Schlager kväll !

Igår var det schlager kväll inne på Pride park. Jag och Hannes började dagen med att hälla upp en drink till honom och göra oss i ordning, var iväg och handlade och bjöd sen hans mamma på middag! Det var jättemysigt och jag tycker verkligen om hans mamma, hon är så lättsam och vi satt och skrattade och pratade hela middagen! Mitt jobb ringde oxå och gav mej väldigt posetiva och härliga beskedd, jag kommer jobba arslet av mej dom kommande dagarna här framöver men det ska bara bli roligt. Jag hoppade runt som ett litet barn och var helt överlycklig, plockade fram mobilen och ringde dom närmaste på direkten och näst in till grät när jag berättade om vad jag fått höra några minuter tidigare. Vi fixade till oss det sista och drog in mot Zinkensdamm..  

När vi kommit in på området var Hannes som eld och lågor och sprang fram till scenen och började sjunga direkt. Jag kanske inte var lika pepp som han till en början men man drogs snabbt med i stämningen och stod och sjöng och skrek till alla artister och låtar. Jag tar även tillbaka det där jag sa om att jag trodde att det skulle vara mera drag på Pride. Igår var det minst sagt drag, det var folk åt alla håll och kanter så man fick trängas sej fram och när vi stod framför scenen blev fötterna mosade utav alla andras. Men kul var det! Jag träffade på en hel del vänner & bekanta och sen var mina fina Adam där igen så jag fick en bamsekram av honom. Jag blir lika glad varje gång jag ser honom..

Tyvärr fick jag inte hoppa bangy jamp som jag ville göra, jag gick och pratade med dom och berättade att jag legat på sjukhus och sen har jag ju haft oturen att blivit dunder förskyld oxå så jag fick alltså inte göra det.. but hey, det kommer flera tillfällen och då jävlar! Bungy jamp är bara första delmålet, jag vill ju hoppa fallskärm oxå. Det skulle verkligen vara hur coolt som helst!

Vi hade hur tur med vädret som helst fram tills sista tio minuter kanske, då började det spöregna och alla fällde upp sina paraply fortare än kvickt. Jag letade snabbt upp ett paraply jag kunde stå och trängas under medans Alexander Rybak tog plats på scenen och körde två låtar. Jag måste ändå erkänna att det var väldigt mäktigt att stå  där under paraplyet, höra han sjunga och se hur regnet öste ner över allt och alla. Tyvärr hjälpte paraplyet jag stod under inte så värst mycket, jag blev väldigt blöt och när dom slutat sjunga drog vi därifrån. Det blev lite nattmat, en sväng upp på Skinnarviksberget och sen taxi raka vägen hem till Hannes. Det blev en riktig rolig och lyckad kväll även om jag känner mej som en tråkig pensionär just nu och inte orkar lika mycket som jag gjort tidigare. Men jag är helt klart på bättringsvägen och snart är den gamla Daniel ni alla känner tillbaka igen!

Jag var var inte alls på något foto humör så det blev bara två bilder ifrån igår.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0