Tomatröd - Interljuv

Oj, jag somnade nästan på direkten när jag kom hem igår. Jag skulle bara läsa en liten stund tänkte jag, men hann nog inte med mer än tre rader innan mina ögonlock fall ner. Kissekatten kom och slickade mej på kinden och gosade med sitt huvud mot min nacke så jag vaknade till liv så jag kunde krypa ner i sängen på riktigt. Hann prata en sväng med Bettan och sen Cissi i telefon oxå bara. Haha, Bettan är fan så jävla störd och jag älskar det bara! Ska inte gå in på så detaljerade detaljer men hon har lite problem med sitt ex och hon hade ett par strumpor på sej som var hans. Så det blev en majbrasa på balkongen med dom. Jag skrattade så jag hade ont i magen, seriöst.

Idag har varit en väldigt bra men stressad dag. Farit runt som en jojjo känns det som. Först ut var jobbsökar kursen som vanligt. Hade en timmes "teori" där vi fick gå igenom diverse saker och sen skulle vi göra en låtsas interljuv. Gick kalasbra och efter det träffade jag Marianne arbetskonsuleten som hjälper mej med praktikplats.¨Fick posetiva besked om att jag ska på en interljuv på Carlings i globen imorgon för att få börja praktisera där och sen sommarjobba förhoppningsvis, självklart hoppas jag på en timanställnings tills någon tjänst finns ledig. 

Efter allt var klart med alla möten hit och dit åkte jag och sola solarium så nu är jag röd som en tomat i ansiket. Åkte förbi Cissi en snabbis efter på en fika och sen träffade jag Sanna i forum. Gick runt och kollade på lite kläder och två skjortor på rean ifrån MQ fick följa med mej hem. Hittade även ett par skor på vagabond som jag lagt undan, måste fundera lite över dom. Men det var verkligen en model på skor som jag letat efter. 

Nu är jag ganska nyligen hemkommen, mormor står vi spisen så vi ska alldeles strax äta och sen blir det duschen som gäller. Imorgon har jag sovmorgon för jag behöver inte åka till Fisksättra för jobbsökarkursen innan jag ska på interljuven.  


Vi hörs mera sen kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0