Första utomhusbadet !

Det blev lite ändrade planer igår så vi hoppade picnicen ochj ag mötte uppe lite vänner vid Åhlens på Centralen efter att jag slutat praktiken. Det var baby, Olivia och Hannes. Dom skulle fixa dricka så vi var kvar en stund inne i stan innan vi tog tunnelbanan hem till Hannes och satte på oss badkläder osv. och knallade iväg till bryggan i solen. Vissa av oss badade, andra pratade och drack vin eller sprang runt och jagade varandra. Det var en riktigt trevligt och mysig kväll där ute på bryggan och efter ett tag kom Gustavo dit och joinade oss oxå. Jaag tog mitt första utomhusbad vilket var grymt skönt men fan vad kallt det var. Efteråt satt jag och skakade tänderna för att jag frös så pass mycket. Usch.. När vi lessnat klädde vi på oss och tog en sväng fröbi Konsum innan vi hamnade hemms hos Hannes och käkade mat, pratade och sjöng lite singstar. Det var en fantastiskt kväll med många skratt fram tills att vi skulle sova. Hursomhelst, tack sötnosar !




Måndag.

Godmorgon.

Sitter och slänger i mej en snabb frukost medan jag skriver några rader innan jag ska sprigna iväg till praktiken och ha min näst sista praktikdag. Det känns så jävla bra, det ska bli skönt med sommarlov för första gången på några år. Varje sommar har jag alltid jobbar, jobbat och jobbat. OCh även om jag gärna vill jobba den här sommaren oxå eftersom jag älskar att arbeta ska det blir skönt med ledighet och ska jag njuta för det här är garanterat min sista långa ledighet. Jag ska ha ett jobb !

Slutar praktiken vid fem i dag och efter det ska jag göra mej i ordning lite snabbt på jobbet och sen möta upp baby och lite vänner till honom. Ikväll ska vi ha picnic för en av hans vänner som fyller år tror jag det var. Det ska bli trevligt och jag hoppas jag kanske kan få med mej Hannes oxå kanske..

Nu ska jag ta sista tuggan på mackan, borsta tänderna och sen springa iväg. Jag är lite halvsen som vanligt ;)


Utomlandsvärme! :)

Oj, jag borde legat i sängen och sovit för länge sen för om drygt fem timmar ringer väckar klockan och jag måste upp och göra mej i ordning igen. Kanske inte är någon idé att lägga sej över huvudtaget? Men då kommer jag garanterat vara stendöd imorgon. Hursomhelst kom jag precis hem och slängde mej framför datorn för att kunna uppdatera bloggen. Jag har faktiskt haft abstinens över att inte skrivit av mej varje dag men det har oxå varit skönt att ha en datorfri helg även om jag smet in i lördags och skrev några dagar..

Idag var jag uppe med tuppe och plockade fram badkläder och handduk snabbt och sen tog vi bilen 2 mil till ett utomhusbad. Så jag har legat och stekt hela dagen i solen och när det blev för varmt var det bara att hoppa i plurret och svalka av sej lite. Vi hade gjort i ordning pasta sallad som vi hade med oss och sen blev det lite glasätande oxå. Den här helgen har verkligen varit bra för mej för jag har kommit ner i varv, vilat och tagit till lugnt till max. Ätit god mat och haft det trevligt. Lämnade till och med mobilen hemma när vi åkte iväg och badade och det är något jag inte gjort på flera år, lämnat mobilen utom synhål och dessutom inte känt mej stressad över det. Som jag sa blir det fullt upp i veckan men jag ska försöka ligga ute i solen och pressa så fort tillfälle ges för nu får inte den fina solbränna försvinna.

Nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt på er allihopa!







Ifrån fikan i Fredags med mina två underbar hjärtan.
Sandra och Hannes!


Du är min styrka, min lycka, mitt ALLT




Sommarfötter ?!

Jag har det så himla bra just nu så det finns inte. Visst, det kanske inte riktigt blev som jag hade tänkt mej från början men jag tänker inte klaga. Det är verkligen semester i helgen och jag njuter för fullt utav det fina vädret och bara kunna gå in och ut som man vill! Bara kunna knalla rakt ut på en tomt med en stor gräsmatta eller grusgång i bara shorts. Det är livet. Jag var uppe tidigt i morse och låg i solen och pressade några timmar innan det var dags att bege sej på 40-års kalas. Det var okej, lganska dött och tråkigt men tanterna fyllde på vinglaset så det blev en härlig fylla för drack man inte upp kom dom fram på direkten och frågade om det inte var gott och ville erbjuda någonting annat.. Det blir nog lugnt ikväll och imorgon tänkte jag försöka komma upp i tid och ligga i solen och pressa några timmar innan jag kommer tillbaka till Stockholm på kvällen. Veckan har lyckats blivit fullbokad och vissa dagar dubbelbokade så det blir en hel del att göra men jag kan nog styra upp det så alla blir nöjda och glada så det är skönt att bara vara just nu. På torsdag åker jag iväg på en mini semester till i ett dygn, men mera om det senare i veckan.  

Vi hörs mera imorgon så kommer bilder upp ifrån i fredags när jag träffade Sandra och Hannes på en fika och shoppade lite.

Helg.

Hej på er,

Har ni sovit gott i natt? Jag sov en prins och gick upp när väckar klockan ringde i morse vid nio. Eller iofs, ja vaknade första gången halv nio när baby ringde och sa hejdå innan han & Olivia sticker till Norge.

Det blir en datorfri helg nu för jag ska åka ifrån Stockholm över helgen och lämnar datorn hemma. Väskan är packad så jag ska bara borsta tänderna och sen sticka. Möter först upp Hannes inne i stan för jag måste köpa lite nödvändiga saker och sen blir det en fika med Sandra innan jag lämnar Stockholm bakom min rygg. Ja kanske sätter mej vid någon dator som finns där under helgen annars kommer jag hem på söndag efter klockan 21. Ha en riktigt bra helg nu !


Puusskram
Daniel

Finns det något bättre sätt att tillbringa en sommardag på?

Jag kan inte sluta tjata om det här men gud vilket härligt väder vi har haft idag igen. Jag blir helt lycklig ända ner ifrån tårna upp längs hela kroppen till huvudet. wehejj.. I solen har det nog varit många grader över 25 idag och jag började min morgon med att plocka fram solstolen på balkongen och ligga där tre timmar och lyssna på musik medans jag stekte. Hoppade sen in i duschen och tog en svalkande dusch innan det var dags att smörja in sej med solkräm och möta upp Hannes och lite vänner till honom i slussen. Vi bestämde att vi skulle lägga oss i Vitabergsparken och lapa lite sol och så fick det bli men med ett stopp på Brasco för att köpa med oss varsin sallad. Dock vet jag inte riktigt om jag kan kalla min sallad för sallad för jag ska ju speciallbeställa som vanligt och plocka bort i princip alla grönsaker som finns med från början., men gott var det! Det blev några trevliga timmar och jag somnade till och med i solen innan vi gav upp och jag åkte till Centralen och mötte upp Baby..

Vi tog tunnelbanan hem till Olivia och satt och hängde ett tag på hennes balkong. Dom käkade och vi satt och pratade om dittan och dattan innan jag sa hejdå till dom båda eftersom dom sticker till Norge imorgon och jag åkte hem. Väl hemma stod maten på spisen så nu har jag precis ätit och ligger uppe på sängen halvt död. Man blir död utav att vara ute i solen en hel dag så jag ska smörja in mej från topp till tå med sollotion och sen få det bli en tidig kväll för mej. John blund behöver nog inte göra mycket jobb innan jag ligger och sussar gott i sängen. Det har varit en perfekt dag i min smak förutom att jag känt av läkarbesöker i onsdags och haft lite ont. Väckarklockan ska givetvis ställas på 09.00 imorgonbitti för jag tänker inte missa en sekund utav det här fina vädret.

tjingeling..

Tack hjärtat!



Hannes ville skämma bort mej lite extra så jag fick den här superfina t-shirten  med djup u - ringning från honom idag. Den kommer ifrån H&M och kostade endast 79:50. Den är lite halvt figursydd och sitter perfekt. Kommer passa till antingen ett par ljusa uppvikta jeans en dag på stan i sommar eller till svarta jeans på en krogrunda.
 

Det gick bra..

Vilken dag det har varit ! Jag var verkligen jättenervös när jag kom fram till Karolinska och skulle göra det jag var där för att göra och tänkte vända på klacken och bara skita i allting. Men jag blev jättefint bemött utav personalen och dom lugnade ner mej och sa att allting skulle gå bra. Det gjorde ont som fan och tårarna bara sprutade på mej  men efter x antal bedövningssprutor och lugnande gick allting bra och  jag hade världens underbaraste sjuksyster som stod och klappade mej på kinden hela tiden och sa att allting gick jättebra och att jag var duktig. Jag har ingen uppfattning om hur länge jag var där men när allting var klart och vi sagt hejdå till den fina personalen åkte jag och fina Hannes in till stan.

Vi gick runt i stan några timmar och kollade i olika butiker på kläder och bara totalnjöt av det härliga vädret. När båda var helt slut åkte vi hem till honom med ett stopp på konsum för att handla lite lunch. Så hela eftermiddagen har vi suttit ute på balkongen insmorda i olja och rökt, pratat och ätit. Hannes mamma bjöd oss på sushi till middag så vi orkade pallra oss ut i värmen och köpa det för att sen äta tillsammans med henne ute i kvällssolen på balkongen. Trotts att jag haft lite ont efter tidigare idag så har det varit en jättemysig dag och jag hoppas på lika fint väder imorgon med. Jag blir hemma imorgon oxå för att vara riktigt säker på att allting är okej efter idag och troligtvis på fredag med men det får vi se hur jag mår imorgon.  


Ska fixa lite här hemma nu så hörs vi om en stund,


tjingeling..

Godmorgon !!

Det här är rena rama jävla martyren att gå upp såhär tidigt på morgonen. Jag som låg och sov SÅ skönt när klockan ringde i morse. Men idag är det en stor dag så det var bara att pallra sej upp, ut på balkongen med kaffe och cigg och sen duschen. Nu sitter jag här färdig duschad så jag har bara att borsta tänderna kvar. Om lite mer än en halvtimme sitter vi på tunnelbanan som ska ta oss till Hornstull och sen buss därifrån till Karolinska. Jag är lite smånervös idag men jag vet att dom är duktiga på det dom gör och jag inte är den första. Men jag kan inte komma undan med att jag inte gillar nålar... Iiiihhh !

Men låt allting gå fort så jag kan ta del utav det fina vädret utomhus någonstans. Ha en fin dag allihopa!


Tisdag..

Det var ingen lek att ringa runt och försöka få tag på alla olika myndigheter i semester tider som jag behövde prata med. Till slut kom jag i alla fall fram och fick prata med rätt person och nu verkar det som om att allting har löst sej efter lite krigande. Det var som om en sten fall ifrån min kropp och det känns jätte skönt. Faxade in dom sista papprerna ifrån praktiken så nu har dom ingenting att anmärka eller klaga på om den saken.

Vi fick varor på praktiken idag så det var väl det min tid gick åt till, alla plocka upp allting och ställa det fint i hyllorna. Det blev lite kassa och vid nio kunde jag äntligen vrida om nyckeln till dörren och börja stänga kassorna. Baby hade åkt till Karlaplan och stod och väntade på mej vid tunnelbanan. Vi hade tänkt ta en promenad till centralen men gick åt helt fel håll så vi hamnade istället vid gärdet. Det var en fin kväll och och fanns en luftbalkong som landat och skulle plockas ihop. Vi satte oss på några bänkar och pratade, om allt och ingenting. Vi behövde de båda två och det var riktigt mysigt.

Nu sitter jag hemma hos Hannes och ska sova här inatt. Vi kom precis in efter att suttit nere vid vattnet en timme eller två och bara skrattat och pratat, återigen om allt & ingenting. Det är så härligt att värmen sitter i på kvällarna så man kan sitta utomus utan att frysa, nu är det verkligen sommar på riktigt. 

Imorgon är det en stor dag för rmej men Hannes följer med som stöd, tack älskling! Jag ska till sjukhuset men vad jag ska göra där är hemligt. piiiiiip. Nej, jag är inte döende eller sjuk! Jag vet inte hur länge allting kommer ta men mår jag inte allt för dåligt efter så blir det nog en tripp på stan eller lite solning i en park om jag har tur.


Min nya älskling.. - Jag var tvungen att unna mej själv en liten present.



Jag är så nöjd av dagens inköps så jag kan hoppa runt av glädje. Den här väskan kommer ifrån H&M och är egentligen ifrån deras höstkolektion och jag hittade redan i butik då men tyvärr trodde jag den var slutsåld eftersom jag letade runt i flera butiker men inte hittade den någonstans när jag hade pengar. Nu när butikerna plockat fram rean såg jag att den fanns och jag la undan den på en gång, den skulle bara bli min! För mindre än en hundra lapp fick jag denna skönhet som kommer passa perfekt i sommar att bära runt på datorn i och andra små grejor en dag på stan eller om man ska sova bort en natt och inte behöver ha med sej hela garderoben. Folk som säger att man inte kan köpa sej lycka har så fel, kortvarig lycka gåre fanemej att köpa hur ytligt det än låter men det är den bittra saningen. Jag älskar färgkombination på hela väskan och sen en längre tid har jag fastnat för tukost totalt. Det är en sån fin färg som kan lysa upp vilken tråkig regnig dag som helst. Skor, jackor, t-shirtar.. ja younamet. Så länge du blandar färgen med andra rätta färger och tillbehör funkar det perfekt. Jag är så nöjd! :)

<3

"Det går tydligen att gå till apoteket där du fick ut din medicin
och få ett nytt kvitto. Hör av dej senare ikväll när du har tid.
Det är inte alls min mening att vara hård mot dej. Jag vet att
du är en kämpe och kämpat som en tok. Vi ska lösa det här på
nått sätt. Jag älskar dej vännen och jag kommer alltid finnas här
för dej när allting känns tugnt. Stor kram"

Jag grät.. Grät som ett litet späd barn idag när jag fick sms:et, 
men det var inga onda tårar. Det var glädjetårrar blandat med all
förtvivlan som finns inuti mej.Jag älskar dej så mycket, så mycket.
Och jag alltid sett upp till dej sen jag var liten skitunge, du vet det va?
Vad hade jag gjort utan dej min vackra? Det finns inga ord, du är allt.

220609

Egentligen borde jag nog vara jättetrött för det blev endast två timmars sömn inatt.. Jag låg uppe och läste till klockan hade slagit fyra och jag insåg att det kunde vara bra med lite sömn ändå. Dagen på praktiken har kännts som hundra år, jag är inne på sluttampen nu och jag räknar varje sekund tills jag får gå hem. JAg har tröttnat på att vara där och göra allting gratis men jag fick väldigt fint beröm som jag stolt tog emot idag. Det ska bli skönt med några veckors semester om man bortser ifrån dom kvällar jag ska jobba och allt spring till arbetsförmedlingen igen men dom möterna tänker jag se till att få efter klockan tolv på dagarna och dessutom blir det väl bara i början jag måste vara där när jag ska skriva in mej osv.

Jag åkte hem efter praktiken och käkade lite och sen har jag legsat nerkryppt i sängen och läst ut boken. Det var en söt bok och det känns alltid lite sorgligt att läsa sista orden på sista sidan.. Så var det slut för den gången. Jag blir hemma ikväll och ska bara ta det lugnt.. Imorgon ska jag ringa alla myndigheter och se vad som sjutton händer, jag håller på att få ett spel utav det här snart. Hinner jag ska jag sno åt mej några i solen innan det är dags att åka till praktiken och köra näst sista stängningen på praktiken.


Kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

..

Haha du var nog den sista på jorden som jag trodde skulle komma och köra upp en sån kommentar i facet på mej men uppenbarligen hade jag fel där. Tack..


Nu ska det sovas.. Eller ja läsa.
Jag kan inte sova.


Skjut mej...

.



Sinnesförvirring ?

jävla ångest.

Det är såhär jag gör när livet där ute blir för jobbigt, när allting går riktigt fel och jag inte vet vad jag ska ta mej till. Idag har jag inte gjort annat än att suttit ute på balkongen i min lilla bubbla och läst eller legat i sängen och sovit. Sovit bort allting så jag sluppit känna efter. Mobilen har ringt gång på gång men jag har inte orkat. Folk har frågat vad det är men jag kan inte uttrycka mej just nu för andra. Kissekatt har kommit fram och puttat på mej med sin nos som om att han förstått att något är galet men jag har bara puttat bort honom. Det är så lätt att vara klok åt andra och hjälpa dom men när man själv vaknar upp en morgon som denna och bara vill spy av all sin egen ångest är det inte lika lätt. Som vanligt är det inte bara en grej utan jag har samlat på mej en liten hög som runnit över nu, igen. Den jag helst av allt skulle vilja ha här är så långtlångt borta och jag vågar inte ta upp telefonluren och slå en signal för det är så länge sen vi pratades vid. Jag vill inte visa mej för någon såhär, punkt.

Jag och baby har haft det ganksa tufft den här helgen oxå och det påverkar givetvis allting lite. Men mer om det blir det inte sagt hära.
 
innan mörkret faller
ska jag lämna några varma rader
ska jag vara din starka vän
ska jag visa upp några bättre sidor
och lova dig någonting igen

innan morgonen kommer
ska jag vända alla kappor tillbaka
och lita mer på min kraft
ska jag hämta nånting jag förlorat
en vilja som jag faktiskt haft

jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
jag har trampat upp stigar där gränserna går

innan mörkret faller
vill jag reda ut några saker
inga rätt och inga fel
vill jag öppna för en vapenvila
du har din och jag har min del

Stackars.

Stackars mannen med medaljer
som bara putsar sina minnen
han sitter tyst bland gammalt skrot
Kan inte se för allt sot
att ingen sitter mittemot

Stackars hon som flyter med
som aldrig lärde sig ta sats
Hon som ägna all sin tid
åt nåt hon inte ville bli
för det var bara där det fanns en plats

Och stackars dom som stänger in sig
hundra dagar utan heder
Ja stackars dom som lever så
stackars dom som tittar på
hur märkligt kan man må

21 juni 2009


tjolahoppsan..

Jag är hungrig men jag orkar inte laga mat. Jag är trött men jag kan inte lägga mej för då sover ja inget inatt. Jag är rastlös men jag orkar inte åka iväg och göra någonting. Ja, ibland är det verkligen skönt med skitproblem.

Har suttit ute på balkongen och läst nu ett bra tag, innan mormor åkte iväg hade hon med sej en ny bok hem som jag genast haffade och började läsa. Den heter Flyktfåglar och skriven utav Charlotte Cerps och verkar väldigt lättsam och helt okej vilket är vad jag orkar idag. Jag borde slänga in en tvättmaskin, städa upp lite här hemma och hoppa in i duschen men det är mycket man borde göra och det finns alltid roligare saker som kommer iväg. Nu kom precis mormor hem efter att ha varit borta några dagar och jag måste säga att tiden har gått så sjukt fort. Jag hade massor med saker jag tänkte att jag skulle göra här hemma och framför allt hinna koppla av lite här hemma och njuta , laga lite mat och bara vara men tiden har gått så väldigt fort så jag har knappt hunnit vara hemma alls.

Ska springa ner till centrum en snabbis,

tingeling...

54, Vi kommer tillbaka !

Åååh vad jag är trött och sliten idag, inte bakis för det blev bara två glas vin men natten har satt sina spår idag.

Jag mötte upp alla i gamla stan igår som vi hade bestämt och så gick vi till Cattis, men det var inte Cattis igår utan några andra klubbägare i samma lokaler så Olivia kom inte in tyvärr. Jag ville inte lämna henne så vi sa hejdå till dom andra och åkte till Centralen och satte oss på Soft and bar och drack lite vin och pratade en massa. Jag älskar när jag kan få  en kick mentalt av en männska och bara sitta och prata om allt eller inget. Och jag är verkligen glad över att börja lära känna Olivia för hon är en härlig prick! Klockan sprang iväg och hon hade redan hunnit bli ett nästan och vi var danssugna så vi åkte till medis och ställde oss i kön till 54, och det var nog kvällens största skämt som vi skrattade länge åt. Jag hade druckit två glas vin under hela kvällen och var inte alls berusad eller full men jag blev nekad att komma in för att jag var för FULL, haha jaa.. För full! Vi var välkomna tillbaka en halvtimme senare om jag gick och käkade någonting och eftersom vi båda var sugna på att släppa loss på dansgolvet hade vi inget annat val än att lyda och göra som vakten sa. Sen var det inga problem alls att komma in, dom brydde sej inte om att kolla leg och vi stod & pratade med vakten när jag var ute och rökte och han var hur trevliga som helst.

Det var fullt med folk när vi kommit in, musik spelades på hög partyvolym och flera bra låtar var med på playlistan när vi tog plats på mitten av dansgolvet. Haha det är så komiskt för jag tyckte det var skönt att inte gå till ett gayställe och slippa ha killar efter mej som ska titta och ta på en och det var kul att ta med ut Olivia på ett hetro ställe eftersom hon annars umgås i gayvärlden så mycket, men självklart är det en gaykille där som sitter i baren och vrålglor på mej hela kvällen, han frågade efter mitt nummer oxå när vi tog en paus i baren och skulle dricka ett glasvatten men icke sa nicke.. Det kom han inte långt med. Olivia blev uppragad av en snubbe som ville ha  med oss på efterfest och först hade vi tänkt att följa med men i sista sekund ändrade vi oss och åkte hem till var och än istället. Jag hade verkligen en tokrolig kväll, tack vännen!

Jag tackar mej själv till tusan att jag satte på mej platta tygskor igår kväll för annars hade jag inte haft några fötter kvar idag. Jag har så ont i dom så jag vet inte vart jag ska ta vägen, men det var helt klart värt det för så roligt var länge sen ja hade.

Fan...

Fuck oxå, klockan är nästan tio över fem och jag hade precis skrivit en hel del om kvällen som varit men när jag skulle uppdatera inlägget så kom det upp "sidan kan inte visas" och all text var borta. Jag är alldeles för trött för att skriva om allting nu så jag ska krypa ner under täcker och sova så berättar jag mera om kvällen när jag vaknat senare idag. Jag har i alla fall haft det superkul och dansat tills fötterna gör ont nu.


God natt!

Midsommarmiddag m.m

Igår hade baby bjudit över lite vänner och mej till sej själv för att bjuda på middag och fira lite midsommar. Jag mötte upp Olivia på Centralen så åkte vi dit tillsammans. Baby hade dukat upp fint ute på altanen och lagat en jättegod tre rättersmiddag. Vi drack vin, skrattade, spelade kubb och i det stora hela var det en trevlig kväll om man bortser från lite skit som hände. Jag var kanske inte helt oskyldig i slutet när jag lessnat totalt men jag tycker det är så respektlöst att ställa till med massa skit när man faktiskt är bort bjuden på middag och får allting serverat. Man behöver absolut inte älska alla och alla människor går helt enkelt inte ihop, men man kan vara artig och väluppfostrad. Det finns fortfarande lite saker som jag inte hunnit smälta ifrån gårdagen för på ett sätt var det bara ett stortskämt och att min ärlighet kom fram kanske inte var det bästa men ber man om det får man ocå tåla att höra om det. Det var din kväll i alla fall Olivia! hahaha. Jag är så trött på allt drama i gayvärlden, det skulle vara så skönt att fara på en tripp till Göteborg där inge känner eller vet vem man är och bara komma ifrån allt ett litet tag. Hursomhelst hade du gjort ditt bästa för att folk skulle ha en trevlig kväll baby, tack !



Gick upp i lagom tid idag och klädde på oss och umgicks en stund innan vissa av oss bestämde sej för att börja röra på sej. Jag och Olivia åkte in till stan och satte oss på Koffie på drottninggatan och tog en kaffe och pratade.. Helt plötsligt hade det gått flera timmar, men det blir väl så när man är i trevligtsällskap! :) Vi sa hejdå och rörde på oss åt olika håll. Jag åkte hem och har legat och pratat i telefon och ätit lite.
 
Ska strax hoppa in i duschen och sen göra mej i ordning för ikväll ska jag ut och röra lite på fötterna. Jag ska möta upp baby, hans bror och Olivia vid gamla stan så blir det blir en sväng till Cattis för att ta en sväng om på dansgolvet men jag håller mej nykter ikväll. Jag vet inte, men sist ja var på Cattis var jag relativt nykter, igår var jag berusad men inte full och jag har inget behov utav att supa skallen i små bitar i kväll heller. Och det känns jätteskönt att slippa dagen efter och ligga alldeles förstörd och bakis och låta hela dagen bara gå, nej.. Sen nästa helg kommer jag säkert ta igen det här men alkohol kan verkligen gå upp och ner för mej. Jag är lite dubbelmoralisk utav mej men som min fina Adam säger, jag är ett litet partydjur oavsett. hahah

Nej nu har jag lite bråttom för jag har ingen jävla aning om vad jag ska ha på mej ikväll.

Jag njuter !

Jag är ledsen för att det blev ett så kort inlägg tidigare idag men vi båda var jätte stressade att hinna komma iväg i lagom tid. Jag och Hannes gick runt några timmar på stan och hittade massa fina skönheter till oss båda. Hannes fick med sej både byxor, skjorta, strumpor, t-shirt och linne men jag får vänta tills slutet utav månaden. Jag har i alla fall lagt undan en perfekt sommar väska som ska bli min redan på måndag! Blir suveränt att slänga ned datorn i den eller om man bara ska iväg en natt eller en dag på stan utan jacka. weheejj.. Det blev bara en snabbis för klockan ett började jag jobba och var tvungen att vara på plats. Det har varit en rolig dag för jag jobba med mina två favoritbrudar och vi har alltid lika roligt när vi jobbar. Fick reda på en sak som gjorde mej oerhört glad oxå.

 Det är så tyst, lugnt och skönt här hemma. Mormor har som sagt åkt iväg och jag hör till och med klockorna som tickar, helt sjukt att det kan vara så lugnt här. Winnerbäcks röst spelas ifrån datorn och jag sitter här i köket och njuter med tända ljus. Dom här dagarna ska jag verkligen ta vara på och försöka vara hemma så mycket som möjligt och bara rå om mej själv. Det behövs!

Det är torsdag och jag är inte bakis !

Gud vad skönt att inte vakna upp alldeles bakis och förstörd. Vi var på Cattis igår vilket var roligt som vanligt. Jag tog det lugnt med vinet och drinkarna så det blev bara att glas vin och två shots. Träffade på trevliga människor som vanligt och ägde dansgolvet. Det blev en lyckad kväll..

Nu är vi jätte stressade och håller på att göra oss i ordning. Vi ska in till stan och shoppa lite till Hannes och sen är det raka vägen till jobbet för min del. Jag stänger och kommer hem sent idag men imorgon bitti ska jag njuta av en lång sovmorgon.

hejsvejs..

!!!

Skulle bara vilja ligga på din arm, bita lite i din läpp och dela på en flaska vin tillsammans. Se ljusen brinna ut på morgontimmarna och prata.

Bra Daniel !

Yes, jag fick iväg det och en klump ifrån min mage försvann. Två sökta jobb blev det oxå, nu kommer jag gå runt och hoppas igen. Jag vill inte bli besviken. Är det min tur nu..? Jag hoppas in i det sista.


Tisdag..

Vilken galen jävla dag det har varit. Allt har varit hel flummigt och ingenting har varit sej likt på jobbet. Alla varor var uppplockade när jag kom till praktiken så jag fick hjälpa den nya praktikanten med kassan. Lära honom hur man gjorde och bara stå och titta på. Men hallåå, jag är ju liksom praktikant själv oxå? Men jag kan inte sticka under stolen med att det känns jävligt skönt för då måste dom ju vara nöjda med mej och det jag gör om jag ska lära upp någon annan. Sista timmen innan lunch stod Tatta, Malin & jag och pratade bara. Det blev många skratt och det kändes skönt att skratta lite. Tatta och jag tog lunch tillsammans så vi satt och pratade en hel del vilket var jätte mysigt. Timmarna efter lunchen var lika flummiga som dom innan. Ingen av oss orkade jobba egentligen som dom vanliga rutinerna sa vi byebye till och satte på musik och peppade varandra. Tio över nio var allting klart och vi låste och sprang till tunnelbanan. Vilka brudar dom är, jag gillar dom skarpt! Så söta och omtänksama. Malin kom till och med och gav mej världens bamse kram idag.

Nu är jag hemma och suttit och pratat med mormor för en gångs skull. Det gick bra.. Hon åker bort imorgon och kommer hem på söndag vilket jag tycker ska bli jätteskönt, ha lägenheten för sej själv och kunna rå om sej själv. Imorgon efter praktiken blir det utgång. Jag och finfina Hannes ska till Cattis och köra gärnet. Det börjar bli en härlig tradition det här att gå dit nu varje onsdag. Kul att dom öppnat på fredag och lördagar oxå. Jag ska alldeles strax packa väskan med morgondagens kläder men jag har inte bestämt mej för vad jag ska ha på mej. Baggy jeans med linne och en sjal, skjorta och tighta jeans eller kanske bara en t-shirt med tighta jeans. Jaja, jag slänger ner lite olika alternativ i väskan så får vi se imorgon..

Nu ringer mobilen så jag ska ta en cigg, vi hörs ! 

Jag gillar inte Måndagar.


Heej,

Det har varit en konstig dag på många sätt må jag säga. Ena stunden har jag gått runt med fjärillar i magen medans andra sekunden har mina kinder varit blöta och hela magen har gjort ont. Mitt humör går upp & ner, upp & ner just nu. Det finns en del komplicerade saker i mitt liv nu som jag inte kan göra någonting åt och jag kanske har gjort ett väldigt dumt val idag. Jag kanske borde ha vågat tagit reda på vad det är förnågonting men när min magkänsla säger nej kan jag inte gå emot den. Jag kommer ångra mej, ja kommer fråga mej själv varför flera gånger om men jag måste låta det här vara en olöst mysterium. Det kanske inte är lycka fullt ut, men jag kan nöja mej.. Jag har anpassat mej och nöjt mej så mycket genom livet så varför inte lite till?

Det märks att det är pissväder ute för folk orkar knappt gå utanför dörren och därmed var det helt dött på praktiken idag. Jag vet inte hur många gånger jag gick in på lagret och satte mej på en pall och sms:ade lite. Tur att den vanliga butikschefen gått på semester och inte var där för hon hade nog inte blivit så glad men vad ska man göra när det knappt finns något att göra? Imorgon kommer det massor med varor så då blir det mera att göra. Jag gick från praktiken en timme tidigare och mötte upp Fredrik på centralen eftersom vi hade ett möte att gå på tillsammans idag. Vi käkade lite snabbt innan, eller ja.. Rättare sagt så käkade han och jag satt och pratade. Det var skönt att träffa honom ensam, utan barnen, utan Maria utan någon annan. Det var lite som gamla tiden. Då jag alltid smet in i studion på skolan och lättade lite på mitt hjärta. Mötet gick hyffsat bra och nu har vi en del saker att fixa tillsammans men det ska nog gå bra. Han tog tåget hem och jag åkte hem och tittade till kissekatt. Han har fått vara inne hela dagen och såren har slutat blöda och förhoppningsvis så läker dom ihop nu om han inte river upp det, men det är fullt med var så jag får ringa till en vetrinär imorgon och höra vad jag ska göra. 

Jag har sovmorgon och börjar inte för ens klockan 13 imorgon men ska bara skriva ihop ett mail ja totalt skitit i och sen krypa ner under täcket faktiskt, kan vara skönt att sova någon extra timme och inte lägga sej alldeles för sent. Kommer hem sent så vi hörs efter tio.

tjingeling..

  

Tappa aldrig bort ditt hopp för då är allting förlorat. - Det här är det närmaste du kommer inom mej!

Vem är du? Och vem är jag? Vad har du för rätt att kritisera mej och vad har jag för rätt att kritisera dej? Det är en flummig värld vi lever i. Man försöker få saker att gå ihop på bästa sätt, famla sej ut ur dimman och hålla fast vid sina drömmar och mål. Jag vet vad jag vill, jag vet vart jag ska men ibland räcker det inte alltid hela vägen. Det är en svår värld. Men vad gör man då? Det är bara att kravla sej upp hur hårt livet än spottar på än i ansiktet. Ta nya tag och kanske sätta del mål. Men jag kan inte sticka under stolen med att man bli trött, trött i själ och kropp.

Idag är jag trött i själen och mina kinder har varit blöta på tok för mycket, men jag tillåter mej så mycket jag kan att låta allting komma ut. Jag kan inte spara allt inom mej även om det ibland är det enklaste för stunden och ibland kommer det inte alltid ut i ord. Det kommer alltid en morgondag. Döm mej inte, jag försöker varje dag. varje timme och varje minut. Ibland lyckas man och ibland går det rent åt helvete. Det låter så enkelt och bara säga att det är och ta nya tag men det är ända vägen upp men det är inte enkelt utan det kan vara rena helvetet och göra hur ont som helst men de är det ända rätta. Alla har ett val, vissa kan påverka det mer än andra men det är bara du själv som kan bestämma dej för hur du vill ha det även om alla har olika förutsättningar i slutändan. Det är inte lätt alla gånger men måste försöka, det finns inget annat. Vissa gånger känns det som om att man är ensamast i världen, ingen förstår än och precis allt är fel. Men försök att se det bra i livet och våga be om hjälp eller stöd. Jag är ingen expert på det själv utan snarare super dålig på det, jag har jättesvårt att se guldkorna i livet när det kommer kämpar i hjulen gång på gång. Men efter reng kommer solsken så länge man har tålamod att vänta ut regnet. Det låter som en väldig klycha men det är sant. Jag har mått dåligt, väldigt dåligt och trott att det varit slut här och nu, men jag har även mått väldigt bra och älskat livet och så vill jag ha min framtid. Älska livet med mina nära och kära i en normal värld med normala saker.
 
Musiken har varit en väldigt stor hjälp, den har både förstått mej och jag har förstått den. En tröstande röst i mina öron som satt ord på en del känslor och tankar. Jag har aldrig påstått att livet varit lätt, men det har format mej till den människa jag är. Hur hade jag varit annars? Vem hade jag varit? Självklart kan ja bli avundsjuk på massor här i livet, önskar att jag kanske fick ha det som ´dom´ men att tycka synd om mej själv är det sista jag tänker göra. Jag ser det helldre som en lärdom, jag fick något annat - jag fick erfarenhet och jag blev formad, kanske den hårda vägen men när man kommer ur den här dimman kommer allt slit vara värt. Jag kommer titta tillbaka på mej själv och tänka ´Wow, jag fixade det!´ Det är lång väg kvar och mina kinder blir ofta fortfarande blöta när allt känns åt helvete och pressen från alla håll och kanter känns för stor & tung men jag försöker, jag måste försöka för i min värld finns det inget annat alternativ.   

Sunday..

Jag har inte lust med någonting, jag har massa papper som väntar på att bli ifyllda. Måste skriva ihop ett mail. Städa här hemma, tvätta, hoppa in i duschen och ringa några samtal.. Det är massvis med saker att göra men ändå fastnar jag i sängen med datorn på magen. Jag är hopplös! Men det finns ingen ork eller lust till någonting utav det där ikväll. Det är skitväder ute, det är måndag imorgon och jag har knappt några roliga planer att se framemot just nu.. Visst, imorgon kommer väl hela veckan vara fullspickad igen som vanligt men söndagar känns alltid lika sega på någotvis.

Idag har vi inte gjort mycket alls. Jag har legat framför tv:n och zappat runt mellan olika tv program och sen käkade vi middag tillsammans innan jag åkte hem. Var hemma vid nio och fastnade vid tv:n igen. Kissekatt har tyddligen varit ute på äventyr i helgen så han blödde massor ovanför ögat och sen hade han ett jack i huvudet som blödde, jag förstår inte varför mormor inte ser sånt när jag inte är hemma. Så det var bara att hålla fast honom och börja tvätta rent, blir det inte bättre imorgon får jag ta honom till vetrinären. Men jag blir så jävla förbannad, jag vet att vi skaffade en försäkring på honom när han kom till oss men nu finns den tyddligen inte kvar. Var det svårt att betala in 250 kronor i kvartalet eller säga till om att dom inte tänkte göra det längre så jag åtminstonde kunde göra det. Jag har verkligen inte råd med att ta honom till vetrinären nu och lägga ut massa pengar men ifall han behöver åka dit har jag inget val. Han är mitt allt...  

Usch, allt känns så fel nu. Det har varit en bra helg men så fort jag kliver innanför dom här dörrarna kommer allting som en käftsmäll och ja faller i humöret pladask. Jag måste bort härifrån men hur...?



Har du aldrig varit där kommer
du aldrig förstå vad det innebär.
Det kanske inte syns på utsidan
men på insidan märks det desto mer.
Bakom fasaden finns någonting helt
annat som det inte är många som får ta
del utav, men det finns där.

Regnet det bara öser ner, öser ner..

Det blev en superlugn kväll igår. Vi följde med Gustavo till Centralstationen och vinkade av honom eftersom han skulle åka iväg några dagar och sen åkte jag och baby hem till honom. Han ställde sej och lagade mat till oss och sen satt vi nere i vardagsrummet tillsammans med hans familj en stund innan vi gick upp på hans rum och la oss och kollade på film. Vi tittade på Titanic och bara gosade och myste massor. Jag somnade gott i babys famn medans han låg och läste.  


Vilket jävla pissväder man vakande upp till i morse. Eller morse kanske var att ta i, jag vaknade för en liten stund sen och har precis klivit upp. Baby gjorde i ordning frukost, det här är inte bra.. Jag kommer ju bli bortskämd ! hah. Det bara regnar regnar och regnar. Jag har inte lust att göra någonting speciellt alls idag. Men jag måste åka hem senare ikväll, har möte imorgon efter praktiken så måste fixa med alla papper som vanligt jag ska lämna in och sen har jag inga mer kläder med mej heller. Jag och Cissi skulle ha träffats idag men jag funderar på att ställa in det för jag kommer bli dyngsur när jag går till bussen och det känns inte som någon höjdare att komma dit alldeles blöt. Hursomhelst, det har varit en skön helg blandat med både fest och vila. Nedräkningen till lite ledighet har börjat, bara tre veckor kvar på praktiken nu. wehejj..

Vi hörs när jag orkat pallra mej ut i regnet och kommit hem.

En av alla mina halvstörda kvällar.

Efter mötet med Marianne som gick bra igår möttes jag och baby upp i stan och efter att han fixat dricka till kvällen tog vi en sväng på stan och sen åkte vi hem till Olivia. Hon gjorde sej i ordning och vi slog död på några timmar innan vi skulle möta upp Gustavo, Vivvi och lite annat folk i stan. Det var lite partaj i Tumba så vi åkte dit men vilken jävla kväll det blev. Det var en jävla galen brud som satt och stirrade på mej hela vägen på pendel tåget, hon förföljde men halva kvällen och skulle stå brevid mej och Olivia hela tiden vart vi än gick så jag lessnade lite och bad henne gå x antal gånger men bruden hade tyddligen svårigheter med att lyssna på vad man sa så efter ett glas vin för mycket och jag tröttnat rejält flippade jag ut på henne och sa både det ena och den andra men jag minns inte riktigt allt. Jag hann möta upp Hannes påvägen till pendeltåget så hann säga hej till honom innan han skulle till festen vi varit på. 

Vi hade tänkt dra till Cattis och dansa loss men dom hade stängt så vi var inne stan och jag minns inte riktigt vad vi gjorde, det blev i alla fall ett besök på donken, träffade på två söta tjejor vid busshållsplatsen som vi pratade med och sen stötte jag på Adam oxå och kramade lite på honom.. Vi var hemma hos baby vid halv fyra i morse och jag somnade på bara några sekunder.

I över en timme försökte baby få upp mej ur sängen i morse och tillslut kom jag upp, gjorde mej i ordning och nu sitter vi hemma hos Gustavo  och firar hans födelsedags tillsammans med hans släkt. Vi har ätit tårta, kakor och druckit kaffe. Följer med baby hem ikväll och jag hoppas på att det blir lugnt. Krypa upp i sängen tillsammans och gosa framför en film med chips eller liknande.


Dagens outfit 120609

Alldeles för trött just nu för att ha ansiktet med på blid..

Svart kavaj med uppkavlade ärmar, vitt linne och beige chinos.
Vita tygskor och skinnjackan får följa med.


Vädret kunde ha varit bättre, men det kanske spricker upp till eftermiddagen? Hoppas det.

Fredag wohoo..

Godmorgon..

Har ni sovit gott och hur mår ni idag?

Mitt strålande humör sitter kvar sen igår men den här tiden på dygnet är jag alltid lika trött och stressad precis innan jag ska springa iväg till bussen varje morgon, varför lär man sej inte att gå upp tio minuter tidigare så att man hinner med allt man ska göra utan massa morgonstress?! Men dom där extra minuterna man hinner snoza är guld världa.. Det är lustig hur man är som människa; Jag verkligen längtade efter att få  komma i säng igår och krypa ner under täcket men tror ni det var bland det första jag gjorde igår eller? Neej... Jag sa till mej själv "Jag ska bara" eller "Efter det här ska jag verkligen gå och lägga mej"  men det blir aldrig så utan man hittar 1000 andra saker man måste göra precis där och då. Men efter att ha jobbat kväll, kommit hem och käkat och sen ska man lägga sej på en gång efter hinner man inte komma ner i varv utan jag ligger bara och vridet & vänder på mej och blir jätte stressad över att klockan tickar iväg och jag fortfarande är vaken.. Anyway..

Jösses vad fort det här veckan har gått. Det känns precis som om att det var måndag igår och jag hade en hel arbetsvecka framför mej. Men icke då,  det är fredag och en dag kvar till ledighet vilken ska bli superskönt! Idag har jag en kort dag på praktiken för vid halv tre ska jag möta upp Marianne i slussen en sista gång innan hon går på semester och efter det ska ja hacka upp med Hannes så får vi se vad vi hittar på, han har sin sista skoldag idag innan sommarlov så någonting skoj tänkte vi första hitta på. Kanske möter upp baby en sväng och säger hej eller så blir det middag på stan eller lite festligheter om vi hittar någonting lockande och roligt. Om två år är det jag som står med dej på flaket gubben, sprutar champagne och sjunger för Hannes har tagit STUUUDENTEN ! Eftersom jag själv aldrig kommer ta studenten och kommer få åka flak får jag göra det på din stora dag, tihihihi.

Nu måste jag verkligen sätta fart, sitter här och droppar vatten så hela sängen snart är blöt. Datorn får stanna hemma idag så vi hörs när jag har tillgång till en dator men självklart får kameran följa med idag. Och ja, jag har tittat så det båda finns batterier och att minneskortet sitter i, visst är jag duktig? ;)

Nu säger jag äntligen godnatt..

Det var riktigt roligt att jobba kväll idag och jag trivs så bra att jobba med Tatta och Sara. Dom var supersöta och kom och frågade hela tiden hur jag mådde. Som sagt var hade jag min plats i kassan hela kvällen och det var nog tur för jag hade inte fixat med alla kvällsrutiner och komma ihåg allting hit & dit. Jag har varit på så strålande hurmör hela dagen och det sitter i nu oxå, ibland kan livet vara så underbart.

Jag mötte upp Adam vid Rådmansgatan´s tunnelbana så gick vi först och köpte cigg och sen satte vi oss på uteserveringen på Café 60 och nu förstår jag verkligen varför jag saknat honom. Han är en av dom få människor som jag verkligen känner mej avslappnad att vara med, jag skrattade så mycket och det var så härligt att se honom igen. Vi bestämde att det absolut inte får gå såhär långtid tills vi ses igen men båda har haft fullt upp på varsitt håll sista tiden så det är väl så det blir. Vi var där och fikade precis innan valborg och då råka ja glömma mina solglasögon och kom på det när vi var i slussen men då orkade jag inte åka tillbaka och hämta dom. Har varit inne på H&M vid flera tillfällen för att köpa lika dana igen men dom har varit slutsålda men idag tänkte vi bara fråga på skoj om dom kanske var kvar. Och till min stora lycka var dom det! Äntligen har jag fått tillbaka mina favorit solglasögon.. iiih! Det blev en kortis idag för att jag var så trött och ska upp till jobbet tidigt imorgon bitti igen. 

Nu kom jag hem för en liten stund sen och plocka upp gårdagens kläder ifrån väskan och fixat litegran. Ska bara ladda upp alla bilder på facebook och sen knalla ut till köket för att ta nattciggen och sen blir det sängen för mej. Ååååh jag har längtat hela dagen efter att få krypa ner under täcket! hahah

 Jag blir helt jävla galen! Pengarångesten bara skriker. Den här månaden har jag verkligen inte slösat alls, jag har varit ute två gånger men kört budget varianten en av gångerna, ätit middag ute några få gånger och sen har det blivit en och annan fika oxå men annars har jag inte shoppat någonting alls och ändå är pengar nästan slut. Okej, jag var tvungen att köpa ett dyrare busskort än vanligt men det var bara någon hundra lapp dyrare. Jag vet inte hur jag ska få allting att gå runt just nu. Jag kan verkligen känna en sån stor press över det här med pengar hit och dit. Men jag kommer på något, det brukar lösa sej. Har massa papper som måste vara inskickade på måndag oxå som jag måste fixa. Jag har lagt det åt sidan totalt den här veckan för det har varit full upp men nu får jag skärpa mej på riktigt, det tar nog inte så lång tid om jag bara sätter mej ner och bestämmer mej för att ordna skiten men fy vad tröttsamt det är. bläää...

God natt på er :)


HAHAHAHAH !



Påväg hem till Hannes inatt.. Ja videon säger väl allt.. HAHAHA !


Bläää..

Sitter just nu på jobbet och har lunch. Jag är långt ifrån på hugget idag. Känner mej så en jävla klimakteriekossa som svettas och fryser om vartannat. Jag gav till och med bort mitt sista glas vin igår, men jag skulle nog ha slutat druckit långt innan dess oxå. Fyfaaaan säger jag bara. Haft en och samma alkis inne fem gånger under dagen och självklart är det mej han har kommit fram och pratat med. Stått en cm ifrån mitt ansikte och bara luktat sprit. Ett tag trodde jag att jag skulle spy ner hela hans fötter utav doften. Nää, next time blir det lite lugnare ifall jag jobbar dagen efter. Jag som ändå trodde att det skulle vara lugnt eftersom ja börjar 1315 dagen därpå.. Jaja, har lärt mej någonting tills på onsdag i alla fall. Det har varit fullt upp hela dagen här, dubbel så mycket varor har kommit idag och allt skulle ut på bara några timmar men ikväll får jag sitta i kassan så jag slipper tänka på alla kvällsrutiner och fixa med det, skönt!  

Nu ska ja ringa baby och gå ut och ta en cigg till innan jag måste in och jobba igen. Efter praktiken ska jag möta upp fina Adam och ta en fika med honom vilket ska bli tokmysigt för ja saknar honom massa..



Det är bara Onsdag en gång i veckan !

Ojoj, fyfaaan vad kul jag hade det igår kväll. Jag kom hem till Hannes vid åtta tiden och där tog jag en snabbdusch, klädde på mej och fixade håret. Det blev lite stressat för personalmötet tog längre tid än vad dom sagt. Vi delade på en flaska vin och kändes oss jätte peppade innan vi drog in till stan och mötte upp Gustavo.

Jag dansade till svetten rann och fötterna nästan ramlade av. Träffade massa underbara människor och kvällen var bara riktig grym. Hannes och min favoritbartender var där vilket  alltid ett stort plus med härlig barpersonal. Det var verkligen länge sen det var en sån lyckad kväll och jag hade det så roligt.

Nu är jag en aning stressad, slängt på mej lite kläder och Hannes står och gör lite mackor åt mej jag ska slänga i mej innan jag måste springa till tunnelbanan. 8 timmars jobb och sen drar jag därifrån, idag mår jag långt ifrån bra så vi får se hur den här dagen blir. Men det är väl en aning självförvållat så ja klagar inte. Jobbar i alla fall med Sara och Tatta vilket känns super.  


Blev massor med bilder ifrån kvällen, men lägger ut resten på facebook när jag har tid.

På jobbet och precis slutat....

Äntligen har jag fått bytt om och sitter och väntar på att klockan ska bli 1800 så vi kan ha personalmöte och jag kan dra sen. Det har varit en fruktansvärt seg dag. Gnälliga och bittra kunder, massor med varor som kom och jag har varit jättetrött. Till och med kunderna har frågat om jag sitter och sover idag i kassan. haha, ja vad säger man? Jag har ju inte varit pigg.. Tog en powernap på lunchen så nu börjar tröttheten försvinna. Igår på lunchen gick jag iväg till frisören som ligger precis här brevid för jag tänkte boka en klipp tid tills idag men han hade tid på en gång så jag satte mej i stolen och blev klippt. Jag sa tyddligt att jag bara ville tunna ut allting LITE GRAN och klippa topparna, men tyvärr så förstod han nog inte ritkigt vad jag sa.. För allt mitt hår jag har sparat ut nu en längre tid är BORTA. JAg är väl inte helt nöjd men det vart i alla fall bättre när ajg fick göra i ornding håret själv.

Åker direkt hem till Hannes efter personalmötet där jag gör mej i ordning och fördricker lite innan det blir utång ikväll.

Vi hörs mera där!

Puusskram.

Nattiinatt.

Nu är jag ganska nyligen hemkommen efter några trevliga glas vin med Lina.. Har fixat med kläder och allt som ska följa med i imorgon och det blir en lång dag så jag ska krypa ner i sängen och sova nu. Vi hörs  på lunchen imorgon för datorn får följa med.


PS. Jag tror jag ska klia sönder mej under armarna.. fyyyfan. Resultatet utav absolut torr är bäst, men fan inte natten då man har på det.

Tisdag..

Godmorgon,

jösses vad trött jag är idag.. Kontentan av att ligga i sängen halva dagen igår gjorde att jag inte kom i säng i tid på kvällen och somnade ännu senare. Tur att jag inte börjar för ens 13.15 idag.

Nu har jag gjort alla morgonbestyr, duschat, klätt på mej, fixat håret och käkat lite. Ska alldeles strax kila iväg till bussen så jag kommer i tid till praktiken. Gaahh, jag måste bestämma mej för hur jag ska göra med mitt hår nu för det här funkar inte längre. Det är aning för kort för att kunna gå runt och ha toffs varje dag på ett snyggt sätt men det är på tok för långt för att köra på snelugg.. Jag har alltid velat haft långt hår så jag bara kan slänga upp det i en toffs men det kommer dröja alldeles för länge för att jag ska bli helt nöjd och det skulle ju faktiskt vara skönt att tunna ut rejält och klippa av lite gran så det funkar att ha snelugg.. Jaja, jag hinner ändå inte förbi någonfrisör idag eller imorgon tyvärr så jag hinner att fundera lite.. Eller vänta, imorgon innan personal mötet kanske jag hinner. Jag ska kolla upp om det finns någon bra frisör i närheten av praktiken som inte är allt för dyr.  


Körde på en ganska soft stil av klädval idag; Boots, jeans, ett linne och halvöppen skjorta.. Blir perfekt för kvällens aktiviter sen.


080509

Bloggen har varit det sista jag prioreterat idag. Det har inte funnits någon lust över huvudtaget men jag har loggat in ändå för att försöka få ner några ord.. Men det har bara blivit tomt. Men nu gör vi ett nytt försök, okej ?

Jag sov hos baby inatt och vi tog en lång sovmorgon och jag skippade praktiken pga av privata själv. Jag försökte få liv i honom då ja vaknade och var för pigg för att somna om men det var helt omöjligt så jag låg och kollade på honom en bra stund istället och höll om honom, så mysigt. Stackarn var alldels varm och febrig så efter att jag försökt fått liv i honom ett tag och jag fått lite onda blickar bestämde jag mej för att låta honom sova så gick upp själv istället och satte mej en stund på uteplatsen och pratade i telefon innan jag pussade honom hejdå och röde på mej hemåt. Åt middag med mormor när jag kom hem och sen har jag bara hållt på och fixat här hemma. Tog en dusch och slängde på mej pyjamasbyxorna och en t-shirt och sen bestämde jag mej för att göra någonting åt mina svarta jeans som har blivit en aning för korta. Så jag sprettade upp sömarna där nere och tog fram symaskinen och sydde kanten längst ner så att det inte skulle rivas upp. Jag är ingen expert men jag kan om jag vill och det blev faktiskt grymt bra. Så nu har jag ett par svarta jeans jag kan använda igen.

Veckan har blivit fullbokad så det är fullfart ända fram tills fredag kväll nu så ikväll är jag bara hemma och tar det lugnt, dock önskar jag det kunde vara lite bättre stämning här hemma när jag faktiskt är hemma en kväll, men man kan nog inte få allt.
 

Söndag!

Sådär nu kom jag tillbaka till Stockholm för en liten stund sen. Har två timmar att slå död på och jag hinner inte åka hem emellan så jag har satt mej på hotellet som ligger precis brevid centralen och precis beställt in en latté. Tänkte att det är perfekt att få iväg litt jobbansökningar och fixa med annat så jag slipper det i veckan. Vid tre ska jag möta upp Hannes och gänget för att jobba sista kvällen på stadion med att dela ut reklamblad för Bruce Springsteen konserten. Efter jobbet ska jag möta upp baby så åker vi hem till honom tillsammans, iiih..


 

Snabb visit i bloggen ikväll.

Vilken lyx det var att inte behöva ställa alarmet på klockan sex i morse utan att jag faktiskt kunde sova ända till klockan nio. Dagen har varit helt okej. Vi har varit ute mycket, spacklat i Linn´s lekstuga och skurit upp tapeter. Rensat ogräs i rabatterna och varit ute på tomten och lekt. Jag försvann in i köket en sväng och slängde ihop en kaka och sen käkade vi lite plockmat tillsammans till kvällsmat. Jag har varit mycket för mej själv oxå med mina tankar och bara varit. Tog cyckeln ner på stan och träffade Sofie en snabbis innan hon drar till Thailand och nu ska jag krypa ner en i sängen alldeles strax när jag fixar till alla papper jag måste lägga på brevlådan imorgon.

Linn är inte hemma i helgen utan hon är hemma hos farmor. Det känns lite tomt att inte ha henne här hemma när jag är här, jag längtar tok mycket efter henne.

Imorgon går tåget klockan tolv så det blir en kort dag tillsammans imorgon innan jag sticker hem.


Spikmattan!

Jag har nu hört och läst så mycket om spikmattan man ska lägga sej på så jag var ju tvungen att pröva den själv oxå. Först tänkte ja att det är bara ett av alla påhitt för att lura av folk massa pengar i onödan så jag var väldigt skeptiskt när jag rullade ut mattan på golvet och skulle lägga mej ner. Efter bara några få minuter toksomnar jag och hade jag inte blivit väckt hade jag säkert kunnat sova dubbelt så länge till. Hela kroppen kändes helt avslappnad efterår och jag kände mej så fruktansvärt lugn inombords. På bara den korta tiden försvann mycket utav stressen jag burit runt på. Att ta sej upp ifrån golvet när man legat på den var inte heller några problem som jag hört att några haft. Du ska helst ligga mellan 15 - 20 minuter om dagen och får jag det här resultatet i slutändan är det helt klart att den står högst upp på nästa inköpslista nu. Jag ska testa en gång till under morgondagen, men fungerar den lika bra då så slår jag till. Antingen ligger du med en tun t-shirt eller med bar överkropp, första gången kan jag tipsa om att det kan vara bra med en tun t-shirt för att se vad just din kropp klarar av, det blir lätt märken efteråt men dom försvinner lika fort som dom kom dit. På mej funkade den perfekt som sagt, men som vi redan vet har vi alla olika kroppar och behöver olika saker så är du inte nöjd med den brukar dom flesta företag som säljer dom ha 30 dagars ångerrätt. En femhundra lapp så är detta mirakel ditt och och ett av återförsäljarna som har dessa mattor är hälsokostaffärerna Life..


 

På G...

Iiih, äntligen är det fredag och jag har haft min sista praktikdag för veckan. Känns riktigt skönt att ha helg nu och två dagars ledighet utan tidiga morgonar. Dagen gick helt okej även om jag gått runt i mina egna tankar och velat vara på någon helt annat plats än just där.

Baby mötte upp mej på centralen när jag slutat så vi satte vi oss på hotellet som ligger precis brevid och jag tog en latte och han tog ett glas vin. Han följde med mej till tåget och vi stod och kramades länge innan jag var tvungen att hoppa på och åka iväg. Så nu sitter jag här på tåget och allting svichar förbi när jag kollar ut, jag älskar känslan att sitta på tåget och se hur jag lämnar Stockholm bakom min rygg. En stor del av mitt liv får ni ta del utav här i bloggen, men sen har jag det där andra som jag väljer att hålla utanför bloggen. Nu låter det som om att jag är en storbloggare och alla vet vem jag är och det är absolut inte så jag menar, men trots allt kan vem som helst gå in och läsa och jag har faktiskt inte den blekaste vem just du är som läser. Hah, nu var jag tyddligen tvungen att förklara mej lite oxå.. jaja..  Nu ska jag bara vila och ladda upp mina batterier i helgen, leka med barnen, vara och ta det lugnt så jag kommer tillbaka fitt for fight igen på söndag.. Det har varit lite mycket sista tiden med allting runt omkring mej och jag behöver lite tid att tänka igenom saker och ting oxå..

Jag var blöööt !

Från klockan tre fram tills nu när jag kom hem precis har jag stått utanför Stadion i regnet och kylan och delat ut reklamblad om erbjudande för att köpa en t-shirt eller 4 när bilder ifrån scenen och 1 helikopterbild uppifrån Bruce Springsteen konserten. Jag tyckte det lät som ett bra sätt att tjäna lite extra pengar på när jag fick erbjudandet så jag tackade glatt ja men nu i efterhand så kan jag säga att det var bland det värsta jobb jag haft. Det var pissigt kallt mot slutet och hela jag var i princip dyngsur när vi äntligen fick åka hem. Folk uppskattade inte alls erbjudandet utan dom flesta hamnade antingen på marken någon meter ifrån oss eller i närmaste papperskorg dom kunde hitta. Det var i alla fall ett roligt gäng att jobba med och lite extra pengar till plånboken, perfekt! Ska jobba där fem timmar på söndag kväll oxå men då skulle det vara bättre väder med sol vilket kommer bli 100 gånger bättre att stå och jobba i. Det var ett jätte fint par som försökte få två biljetter sålda under kvällen och vi stod och pratade från och till under hela kvällens gång och när det var en halvtimme kvar så gav dom upp och gav biljetterna till mej. Så himla söta och jag blev hur glad som helst, men jag jag orkade faktiskt inte gå. Jag var alldeles för trött och blöt så jag åkte faktiskt hem istället. Men jag ska lägga det på minnet, damen och herren... Dom gjorde min kväll lite ! :)

Har fått av mej alla blöta kläder och nyligen ätit en sen snabb middag så nu ska jag packa väskan för imorgon. Jag tar tåget till Enköping imorgon efter praktiken och det ska bli så skönt att komma bort i helgen så jag slipper allt små tjaffs och bråk här hemma just nu. Jag kan inte sticka under stolen med att det ska bli skönt att komma bort ifrån självaste Stockholm en helg oxå.. Men jag kommer tillbaka mitt på dagen på söndag så det blir en minisemester. Ska försöka sätta mej några timmar på lördag förmiddag och söka lite jobb och sen hoppas jag det blir soligt väder så jag kan lägga mej ute på gräsmattan på en filt och bli lite brun.

Nu ska jag ringa baby en snabbis och sen var det att packa väskan som står på tur. Dock har jag ingen aning om vad jag ska packa ner för jag vill inte ha för mycket saker att släpa runt på under morgondagen. Men får ta något som både passar till sol och sen till regn om det blir sånt väder i värsta fall..

Datorn följer givetvis med så vi hörs imorgon när jag sitter på tåget.

tjingeling..



Lilllördag...

Låg och sov nån timme eller så efter att jag kommit hem ifrån praktiken och sen blev det en spontan utgång bestämd. Gjorde mej i ordning lite snabbt och mötte upp Hannes vid slussen för att vi gemensamt skulle till Kattis och ha hans första utgång på krogen. Baby var där med sin bror så pussade massa på honom och sen träffade jag på lite andra bekanta ansiktet som var där igår och det blev en riktig lyckad utekväll för att vara onsdag. Träffade på Lukas där vilket var kul att se honom igen och sen var även Anton där. Blev lite dans på baren, alldeles för många shots och  jag fuckade upp allting i slutet av kvällen, jag är ledsen... Men det är slut på det nu, jag tänker inte ta mera skit hemifrån och tillåta att fler kvällar förstörs för mej i mina vänners sällskap. Stop, slut, fernito ! Jag måste ringa baby ikväll och förklara en del grejor ifrån igår. Jag som var så duktig och hade med mej kameran igår för jag tänkte jag skulle fota lite under fina Hannes första krog rund, men klantarslet själv är så dumoch glömmer kolla om minneskortet sitter och självklart har jag sprungit hemifrån minneskortet. Fan.. 

Vaknade upp hemma hos Hannes med en lätt baksmälla och sen var det bara att göra sej i ornding snabbt och dra till hans skola där vi  nu sitter och han ska snart ha en redovisning för sin lärare och sen blir det jobb ikväll som gäller. Utomhus i regn. Men det är pengar som jag inte tackar nej till..

Vi hörs ikväll när jag kommit hem.


byee...


Min dag..

I morse när jag vaknade ville jag allt annat än gå till praktiken. Det äckliga vädret med massa regn gjorde att jag bara ville ligga kvar i sängen med baby och dra täcket över huvudet på oss. Igår kunde jag gå med solbrillor, uppvikta jeans och flippflopp.. Var tog det underbara vädret vägen ?! Det mesta kändes lite små tugnt och jag kände mej som världens yngligaste liten tre åring och trots över mina 15 timmars sömn var jag hur trött som helst. Vissa dagar när jag vaknar kan jag bara känna mej så trött i själv och kropp. Jag satt och pratade med Hannes påväg till praktiken och jag fick prata av mej min ångest. Han är en vän som jag håller riktigt hårt om och är rädd om, trots våra olika liv vi levt är han en av dom få som verkligen förstår mej till tusen. Du är guld värld gubben!

Men vilken rolig dag det blev på praktiken. Rolig kanske var att ta i men den var riktigt skön. Jag jobbade med två toppen tjejer, Tata och Malin.. Så fina person båda två. Var helt klart andra rutiner att göra när man jobbar kväll så det var både skönt och roligt att få testa på någonting nytt. Det är mycket nytt att lära sej men jag är en person som vill utvecklas hela tiden så det passar perfekt. Stängningen gick hur bra som helst och jag var därifrån kvart över nio. Det hände en sån rolig sak på jobbet idag som jag fortfarande sitter och skrattaråt för mej själv, men jag vet inte om det är så kämpligt att hänga ut folk på det sättet så jag får väl hålla det för mej själv. Men jäklar vad kul det var.. Jag kan nog inte hålla mej, men jag gör historien kort. En kund stod med öppna byxor framme i kassan idag framför mej utan att märka det och när hag såg att dom gått upp så tyckte jag så synd om honom, stackarn!

Mormor är borta ikväll så jag är ensam hemma vilket är toppenskönt! Jag stekte upp två köttbitar som jag satt och mummsade på framför datorn med vitlökssmör till. Ska ta mej i kragen och fixa en del saker jag lagt åt sidan och sen blir det nog sängen som gäller för jag början klockan nio imorgon igen. Jag trivs verkligen med att jobba kväll för jag blir en helt annan människa på jobbet då när jag slipper dom tidiga hemska morgonar. Dock önskar jag att jag hade kvällspassen på rad för jag kommer vara helt död imorgon när veckarklockan ringer och jag ska jobba dag.


Bilder ifrån middagen igår med baby...
Jag saknar honom en hel del just nu.

1 juni och perfekt väder!

Halloj på er alla fina där ute !

Praktiken idag gick bra fast det var väldigt lugnt och inte alls så mycket folk på förmiddagen. Fick göra lite nya saker för att lära mej det och sen var det kassan som vanligt. På lunchen sprang jag runt på karlaplan och letade efter swedbank eller nordea men jag hittade inget utav det så jag stressade tillbaka till jobbet och satte mej på bakgården i skuggan och pratade lite i telefon innan jobbet kallade in mej igen. Det har varit så galet fint väder även idag och jag är fortfarande lika lycklig utav det. Nu fattas bara första badet! Eftermiddagen segade sej fram och bara att lämna tillbaka växeln till kunderna var en alldeles för stor ansträngning, jag förstår inte hur tröttheten kunde slå till så kraftigt.

Jag smet en kvart tidigare och mötte upp Mr inne i stan. Han följde med mej till banken så jag kunde fixa ett ärende där och sen tog vi en kort sväng på stan. Jag fick med mej ett par flippflopp från H&M som jag snabbt bytte om till och gud vad skönt det var. Det har verkligen varit superfint väder ute idag och att det håller i sej så länge på kvällarna gör mej alldeles glad för då känns det inte som om att man går miste om sommaren även fast man tillbringar så många timmar på praktiken under dagarna. Vi tog en promenad in mot centralen och satte oss på en uteservering där i närheten och käkade lite, tog två glasvin och hade det supermysigt. Nu har vi precis kommit till Fruängen hem till hans kompis där vi ska spendera natten. Dom ligger och kollar på tv:n sHan är så fin när han ligger där så jag kan inte sluta le för mej själv.. Så ska få upp honom ifrån soffan nu så vi kan ta ett bad tillsammans och sen ska jag lägga mej i hans famn och somna medans dom tittar på tv. Det kommer inte dröja många sekunder innan ni har mej där sovandes för jag är så trött så jag knappt kan hålla ögonen uppe och vet vad jag heter. Har huvudvärk till tusen och mår nästan lite illa utav tröttheten.

Hade faktiskt gjort en videoblogg idag på lunchen och tagit bilder idag men eftersom jag inte är hemma och har min dator eller sladden till kameran blir det inga bilder ifrån idag. Imorgon början jag klockan 13.15 och praktiserar till 21 och sen ska jag hem på direkten och fixa allting som jag skjutit ifrån mej nu några dagar. Jag måste ta tag i allt hur jobbigt det än är..

Nää nu ska jag gå och få upp Mr ifrån soffan så vi kan ta en cigg och sen ska jag se till att han badar med mej, tihihih =)och pussa massa på honom..


Sjunger för föddelsedagsbarnet i lördags...


Jag & Oliva...

RSS 2.0