stan - jobb - drinkkväll !

Åh vilken snurrig dag det blev. Jag ställde klockan på relativt tidigt i morse för att kunna duscha, klä på mej och fixa håret i lugn och ro.. Sen åkte jag in till stan för att gå och strosa lite för mej själv i affärerna innan jag skulle jobba. Det var galet med folk inne i stan och mitt tålamod rann av mej fortare än kvickt så jag kom till jobbet vid halv två för att kunna ta en cigg och kaffe i lugn och ro innan jag bytte om till jobbar kläder och skulle jobba. Men.. Jag blir haffad utav chefen på direkten när jag kommer dit och tydligen har det blivit ett miss i schemat så det var inte idag jag började klockan två utan imorgon istället. Jag skämdes till tusan att jag kom två timmar sent och svichade om till jobbarkläder fortare än kvickt och började jobba på direkten. Det fanns en hel del saker att göra och det mesta rullade på fram tills stängning... Men jag hatar att komma försent och hela dagen blir helt pajj när det händer känns det som. Jag kan nog räkna på en hand dom gånger jag kommit försent om jag har någonting viktigt att göra så det är verkligen inte likt mej att inte ha koll på läget. Jag fixade kassan på bara några minuter efter stängningen och sprang sen iväg till tunnelbanan när det var larmat och låst..

När jag klädde på mej i morse satte jag på mej mina nya partyskor för jag tänkte att jag skulle gå in dom tills på lördag då det blir utgång men jag fick så satans ont i fötterna och kunde inte gå ett steg till i dom efter min tur i stan innan jobbet så jag bad Hannes ta med sej ett par extra skor jag hade hos honom när vi skulle träffas så jag sprang iväg i mina flippfloppisar med strumpor.. Ja ni hörde rätt, det såg väldigt roligt ut men nöden har ingen lag. När jag mötte upp min fina vän Hannes vid Centralen hade han glömt mina skor hemma och jag insåg snabbt att jag var tvungen att fortsätta ha på mej mina flippisar.. Det är nog första och sista gången jag går ut tillfixad och har ett par flippisar till skor! Vi satte oss på Radisson hotell och beställde in vin och två drinkar var medans vi satt och pratade, planerade vår utomlandsresa och bara mös! Självklart blev det ett besök på Donken innan vi promenerade från centralen till slussen där vi sa hejdå och jag tog bussen hem. Det blev en lyckad kväll trotts min incident med "skorna".. haha


Det har alltid varit speciellt för mej att få sitta på bussen för mej själv på kvällarna när det är mörkt ute, lyssna på musik och bara tänka! Och så blev det ikväll med, jag tänkte på allting och ingenting. Jag har lätt för att låta tankarna fladdra iväg alldeles för mycket och kan ibland drömma mej bort från verkligheten to mutch.. Ikväll känner jag mej tom på ord, om det blir som jag vill och hoppas kommer hösten ha väldigt stora förändringar i mitt liv och även om jag längtat efter det här sen i tonåren så skrämmer det skiten ur mej. Det är många nya förändringar som kan ske och jag känner mej sjuktförvirrad över allting nu. Det är svårt att hinna med allting oxå, få jobbet att gå ihop med mitt privat liv.. Jag älskar att jobba och mår toppen av att göra det medans jag alltid vill finnas där för mina nära & kära hela tiden oxå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0