pusselbitarna börjar falla på plats.

Hallå!

Ställde alarmet på nio för att höra av mej till den ansvarige för jobbsökarkursen och efter det somnade jag om gott. Har lite dåligt samvete att jag gjorde som jag gjorde, men ska skärpa mej till nästa vecka och vara där varje tid. Telefonen ringde lite under morgonen men det hindrade inte mej ifrån att sova vidare, men runt tolv kände jag att det var dags att pallra mej upp. Kollade mailen och fått beskedd ifrån chefen för ungdomslägenheterna att jag har rätt till att söka dom nu. När jag skickat in alla papper har dom en handlingstid på 2 månader och efter det får man ett beskedd. Kan gå fortare ifall man ligger i och det kommer givetvis jag att göra. Dom har en del krav för att man ska kunna få ett boende hos dom och man behöver även ha referenser som styrker att man är kapabel till att ha ett eget boende, för mej är det inga problems alls och jag har folk runt omkring mej som kommer styrka det så det känns inte som om att det kommer bli något större frågetecken att få ett boende hos dom. Nu längtar jag så galet mycket, få stoppa nyckeln i dörren till min lägenhet! åhåå.. :)

Har även pratat med chefen för projektet och det ser väldigt ljust ut nu, vi ska träffas på måndag eftermiddag för att prata igenom en hel del saker. Ska bli spännande att se vad vi kommer fram till och nu hoppas jag på att vi kör igång snart.

Just nu känns det som det är så mycket som börjar falla på plats. Det känns så fruktansvärt skönt att allt börjar och rulla på som jag vill. Det kommer inte en dag försent och nu ska det bara bli häftigt att se när dom sista pusselbitarna faller på plats för just det här. Sen får det bli nya mål jag ska sätta upp och sträva efter, men en sak i taget. Det här är absolut det viktigaste.

Ska ta en vända förbi badrummet och duschen, laga lite frukost/lunch och sen bege mej in mot stan. Måste springa förbi AC för att hämta kameran och sen blir det kanske IKEA senare i eftermiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0