Snälla, ingen mera snö nu !





Neeej !! Det har börjat snöat idag, å dessutom har blivit svinkallt ute. Trodde jag skulle förfrysa när jag väntade på bussen hem.. Jag som vill ha vår å värme. Skönt att det inte är slask ut.. Än iallafall kanske man borde tilläga.

Träffade som sagt upp Sanna efter hennes skola. Drömde oss bort i lite prat å sen bjöds det på middag - Carbonara, ingenting man tackar nej till. Var riktigt mumsigt. Kom hem för en stund sen, känner mej riktigt trött ikväll. Ska försöka hålla ut några timmar innan det är dags för nerbäddning. haha!

Helgens planer är lite oklara än så länge. Imorgon tänkte jag först hinna åka ut till masmo för att fira William på 2 årsdagen. Ska även försöka hinna förbi en tatuerings studio inne i stan så dom kan kolla min nuvarande tatuering å se vad man kan göra för att fixa till den. Hoppas på att få ett prisförslag för tatuering nr 2. yeah.. Ska träffa AC senare på kvällen.
Hoppas på lite festligheter på lördag kväll kanske. Måste hinna säga hejdå till Cissi innan hon drar till Florida på måndag med.. Gaahh, ja kommer sakna sönder mej !

Pratade med soctanten idag, så det verkar som om att jag får pengarna där ifrån nu. Måste förbi där på måndag för att lämna in x antal papper dom tyddligen måste ha.

Ska flörta lite med mormor nu, jag är filmsugen så vinterjackan å vantar ska på, sen hoppas jag på en promenad till video butik för att hyra nått spännande man kan fördriva kvällen med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0