Vilken dag till mardröm..

Jag har gått runt i min egna lilla bubbla, vad jag har gjort kan inte säga. Jag minns inte. Allt är en dimma av den här dagen.. Eller vänta, jag var på dam. Sen massa kassa, snodde åt mej några timmar här och där. Min ork har inte alls varit med, men ändå har allt funkat ok. Jag vet inte hur jag har burit mej åt för vissa stunder ville jag bara lägga mej pladask på golvet och sova.. Gå i ide och inte vakna upp på månader. AC kom förbi första timmen, vi stod och pratade en liten stund innan hon sprang iväg igen. Vi bestämde oss för att ses imorgon. Efter en evighet och klockan slog om till sju skyndade jag mej snabbt ner till personalrummet, klädde på mej och åkte raka vägen hem. Slängde i mej lite mat och totaldeckade i sängen.

Precis vaknat.. Var uppe och tog en cigg men är tillbaka i sängen igen. Ligger och pratar med bästaste Sandra om kvällen, allt o inget. Det är fler msn konversation som kommer upp, jag orkar inte. Telefonen har jag inte ens ägnat en tanke åt för ens nu. Vart är den? Jag igonerar det. Hela huvudet snurrar utav trötthet och ångesten försöker klämma sej fram. För vad?! Jag vet inte.. Jag vill inte ta reda på det heller. Jag väljer att stänga av istället och leva i min bubbla kvällen ut. Egentligen är allting bra förutom trötthetten så jag förstår inte vad det är som spökar omkring. Jag är nog bara trött..

Tanken på att kliva upp härifrån för att packa väskan till imorgon eftersom jag ska sova hos AC får nackhåret att resa sej, jag går helldre upp tidigare imorgon för att fixa det. Börjar redan 8 men då blir det en tidig hemgång ändå, ska bli mys att träffa AC. Jag ska slita av mej alla kläder och slänga ner dom på golvet nedanför mej, krypa ner under täcket och sova. Det tar nog inte mera än 3 sekunder innan jag ligger där och sover som en liten unge. God natt !


Bild ifrån inatt, Orminge centrum vid fyra tiden. Haha! Helt bäst..
Jag älskar dej så mycket hjärtat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0