På tisdag kommer du! :] åhåå..

Oj, kikade in på statistiken å såg att det kommit flera läsare. Alltid roligt.. Inte för att jag har som mål i dagsläget att bli någon blogg kung precis, men det är alltid kul att flera hittar hit.

Kom hem till Mormor vid halv ett tiden å resan hem gick bra. Tunnelbanan å bussen matchade perfekt så slapp stå utomhus å frysa ihjäl. Myste lite med kissekatten å drog en snabb genomgång av helgen för mormor även om många detaljer uteblev. haha...

Daniel å jag sa hej då vid hållplatsen å sa att vi måste ses snart igen. Förhoppningsvis blir det hos mej nästa gång så får vi ta en hel ute helg, connection på fredag, lino på lördag å patricia på söndag. Haha, kan det blir bättre? Nejdå, men nån slags utgång blir det säkert.

Det känns lite ensamt ikväll, för nu har jag spenderat flera kvällar i rad med sällskap så kommer man hem å måste vara knäpptyst å det ända sällskapet man har är datorn för pratar man i telefonen så hörs det. Det känns liksom små tråkigt att va hemma, jag har inget jobb att gå till å jag kan ju inte direkt påstå att jag längtat hem till min madrass på golvet. jaja, det blir nog bra, ska sätta mej en timme eller två å söka alla nyinkomna jobb. Jag längtar så fruktansvärt mycket efter ett eget kryp in just nu. Har jag längtat tidigare så är det ingenting jämfört med nu. Jag märkte verkligen hur skönt det var hos Daniel dom här dagarna. Det känns verkligen nytt för mej det här med att bo hemma så mycket för det är väl ingenting som varit så jämt. Jag skulle absolut kunna tänka mej att kunna dela lägenhet med en bra vän eller så, men dock måste jag ha ett eget rum för man behöver verkligen den där dörren att stänga om sej ibland. Får se vad dom säger på arbetsförmedlingen om praktikplats nu på tisdag, å om styrelsen anser att praktikplats räcker som dokumenterad sysselsättning tlls vidare för ungdoms lägenheterna. För jag lovar, då drar jag så fort jag har chans. Om jag så ska leva utan möbler å på nudlar å bröd så är det värt varenda sekund. 

Slängde iväg ett sms till M för en liten stund sen för att höra om hon hade lust med en lunch imorgon. Skulle vara mysigt faktiskt. Passar bra för då vet jag att jag kommer upp i tid å kan sätta mej i lugn å ro å söka jobb på eftermiddagen istället för att sova bort hela dagen. Tänkte även höra vad AC har för planer för i morgon kväll för att se om man kan bjuda in sej själv för att laga lite käk tillsammans.

Får se om 3 butiken hör av sej imorgon å berättar hur det går det gått med min dator. Eftersom dom har marknadsfört den helt fel å sagt att den har saker som den inte har tänker inte jag nöja mej med det. Antingen får dom ge mej en ny dator med dom funktionerna som jag frågat efter, eller så får dom ge mej rabatt. För det är inte schysst att stå å ljuga för kunden enbart för att man vill få en dator såld. Skulle jag aldrig göra om jag jobbade i butik, oavsett vad det handlade om. Det har varit strul med dom ända från dag ett nu, så det här gången tänker jag inte ge mej.  

ååh.. Nu är det inte långt tid kvar tills du kommer hem baby.
Så som jag har saknat dej. Men jag vet att du haft det toppen
å det gör mej oerhört glad. Jag älskar dej hjärtat.





Dagens outfit har varit;
Grå kofta - Åhléns
Vit t-shirt - Bertoni
Mörka jeans - Levis
Palestina sjal
Skinnjacka - JC


Ska ta en natt cigg å sen krypa ner undet täcket å plocka fram boken. Inte blivit så mycket läsning sista dagarna så fortfarande har jag lite kvar. Blir nog lagom till nu innan jag ska sova.

Nattinatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0