Té och film...

tjolahopp..

Var in en snabbis på apoteket när jag var ner till centrum. Fick med mej rengöringskräm för ansiktet och en babyolja för att smörja in med efter rakningen så man slipper röda små utslag, hoppas bara inte huden blir fet men jag fick tipset av en vän så jag tänkte kolla om det funkar. Min laddare till rakapparaten är fortfarande borta sen i januari så jag börjar tvivla på om den kommer komma tillbaka här hemma. Var inne på onoff´s hemsida och tittade om dom bara hade en laddare att köpa men hittade ingen där så jag får besöka en butik och höra efter. Måste även hitta en billigare hårtrimmer för att fixa till mina ben för sommaren, även om det tog sin tid förra gången blev resultet grymt bra och jag trivdes med att gå i shorts eller uppvikta jeans.

Första säsongen av ANNA PHIL fick följa med hem ifrån videobutiken. Ligger på avsnitt fem nu så ni kan ju själv tänka er vad jag gjort dom senaste timmarna. Men jag klagar inte, det är faktiskt riktigt skönt och stundvis kan jag njuta med stunden att vara själv. Lite ensamt kanske men tur att mobilen finns här och msn. Känner mej lite små duktig oxå, jag har fått iväg min CV till två intressanta jobb nu under kvällen så jag hoppas på att åtminstonde få komma på en interjuv. Det skulle kännas så grymt bra. Visst, ett av jobben är ett café men jag tar hellre det än ett krog jobb men allt är bättre än praktiken jag har nu. Jag hatar att behöva vara beronde utav socialen utan jag vill jobba i hop mina egna pengar.

Nu blir det avsnitt sex som gäller, har bunkrat upp med min té kopp här brevid och halstabletter. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon för jag ser framemot att träffa Adam och lite vänner till honom. Jag kommer skratta ihjäl mej när Magnus ska uppträda som DivaCarola oxå, det kommer bli så sjukt roligt. hahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0