ner till konsum, köpa det jag skulle ha
och nu står det och kokar på spisen.

Det kommer nog bli en lugn kväll. Tänkte försöka röja
upp här imorgon och få allting på plats. Tv:n fick jag upp idag
iaf så jag ska leta rätt på kontrollen och titta om det kommer
in några kanaler.


hej så länge.

Namnbyte.

Sen en tid tillbaka har jag bestämt mej för att ta bort mitt nuvarande efternamn och skaffa ett nytt. Sagt och gjort - Idag tog jag tag i saken och började kolla upp regler kring namnbyte osv. I dagsläget har jag ingen aning om vad mitt nya efternamn ska bli och det känns helt sjukt att sitta och hitta på ett på måfå sådär bara. Det fanns en lista med namnförslag men ingenting som jag riktigt fall för.. Det här kommer bli en lång prosedur men mitt nuvarande efternamn ska bort hur som helst.

Någon som har något förslag på namn? haha

Bästa vän.



Jag gör en paus i allt flytt kaos nu och åker till bästa vän och byter julklappar, myser och umgås! Kommer hem senare ikväll och fortsätter med allting då. Tjohoo.


Lycka.



Ikväll är det hundra tals tankar och känslor som ryms i mina lilla kropp. Det känns så underbart men samtidigt så overkligt att jag äntligen är här. Alla saker är på plats i lägenheten så nu är det ett större kaos här hemma. Allting står i högar och jag hittar inte någonting. Men vad gör det? Jag har kommit hem. Det har varit en lång dag med konkande hit och dit så det ska bli härligt att krypa ner i sängen och sova om ett tag.

Nu säger jag hejdå till all ondska och låter all godhet få segra.


=)

Godmorgon,

Första natten här nu.. =) Låg uppe vid datorn på tok för länge i natt så nu är jag lite smått seg. Men dom timmar jag sov var underbara. Ska leta fram lite rena kläder bland packningen och sen måste jag röra på mej mot Orminge.  Idag går flyttlaset därifrån och jag får hit alla mina saker så det ska bli skönt att ha allting på plats. Jag är bara förbannat nervös över att behöva återvända dit och träffa alla människor igen. Förhppningsvis går det bra men jag vet inte.. Ikväll har jag allting och då är det ett nytt kapitell som startar. Det här kan inte bli annat än bra. yeeaah.

:) :) :)

HEEEMMA !!! Jag är så lycklig! Jag är stum på ord. Allting känns toppen och även om det varit en lång dag med konkande hit & dit så har det varit värt varenda sekund. Jag vet liksom inte vad jag ska skriva för att ni ska förstå min lycka.

Sandra och jag har precis tryckt i oss en pizza framför tv:n och nu ska vi bara sitta och prata och mysa lite innan det är dags för sängen. Hon ska jobba imorgon och jag ska upp tidigt för att åka och hämta resten utav alla mina saker så dom kommer på plats. Jag är lite smånervös inför det men jag hoppas att det ska gå bra..


love,

Daniel

RSS 2.0