Måndag.

Halloj,

Hur mår ni idag?
Jag mår en aning bättre men har fortfarande ont och känner mej konstig i kroppen, but hey.. Det är på rätt väg! :) Måste bara se till att inte stressa på utan fortsätta ta det lugnt.

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga ut vad jag köpte igår på Teknikmagasinet och det kommer, men ni får vänta tills ikväll eller imorgon. Jag hade ingen ork att skriva ihop ett inlägg igår och idag har jag inte haft tid.

Just nu håller jag på att göra mej i ordning. Känns lite konstigt att piffa till sej nu efter att gått runt i mjukisbyxor och en stor luvtröja i en veckas tid. Jag ska möta upp Hannes inne i stan för att gå på invigningen av PRIDE i kungsan ikväll. Det har tagit sjukt mycket på krafterna att bara göra sej i ordning så förtillfället känner jag mej helt slut i kroppen så jag lär nog inte bli långvarig ikväll men man vet aldrig vad som händer.  Har lagt en ansiktsmask som ska rengöra på djupet och återfuktar huden, haft en hårinpakning och smörjt in kroppen med body lotion efter duschen nu. Känns skönt att fräscha till sej lite gran efter att inte brytt sej om sitt utseende på en vecka.

Nu ska jag slå Hannes en pling och höra vart vi ska mötas upp..

Jag återkommer med bilder och hur det var senare ikväll.

/ Daniel   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0