Bra dag..


Mormor kom in klockan 12 i morse för att väcka mej, visste inte ritkigt hur det skulle gå till men det var bara att bita i det sura äpplet å pallra sej upp. Käkade lite lunch å gjorde mej i ordning innan det var dags att åka in till stan. Anställningsinterljuvn gick bra, så på måndag ska jag dit klockan kvart i ett för att provjobba en dag. Tyvärr så baseras lönen enbart på provition (eller hur det nu stavas :P) å för mej som har målet att skaffa eget bonde känns det lite halv osäkert faktiskt. Men ska gå dit på måndag för att se hur det är, prata lite mera med dom så får vi se efter det!

Skulle egentligen gått på en inflyttningsfest hos en bekant ikväll, men eftersom jag inte mår helt okej så fick det bli en hemma kväll istället. Sitter å kollar på Let´s Dance med mormor, kunde kanske varit en roligare fredags kväll, men det är vad min kropp pallar med just nu.

På måndag efter jobbet ska jag in till stan för att köpa gymkort. Måste ta tag i träningen på allvar nu. Måndag, Onsdag samt söndagar får bli mina träningsdagar. Vi får se hur det blir med söndagar, men jag ska verkligen försöka den här gången. Träna upp ryggen är prio ett, sen resten utav kroppen så den blir fin till sommaren ;) höhö

Imorgon bär det av till uppsala för att hämta mina sista saker. Atha skulle ringa vid tio-elva imorgon bitti så det gäller att ställa väckarklockan tidigt. Suck!

Ska krypa upp i soffan igen för att se klart Let´s Dance nu..



hejsvejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0