Första inlägget på nya datorn.

Sådär, jag tog två flugor i en smäll. Åkte först och solade och efter det hämtade jag datorn. Så nu har jag äntligen fått den. Precis fört över alla saker ifrån den gamla och ska packa ner den så jag kan lämna in den sen. Det känns lite wierd att skriva på den här nu faktiskt eftersom tangenbordet är mindre. Men det är skönt, speciellt när man ska konka runt på datorn så nu blir väskan lite lättare.

Mormor visste exakt vad jag var på för humör, så hon hade gjort i ordning bakis mat. Stekt fläsk med kladdiga makaroner, och gud så gott det var. Har sparat lite så jag kan stoppa i mej innan det är dags för att sova. Butikschefen ringde idag ifrån Carlings i alla fall och jag fick inte börja praktisera där, hon hade hittat en annan praktikant. Synd, för jag gillade butiken.. Men då var det väl inte riktigt rätt för mej helt enkelt. Räkningarna är betalade och jag tänkte lägga mej i sängen och tittade på andra avenyn eftersom jag missade det i tisdags.

Imorgon är det ingen jobbsökar kurs ute i Fisksätra utan vi ska träffas i Sickla och gå till något läroforum, vet inte riktigt vad det är och vad vi ska göra men det innebär sovmorgon och det bangar jag inte på. Vad en kvart på morgonen kan göra mycket liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0