Soffpotatis..

Har varit en riktigt jäkla bakis dag. Vi har inte gjort ett piss, det är nästan bara jobbigt att ta sej till dörren för att gå ut å röka. Daniels kompis Eve kom förbi en sväng, tiggde till oss skjuts ner på byn så vi slapp gå i kylan. Handlade chips å grejer till Taccos. Det är så skönt att bara ligga i soffan, halvglo lite på tv, ha datorn på magen å bara snacka massa skit. Huvudvärken börjar släppa så nu är jag bara hungrig.

Blir en sen middag ikväll. Ska hjälpa Daniel nu att skära lite grönsaker å sånt, så käkar vi framför tv:n. Tidigare körde dom Miss Secret Agent som vi kollade på, tänkte även kolla på Miss Secret Agent 2 som går nu. Kvällen lär nog se ut som dagen, ni hittar mej i soffan. Kanske blir ett eller två avsnitt av Gossip girl med innan det är dags att nanna kudden.




Känner mej konstigt tom just nu. Men det är klart, hade sett fram emot gårdagen så pass mycket så när den väl är över å man ska åka hem imorgon är det så det blir.  Det är massa olika tankar å känslor som snurrar runt där inne hos mej nu. Kan inte riktigt få ner det i ord. Men jag är glad, jag ska bara hinna smälta allting.

Nu är det köket å hacka grönsaker som gäller så det blir någon mat.

tjiing..

Kommentarer
Postat av: paij

heeej. nyfiken nu :O

men din tele.. vad har hänt? går inte att ringa till den.. hm

(:

2009-02-01 @ 01:14:46
Postat av: Amanda

Yay, det löser sig nog ^^

tankar och känslor kan vara skitjobbiga >
<

2009-02-01 @ 11:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0