Bloggtorka ?!

Dagen har varit bra i det stora hela. Först ut var det praktik som gällde och man var snabbt tillbaka till gamla rutiner igen. Som vanligt började jag med att galga och larma dessa under bara plagg, märka om rea kläderna och hänga ut skiten. Oj, ja menade plaggen.. Efter morgonmötet var det bazar som gällde - märka om påsken till rea och hämtade upp lite nya varor ifrån lagret till butiken. Strax där efter var det lunch och sen stod jag i kassan dom sista 45 minuterna.

Tanken var ju att jag skulle ha möte idag så jag åkte dit i tid men då var tanten sjuk. Jag hade för visso ett missat samtal på mobilen men eftersom jag inte har några pengar kunde jag inte ringa upp och kolla vem det var, men receptionisten envisade sej med att dom ringt och meddelat mej det. Ja, dom hade ringt men hur sjutton skulle jag veta att det var dom som ringt och att hon var sjuk ? Lite smått irreterande och jag gillar verkligen inte att bli bemött med den attityden ja blev idag, men lämnade in alla papper som jag skulle samt en lapp och fick en ledig eftermiddag istället.


Åkte hem till AC och strax därpå drog vi ut på stan för att promenera. Men idag var ingen bra dag för att gå, jag var lat och satte mej helldre på färsta bästa bänk i solen och njöt istället. Men det varade inte länge utan hon drog mej vidare och lät mej svettas, fniss. Vi gick till en skobutik på Fridhemsplan och jag var smakråd till vilken färg madam skulle välja på sina nya converse. Jag röstade för bruna och så fick det bli, yeah.. Hon ville även till en second hand butik på söder så vi begav oss dit men då lyckades jag smöra mej till att det var tunnelbanan som gällde. Hon gav väl upp efter allt mitt tjat och klagomål som var under promenaden dit. Men allt menat med kärlek hjärtat, det vet du ! ;) Var en annorlunda känsla att kliva in genom dörrarna där och se all jävla skit dom hade på ren svenska. Om jag inte minns helt fel så är det första gången jag går in i en second hand butik, eller har jag varit där med Lina någon gång måntro ? I alla fall, det är ingenting jag kommer göra igen för varenda liten centimeter på min kropp började klia och det luktade verkligen illa där inne. Jag skulle inte fixa att köpa någonting begagnat hur många gånger jag än tvättar grejorna. Kalla mej löjlig, men man vet faktiskt inte vem som använt sakerna innan. Hann och ta en glass och latté innan vi rörde på oss hem till AC igen och slängde ihop lite käk, eller snare hon. Jag satt och pillade med hennes dator och laddade ner Picasa 3.


Jag ska alldeles strax röra på mej hemåt så jag hinner hem till andra avenyn. Tittat mailen flera gånger idag och jag har inte fått något svar tillbaka angånde skolorna. Imorgon ska jag vara ledig så jag kan ringa upp dom, få lite hjälp med hur jag ska gå till väga och styra upp allting så jag hinner söka innan fredag!

Dagens outfit;
Jeans - Levis store
T-shirt - Kappahl
Kofta - Åhlens
Skinnjacka - JC
Glajjor - H&M

Hur har eran dag varit, har ni haft det bra i värmen ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0