Enköping.

Åh, det är så underbart att vara här, få krama om min lilla tjej igen. Gud vad jag älskar henne ! Och Linus, så han växer. Han blir ju bara större och större för varje gång jag ser honom, men den här gången har han sprungit  iväg alldeles för fort så jag knappt hinner med..

Vi har bara umgåts och tagit det lugnt nu i eftermiddag och kväll. Käkade när jag kom hit, Linn fick en försenad födelsedagspresent  av mej & det fick även jag ifrån dom och sen skulle barnen lägga sej. Maria nattade barnen medans jag och Fredrik satt och pratade om dittan och dattan. Sen blev det fika och tv tittande fast jag somnade x antal gånger i soffan, jag är alldeles jätte trött.. Jag förstår inte.


Jag blev hur glad som helst över födelsedags presenten och det uppskattades verkligen. Lite nya vår t-shirtar kommer inte sitta fel. Så imorgon blir det stan och shopping som gäller för min del. Vet inte om vi skulle gå på tivoli oxå för det skulle tydligen komma till stan. Annars blir det mysigt svensson liv hemma i trädgården med massa bus. Hoppas på att solen tittar fram så jag kan lägga mej någon timme med boken på en filt på gräsmattan. Ska lura med mej Linn bort till studsmattan så vi kan hoppa lite, jag har sån tur att jag har henne så jag kan använda henne som täckmantel till sånt, fniss ! 

Ligger nerbäddad i sängen för sekund och ska alldeles strax sova, ska bara springa ut på tomten och ta en natt cigg innan det är dags. Antar att jag kommer ha någon tassande på tå här imorgon bitti vid åtta tiden som vill att jag ska vakna. Det är så skönt att få ha en stor riktig säng att sova i, en dörr att stänga om sej med och lite privat liv. Den här helgen ska jag bara ladda upp batterina, äta god mat, läsa och pyssla om mej själv innan jag ska tillbaka till Stockholm och stressen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0