Tack hjärtat för kvällen !

Sådär, som jag sa tidigare mötte jag upp Sandra på Östermalmstorg vid svampen. Vi knallade upp till K-15 för att titta om dom hade uteservering med tyvärr hade dom inte det så vi fortsatte på en liten promenad, ett tag tänkte vi om vi skulle åka till söder och hitta något schysst place där men bestämde oss för att stanna kvar i city istället så vi knattade iväg till kungsträgården och satte oss på t.g.i fridays och började kvällen med en drink där, valet blev en appletino och jag förstår nu i efterhand inte varför jag testat på det förut för det blev en klar favorit. Snodde åt oss ett bord utomhus och uppdaterade varandra om senast nytt som vi missat.. Att kunna sitta utomhus i bara en skjorta runt sju på kvällen kändes mer än bra, men man får väl passa sej för att inte klä av sej för fort och tidigt. Men jag blir alldeles sprallig utav att våren kommit!



När drinken var slut och våra magar började kurra rörde vi oss tillbaka till K-15 för att käka. Eftersom jag fyllt år blev jag bjuden på middag så till förrätt delade vi på en natcho tallrik med salsa sås och gräddfil och efter det tog vi en varsin black and white filé till varmrätt. Har aldrig varit där tidigare men maten var supergod och relativt schysst priser så garanterat att jag går dit flera gånger. Kanske att dom skulle få in en liten mera myskänsla och lite "varmare" så hade det varit pricken över i:et. 

Efter maten knallade vi ner mot svampen igen och satte oss på nått irländskhak i närheten, tog en varsin cosmopolitan innan det var dags att säga hej då och röra på oss hemåt eftersom vi båda ska upp två tidigt imorgon. Jag har haft en supermysig och trevlig kväll med massa skratt som jag verkligen behövde. Vi gör om det här snart igen va hjärtat?! Vi pratade lite om sommaren och bestämde att vi måste gå till lasse i parken och sen vill jag även ta med Sandra på en båttur i skärgården när Anna & Idde spelar ifall dom köra det till sommaren igen, för när jag var där sist var det verkligen jätte mysigt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

lätt att vi ska göra om det!

det var jätte mysigt och massa fler mysiga dagar kommer vi ha nu i sommar vännen =)

<3

2009-04-04 @ 23:48:37
Postat av: Jonte

Woho..fancy minsann;) puss

2009-04-05 @ 22:59:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0