Uppsala klart !

Förstår inte vart all min ork har tagit vägen egentligen? Går runt å är konstant trött hela tíden. Iofs beror det nog på pencelinet just nu å min dåliga dygnsrytm. Men ändå..

ÅKte iväg till Uppsala som planerat för att hämta hem alla grejor, så det känns skönt  att ha allting på plats nu. Blev verkligen omfamnad av hundarna så busade med dom lite, så himla mysigt. Tänkte ha lagt över alla bilder ifrån gammla datorn nu när den är på plats, men självklart så är det nått fel på tangenbordet så kommer inte in i datorn. Suck, får låna ett tangentbord av någon så jag får över bilderna.

Var ute i förrådet å rotade fram en madrass så nu slipper jag äntligen den förbannade soffan, ingen toppen säng nu kanske, men tur att att man inte är kräsen! ;) Men som sagt, lägenhet är prio ett nu! Med en stor dubbelsäng. Oh yes..

 
Haha, sovsällskap är ju alltid mysigt ändå. Verkar som om det är någon annan som hittat sin plats.


Fixat å donat lite här hemma nu, städade undan lite prylar. Lagade middag ikväll, kyckling gryta med curry å ris, mumsigt värre! Tänkte titta på körslaget med mormor å sen lägga mej tidigt ikväll så jag får ta igen lite sömn.

Nostalgi känsla igår. Var verkligen som för 2,5 år sen. Lite läskigt men ändå jäkligt mysigt på en å samma gång.

wellwell, ska läsa lite nu om jag inte somnar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0