Gott nytt år!

Sanna och jag käkade en mysig lunch nere i Sickla och till min förtjusning fick jag suchi idag, vi satt kvar och pratade ett bra tag och sen kollade vi runt en vända i lite olika butiker men tröttnade snabbt efter att jag hämtat ut mina saker på apoteket. Hon var tvungen att röra på sej hemåt och göra sej i ordning för kvällen och jag knallade hem till mej. Imorgon börjar jag med min antibiotika kräm så jag passade på att smörja in mej med brun utan sol och knallade ner till solariumet och la mej där tjugo minuter och drömde mej bort att jag var utomlands i värmen.. Men kom snabbt tillbaka till verkligheten när tiden var ute och jag var tvungen att knalla hem i kylan igen.

Har käkat rester från igår till middag och tagit en dusch nu. Tänkte försöka sova 1,5 timme och sen är det dags för mej att bege mej mot jobbet.

Jag hoppas att ni alla får en fantastikt fin kväll och spenderar den på bästa sätt i fina vänners sällskap. Och att ni pussar på den ni tycker riktigt mycket om vid 00 - slaget.

Acne

I tonåren hade jag enligt mej själv kraftig acne och fick käka starka mediciner för det men det var enormt jobbigt eftersom jag inte fick dricka alkohol, vara i solen, huden torkade ut och man blev väldigt deprimerad utav dom.. Så strax efter att jag fyllt 18 och allting nästan var borta bestämde jag mej för att sluta med dom eftersom jag skulle åka på min första utomlands resa själv dessutom. Idag har jag lite på ryggen och i nacken och det kan ploppa upp lite finnar i ansiktet. Folk brukar oftast tycka att jag är larvig när jag klagar över detta men eftersom jag hade det så mycket för några år sedan tycker jag det är extremt jobbigt och förut la jag ner mycket pengar på bra produkter för att sköta om mitt ansikte. Nu har jag börjat med recipe for men som jag tvättar med morgon och kväll, har en scrub som jag använder två gånger i veckan och en bra återfuktande kräm efter att jag rakat mej och tycker dom är super bra.

När jag gjorde min botox under armarna för någon månad sedan satt jag och pratade om det här med läkaren och fick två salvor utskriva som ska vara väldigt bra men jag har glömt att hämta ut dom så idag tog jag en vända förbi apoteket och gjorde det. Det är en kräm jag ska smörja med morgon och kväll som innehåller antibiotika och ska använda under 1 månad. Skönt att slippa stoppa i mej massa piller och det ända jag inte får göra är att sola solarium och det kan jag faktiskt stå ut med.  

Ska faktiskt unna mej en ansiksbehandling med porrtömning när dom här fyra veckorna har gått och sen vill jag gå på en kemisk peelingbehandling så man är riktigt fräsch  till våren. Ja skojade bara om det sistnämnda för nu såg jag att en sådan behandling kostar 1000 kr per gång och man ska helst gå 4 gånger kanske fler.


Dag 02 - Min första kärlek

Det här är nog någonting jag kommer bära med mej resten utav mitt liv som ett väldigt fint minne även om jag idag lämnat det bakom mej. Men det var han som var anledning till att jag kom ut som gay för mina nära och kära och visade att det inte var farligt eller omöjligt.

Året var 2006 och jag hade sommarlov. Hade svårt att acceptera min egen läggning och jag ville inte erkänna att jag var gay utan jag printade in i mitt huvud att allt bara handlade om sex och att det skulle gå över när jag blev äldre.

Sent en kväll var jag inloggad på qx och träffade världens finaste kille. Vi skrev långa fina mail till varandra, började sms:a och pratade i telefon flera timmar per dygn. Även fast vi kom ifrån två olika världar blev jag aldrig ifråga satt eller dömd över hur jag levt mitt liv. Han frågade och lyssnade, intresserade sej men sa aldrig ett ont ord. Vi båda var unga och han bodde i Göteborg så avståndet gjorde det svårt för oss. Vi försökte ses en gång men då fick jag inte åka ner till Göteborg för min lilla historia om att träffa "Lisa" höll inte.. Jag minns att det regnade den dagen och jag låg i min säng med han i telefonen och vi båda grät medans regnet smattrade mot fönstret. Kändes som om världen var emot oss och att vi aldrig skulle gå ses. Samtalen fortsatte och allt blev bara ännu mera intensivt, jag åkte utomlands en vecka och vi sms:ade hela den veckan. Hade folk hemma i Sverige som gick och köpte kontantkort åt mej så jag kunde fylla på min mobil.

Sen äntligen kom dagen.. Mamma åkte bort en hel helg och då passade vi på när jag hade lägenheten för mej själv. Alla tågen var fullbokade så han tog flyget till mej och jag har aldrig någonsin varit så nervös i hela mitt liv som jag var då när jag åkte in till stan för att möta honom vid Arlanda tåget. Mina ben var som spaghetti och det kändes som om att jag skulle snubbla över mina egna fötter.

Men där kom han ut ifrån dörrarna i en vit t-shirt, shorts och en svart bag hängandes över axeln. Vi vågade inte krama om varandra och min käfft gick i 180 för att jag var så nervös. Vi åkte till slussen och tog buss 414, stod upp vid barnvagns platserna och allt kändes som en dröm. Hemma hos mej omfamnade han mej i sin famn och allting kändes så rätt och bra. Vi hade en hel helg tillsammans och allt var bara så perfekt att jag aldrig ville att det skulle ta slut. Eftersom ingen av oss hade VISA kort på den tiden kunde vi inte betala över internet så när vi skulle boka en flygbiljett hem till honom funkade det inte, han fick inte tag på någon kompis som kunde hjälpa honom och jag hoppades länge att han inte skulle ge sej iväg eftersom mamma inte kom hem förens dagen efter.

Tyvärr ordnade allting sej och det var hemskt att vinka av honom vid arlanda tåget. Vi sa inte så mycket till varandra på centralen den eftermiddagen för båda tyckte att det kändes väldigt jobbigt och var ledsna. Men jag visste att någonting fint och bra hade börjat dom dagarna.

Vi träffades ett par månader och jag kom som sagt var ut med hans stöd för dom närmaste för att jag skulle lyckas ta mej till Göteborg. Vi fortsatte prata alla vår vakna tid i telefon och på helgerna flög eller tog vi tåget till varandra så ofta vi kunde. Vi försökte så länge det gick men med 50 mils avstånd var det inte lätt... Båda var unga, avståndet var långt och allt fick ett hastigt slut. Två år senare träffades vi igen och allting var sådär perfekt igen som när jag var 16 och dökär i honom, men i efterhand insåg jag att vi snarare fick det avslut och farväl vi aldrig kunde ta två år tidigare. Vi har hörts ett par gången under åren som har gått men nu var det länge sen och jag bär med mej det här som ett vackert minne i hjärtat. Jag har sparat alla flyg och tåg biljetter, dom flesta av alla sms ligger kvar i en gammal telefon och dom få bilder jag har är sparade på datorn. På något vis känns det skönt att ha allt det där kvar nerpackat och även om jag aldrig tar fram det så vet jag att det finns där.


Nyårsafton

Godmorgon!

Sista veckan har jag kommit i säng innan klockan 24 och vaknat tidigt varje morgon. Idag lär nog bli en lååångdag eftersom jag är vaken så tidigt och sen ska jobba hela natten. Jaja, förhoppningsvis kan ja lägga mej någon timme i eftermiddag.

Dagens planer är att träffa Sanna en sväng och sen blir det nog lugnt. Hoppas verkligen att mina skor kommer under dagen. Känns lite små trist att jobba på nyår men det är bra pengar så jag får tänka på det. Jobbigt bara att gå på tre nätter när jag ställt om dygnet och sen har jag en dag att ställa om till dag igen på. Jojo fram och tillbaka..  

Detta år alltså.. Tiden har gått så snabbt och jag har gjort så mycket fast jag stundvis tyckt att det inte varit någonting. Nu lägger jag detta år bakom mej och ser fram emot 2010.. 


tjingeling 

Slapp ledig dag.

Usch vad jag mådde dåligt i morse när jag vaknade. Mådde jätte illa och hade en extremt huvudvärk så jag blev livrädd att jag kanske var magsjuk men tur nog gick det över och jag har haft en riktigt slappis dag. En av mina tv serier som jag beställde för ett par dagar sen kom på posten så hela eftermiddagen har jag legat i soffan och titta på Melrose place. Haha, nu fick jag ett sms om att min andra tv serie kommit på posten så jag får gå ner och hämta det imorgon.

Lagade faktiskt middag till mej och M ikväll och sen följde jag med en snabbis till centrum. Köpte två nya kuddar till sängen och hämtade ut mina produkter ifrån Recipe for men jag köpt förra veckan. Skorna har inte kommit ännu och det hoppas jag dom gör imorgon för jag betalade nämligen extra för att få dom innan nyår. Hittade en jättejätte fin vår jacka på rean men jag var duktig nog att inte köpa den, ännu...

Skulle egentligen träffa Sanna nu på kvällen eftersom vi blivit grannar med varandra men vi tar det imorgon istället innan ja börjar jobbet och hon ska iväg och fira in det nya året.

 


Dag 01 - Om mej

Well, jag ska göra ett försök.. Det finns nog inge värre än att skriva om sej själv. Hålla balansen med vad som är för privat och inte.

Det finns mycket som jag vill behålla för mej själv och det här är absolut inte allt, men här kommer en liten titt om vem jag är och hur jag växt upp. Och allt blivit idag. Jag står för varenda ord som är skrivet och vet vart jag varit och vem jag är. Döm mej inte nu för vi alla har ett förflutet.


Daniel var namnet som ni redan känner till och är född den 25 mars 1990 på Nacka BB. Mina första år tillbringade jag först ute i Orminge och sedan Nacka där jag bodde tillsammans med min mamma och bror. Sommaren när jag precis slutat fjärde klass flyttade vi ut på lander toooo far awaaay och bodde i ett litet hus som jag aldrig riktigt trivdes i. Tänk er själva - Bussarna gick kanske varannan timme, på vintern var det kolsvart och att inte få duscha hur länge jag ville blev jag tokig över. Två år bodde vi där och jag lekte med grannungarna, gick i skolan och allt var väl som de va eftersom jag alltid haft en liten speciell relation till min familj. Det var tingsrätt förhandlingar och advokater inblandade angånde vårdnaden över mej.

Sjätteklass fick jag gå om och vi flyttade närmare stan närmare bestämt Orminge. Jag var tonåring, vild och lite galen Hemma var det som sagt som det var och jag sökte mej till mina vänner. Började på en skola i Farsta och på den tiden hängde jag mycket med Sanna och folket ifrån Hässelby. Jag minns inte helt säkert om jag hunnit fylla fjorton eller om jag fortfarande var tretton och skulle precis fylla det men då lämnade jag min mamma och flyttade till min första fosterfamilj. Det var sent på kvällen och jag kom först till ett hem i Spånga där jag skulle invänta en familj som kunde ta emot mej. Dagar blev till några veckor och jag hamnade hemma hos ett par i Västerhaninge där jag bodde 10 veckor. Sen hamnade jag tillbaka på hemmet i Spånga i väntan på en ny familj. Jaf flyttade in på ett behandlingshem men fick bara bo där i fyra dagar eftersom jag inte hade något drog missbruk och det hade dom som bodde där. När chefen kom tillbaka ifrån sin semester blev hon rasande och jag fick flytta därifrån för det var ingen bra miljö för mej att vara i. Återigen hamnade jag ute i Spånga... Den här gången tog det lite längre tid och framtiden kändes oklar och läskig men jag hamnade ute på landet i Uppsala på en gård tillslut. Först hade jag sommarlov så på förmiddagarna fick vi jobba för 50:- om dagen och sen vara lediga på eftermiddagen, efter några veckor började skolan. Dock trivdes jag aldrig hos familjen, på landet eller i skolan så jag rymde där ifrån flera gånger. Hem till mitt älskade Stockholm. Efter mycket om och men var jag tillbaka i Spånga där allting började och fick återigen vänta.. Men det var ohållbart och jag flyttade hem till min mormor och morfar. Hela tiden blev vi lovade att ett nytt boende skulle ordnas veckan där på och men ingenting hände, fem veckor gick och sent en onsdags kväll flyttade jag till Enköping. Där bodde jag i nästa två år, gick i skolan och jobbade extra. På ett år fick jag godkänt i alla ämnen förutom två och allt kändes okej på väldigt länge. Jag pendlade hem till Stockholm i princip varje helg och då bodde Cissi hos mej när jag var hemma i Stockholm.

Jag hade hunnit bli 16 och det var sommar. Skolan var slut och jag var så stolt över mina betyg, hade tillochmed lyckats få ett VG i slutbetyg i ett av ämnerna och det trodde jag aldrig. Det var dags för mej att flytta hem till mamma och Stockholm igen. Hon hämtade mej i Enköping och vi åkte hem med alla mina saker. Ett nytt liv väntade, trodde jag..

Veckorna gick, det var sommar och jag jobbade först extra på hennes jobb och sen på en reasturang i Nacka forum. Kom ut som gay, åkte utomlands med mamma och min morfar var svårt sjuk och döende. Skolan började och jag började i ute i Farsta igen på samma skola som förut, ja fann min än idag goda vän Lina och allt kanske inte var helt enkelt hemma. Hade vi haft för bråttom? Det var bråk, elaka ord, svek och sorg hela tiden. Vännerna lockade åter igen och jag höll mej undan så mycket det bara gick. Hamnade i ett förhållande som var allt annat än bra, kämpade på i skolan och jobbade extra.

Det var dags att söka in till gymnasium men mina betyg var inte att hurra för så det skulle bli svårt att komma in på något program. Beslöt mej för att läsa upp en del ämnen på IV i Liljeholmen och det gick väl bra i några veckor tills jag beslutade mej för att hoppa av då jag fick jobb i en skobutik.

Sen kommer en del jobbiga år jag bestämt mej för att lägga bakom mej och inte prata om här. Det blev olika flyttar, bytte jobb, bröt kontakten igen med min mamma, hamande i dåligt sällskap och hann med några månader boendes i Tyskland. Var arbetslös och såg ganska mörkt på livet. Och mycket mycket mera...

Idag är mycket av allt det där minnen som jag bara plockar fram när jag är ensam. Ibland kan jag prata om det men oftast vill jag låta allting vara. Jag mår bra, har ett fint jobb som jag trivs med, fantastiska vänner och en skola som jag kommit in på med start i januari. Längtar efter att träffa honom med stort H och tillbringa livet tillsammans med och månar om det som är viktigt för mej. Jag är säker på mej själv till 110% och har lärt mej otroligt mycket av dom här åren. Man kan väl säga att de är dom som har format mej till den jag är... Både på gott och ont men mest gott.

/ Daniel Rahm


30 dagar med Daniel

Jag vet, jag vet... Är lite sen med den här listan men jag tänkte att jag ändå kör på. Varje dag kommer det upp ett nytt inlägg om det här.

Dag 01
– Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Ett ögonblick

Dag 08 – I min väska

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – Min bästa vän

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


Mitt 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Hmm, det har varit ett "lugnt" år för min del. Jag har brottats med min rastlöshet och gett mej själv tid som jag trodde var omöjlig, kommit tillbaka efter två jobbiga år och beslutat mej för saker och ting jag aldrig trodde jag skulle göra. tex som att börja plugga..

Har du några nyårslöften?
Inga direkta löften utan snarare mål.. Klara av skolan, börja träna och prio ett är att hitta en lägenhet och göra det till mitt drömhem. Hinna med vänner och inte jobba ihjäl mej.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nope..

Vilka länder besökte du?
Jag höll mej i Sverige detta år men reste runt ganska mycket i olika städer. 

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
1 januari. 26 mars. 10 augusti.

Vad var din största framgång 2010?
Att jag kommit på fötter igen från året innan, tagit tag i mej själv efter mina månader i Tyskland och hittat tillbaka till den Daniel jag trivs med att vara.

Största misstaget?
Att jag litat och trott så gott om människor som bara sårat mej. Förlåtit och gett dom nya chanser men det har ändå slutat på samma sätt... Min bästa vän försvann ut ur mitt liv.

Bästa köpet?
Min säng... Har sen tonåren velat ha en dubbelsäng och nu har jag äntligen det.

Vad spenderade du mest pengar på?
Onödigt tjaffs... Dragit kortet för små saker och "skit", tyckt att det inte gör något men det är just det där som drar iväg och blir stora sumor tillslut. Senaste månaden har jag unnat mej väldigt mycket nytt och det har varit större köp, men då har jag "fått" något för det. Härnäst står en tv och one pice på tur.. Efter att mitt lilla köpstop är över. ;)

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Väldigt mycket som har gjort mej glad. En del har varit kortvarigt och annat sitter fortfarande i.
Han gjorde mej väldigt glad för några korta veckor.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Jag har så många olika låtar som jag lyssnat på i år som betytt massor vid olika tillfällen. 
Det är omöjligt att bara säga några få stycken.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mitt liv har alltid en tendes att gå upp och ner och jag är så som person. Ena dagen kan allt var skit och bäcksvart medans andra dagen kan allt vara alldeles perfekt. Men det här året har varit mycket bra och jag har garanterat varit mycket gladare och mått mycket bättre även om det har haft sina mörka stunder.

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag vet inte, man ska inte ångra och jag har gjort så sjukt mycket saker.. Oftast finns det en anledning till att allt blivit som de blivit.
Men sista halvåret kan jag väl önska att jag haft mera tid för mina vänner.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag var väldigt skeptisk till den här dagen först för jag ville egentligen inte fira alls. Men...

Vaknade upp hemma i min säng av frukost på sängen... Gjorde mej i ordning och åkte in till stan, fick nya jeans i födelsedags pressent. Gick på bolaget och på kvällen hade Sandra bjudit över folk för att fira mej. Fick världens finaste turkosa tröja och allt var helt perfekt. Jag var så varm i hjärtat utav att ha just dom här människorna i mitt liv.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Som vanligt.. Mycket jeans och koftor. Skjortor och mycket naken hud, haha. Djupa v eller u ringade t-shirtar. Mina älskade skor..

Den bästa nya personen du träffade?
Jag måste väl nästan säga han ? Sen har jag fått chansen till att träffa fantastiska människor om det så bara varit för en kväll, några veckor eller någon som blivit en god vän.   


Onsdag.

Nyss hemkommen efter några timmars arbete som gick fort som tusan och en trevlig middag med Sandra. Det var skönt att släppa allting för en sekund och bara prata om allt och inget över en god bit mat. Min fina vackra Sandra.. Det kändes så konstigt att säga hejdå på centralen och åka hem på varsitt håll, för ett par dagar sedan hade vi åkt hem tillsammans till oss liksom.

Jobbet ringer som galningar och försöker få in mej varenda dag nu men jag har faktiskt lärt mej att säga nej till ett av ställena för jag orkar inte jobba dubbelt upp med heldagar varje dag. Nästa vecka har jag fått alla dagar inbokad med nästan bara heldagar så det blir fullt upp kan jag lova. Ledig lördag och sen går jag på fyra nätter i rad med skola på dagarna. Man lär nog känna att man lever iallafall...

Imorgon är jag ledig och jag tänker inte gör ett jävla skit. Ligga i min stoooora sköna säng och bara ta det lugnt. Förhoppningsvis har några av mina packet kommit så jag kan gå ner och hämta dom. Mera skoooor och kanske mina tv serier ja beställt. 

Ögonlocken känns tunga och ja ska ta en dusch efter att ha jobbat. Känner mej lagom äcklig just nu.    

Shopping



Såhär snygga jeans hittade jag på rean.
Wrangler, Levis och Tiger of sweden.

Dom ljusa jeansen måste jag sy in en aning i låren och grenen annars var alla tre jeansen perfekta.



Dom här var dock inte på rea men jag har gått och kollat på dom i evigheter nu och kunde inte hålla mej längre. Kommer ifrån DinSko och är supersköna. Perfekta i det här snövädret men även till våren som jag hoppas
kommer snart.

Nu sitter jag och väntar på mina skor ifrån Asos.com som ska komma innan nyår och även en väska ifrån modekungen.se Liksom... Ja behöver ju ha någonstans att ha mina skol böcker och träningskläder i sen, haha ;)


Work

Vaknade tidigt i morse och varit vaken sen ett par timmar tillbaka men legat kvar i sängen och dragit mej. Legat och tänkt fram och tillbaka massor medans Winnerbäck har spelat högt i rummet. Vet dock inte om jag blivit något klokare, haha. Nu börjar klockan ticka iväg och jag måste göra mej i ordning och äta någonting innan jag far iväg till jobbet. Det blir en kort dag på fem timmar idag bara så det känns väldigt skönt. Efter att jag slutat sticker jag iväg in till stan på en gång och möter upp finaste Sandra för en sen middag och senare ikväll eventuellt ska jag träffa en annan vän. Lär nog bli en bra kväll :)

..


Det här kommer kanske bli något av det svåraste jag gör.
Men det här funkar inte längre.

Jag kan inte gå runt och ha ont i magen och aldrig veta ifall jag gör rätt eller fel.

Kanske får jag aldrig veta men det är något jag får leva med.  

Lite allt möjligt..




Igår var det inge roligt på jobbet.. Eller det var som vanligt, men jag hade absolut ingen lust att jobba. Timmarna gick så sakta och jag räknade varje minut som gick. Det värsta man kan göra.... När jag kom hem fungerade inte internet så jag gick och la mej i sängen på en gång för att titta på en film, men jag somnade och sov till i morse. 12 timmar utan problem, snacka om att det är någon som är helt slut just nu...

Idag träffade jag Cissi nere vid Sickla. Jag lämnade tillbaka en kamera ja köpt dagen innan, vi gick och kollade i butikerna, käkade lunch och pratade om vilka svin killar är. Haha! Köpte kollegeblock, pennor och ett pennskrin inför skolstarten. Blev ett par skor oxå som det bara var k ä r l e k med. Det var mysigt och egentligen skulle ja följa med henne hem men jag orkade inte och känner att jag har en hel del att göra hemma.. Har en hel hög med papper som jag behöver sortera in i pärmar och rensa ut för att få lite ordning.

Nu är det bara en tv, dvd och en kamera som jag ska ha.. Men det får vänta ett tag. Pratade med csn i morse och jag har fortfarande inte fått något beslut men det är bara till min fördel för kontoret i lund ska handlägga min ansökan eftersom jag troligtvis kommer få det högre bidraget och slipper ta så stort studie lån. Nästa vecka ska det förmodligen vara klart så det är bara att vänta. Ibland ska man ha tur oxå för hade ja väntat ett år eller gjorde det ett år tidigare hade jag inte fått det större bidraget och hade varit tvungen att låna mera pengar så allting är i perfekt tajming.




Måndag.



Godmorgon !

Dom senaste fem-tio åren har jag aldrig käkat frukost på morgonen när jag vaknat men i morse vaknade jag utav att jag var hungrig. Haha! Så nu har jag käkat fruukost och sitter vid köksbordet och tar det lugnt, tittar ut genom fönstret på snön som faller ner så vackert. Äntligen har jag lyckats ställa om mitt dygn och lägger mej i tid och vaknar inte när halva dagen har gått.. Bra där! Blir bra att förbreda sej lite för skolan som börjar om knappt två veckor.

Har sovit så himla skönt i natt i min gigantiska säng och känner mej riktigt utvilad. Drömt fina drömmar som kändes så verkliga när jag vaknade så jag nästan trodde att det var sant.

Tänkte knalla ner till centrum en sväng när jag gjort mej i ordning innan jobbet börjar och gå och kolla lite för allt blev så stressigt igår. Behöver köpa lite skolmatrial och sen ska jag titta på en tv.. Fast egentligen har jag ju köp stop nu efter igår.. Fan oxå....


Röd som en kräfta.

Fan oxå.. När ja var och solade tänkte jag inte på att det var ett bra tag sen jag solade solarium så jag stoppade öronen full med musik och ställde in timern som vanligt på 20 minuter och det skulle jag ju inte ha gjort.. Röd som en kräfta är vad jag har blivit. Hoppas till min gud att det lägger sej till imorgon.

Stack iväg till en vän nu på kvällen en snabbis bara men är återigen hemma. Måste dunsa ner i sängen och sova nu så jag orkar upp imorgon. Ögonen går i kors så det dröjer nog inte många sekunder ikväll heller för att somna.

God natt!

Full rulle idag..

Halloj på er !

Mår ni bra idag? Jag mår helt okej.. Vaknade tidigt i morse så jag är lite trött. Började morgonen med att fortsätta packa upp alla saker. Sortera ut lite sommarkläder jag kan lägga undan. Känns inte som om att jag behöver ett par badbyxor eller ett par shorts i den här kylan? Tyvärr.....  Efter att duschat och gjort mej i ordning träffade jag Patrik inne i stan. Vi gick och kollade i lite butiker och jag köpte tre par nya jeans. Ett par skor och lite andra små saker som jag behövde. Tyvärr hann vi bara träffas en snabbis idag för jag var tvungen att åka och fixa ben till sängen och lite andra saker.. Hann även med en klipptid så nu är jag korthårig igen. :)

Sängen står på plats med ben och allting. Ska gå ner till solariumet vid sju och sen blir det att göra en tidig kväll för jag ska upp och jobba imorgon igen. Kan väl inte påstå att jag längtar efter jobbet för tillfället men när jag väl är på plats brukar det kännas bättre.

Jahaa...

Nu är jag på plats men det är ett mindre kaos här nu. Det står tamifan saker ÖVERALLT och jag vet inte vart eller med vad jag ska börja. Hade jag haft en garderob hade ju kunnat börja med kläderna och hälften av allting hade försvunnit men har inte hunnit lösa vart jag ska ha alla kläder ännu.

Jag har iallafall fått upp min säng och bäddat den. En dubbelsäng till bara mej.. Wihooo..  

Kvällen kommer nog bli rätt lugn för jag är väldigt trött. Ska små fixa lite här hemma och sen blir det nog sova för jag ska upp tidigt imorgon. Hoppas på att jag hinner kläma in en klippning ifall det finns tid.



Gud vad konstigt allt känns nu. :S 

Flytt...

Den här flytten har varit så långt bort ifrån mej och jag har i mitt huvud skjutit upp det hela tiden, inte riktigt velat bli "vän" med den tanken.. Men nu precis insåg jag att det är idag det blir. Om en timme kommer min flytthjälp hit och ska hjälpa mej att köra alla saker till det nya stället.

Jag försöker att inte känna efter så mycket eller tänka men jag kan inte komma ifrån att det känns väldigt jobbigt och tugnt. Dels att lämna Sandra som jag bott med i nästan ett helt år och sen att flytta dit jag ska. I mitt bakhuvud har jag en röst som säger att det bara är för några veckor tills jag hittar någon annat och jag får försöka tänka på det när det känns jobbigt. Har jag letat efter lägenhet tidigare är det ingenting jämfört med hur mycket jag kommer leta nu... All min lediga tid när jag inte jobbar eller går i skolan ska gå till det för jag måste verkligen ha det. Bara några veckor Daniel..

Har varit vaken sen fem i morse och packat ner precis allting nu, städat rummet osv... Nu är det inte mycket kvar att göra förutom att sitta och vänta.

Usch...


Jag vet inte riktigt hur det kommer bli med internet där borta och så. Men jag tror att jag kommer få låna ett mobilt bredband annars nås jag på min telefon.

24 timmar senare har jag jobbat färdigt...

Äntligen börjar den här dagen lida mot sitt slut och jag kom precis hem till mej. Smet lite tidigare ifrån jobbet nu ikväll för att vi hade det så jäkla lugnt.

Har väl inte varit en toppen dag kan jag påstå men det har funkat. Julafton är julafton och det är mycket olika känslor och tankar som är inblandat i det. Men snart är det över för i år och nästa år tror jag blir mycket bättre...
Egentligen hade jag behövt packa och fixa här hemma någon timme ikväll iallafall men jag orkar verkligen inte och får gå upp tidigt imorgon istället och göra det tror jag.  

Tänkte krypa ner under mitt enorma täcke och krama om en kudde alldeles strax, drömma mej bort till ett annat ögonblick där bara vi två finns och somna gott.

Julafton

Den fjärde och sista natten denna vecka är över och om några få timmar sticker jag iväg och jobbar i Huddinge till klockan 21 ikväll. Sen blir det bara hem och sooooooova för jag är helt slut bokstavligen. Det har varit några riktigt tuffa nätter så det var skönt att det var lite lugnare natten som var.

Kan väl inte påstå att jag har någon julstämning i år heller. Jag älskade julaftona när morfar levde, hans fina tomtegrotta och allt men nu kvittar det lite liksom. Bara massa julhysteri och höga förväntningar. Man samlas för att man måste men egentligen tycker man inte om hälften av alla som är där. Jag längtar till den dagen jag, min man och våra barn firar jul tillsammans... Fast det får nog dröja några år ;)

God jul iallafall och hoppas ni får en fin dag tillsammans med nära och kära.

Jag har iallafall unnat mej några fina julklappar till mej själv i år och nu sitter jag och väntar på att tre par nya skor, en parfym och Recipe for men´s serie ska komma på posten. Hittar jag en tv till ett bra pris på mellandags rean slår jag nog till på det oxå. Har även hittat en klockan som jag bara måste ha......... Fast jag borde nog inte.

Duktig Daniel

Puuuhh... Tvätten är klar och nerpackade precis som dom flesta av alla mina saker i rummet är nu. Har lite kvar med det är saker som jag behöver använda så det får jag ta på lördag förmiddag.

Klockan bara sprang iväg och det var inte alls min tanke att vara vaken nu, 05:00 på morgonen men jag måste erkänna att det är skönt att fått så mycket gjort.

Ligger o trycker i mej chips för fulla muggar, tänkte ta en cigg och sen blir det sova sova sova. Skönt nog behöver jag inte ta mej upp förens imorgon eftermiddag :)


Natti

Fixar här hemma!

Var inne i stan ett par timmar och fixade två julklappar. Men vädret var inte det bästa och det var så mycket folk på stan, våra magar var hungriga så vi skyndade oss genom butikerna och satte oss sedan för att äta. Det blev sushi buffé och jag kan lova att jag nästan rullade därifrån.

Nuu gick luften precis ur mej. Har vikt och packat ner alla kläder och sitter nu och väntar på att klockan ska bli 22 så jag kan gå ner till tvättstugan och börja min långa natt... Allt känns lite smått jobbigt och sorgligt. Efter ett års tid tillsammans ska vi nu inte bo med varandra längre och det kommer bli tomt. Min lilla skrutt.

Försöker inte att tänka så mycket just nu utan jag gör det jag måste. Men det är så många känslor inblandat och den här "mellan landningen" gör mej lite smått nervös. Jag hoppas över allt annat att det inte kommer dröja allt för många veckor tills ja får min egna lägenhet och kan flytta in...

Zipper + stan

Gårdagskvällen blev inte alls som ja tänkt mej ifrån början.. Utan en bekant till mej hörde av sej så det var bara att göra sej i ordning på nytt och bege mej in mot stan. Vi satt först på Tiffany´s och drack ett glas vin och snackade skit. Sen drog vi vidare mot Zipper på stureplan där jag träffade ett par vänner, dansade och sjöng. Försvann in i musiken med fina vänner tills dom stängde.

Ojojoj vad trött jag är idag... Det var länge sen jag var ute två kvällar i rad men det här är min sista ledighet på ett bra tag så det har varit skönt att få tillbringa den så som jag gjort i vänners sällskap.

Idag åker jag och Sandra in till stan för att handla dom sista julklapparna, kanske äter middag och sen åker jag hem och gör ett ryck.. Min plan är att tvätta upp alla kläder och packa ner allting som jag inte kommer behöva dagarna jag har framför mej. Det känns faktiskt lite konstigt det här.. Ett helt år har jag bott här nu.


Vart ska jag börja?

När klockan slog 21.00 igår slutade jag jobbet och började göra mej i ordning. Satt kvar en stund och pratade med en kollega och sen hoppade jag på bussen in till stan där jag träffade Damien. Vi tog oss vidare till Paradise där en kväll med dans, goda drinkar och härligt sällskap väntade. Christoffer en komis till Damien joinade oss och vid stängning blev det en tur förbi Donken och sen somnade jag gott hemma hos Damien..

Idag är jag mest trött och har ont i fötterna.. Kom hem för en stund sen och precis slängt i mej en halv pizza. Måste börja sätta lite fart här hemma men jag vet faktiskt inte vad jag ska börja med. Det är så mycket som ska göras. :S

Hur ska tiden räcka till?

Herrejösses! Tiden går lite för snabbt för att jag ska hinna med nu känner jag. Om redan en vecka är det julafton och om 8 dagar ska alla mina kläder och saker vara nerpackade för då går flyttlaset härifrån Solna. Det har hela tiden känts som om att det är jättelång tid tills dess och jag har inte brytt mej om att tänka på det så himla mycket men nu slog det mej att det är lite bråttom. Av dom 8 dagar som är kvar jobbar jag 5 och jag måste hinna få ner allting i kartonger/svarta sopsäckar, tvätta, städa, sortera ut det som kan slängas osv.. Förhoppningsvis kan jag få tag på en tvättid på söndag eftermiddag och sen får lördag och stora delar av söndagen gå till att fixa här hemma. Det vore även bra om jag hann med en klippning och köpa dom få julklappar jag har att införskaffa i helgen oxå.

Måste fixa adressändring, beställa skolböcker och massa annat som ska ordnas. Det blir en tillfällig och provisorisk lösning på boende nu ett par veckor framöver men jag hoppas verkligen inte det dröjer länge innan jag får mitt eget. Om det blir en studentlägenhet eller en liten lägenhet är i dagsläget oklart men något måste de bli!


Work

Det sa bara vips så har den här dagen nått kvällen. Om drygt tjugo minuter ska ja klä på mej min varmaste jacka jag har och den största halsduk jag kan hitta och gå ner till tunnelbanan för att åka iväg till jobbet. En av alla mina nätter i livet ska spenderas på jobb. Hoppas på att natten blir lugn men det tror jag nog. Ja finns på mobilen gullisar om ni vill nått. Slå en pling eller skicka iväg några ord så hör ja av mej när jag har tid.


Vaken! Vafan..

Jag har så mycket att säga. Och jag har så mycket att fråga. Men jag vågar inte.. Rädd? Ja lite faktiskt.. Ja orkar inte gå igenom det här en gång till för jag blev så jävla knäckt sist, det gjorde så ont, men ändå är jag så nyfiken på det förbjudna för det är så  jävla vackert. Typiskt mej... Jajo!   Döm mej inte nu kära vänner för jag vet vad ni har sagt och tycker men det är inte ni som ska känna eller tycka utan det är faktiskt jag..

Klockan är 05.04 och jag vaknade upp för någon timme sen. Kollade klart på filmen jag somnde till igår kväll och nu ligger jag här i sängen alldeles för trött för mitt eget bästa men kan inte somna. Som dom senaste nätterna, har jag vaknat mitt i natten - varit vaken ett tag och sen somnat om igen. Varför?? Jag tänker för mycket och hostan är inte borta ännu.

Ska fixa till något och äta, plocka fram boken ja köpte igår och läsa ett par sidor. Det posetiva nu är väl att ja lär få sova ett tag imorgon och är inte så jädrans trött när natten kommer.









Ikea

Efter att sovit skit dåligt i natt fick väckarklockan liv i mej och det var bara att pallra sej upp. När dom dagliga morgonrutinerna var fädriga kom M hit och plockade upp mej i bilen. Vi åkte sen vidare till Ikea för att jag skulle titta på en ny säng. Nu vet jag exakt vilken jag ska ha men ja väntar till efter flytten med att köpa den för det känns lite onödigt att först släpa hit den för två veckor och sen ska man konka och bära den vidare igen..

Men jag köpte ett nytt dubbeltäcke och två nya kuddar, påslakan och så. Städat lite sen jag kom hem och bäddat rent i sängen. Ska strax gå ner till tvättstugan och hämta upp mina pyjamasbyxor som förhoppningsvis har torkat och sen ta en dusch. Förkylningen känns värre nu igen så jag ska försöka vila bort den så gott det går.. Tur nog har jag bara två nätter veckan som kommer och jag kommer vara på det lugnare planet så det ska nog gå fint.



:)

Jag smet faktiskt in till stan en stund och spenderade lördags kvällen där. Två glasvin, fint sällskap och en kyla jag egentligen ville slippa. Men det var det värt.. Fast jösses vad polis det var i stan för tydligen hade det varit flera olika bomb hot och  sprängningar så det var avspärrat på flera olika ställetn.

Kvällen var mysig och nu har jag precis kommit hem och fått på mej pyjamasbyxorna. Ligger i sängen med datorn i knät men tror nog att är dags att sova snart. Klockan är ställd på 12 imorgon så jag kan sova ut någerlunda på måndag då jag jobbar natt. 


God natt på er finisar.


Helg!

Efter ett ledigt dygn var det jobb som väntade mej igår. När mitt pass var slut var det bestämt att jag skulle hem till fins Sofie på en bit mat och ett glas vin. Men precis innan bussen skulle avgå blev allting inställt av olika anledningar och jag tog mej hem till mitt istället. Efter att fått väntat i nästan en halv timme på tunnelbanan i slussen för att det var något fel kunde jag låsa upp dörren här hemma och komma in i värmen. Jag kan lova att hela jag var en isbit när jag stod och väntade på tunnelbanan. Dumhuvud som jag är ibland skulle envist sätta på sej skinnjackan för att solen sken precis innan jag stack till jobbet. 

Väl hemma tok somnade jag så hade nog ändå inte varit något vidare sällskap för kvällen. Vaknde vid fem tiden av telefonen och kunde inte somna om förens vid åtta i morse. Hade den brevid huvudet och innan dess hade jag ändå missat en hel del samtal och sms så jag måste ha sovit väldigt hårt.. Men nu känns förskylningen en aning bättre.

Juste.. haha! Kan knappt tro att det är sant själv men innan jobbet igår var jag in till stan en snabbis och köpte nya skor. Ingen nyhet kanske ni tänker nu men det var inte vilka skor som helst. Utan ett par träningsskor! Ja nu finns det ingen återvändo eller dåliga undan flykter för att inte träna utan jag får lov att ta mej till gymmet och skaffa det där kortet och sätta igång. Eller vänta här... Det är ju faktiskt 30 dagars öppetköp på skorna ;) Nejdå.. Det ska bli skönt att komma igång och träna. Siktar på två gånger i veckan som det ser ut nu och då blir det lite kondition samt träna upp hela kroppen fast fokus på rygg, bröst och mage.

Idag då? 

Tiden bara springer iväg men jag gör inget speciellt. Ligger hemma i sängen och degar. Tittar på film och snackar skit i telefon. En dusch väntar och sen måste jag ner till affären och handla någonting till middag innan dom stänger. Var lite sugen på att gå ut ikväll men känns dumt att utmana ödet för jag är inte helt på topp från förkylningen. Det här mellan läget man har är så jobbigt för man är alldeles för pigg och rastlös för att bara vara hemma men man orkar ändå inte hitta på någonting.

!!

Det här kan nog ha varit en av mina hemskaste nätter någonsin. Jag kände mej nästan gråtfärdig när jag gick till bussen för att det varit så mycket att göra. Jösses alltså..

Nu är jag iallafall hemma! Bäddat ner mej i sängen och ska strax sätta på en film att somna till. 
 

förkyld..



Hemma!

Febern verkar vara botad men jag hostar och snorar om vart annat som en tok. Fryser något förjäkligt fast jag ligger under mitt tjocka täcke och en filt. Jaja, bara en natt kvar innan ett ledigt dygn så det ska nog gå bra. På torsdag ska jag kurrera mej här hemma och inte gå utanför dörren så jag blir av men det här jäkla förkylningen. Men man märker att alla går runt och är lite små sjuka nu..

Tröttheten är bortblåst och jag har svårt att somna. Tänkte slänga på en Wallander film som räddning och sen sussar jag säkert gott hela dagen.

Natti

down



Somnade inte förens långt efter att klockan hade slagit 10.00 i morse när jag kom hem och sen dess har jag sovit så pissigt jävla dåligt. Vaknat, tittat på klockan, somnat, vaknat, tittat på klockan, somnat... Jaa ni hajjar.

Orkar varken duscha eller käka middag ikväll så jag har bara hoppat i myskläderna och tänker gömma mej i min stora vinterjacka och halsduk påvägen till jobbet eftersom jag ändå måste byta om där. Springer förbi konsum och köper med mej någon middag jag kan äta där. 2:a natten nu...

Sitter och lyssnar på musik men byter låt hela tiden, kan inte riktigt bestämma mej för vilket humör jag är på och vad jag vill höra. Huvudet fullt med massa tankar. Är inne i en period som jag inte ens själv kan förklara förtillfället. Sista veckorna har jag bara svalt allt om och om igen, låtsas som ingenting alls. Fast det egentligen kanske har varit tvätom.

Ska ta en cigg och sen borsta tänderna..


tjiiing

6 december

Jag har legat däckad i sängen hela helgen med feber och en snorig näsa plus hals ont. Plöjt igenom 8:a av Wallanders filmer och " I taket lyser stjärnorna". Shiit vilken gripande film, jag grät flera gånger om och den var så fin. Dottern och mamman.. Tänk vad fort livet kan vända för vissa. Och sovit en jävla massa.

Vettesjutton om jag mår så himla mycket bättre idag. Halsen känns iallafall bättre och kroppen är full av alvedon. Jag orkade ta mej en dusch och få på mej lite kläder. Om 1,5 timme måste ja röra mej på mot jobbet och köra 1:a natten av dom 3 som står på schemat den här veckan. Tog en promenad till brevlådan och la på mina tidrapporter och köpte med mej middag som jag tänkte ta senare i natt på jobbet.

Kom just på att jag glömt bort att ringa till CSN. Fan oxå... Och det som är så viktigt. Jag får ställa klockan imorgon så jag kommer upp innan telefontiden är över och ringa till dom.

Sov gott!

Jag har en sån där konstigt känsla i kroppen av att någonting är fel. Men jag kan inte komma på vad det skulle vara.. Kanske är det bara min enorma trötthet som speglar in. Allt jag behöver är lite sömn bara. Jag hoppas på det!

För andra natten i rad har vi fått skicka iväg en pat. med ambulans till sjukhus. Dock två helt olika personer. Annars har natten varit skapligt okej. En hel del att göra dock.

Hann träffa the big boss i morse innan jag sprang iväg till bussen och det fattas timmar på min lön så det är inte jag som tittat fel. Förhoppningsvis är det snabbt ordnat och jag har pengarna på mitt konto nästa vecka.

Nä hörrni,

nu ska ja krypa ner under täcket och sova. Jag är ledig ikväll och det ser jag grymt mycket fram emot.

2011, vad snabbt tiden gick....

Igår införskaffade jag mej en ny kallender för 2011 och har redan börjar fylla på den. Massa jobb, födelsedagar, lite möten och skola. Massa skola och vad jag längtar, förutom till första skolveckan då jag kör dubbelt med skola och nätter i fyra dygn. Tjohoo.. Tanken är att det ska stå TRÄNA 2 ggr i veckan och massor av lediga stunder för att träffa vänner! Portugal står inskrivet i februari och förhoppningsvis ett annat varm land i mars om jag får som jag vill.. Jag behöver lite välförtjänt semester känner jag. En bra start på början av året... Jag kommer känna att jag lever iallafall.

Visst fan, det var jue det där med att ringa till CSN oxå. Det har jag helt glömt bort.. Får ta och göra det imorgon.

God morgon förresten!

Med knappt fem timmars sömn är jag uppe på bena och gnuggat bort tröttheten ifrån ögonen, ja.. försökt iallafall. Lönen ifrån November har blivit fel så jag har försökt få tag på min chef och sen har jag fått mitt dag schema ifrån  avd. grön. En kall promenad ner till affären som jag drar mej vääääldiigt mycket för att ta väntar för att köpa middag och sen måste jag göra mej i ordning. Sista natten den här veckan och efter ett dag pass på fredag väntar en ledig helg. Hur härligt låter inte det? Jag längtar lite... 

 


RSS 2.0