Tisdag..

Godmorgon,

jösses vad trött jag är idag.. Kontentan av att ligga i sängen halva dagen igår gjorde att jag inte kom i säng i tid på kvällen och somnade ännu senare. Tur att jag inte börjar för ens 13.15 idag.

Nu har jag gjort alla morgonbestyr, duschat, klätt på mej, fixat håret och käkat lite. Ska alldeles strax kila iväg till bussen så jag kommer i tid till praktiken. Gaahh, jag måste bestämma mej för hur jag ska göra med mitt hår nu för det här funkar inte längre. Det är aning för kort för att kunna gå runt och ha toffs varje dag på ett snyggt sätt men det är på tok för långt för att köra på snelugg.. Jag har alltid velat haft långt hår så jag bara kan slänga upp det i en toffs men det kommer dröja alldeles för länge för att jag ska bli helt nöjd och det skulle ju faktiskt vara skönt att tunna ut rejält och klippa av lite gran så det funkar att ha snelugg.. Jaja, jag hinner ändå inte förbi någonfrisör idag eller imorgon tyvärr så jag hinner att fundera lite.. Eller vänta, imorgon innan personal mötet kanske jag hinner. Jag ska kolla upp om det finns någon bra frisör i närheten av praktiken som inte är allt för dyr.  


Körde på en ganska soft stil av klädval idag; Boots, jeans, ett linne och halvöppen skjorta.. Blir perfekt för kvällens aktiviter sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0