060809

Efter alldeles för lite sömn och på tok för mycket stress och jobb ser nu mitt ansikte ut som crap. När jag kom hem hoppade jag snabbt in i duschen och stod där ett bra tag. Peelade hela ansiktet och tvättade håret och la även i en hårinpackning. Jag orkar inte hålla på att göra mej till och fixa i ordning mej speciellt mycket nu när jag är uppe så tidigt på morgonen så det var välbehövligt. Käkade lite snabbt och sen la jag på en djuprengörande ansiktsmask jag haft på i tjugo minuter när jag suttit och trixat lite med datorn. Weell, jag är nöjd över resultatet och har fått babylen hy! Bara påsarna under ögona som ska försvinna men det är nog bara sömn som är den rätta medicinen för det! Jag ska alldeles strax krypa ner under täcket och sova för natten, har bara två viktiga mail jag måste skriva och få iväg innan dess.

Det har varit en skit dag på jobbet idag. Allt som har kunnat strulat och det märks hur trött all personal är nu. Det är bara tråkigt och synd att inte alla ger lika mycket när dom är där utan vissa av oss får jobba häcken av oss medans en del inte gör ett piss. Det är mycket prat om jobb just nu i bloggen men det är så mitt liv ser ut för tillfället och det är ju min vardag ni hänger med i så ni får stå ut. Jag längtar så förbaskat till lite ledighet nu men det får jag nog vänta ett bra tag till på. Sandra tittade förbi en sväng på kvällen på jobbet så jag blev jätteglad över att se henne, vi hann stå och prata en stund och ta en cigg innan jag var tvungen att börja med stängningsrutinerna. Men bättre än ingenting alls.. Min fina fina Sandra!

Nu har Cissi kommit hem ifrån utlandet och imorgon fyller hennes pojkvän år så jag har blivit medbjuden ut efter jobbet imorgon. Som jag känner just nu finns det inte en chans i helvete att jag kommer orka det men ja packar med mej lite partajkläder imorgon så får vi se hur jag känner när jag slutat. I annat fall kanske jag bara åker förbi och säger hej utanför krogen när jag är på g hem.. Vi har inte träffats på lite mer än tre månader så det skulle bara riktigt mysigt !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0