Tandläkaren !


Godmorgon på er,

Nu har jag gjort mej i ordning å sitter vid köksbordet med ett glas oboy. Ska träffa Atha klockan 12 i forum så har lite tid kvar på mej innan jag måste gå till bussen.

Har sån fruktansvärd tandvärk idag, en av mina visdomständer håller på att växa ut på högra sidan. Fan vad ont det gör! Men ringt tandläkaren nu så har fått en tid imorgon 14.00.. Jag är rädd. :( buhuu. Skoja inte om vilken tandläkarskräck jag har. Uscha mej..

Sprungit runt å letat efter min laddare till rakapparaten som en tok nu halva morgonen. Förstår inte vart den ligger, men har vänt upp & ner på halva lägenheten så här hemma kan det inte vara. Eller? Jag har ju inte haft det någon annanstans. bläää..

Måste kontakta återförsäljaren till min nya dator, har en liten prick i skärmen på datorn som inte försvinner å sen är a:t på tangentbordet jätte konstigt, det liksom gnislar när man trycker ner det. Och kom igen, datorn är inte ens 2 veckor gammal så så får det inte va. Orkar egentligen inte tjaffsa mera med dom nu, men det kan inte hjälpas. Känns inge kul när man lagt ut så pass mycket pengar på en ny dator för att det sen ska bli såhär.

Ska dricka upp oboyen å fixa det sista innan jag drar nu.

Ha en trevlig dag allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0