gäääsp

Precis kommit hem till lilla mormor nu. Sitter i köket å pratar om helgen medans dansbands musik spelas på hög volym på radion. Kanske inte bästa musiken enligt mej, men det passar in hos mormor på något vis. Man kan inte komma ifrån att det är lite mysigt med gammlingarnas käcka svenska röster som försöker svänga till det hela lite. + Att hon sitter med en SKVALLERTIDNING, vad hände? Är det botox å kändisfester som gäller snart? nej, den bilden passar inte alls in. 

Hela min kropp skriker efter att få krypa ner i sängen å sova. Kan knappt hålla ögonen öppna mycket längre till. Lillfröken har tagit kål på mej med sina tidiga väckningar i helgen. Men i morse vad det otroligt mysigt, hon kröp ner i sängen brevid mej så låg vi å myste en stund tillsammans. Jag saknar att vakna upp med den rätte på morgonen, för man kan inte komma ifrån att det är bland det bästa som finns. 

Té med lite sockerkaka ska dukas fram, efter det blir det en varm dusch å sen sängen. Ikväll lär det inte dröja många sekunder innan ja sussar gott på kudden, john blund har redan gjort sitt ikvällj.

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0