Min dag.

Dagen har varit kanon på alla möjliga sätt. Full fart ifrån morgon till kväll. Åkte på mötet till arbetsförmedlingen å det kanske inte var det mesta givande, men nu har jag varit där iallafall. Var tyddligen ett informations möte för flera ungdomar som är arbetslösa så vi bokade in ett enskilt möte för att göra upp en handlingsplan för mej å det blir av 2/2 10:30.

Hade egentligen tänkt åka hem i mellan innan jag skulle träffa Sandra i stan, men efter att vi pratat med varandra å hon blev en halvtimme tidigare så åkte ja in på en gång. Hade en å halv timme att slå kol på i butikerna, men ja passade på att springa in på H&M i city för att titta efter en kavaj. Tur var det för där fanns den. Svart slimfit till ett kanon pris. La undan den till till senare under dagen så Sandra kunde följe med å säga vad hon tyckte. Efter att glömt bort klockan totalt var det bara att springa till Åhléns å möta upp henne. Fikade som vanligt på cafét längt uppe där. Efter nån timme eller så begav vi oss ut  bland alla människor på stan. Det var väl inte riktigt rätt tidpunkt att springa runt eftersom ALLA var i stan då. Kavajen blev godkänd av kusin så den ska inhandlas imorgon. Sprang runt i flera olika affärer innan klockan rusat iväg så mycket att det var dags att säga hej då. Ville dock inte åka hem så ringde upp AC för att höra om hon var hemma så jag kunde tittade förbi en sväng. Det var hon så kvällen spenderades där. Mycket trevligt som vanligt.

Nu är jag precis hem kommen å stoppat magen full med mat. Ska strax lägga mej med tanke på att jag ska till tandläkaren klockan 10.00 imorgon. Jippi.

Det är alltid jobbigt att bryta en relation. Men ibland måste man göra det som känns jobbigt för att må bättre själv. Tyvärr blev det så ikväll. Jag är trött på fler svek ifrån den personen, löften om att man ska ses men får förhinder i absolut sista stunden. När det händer gång på gång börjar man undra vad som egentligen är fel.  Det var du själv som erbjöd dej att följa med imorgon å jag hade verkligen behövt det. Sist vi hördes hade du blivit sjuk men lovade att följa med trots allt. Men nu blev det visst inte så. Hur sjuk jag än må vara vet du att jag alltid skulle gjort det för din skull. Det kanske hade handlat om en timme, max en å halv. Ibland får man både ge å ta. Nu menar jag absolut inte att jag aldrig fått någonting ifrån dej, för både du å jag vet att ja fått det. Men imorgon hade ja verkligen behövt dit stöd. jaja, life is i bitch somthimes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0