Lördag?

Dagarna ser ganska lika ut just nu och vi pysslar inte med något speciellt. Vissa dagar fixar vilite med huset annrs är det matning av hästen och tv/film som gäller. Det är svårt att skilja på vardag och helg för tillfället då allting verkligen är helt dött och ser lika dant ut. Jag får sitta på mina fötter och händer för att inte börja klättra runt på väggarna här eller nått liknande. Fast det har varit nyttigt för min del med att få ha uppleva allt det här på ett sätt. På måndag blir det en sväng in till stan för att handla dom sista julklapparna och ett läkarbesök, jaa... Tänk att man kan gläsjas åt något så litet som ett läkarbesök men det ska bli skönt att lämna vidchan för några timmar. hahaha, kanske överdriver en smulla nu men det känns lite så faktiskt.


Kom precis tillbaka hem till huset efter att varit och matat hästen. Sockerkakan står i ugnen och snart blir det lite fika hoppas jag. Idag har det pendlat mellan 13-14 minus grader och massvis med snö, filtarna är framme och kaminen eldas det i för fullt. Jag slutar aldrig förvånas av vad jag "mött" på den här resan.. Aldrig i min vildaste fantasi trodde jag att min jul skulle tillbringas på detta viset.   

Nedräkningen för flytten sattes igång för ett tag sen och nu är det inte lång tid kvar. Dagarna, minuterna och sekunderna räknas. Jag längtar så att jag nästan spriker! Går runt och tänker hela tiden på hur jag ska inreda och hur allting kommer bli. Det här har jag längtat efter så länge jag kan minnas. Det kommer helt klart bli ett av det finaste hemmen jag varit i och det bästa av allt - det är jag som kommer bo där!  Det är lycka på hög nivå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0