Baby..


Jag har en hel hög med tvätt som väntar på mej,
ett rum som ska städas och massvis med mail jag måste titta igenom.
Men jag känner mej förlamad av saknaden. Det var så tomt i morse när
jag vaknade, de fanns ingen bebis att pussa på. Ingen varm famn att gosa
in huvudet i. Dom här dagarna kändes plötsligt som en dröm och jag fick
nypa mej i armen för att inse att det var på riktigt. Allt i Tyskland existerade
faktiskt och jag fick träffa min prins, han fanns inte bara i en dröm jag länge
haft utan han var på riktigt och stod mitt framför ögonen på mej.

Jag är så förvirrad, helt förälskad och jäkligt osäker. Det är inte ett lätt beslut.
Hur jag än gör kommer det göra ont, förbannat ont. Jag kommer aldrig
förlåta mej själv om jag inte åker, men hur ska jag kunna säga hejdå
till Sandra.. Hannes.. Sannah. alla andra vänner. Jag har fått ett fantastiskt
stöd ifrån mina vänner och dom flesta säger samma sak; ÅK, du måste åka.
Men det låter så enkelt - att bara sticka iväg?! Men ingenting är ju för evigt,
jag kommer ju komma tillbaka. Så det kanske inte är så läskigt ändå?
Trots allt har du fått mitt hjärta på fall och det är dej jag vill vara med.

ääh.. Det kommer inte bli lätt, saknaden kommer vara stor hem till Sverige,
till mina älsklingar, men du har tagit mej med storm.

Allt drabbel om att "Är det lätt, så är det rätt" tror jag inte på.
Vem fan har sagt att livet är enkelt? Vi kommer alltid vara tvungna till att ta
olika slags beslut i livet, lätta som svåra men i slut ändan är det bara dej
själv du har att fråga... Vad som är rätt.



Hemma igen.

Satan vilken lång dag det varit.. Jag har inte gjort annat än och suttit på bussar, tåg och flyg känns det som. Allting blev väldigt stressigt i morse för jag var galet trött och ville ligga kvar i sängen medans klockan bara tickade iväg. Saken var ju den att jag skulle inte bara åka hemma utan Tobbe skulle även flytta idag. Så det skulle städas, packas och fixas massa medans jag låg och gosade in mej i täcket och inte ville gå upp. Ja ville så gärna stanna kvar i mitt paradis och inte låta eftermiddagen komma, det kändes så jobbigt. Dagarna i Tyskland har verkligen varit himmelriket för mej, jag har träffat på så underbara människor, jag har mått så fruktansvärt bra, jag har haft sjukt roligt och framförallt - Jag träffade Tobbe.

Tack vare min seghet var det på håret ett tag där att vi faktiskt skulle hinna med flyget. När vi lämnat av Tobbe´s packning hos en vän till honom skulle vi ta tåget in till Schweiz där flygplatsen ligger och när vi står och ska köpa biljett till tåget tickar klockan iväg, det är flera nummer före oss och paniken börjar växa lite hos min snutt.. Tur nog hinner vi få biljetten i tid men jag vill ha med mej en stor latté på tåget så när det är fem minuter kvar står vi och väntar på varsin latté och till slut får vi dom och springer iväg och dörrarna stängs på tåget med oss ombord.

Tågresan gick snabbt, var jobbig och det kändes att det snart var dags att säga hejdå. Försökte att inte tänka så mycket på det utan njuta av sista tiden tillsammans och titta ut genomfönster när vi åkte förbi dom höga bergen långt där borta, dom gulliga små husen och allt runt omkring, men det var svårt för jag visste vad jag hade framför mej..

Det var riktigt hårt att säga hejdå på flygplatsen, först gick det bra och vi hade bra med tid innan jag skulle gå ombord. Vi satt utanför och pratade, rökte och myste. Tobbe´s söta vän Lovis följde med så han skulle få sällskap hem och hon var en riktigt rolig och mysig prick. Vid passkontrollen var det dags, jag fick inte ha med mej någon in där och allt blev plötsligt på riktigt, vi skulle säga hejdå.. Då brast det, tårna kom och vi stod och pussades och kramades in i det sista.. Det var inte lätt att vända sej om och gå då.

Flygresan hem gick väl okej.. Jag hamnade brevid en svensk mamma som satt och pratade med mej tills ja stoppade in musik i öronen och läste sista timmen. Jag slumrade till lite och när ja vaknade hade dom släckt ner hela planet och man såg när solen gick ner.. Det var alldeles mörkt utomhus och det ända man såg var ett rött sken från solnedgången, det är bland det vackraste jag någonsin sett. Bussen hem gick bra, jag hade sällskap i telefon hela vägen och det kändes väldigt bra. Blev bara helt paff över hur kallt det var hemma i sverige, ja har haft kanon väder med sol och värme på uppåt 25 grader på dagarna. 


Well, nu är jag hemma igen.. Allt är sej likt.
Jag ska ta en cigg och ringa Sannah nu,

tjingeling..








Godnatt

Nu har jag precis kommit hem efter att ha ätit en väldigt god middag i gott sällskap. Till förrätt blev det  mozarela med lök och kryddor och till varmrätt lassagne.. Vinet jag drack första kvällen här passade perfekt till kvällen så jag beställde in ett glas sådant oxå. Nu är det dax att krypa ner i sängen och sova efter en toppen dag.. Vill aldrig vakna upp i från den här drömmen och komma hem igen känns det som just nu, såhär kan jag leva ett väldigt bra tag till... Thiihiihi




Freiburg.

Åååh allt är verkligen helt underbart här. Jag älskar staden och jag älskar människorna här. Har inte riktigt förstått ännu att jag faktiskt är i Tyskland, allt är som en dröm och just nu lever jag ett prins liv. Jag svävar runt på rosa små moln och vill aldrig vakna upp ifrån den här drömmen. Jag har nypt mej i armen flera gånger och det här är faktiskt på riktigt.. Jag förstår inte...

Dagen började med en tysk lunch med dom svenska studenterna, maten kanske inte var någon höjdare men vi hade det mycket trevligt. Sen gick vi till ett café vid en liten bäck och satt där säkert två timmar och drack latté och det var oxå riktigt trevligt. Det blev en snabb tur på stan och jag hittade lite presenter till mina nära och kära där hemma och sen hamnade vi på en jättemysig uteservering. Hela eftermiddagen satt vi där och pratade, skrattade, drack vin, lärde känna varandra och njöt av det fina vädret. Jag kan inte sluta tjata om det, men alla människor är verkligen helt underbara här. Dom är verkligen så hjälpsamma och man kan vara sej själv från topp till tå, jag trivs så bra och njuter av varje sekund.  

Nu är jag "hemma", sitter och sörplar på ett glas rosévin och ska strax göra mej i ordning för kvällen. Tanken är att vi ska åka in till stan och äta middag på en mysig reasturang. Det kommer nog bli en lugn kväll för båda känner sej lite halvt sjuka och slitna så det passar perfekt.

Tiden går så snabbt, jag kan inte förstå att jag redan hunnit vara här i tre dagar. Allt är som en dröm.


Sandra, jag älskar dej massa! Jag hoppas du inte är arg och orolig och jag har det faktiskt jättebra. Jag vet att jag kanske gjorde fel som bara drog iväg utan att säga någonting och du får skälla på mej när jag kommer hem, men sen hoppas jag att vi kan skratta åt det här. Det har absolut inte varit min mening att göra dej orolig men allt var så rätt och jag kände mej tvungen att åka hit.. Jag kan inte förklara det på ett bättre sett. Lööööve































Söndag - Tyskland!

Åååh jag är helt förälskad i den här staden. Allting är så himla vackert och mysigt och folket är så himla snälla och trevliga. Idag är det söndag och eftersom det är en katolsk stad så är allting stängt förutom caférna..

Jag började dagen med en liten sovmorgon och efter det åkte jag in till stan. Vi träffade upp lite vänner till Tobbe på ett café och köpte med oss en take away latté och gick till deras så kallade pluggpark. För att vara höst så har det varit toppenväder. Klarblå himmel med skinande sol, det har säkert varit uppåt 20-25 grader varmt. När magarna kurrade tog vi en promenad genom stan och tittade på massa mysiga ställen och sen hamnade vi på subway och köpte med oss mat och hamnade sen i pluggparken hos dom svenska studenterna igen. Vi var där några timmar, skrattade & pratade och hade det jättetrevligt innan det var dags att ta spårvagnen hem. Förstår ni, spårvagn... Jag är helt kär i staden. Spårvagn är hur mysigt som helst att åka, verkligen lite Göteborgskänsla över det hela.

Jag och Tobbe delade på en flaska rosévin ute på balkongen och satt och pratade en lång stund innan några av dom svenska studenterna tittade förbi igen. Det blev lite fest på balkongen med vin och många glada skratt, mycket trevligt.

Nu har jag och Tobbe precis ätit en jättegod middag som han tilllagat och ska strax krypa ner i sängen. Han ska upp till skolan imorgon och jag tänkte sova medans han är i skolan.































Varit i tre olika länder på en och samma dag.

En del få vet om, andra inte.. Så bli inte chockade nu - Men just nu befinner jag mej i Tyskland. Jag tog flyget ifrån skavsta igår förmiddag till Schweiz och där efter först buss och sen ett tåg till Tyskland, Freiburg och kom fram på eftermiddagen. Det är verkligen super härligt här, alla människor är otroligt öppna, sociala och hjälpsamma. Staden är hur fin som helst med sina vingårdar, berg och mysiga små hus. Allt är väldigt puttenuttigt här. Det var verkligen inte såhär jag trodde att Tyskland  skulle vara utan Tyskland för mej är Berlin, München och dom ställen men det här är rena motsatsen och jag trivs hur bra som helst.

När jag kom fram till Freiburg igår blev det först en vända på stan.. Kollade lite affärer och promenerade runt lite. Det är ganska roligt för tex H&M har är ett helt annat utbud här än hemma i Stockholm så jag hittade massa fina saker, fast det fick snällt hänga kvar i butiken. Jag var ganska trött efter flygresan så det blev en kortis på stan och istället åkte jag "hem" och duschade, gjorde mej i ordning för att gå ut och äta på en supermysig Italiensk reasturang. Till förrätt blev det lite plockmat som mozarela, bläckfisk, parmaskinka och melon. Till varmrätt åt jag tortelini med skinka och gräddsås. Det blev ett fantastiskt gott vitt vin till maten som inte var sista gången jag dricker när jag är här dock minns jag inte namnet på vinet så jag får gå tillbaka och fråga. Efter middagen blev det lite partaj på lokalbaren med några svenska studenter.

-

Jag är nyfiken som ett litet barn, det kan sluta hur som helst nu..



Jag vill inte.

Jag är hemma hos Doni och sitter och degar ikväll.. Sötnosen står och gör té åt min onda stackars hals medans jag sitter här och bloggar. Vi båda var egentligen sugna på att snöra på oss partyskorna för att gå ut och dansa ikväll och ha skoj men eftersom jag ska upp sjukt  tidigt imorgon bitti passade det inge bra. Sista kvällen tillsammans för imorgon är jag upptagen och sen åker han utomlands på söndag. När han kommer hem igen kommer han flytta ifrån Sthlm om inte ett mirakel sker. fanfanfan... Det känns jättetråkigt att han ska behöva flytta ifrån Sthlm och framför allt när han själv inte vill det.. Men eftersom det varken finns lägenheter eller jobb så finns det inte så mycket annat till val, tyvärr... Jag önskar så att jag kunde göra NÅGONTING iallafall.

Doni har hållt på att städa och tvätta största delen av kvällen, jag hjälpte till lite i tvättstugan och sen somnade jag en stund på soffan.. Så roligt sällskap var jag, haha.. Min telefon har gått varm hela kvällen oxå så nu ska jag passa på att umgås dom sista timmarna.

Fika maraton..

Mötet med Marianne gick kanon..Vi möttes upp i slussen och tog en fika på ett mysigt café i närheten. Vi pratade om sommaren som varit och sen om framtiden som kommer - var skönt att träffa om Marianne och få lite kloka tips & råd..

Efter mötet träffade jag Jessika inne i stan på fika nummer två.. Vi satt och pratade en hel del eftersom det var ett tag sen vi sågs och tog en snabb runda på stan efteråt, Hannes kom och joinade oss ett tag så vi stod och pratade en sväng med honom och köpte en glas... Min söta blonda lilla pojke gav mej en rejäl chock, han hade nämligen färgat håret till brunt och jag visste ingenting så jag höll knappt på att känna igen honom först när vi träffades. Men det var jättefint och det passade honom perfekt, bara lite ovant nu i början.  Vi sa hejdå till Jessika och istället mötte upp Sannah, stod och pratade allihopa en sväng innan Hannes var tvungen att dra vidare.. Sannah och jag tog en runda på stan - kollade i lite affärer, fixade med lite ärenden, skvallrade som vanligt och sen satte vi oss och tog en fika uppe på åhlens, fika nummer 3. haha

Jag har hunnit träffa många av mina kära idag och det har varit en toppen dag. Så skönt med såna här dagarna när allt bara flyter på och man bara umgås med sina vänner och inte gör något speciellt. Var hem en sväng och käkade, bytte kläder och nu har jag precis kommit hem till Doni... weeii..


Brunch

Precis gjort i ordning en stor fet brunch.. Stekt baccon, ägg, potatis, Té och andra godheter. Det är inte vanligt att jag äter brunch men idag var jag så förbaskat hungrig så varför inte?! När jag ätit upp ska jag hoppa in i duschen, slänga på mej lite kläder efteråt och möta upp Marianne i slussen.. Kommer springa runt på stan hela dagen så vi hörs framåt kvällen....


tjingeling.

Hemma.

Gokväll!

Det har varit en bra dag, jag har känt mej mycket mer uppåt och mötet inne i stan gick bra, tror jag... Skulle egentligen träffat upp en vän efter men jag ställde in och åkte hem på en gång och stoppade magen full med mat. Tog en lång dusch, gosade med katten och fixat lite bland kläderna. (Det ser ut som ett helvete här hemma.) Tog en kvällpromenad ner till solariumet och låg där i tjugominuter, men det kändes som bara någon minut.. Jag måste ha slockat så fort jag la mej ner och vaknade av att det var lite kallt, haha.. Nu har man bättrat på resterna ifrån portugal iallafall, känns så tråkigt att färgen försvinner så fort.

Var egenltigen lite sugen på att gå ut ikväll men jag har varken råd eller ork till det. Och jag vet inte heller om det är någon höjdare att gå ut på en torsdag så jag sparar dom pengarna och utgången till ett bättre tillfälle.

Hela min kropp skriker SÖÖÖÖÖÖÖMN just nu för jag är så trött så jag knappt orkar hålla ögonen eller huvudet uppe. Som sagt så har det blivit alldeles för sena kvällar och för lite sömn sista tiden så nu tänker jag lyssna på kroppen och ta en tidig kväll. Ska dricka en kopp té för halsen och sen krypa ner i sängen och sova... Ska inte iväg för ens halv två imorgon så jag tänker ta en lååååång sovmorgon oxå så förhoppnignsvis känner jag mej lite mera utvillad.



Godnatt sötnosar!

Vilka minnen!

Hittade även den här filmen igår kväll bland alla filer. Det är under pride veckan och vi skulle hem en utav kvällarna. Gud vad jag saknar dej gubben när jag ser det här, jag har haft så många roliga stunder tillsammans med dej.


Mitt förnamn är Trött idag..

Med bara tre timmars sömn och en hals som gör ont åker jag in till stan nu för att gå på ett mötte. Kaffe kommer lätt vara min bästa vän idag. Jag är så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna.. Doni har försökt väckt mej ett himla bra tag nu så jag ska bara fixa håret och sen måste jag springa iväg, det blev lite bråttom här.. Dom här sena nätterna måste få ett slut, haha..


HAHAHAHA

HAHAHA, jag har suttit och gått igenom min dator ikväll och hittat massa roliga bilder & videoklipp jag aldrig publicerat.

Den här kvällen kommer jag aldrig glömma. Jag hade jobbat till stängning och var allmänt seg och skulle möta upp Hannes över ett glas vin och lite skvaller. På morgonen hade jag invigt mina nya skor som gett mej fruktansvärda skavsår innan jobbet började så jag bad Hannes ta med sej ett par skor som jag hade liggandes hemma hos honom som jag visste var ett säkert kort. Jag skyndade på med stängningen och slängde på mej det bekvämaste jag hade för fötterna på jobbet och sprang iväg till tunnelbanan. Olyckligtvis glömde han mina skor hemma och... Well, ja ni ser ju själva hur det slutade! hahahah

Eftersom "skorna" var sånt stort skämt kunde det ju inte sluta sämre så jag slängde upp mitt hår i en toffs till råga på allt! Haha nu i efterhand fattar jag inte hur jag kunde gå ut sådär, men det var en rolig kväll jag länge kommer skratta åt.

230909

Jag sitter återigen hemma hos Doni vid hans köksbord och dricker en kopp té & röker mina cigg, alldeles för många - min hals gör ont. Vi sitter och pratar om allt möjligt som vanligt.. Jag är så jävla nere ikväll, det är inte alltid så lätt att vara på topp och kriga för fullt hela tiden. Den vanlig oron över pengar, jobb & boende m.m ställer till det. Nu ser det ut som om att Doni kommer flytta ifrån sthlm oxå och det känns förjävligt tråkigt. Jag vill inte att han ska flytta ! Jag trivs i hans sällskap, tycker om våra sena kvällar tillsammans och vår sjuka humor. Han är en sån fin vän. Jag passar på att hinna umgås så mycket jag bara kan med honom nu innan han ska åka iväg om vi inte kommer på en jävlig snabb lösning som gör att han kan stanna kvar.


Hursomhelst, jag har fått allting gjort idag jag skulle göra.. Var hemma en snabbis och käkade sen, duchade och hämtade lite kläder och efter det var vi iväg till nacka forum en sväng. Nu ska jag slänga mej i soffan och  kolla på Livvakterna på SVT play.


Jag fick höra bakom min rygg att jag skiter i mina andra vänner och jag vill bara säga att så är det inte! Jag vet att jag har umgåts mycket med Mr D den här veckan och det blir väl lätt så när dom flesta av mina vänner har jobb eller skola att gå till men jag pratar i telefon med mina andra vänner oftast varje dag och bara för att man inte umgås på några dagar betyder det inte att man skiter i dom eller bytt ut dom! Så släpp det, jag älskar mina nära & kära och jag vet exakt vart jag har dom och dom vet vart dom har mej. Känns tråkigt att man måste förklara och försvara sej..

Privatblogg.



Privatinlägg.


♥ ♥

Sannah,

Känn dej aldrig ensam när det är kallt
Jag kommer alltid att finnas där för att hålla din hand
Jag har värme så det räcker för oss två

Känn dej aldrig ensam när det är mörkt
Jag kommer alltid finnas där vid din sida
Jag kommer försöka lysa upp stigen framför dej

Var inte rädd för att gråta i min famn
Jag kommer att finnas där för att lyssna och trösta
Jag finns alltid hos dej när du behöver mej


Man kan nästan tro att jag flyttat hemifrån men så är fallet inte.....

Tanken har slagit mej att jag & Doni skulle bli grymt bra kombos för vi har det så kul tillsammans, funkar bra ihop och är lika på många sätt. Jag är kvar hemma hos Doni och ska alldeles strax krypa ner i sängen för att sova. Jag har lovat mej själv att komma upp innan klockan 12 imorgon oavsett hur trött, grinig och seg jag är. Ikväll har det inte blivit många knop gjorda - Vi tog bussen ner till centrum för att handla lite käk och när vi kom hem hit igen ställde jag mej vid spisen och laga till taccos. Tittade på andra avenyn och sen har vi bara suttit och pratat och hängt vid varsin dator. Nu sitter Doni och pratar med sin baby som bor utomlands så jag har smått tråkigt och tänkte se om det går något bra på tv. Jag får vänta tills imorgon med att se veckans avsnitt utav Livvakterna på SVT play och det väntar jag med spänning på, jag är helt fast i serien..

220909

Nu har nattens skratt lagt sej som en dimma och jag har precis vaknat till liv. Verkligheten slog mej på käften och ja vaknade upp ifrån min extremt sköna dröm. Fan, nu har hela jävla dagen gått oxå.. Åt vadå? Sovit. Hur konstigt det än låter för många nu så saknar jag dom fasta rutinerna jag hade förut. Det är inte roligt längre att kunna göra vad jag vill, lägga mej när jag vill och vakna när jag vill. Jag måste få lite ordning nu för det här funkar inte längre.

Doni´s kompis som kom hit i morse var skit jobbig och jag ville bara att han skulle gå hela tiden så jag kunde sova, vid nio i morse fattade han till slut att vi skulle sova och gick så jag kunde krypa ner och sussa i sängen. Inte en sekund för tidigt..

Jag känner mej lika tom på ord idag som igår, jag ligger och lyssnar på Winnerbäck´s nya platta och funderar. Jag älskar dom nya låtarna, allihopa känns så äkta. Det råder ett lugn inom mej när jag hör hans röst, hans texter och hans gitarr.. Den här mannen är min GUD. Så många nätter jag legat sömnlös och lyssnat på hans låtar, en efter en..

Det är ganska kört att hinna med allting som var bestämt att jag skulle göra idag. fan.. Stannar nog kvar här och hänger ikväll tills jag ska hem. Blir nog bäst om jag sover hemma inatt så jag verkligen kommer upp imorgon. Det har blivit mycket Doni dom senaste dagarna men jag trivs med att vara här och eftersom han inte heller har något jobb blir det att vi umgås en hel del. Men vi är enbart vänner så nu behöver ni inte funderar mera över det. 



A night to remember..

Jag ligger på ena sidan utav Doni´s säng och nästan gråter över att jag skrattar så mycket. Han har bland den sjukaste humorn jag varit med om och han har gjort allt för att jag ska må bra inatt och det har jag verkligen gjort. Vi har både suttit och pratat väldigt seriöst ena stunden medans nästa sekund har vi legat dubbelvikta på golvet och skrattat, jaaa eller iallalfall jag. Det är såna här tillfällen som jag verkligen är tacksam över mina fina riktiga vänner.

Övertrött är nog bara förnamnet just nu och hade det inte varit för att en kompis till Doni är påväg hit med cigg till oss hade jag legat och sovit för längelänge sen.

Nuuu sitter Doni och skrattar i sängen och pekar på tv:n och skriker " TITTTA, TITTAAA TV:N NUUU DANIEL !! " helt hysteriskt.. Fan, det här börjar spåra ut nu.. Jag undrar vad grannarna har att säga.. Jag är så trött.

Ska göra ett försök med att ställa klockan på 11 senare idag men vettesjutton ifall jag kommer lyckas ta mej upp.. Well, vi får se.. Har lite papper att kopiera på bibblan, måste lägga på två brev på postlådan och sen hjälpa Mr med lite ärenden som ja sa förut. Kaffe kommer vara min drog idag med andra ord..



Privatblogg.



Privat inlägg!


Måndag.

Jag flydde över hem till Doni och det är här jag sitter just nu, vi har suttit och druckit té i flera timmar och pratat massor. Det är skönt att kunna fly hemifrån en liten stund för just nu orkar jag inte vara hemma en sekund till. Jag slängde ihop en sen middag till Doni eftersom han var hungrig och nu sitter vi och delar på en flaska vin och pratar ännu mera. Skönt att få ur sej lite och prata om allting just nu. Det är skönt att bara sitta och lyssna oxå och slippa prata så mycket, det gäller verkligen att ge och ta i en vänskapsrelation. Jag kommer nog stanna kvar här resten utav kvällen och hänga, imorgon ska jag hjälpa honom att få kontakt med soc och arbetsförmedlingen.

Jag är ganska tom på ord för tillfället, jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Det är lite kaos i mitt huvud.. Men det löser sej väl som alltid på något sätt... hoppas jag.
Om lite mera än en vecka får jag reda på hur det blir med jobbet och jag försöker att inte hänga upp mej på just det jobbet och söker andra men det skulle vara så... kul. Jag skulle faktiskt vilja ha det riktigt mycket.



fan oxå.

ångest över pengar, ångest över jobb & ångest över boende.. Jaa som ni hör är det ingen bra dag i mitt liv idag. Jag känner mej alldeles utmattad och trött av allt krigande och nu när man kommit tillbaka in i vardagen kommer alla problem man ska möta och lösa oxå. För stunden känns det rent av förjävligt. Just nu vet jag inte hur jag ska få det att gå runt för fem öre och det känns som om att jag måste bistiga monteverst när jag bara ska ta mej in i duschen. Det mesta känns skit just nu och jag måste se till att lösa miljoner grejor men jag vet inte hur.. Vart finns lösningen ?


Segobert.

Vilken sjukt jävla seg dag det varit idag. Jag har gått runt i mina mjukisbyxor, en alldeles för stor tröja och halsduk och hostat som en tok. Söndagar kan vara extremt sega men den här söndagen har tagit priset på väldigt länge. Jag var hem en snabbis och sov någon timme och tryckte i mej en pizza innan jag mötte upp Doni i centrum igen för att han skulle köpa cigg och sen följde jag med honom hem. Vi har väl inte gjort ett piss egentligen, mest snackat massa skit, umgåtts och zappat runt på tv:n. Helt okej slappar dag, det är väldigt avslappnad stämning här och jag känner mej grymt bekväm och kan vara mej själv. That´s good..

Vi får se om jag pallar åka hem eller om jag blir kvar här i natt och bara hänger. Imorgon har jag en hel att ta i tur med som räkningar, massa pappersarbete och andra tråkigheter så jag ska försöka att komma upp i tid och inte sova bort hela dagen.

Sjuk..

Det blev en riktigt lyckad kväll igår.. Vi träffade på massa härliga partysugna människor som vi umgicks och dansade loss med. Mr X kom dit så vi hängde ihop ett bra tag innan jag hakade upp med lite andra människor. Jag hade en as äcklig snubbe efter mej som stod och dansade och kladdade på mej, han försökte tränga sej in på toaletten när jag skulle dit så jag lurade idioten om att jag hade svininfluensan och hostade lite extra och då försvann han fort som fan, haha..  Kvällen var riktigt lyckad och jag hade as kul fram tills att vi skulle hem. Vi gjorde ett stopp på donken på hemvägen men jag fick bara i mej en halv hamburgare för min feber blev bara värre och värre. Tillslut tog vi en taxi hem och söta Doni bäddade ner mej i sängen och satt och höll om mej tills jag somnade för att jag frös och hade sån hög jävla feber, det är nog den värsta feber jag varit med om och det var inte alls kul.. Allt var bara svart för ögonen och kändes som en dröm, det var inte det att jag var speciellt jättefull utan jag mådde bara så jäkla dåligt.

Vaknat till och från under hela natten och kallsvettas och fryst om vartannat. Nu verkar det som om att febern har gett med sej så nu har jag bara min rinnande näsa och onda hals att ta hand om. Blää, jag hatar att vara sjuk. Nu ligger jag och väntar på att vi ska gå och köpa pizza och sen tänker jag inte göra många knop idag förutom att umgås med Doni och zappa mellan olika tv kanaler innan jag ska orka ta mej hem till mej..



Utgång !

Det blir utgång för min del i alla fall! Sitter hemma hos Doni och delar på en flaska vin och ska ta några drinkar och sen är tanken att vi ska till Libra ikväll.. Jaa jag vet, det kanske inte är det smartaste med tanke på hur jag mår men jag orkar inte ligga hemma i min ensamhet och inte göra ett piss.. Skjortan är struken, slippsen sitter på plats och partyskorna är på knutna så nu vill jag glömma allt för ikväll och dansa till tidig morgon. Hell yeah..


Såhär spenderar jag min lördagkväll!



Ligger nerbäddad i sängen med kisse och äter glass och dricker té med riktigt ont i halsen och en näsa som rinner till sällskap. Händer det inte något mer lockande ikväll är det här ni kommer hitta mej. Fast... Det kanske är bra att jag ligger nerbäddad så jag blir frisk, men... Det är så jävla tråkigt!


Fredags mys!

Efter den helt sjuka interjuvn som jag var på åkte jag hem till bästa kusin och tillbringade några timmar där. Vi satt och fikade, pratade och bara umgicks, himla mysigt.. När klockan rullat på tillräckligt var det bara att infinna sej på nästa plats. Jag träffa Lina i Slussen så tog vi en promenad, kollade lite affärer och till slut hamnade vi på Kelly´s för att äta middag.. Vi hade mycket att prata om och vi satt säkert och åt middag under två timmar. Det var en perfekt kväll! Jag har alltid det så bra i Lina´s sällskap och så blev det igår oxå. Jag åt en jätte god pasta rätt med strimmlad oxfilé och peppar sås! Kvällen avslutades med en bio, vi såg "Flickan" som gick på SAGA och det var en helt okej film. Ingenting som jag kanske väljer att gå och se igen men den var inte avskyvärd heller, lite dåligt tembo ibland och kan tycka att dom missade en hel del scener. Eftersom jag inte alls mådde bra och satt och snorade mej genom hela filmen och hade feber sa vi hejdå efter bio:n och jag åkte hem i hopp om att sova....

Jag hann väl vara hemma tio minuter innan jag drog iväg igen. Jag åkte hem till en kompis där vi satt och drack vin, pratade och youtubade hela natten. Vid sex i morse kände jag att det var time för mej att röra på mej hemåt. Med en rinnande näsa, en hals som gjorde ont och en sprängande huvudvärk packade jag ihop mina saker och begav mej ut i kylan och åkte hem till min säng och kröp ner med kissekatt.. Det blev en väldigt mysig och avslappnad fredags kväll och det var vad jag orkade med..



Idag mår jag väl som jag förtjänar höll jag på att säga! Jag är inte bakis för fem öre men jag så in åt helvete trött. Förkylningen är värre och jag ligger och fryser som en tok under mitt täcke. Jag lyckades stoppa i mej lite mat när jag vaknade till liv vid 4 efter att mobilen ringt..

Idag får min jättestora, nya och mysiga halsduk hålla mej varm!

Morgonens pappersarbete och telefonsamtal har har gått problem fritt och imorgon ska jag bara få lite hjälp innan jag måste lägga allting på brevlådan. Det är ett helvete att bli av med sina tillbehörigheter och höra av sej till försäkringsbolaget, polisen osv. Måste leta reda på alla kvitton och skriva en redogörelse för vad som hänt! Well, nu är det gjort och återigen dags för att vänta.. Tänk vad mycket man väntar här i livet egentligen..

Egentligen hade jag verkligen behövt städa och tvätta idag men eftersom jag inte alls känner mej kry får jag ta det när jag mår lite bättre. Hoppas bara jag lyckas rota fram något acceptabelt att slänga på mej ikväll för just nu ligger det mesta av kläderna utspritt över hela golvet i mitt rum smutsiga. Jag ska alldeles strax röra mej mot bussen och åka iväg på en interjuv för ett jobb. Det tar så fruktansvärt mycket på krafterna att springa på dom en efter och "sälja" ut sej själv för att vinna ett intresse. Nu har jag lärt mej att det bara är att vara sej själv som gäller, det kommer man längst på men trotts det tar det ändå på krafterna... Ofattbart mycket. 

Jag hinner hem en snabbis efter interjuven för att piffa till mej och byta om innan det är dags för att middag inne i stan. En uteservering är helt uteslutet ikväll utan jag hoppas vi hittar ett litet mysigt ställe med god mat som kvällen kan spenderas på. Det är hög mysfaktor på mej just nu och jag tillbringar helldre min tid med goda vänners sällskap över en god bit mat och ett glas vin än att röjja loss på en natt club. 



Neeejj..

fan fan fan... Vaknade upp för en liten stund sen med ont i halsen och dunder förkyld + frossa! Skit oxå, det är verkligen ingen bra tajming att bli sjuk nu. Det blir att dricka té med honung i för fullt.

Nattiinatt..

Nu är klockan på tok för mycket igen och det är verkligen på tiden att jag kryper ner i sängen så jag får några timmars sömn.. Kvällarna och nätterna är verkligen min tid och dom springer bara iväg, helt plötsligt har det gått tre timmar och klockan börjar bli sen morgon. Jaa så brukar mina kvällar och nätter se ut.

Imorgon har jag en hel del saker att ta i tur med så det är på tiden att jag stänger ner och säger godnatt!

To do lista imorgon;

- Ringa några samtal och ordna med lite papper
- Anställningsinterjuv
- Tvätta
- Sola solarium
- Städa
- Äta middag med en god vän.


Bok tips !



Om en pojkes sjukdom och en hunds helande kraft 

Dale Gardner föddes för tidigt med missbildat huvud. Läkarna lugnar föräldrarna. Han är en frisk liten bebis och missbildningen kommer att försvinna. Vilket den gör, men endast för att ersättas av något mer oroväckande. 

Nuala och Jamie får ingen ögonkontakt med sitt lilla barn. Trots all stimulans utvecklas inte Dale som han ska. Han får specialisthjälp men lär sig inte att tala. Dale lever i sin egen slutna värld. Han får ständiga raseriutbrott och är stundtals fysiskt våldsam - det dagliga livet hemma hos familjen Gardner är mer eller mindre ett slagfält. 

Nuala, som själv är sjuksköterska och barnmorska, misttänker efter en tid att Dale är autistisk. Hon söker upprepande hjälp hos sjukvården i Skottland och först efter att remitterats till en specialist i Nottingham får föräldrarna diagnosen fastställd. 

När Dale är i femårsåldern besöker familjen släktingar som har två hundar. Till Nualas och Jamies stora förvåning börjar Dale att leka med hundarna. Efter besöket beslutar de sig för att köpa en hund. 

Och när en underbar golden retriever vid namn Henry kommer in i familjens liv förändras allt. Ett mycket speciellt förhållande utvecklas mellan Dale och Henry. Plötsligt kan Dale delta i aktiviteter som de flesta föräldrar tar för givna. Det kan vara allt från att ta ett bad till att säga "Jag älskar dig". Detta blir startskottet för Dales förändring till den charmige unge man han är idag. 

Dale är idag i tjugoårsåldern och planerar en framtid inom barnomsorgen. 

Nuala Gardner är sjuksköterska och utbildad barnmorska. Hon är mamma till Dale och Amy, som båda har autism. Hon bor i Skottland tillsammans med maken Jamie och barnen, och hunden Wee Henry såklart.



"Min vän Henry" är en mammas berättelse om sina två små barn och ett evigt kämpande. Jag kunde inte lägga ifrån mej boken och sluta läsa utan låg och sträckläste i två dagar och ville aldrig att boken skulle ta slut. Jag skrattade och grät om varannat och jag kan varmt rekomenderna boken vidare. Den berörde mitt inre och fick mej verkligen att tänka till många gånger. Det är rörande att se hur hon tar kämpar på med sina två barn samtidigt som hon har ett hem och arbete att ta hand om.  

Tv inspelning..


Kvällen började med att jag och Hannes delade på en flaska vin och åt middag på söder. Vi båda var galet sugna på Suschi och så fick det bli, vi hittade ett jättemysigt ställe vid Hornstull som ingen av oss varit på tidigare men personalen var suverän och maten lika så. För mej är det minst lika viktigt med bra och trevlig personal som att maten är bra. För vem vill gå till ett ställe där personalen är kass med bra mat, då väljer man självklart bort det stället på en gång. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och när vi var nöjda sprang jag in på coop för att handla lite snabbt och stötte ihop med Malin som jobbade där ikväll från mitt gamla jobb så vi stod och pratade en stund innan vi var tvugna och rusa iväg till inspelningen och bestämde att vi snart skulle höras och bestämma en träff.

Jag var bombsäker på att det var i SVT huset inspelningen skulle hålla rum så när vi möttes av en väktare som inte hade en aning om vad vi pratade om blev det lite små panik eftersom det var en kvart kvar tills allting skulle dra i gång. Med hjälp av telefon, dator och en gratis taxi resa kom vi i tid och till rätt plats. Och det har varit en riktigt lyckad kväll, jag har varit med och suttit i publiken tidigare för ett program när jag var mindre men jag minns inte så jätte mycket ifrån det så det var kul och spännande att se hur allting gick till under en inspelning igen. Det var två avsnitt som skulle bandas ikväll och det första drog ut lite på tiden och det blev många omtagningar. Men andra avsnittet gick klockrent och Gynning var verkligen grym som vanligt. Det blev mycket tjoande och händer som skulle klappas men det har bara varit roligt. I pausen när vi var ute och rökte träffade vi på en super gullig tjej som flyttat till Sthlm ifrån Göterborg som vi hakade upp och satt tillsammans med andra inspelningen.





Gynning får miccen fixad innan det drar igång.


En del utav deltagarna..


Carolina Gynning!



Du är bäst!
 


En väldigt trött Daniel...


Dagens klädsel!



Kofta: H&M
T-shirt: ZARA
Jeans: Jack and Jones
Skor: Nilsson - Converse

Stickad halsduk: MQ
Skinnjacka: JC
Väska: H&M
Klocka: Champion

Jag är ett geni!

Jag är ett fucking jävla bra geni! Nu har jag kommit på en jävligt bra plan och tror jag kan lösa det här.. Det är inte hundra ännu men jag ser ingenting som kan gå åt helvete nu. Hell yeah... 3 timmars sömnlöshet utav grubblande och legat och vridit och vänt på sej har gett resultat. Jag måste ringa ett samtal imorgon bitti och sen hoppas jag att jag har rätt nu.

Hur kunde jag glömma?






Nu har äntligen kungen i musikvärlden, Lars Winnerbäck släppt ny musik.. Jag hade nästan glömt bort det men idag när jag satt och lyssnade på radio kom en av hans låtar. Jag sitter och lyssnar helt stumt, det finns inga ord! Han är bästbästbäst! Han får många gånger ord på mina egna känslor när jag inte finner orden själv. Jag har  lyssnat på honom under många år och det här är nog bland dom bästa låtarna jag hört och nu ser jag framemot att höra hela hans nya platta. Och för att inte glömma, det är inte lång tid kvar till hans spelning nu! wehejj..

tröttis..

Ligger som en strandad val i sängen och har precis vaknat efter att somnat till efter maten. Jag förstår inte vart tröttheten kommer ifrån men jag känner mej sjukt seg och kan knappt hålla ögonen öppna.. Så det blir att stanna hemma ikväll för min del och försöka sova ut lite. 

Lunchen Hannes bjöd på tidigare idag var hur mysig som helst... Vi låg i varsin del utav soffan och bara pratade, skrattade och pratade ännu lite till. Var så himla skönt att äntligen träffa honom, en vecka kan verkligen vara lång tid ibland. Vi tittade lite på IKEA´s hemsida och hittade massvis med fina saker tills jag flyttar. Alltid bra med expert hjälp ;)


Tillbaka till vardagen.

Godmorgon,

Gud vad skönt det har varit att sova i sin egen säng i natt.. Jag somnade till Livvakterna igår och får nog titta på det igen för jag missade en hel del och hängde inte alls med. När jag vaknade till liv ringde jag till pojken´s mamma som jag sökt jobb hos som personligassistent och vi pratade ett bra tag och det kändes bra. Tyvärr har kommunen inte kommit med något beskedd ännu ifall han får fler timmar så jag vet fortfarande inte hur det blir. Mamman sa att det kunde ta upp till två veckor och hon lovade att ringa så fort hon visste någonting.. Så nu är det bara att vänta igen..... Denna väntan alltså! Men får han timmarna får jag jobbet så det känns posetivt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till Hannes. Ha en bra dag allihopa!


pusskram

Nattiinatt..

Jag var bara hem en snabbis och lämnade väskan och bytta om innan jag åkte tillbaka in till stan och träffade min gullesnutt Sannah. Vi satte oss på café 60 i vanlig ordning och pratade om allt som hänt den senaste veckan och massa annat. Det var en lättnad att stå och krama om henne igen och få se henne! Gahh, vissa av mina nära & kära har jag verkligen saknat ofattbart mycket. Det blev en snabbis den här gången för jag var så sjukt trött efter flygresan hem och det var ganska så kyligt utomhus dessutom. Det var bara ett dygn sen jag fick gå i shorts och bar överkropp och nu måste man pälsa på sej med både tjocktröja och höstjacka... Jaja, det är i alla fall hur underbart som helst att vara hemma igen till alla fina nära & kära! Borta bra men hemma bäst.

Jag har tittat på dom två ansvnitt av andra avenyn som jag missat när jag varit borta och socialiserat mej lite på msn. Nu tänkte jag krypa ner i sängen under täcket och somna till den danske polisserien Livvakterna.

Imorgon har jag några samtal att ringa och lite pappers arbete att ta hand om och sen ska jag hem till min älskade Hannes och äta lunch. Iiih, ska bli så mysigt att krama sönder honom och berätta om veckan i portugal.


Hemma.

Sådär, nu sitter vi på planet påväg hem och har precis kommit upp i luften.. Sitter och kollar ut genom fönstret nu, allt är minimalt där nere och jag får en sån stark lust att jag bara vill hoppa ut genom fönstret och hoppa på molnen, det ser så himla härligt ut.. Så skönt att rensa huvudet med musik i öronen och en fantastisk utsikt och veta att jag är på väg hem.


Nu börjar semestern lida mot sitt slut och vi är hemma i Sverige och verkligheten igen om bara några timmar. Det ska bli riktigt skönt att komma hem och jag trodde aldrig jag skulle sakna så mycket hemma under den här veckan. Vi har badat och solat så mycket vi bara kunnat när vädret har tillåtit på dagarna och dom få dagar vi haft halvkrassligt väder har vi återhämtat oss på hotellrummet. Varje kväll har vi ätit super godmat, allt från skalddjur till kött och pastarätter - maten har verkligen varit ett stort plus under den här resan och man har nästan längtat till nästa kväll för att få äta igen, haha. Jag blir alltid så inspirerad till att pröva på att laga ny rätter hemma efter en resa! Tre av kvällarna åt vi på Cissi´s pappa´s reasturang och jag trodde seriöst att jag skulle rulla därifrån två utav gångerna. En kväll bjöd han på "pappa sås" som Cissi gjort till mej några gånger förut som jag älskar och alltid tjatar om för att det är så gott och det är en köttgryta med tomatsås och pasta. Sista kvällen fick vi marinerade revbensbjäll med pommes och sås.. Jag skulle lätta kunna leva på dom två maträtterna plus en annan vi käkade första kvällen i flera veckor.

Hursomhelst.. På kvällarna efter middagen har vi besökt olika barer och druckit goda drinkar. Dock tog jag det väldigt lugnt några utav kvällarna och det är jag mer än tacksam för nu. Jag hade nog hoppats på att det kanske skulle vara lite mera drag på dom olika ställena, man lärde sej snabbt det där efter bara några kvällar. I söndags åkte vi till portugal´s partygata och festade loss litegrann, tyvärr hittade vi inte till gayklubben men istället besökte vi en strippklubb.. Till en början var det väl lite spännande att se och dom var riktigt duktiga. Jag pratade med två utav tjejorna och dom utstrålade verkligen så mycket men det gjorde ont i mej att se när dom jobbade.. Se hur dom behöver försörja sej på att att underhålla gamlagubbar. Fyy, det är orättvist ibland.


Jag hade nog gärna velat se mer utav själva landet men vi hann tyvärr inte med det. Portugal är nog inget ställe jag kommer välja att åka tillbaka till för jag fastnade inte för det så som jag gjort på tidigare resor. Men det kommer absolut bli en minnesvärd vecka på många olika sätt.


När jag kommer hem till Sverige kommer jag snabbt åka hem och lämna väskan och byta om lite (+ "posta" det här inläggen) och sen ska jag iväg på direkten för att träffa en vän!



Söndag - Portugal

Det har blivit dåligt att hålla bloggen vid liv den här veckan men det har varit strul med internet väldigt mycket och då har jag inte orkat. Nu har vi precis kommit tillbaka till hotell efter att besökt Cissi´s farmor&farfar för en lunch. Vi tänkte lägga oss en stund nere vid poolen nu innan det är dags att fixa till sej för kvällen. Vi ska äta på restaurangen där vi åt första kvällen och sen bär det av till en av portugal´s största partygator.. Det kommer nog bli ett jävla drag och vi ska blandannat besöka en gayclub här. Ska bli kul att se hur det är här. Imorgon har vi sista dagen här här innan vi återigen kommer hem till Sverige så jag ska försöka ligga i solen större av delen utav dagen och pressa så mycket det bara går och sen måste vi även packa allting. Vi hörs hemma i Sverige igen!



I portugal.

Jag har haft problem med internet sen jag kom hit i tisdag så där av inget bloggande. Nu har jag äntligen lyckats hitta en liten signalstyrka från andra hotellet som man får betala för att använda.. Det tar en jäkla tid att ladda upp bilder och just nu har jag inte många minuter kvar. Jag vill bara säga att jag har det helt okej här, vi solar och badar massor och äter gott varje dag. Jag saknar mina nära och kära hemma väldigt mycket och ni vet vilka ni är! Jag ska försöka titta in här imorgon igen så förhoppnignsvis blir det ett lite längre inlägg.

Jag har försökt sms:a vissa av er och vissa får jag leveransrapport på och andra inte. Jag hoppas ni fått mina sms och att ni mår bra. Jag tänker på er allihopa, ni vet vilka ni är... Hoppas ni har det bra hemma i sverige och att ni får lite sol på er. :)




Sitter på planet.

Resan till Arlanda gick finfint och lika så med incheckningen. Nu sitter vi ombord på planet och det är inte många minuter kvar tills vi ska lyfta. Tänk... Om bara några timmar ligger jag på en strand i solen. Jag hoppas flygresan går bra och att det är lugnt så jag kan sova lite kanske. Nu måste jag lägga ner datorn för strax drar vi! Vi hörs när jag kommit fram till portugal! :)

Bild ifrån i morse på Arlanda.


Långsam klocka.

Tiden står stilla och klockorna har slutat att gå känns det som. Just nu ligger jag bara och väntar på att klockan ska bli två så jag kan börja göra mej i ordning och sen börja färden mot Arlanda. Kan inte riktigt hajja att det bara är några timmar kvar tills jag sitter på planet och sen är i varma soliga portugal.

Under veckan kommer jag endast vara inloggad på bloggen när jag sitter vid datorn. Alltså blir det ingen msn, facebook eller QX så ända sättet ni når mej på är via kommentarerna. Kommer inte godkänna dom utan det är bara jag som läser dom!

Fullrulle..

Det var ingen höjdare när väckarklockan ringde tidigt i morse och jag inte hade något annat alternativ är att kliva upp för att hinna med allting idag. Jag hade svårt att somna och låg och vred & vände på mej i timmar kändes det som så jag var lagom trött i morse. Vid lunchtid åkte jag till Hannes och joinade honom på en lunch med hans vän och sa hejdå innan jag sticker iväg. Han är nog en av dom få "saker" jag kommer sakna när jag åker för vi pratar åtminstonde en gång om dagen i telefon varje dag. Efter lunchen hann jag med ett par ärenden på stan och sen åkte jag till karlaplan för att gå på en interjuv om det skiter sej med personliga assistent jobbet, tyvärr hade hon blivit sjuk och skulle ringa upp mej när jag kommer hem ifrån resan. Så jag shoppade det sista och åkte till bibblan och kom ut därifrån med 5 nya böcker som jag kan ta med mej och ligga och läsa på stranden.. 

Nu är jag hemma en snabbis, packat klart det sista och nu återstår bara neccisären som jag slänger ner när jag duschat i natt. Springer runt och letar efter min mp3 sladd för att kunna byta ut några gamla låtar till lite nya men jag hittar den ingen stans så det verkar som att jag får klara mej på den musiken som redan ligger inne. Men jag vet att jag hade sladden för bara några dagar sen. hmm?!?!?

Jag ska alldeles strax iväg igen och senare ikväll ska jag träffa bästa kusin på en snabbfika och säga hejdå. Man är lite larvig som vill hinna säga hej då till dom speciella för jag ska ju faktiskt bara vara borta en vecka, men man kan nog inte få för mycket utav det goda - eller hur?! :)




Privatblogg.


PRIVAT INLÄGG ! 


Nu finns det en privat blogg för dom absolut närmaste.
Varje gång den uppdateras kommer det upp en länk här i bloggen.


Sunksöndag som blev väldigt mysig.

Vaknade av att telefon ringde vid halv ett och låg och pratade i den ett bra tag. Hela dagen tillbringades sen i sängen med datorn på magen med undantag för rökpaus ute i köket. Jag har varit så seg och lat så det har varit så skönt att bara legat i sängen och degat och inte haft massa måsten att göra. Det är nu på hösten man faktiskt får stanna hemma i sängen en hel dag utan att få dåligt samvete, jag gillar nog hösten iallafall! På kvällskvisten åkte jag in till stan och mötte upp Sannah för en mysig utomhus fika med filtar och massa prat och skvaller. Kommer ni ihåg att jag var på en anställningsinterjuv som personligassistent för en pojke i torsdags? Familjen hade försökt att nå mej i två dagar och ikväll lyckades vi pratas vid och tjänsten hade blivit tillsatt av någon annan... MEN, pojken ska få utökade timmar och därför behövs det en assistent till och dom är jätteintresserade utav mej för dom timmarna. Vi bestämde att vi skulle höras på telefon när jag kommer hem från Portugal så det ser väldigt lovande ut. Jag som var så bombsäker på att jag inte skulle få det men ack så fel jag hade. Så med andra ord har det varit en väldigt bra söndag och avslut på den här veckan.

Nu har jag lyckas få någelunda kontroll över packningen och är i princip klar. Jag ska bara slänga ner ett par jeans som hänger på tork och neccisären precis innan jag drar. Imorgon har jag en fullspäckad dag med saker att göra och sen är det bara att hinna hem och sova några timmar innan det är dags att göra sej i ordning och åka till Arlanda.


Jag är en usel packare.

Igår blev det full rulle hela dagen så därav inget bloggande. Efter mitt möte jag hade åkte jag in till stan och gick till NK passagen för att kolla om det fanns en ledig klipptid vilket det gjorde en halvtimme senare. Jag bollade lite idér om mitt hår med frisören och när hon var klar blev det grymt bra. Det är väldigt kort men höst fräscht och varje gång jag tittar mej i spegeln får jag en lätt liten chock, jag har inte riktigt vant mej ännu. Nu finns det ingen lugg att leka med längre. Men jag är mer än nöjd, det är alltid roligt med lite förändringar och när jag var mindre hade jag ofta kort hår. Jessica kom till mej medans jag satt hos frisören och när vi var klara blev det lite shopping för hennes del och sen gick vi och åt middag innan jag åkte hem. Låg och pratade i telefon x antal timmar och sen kollade jag på en extremt bra serie på SVT play - Livakterna, en dansk polis serie.

Morgonen börjades med att grädda våfflor till frukost och sen var det bara att göra sej i ordning och springa iväg till bussen. Jag mötte upp Sannah i stan och sen har vi sprungit runt i affärer och jag har handlat lite saker inför resan på tisdag. När shoppingen var klar åkte vi till Rådmansgatan och satte oss på café 60 och bara myste. Med tanke på att vi inte setts på så länge fanns det mycket att prata om och många varma skratt blev det. Vi mötte upp Sannah´s vän Sofie och åkte till slussen där min buss hem går. Jag gillade Sofie från första sekund och vi hade det riktigt roligt när vi satt alla tre i slussen och pratade och skrattade åt hela sjuka saker.

Ikväll blev det en "Ta-hand-om-dej-själv-kväll", först började med att vaxa hela över kroppen och fyyfan vad ont det gjorde. Hoppade in i duschen och skrubbade hela kroppen sen och peelade ansiktet. Jag tog en kvällspromenad ner till solariumet och låg där och pressade i 13 minuter för att få lite färg innan jag sticker iväg. Nu har jag precis slängt in en hel del kläder i tvätten och rotat fram resväskan och börjat med packningen.. Jag behöver nog inte nämna hur det går, jag måste sortera bort en hel del för annars kommer jag garanterat komma till Arlanda med övervikt.

Fredag.

Godmorgon?!

Sitter halvdöd vid köksbordet och sipprar på min kaffe efter en lång dusch och försöker vakna till liv. Jag ska möta upp en kompis till mej inne i stan för en fika om ett tag innan jag ska iväg på ett möte. Efter det har jag andra roliga saker inbokade hela dagen så det är fullt upp nu, men jag gillar´t! Nu måste jag rota fram lite kläder ur garderoben och rusa iväg till bussen sen.  


vi hörs senare ikväll.


Trots hårda ord och tuffs "smällar" kommer vi nog håla ihop i eviheter till.

Det blev ingen hemma kväll för mej utan när jag sökt alla dom jobb som ligger ut för idag hakade jag upp med en vän till mej som har körtkort. Vi tog hans bil och bara körde omkring, lyssnade på högmusik och jag fick chans till att prata av mej lite. Det var verkligen jättemysigt och jag tycker det är så avkopplande att sitta i en bil sent på kvällen/natten, se gatlycktorna lysa, åka fort på vägen och nynna med till musiken - avbrotten från den mysiga filuren som berättar om nästa låt eller har en diskution i full gång när folk kan ringa in och delta. Alltid älskat den känslan och kommer nog alltid göra det oxå, det är nog en av dom största anledningarna till att jag vill ta körkort i framtiden. Att få känna den friheten att bara kunna sticka iväg med bilen när man vill.

Det har varit en extremt känsloladdad kväll - Min fina vän Sannah som jag inte haft kontakt med på flera månader av olika anledningar och jag började först prata på fejjan och sen på msn innan jag ringde upp henne på telefon nu ikväll. Många minnen som kom på tal från en galen tid, vi pratade om älskade Robin, skrattade och pratade om mycket annat skoj. Jag har ofta tänkt på henne och undrat hur hon har det och vad hon gör så nu när våra vägar mötts igen känns det väldigt roligt och skönt att få höra om allting. Det var en svår tid vi båda gick igenom där och då och allt blev så fel och dumt från första början men nu är det att blicka framåt som gäller för oss båda så jag är oerhört glad att få ha henne tillbaka i mitt liv igen. Tänk.. För exakt ett år sen spenderade jag nästan hela september tillsammans med henne. Jag bodde hemma hos henne och vi hade många fikanätter när vi gjorde våran egen latté och satt och pratade hela nätterna eller tittade på film..  Hennes pappa fick köpa hem ny mjölk varje dag för att vi nästan druckit upp allting på natten. Vi gick inte och la oss för ens tidigt på morgonen och gick upp sent på eftermiddagen, man hade alltid någon att krypa ner i sängen tillsammans med och ligga & prata med tills man somnade mitt i en mening. Det finns hur många roliga och glada minnen ifrån september månad 08 med Sannah som jag bara kan ligga och skratta åt nu, alla fina dagar ligger mej varmt om hjärtat.

Mina ögon svider och börjar svika mej nu så det är dags att skutta i säng och sova. Jag är så trött ikväll så det lär nog inte dröja många sekunder innan jag sover djupt. Imorgon har jag en fullspäckad dag med roliga saker, men vi hörs innan jag sticker iväg.

Nattiinatt.



Sannah och jag påväg till hemma fest i Bromma, september 08


En erfarenhet rikare!

Jag kom hem för en liten stund sen och väntar nu på att maten som står på spisen och ska bli klar. Anställningsinterjuven gick bra tror jag och vi satt och pratade i nästan två timmar. Jag fick träffa pojken som är i behov utav en personligassistent och han var väldig charmig. Dock tror jag inte att jag får jobbet, jag kände det direkt när jag gick därifrån. Pojken var väldigt sjuk, sjukare än vad jag trodde och har jag sån tur så att jag får jobbet ändå vet jag inte om jag tagit mej vatten över huvudet. Dom skulle i alla fall lämna beskedd under morgon dagen så en liten chans finns det ju fortfarande, men jag hoppas inte allt för mycket. Ibland känner man sånt där på en gång! Och nu förbreder jag mej på att inte få det så jag slipper bli besviken.

Jag blir bara hemma ikväll och ska se till söka andra jobb, börja titta igeonom packningen lite lätt och bara ta det lugnt.


Mot Sthlm.

Sådär, ni har jag precis sagt hejdå till alla i Enköping och satt mej på tåget tillbaka till Stockholm. Jag brukar aldrig bli nervös för en interjuv och vid det här laget är jag van att gå på dom, men idag är jag super nervös! Jag vill så gärna ha det här jobbet och nu är jag så nervös så jag knappt vet vad jag heter. Herregud..

Det går så jävla bra just nu!

Det har verkligen gjort mej gott att komma ifrån Stockholm några dagar och bara fått vara. Jag har byggt upp en styrka satt jag kan ta världen med stormsteg och under dom här dagarna har det hänt så mycket roligt så jag knappt fattar det själv. I morse när jag vaknade fick jag nästan nypa mej själv i armen för att inse att det inte är en dröm utan att det faktiskt är på riktigt. Allt flyter på så jävla bra nu och idag blev jag uppringd av ett jobb jag sökt och dom ville ha mej på en interjuv redan imorgon. Så jag kommer ta ett tidigare tåg för att gå på det imorgon. Det är ett heltidsjobb som personligassistent åt en 9 årig pojke och det skulle vara guldvärld ifall dom väljer mej. Inte bara för att få en ekonomisk trygghet utan även att få ta chansen att få utföra ett sånt jobb och utvecklas i sej själv.

Jag ska börja packa ihop mina saker lite smått här nu och sen ta en tur in i badrummet och lägga två ansiktsmasker och raka mej så jag slipper stressa imorgon. Sen blir det bums i sängen så jag är utvilad och har hela förmiddagen tillsammans med mina älsklingar innan jag sätter mej på tåget.

Vi hörs förmodligen innan interjuven när jag sitter på tåget.

tjingeling

Lyckorus från topp till tå.

Tänk vad fort tiden går, det har redan hunnit blivit första september och sommaren är över för den här gången. För att vara första september vaknade jag till hur fint väder som helst. Gått runt i mina shorts med t-shirt och en tunn kofta  hela dagen och någon vidare kyla har jag inte sett röken utav.

Jag är så himla lycklig och glad för tillfället så orden inte ens räcker till. Det har varit en underbar dag med många glädjande händelser. Från och med november kommer jag att flytta och istället bo tillsammans med min högt älskade kusin i en stor fin lägenhet. Det är som ett mirakel uppifrån! Jag har längtat efter den här dagen så länge jag kan minnas och även om det inte är en egen lägenhet jag ska flytta till så är det perfekt. Lycka-lycka-lycka. Jag ska få ett mörkblått rum som kommer att vara mitt och jag ska möblera det och göra det så fint jag bara kan. Allting har inte riktigt hunnit sjunka in ännu och jag springer runt här helt sprallig och måste nypa mej i armen flera gånger om för att försöka inse att det faktiskt är på riktigt & sant. Jag har äntligt fått en trygghet som bara funnits i min fantasi förut. Att få dela det här tillsammans med Sandra och få ha henna nära mej känns så extremt... Ja jag hittar inte ens något ord för det. Allting är så himla stort för mej och när jag fick reda på det idag satt jag bara och skrattade åt det. Det går ett lyckorus genom hela min kropp och för första gången på många år kan jag andas ut och känna att allt kämpande varit värt varenda sekund. När jag flyttar ifrån Orminge kommer det vara som ett gamalt kapitell avslutas och första raden på nya bladet skrivs. Det finns person jag kommer lämna bakom mej och klippa alla band med och även om det kanske kommer bli tufft i början då allting är så definitivt att jag tagit det här steget så är det vad jag måste göra för att må bra. Idag har jag oxå fått två arbetsinterjuver inbokade att gå på innan jag åker iväg på tisdag. Saker och ting börjar äntligen flyta på och nu känns allting så sjukt bra! Ett av jobben är min hemmaplan och jag känner mej relativt säker på att jag kommer få det.

Det har blivit mycket prat i telefon och suttit vid datorn idag men när jag inte gjort det så har jag umgåts med mina fina älsklingar. Linn & jag var iväg till studsmattan och det slutade med att det var jag som hoppade mest. Skit kul ju! Eftersom det fina vädret har vi tillbringat mycket tid utomhus på tomten och nu känner Linus igen mej mera så han är framme och busar som sjutton, en riktigt liten vildning. Fredrik slängde ihop en kanon god middag och efter det när barnen somnat åkte jag och Maria iväg och stor handlade. Ikväll har jag mest legat framför datorn och planerat lite inför på tisdag, allting blev ju bestämt så snabbt så jag måste skicka iväg lite mail och fixa massa.

Börjar hösten med en utomlandsresa!

På tisdag morgon drar jag och två vänner iväg till Portugal Albufeira en vecka. Allting blev bestämt väldigt hastigt men idag är biljetterna fixade och jag ser fram emot en härlig vecka med massor av sol, bad och goda drinkar! En perfekt start på den kyliga hösten som kommer att komma! Svävar fortfarande helt uppe i det blå och kan inte riktigt hajja att jag äntligen kommer ifrån Sverige och får åka utomlands på semester en vecka. Allting kom på tal idag och några timmar senare var det bestämt och klart - men ibland gäller det att vara snabb och impulsiv!

To do lista;
- Klippa mej
- Köpa solkräm, olja
- Tvätta - Packa
- Ta en sväng förbi Biblioteket
- Försöka få tag på en mp3 med mer minne än min att låna
- Träffa dom närmaste vännerna
 

Det är säkert en hel del små saker att ta i tur med oxå som alltid men det är på det stora hela det jag ska hinna med.

Jag kommer ta med mej min dator och blogga på som vanligt under veckan. Det blir inte bara en ren semester vecka för min del utan jag måste även söka jobb så det är därför jag tar med mej datorn. Men kommer enbart vara inloggad på bloggen dom tillfällen jag sitter vid datorn under den veckan.

Portugal, Albufeira



Jag kommer att komma hem som en pepparkaka :)


Duktig pojke.

Tjena mors!

Idag har det varit en väldigt effektiv förmiddag.. Jag har hunnit med mycket och känner mej väldigt nöjd. Jag unnade mej en skön sovmorgon och ställde klockan på tio. Det var länge sen jag sov så djupt och skönt. Satt och fikade med Fredrik en stund när jag vaknat till liv och pratade lite och sen plockade jag fram datorn och suttit här två timmar.. Har pratat med arbetsförmedlingen och skickat iväg min CV till x antal jobb så nu borde det hända någonting snart. Just nu väntar jag på svar ifrån AMS för det ser ut som om att jag kommer kunna få en jobbcoch som har en del kontakter inom arbetsmarknaden som AMS inte har tillgång till. Det skulle vara kanon att få ta del utav det faktiskt och få lite jobb.

Fredrik är iväg och hämtar lillsnorpan på dagis så jag tänkte hoppa in i duschen så jag är redo för massa bus när hon kommer hem.

Ha en fin dag !

RSS 2.0